Bedrijfsvastgoed te huur - Mortsel

15 zoekertjes (1 - 15)
875 €

2640 Mortsel

Op zoek naar een tof handelspand met heel wat mogelijkheden in het winkelhart van Mortsel? Dan is dit de kans die u moet grijpen! Alle vormen van openbaar vervoer en parking vinden we voor de deur. Het pand is gelegen in de mooiste straat van Mortsel en beschikt over een oppervlakte van 70m². De verwarming is door middel van airco en achteraan is er een eenvoudige kitchenette met een spoelbak voorzien. Diverse invullingen mogelijk. Renovatie door eigenaar of huurder behoort eveneens tot de mogelijkheden! Kelder/archiefruimte bespreekbaar. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPC: Energielabel D Plaatsbeschrijving €225 - Huurwaarborg 3 maanden - Onmiddellijk beschikbaar! Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar ### Meer info over Mortsel ? ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Handelspand te huur Mortsel (RBK36618)
1 395 €

2640 Mortsel

HANDELSGELIJKVLOERS MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP EEN ZEER GUNSTIGE LOCATIE IN HARTJE MORTSEL! Indeling: Etalage (kan open getrokken worden voor meer winkelruimte), winkel, koer, atelier/werkplaats (34m²) en polyvalente ruimte met toiletten (27m²). Beschrijving: Deze handelsgelijkvloers bevindt zich op de bekende Statielei dat geniet van veel passage. De etalage kan volledig open getrokken worden zodat je nog meer winkelruimte creëert. Verder door is er een tussenruimte (24m²) met lavabo die gebruikt kan worden als winkelruimte of stockage. Via deze tussenruimte krijg je toegang tot de koer. Deze verleent op zijn beurt toegang tot het atelier/werkplaats achteraan. Via de trap bereik je de polyvalente ruimte waar 2 toiletten voorzien zijn. Mits de nodige aanpassingen zijn hier tal van mogelijkheden! Kortom: Prachtige handelsruimte met tal van mogelijkheden! De moeite waard om te bezoeken! Ligging: Zeer gunstig gelegen in een drukke winkelstraat met openbaar vervoer voor de deur. Vlotte verbinding naar invalswegen. Extra: - Gemeenschappelijke kosten: €40/maand (onderhoud en verbruik gemeenschappelijke delen) - EPC: C label - Bruto oppervlakte (exclusief koer): 129m² 75m² cfr. opmetingen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 304 72 30
Handelspand te huur Mortsel (RBJ83932)
890 €

2640 Mortsel

Kantoor/praktijkruimte met tuin op centrale ligging! Bent u op zoek naar de perfecte kantoorruimte voor uw bedrijf? Wij bieden een gerenoveerde kantoorruimte te huur aan, gelegen op een uitstekende centrale locatie. Het openbaar vervoer, invalswegen en lokale winkels zijn in de directe omgeving terug te vinden. Deze gerenoveerde ruimte is gelegen op het gelijkvloers en biedt voldoende plaats voor vergaderruimtes, bureau 's, praktijkruimte. Daarnaast biedt deze kantoorruimte een flexibele indeling die kan worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Dankzij de kamerbrede ramen aan de voorzijde geniet u van een goede zichtbaarheid en natuurlijke lichtinval. Een praktische keuken (koelkast, vaatwasser, oven) is voorzien, net zoals een apart toilet. Op het terras aan de achterzijde kan u gezellig lunchen en tot rust komen. Troeven: - Geen gemeenschappelijke kosten - Lichtarmaturen voorzien - Individuele meters Huurprijs: €890,00/maand Beschikbaar: onmiddellijk Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
750 €

2640 Mortsel

Dit volledig ingericht commercieel pand is gelegen in de drukke winkelstraat Statielei in het centrum van Mortsel, vlakbij het gemeenteplein. Het openbaar vervoer is vlakbij (tram 7 en 15 voor de deur), diverse busverbindingen in de onmiddellijke omgeving en het treinstation van Mortsel op 300 meter. Het pand is uitgerust met op maat gemaakte meubels, zoals een toog met gekoelde marmer en diverse ingebouwde kasten. Vooraan komen we binnen in de winkelruimte. Centraal is er een toilet en de huidige verbruikszaal. Achteraan is het pand voorzien van twee keuken/atelierruimtes, geschikt voor bereiding van voeding. De muren werden afgewerkt met afwasbare platen, volgens de geldende regelgeving. Ook is er 3fase elektriciteit + verschillende punten van toe- en afvoer van water. Aan de achterkant hebben we tenslotte toegang tot de tuin. Het pand is onderkelderd. De volledige ruimte wordt verwarmd en gekoeld met airco. EPC: D-label Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): Klasse A G-score (gebouwscore): Klasse A Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Handelspand te huur Mortsel (RBJ64155)
1 475 €

2640 Mortsel

In het bruisende winkelhart van Mortsel vinden we dit ruime handelspand met garage en tal van mogelijkheden! Alle vormen van openbaar vervoer en parking vinden we voor de deur. Centraal vinden we een grote handelsruimte met mooie vitrine en grote visualiteit. Achteraan zijn toiletten, een berging en een kitchenette voorzien. Een kleine koer biedt de mogelijkheid om even buiten te zitten. Ook is er een ruime garage voorzien. Het handelspand beschikt ook over een kleine kelderruimte. Het Kadastraal inkomen is ten laste van de huurder. Nuttige informatie: - Gemeenschappelijke kosten: € 25 (incl. minuterie, onderhoud kelders, onderhoud gemene delen) - Huurwaarborg: 3 maanden - Plaatsbeschrijving: € 225,00 - Onmiddellijk beschikbaar! Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar ### Meer info over Mortsel ? ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Handelspand te huur Mortsel (RBJ63473)
750 €

2640 Mortsel

Bent u op zoek naar de ideale plek om jouw eigen winkeltje te starten? Ontdek dan dit unieke handelspand gelegen in de Gaanderij ter Linde te Mortsel! Het pand heeft een charmante uitstraling en bevindt zich in het hart van Gaanderij ter Linde, een levendige buurt die bekend staat om zijn gezellige sfeer en diverse winkelaanbod. Met een oppervlakte van 42 m2, biedt het handelspand voldoende ruimte om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. De grote etalageruiten zorgen ervoor dat jouw producten of diensten mooi worden gepresenteerd aan voorbijgangers. Of je nu een kledingwinkel, kunstgalerij, ambachtelijke winkel of een ander uniek concept wilt opzetten, dit handelspand biedt de ideale basis. De flexibele indeling maakt het mogelijk om de ruimte aan te passen aan jouw specifieke behoeften en visie. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de bruisende gemeenschap van Gaanderij ter Linde en jouw eigen ondernemersdromen waar te maken. Bent u geïnteresseerd in dit handelspand? Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezoek: ### of ### - Onmiddellijk beschikbaar - De huurprijs bedraagt 750 EUR/maand - De gem. kosten bedraagt 50 EUR/maand - Drie maanden huurwaarborg - 3-6-9 huurcontract Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 435 31 33
Kantoor te huur Mortsel (RBJ57301)
245 €

2640 Mortsel

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek in Mortsel? Zoek niet verder! Deze co-working space biedt alles wat je nodig hebt om productief te zijn in een professionele omgeving. Gelegen in het hart van Gaanderij ter Linde, biedt Co-working Ter Linde een variatie van diensten en voorzieningen om jouw werkervaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Van onbeperkte wifi-toegang en printfaciliteiten tot heerlijke koffietjes om je energie op peil te houden, zij hebben het allemaal. Eén van de voordelen van deze co-working space is de flexibiliteit. Je kunt eenvoudig je vennootschapszetel hier vestigen, waardoor je profiteert van een officieel adres voor je bedrijf, bovendien krijg je 24/7 toegang tot de faciliteiten, zodat je op elk moment van de dag of nacht kunt werken, afhankelijk van jouw schema en behoeften. Of je nu een freelancer, een startende ondernemer of een gevestigde professional bent, onze co-working space biedt een levendige en ondersteunende gemeenschap waar je kunt netwerken, samenwerken en groeien. Ontmoet gelijkgestemde individuen, deel ideeën en werk aan projecten in een stimulerende omgeving die creativiteit en innovatie aanmoedigt. Wil je je werk naar een hoger niveau tillen? Sluit je dan vandaag nog aan bij Gaanderij ter Linde Co-Working Space en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een rondleiding om onze faciliteiten zelf te ervaren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze community! - huur = 245 EUR/maand - huurwaarborg = 2 maanden - éénmalige servicekosten van 75 EUR - elektriciteit, verwarming en airco inbegrepen in maandbedrag + onroerende voorheffing - 24/7 toegang Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 435 31 33
Handelspand te huur Mortsel (RBJ39733)
1 800 €

2640 Mortsel

HANDELSGELIJKVLOERS (142 m²) MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP EEN ZEER GUNSTIGE LOCATIE IN HARTJE MORTSEL! Indeling: Etalage, winkel, tuin en ruimte met toiletten/keuken. Beschrijving: Deze handelsgelijkvloers bevindt zich op de bekende Statielei dat geniet van veel passage. in de winkelruimte heb je een prachtige etalage, toog en enorm veel ruimte. achteraan hebben we nog aparte ruimtes voor berging en toiletten. tot slot hoort er een prachtige tuin bij het handelspand. Kortom: Prachtige handelsruimte met tal van mogelijkheden! De moeite waard om te bezoeken! Ligging: Zeer gunstig gelegen in een drukke winkelstraat met openbaar vervoer voor de deur. Vlotte verbinding naar invalswegen. Extra: - Gemeenschappelijke kosten: €20/maand (onderhoud en verbruik gemeenschappelijke delen) - EPC: C label - Oppervlakte (exclusief tuin): 142m² Meer weten?

142 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 304 72 30
Handelspand te huur Mortsel (RBI65970)
1 800 €

2640 Mortsel

Op een zéér commerciële toplocatie in Mortsel bieden wij dit handelspand van 125m² aan. Deze kan je ideaal inrichten als gezellig winkelpand, horeca is niet toegestaan. Er zijn verschillende grote winkelketens in de buurt zoals Hema, Carrefour, Belgacom, Base,.... Het treinstation met goede verbinding is gelegen achter het hoekje, met tram en bus voor de deur kan men zich meteen verplaatsen. Het pand bestaat uit een zonnige en lichte ruimte met uitkijk op een buiten terras. Aanpalend is er een extra ruimte met aansluiting voor water. Er is een aparte ruimte voorzien voor het sanitair. Je kan gebruik maken van een privé-kelder. Verder is de etalage voorzien van een automatisch rolluik en een zonnetent. Meer weten?

125 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Kantoor te huur Mortsel (RBI57202)
1 634 €

2640 Mortsel

Centraal gelegen handelspand/praktijkruimte. Dit wordt casco verhuurd en heeft dus nog heel wat mogelijkheden. Ventilatie, koeling- en verwarming worden stelselmatig verder afgewerkt en tot en met de chape voorzien. De afmeting is 13.3 op 6.6m (88m²). Er bestaat ook nog een mogelijkheid tot opsplitsing van rumiten met verschillende ingang. Graag meer info of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons nu via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
Handelspand te huur Mortsel (RBI57199)
1 634 €

2640 Mortsel

Centraal gelegen handelspand/praktijkruimte. Dit wordt casco verhuurd en heeft dus nog heel wat mogelijkheden. Ventilatie, koeling- en verwarming worden stelselmatig verder afgewerkt en tot en met de chape voorzien. De afmeting is 13.3 op 6.6m (88m²). Er bestaat ook nog een mogelijkheid tot opsplitsing van rumiten met verschillende ingang. Graag meer info of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons nu via ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
Handelspand te huur Mortsel (RBG39513)
2 230 €

2640 Mortsel

Handelseigendom te huur, gelegen op de gekende Statielei te Mortsel (voorheen 'Orange'). De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.230 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar deze handelseigendom in Mortsel? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Mortsel (RWC25106)
450 €

2640 Mortsel

Instapklare polyvalente commerciële ruimte, 50m², TOPLOCATIE !!! - Statielei : dé winkelstraat van Mortsel Geschikt als winkel, horeca, kantoor, praktijk, opslag voor webwinkel,...Alle nutsvoorzieningen. VOLLEDIG NIEUW ! Instapklaar. DE ULTIEME KANS OM BETAALBAAR TE HUREN! Meer weten?

1250 50 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 476 60 28 01
Handelspand te huur Mortsel (RBE46444)
2 300 €

2640 Mortsel

Top gelegen commercieel gelijkvloers, met een opp. van 200 m². Het pand is volledig ingericht met verwarming, verlichting, airco etc. Op de eerste en tweede verdieping is er stockgelegenheid, sociale ruimte of woongelegenheid (mits de nodige opfrissing). Het pand is gelegen op het beste gedeelte van de Statielei, de beste winkelstraat van MORTSEL. DE MAANDELIJKSE BASISHUURPRIJS BEDRAAGT 3.450. De huurder krijgt het eerste jaar een korting van 1.150 euro per maand en het tweede jaar een korting van 650 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Antwerpen (Mortsel)? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Mortsel (RBE14804)
1 500 €

2640 Mortsel

Zeer centraal gelegen kantoor (pal in het centrum van Mortsel) met berging, kitchenette en zeer grote kelder. Vlakbij open, winkels en scholen. Omvattende: Grote bureel ruimte, kitchenette, berging 1, 2 toiletten en berging 2. Op de -1 verdieping bevindt zich nog een zeer grote kelder welke dienst kan doen als opslagruimte of werkruimte! Contacteer ons nu via ### of ### en kom langs voor een afspraak! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Mortsel (2640).

795 €

2100 Deurne

De polyvalentie zaal die wij hier te huur aanbieden in Deurne centrum is gelegen aan het Cogelsplein en de Turnhoutsebaan op een zeer centrale ligging met de tramhalte en velo-station voor de deur! De zaal beschikt over een aparte ingang en beschikt ongeveer over 140m² ruimte! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 206 76 76
2 950 €

2100 Deurne

Het gebouw heeft verschillende kantoren en is op vele manieren in te delen. Met zijn centrale locatie is het zeer toegankelijk. Nabij verschillende invalswegen zoals de Bisschoppenhoflaan en Turnhoutsebaan alsook het openbaar vervoer. Er zijn ook parkeermogelijkheden in de omliggende straten. De beschikbare unit heeft ongeveer 350 m² bruikbare oppervlakte. Met zijn verschillende aparte ruimtes, waaronder 1 centrale grote ruimte en verschillende aparte afgesloten bureauruimtes omliggend. All-in kosten: € 300 (privatief verbruik verwarming, elektriciteit en water) Heeft u interesse of meer vragen bij deze kantoorruimte? Op onze website ### kan u een aanvraagformulier invullen. Vervolgens zal de dossierbeheerder u contacteren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 283 05 00
3 200 €

2100 Deurne

Handelspand/praktijkruimte/burelen van 250m² op centrale locatie te Deurne. Het pand dat voorheen gediend heeft als bakkerij, is momenteel Casco. De eigenaars hebben het gestript en grotendeels afgewerkt, wat ruimte laat voor de nieuwe huurder om het naar eigen smaak en behoeften verder aan kant te zetten. Het pand bestaat uit een zeer groot gelijkvloers met nog een tussenverdieping. Bijkomend is er nog een zeer ruime kelder. Tot slot beschikt het pand ook nog over een toilet als ook een buitenruimte van 30 m³. Momenteel is er nog geen verwarming aanwezig, waardoor de EPC-score aan de hoge kant is. De verwarming wordt nog voorzien, het type verwarming hangt af van de noden van de huurders. Het pand is vlot bereikbaar en zeer centraal gelegen vlakbij verschillende in -en uitvalswegen alsook makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. Kortom een zeer ruim pand met veel potentieel. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
875 €

2100 Deurne

Prachtig gerenoveerde handelsruimte van 70 m² op de gelijkvloerse verdieping met ruime vitrine en grote visibiliteit op een zeer centrale locatie. De handelsruimte is voorzien van een prachtige visgraat keramische parket en is gericht op kantoor/bureau's en is dus voorzien van voldoende stopcontacten en aansluitingen voor internet. Achteraan de ruimte bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van oven, koelkast, vaatwasser, lavabo en ingemaakte kasten. Verder bevat de handelsruimte 2 aparte toiletten, elk voorzien van handenwasser en treffen we nog een aparte berging aan. De handelsruimte is zeer makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer met bus en tramhaltes op wandelafstand. Extra: EPC B (unieke code: 20230620-0002923452-KNR-1), dubbele beglazing. Perceelscore D, gebouwscore C, woongebied/industriegebied (aanvullende voorschriften gp 14 : art 1, punt 3 (bruinomrand, stedelijke agglomeratie), stedenbouwkundige info in aanvraag. Elektrische keuring niet conform. Nabij school, winkels, autosnelweg, openbaar vervoer, etc. Voor meer info ga naar ### of bel ### Meer weten?

70
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 375 82 92
1 200 €

2100 Deurne

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor je bedrijf? Dan is dit handelspand op de hoek van de Ter Rivierenlaan en Plankenbergstraat een absolute must-see! Voorheen een geliefde koude bakkerij, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor diverse ondernemingen. Dit pand geniet van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Jouw bedrijf zal niet onopgemerkt blijven! De hoekligging zorgt voor overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen. Wil je snel van start gaan? Geen probleem! De mogelijkheid bestaat om de inboedel over te nemen, waardoor je direct operationeel kunt zijn. Naast de ruime verkoopruimte biedt dit pand ook een keuken en een toilet achteraan het gebouw. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf soepel te laten draaien! Dit handelspand biedt de perfecte basis voor jouw succesvolle onderneming. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om je droombedrijf te realiseren! Meer weten?

102
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 233 53 33