Bedrijfsvastgoed te huur - Merendree

1 zoekertjes (1 - 1)
Kantoor te huur Merendree (RBJ62136)
695 €

9850 Merendree

U kan een bezoek aanvragen via ### - Vagenende Yüksel door een mailtje te sturen en uw contactgegevens na te laten. Moderne handelsruimte in het centrum van Merendree, tegenover het Kerkplein. 85 m² bruikbare vloeroppervlakte. Netjes afgewerkt in instapklaar. Zeer goede visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de voorgevel (hoekgebouw), waarbij twee etalages/vitrines kunnen worden voorzien. Verschillende bestemmingen mogelijk voor winkel/ kantoor/ praktijk. Indeling: open polyvalente ruimte, toilet en kitchenette. Mogelijkheid tot huren van een private ondergrondse autostandplaats en kelderberging. Voldoende openbare parkeerplaatsen op het Kerkplein voor cliënteel (op wandelafstand - minder dan 20 meter afstand verwijderd van de handelsruimte). Beschikbaar onmiddellijk Huurprijs: 695 € per maand + Onroerende Voorheffing EPC: label C (verwarming en verkoeling door middel van aanwezige airco-units) Meer weten?

25 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 374 65 25

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Merendree (9850).

2 150 €

9920 Lievegem

Ontdek deze veelzijdige commerciële ruimte in het hart van Lovendegem.Met een royale oppervlakte van 204m² biedt dit een scala aan mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Of u nu een praktijkruimte zoekt, een kantoor wilt vestigen of een andere commerciële onderneming wilt beginnen, dit pand kan aan uw behoeften voldoen.De bestaande indeling is reeds opgedeeld is verschillende kabinetten, maar biedt de mogelijkheid dit makkelijk aan te passen naar eigen wens.Voorzien van essentiële faciliteiten zoals toiletten, een douche en een kitchenette voldoet dit pand aan alle praktische behoeften.Met maar liefst 4 beschikbare staanplaatsen en 2 garages is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel personeel als klanten. Eveneens kan in er in de directe omgeving gratis geparkeerd worden (blauwe kaart).Mis deze unieke kans niet om een ​​droomproject te realiseren op deze veelbelovende locatie.Prijs: 2 150,00 euro + 60,00 euro provisie gemeenschappelijke lastenBeschikbaar: 15/11/2024Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 395 05 40
1 683 €

9031 Drongen

Deze prachtige nieuwbouwkantoren en co-working spaces te huur bevinden zich in het 'In The Yard' kantoorgebouw vlakbij de E40 te Drongen. Hierdoor geniet u van een zeer goede bereikbaarheid zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Daarnaast is de site ook voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheden om uw wagen te stallen. Hebt u nood aan extra opslagruimte? Dan is er ook de mogelijkheid om een magazijn bij te huren van ca. 162 m². 'In The Yard' zal één van de meest innovatieve en duurzame kantoorgebouwen worden in België. De site is voorzien van verschillende faciliteiten waaronder een fitness, lockers, een pakjesdienst, binnentuin, fietsenberging en nog veel meer. Door de vele gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen wil men met dit concept het ondernemen en connecteren bevorderen. De linkerflank (ca. 163 m²) kan in zijn geheel gehuurd worden. Specificaties: - Binnentuin - Ruime parking - Elektrische laadpalen - Fietsenberging - Focus op duurzaamheid - Vergaderruimtes - Douches - Lockers - Mogelijkheid tot bijhuren magazijn - 10% korting voor huurders op huren vergaderzalen en op evenementen - Eventruimte (kan gehuurd worden aan € 1.500/avond) - Gratis koffie voor de kleinere kantoortjes van 30 m² Faciliteiten: - Padelterreinen - Fitness - Bar- en eventspace - Pakjesdienst Beschikbaarheid: Beschikbaar vanaf 01/03/2024. Bent u geïnteresseerd in deze kantoren te huur in Drongen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via ### of ### Meer weten?

31 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
Handelspand te huur Lievegem (RBK05029)
Prijs op aanvraag

9920 Lievegem

Deze moderne handelsruimte bevindt zich op een uiterst gunstige locatie langs de N9 te Lievegem en geniet hierdoor van veel zichtbaarheid en passage. De grote glaspartijen brengen veel natuurlijk daglicht naar binnen. De gelijkvloerse handelsruimte (300 m²) kan ook apart gehuurd worden. Er zijn ruime parkeergelegenheden voorzien. Oppervlakte: 600 m² Bouwjaar: 2018 Specificaties: - Vloer polybeton - Wanden silexbeton - Veel lichtinval via grote raampartijen - Plafond: betongewelven - Verwarmen en koelen met warmtepomp - Sanitaire voorzieningen - Kitchenette - Ruime parking Beschikbaarheid: Te bespreken. Hebt u interesse in dit handelspand te huur in Lievegem? Verkrijg meer info of boek je bezoek via ### of ### . Meer weten?

600 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
Handelspand te huur Lievegem (RBG65719)
Prijs op aanvraag

9920 Lievegem

Deze gelijkvloerse handelsruimte bevindt zich op een uiterst gunstige locatie langs de N9 te Lievegem en geniet hierdoor van veel zichtbaarheid en passage. De grote glaspartijen brengen veel natuurlijk daglicht naar binnen. Het is tevens mogelijk de gehele handelsruimte (600 m²) te huren. Er zijn ruime parkeergelegenheden voorzien. Oppervlakte: +/- 300 m² Bouwjaar: 2018 Specificaties: - Vloer polybeton - Wanden silexbeton - Veel lichtinval via grote raampartijen - Plafond: betongewelven - Verwarmen en koelen met warmtepomp - Sanitaire voorzieningen - Ruime parking Beschikbaarheid: Te bespreken. Hebt u interesse in dit handelspand te huur in Lievegem? Verkrijg meer info of boek je bezoek via ### of ### . Meer weten?

300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
6 400 €

9030 Mariakerke

Het bedrijfsgebouw bestaande uit 1.172 m² magazijn + 144 m² kantoor (72m² glv en 72m² 1ste verdiep) en 14 bovengrondse parkeerplaatsen gelegen te Mariakerke, langs de Industrieweg en makkelijk bereikbaar via de R4. Het magazijn kan gebruikt worden als opslagruimte en/of atelierruimte.Magazijn is opgebouwd uit een betonstructuur met betonpanelen, geïsoleerde steeldeck met lichtstraat met rookluiken, Led armaturen, 2 automatische sectionale poort(en), polybetonvloer (draagkracht 5T/m²), drijfkracht voorzien: 80A – 400V (hoogspanningscabine). De unit is volledig overspannen. Mogelijkheid tot plaatsen van een rolbrug. Het kantoor heeft opengaande ramen, verlaagd plafond met led-armaturen, keramische tegelvloer, sanitair H/D, kitchenette, VRV-units (koelen en warmen). De loods is vlot bereikbaar met vrachtwagen. Huurprijs is exclusief algemene kosten.Meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 96 75
Kantoor te huur Drongen (RBK38083)
4 631 €

9031 Drongen

Kantoorruimte 794m² op bovenste verdieping van kantoorgebouw.Mogelijkheid van huren kleinere kantoorruimte binnen het gebouw. Op te splitsen vanaf 60m² of volledig verdiep met 1.274m²Ligging: vlakbij afrit E40 en R4; zichtbaar van op de autosnelwegKantoorruimtes:Inkomhal met parlofoon en lift, vrije parking voor het gebouw, verlaagd systeemplafond met ingebouwde tl-lamp armaturen en vloerbekleding met parketlook.Sanitaire voorzieningen per verdieping, keuken, verwarming en koelen op elektriciteit en toegangscode via badge.Gemeenschappelijke kosten: 27€/m²/jaarWenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

794
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Drongen (RBK38082)
2 321 €

9031 Drongen

Kantoorruimte 398 m² op 2de verdieping van kantoorgebouw.Mogelijkheid tot huren grotere kantoorruimte binnen het gebouw. Ligging: vlakbij afrit E40 en R4; zichtbaar van op de autosnelwegKantoorruimtes:Inkomhal met parlofoon en lift, vrije parking voor het gebouw, verlaagd systeemplafond met ingebouwde tl-lamp armaturen en vloerbekleding met parketlook.Sanitaire voorzieningen per verdieping, keuken, verwarming en koelen op elektriciteit en toegangscode via badge.Gemeenschappelijke kosten: 27€/m²/jaarWenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

398
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Drongen (RBK38081)
700 €

9031 Drongen

Kantoorruimte 120m² op 2de verdieping van kantoorgebouw. Op te splitsen vanaf 60m² of volledig verdiep met 1.274m²Ligging: vlakbij afrit E40 en R4; zichtbaar van op de autosnelwegKantoorruimtes:Inkomhal met parlofoon en lift, vrije parking voor het gebouw, verlaagd systeemplafond met ingebouwde tl-lamp armaturen en vloerbekleding met parketlook.Sanitaire voorzieningen per verdieping, keuken, verwarming en koelen op elektriciteit en toegangscode via badge.De ruimtes zullen gerenoveerd worden.Gemeenschappelijke kosten: 27€/m²/jaarWenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Drongen (RBK38075)
7 431 €

9031 Drongen

Kantoorruimte 1.274m² op 2de verdieping van kantoorgebouw. Mogelijkheid van huren kleinere kantoorruimte binnen het gebouw. Op te splitsen vanaf 120m² of volledig verdiep met 1.274m²Ligging: vlakbij afrit E40 en R4; zichtbaar van op de autosnelwegKantoorruimtes:Inkomhal met parlofoon en lift, vrije parking voor het gebouw, verlaagd systeemplafond met ingebouwde tl-lamp armaturen en vloerbekleding met parketlook.Sanitaire voorzieningen per verdieping, keuken, verwarming en koelen op elektriciteit en toegangscode via badge.Gemeenschappelijke kosten: 27€/m²/jaarWenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Meer weten?

1274
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Drongen (RBK38052)
1 245 €

9031 Drongen

Deze instapklare kantoorruimte van 130m² is uitstekend gelegen vlakbij de op-en afritten Drongen E40 Gent-Oostende. De kantoorruimte heeft aparte burelen en een aparte vergaderzaal. De kantoren zijn instapklaar en zijn volledig vernieuwd. Oppervlakte:- 130m² (plan te downloaden op de website)- 25m2 (gemeenschappelijke inkom)- 3 parkeerplaatsenBeschikbaar:- OnmiddellijkFinancieel:- huurprijs kantoren 115 euro/m2/jaar- parkeerplaatsen aan 750 euro/jaar- halfjaarlijkse provisie: 5.000 euro excl btwWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Meer weten?

191
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Handelsfonds te huur Drongen (RBK38042)
2 500 €

9031 Drongen

Het handelspand heeft een royaal oppervlak van 394m² en bevindt zich in het hart van Drongen. Het beschikt over een ruime vitrine, een apart kantoor, een afzonderlijke keuken, een garage, opslagruimte en een winkelruimte.Hoewel de winkelruimte momenteel dienstdoet als een kledingwinkel, kan deze moeiteloos worden aangepast naar uw persoonlijke visie met slechts kleine aanpassingen aan het interieur.Dit pand biedt talloze mogelijkheden, die wij graag persoonlijk aan u tonen tijdens een bezoek ter plaatse. Aarzel niet om contact op te nemen met Henry Van Tornhout voor aanvullende informatie, plattegronden of een vrijblijvende bezichtiging via ### of ### . Meer weten?

394
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 06 00
Kantoor te huur Drongen (RBK03534)
8 500 €

9031 Drongen

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 600 m² te huur langs én met visibiliteit van de E40, NAAST afrit Drongen. De instapklare kantoren situeren zich in een totaal gerenoveerd gebouw met voorziene oplevering medio 2026 en zullen uiterst duurzaam zijn (o.a. fossielvrij, zonnepanelen, warmtepompen, ...). Dankzij de talrijke raampartijen zullen de moderne kantoren van veel lichtinval genieten. De ruimte maakt deel uit van een grotere kantorensite met oppervlaktes tot van 400 m² tot 11.000 m² alsook een grab & go en ruime parkeermogelijkheden. Vestig uw bedrijf op deze fantastisch bereikbare locatie en geniet van alle voordelen die de site te bieden heeft! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

600 600 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te huur Drongen (RBJ64254)
618 €

9031 Drongen

Landschapskantoren 106 m² met recent vernieuwde inrichting te huur nabij afrit 13 van E40 , voldoende parkeer gelegenheid. Ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij Maxmobiel ( rechtstreeks vervoer van en naar statio Gent St-Pieters). - Afzonderlijke vergaderruimte - Elektrische laadpalen - Sanitair - Kitchenette - Toegangscontrole - Lift - Airco - Fietsenstalling / parking Meer weten?

398
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Drongen (RBJ77965)
916 €

9031 Drongen

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 100 m² te huur langs én met visibiliteit van de E40. Dit betreft een korte termijn huur tot max. 01/09/2024. De instapklare kantoren genieten van veel lichtinval dankzij de talrijke raampartijen en zijn van alle hedendaagse comfort voorzien. De burelen zijn deels ingedeeld met glazen wanden. Ruime parking met laadpalen aanwezig. Onmiddellijk beschikbaar. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

100 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te huur Drongen (RBJ77964)
5 667 €

9031 Drongen

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 400 m² te huur langs én met visibiliteit van de E40, NAAST afrit Drongen. De instapklare kantoren situeren zich in een totaal gerenoveerd gebouw met voorziene oplevering medio 2026 en zullen uiterst duurzaam zijn (o.a. fossielvrij, zonnepanelen, warmtepompen, ...). Dankzij de talrijke raampartijen zullen de moderne kantoren van veel lichtinval genieten. De ruimte maakt deel uit van een grotere kantorensite met oppervlaktes van 400 m² tot 11.000 m² alsook een grab & go en ruime parkeermogelijkheden. Vestig uw bedrijf op deze fantastisch bereikbare locatie en geniet van alle voordelen die de site te bieden heeft! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

400 400 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te huur Drongen (RBJ77962)
70 833 €

9031 Drongen

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 5.000 m² te huur langs én met visibiliteit van de E40, NAAST afrit Drongen. De instapklare kantoren situeren zich in een totaal gerenoveerd gebouw met voorziene oplevering medio 2026 en zullen uiterst duurzaam zijn (o.a. fossielvrij, zonnepanelen, warmtepompen, ...). Dankzij de talrijke raampartijen zullen de moderne kantoren van veel lichtinval genieten. De ruimte maakt deel uit van een grotere kantorensite met oppervlaktes tot van 400 m² tot 11.000 m² alsook een grab & go en ruime parkeermogelijkheden. Vestig uw bedrijf op deze fantastisch bereikbare locatie en geniet van alle voordelen die de site te bieden heeft! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

5000 5000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 09 02
Kantoor te huur Drongen (RBJ70006)
2 333 €

9031 Drongen

- Elektrische laadpalen - Sanitair - Keuken/ontspanningsruimte - Toegangscontrole - Lift - Airco - Rokersruimte - Fietsenstalling / parking Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Drongen (RBG95530)
3 791 €

9031 Drongen

Deze prachtige nieuwbouwkantoren en co-working spaces te huur bevinden zich in het 'In The Yard' kantoorgebouw vlakbij de E40 te Drongen. Hierdoor geniet u van een zeer goede bereikbaarheid zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Daarnaast is de site ook voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheden om uw wagen te stallen. Hebt u nood aan extra opslagruimte? Dan is er ook de mogelijkheid om een magazijn bij te huren van ca. 162 m². 'In The Yard' zal één van de meest innovatieve en duurzame kantoorgebouwen worden in België. De site is voorzien van verschillende faciliteiten waaronder een fitness, lockers, een pakjesdienst, binnentuin, fietsenberging en nog veel meer. Door de vele gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen wil men met dit concept het ondernemen en connecteren bevorderen. De linkerflank (ca. 163 m²) kan in zijn geheel gehuurd worden. Specificaties: - Binnentuin - Ruime parking - Elektrische laadpalen - Fietsenberging - Focus op duurzaamheid - Vergaderruimtes - Douches - Lockers - Mogelijkheid tot bijhuren magazijn - 10% korting voor huurders op huren vergaderzalen en op evenementen - Eventruimte (kan gehuurd worden aan € 1.500/avond) - Gratis koffie voor de kleinere kantoortjes van 30 m² Faciliteiten: - Padelterreinen - Fitness - Bar- en eventspace - Pakjesdienst Beschikbaarheid: Beschikbaar vanaf 01/03/2024. Bent u geïnteresseerd in deze kantoren te huur in Drongen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via ### of ### Meer weten?

138 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 35 35
Handelsfonds te huur Drongen (RBJ51181)
650 €

9031 Drongen

Dit handelspand beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 70m². Het pand is gelegen nabij het centrum van Drongen. Daarnaast is er een uitstekende verbinding met de E40 en R4.De indeling van het handelspand ziet er als volgt uit: gezamenlijke inkomhal, commerciële ruimte, keuken, toilet en bureelruimte/opslagruimte.Troeven: ligging / onmiddellijk beschikbaarHad u graag meer informatie of een rondleiding gehad in deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 395 05 40