Bedrijfsvastgoed te huur - Olsene

1 zoekertjes (1 - 1)
Industrie te huur Olsene (RBI90732)
1 260 €

9870 Olsene

KMO unit 216 m² in de nieuwe site Ter Walle, gelegen aan de Grote Steenweg, vlak voor het Kasteel van Olsene. Deze ontwikkeling biedt een aantrekkelijke mix van kleine KMO-units en ruimere bedrijfsgebouwen.De specificaties van deze unit omvatten:- Minimaal 6,70m vrije hoogte- Geen tussenkolommen- Verlichting - Een sectionaalpoort van 4,00 m x 4,50 m- Een uitnodigende glazen ingang met enkele glazen draaideur- Bijbehorende parkeerplaatsen afzonderlijk aan te kopen- Een vloer met een draagkracht van 3000 kg/m²- Geïsoleerde betonnen sandwichpanelen voor een uitstekend thermisch en akoestisch comfort- Wit gelakte steeldeck- mogelijkheid voor een mezzanineKopen is ook mogelijkContacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Meer weten?

216 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Olsene (9870).

1 375 €

8720 Dentergem

Deze nieuwbouw loods/KMO-unit is gelegen in de Wontergemstraat, nabij het centrum van Dentergem, maar toch heel vlot bereikbaar. Specificaties: - bruikbare vloeroppervlakte van ca. 292 m² - polybetonvloer - automatische sectionaal poort - aparte toegangsdeur - lichtstraat - grote raampartijen - geschikt voor opslag, werkplaats en commerciële activiteit - 3 privé parkeerplaatsen - regenwater - aansluiting sanitair voorzien Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods te huur in Dentergem? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

292
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Zulte (RBI67363)
1 000 €

9870 Zulte

Bestaande uit: Bruikbare oppervlakte ca 180m², 6,5m hoogte, inrijpoort 5m hoog). Mogelijkheid om naastgelegen woonst en/of kantoorruimtes bij te huren (www. dochy.be ref KANTZUL en ODZ264) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zulte (RBI67361)
600 €

9870 Zulte

Verschillende instapklare kantoorruimtes voor 2, 3 of 4 mensen te huur. Op basis van forfaitprijs (all-in, dwz incl. onroerende voorheffing, onderhoud, verzekering, nutsvoorzieningen...). Flexibele contracten in een zeer aangename werkomgeving. Eveneens mogelijkheid om woning en/of magazijnruimte bij te huren (www. dochy.be ref ODMAG264 en ODZ264). Aarzel niet ons te contacteren voor meer info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zulte (RBH99978)
Prijs op aanvraag

9870 Zulte

't Leie Bolleke, een verfrissend ijssalon en een gezellige tearoom-restaurant in een uniek kader Zitplaatsen binnen 150 Personen Terras 150 PersonenVerhuur van zalen voor Feesten & VergaderingenBaby borrels-pensioen feesten-recepties-brunchen-etc. Vanop het zonneterras kunt u genieten van het huisbereide roomijs gemaakt op ambachtelijke wijze. Voor de kindjes is er een heus speelparadijs met oa een trampoline, springkasteel, binnenspeeltuin en tafelvoetbal. Op minder zonnige dagen kunt u rustig genieten van een heerlijk ijsje of lekkere koffie in de binnenruimtes. 't Leiebolleke is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is tevens een fiets oplaadpunt voorzien.Volledig ingerichte industriële keuken met oa. Gasvuur 5 bekken-2 vaatafwas Winterhalter-koelingen-frigo en diepvriescel-ijsmachine 30 L Carpigiani-mengelaar 200 L- shockvriezer Tekna-etc.Parking 200 wagens in de buurtVrij van brouwerHuur=2.350,-€/mOvernameprijs op aanvraag Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zulte (RBH88225)
2 350 €

9870 Zulte

Unieke bureauruimtes met zicht op de Leie en de velden Op de tweede verdieping van de gebouwen van Terras Decor bevindt zich deze open en lichtrijke locatie waar aparte bureauruimtes kunnen worden gecreëerd en waar eventueel een open landschapskantoor kan worden ingericht. Er zijn ook parkeerplaatsen voorzien vooraan en aan de zijkant van het gebouw. Momenteel is dit pand nog niet opgeleverd en staat deze nog casco, wat bijzonder interessant is als u een specifiek design in gedachten had voor uw kantoorruimtes. De eigenaar is bereidt in samenspraak en eventueel tegen een vergoeding enkele extra's te realiseren. De kantoorruimte is te bereiken via een lift, een extra trap aan de buitenzijde is ook bespreekbaar. Men kan ook beschikken over een privatieve parking, de welke kan gehuurd worden aan 40€/plaats per maand. Troeven van dit pand zijn: - de enorme totale oppervlakte (+/- 200 m2); - veel lichtinval; - het verre uitzicht over de velden en de Leie; - een rechtstreekse toegang met de lift. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Zulte (RBH80630)
5 500 €

9870 Zulte

Dit bedrijfsgebouw te huur, bestaande uit een magazijn en kantoren, is gelegen in de industriezone Zaubeek in Zulte. Daardoor is er een vlotte verbinding mogelijk met de E17. De kantoren bevinden zich op de eerste verdieping. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voorzien voor het gebouw. Oppervlaktes: - Magazijn: 1.450 m² - 1ste verdieping kantoren en refter: 291 m² - 1ste verdieping multifunctionele ruimte: 300 m² Specificaties: - Polybeton vloer - Dak: deels geïsoleerde steeldeck en deels houtengordingen met beplating - Muren: deels Ytong en deels baksteen - Warmteluchtblazers - Radiatoren in kantoren - Verwarming op gas - Airco in bepaalde ruimtes - Lichtkoepels in het magazijn achteraan - Vrije hoogte vooraan: 2,5 m - Vrije hoogte achteraan: 4 m (tussen de spanten 5 m) - Sectionaal poort Crawford 1997 (B 3 m * H 2,58 m) - Sectionaal poort Crawford (B 4 m * H 3,49 m) - Ruime vergaderzaal (114 m²) - Sanitair, vergaderruimtes en keuken in de magazijnruimte - Refter op de 1ste verdieping - Elektriciteit gekeurd - Internet: zowel Telenet als Proximus beschikbaar - Drijfkracht aanwezig - Ledverlichting Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Hebt u interesse in dit magazijn met kantoren te huur in Zulte? Neem contact op via ### of ### . Meer weten?

2041 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Zulte (RBH31542)
8 500 €

9870 Zulte

Deze unieke energiezuinige eigendom langs de verbindingsweg Kortrijk-Gent ter hoogte van Zulte, randje Waregem is geschikt voor een huurder die alles wil verenigen. Er is een kantorengedeelte, ruime opslagplaats en een verzorgde woning met drie slaapkamers. De high end kantoren bestaan uit een inkombalie met keuken/bar, sanitair gedeelte, 1 unit met 4 bureaustoelen, 2 units met 4 bureaustoelen en een vergaderzaal op het gelijkvloers. Op de bovenverdieping is er een wachtruimte en 3 units waarvan 2 met 2 bureaustoelen en 1 met 4 bureaustoelen. Achterliggend, bereikbaar via de Oude Weg, is een een opslagplaats van 180 m² met een hoogte van 6,5 meter. Er is een inrijpoort van 5 meter. Tevens, is er een gezinswoning met inkomhal, ruime woonkamer, keuken, toilet, berging, tuin met gezellig terras en dubbele garage. Op de bovenverdieping is er een nachthal met dressing, 3 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel, toilet, douche en ligbad. Alle delen zijn apart te bereiken en af te sluiten met codeklavieren. Er zijn zonnepanelen van 10 000 kWh. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
495 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Commercieel gelegen handelsgelijkvloers in Sint Eloois Vijve. 25m² commercieel gelegen winkelruimte Ligging: vlakbij centrum Sint Eloois Vijve en Waregem, bushalte rechtover de deur Deze winkelruimte heeft een gemeenschappelijke inkom met de winkelruimte ernaast (dameskledij). Verwarming en elektriciteit zijn inbegrepen in de huurprijs. Onmiddellijk beschikbaar! Meer info of een bezoek inplannen? Contacteer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Kruisem (RBI98037)
14 500 €

9770 Kruisem

Fenomenaal gelegen bedrijfsgebouw bestaande uit 1.393 m² opslagruimte (waarvan 243 m² mezzanine) in combinatie met 588 m² kantoren en een woonst met zwembad langs én met visibiliteit van de E17, op amper 750 m van exit Kruishoutem. De loods met een vrije hoogte van 6 m is toegankelijk via 3 automatische sectionale poorten en voorzien van een polybetonvloer en lichtstraten. Aanwezigheid van 2 mezzanines met een totale oppervlakte van 243 m². Aansluitend situeren zich de instapklare kantoren, verdeeld over gelijkvloers (173 m²) en 1e verdieping (415 m²) en ingedeeld in verschillende burelen. Aanwezigheid van oa. een receptie, vergaderzaal, kitchenette en sanitair. Aan de zijkant van het perceel bevindt zich de kwalitatieve woonst met oa. een keuken, slaapkamer, bureau, binnentuin met terras en zwembad. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Onmiddellijk beschikbaar! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1981 1981 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Kruisem (RBI90543)
4 167 €

9770 Kruisem

Deze KMO-units te huur zijn onderdeel van een nieuwbouw KMO-project en genieten een uitstekende ligging vlakbij de E17, uitrit Kruishoutem. Dit zorgt voor een zeer vlotte bereikbaarheid met de wagen. Oppervlaktes: - Unit C: 683,1 m² magazijn + 156 m² kantoor (verhuurd) - Unit D: 683,1 m² magazijn + 156 m² kantoor Specificaties: - Polybetonvloer van 15 cm (draagkracht 2500 kg/m²) - Betonstructuur - Buitengevel: doorlopende geïsoleerde betonpanelen (dikte 26 cm - PIR 9 cm), afgewerkt met 10 cm dikke geïsoleerde sandwichpanelen - Steeldeck met 12 cm PIR of gelijkwaardig en PVC dakdichting - 8 auto parkeerplaatsen te verdelen Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in deze KMO-unit te huur in Kruisem? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ### of ### . Meer weten?

839 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Kruisem (RBH96882)
1 250 €

9770 Kruisem

Dit handelspand is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een compleet vernieuwde residentie. Het handelspand wordt afgewerkt in samenspraak en overeenkomst met huurder (plafond + plaatsing verlichting, stopcontacten, ... ). Tijdens de ontwikkeling van dit project werd de nadruk gelegd op het gebruik van energieneutrale, kwalitatieve en duurzame materialen. De residentie is gelegen in het centrum van Kruishoutem nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid en commerciële visibiliteit. De buslijn bevindt zich op wandelafstand. INDELING:Privatieve inkomhal/wachtruimte van 8m² - effectieve handelsruimte van 50,89 m² groot - bergruimte of ruimte voor kitchenette - toilet;Tevens beschikt de residentie over een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging;Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan het gebouw en/of op het Nieuw Plein.KENMERKEN:- Handelsruimte: 50,89 m²- CV op aardgas (met vloerverwarming);- Dubbel glas en aluminium ramen;- Voorzien van zonnepanelen;- E-peil: E30.TROEVEN:- UITSTEKEND GELEGEN!!- GOEDE COMMERCIËLE VISIBILITEIT!!- ZEER RUIMTELIJK EN LICHTRIJK!!- ENERGIEZUINIG!!Beschikbaarheid: overeen te komenVoor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Armin Haerinck van HCK invest ### of stuur een mail naar ### Meer weten?

68
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Machelen (RBI42200)
1 450 €

9870 Machelen

Magazijn op 300 m² met ruime parking/terrein. - voorzien van een sectionaal inrijpoort (hoogte ca. 4 m); met afstandsbedieningen + inkomdeur in de poort. - boorputwater. - elektriciteit: enkelvoudig tarief, 3 x 230V. - verlichtingsarmaturen. - internetaansluiting. - recent vernieuwd 2022. - totale grondoppervlakte: 1400 m², waarvan een 1000 m² aan beschikbare parking/terrein. - uitgietbak met kraan. - toilet aanwezig. Huurprijs exclusief BTW. Meer weten?

1400
contacteer
details
E-mail
Bellen
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten. Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven? Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom! Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand. Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### Meer weten?

338 338 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten.Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven?Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom!Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand.Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### Meer weten?

338 338 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 000 €

8790 Waregem

Bestaande uit een gelijkvloers met ontvangstruimte, 3 verzorgingskamers, zonnebankkamer. Privaat gedeelte bestaat uit een ingerichte keuken (gelijkvloers), kelder, 3 woonruimten, Meer weten?

500
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 250 €

8790 Waregem

Jarenlange vaste waarde als reisburo (die verhuist naar nieuwbouw naastliggend) met aparte keuken, tuintje en garage. Vele mogelijkheden. Interessant aanbod. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8790 Waregem

Bedrijfscomplex bestaande uit een logistiek hoogbouwmagazijn, magazijnruimtes, productiehallen, showroom en kantoren met een gezamenlijke oppervlakte van 13.362 m² op een terrein van maar liefst 17.382 m² te huur. Fantastisch gelegen in de industriezone Waregem Zuid, op amper +/- 2,5 km van het op- en afrittencomplex E17 exit 5 te Waregem. Het geïnstalleerd semiautomatisch hoogbouwmagazijn (3.668 m²) heeft een capaciteit voor 14.850 palletplaatsen en een vrije hoogte van 16,4 m. De magazijnen en productiehallen beschikken over een vrije hoogte van 4,2m en 10m. Het bedrijfsgebouw is toegankelijk via 4 laadkades en 3 sectionale poorten. Tevens is er een hoogspanningscabine aanwezig op de site. Verder zijn de kantoren (+/- 1.676 m²) opgedeeld in landscape en afzonderlijke kantoren, meeting rooms en voorzien van verwarming, airco, sanitair, kitchenette, ledverlichting, serverroom, ... Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw met aanwezigheid van 115 privatieve parkeerplaatsen en een laadpaal voor elektrische wagens. Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

17382 115 Parkeerplaats(en) 13362 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 €

8790 Waregem

Dit pand situeert zich tussen Waregem en Zulte. Deze open industriële grond van ongeveer 2 hectare biedt veel diverse mogelijkheden aan zoals stockage van grondstoffen, vrachtwagens, tijdelijke opslag van bulk, ... . Troeven: - Open ruimte - Veel mogelijkheden - Afgesloten door middel van omheining en een poort - Overdekte loods - 2 hectare oppervlakte Indien er een huurder gevonden wordt, zal het gehuurde deel opgekuist en proper gemaakt worden. Prijs overeen te komen, afhankelijk van de benodigde oppervlakte 1 à 3 euro per m² per maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 €

8790 Waregem

Dit pand situeert zich tussen Waregem en Zulte. Deze site bestaat uit: - Een overdekte loods met een rolbrug en; - een open industriële ruimte die kan dienen als parkeerterrein Troeven: - Open ruimte - Stationeermogelijkheden - Afgesloten door middel van een hekken en een poort - Overdekte loods - Tussentellers Indien er een huurder gevonden wordt, zal het gehuurde deel opgekuist en proper gemaakt worden. Prijs overeen te komen, afhankelijk van de benodigde oppervlakte 2 euro per m² per maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen