Bedrijfsvastgoed te huur - Lommel

30 zoekertjes (1 - 20)
1 500 €

3920 Lommel

Mooie handelszaak met veel potentieel gelegen naast een gewestweg, veel parking zowel vooraan als achteraan. Het handelsgedeelte kan nog makkelijk uitgebreid worden, er is een keuken achteraan beschikbaar en een badkamer met slaapkamer. Het pand is tevens volledig onderkelderd. Hier kan geen verblijfsadres gezet worden.Onmiddellijk beschikbaar Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 58 02 89
Handelspand te huur Lommel (RBK42400)
1 950 €

3920 Lommel

Prachtig handelspand in hartje Lommel Beschrijving: Dit handelspand van 164 m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Verder is er een keuken aanwezig en een eetruimte waar gezellig gepauzeerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich nog een apart toilet. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - P-score: A / G-score: A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32702)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Lommel. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op het vroegere WICO-terrein aan de Mudakkers. Beschrijving: Dit handelspand van 100 m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Het pand kan volledig worden ingericht naar eigen wens. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Te renoveren naar eigen wensen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32701)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Lommel. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op het vroegere WICO-terrein aan de Mudakkers. Beschrijving: Dit handelspand van 105 m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Het pand is ingericht voor de uitbating van een frituur of horeca. Er zijn professionele dampkappen aanwezig. Ook zijn er twee toiletten voorzien voor de klanten en een privé toilet voor het personeel. De volledige ruimte kan worden afgesloten met elektrische rolluiken. Dit zorgt voor een veilig gevoel als de zaak gesloten is. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - Toplocatie Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32700)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Lommel. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op het vroegere WICO-terrein aan de Mudakkers. Beschrijving: Dit handelspand van 255 m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Verder is er een keuken aanwezig en een eetruimte waar gezellig gepauzeerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich nog een apart toilet. Dit pand biedt verschillende mogelijkheden. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32689)
950 €

3920 Lommel

Prachtig handelspand van 79 m² Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op parking Adelberg. Beschrijving: Dit charmante pand biedt niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een sfeervolle ambiance die klanten aantrekt. De ligging in het bruisende centrum garandeert een constante stroom van voorbijgangers, waardoor uw handelszaak bloeit te midden van de lokale bedrijvigheid. Dit handelspand van 79 m² biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Verder is er een keuken aanwezig en een eetruimte waar gezellig gepauzeerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich nog een apart toilet. Aan de andere zijde ligt een voorraad ruimte. Kortom: Het handelspand kan voor verschillende doeleinden worden aangewend, zoals winkel, kantoor, horeca of voor een zelfstandige activiteit zoals een vrij beroep. Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Grijp deze unieke kans om uw onderneming te vestigen in het hart van Lommel en laat u omarmen door deze unieke locatie. Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - score: B Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32678)
1 150 €

3920 Lommel

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Lommel. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel met alle faciliteiten op wandelafstand. Volledig gratis parkeren kan op het vroegere WICO-terrein aan de Mudakkers. Beschrijving: Dit handelspand van 97m2 biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Verder is er een keuken aanwezig en een eetruimte waar gezellig gepauzeerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich nog een apart toilet. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: Beschikbaar vanaf 15/08/2023 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
Handelspand te huur Lommel (RBK32672)
1 500 €

3920 Lommel

Ruime handelsgelijksvloers te huur in het hartje van Lommel. Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage in het centrum van Lommel. Beschrijving: Dit handelspand van maar liefst 250m2 biedt veel mogelijkheden naar een flexibele indeling aangezien de afwerking zelf te bepalen is. De voorzijde is voorzien van een brede etalage ruimte en ook is er een achter inkom aanwezig. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 65
1 050 €

3920 Lommel

Op zoek naar een unieke handelsruimte in het stadscentrum van Lommel ? Aan de Molse Kiezel, op een absolute toplocatie, is er een commerciële ruimte van +/- 124 m² te huur. Profiteer van de uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid die deze locatie te bieden heeft; dit is de perfecte plek om gezien te wordenDeze ruimte wordt casco te huur aangeboden, waarbij u als kandidaat-huurder nog alle mogelijkheden heeft om deze ruimte naar smaak in te richten.AFWERKING EN VOORZIENINGEN :. Plafond zijde zwart geverfd . Muren bezet. Vloer geïsoleerd - vloerverwarming en chappe afwerkingEr dient dus slechts een vloerafwerking en aansluiting van een cv-ketel of warmtepomp (naar keuze) te worden voorzien (systeem laat beide mogelijkheden toe).De verhuurder is bereid om mee te denken in functie van een optimale indeling naar de wensen van de gebruiker.Bent u een ondernemer en ziet u potentieel in deze nieuwe buurt, maak dan meteen een afspraak met ons kantoor en ontdek of u hier uw project wil vestigen.Dankzij de recente ontwikkelingen in deze buurt van Lommel, is dit de perfecte commerciële locatie om een kantoor of winkel in te richten. Meer weten?

124 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 55 45 24
Handelspand te huur Lommel (RBK25141)
2 000 €

3920 Lommel

Zeer gunstig gelegen commerciële ruimte aan het station in Lommel, gelegen in een prachtig nieuwbouwcomplex, genaamd residentie Meysterhof. Residentie Meysterhof : Prachtig wonen aan stationsomgeving in Lommel. Het project telt 48 appartementen, 3 praktijkwoningen en 2 handelsruimtes verdeeld over 3 stijlvolle volumes op de site. Huurprijzen vanaf: 1 slaapkamer appartement vanaf €825/maand 2 slaapkamer appartement vanaf €1.000/maand 3 slaapkamer appartement vanaf €1.225/maand Gemeenschappelijke onkosten zullen +- €100,-/maand bedragen per entiteit. Graag meer info over dit project? Maak een afspraak via ### – ### Meer weten?

3750
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 55 04 40
Kantoor te huur Lommel (RBJ59213)
1 250 €

3920 Lommel

Deze kantoorruimte bevindt zich op de 2de verdieping op de Edward Anseelestraat. Het kantoor is voorzien van veel lichtinval door de vele raampartijen. Bovendien is het door haar locatie langs de N71 te Lommel ook een prima zicht locatie.Indeling: Showroom / kantoorruime - toiletten - keukenhoek - berging. Het appartement is bovendien bereikbaar via lift.Parkeerplaatsen aanwezigGemeenschappelijke kost: € 75 / maandPluspunten:Warmtepomp aanwezig (warmen - koelen)LocatieMooi uitzichtTerrasParkeermogelijkheidGoed bereikbaar Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 64 81 76
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

Ruim handelspand te Lommel-centrum: Grote ruimtes 2 aparte burelen 2 autostaanplaatsen aan het pand zelf Beschikbaar per 1 mei 2024 Voor meer info: ### Meer weten?

210 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 55 04 40
Handelspand te huur Lommel (RBI99670)
1 250 €

3920 Lommel

Ruim handelspand op ideale locatie. Onmiddellijk beschikbaar 5 autostaanplaatsen Inpandige garage Voor meer info: ### Meer weten?

200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 55 04 40
Industrie te huur Lommel (RBI91468)
13 038 €

3920 Lommel

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op het Industrieterrein Kristalpark II te Lommel, langsheen de Gerard Mercatorstraat 28. Het aangeboden gedeelte betreft de rechterzijde van het gebouw en de ingang via zijportaal naar de ingerichte kantoren + sanitaire met een oppervlakte van 200 m2 (verdeeld over gelijkvloers en verdieping) en de toegang naar hallen met een oppervlakte van 3505 m2 via 2 sectionaal poorten, waarvan één voorzien van een luifel ideaal voor het laden en lossen van goederen. Er is aan de buitenzijde voldoende ruimte voor het laden en lossen van goederen en een brandgang rondom het gebouw die wordt gebruikt voor aan- en afvoer van goederen. De hallen zijn uiterst geschikt voor een ambachtelijke-, nijverheid- of productie activiteit alsook voor de opslag van goederen. Het pand is onmiddellijk beschikbaar.Kristalpark II is een centrale en goede locatie en dicht bij Nederlandse grens, alsook goede verbinding met de E313 (Balen - Mol - Geel - Antwerpen) E34 ( Mol - Dessel - Retie), E314 (Pelt - Hechtel - Houthalen- Leuven - Brussel - Genk - Aken) Meer weten?

3705 3705 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 64 34 88
Industrie te huur Lommel (RBI70363)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Lommel (RBI70362)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Lommel (RBI70361)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Lommel (RBI70360)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Lommel (RBI70359)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Lommel (RBI70358)
Prijs op aanvraag

3920 Lommel

- 3.505m² magazijn - 200m² kantoor - goede locatie op IZ Kristalpark II - 2 gelijkvloerse poorten - geschikt voor productie - geschikt voor opslag - mogelijkheid tot 20 parkings Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23