Bedrijfsvastgoed te huur - Sint-Katherina-Lombeek

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Sint-Katherina-Lombeek (1742).

Kantoor te huur Ternat (RBI58285)
6 458 €

1740 Ternat

Goed gelegen kantoorruimte van 620 m² te huur op slechts 1,5 km van de E40 op- en afrit Ternat. Het gerenoveerde kantorencomplex is verdeeld over 2 verdiepingen en voorzien van alle hedendaags comfort en zonnepanelen. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

620 620 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ternat (RBI54070)
16 400 €

1740 Ternat

Fenomenaal gelegen nieuwbouw bedrijfsgebouw bestaande uit 1.800 m² opslagruimte in combinatie met 480 m² kantoren te huur langs de Assesteenweg en op amper 200 m (!!) van de E40 op- en afrit 20 Ternat. De casco loods heeft een vrije hoogte van 8 m en is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met betonpanelen en sandwichpanelen. Verder is het geïsoleerde magazijn toegankelijk via 2 laadkades en een automatische sectionale poort (4 m H x 4 m B) met aparte toegangsdeuren en voorzien van een polybetonvloer (2 T/m²) en lichtstraten. De casco kantoren zijn verdeeld over 2 verdiepingen (2 x 240 m²), genieten dankzij de talrijke raampartijen van veel lichtinval en kunnen in samenspraak ingericht worden. Tevens mogelijkheid tot bijhuren van +/- 25 privatieve parkeerplaatsen. Voorziene oplevering september 2024. De kwalitatieve bedrijfsgebouwen zijn geschikt voor zowel opslag als productie en bieden dus een ideale omgeving om te ondernemen. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

2280 25 Parkeerplaats(en) 2280 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ternat (RBI34542)
Prijs op aanvraag

1740 Ternat

Build-to-suit bedrijfsgebouw met een oppervlakte van +/- 4.000 m² à 4.500 m² op een terrein van maar liefst +/- 8.579 m² te huur én te koop. Uitstekend gelegen langs de bedrijvige Assesteenwegop amper 500 m van de op- en afrit 20 Ternat van de E40. Het gebouw met een vrije hoogte van 9 m kan op maat van uw wensen en noden afgewerkt worden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Tevens mogelijkheid tot inbouwen van kantoor, showroom, ... Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag, productie, atelier, groothandel, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, ... en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

8579 4500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ternat (RBI14342)
6 000 €

1740 Ternat

Fantastisch gelegen opslagruimte met een oppervlakte van 950 m² te huur in industriezone Vitseroel, op amper 1,5 km van de E40 exit Ternat. De zeer functionele loods met een vrije hoogte van +/- 6 m - 7,2 m is voorzien van 2 sectionale poorten en een grote lichtstraten waarlangs zeer veel daglicht binnenvalt. Mogelijkheid tot huren van een kantoor van +/- 330 m². Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte bij het gebouw (parking rondom het gebouw). Voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

950 950 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Ternat (RBF32290)
10 900 €

1740 Ternat

Fantastisch gelegen opslagruimte met een oppervlakte van 2.097 m² te huur in industriezone Vitseroel, op amper 1,5 km van de E40 exit Ternat. De zeer functionele loods met een vrije hoogte van +/- 6 m - 7,2 m is voorzien van 9 laadkades, 2 sectionale poorten en een grote lichtstraten waarlangs zeer veel daglicht binnenvalt. Mogelijkheid tot huren van een kantoor van +/- 330 m². Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte bij het gebouw (parking rondom het gebouw). Voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

2097 2097 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
600 €

1740 Ternat

Commercieel gelijkvloers in centrum Ternat Een unieke kans om uw handelspraktijk uit te oefenen in deze handelsruimte (45m²) in het centrum van Ternat. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, 2 ruimten die kunnen gebruikt worden als bureau/kabinet (7m² en 21m²), een toilet, een berging/opslagruimte en een extra berging die eventueel kan dienen als kitchenette. Dit pand is gelegen in het centrum van Ternat nabij het openbaar vervoer (De Lijn 116 en 355), treinstation Ternat en de autosnelweg. Het pand biedt een ideale omgeving om uw vrij beroep op te starten of verder te zetten. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voorzien dankzij de parking van de sporthal die gelegen is aan de overkant. EPC label F Voor meer informatie of een bezoek, kan u mailen naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
600 €

1740 Ternat

Kantoorruimte in centrum Ternat Een unieke kans om uw handelspraktijk uit te oefenen in deze handelsruimte (45m²) in het centrum van Ternat. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, 2 ruimten die kunnen gebruikt worden als bureau/kabinet (7m² en 21m²), een toilet, een berging/opslagruimte en een extra berging die eventueel kan dienen als kitchenette. Dit pand is gelegen in het centrum van Ternat nabij het openbaar vervoer (De Lijn 116 en 355), treinstation Ternat en de autosnelweg. Het pand biedt een ideale omgeving om uw vrij beroep op te starten of verder te zetten. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voorzien dankzij de parking van de sporthal die gelegen is aan de overkant. EPC label F Voor meer informatie of een bezoek, kan u mailen naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ternat (RBH06882)
4 702 €

1740 Ternat

Fantastisch gelegen moderne kantoren/polyvalente ruimtes van 364 m² te huur op amper 1 min. van de E40 op- en afrit Ternat. Het instapklare gebouw is o.a. voorzien van vergaderzalen, keuken, lift, refter, opbergruimtes, ... Extra troef: groot buitenterras op de tweede verdieping! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw met aanwezigheid van 5 oplaadpalen die 10 elektrische auto's kunnen bedienen. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

364 364 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Ternat (RBG67481)
2 800 €

1740 Ternat

Deze unieke woning heeft een oppervlakte van 496m² en beschikt over een praktijkruimte geschikt voor vrije beroepen. De praktijkruimte heeft een aparte inkom en verschillende ruimtes dewelke op gevarieerde wijze benut kunnen worden. Praktijk: De kelderverdieping werd voordien gebruikt als wellness/sauna en kan eventueel op deze manier verder gebruikt worden. Op de hoger gelegen verdiepen bevinden zich de praktijkruimte, cabines (met zonnebank), fitnessruimte, polyvalente sportieve zaal en verscheidene toiletten. Woning: Het woongedeelte beschikt over een ruime woonkamer met eetgedeelte, volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle nodige keukenappartaruten. De inox-afwerking maakt dat deze keuken een hedendaagse look heeft maar ook zeer praktisch is. Op het bovenverdiep bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer voorzien van wand -en vloerverwarming. De woning beschikt daarnaast nog over een dubbel wandige haard, automatische rolluiken, garage met ruimte voor twee wagens en een grote tuin van +-550m². De oprit beschikt over verschillende parkeermogelijkheden vooraan en op de zijkant van de woning. Een extra troef is de energiezuinigheid van de woning (EPC B) dewelke het gevolg is van de hoogwaardige natuurlijke materialen die werden gebruikt bij de constructie van de woning. Wenst u deze woning met praktijkruimte graag te bezichtigen? Vraag uw bezoek online aan via ### en wij nemen contact met u op. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Ternat (RWC27879)
2 708 €

1740 Ternat

Multifunctionele ruimte te huur : - bureelruimte : 170 m2, huurprijs : 17.500,00 EURO/jaar - stockageruimte : 305 m2, huurprijs : 15.000,00 EURO/jaar. OPSPLITSBAAR. Meer weten?

475 475 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Wambeek (RBH94626)
1 000 €

1741 Wambeek

VALIMMAS verhuurt dit commercieel welgelegen serre-complex, ideaal voor agrarische- of tuinbouwactiviteiten. Serres grotendeels metalen constructies met glas, deels met thermofloor. Circa 10.000m² (eventueel moduleerbaar, vanaf minimaal 1.000m²). Goed bereikbaar met vrachtwagens. Laadkade en sectionaalpoorten aanwezig. Verwarming middels industriële stookolie- en kolenbranders. Twee grote regenwaterreservoirs beschikbaar. Gelegen langsheen de Assesteenweg Ternat-Eizeringen, met makkelijke verbindingen naar zowel E40 Ternat als naar de Ninoofsesteenweg. Huurprijs: € 12,00/m²/jaar + btw 21%. Onroerende voorheffing en eventuele andere taksen/belastingen t.l.v. de huurder. Vervuilende en/of storende activiteiten niet toegelaten . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Schepdaal (RBI88058)
1 750 €

1703 Schepdaal

Commerciële TOPLIGGING in het centrum van Schepdaal! De handelsruimte is gelegen deels op het gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping, samen goed voor een oppervlakte van 215m². Mogelijkheid om 2 garageboxen bij te huren, deze zijn gelegen achter het gebouw met doorrit aan de linkerkant. De handelsruimte kan worden gebruikt voor diverse zelfstandige of vrije beroepen (kantoor, winkel, praktijkruimte, zelfstandig beroep, vrij beroep, schoonheidsinstituut, kapsalon …), de ruimtes zijn deels moduleerbaar door het weghalen van de scheidingswanden tussen de burelen. De handelsruimte is leegstaand. Centrale verwarming op aardgas en deels via warmtepomp – buitenschrijnwerk in aluminium met superisolerend hoogrendementsglas. Laat je verrassen door deze eigendom en neem contact op met ons kantoor om een bezoek in te plannen! Indeling: Gelijkvloers : Handelruimte (145m²) met burelen, sanitaire ruimte. Technische ruimte. Eerste verdieping: Handelsruimte (70m²) met burelen, keuken en sanitaire ruimte. EPC handelsruimte: energielabel D Meer weten?

500 201 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Liedekerke (RBH67167)
1 800 €

1770 Liedekerke

In de bruisende dorpskern van Liedekerke is dit goed onderhouden handelspand 240 m² en te renoveren duplex appt 110 m² gelegen rechtover de post naast de KBC-bank! Het handelspand beschikt over een grote etalage volledig in glas! Er is een mooie volledig uitgeruste handelsruimte (kledingszaak) met toonbak die toegang geeft tot een tweede ruimte met pashokjes en opbergruimte, derde ruimte bureau, wc, kitchenette en stookruimte. Via de benedenverdieping heeft men toegang tot de trap naar het duplexappartement. De 1ste verdieping en de 2de verdieping 110 m. ² Aan de straatkant zijn er 3 grote dubbele ramen in PVC met dubbele beglazing, mogelijkheid om een groot dakterras te maken langs de andere kant. Het dak is volledig vernieuwd en 8 cm geïsoleerd met veluxen in 2015. Dit pand kan gebruikt worden als handelspand, kantoorruimte, ... en duplexappartement.. Verschillende doeleinden mogelijk! Interesse ? Mail ons! ### Meer weten?

251
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Affligem (RBH50621)
2 200 €

1790 Affligem

Commercieel handelspand te huur in Affligem. Dit handelspand heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 140 m² en wordt momenteel uitgebaat als café. Het pand is voorzien van genoeg parkeergelegenheid op het terrein en heeft een grote en adembenedene tuin dat kan worden ingericht naar keuze. Bovendien beschikt het pand, op het eerste verdiep, ook over een appartement met twee slaapkamers en een niet-ingerichte zolder. De huidige indeling ziet eruit als volgt: - commerciële ruimte - keuken - garage - parking - tuin - appartement (eerste verdiep) - zolder (tweede verdiep) Het pand is vrij van overname handelfonds en is beschikbaar vanaf 1 augustus 2023. Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bestaande zaak of een locatie voor uw nieuwe zaak? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek via ### of ### EPC: E Label: 429 kWh/m² jaar Meer weten?

140
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Asse (RBI88141)
765 €

1730 Asse

Wenst u dit handelsgelijkvloers te bezoeken, bel dan ### voor het plannen van uw afspraak, of mail naar ### . Handelsgelijkvloers te huur op absolute topligging nabij het station te Asse! Het handelspand (75m²) is gelegen in het centrum en op wandelafstand van het station van Asse. Gelegen op de ader die u door Asse leidt, geniet het handelspand een enorme visibiliteit en bovendien een zeer goede verbinding, wat dit pand de ideale plek maakt om zich te vestigen. Het handelsgelijkvloers bestaat uit een winkelrimte, kitchenette, wc en kelder. Bereikbaar langs de achterzijde voor laden en lossen. Sanitaire voorziening achterin, verwarming én koeling d.m.v. airconditioning. Daarnaast geniet het handelspand dankzij de grote raampartijen een aangename lichtinval. Onmiddellijk vrij. Onroerende voorheffing (€700/jaar) ten laste van de huurder, hiervoor zal omgerekend een provisionele last van €58,33/maand worden geheven. Gunstig EPC-peil: B ! Meer info of bezoek: ### Meer weten?

75 1 Parkeerplaats(en) 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Asse (RBI75995)
6 000 €

1730 Asse

Welkom in één van de mooiste gebouwen van Asse. Deze exclusieve kantoor of praktijkruimtes zijn gelegen in een compleet gerenoveerd vrijstaand, neoclassicistisch landhuis ‘Kasteel ‘Belvédère’ (afwerking binnen in onderling overleg met nieuwe huurder) met omringde parktuin. Opmerkelijk aan het pand zijn de prachtige volumes, parking, statige inkomhal, het behoud van tal van authentieke elementen en het zicht op de prachtige tuin, wat zorgt voor een unieke werkomgeving in de streek. Het gebouw wordt binnen afgewerkt in onderling overleg met de nieuwe huurder. Uitstekende ligging met vlotte verbinding naar Zellik-Brussel-Ternat-Gent. Bewaard onroerend erfgoed. De maandelijkse huurprijs bedraagt 6.000 euro. Benieuwd naar deze unieke mogelijkheid in de rand rond Brussel? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Asse (RBI61367)
2 500 €

1730 Asse

Doe de virtuele tour op ### en vraag je bezoek aan via ### Volledig te renoveren commercieel pand op een unieke en strategische locatie in Asse. Gelegen nabij invalswegen en openbaar vervoer. Dit pand wordt momenteel ingedeeld als: gelijkvloers: open ruimte met toegang tot de koer, een sanitaire ruimte en een keuken, eerste verdieping: 8 kamers en een keuken tweede verdieping: zolderruimte Bovendien is dit pand deels onderkelderd. Dit pand werd jarenlang gebruikt als horeca ruimte en wordt momenteel te huur aangeboden als commerciële ruimte zonder wooneenheid. Wenst u dit pand te bezoeken? Neem dan contact op via ### ! Meer weten?

274
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Asse (RBH10344)
11 000 €

1730 Asse

Fantastisch gelegen magazijn van +/- 1.200 m² in combinatie met +/- 300 m² kantoren te huur op bedrijventerrein Zone 5-Mollem, op 1 min. van de bedrijvige Assesteenweg en tevens op amper 3 min. van de Brusselsesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de R0. Ook makkelijk bereikbaar via de afrit Ternat – E40, gelegen op slechts 6,5 km. De loods met een vrije hoogte van +/- 9 m is voorzien van o.a. een sectionale poort (5 m x 5 m), rolbrug (2 x 2 T), lichtstraten, polybetonvloer,... Het dak en de lichtstraten zullen binnenkort gerenoveerd worden. De net vernieuwde kantoren bevinden zich op het gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping met aanwezigheid van o.a. een kitchenette, airco (warmen en koelen), sanitair, LED-verlichting,... Bovendien zijn er een 6-tal parkeerplaatsen voorzien. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor meer inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1500 6 Parkeerplaats(en) 1500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Asse (RBH90158)
13 750 €

1730 Asse

Mooie commerciële baanwinkel van 1900m² met enorm brede vitrine bestaande uit 1470m2 op gelijkvloers, 430m2 op 1ste verdiep en 180m2 stockage. Buiten Horeca zijn alle soorten handel mogelijk vermits aanvraag bij de eigenaar en vergunning. Een 20-tal parking plaatsen voor de klanten zijn ook aanwezig. De stockage is voorzien met een toeleveringspoort, een goederen lift. en een keuken. Het is gevestigd op de meest drukke baan van Brussel naar Gent, nabij de Ring en de E40. Op 1 km van het station van Asse en 200m van een bushalte, naast een school en op wandelafstand van supermarkten en andere winkels, wat maakt dat Uw winkel ook voor voetgangers toegankelijk is. Grote zichtbaarheid en toegankelijkheid verruimd de mogelijkheid om meer en nieuwe klanten te kunnen benaderen in Asse of rondom Brussel. Bezoek waard! Indien u een bezoek wenst, aarzel niet ons te contacteren op het nummer ### of e-mail naar ### Meer weten?

20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen