Bedrijfsvastgoed te huur - Lint

2 zoekertjes (1 - 2)
25 204 €

2547 Lint

Multifunctionele faciliteiten in de AED Studios te Lint. Deze locatie staat bekend om zijn multifunctionele zalen en volledig uitgeruste opnamestudio’s. Daarnaast beschikken zij over 5.000 vierkante meter kantoorruimte waarvan 1.000 vierkante meter verhuurt wordt.. De kantoren bieden een scala aan voordelen: Vlotte Bereikbaarheid: De site ligt in de nabijheid van de Antwerpse Ring, maar is ook gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de fietsostrade en het station Kontich-Lint op de spoorlijn Brussel-Antwerpen. Faciliteiten: Parkeerplaatsen, gemeenschappelijke ruimtes en een onderhoudsservice. Groene Energie: Met zonnepanelen, batterijen en warmtepompen bieden wij een ecologische en duurzame werkomgeving. Extra Diensten en Flexibiliteit Naast een uitstekende basisinfrastructuur, bieden wij onze huurders bijkomende opties: -> AED Gym: Huurders kunnen gebruikmaken van onze fitnessfaciliteiten. -> Kinderopvang: Na het maken van een afspraak kunnen kinderen naar onze kinderopvang worden gebracht. -> Vergaderzalen en Evenementenruimtes: Extra ruimtes kunnen per uur worden gehuurd voor vergaderingen, productvoorstellingen, bedrijfsfeesten met catering of het vertonen van bedrijfsvideo’s. -> Audiovisuele Technieken: Onze geavanceerde AV-technieken zijn snel beschikbaar indien nodig. Uitzicht en Inspiratie: Sommige van onze kantoren bieden een bijzonder uitzicht op de Lockheed Starfighter F-104 bij de hoofdingang, of kijken uit op het omliggende groen, wat zorgt voor een inspirerende werkplek. Flexibele Oppervlakte: De beschikbare kantoorruimte varieert van 50 tot 300 vierkante meter, met de mogelijkheid om ruimtes samen te voegen voor grotere behoeften. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de ruimte volledig aan te passen aan de wensen van de huurder. KENMERKEN: Restaurant op de site Rustgevende groene omgeving Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer Ruime parkeergelegenheid Kinderopvang op de site Fitness op de site 24/7 toegang Beveiligd terrein Efficiënte en snelle service Vergaderruimtes beschikbaar voor verhuur, indien gewenst Optionele verhuur van magazijnruimte kosten (onderhoud gemeenschappelijke delen, tuin en parking, onderhoud airco, nutsvoorzieningen, onroerende voorheffing) : 54 EUR/m²/jaar parking: €25 EUR/plaats/maand Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Industrie te huur Lint (RBI92785)
4 459 €

2547 Lint

TE HUUR - Magazijn met kantoor gelegen te Lint. Het magazijn van ca 783m² beschikt over 2 sectionaal poorten. Daarnaast is er ook ca 215m² kantoor beschikbaar en enkele parkeerplaatsen. Vrij beschikbaar vanaf eind maart 2023. FINANCIEEL Huurprijs: 4.459,16 €/maand; 53.510,oo €/jaar OV: ten laste van de huurder Alg. kosten: ten laste van de huurder Huurwaarborg; 3 maanden Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Lint (2547).

Industrie te huur Hove (RBJ76239)
1 800 €

2540 Hove

Deze voormalige hooischuur (ca 400 m²) werd schitterend gerenoveerd & is ideaal als opslagruimte voor collectiewagens ed. Landelijke ligging op de grens tussen Hove en Boechout. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 344 70 10
Industrie te huur Duffel (RBK28764)
18 640 €

2570 Duffel

TE HUUR magazijn van 4.067m² (Unit 4) op een gunstig gelegen en volledig omheinde logistieke site en voorzien van zonnepanelen. Het magazijn heeft een vrije hoogte van 9m en beschikt over 1 los- laadkades en 1 gelijkvloerse poort. Een logistiek gebouw op enkele km van de E19, Antwerpen - Brussel en vlakbij de N14 Mechelen - Lier. beschikbaarheid: op aanvraag. Magazijn 4.067m² - vrije hoogte 9m - laadkades 4 - sectionaal poorten 1 - verwarming : heteluchtblazers - PV installatie - draagkracht vloeren 50kN/m² - toegangskaart voor de hele site - brandblussers Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Duffel (RBH97531)
18 640 €

2570 Duffel

Magazijn met een oppervlakte van 4.078 m² te huur op 3 km van de E19. Het verwarmde magazijn is voorzien van 9,8 m vrije hoogte, 1 sectionaal poort, 4 laadkades, sanitair, polybeton en een overspanning van 40 meter. De site is volledig omheind en uitgerust met zonnepanelen. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Beschikbaar vanaf 01/10/2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

4067 4067 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Industrie te huur Duffel (RBI69511)
1 300 €

2570 Duffel

Nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van 177m² te Duffel. De unit beschikt over een sectionale poort van 4x4m en voorzien van 2 parkeerplaatsen. Gelegen aan de op-en-afrit van de E19. Beschikbaar: januari 2024 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Duffel (RBJ92686)
1 500 €

2570 Duffel

Op een schitterende locatie, pal in het centrum van Duffel, bevindt zich dit handelsgelijkvloers met bovenliggende woonst en 2 achterliggende garages. De woonst is bereikbaar via een aparte inkom. U bevindt zich hier op een strategische locatie, te midden van andere handelszaken. Er is ook de mogelijkheid het handelsgelijkvloers te huren zonder de bovengelegen woonst.U beschikt hier over een handelsgelijkvloers van 173 m². Vooraan bevindt zich de ruime handelsruimte. Verder omvat het gelijkvloers nog een bureauruimte, ingerichte keuken en apart toilet. Achteraan bevindt zich nog een praktische berging/magazijn en 2 garages. Deze garages zijn bereikbaar langs de achterzijde van het perceel.De bovenliggende woonst is bereikbaar via een aparte inkom. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en uitgerust met de voornaamste toestellen. Verder is de vernieuwd badkamer voorzien van dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Verder beschikt de woonst nog over 3 slaapkamers en een zolderruimte voor extra berging. U beschikt ook nog over een tweede badkamer, voorzien van lavabo en douche. Op het ruime terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De huidige EPC houdt nog geen rekening met de recent geplaatste zonnepanelen. Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers met bovenliggende woonst. Contacteer ons op ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 2 garages- Strategische locatie- Handelsgelijkvloers + woonst Meer weten?

200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
Handelspand te huur Duffel (RBJ83922)
850 €

2570 Duffel

Pal in het centrum van Duffel vinden we deze commerciële ruimte met een oppervlakte van ongeveer 125 vierkante meter, welk thans is gebruikt als bloemenwinkel. Het betreft hier een open, naar vrije keuze in te richten ruimte met enkele niveau verschillen. Het pand beschikt tevens over een tuin waar eventueel een terras kan aangelegd worden. Het etalageraam aan de straatzijde garandeert U een zeer goede zichtbaarheid. Op zoek naar een commerciële ruimte pal in het centrum van Duffel, dan is dit pand ideaal! Voor een bezoek ter plaatse, kan U ons contacteren op het nummer ### of via mail ( ### ). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 644 00 88
Handelsfonds te huur Duffel (RBH76938)
17 841 €

2570 Duffel

Een logistiek gebouw op enkele km van de E19, Antwerpen - Brussel en vlakbij de N14 Mechelen - Lier. De site is volledig omheind en uitgerust met zonnepanelen. Voorzieningen: Loading docks en sectionale poorten voor eenvoudige toegang. Ruime manoeuvreerruimte Draagkracht vloeren (50 kN/m²). vrije hoogte: 9.8m Beveiliging Toegangskaart volledig omheinde site Brandveiligheid Brandblussers Algemeen loading docks: 4 sectionale poorten: 1 draagkracht vloeren: 50 kN/m² verwarming: heteluchtblazers PV installatie Overige Informatie: Bouwjaar: 1998. Totale oppervlakte: 23.427 m². Bereikbaarheid: Dichtstbijzijnde halte: Duffel Station, slechts 744 meter (9 minuten te voet). Dichtstbijzijnde treinstation: Duffel, op 705 meter (9 minuten te voet). Nabijheid van Brussels Airport op 20,8 km afstand. Uitstekende bereikbaarheid met directe toegang tot de E19-snelweg tussen Brussel en Antwerpen. Nabijheid van N14 die Mechelen en Lier verbindt. Voor meer informatie en mogelijkheden met betrekking tot dit pand, nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met dgi.immo. Wij helpen u graag bij het verkennen van diverse mogelijkheden voor uw onderneming. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Duffel (RBJ06162)
1 900 €

2570 Duffel

Op een uitstekende locatie te Duffel bevindt zich deze handelsruimte met een totale oppervlakte van 250 m² , mogelijks 350 m². U beschikt hier over een vlotte verbinding naar Lier en de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel. U bevindt zich op wandelafstand van winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Het pand beschikt over een grote handelsruimte van 250 m² (mogelijks uitbreidbaar naar 350 m²) die u naar wens kan inrichten en vele mogelijkheden biedt. U geniet hier van veel lichtinval en een uitstekende visibiliteit door de grote raampartijen (met gordijnen). De ruimte is dus ideaal als showroom, maar kan bv. ook als kantoor worden ingericht. Verder is het pand voorzien van een sanitaire ruimte met toilet en twee bijkomende ruimten, die mogelijks gebruikt kunnen worden als extra kantoren of opbergplaatsen. Tenslotte beschikt u rondom het gebouw over een ruime parking met voldoende parkeerplaatsen voor eigen gebruik en/of cliënteel.Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsruimte op een toplocatie te Duffel. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### :- Mogelijks 350 m²- Uitstekende visibiliteit- Goede verbinding Lier - Antwerpen - Brussel Meer weten?

329
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
Kantoor te huur Duffel (RAO53604)
3 880 €

2570 Duffel

Kantoren gelegen op het gelijkvloers en tweede verdieping met een gemeenschappelijke inkomhal. Momenteel zijn de kantoren opgedeeld in kleinere units met verplaatsbare tussenwanden, creëren van een landschapskantoor is mogelijk. Voorzien van ingebouwde kasten. Voldoende raampartijen (opengaand) met zicht op groen. Lift aanwezig. Airco kan voorzien worden. Voldoende parking voor bezoekers en werknemers. Bezoekersparking is gemeenschappelijk met toekomstige huurders en eigenaars: Personeelsparking kan voorzien worden aan de zijkant van de site. Kantoormeubilair kan gehuurd worden (in overleg met eigenaar). Huurprijs exclusief kosten en lasten; Onroerende voorheffing Groenonderhoud Onderhoud gemeenschappelijke delen ( inkomhal, trappen en lift) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Kontich (RBG15092)
17 068 €

2550 Kontich

De kantoren beschikken over grote raampartijen waardoor er veel natuurlijke lichtinval én zicht op het groen rond het gebouw is. Het gebouw is gelegen vlakbij de E19 (Antwerpen-Brussel), en ook via de A12 zeer vlot bereikbaar. Enkele leuke extra's zijn de douches met kleedruimte, telebewaking en bewakingspatrouille. Ook de fietsenstalling en airco in de kantoren zijn mooi meegenomen. Gemeenschappelijke lasten zijn inclusief gas, water, en elektriciteit. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Kontich (RBK48244)
5 239 €

2550 Kontich

Moderne kantoren te Edegem/Kontich nabij E19. Vanaf 503m² tot 2400m² te huur in Kontich. Het kantoor is gelegen op de GLV verdieping en heeft een uitstekende ligging OP de Prins Boudewijnlaan vlakbij de op- en afrit E19 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Handelspand te huur Kontich (RBK45070)
3 300 €

2550 Kontich

Tijd voor een nieuwe wending in uw leven, tijd om uw eigen zaak (verder) uit te bouwen en te groeien als ondernemer? Dan hebt U reeds uw sublieme locatie hiervoor gevonden ! Gelegen in de winkelstraat van Kontich met een mooie commerciële oppervlakte staat niets uw toekomst in de weg. Zeer praktisch pluspunt zijn de verschillende parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Hierdoor hebben uw klanten altijd de mogelijkheid om onmiddellijk bij uw zaak te parkeren... Kom U snel informeren naar de mogelijkheden. Momenteel is het handelsgelijkvloers casco. Vloeren, plafonds, airco en dergelijke reeds aanwezig. Enkel nog omvormen tot jouw business en klaar om ervoor te gaan ! Meer weten?

200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 489 06 90 00
Kantoor te huur Kontich (RBJ96228)
1 900 €

2550 Kontich

Modern en energiezuinig kantoor of handelsruimte te huur in Kontich. Inbegrepen : - gelijkvloers (ca. 95 m²) met open kitchenette, technische ruimte/berging, toilet - kelderruimte (ca. 75 m²) die volledig bruikbaar is en toegankelijk via een brede trap vanuit het gelijkvloers - 2 overdekte autostaanplaatsen - overdekte fietsenberging Instapklaar : - onmiddellijk beschikbaar Technische gegevens : - energiezuinig (label B) - voorzien van voldoende stopcontacten - airconditioning - ventilatiesysteem - HR condenserende ketel - alle meters privatief - recent gebouw 2013 Ligging : - centrale ligging in Kontich - voldoende parkeergelegenheid - mobiscore 8,3/10 Geen horeca mogelijk! Bent u op zoek naar een handelspand te huur in Kontich? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wenst u uw eigendom ook te koop of te huur te stellen? We helpen u graag verder. Steeds tot uw dienst om u verder te helpen met al uw vragen over vastgoed! Meer weten?

275 196 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 206 76 76
Industrie te huur Kontich (RBJ88710)
4 500 €

2550 Kontich

TE HUUR: magazijn 545m² met kantoor of als extra stockage Het is zeer centraal gelegen te Kontich nabij E19. Deze site beschikt over veel manoeuvreerruimte. De KMO site is goed gelegen nabij de E19/A12. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Handelsfonds te huur Kontich (RBG42292)
25 825 €

2550 Kontich

Multifunctionele kantoorruimte met uitstekende ligging, vlakbij de op-en afritten van de E19 (Antwerpen-Brussel) en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De beschikbare ruimte op de gelijkvloers kan als atelier of polyvalente ruimte gebruikt worden maar kan ook als magazijn. Het atelier is gelegen naast een sectionaalpoort. Er is ook apart sanitair voorzien. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Kontich (RAO79576)
65 000 €

2550 Kontich

Magazijnen van minstens 3000 m² met laad -en loskades in Kontich. Met zijn locatie aan de rand van de E19 is ze vlot bereikbaar van over het hele land. Te huur op maat en volledig flexibel. U kunt het geheel huren – of slechts een deel ervan. U bepaalt. Nog een bijkomend pluspunt is de overvloed aan parkeerplek voor wagens en vrachtwagens. Het distributiecentrum beschikt dankzij zijn grote afmetingen over een uitgebreide truck- en autoparking. Perfect voor een vlotte doorstroom van leveranciers, klanten en medewerkers, of als additionele buitenopslag. Met een magazijnhoogte van 6,5 meter, een potentiële vloerbelasting van 5T/m² en zonnepanelen op het dak kunt u met dit logistieke vastgoed alle kanten uit. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Kontich (RBH87959)
18 488 €

2550 Kontich

The Grid, een state-of-the-art kantorenpark van +/-10.000m², onderging recent een totaalrenovatie. De strategische ligging, op de Prins Boudewijnlaan & vlakbij de E19-afrit “Kontich, is naast de ruime parkeergelegenheid één van de vele troeven. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
3 382 €

2550 Kontich

Dit kantorengebouw is gelegen in het industrie-en bedrijvenpark 'Blauwe Steen' op amper 5 minuten verwijderd van de oprit 7 van de E19 (Brussel - Antwerpen) en van het centrum. De kantoorruimtes (totaal van 278m²) zijn verdeeld 2 verdiepingen. Gelijkvloers: 1 grote kantoorruimte inkom sanitair d/h Eerste verdieping: vergaderzaal eetruimte met kitchenette 3 aparte kantoorruimtes Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28