Bedrijfsvastgoed te huur - Roosdaal

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Roosdaal (1760) + Deelgemeenten.

1 600 €

9400 Ninove

Op een topligging in hartje Ninove staat deze erg goed draaiende tearoom (chocoladehuis) te huur (wegens gezondheidsredenen) waardoor u meteen van start kan gaan in uw eigen pand en verder kan werken op het bestaande, ruim cliënteel van de huidige eigenaars! De zaak blijft open, reserveringen worden verder ingevuld tot er een geschikte overnemer gevonden is. Het pand is gelegen tegenover het Ninia Shopping Center en is een vaste waarde in Ninove Centrum. De zeer centrale ligging, in combinatie met het ruime terras, zorgen voor talrijke bezoeken van fijnproevers met een hart voor een simpele lekkere keuken en een familiale sfeer. Het gelijkvloers heeft een opp. van 125 m² en is piekfijn onderhouden. De indeling is als volgt: verbruikszaal met alle toestellen, compleet uitgeruste keuken, 2 toiletten, bergruimte. De verbruikszaal biedt plaats voor 36 personen en het zomerterras biedt plaats voor 32 personen. Airco voorzien. Extra troef is de voorgelegen parkeergelegenheid (tevens SHOP & GO plaatsen voorzien). Hier is men vrij van brouwer, wat heel veel vrijheid naar aankoop biedt! OVERNAMEPRIJS: IN OVERLEG. Stroomt er ondernemersbloed door uw aderen? Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw horecadroom waar te maken? Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse. Meer weten?

1372
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Meerbeke (RBG32975)
1 000 €

9402 Meerbeke

Langs de Brusselsesteenweg bevindt zich deze moderne, volledig geïnstalleerde handelsruimte. Dit handelspand is een echte 'must have' door zijn strategische locatie met makkelijke (gratis) parkeergelegenheid. Deze commerciële ruimte biedt een open oppervlak met open keuken en een technisch lokaal mét toilet. Verder beschikt dit pand over een aparte bureauruimte én veel lichtinval door de grote raampartijen. Het pand is gelegen op slechts 1,5 km van het centrum van Ninove en op minder dan 50 meter van de oprit van de N45 richting Aalst. De eigenaar heeft hier ook gekozen voor geluidswerend glas, zodat er bij gelijk welke activiteit er zal uitgeoefend worden, geen overlast is van het verkeer. Vrij vanaf 01/03/2023. Huurprijs 1000euro/maand. privé autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Liedekerke (RBH67167)
1 800 €

1770 Liedekerke

In de bruisende dorpskern van Liedekerke is dit goed onderhouden handelspand 240 m² en te renoveren duplex appt 110 m² gelegen rechtover de post naast de KBC-bank! Het handelspand beschikt over een grote etalage volledig in glas! Er is een mooie volledig uitgeruste handelsruimte (kledingszaak) met toonbak die toegang geeft tot een tweede ruimte met pashokjes en opbergruimte, derde ruimte bureau, wc, kitchenette en stookruimte. Via de benedenverdieping heeft men toegang tot de trap naar het duplexappartement. De 1ste verdieping en de 2de verdieping 110 m. ² Aan de straatkant zijn er 3 grote dubbele ramen in PVC met dubbele beglazing, mogelijkheid om een groot dakterras te maken langs de andere kant. Het dak is volledig vernieuwd en 8 cm geïsoleerd met veluxen in 2015. Dit pand kan gebruikt worden als handelspand, kantoorruimte, ... en duplexappartement.. Verschillende doeleinden mogelijk! Interesse ? Mail ons! ### Meer weten?

251
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ninove (RBI86331)
650 €

9400 Ninove

Praktijkruimte in consultatiecentrum op toplocatie Dit consultatiecentrum is de perfecte locatie om uw onderneming in onder te brengen. Er wordt een zeer ruime praktijk- of kantoorruimte (44 m²) aangeboden met aansluitend een gedeelde bergruimte, waar u uw klanten in een professionele omgeving kan ontvangen en geniet van alle voordelen van het consultatiecentrum. De ruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping die makkelijk bereikbaar is. Indeling is alsvolgt: centrale praktijk- wachtruimte (18 m²) met 2 aparte bureauruimten (12 m² & 14 m²), afzonderlijk toilet en gemeenschappelijke keuken. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Bij het betreden van dit enorme gebouw treffen we meteen een ruime inkomhal aan. Er is een afzonderlijke, gemeenschappelijke wachtruimte voorzien om uw klanten efficiënt te ontvangen. Daarnaast biedt het centrum een gastentoilet (M/V), een gemeenschappelijke keuken en een afzonderlijk personeelstoilet aan. Het consultatiecentrum is centraal gelegen op de Aalstersesteenweg en geniet van voldoende parkeermogelijkheden voor het gebouw zodat uw kantoorruimte goed bereikbaar is voor uw klanten. In de huurprijs zitten alle kosten inbegrepen zoals de elektriciteit en de poetsfirma voor de gemeenschappelijke delen. Een signalisatiebord langs de straatzijde zorgt meteen voor voldoende visibiliteit voor uw activiteiten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ninove (RBI85006)
1 250 €

9400 Ninove

Beschikbaar vanaf 01/01/2024 Op zoek naar de perfecte kantoorruimte om jouw bedrijf te vestigen? Deze prachtige, landelijk gelegen kantoorruimte, slechts 100 meter verwijderd van de N8, biedt een ideale omgeving voor jouw zakelijke activiteiten. Met een combinatie van sereniteit en professionaliteit, is dit kantoor de perfecte keuze voor ondernemers die een inspirerende werkplek wensen. Kenmerken van deze kantoorruimte: Inkomhal: Bij aankomst in dit kantoor wordt je begroet door een uitnodigende inkomhal, die een geweldige eerste indruk creëert voor bezoekers en klanten. Drie kantoorruimtes: Dit kantoor beschikt over drie afzonderlijke kantoorruimtes, waarvan één als hoofdkantoor kan worden gebruikt. Elke ruimte is ontworpen met aandacht voor comfort en functionaliteit. Archief: Een speciaal ingerichte archiefruimte biedt voldoende ruimte voor het veilig bewaren van belangrijke documenten en dossiers. Berging ruimte: Een royale berging ruimte van 32m² staat tot je beschikking, wat perfect is voor het opslaan van voorraad, apparatuur of andere benodigdheden. Keuken: De volledig uitgeruste keuken stelt je in staat om maaltijden te bereiden en te genieten van een welverdiende pauze in een comfortabele omgeving. Extra ruimte: Naast de standaardvoorzieningen is er nog een extra ruimte beschikbaar die naar eigen inzicht kan worden gebruikt en is voorzien van een douche. Meer weten?

129 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ninove (RBI84866)
1 700 €

9400 Ninove

Ruime bedrijfspanden te huur, gelegen op de gekende Brakelsesteenweg te Ninove. Dit gebouw omvat twee gedeeltes, namelijk: PAND 1: commerciële unit + voorgelegen parking. Oppervlakte: ca. 560 m². Huurprijs: 2.950 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste vd huurder (indicatief ca. 2.940 euro per jaar). PAND 2: Magazijn/opslagplaats van ongeveer 560 m² op niveau -1. Oppervlakte: ca. 560 m² Huurprijs = 1.700 Euro/maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. (Indicatief: 1.464 euro per jaar). De panden zijn onmiddellijk beschikbaar. Het magazijn en de bovengelegen toonzaal/ winkel kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden Gelegen nabij ‘HHN’, ‘Jacobs Binnendeuren’, ‘Bakkerij Koen de Boeck’, … Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI84669)
2 950 €

9400 Ninove

Ruime bedrijfspanden te huur, gelegen op de gekende Brakelsesteenweg te Ninove. Dit gebouw omvat twee gedeeltes, namelijk: PAND 1: commerciële unit + voorgelegen parking. Oppervlakte: ca. 560 m². Huurprijs: 2.950 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste vd huurder (indicatief ca. 2.940 euro per jaar). PAND 2: Magazijn/opslagplaats van ongeveer 560 m² op niveau -1. Oppervlakte: ca. 560 m² Huurprijs = 1.700 Euro/maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. (Indicatief: 1.464 euro per jaar). De panden zijn onmiddellijk beschikbaar. De toonzaal/ winkelruimte en het magazijn kunnen samen of afzonderlijk gehuurd worden. Gelegen nabij ‘HHN’, ‘Jacobs Binnendeuren’, ‘Bakkerij Koen de Boeck’, … Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ninove (RBI76258)
1 490 €

9400 Ninove

Top gelegen nieuwbouw KMO unit te Ninove, vlakbij Kruispunt ‘Den Doorn’ (expresweg N45). Ben je als zelfstandige of ondernemer op zoek naar een bedrijfsruimte? Delestré Immo biedt deze nieuwbouw magazijnruimte aan, gelegen in Project Pluto (‘FASE 2’) te Ninove. De units zijn zeer gunstig gelegen: vlot bereikbaar en zichtbaar vanaf de Expresweg in Ninove. De unit heeft een opp. van 250 m² en wordt voorzien van een sectionaalpoort en een polybetonvloer. Oplevering voorzien NOVEMBER 2023. Vrije hoogte: 8 meter. Bovendien zijn er 4 Parkeerplaatsen, waarvan 2 voorzien met wachtbuis voor elek. laadpalen. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.490 euro (excl. BTW en gemeenschappelijke kosten). Nutsvoorzieningen aanwezig en aansluiting afvoer toilet. Gebruik reclametotem mogelijk. Benieuwd naar deze KMO unit regio Ninove? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI75996)
1 490 €

9400 Ninove

Top gelegen nieuwbouw KMO unit te Ninove, vlakbij Kruispunt ‘Den Doorn’ (expresweg N45). Ben je als zelfstandige of ondernemer op zoek naar een bedrijfsruimte? Delestré Immo biedt deze nieuwbouw magazijnruimte aan, gelegen in Project Pluto (‘FASE 2’) te Ninove. De units zijn zeer gunstig gelegen: vlot bereikbaar en zichtbaar vanaf de Expresweg in Ninove. De unit heeft een opp. van 250 m² en wordt voorzien van een sectionaalpoort en een polybetonvloer. Oplevering voorzien NOVEMBER 2023. Vrije hoogte: 8 meter. Bovendien zijn er 4 Parkeerplaatsen, waarvan 2 voorzien met wachtbuis voor elek. laadpalen. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.490 euro (excl. BTW en gemeenschappelijke kosten). Nutsvoorzieningen aanwezig en aansluiting afvoer toilet. Gebruik reclametotem mogelijk. Benieuwd naar deze KMO unit regio Ninove? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ninove (RBI61943)
2 100 €

9400 Ninove

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Kantoorruimte te huur met een totale vloeroppervlakte van +/-286m², kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Uiterst geschikt voor vrije beroepen (advocaten, boekhouders, architecten, …). Ook is het mogelijk om het pand op te splitsen in 2 kantoorruimten. 1ste met oppervlakte van +/- 130m² aan €950/maand en een 2de met een oppervlakte van +/- 156m² aan €1150/maand. Tevens zijn gemeenschappelijke toiletten voorzien. Onmiddellijk beschikbaar. Maandelijkse provisie voor EGW €150 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI60480)
1 000 €

9400 Ninove

Goed gelegen handelspand met parkingplaats aan de voorzijde. Indeling: Handelsruimte (35 m²), bureau (19 m²), keuken (9 m²), opbergruimte (5 m²) en toilet. Centrale verwarming met condensatieketel op gas. Ramen aluminium profiel en dubbele beglazing. EPC label C. Volledig ingebouwde keuken. Gemeenschappelijke lasten: € 80/maand (forfait). Bekijk de documenten op ### P-score: C G-score: C Meer weten?

98
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI58323)
1 475 €

9400 Ninove

Bent u op zoek naar een nieuwe opslag/werkruimte voor uw zelfstandige activiteit? Dan is deze vlot bereikbare KMO-unit langs de expresweg in Ninove misschien wel wat u zoekt. Het nieuwe KMO-park met 17 casco units, is gunstig gelegen langs de expresweg in Ninove en geniet van een grote zichtbaarheid. Er is een vlotte verbinding naar de E40 en ideaal gelegen tussen Aalst en Geraardsbergen. De units (brandklasse C) worden voorzien van een sectionale poort (4h x 4b) met afzonderlijke/aparte toegangsdeur, een raam, polybeton vloer en een minimum vrije hoogte van 6,5 m. Verder afwerking of inrichting naar eigen smaak. Verzwaarde elektriciteit (3 fasen) is standaard voorzien. Bij deze entiteit zijn er maar liefst 4 parkeerplaatsen voorzien. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.475 euro (excl. BTW en gemeenschappelijke kosten) Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee Meer weten?

200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI58322)
1 550 €

9400 Ninove

Bent u op zoek naar een nieuwe casco ruimte voor uw zelfstandige activiteit? Dan is deze vlot bereikbare KMO-unit langs de expresweg in Ninove misschien wel wat u zoekt. Het nieuwe KMO-park met 17 casco units, is gunstig gelegen langs de expresweg in Ninove en geniet van een grote zichtbaarheid. Er is een vlotte verbinding naar de E40 en ideaal gelegen tussen Aalst en Geraardsbergen. De units (brandklasse C) worden voorzien van een sectionale poort (4h x 4 b) met afzonderlijke/aparte toegangsdeur, een raam, polybeton vloer en een minimum aan vrije hoogte van 6,5m. Verder afwerking of inrichting naar eigen smaak. Verzwaarde elektriciteit (3 fasen) is standaard voorzien. Bij deze entiteit zijn er maar liefst 7 parkeerplaatsen voorzien. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.550 euro (excl. BTW en gemeenschappelijke kosten) Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee Meer weten?

200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI34131)
1 200 €

9400 Ninove

ONDER OPTIE - GEEN BEZOEKEN MEER!! Graag stelt GLEN van ALBERT HALLE jou deze commerciële ruimte voor, gelegen op een absolute zichtlocatie A+++ (kruispunt Leopoldlaan - Edingsesteenweg), bestaande uit een grote ontvangstruime, aparte bureelruimte en een keukentje. Het geheel is vrij vanaf 15.09.2023. Vooraan bevindt zich een ruime privé-parking met plaats voor 6 wagens. GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE LASTEN. Meer informatie en/of een bezoek, contacteer ons gerust via ons gratis nummer ### of via ### . EPC Niet residentieel : C UW BEZOEK MEER DAN WAARD!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ninove (RBI31514)
500 €

9400 Ninove

Ca. 89 m² kantoorruimte, makkelijk gelegen nabij de N45. De maandelijkse huurprijs bedraagt 500 euro per maand Er zijn tevens nog verschillende magazijnunits te huur op dezelfde site met parking. Dit betreft een ideale eigendom, voor wie nood heeft aan opslag, parking tussen Gent en Brussel. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ninove (RBI31509)
2 095 €

9400 Ninove

Instapklare magazijnruimtes met verschillende oppervlaktes met parking te huur, op een centrale locatie tussen Ninove en Aalst, vlakbij de N45. Het magazijn heeft een automatische sectionaalpoort en een afzonderlijke ingang met een brede manoeuvreerruimte of mogelijke buitenopslag. Dit betreft de unit van ca. 503 m². Ruime parkeermogelijkheden aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Vrije hoogte: +/- 4 - 5 m. Dit betreft een ideale eigendom, voor wie nood heeft aan opslag, parking tussen Gent en Brussel. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ninove (RBI31507)
1 312 €

9400 Ninove

Instapklare magazijnruimtes met verschillende oppervlaktes met parking te huur, op een centrale locatie tussen Ninove en Aalst, vlakbij de N45. Het magazijn heeft een automatische sectionaalpoort en een afzonderlijke ingang met een brede manoeuvreerruimte of mogelijke buitenopslag. Dit betreft een ruimte van ca. 315 m². Ruime parkeermogelijkheden aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Vrije hoogte: +/- 4 - 5 m. Dit betreft een ideale eigendom, voor wie nood heeft aan opslag, parking tussen Gent en Brussel. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ninove (RBI31504)
1 816 €

9400 Ninove

Instapklare magazijnruimtes met verschillende oppervlaktes met parking te huur, op een centrale locatie tussen Ninove en Aalst, vlakbij de N45. Het magazijn heeft een automatische sectionaalpoort en een afzonderlijke ingang met een brede manoeuvreerruimte of mogelijke buitenopslag. Dit betreft een ruimte van ca. 436 m². Dit betreft een ideale eigendom, voor wie nood heeft aan opslag, parking tussen Gent en Brussel. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ninove (RBI19606)
3 950 €

9400 Ninove

Top gelegen kantoor of commercieel gelijkvloers op de Centrumlaan op één van de beste locaties van de Stad Ninove. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van 280 m² en een gevelbreedte van ca. 15 m. Airco, sanitair, kitchenette en alarm aanwezig. Degelijk horecaconcept is toegelaten. Optionele mogelijkheid om ondergrondse parking bij te huren. Beschikbaar vanaf 01 JANUARI 2024. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Ninove? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ninove (RBI19605)
3 950 €

9400 Ninove

Top gelegen kantoor of commercieel gelijkvloers op de Centrumlaan op één van de beste locaties van de Stad Ninove. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van 280 m² en een gevelbreedte van ca. 15 m. Airco, sanitair, kitchenette en alarm aanwezig. Degelijk horecaconcept is toegelaten. Optionele mogelijkheid om ondergrondse parking bij te huren. Beschikbaar vanaf 01 JANUARI 2024. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Ninove? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen