Bedrijfsvastgoed te huur - Willebroek

13 zoekertjes (1 - 13)

LAATSTE COMMERCIELE RUIMTE, gelegen op het gelijkvloers in residentieel project "De Schalk", uitzonderlijk gunstig gelegen nabij kruising A12 Brussel-Antwerpen en N16 Mechelen-Dendermonde/St Niklaas. Gelijkvloers nieuwbouw kantoor of commerciële ruimte van 368 m². zeer goede locatie voor vrij beroep, zoals Kine, dierenarts, boekhoudkantoor, fitness, .......of winkel en toonzaalruimte. Ideale uitvalsbasis, zeer vlotte verbindingen. Lichtinval aan voorzijde en tevens aan achterzijde van gebouw met zicht op aangelegde tuin. Verdiepingshoge raampartijen, 4,4 m breed, met veel lichtinval voor een aantrekkelijke vitrine of aangename werksfeer. Deze commerciële ruimte is casco en wordt afgewerkt op maat van uw zaak volgens uw noden van afwerking en indeling. huurprijs wordt in samenspraak bepaald volgens afwerking van de ruimte. Ruime parkeermogelijkheden rond het gebouw. Er worden 3 ondergrondse staanplaatsen voorzien voor deze ruimte. Onmiddellijk na inrichting beschikbaar. Aarzel niet en neem contact op voor een bezoek ter plaatse ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 27 70 36
Industrie te huur Willebroek (RBJ41813)
17 500 €

2830 Willebroek

Strategisch gelegen logistieke loods met een oppervlakte van +/- 3.500 m² te huur in industriezone De Hulst tussen de op- en afrit 6 Willebroek-Zuid van de A12 en de op- en afrit 9 Mechelen-Noord van de E19. De loods met een vrije hoogte van 12,40 m is voorzien van o.a. 1 laadkade per 1.000 m², 2 sectionale poorten, rookluiken, ESFR-sprinklersysteem, polybetonvloer (5 t/m²), slimme LED-verlichting, stapelrekken, ... Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het omheind terrein. Enkel logistieke activiteiten mogelijk met handling uitgevoerd door verhuurder (offerte voor handling op maat: 5.000 à 6.000 palletplaatsen). Korte termijnhuur mogelijk. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

3500 3500 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Industrie te huur Willebroek (RBJ23562)
46 275 €

2830 Willebroek

- Modern kantoor - Hoogte: 10,5 m - Vloerbelasting: 5T/m² - Laadkades: 10 - Gelijkvloerse poorten: 1 - Verschillende units kunnen samen of flexibel worden gehuurd! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Willebroek (RBI91615)
46 275 €

2830 Willebroek

Instapklare opslagruimte gelegen in de nabijheid van de containerterminal van Willebroek, de N16 en de A12. Oppervlakte van 9.255 m², 10 laadkades en 1 gelijkvloerse toegangspoort, biedt dit gebouw optimale flexibiliteit voor al uw logistieke behoeften. Een plafondhoogte van 10,5 meter en een vloerbelasting van 5T/m². Deze unit is recent gebouwd in december 2021 en is uitgerust met LED-verlichting en een sprinklerinstallatie. Uitstekend gelegen, moderne faciliteit biedt de perfecte opslagruimte voor uw onderneming. Huurprijs: 60 €/m²/jr Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Kantoor te huur Willebroek (RBG47615)
1 280 €

2830 Willebroek

Kantoor/bureelruimte met parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is vlakbij het centrum gelegen met station en bussen op wandelafstand. Het omvat 1 grote ruimte, 2 kleine ruimtes en een vergaderzaal/keuken. Herinrichting bespreekbaar, Het kantoor heeft een aparte inkom en beschikt over airco en een lift. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van reclame aan de buitenzijde. Ook is het mogelijk om een stockruimte van 100m² in bijliggend magazijn bij te huren. Voor een virtuele toer ga naar ### Het kantoor is onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs 1280,00 EUR per maand. EPC attest in aanvraag. Mobiscore: 8.8/10 Voor meer informatie surf naar ### Voor meer info of een bezoek ter plaatsen, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon op het nummer ### of op het e-mail adres ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 886 32 85
Handelsfonds te huur Willebroek (RBJ16806)
39 107 €

2830 Willebroek

Logistiek magazijn met laadkades en bijhorend kantoor te huur in Willebroek. Perfecte bereikbaarheid met zowel de A12 als de E19 op slechts enkele minuten rijden. Snelweg of waterweg? Aan jou de keuze Wat staat er op het menu in dit 34.000 m² grote distributiecentrum in Willebroek, waarvan 1 unit momenteel te huur staat? Een uitzonderlijke mix van uitstekende logistieke ingrediënten, met een stevige geut toekomstgerichte duurzaamheid, een snuifje efficiëntie en een aroma van vlotte bereikbaarheid via water én weg. Blijf niet op je honger zitten: tast toe en ontdek dit magazijn te huur in Willebroek! Distributiecentrum te huur: de hoofdingrediënten Laat ons eerst kijken naar waar het allemaal om draait: ruimte! Op dit moment kan je één unit huren van 7.529 m² magazijnruimte. Magazijn Willebroek: stevige kruiding voor hapklare logistiek De unit beschikt over 9 loskades en 1 gelijkvloerse poort. Ze is uitgerust met zonnepanelen voor een minimale milieu-impact op gebied van energieverbruik én een performant HVAC-verwarmingssysteem. Met 10,5 meter plafondhoogte en een vloerbelasting van 5T/m² is het gebouw geschikt voor al je logistieke operaties. Het ESFR-sprinklersysteem verzekert je dan weer van een uiterst kwaliteitsvolle brandbeveiliging. Magazijn te huur: serveer wat je wilt, waar je het wilt Als we inzoomen op bereikbaarheid, merk je meteen een wereld aan mogelijkheden. Stuur je jouw chauffeurs eropuit via de weg? Dan leidt de A12 je meteen richting Brussel, met haar luchthaven en uitgebreid knooppuntennetwerk. Dezelfde snelweg brengt je in een half uur naar Antwerpen, wat zorgt voor een vlotte verbinding met de Haven van Antwerpen. Dat brengt ons meteen bij een andere troefkaart van dit distributiecentrum: vervoer via het water. Niet alleen de Haven van Antwerpen is vlakbij, ook de inlandse containerterminal van Willebroek is makkelijk bereikbaar. Technische specificaties: - Hoogte: 10,50 m - Verwarming: 8 °C - Laadkades: 22 - Verlichting: 150 LUX Oppervlakte kantoor: te bespreken Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RBI74508)
46 275 €

2830 Willebroek

Zoekt u met spoed extra opslagruimte tussen Brussel en Antwerpen? Ons magazijn in Willebroek biedt de ideale oplossing. Wij stellen binnenkort een gloednieuwe magazijnunit ter beschikking, gelegen in de nabijheid van de containerterminal van Willebroek en de A12. Vanaf 1 december van dit jaar kunt u deze volledig instapklare opslagruimte betrekken. Met een indrukwekkende oppervlakte van 9.255 m², 10 laadkades en 1 gelijkvloerse toegangspoort, biedt dit gebouw optimale flexibiliteit voor al uw logistieke behoeften. Met een royale plafondhoogte van 10,5 meter en een vloerbelasting van 5T/m², is het ontworpen om aan de hoogste logistieke eisen te voldoen. Deze unit is recent gebouwd in december 2021 en is uitgerust met LED-verlichting en een sprinklerinstallatie. Kortom, deze uitstekend gelegen, moderne faciliteit biedt de perfecte opslagruimte voor uw onderneming, en dat tegen een zeer concurrerende huurprijs van slechts 60 euro per m² per jaar. Wacht niet te lang om deze kans te grijpen! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RBG04982)
550 €

2830 Willebroek

Goed gelegen kantoorruimte met zicht op het water vlakbij de A12 en E19. De kantoren zijn gelegen op de eerste verdieping van het kantorenblok op de site. De ruimte zijn uitgerust met verwarming en airco. Sanitair, kitchinette en eetzaal zijn gemeenschappelijk. De kantoren zijn rustig gelegen met zicht op water. Diensten beschikbaar mits meerprijs: - Ontvangst pakketjes - Schoonmaak privatieve delen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RBH68937)
Prijs op aanvraag

2830 Willebroek

De site staat rechtstreeks in verbinding met de haven van Antwerpen en Rotterdam. Deze bevindt zich op 4km van de verbindingsweg A12 en op 24km van de haven van Antwerpen. De beschikbare unit maakt deel uit van een grotere unit en bestaat uit 3 delen, waarvan 1 afzondelijk deel. De afzonderlijke unit kan worden aangepast op aanvraag en kantoren/sociale ruimtes kunnen hier voorzien worden. Er is een ruime parking voorzien op de site. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RBG42817)
4 260 €

2830 Willebroek

Ontdek deze ruime kantoorruimtes met overvloedig natuurlijk licht, gelegen in Willebroek tussen de A12 en N16. Deze ideale locatie biedt talloze mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ligging en bereikbaarheid: De kantoren zijn gelegen op grondgebied Tisselt, deelgemeente Willebroek, en bevinden zich tussen de A12 en N16. Met een ideale ligging aan de zijde van Dancing Carré, biedt deze locatie uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Omgeving en bedrijven in de buurt: De site sluit aan op het plangebied van de POM voor de ontwikkeling van een logistieke zone. Hierdoor bevind je je in de buurt van diverse bedrijven en heb je toegang tot een dynamische en ondernemende omgeving. Kenmerken van het gebouw: Het terrein is volledig omheind en beschikt over 1 toegang naar de Baeckelmansstraat. Het park bestaat uit zowel kantoren als magazijnen. De magazijnen zijn multifunctioneel en kunnen dienen als werkplaatsen of opslagruimtes. De kantoren bevinden zich vooraan op het terrein en zijn voorzien van ruime parkeermogelijkheden. De kantoorruimtes variëren van 132 tot 568 m², waardoor we flexibiliteit bieden aan bedrijven van verschillende groottes. Voor wie is dit ideaal? Deze kantoorruimtes zijn ideaal voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een moderne werkplek op een strategische locatie. Of je nu een starter bent of een groeiend bedrijf hebt, hier vind je de ruimte en faciliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met Imed. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RAP33052)
1 250 €

2830 Willebroek

Beschikbaar terrein van 1.000 m² in Willebroek. Dit terrein is momenteel onverhard, maar er bestaat de mogelijkheid tot verharding. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RBE71215)
Prijs op aanvraag

2830 Willebroek

Magazijn met kantoor in aanbouw met een hoge visibiliteit vanaf afrit 23 aan het rondpunt te Willebroek. Directe oprit en afrit naar Antwerpen en Brussel. Het perceel is gelegen op de industriezone. Bij dit bedrijfscomplex horen eveneens 20 parkeerplaatsen, een aantal laadkades en poorten. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Willebroek (RAO53742)
1 333 €

2830 Willebroek

Kantoor van 160m² te huur in Willebroek. Dit kantoor is gelegen op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Het kantoor beschikt over een : onthaal keuken met eetruimte vergaderzaal directiekantoor open space kantoorruimte archief Airco, aparte tellers voorzien. Mogelijkheid om een publiciteitsbord te plaatsen aan de oprit en/of op de ramen. Goede bereikbaarheid, vlakbij het station en bushalte en afrit A12 Willebroek. Het kantoor zal worden opgefrist. Onmiddellijk beschikbaar! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Willebroek (2830) + Deelgemeenten.

Handelspand te huur Boom (RBJ41587)
1 150 €

2850 Boom

Ruim en lichtrijk kantoor te huur vlakbij de Grote Markt in Boom. Het gaat om een open kantoorruimte met een gezamelijke kitchenette, sanitair en berging. Het kantoor is voorzien van alle comfort. Oppervlakte: 80m². Troeven van dit pand : - privé parking aanwezig - verschillende openbare parkeergelegenheden vlakbij - heel wat passage (richting centrum en stophaltes openbaar vervoer) - station snel en makkelijk bereikbaar (2 min. per fiets) - fietsenstalling ondergrondse parking - kelderberging (optioneel) - hoge en ruime brievenbus - via kabelgoten aansluitingen makkelijk bereikbaar - horeca en nachtwinkel niet toegelaten (cfr. vestigingsvergunning gemeente Boom) - subsidies voor startende ondernemers (cfr. reglement gemeente Boom) Ligging : centrum Boom, E19 en vooral A12 makkelijk en snel bereikbaar Kortom, het ideale pand voor uw onderneming, vrij beroep, praktijk of handel en is beschikbaar vanaf 1 november 2023. Financieel: - huurprijs: 1.150 euro/maand - algemene onkosten : 100 euro/maand - kadastraal inkomen: 1.382,00 euro - onroerende voorheffing ten laste van de huurder Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed in Boom ? Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via ### of op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 888 38 88
Handelspand te huur Boom (RBJ31939)
550 €

2850 Boom

Verhuurd commercieel gelijkvloers op centrale ligging in Boom. Het pand geniet een indeling met winkelruimte, sanitair en 2 bergingen. Verhuurd aan € 520 per maand + € 120 per maand onkosten (incl. onroerende voorheffing). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Industrie te huur Boom (RBI53386)
4 916 €

2850 Boom

MMagazijn met kantoor te huur ! De ligging van dit magazijn is ideaal, centraal in het bedrijvencentrum HOEK 76 te Boom, gelegen tegenover het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre en op enkele kilometers van de oprit van de A12 en de E19. Door haar perfect wegennet is de site toegankelijk voor alle soorten vervoer en naar veiligheid is er een permanente controle / aanwezigheid. Het magazijn dat te huur wordt aangeboden heeft een vloeroppervlakte van 720 m² met op de eerste verdieping 200m² aan kantoorruimte. Via een inkomdeur of via de sectionale poort kan het magazijn betreden worden. De foto’s geven een duidelijk beeld van de indeling. Het bedrijvencentrum koppelt steeds een dienstenpakket aan de verhuring. Zo worden volgende diensten bv. aangeboden: - Interne postbedeling; - Interne technische dienst welke bijstand verleend bij defecten of problemen; - Algemeen onderhoud van de gemeenschappelijke delen; - Ontvangst van leveringen bij afwezigheid; - Collectief afvalbeheer; - …… Bent u op zoek naar een magazijn met kantoorruimte? Vraag dan zeker uw bezoek via ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 877 70 70
Kantoor te huur Boom (RBH90160)
1 850 €

2850 Boom

Deze gelijkvloerse kantoorruimte staat te huur en is gelegen in de industriezone Krekelenberg in Boom. Daardoor is er een zeer vlotte verbinding mogelijk met de E19 (Antwerpen-Mechelen-Brussel) en A12 (Antwerpen-Boom-Mechelen). Openbaar vervoer en station (Puurs-Boom-Antwerpen Centraal-Essen) is vlakbij. Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien voor het gebouw met de mogelijkheid om meerdere te huren. Oppervlakte: 365 m² Specificaties: - Tegelvloer - Screens en/of raamfolie aanwezig - Radiatoren en verwarming op gas - Moduleerbare ruimtes - Koffiecorner - Archiefruimte - Gemeenschappelijke inkomhal - Receptieruimte - Gescheiden sanitair (M/V) - Gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling (buiten) - Gemeenschappelijke overdekte rokersruimte (buiten) - Elektriciteit gekeurd - Brandinspectie Ok - Poort aanwezig - Internet aanwezig mits extra huur (te bespreken) - KI : 2000 Euro Beschikbaar vanaf 1 augustus 2023. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 888 38 88
Industrie te huur Boom (RBH04308)
137 393 €

2850 Boom

Nieuwbouw logistiek magazijn van 23.185 m² in combinatie met 1.667 m² mezzanine en 1.087 m² kantoren te huur en dit allen in een groene omgeving. Uitstekend gelegen vlakbij de A12 en de snelweg E19/A1 en op amper 1 km van de dichtstbijzijnde binnenvaartterminal. De haven van Antwerpen ligt op slechts 15 km en luchthaven Zaventem op amper 35 km. De unit - met BREEAM-score "Very good" - heeft een hoogte van 12,2 m en is voorzien van o.a. laadperrons, warmtepompen, ESFR sprinklersysteem, LED-verlichting en maakt deel uit van de gloednieuwe logistieke site "Park Boom DC2". De instapklare kantoren zijn voorzien van o.a. kitchenette, receptie, sociale ruimte, ... Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Voorziene oplevering Q3/Q4 2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

25939 1 Parkeerplaats(en) 25939 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Industrie te huur Boom (RBH04307)
203 150 €

2850 Boom

Nieuwbouw logistiek magazijn van 34.738 m² in combinatie met 2.594 m² mezzanine en 1.353 m² kantoren te huur en dit allen in een groene omgeving. Uitstekend gelegen vlakbij de A12 en de snelweg E19/A1 en op amper 1 km van de dichtstbijzijnde binnenvaartterminal. De haven van Antwerpen ligt op slechts 15 km en luchthaven Zaventem op amper 35 km. De unit - met BREEAM-score "Very good" - heeft een hoogte van 12,2 m en is voorzien van o.a. laadperrons, warmtepompen, ESFR sprinklersysteem, LED-verlichting en maakt deel uit van de gloednieuwe logistieke site "Park Boom DC2". De instapklare kantoren zijn voorzien van o.a. kitchenette, receptie, sociale ruimte, ... Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Voorziene oplevering Q3/Q4 2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

38685 1 Parkeerplaats(en) 38685 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20