Bedrijfsvastgoed te huur - Mechelen

111 zoekertjes (1 - 20)
1 800 €

2800 Mechelen

Commercieel gelijkvloers, gelegen te Mechelen in de Graaf Van Egmontstraat. Dit betreft een handelsgelijkvloers van 110 m² + gedeelte van de eerste verdieping (= sanitair, stock). Totale oppervlakte (volgens EPC): 134 m². Het pand werd voorheen uitgebaat als ‘Taverne Graaf Van Egmont’. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.800 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPC LABEL A. Onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Mechelen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
2 500 €

2800 Mechelen

Dit stijlvolle renovatieproject bevindt zich in het hart van Mechelen op de gekende Bruul. Restaurants, winkels, scholen, leuke horeca bevinden zich in de directe nabijheid. Dit commercieel gelijkvloers bevindt zich in een kleine mede-eigendom, bestaande uit een handelspand en 4 app. Aangezien het om een renovatieproject gaat kan u aankopen onder registratierechten. Dankzij de stijlvolle gevel is dit een ideale opportuniteit voor elke onderneming, winkel of kantoor of als investering. AANKOOP TEVENS MOGELIJK. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop in Mechelen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
975 €

2800 Mechelen

Kantoor van 52M² met veel lichtinval te huur in Mechelen. Ligging: gelegen op de Tervuursesteenweg, op een boogscheut van het station, winkels, scholen,…. Indeling: Eenmaal door de inkomdeur bereikt u de grootste ruimte met aansluitend nog 1 bureau. Verder is er nog een apart toilet aanwezig. Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - EPC: D - Gemeenschappelijke kost: 50 euro per maand (provisie) EPC-NR: label 'D' Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
1 500 €

2800 Mechelen

Casco handelsruimte op toplocatie in stadscentrum Deze gelijkvloerse casco handelsruimte in het hart van Mechelen biedt een unieke ruimte van 120m² voor uw zakelijke ambities. Gelegen in een levendige omgeving, omringd door diverse winkels en horecagelegenheden, is deze locatie de perfecte vestigingsplaats voor een boetiek, galerij, start-up kantoor of kleinschalige horeca gelegenheid. Het historische karakter van het gebouw zorgt voor een unieke en inspirerende omgeving. Het interieur kenmerkt zich door authentieke elementen zoals zichtbare bakstenen muren, houten balken en originele tegelvloer, wat bijdraagt aan de sfeer en charme van de ruimte. Het verder inkleden en afwerken van het pand dient u zelf te verzorgen zodat u dit kan aanpassen naar uw noden, behoeften en smaak. Laat u inspireren door de potentie van deze commerciële ruimte en maak van dit pand de nieuwe thuis voor uw onderneming. De eerste 3 jaar wordt er een commerciële geste gedaan van 550 euro per maand, waardoor de huurprijs 950 euro per maand bedraagt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 33 19 19
1 800 €

2800 Mechelen

Ligging: Het pand is gelegen in het hartje van Mechelen. het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het gebouw. Kortom een ideale locatie. Indeling: het handels pand heeft een totale oppervlakte van 184m2 en biedt heel veel mogelijkheden. De ruimte kan perfect gebruikt worden als winkel, kapperszaak, kantoorruimte, horeca enzovoort. Het gelijkvloers en eerste verdiep werd momenteel gebruikt als winkelruimte. Het tweede verdiep kan gebruikt worden als opslagplaats of werkruimte. Verder beschikt het handels pand over een toilet. Extra: Gemeenschappelijke kosten 100 euro Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
965 €

2800 Mechelen

Zaal per dag te huur in Centrum Mechelen Ligging: Gelegen in de stadsrand van Mechelen nabij het centrum. Ideaal voor netwerk- en community-meetings, syndicus-vergaderingen, brainstorming. Een wand maakt van de grote vergaderzaal twee volwaardige kleinere zalen. 48 personen aan tafel 75 personen zitten zonder tafel 115 personen rechtstaand Uitgerust met: koffie, thee en water (4 € p.p./dagdeel) gratis wifi parkeergelegenheid bereikbaar met openbaar vervoer (de lijn) Huurtarieven: Ochtend 8-12u: Namiddag 13-17u: Avond 18- 22u: Combi ochtend-nm: Combi nm-avond: Hele dag: Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief poetsdienst nadien (verplicht) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
1 149 €

2800 Mechelen

Een volledig aanpasbare werkomgeving met de ideale afmetingen voor twee personen. Samenwerken is het sleutelwoord bij Regus Kardinaal Mercierplein 2, een levendige kantoorruimte die niets gemeen heeft met saaie corporate vergaderruimtes in zielloze wolkenkrabbers. Dit gebouw met vier verdiepingen werd ontworpen door architect Crepain Binst. De buitenkant heeft nog altijd de mooie barokstijl, terwijl de binnenkant zorgvuldig gerenoveerd werd in functie van hedendaagse co-working. Er is veel natuurlijk en kunstmatig licht en glas in het hele gebouw, maar de grootste aantrekkingskracht schuilt ongetwijfeld in het atrium, met zijn prachtige centrale glazen koepel en grootse houten trap. Het gebouw heeft een briljante locatie, op amper vijf minuten stappen van het treinstation van Mechelen en twee minuten van het busstation Oude Brusselsestraat. Wie liever met de wagen komt, kan die veilig achterlaten op een van de 350 ondergrondse parkeerplaatsen van de openbare Bruul-parking, recht tegenover het gebouw. Als u de tijd heeft, wandel dan over de Dijle en bezoek het Horlogeriemuseum om de talrijke antieke klokken en horloges te bewonderen. Of bezoek het Museum Hof Van Busleyden om te ontdekken hoe de Bourgondische hofcultuur zijn stempel heeft gedrukt op het hedendaagse Mechelen. Creëer en personaliseer een ruimte met de perfecte omvang voor een team van 2 werknemers met 10 m2 privékantoorruimte in Spaces Mercier Square . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust, 24/7 toegankelijk en bieden tijdens kantooruren onbeperkte coworking-toegang tot onze business club. En omdat we weten hoe snel zaken kunnen veranderen, zullen we je nooit vragen om een langlopend contract af te sluiten: onze contractvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op je specifieke behoeften. De privékantoren van Spaces omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Vriendelijke receptie- en supportteams • Veilige, hoogwaardige technologie en wifi • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, nutsvoorzieningen en beveiliging • Bureauruimte die per uur, dag of maand te huren is • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Eenvoudig boeken en accountbeheer via onze app • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaalbare werkruimtes die meegroeien met je bedrijf • Hoogwaardig ergonomisch meubilair • Extra toegang tot 50 m2 gedeelde werkruimte • Prijzen vanaf 1149€ Ter informatie: alle getoonde foto's zijn van Spaces-locaties, maar komen mogelijk niet overeen met deze specifieke locatie. Neem contact op Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
9 000 €

2800 Mechelen

Wijk De Bruul, in het hart van de gezelligste winkelstraat van Mechelen - Dit gebouw voor gemengd gebruik met een totale oppervlakte van 524 m² omvat een winkelruimte op het gelijkvloers van 219 m², opslagruimte in de kelder en kantoren op de verdiepingen. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de kerk Notre-Dame de Lille en het gezellige Bruulplein en wordt omringd door diverse voorzieningen. De winkel is ruim en heeft veel daglicht dankzij de 2 grote etalages. Hij is uitgerust met airconditioning, spots, valse plafonds en een prachtige parketvloer. De kantoren op de 1e en 2e verdieping moeten worden bijgewerkt! Geen goodwill. Geen drempel! Onmiddellijk te ontdekken. Bestaande uit - Kelder : ±88m² opslagruimte - Begane grond ±524m²: winkel, magazijn, keukentje, sanitair - 1e verdieping ±112m²: diverse ingedeelde kantoren - 2e verdieping ± 105 m²: diverse ingedeelde kantoren Budget - Jaarlijkse huur : €120.000/jaar - Roerende voorheffing: ±€10.000/jaar - Geen kosten! ------------------------ Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 88
Handelsfonds te huur Mechelen (RBM62266)
2 500 €

2800 Mechelen

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in het hart van Mechelen? Dit is uw kans! Wij bieden een prachtig bemeubeld kantoor aan, gelegen op het gelijkvloers en vlakbij een parkeergarage. Perfect voor bedrijven die een centrale en stijlvolle locatie wensen.Indeling van het kantoor:InkomhalOntvangstruimte: Ideaal voor het verwelkomen van uw klanten Open werkplek: Ruimte voor maximaal 6 personenKeuken: Volledig uitgerustVergaderruimteToiletVoordelen:Gemeubileerd en InstapklaarTerbeschikkingstelling en prijs voor de dienstverlening: verwarming, koeling, elektriciteits- en waterverbruik van het kantoor gebruik van kantoor taksen en belastingen verzekering (met uitzondering verzekering van roerende voorwerpen dat gebruiker zelf meebrengt) basisabonnement voor internet Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 34 34 34
Handelsfonds te huur Mechelen (RBI43091)
16 000 €

2800 Mechelen

Het bedrijfsgebouw bevindt zich in het bedrijvencomplex Mechelen-Zuid, nabij de oprit E19 Brussel- Antwerpen. Logistiek: Zijde Kruisbaan bevinden zich de logistieke activiteiten met laadkades. Momenteel komt het logistiek magazijn van 6.500 m² vrij . Vier laad-en loskaden en twee gelijkvloerse poorten Omgeving en parking: De omgeving is opgefrist alsook de parking. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Mechelen (RBM53248)
7 391 €

2800 Mechelen

Office Park Mechelen (OPM) is gelegen aan de E19 Antwerpen – Brussel, aan afrit 10 Mechelen-Zuid. Het bedrijvenpark ligt tegenover Technopolis en is ook met de fiets of het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Station Mechelen bevindt zich op 2 km van het bedrijvenpark, de luchthaven Brussels Airport en Brucargo zijn op minder dan 15 minuten te bereiken. Kantoor van 657 m² te huur op de glijkvloers in het Office Park Mechelen. Zeer goede ligging, vlakbij de E19. - Kantoor te huur 657 m² - Office Park Mechelen - Goede ligging - Parkeermogelijkheden Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Mechelen (RBM52877)
32 378 €

2800 Mechelen

Office Park Mechelen (OPM) is gelegen aan de E19 Antwerpen – Brussel, aan afrit 10 Mechelen-Zuid. Het bedrijvenpark ligt tegenover Technopolis en is ook met de fiets of het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Station Mechelen bevindt zich op 2 km van het bedrijvenpark, de luchthaven Brussels Airport en Brucargo zijn op minder dan 15 minuten te bereiken. - Kantoor te huur 2.878m² - Office Park Mechelen - Goede ligging - Parkeermogelijkheden Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Mechelen (RBM52876)
1 631 €

2800 Mechelen

Kantoor van 145m² te huur op het gelijkvloers in het Office Park Mechelen. Zeer goede ligging, vlakbij de E19. - Kantoren te huur 145m² - Office Park Mechelen - Goede ligging - Parkeermogelijkheden Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Mechelen (RBM50258)
700 €

2800 Mechelen

Magazijn te huur net buiten het centrum van Mechelen.Elektriciteit en water aanwezig.Oppervlakte: 88 m² breedte = 11mdiepte = 8 mHoogte poort: 2,5 mHuurprijs: 700 euro incl BTWVoor meer info of een bezoek via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 34 34 34
Kantoor te huur Mechelen (RBK07333)
1 650 €

2800 Mechelen

Handelsgelijkvloers op uitstekende locatie met veel potentieel en visibiliteit in hartje Mechelen! Ligging: Dit handelspand bevindt zich op een uitstekende locatie in Mechelen, ideaal voor wie veel visibiliteit zoekt. Beschrijving: Dit handelspand heeft een oppervlakte van 121 m² en biedt tal van mogelijkheden, ideaal voor een kantoor, winkel of vrij beroep. Het pand beschikt over een afzonderlijke inkomdeur en een zij-ingang. Dankzij de grote raampartijen geniet het pand van veel natuurlijk licht en uitstekende visibiliteit. Achter het pand zijn vier autostaanplaatsen voorzien. Verder is het pand uitgerust met een toilet, douche en kitchenette. Kortom, een prachtig pand op een uitstekende locatie! Extra: - Geen extra kosten - Oppervlakte 121m² (cfr. EPC) - EPC C - Onmiddellijk beschikbaar - Verplicht bij te nemen: 4 autostaanplaatsen voor €300 Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse B Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse B EPC-NR: label 'C' Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
Handelspand te huur Mechelen (RBM17329)
950 €

2800 Mechelen

Mooie winkel in geklasseerd gebouw in centrum vlakbij Sint-Rombouts (zeer geschikt als juwelier, souvenirs, schoonheidssalon,... enz.). Alarm systeem, spots, rolluiken. Camera bewakingssysteem en etalagerekken, meubilair kunnen overgenomen worden van vorige huurder (met hen te bespreken). Indeling: inkomhal met bewakingsdeurslot, winkel, bureel, werkkamer, sanitair (kitchenette en wc), keldertje. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder: € 100,-/maand. Aparte meters voor water, gas en elektriciteit. EPC Label: D. VRIJ 01/07/24. Meer info en plan om ### met ref. 5928597 zie bij downloads of documenten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 15 60
Handelsfonds te huur Mechelen (RBL84648)
10 160 €

2800 Mechelen

Gelegen op slechts 4,3 km (6 minuten) van de afrit Mechelen-Zuid (E19), biedt dit kantoorgebouw, bekend als "De Mot", een ideale werkplek in een bruisende omgeving. Motstraat 32, Mechelen. Inkom: De kantoorruimte heeft een privatieve ingang via De Motstraat, gedeeld met slechts één buur. Er is een elektronisch slot met zender (dongle) en een achteringang via de brandtrap die directe toegang biedt tot het terras, restaurant Campus en de parking. Het gebouw is voorzien van alarm en camerabewaking en er is een lift aanwezig. Locatie: Openbaar Vervoer: Het NMBS Station Mechelen is op slechts 5 minuten afstand en De Lijn op 10 minuten. Parking: Er zijn 20 toegewezen plaatsen beschikbaar en er zijn publieke laadpalen op de site (+/- 20), met de mogelijkheid om eigen laadpalen te plaatsen. De toegang tot de parking verloopt via een badgesysteem. Bezoekers: Voor bezoekers is er betalende parking beschikbaar, met de optie voor uitrijkaarten. Daarnaast zijn er parkeermogelijkheden in omliggende straten en bij het station Mechelen. Oppervlakte: De totale oppervlakte bedraagt 841 m², verdeeld over twee verdiepingen. Gelijkvloers: Inkom en ontvangstruimte. Een vergaderruimte voor 4 personen. Een vergaderruimte voor 15 personen, met mobiele wand. Twee kleine opbergruimtes (voor kuisploeg en technische ruimte). Toiletten. Eerste Verdieping: De eerste verdieping biedt een bar met een volledig ingerichte keuken (inclusief inductievuur, dampkap, oven, twee microgolfovens, frigo en twee vaatwassers). Er is ook een stockruimte en er zijn diverse vermaakmogelijkheden zoals arcadegames en een kicker. Twee trainingsruimtes voor respectievelijk 15 en 10 personen, met mobiele wand. Een boardroom voor 12 personen. Twee vergaderruimtes voor 6-8 personen. Drie vergaderruimtes voor 4 personen. Drie éénpersoons cabines voor conferentiegesprekken. Ongeveer 30 werkplekken. Een cozy corner met sofa. Een coffee corner met frigo en vaatwasser. Twee vestiairekasten. Toiletten. Deze kantoorruimte biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft, van moderne faciliteiten tot een uitstekende bereikbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Mechelen (RBL84613)
650 €

2800 Mechelen

Kantoorruimte op een commerciële locatie te Mechelen. In een kleinschalig gebouw van 2005 bevindt zich deze goed ingedeelde kantoorruimte. Naast de praktijk-/kantoorruimte beschikt het pand eveneens over een toilet en bergruimte. Parkeermogelijkheden zijn er meer dan voldoende, vlak voor de deur. Bent u op zoek naar een praktijk-/kantoorruimte op een ware zichtlocatie te Mechelen? Dan ik dit hoogstwaarschijnlijk wat u zoekt. Onmiddelijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 75 54 44
Handelspand te huur Mechelen (RBL54265)
1 690 €

2800 Mechelen

Een unieke kans voor uw Horecazaak in het centrum van Mechelen, in het volledig vernieuwde Cadix Kloosterhuis. Deze charmante locatie ligt aan het Sint-Jansplein, op slechts 200 meter van de Grote Markt. Met een bewoonbare oppervlakte van ca. 90m² biedt deze ruimte veel mogelijkheden. Bij binnenkomst komt u in een uitnodigende ontvangstruimte met voorzieningen, die toegang geeft tot de zit- en restaurantruimte. Deze ruimte heeft een authentieke parketvloer en een prachtig plafond van vijf meter hoog met gerestaureerde ornamenten. De blikvanger is het altaar, dat werd behouden en gerestaureerd. De grote aluminium ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog aantrekkelijker wordt. Sanitair is reeds voorzien, inclusief een apart toilet en een mindervalide toilet. Een terrasvergunning kan zelf worden aangevraagd. Deze locatie profiteert van veel passage, ideaal voor het opbouwen of uitbreiden van een stevig klantenbestand. Het pand ligt in het commerciële hart van het hippe Mechelen en biedt een uiterst strategische locatie voor uw horecazaak. Dit is het perfecte canvas voor diegenen die dromen van een aantrekkelijk pand met een verhaal in het hart van Mechelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van dit unieke pand te verkennen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 33 19 19
Handelsfonds te huur Mechelen (RBJ53787)
10 861 €

2800 Mechelen

Starters, jonge ondernemers en meer ervaren ondernermers vinden in het Ondernemershuis een fijne Oh!ntmoetingsplaats om hun activiteiten uit te bouwen, klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken. Daarnaast is het Oh! de perfecte uitvalbasis voor zakelijke bijeenkomsten. Of je nu bewOh!ner bent of niet, je bent hertelijk welkom om in het Ondernemershuis Mechelen een vergaderzaal te huren. De kantoren zijn allemaal 'plug and play' ingericht, totale ontzorging, je kan dus meteen aan de slag. Alle kantoern zijn uitgerust met bureautafel, bureaustoel, rplluikkasten, ladeblokken, kapstokken, vuilbakjes, internetkabels. Bijna alle kantoren kijken uit op het groen; de histroische Oh! stadstuin. Inbegrepen: High speeds internet Elektriciteit, water en verwarming Koffie, thee en water (self service) gebruik printer (prijs per afdruk) Onthaalservice Poetsservice Krant en zakelijke magazines Toegang tijdens kantooruren Toegang 24/7 met badge Incl. Vergaderzaal bwl 8u/maand Optioneel: Vaste telefoonlijn en -toestel Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28