Bedrijfsvastgoed te huur - Woumen

1 zoekertjes (1 - 1)
Handelsfonds te huur Woumen (RBL97169)
850 €

8600 Woumen

Op zoek naar een uiterst goed gelegen handelspand in de dorpskern van Woumen, deelgemeente van Diksmuide? Zoek niet langer!Het ruime handelspand, 234 m², is opgesplitst in winkelruimte, voorraadkamer, bureauruimte, keuken, sanitair gedeelte, opslagruimte met koelcel en zoldering en tenslotte nog een grote garage.De garage kan nog worden uitgebreid door de voorraadkamer in de ruimte te integreren.In de garage vindt u alle nutsvoorzieningen terug, o.a. elektriciteit (dag/nacht), aardgasteller, omvormer zonnepanelen, stadswater, uitgietbak, doorstromer en alarm/beveiliging.Het handelspand beschikt over een etalageraam van wel 9 m breed.Doordat het pand gelegen is langs de verbindingsweg Diksmuide-Ieper is er veel doorgaand verkeer/passage en visibiliteit.Een grote troef van dit pand is dat het dak volledig is vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.Het handelseigendom was voorheen gekend als buurtwinkel “De Krieke”. Een deel van de vroeger inrichting is nog aanwezig zodat het mits kleine aanpassingswerken opnieuw vlot kan worden uitgebaat.De ruimte is ook uitermate geschikt voor het geven van groepslessen (dans, sport,…), klein handel, praktijk of burelen,…Klerken en Diksmuide ligt op slechts 3 km van Woumen, op 12 km van Langemark en 18 km van Ieper, m.a.w. de ideale uitvalbasis naar verschillende gemeentes.Benieuwd naar de mogelijkheden dat het pand te bieden heeft? Plan een bezoek in en misschien wordt dit uw nieuwe bloeiende zaak. Meer weten?

234
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 12 44 02

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Woumen (8600).

470 €

8600 Diksmuide

Goed gelegen loods te huur in het centrum van Diksmuide. Oppervlakte 90 m². De loods bestaat momenteel uit een inkomruimte met apart kantoorruimte, apart toilet en opslagruimte / loods. De ruimte kan ook terug omgevormd worden naar een grote loods. Automatische sectionaal poort voorzien (poort is 5m breed). Beschikbaar vanaf 01 september 2024. Maandelijkse huurprijs 470 euro excl. BTW. (Ref. NI25183) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
2 250 €

8600 Diksmuide

Ruim handelspand/winkelruimte van 350 m² in centrum Diksmuide. Grote lichtrijke openruimte, een zijwand met pashokje en aparte bureauruimte. Keukenruimte, apart toilet en een grote stockageruimte dat ook kan mee geïntegreerd worden in het handelspand. Achteraan zijn er nog 2 bergingen. Ideaal voor diverse doeleinden: Praktijkruimte Winkelruimte Bureauruimte Normale handelshuur of korte duur. Meer weten?

324
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 31 58 58
796 €

8650 Houthulst

Op een goed bereikbare locatie te Houthulst vinden we deze loods terug. Deze loods heeft vooraan 2 autostaanplaatsen en een automatische poort. Afmetingen zijn 16,9 m x 12 m. Elektriciteit en water voorzien. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie! Beschikbaar vanaf: 01/08/2024. 1) Stedenbouwkundige bestemming: Ag: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen Meer weten?

0 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Handelsfonds te huur Diksmuide (RBL86065)
300 €

8600 Diksmuide

In het hartje van Diksmuide, gelegen in de gezellige winkelstraat, bevindt zich een charmant handelspand met een aantrekkelijke etalage. Deze knusse ruimte is ideaal voor een startende ondernemer die op zoek is naar een unieke locatie om zijn of haar winkel te vestigen.De etalage van het handelspand biedt volop mogelijkheden om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Met zijn grote ramen en ruime uitstalruimte, is het de perfecte plek om producten en merchandise te presenteren en potentiële klanten te verleiden om binnen te stappen.De ligging van het handelspand in de drukbezochte winkelstraat zorgt ervoor dat het een hoge zichtbaarheid geniet en dat er veel passage is. Dit biedt de ondernemer de kans om een breed publiek aan te spreken en zijn of haar zaak bekendheid te geven in de regio.Dankzij de compacte afmetingen van het handelspand is het gemakkelijk te onderhouden en in te richten naar eigen smaak. De ruimte kan worden gebruikt als winkel, showroom, atelier of kantoor, afhankelijk van de behoeften en wensen van de ondernemer.Kortom, dit handelspand in de winkelstraat van Diksmuide is een unieke kans voor een ambitieuze ondernemer die op zoek is naar een centrale en sfeervolle locatie om zijn of haar zaak te starten. Met zijn karakteristieke uitstraling en strategische ligging, is dit pand de perfecte uitvalsbasis voor een succesvolle onderneming.BELANGRIJK: dit handelspand beschikt enkel over elektriciteit en verwarming. Er is geen water of toilet aanwezig.Beschikbaar vanaf 16/10/2024.Troeven: Uitstekende locatie in het centrum; Grote etalage; Veel passage. Contacteer ons voor meer info of een bezoek op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Industrie te huur Diksmuide (RBL64536)
975 €

8600 Diksmuide

De totale oppervlakte van de loods is 720 m², benaderende afmetingen: 24m x 30m, h tot in dak 6,68m. Bestaande uit: de eigenlijke loods. De loods is gelegen in de dorpskern van Oostkerke (Diksmuide) en vlot toegankelijk met opleggers. AFWERKING: gepolierde betonvloer, zadeldak, voldoende daglicht, 2 manuele poorten waarvan 1 poort 6m breed. Elektriciteit, stadswater en telefoonaansluiting zijn voorzien. De onroerende voorheffing valt ten laste van de huurder. Vrij 1/10/2024. Huurprijs 975 €/mnd Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52
Handelspand te huur Diksmuide (RBK29751)
880 €

8600 Diksmuide

Deze handelsruimte is reeds voorzien van heel wat vaste kasten en goed voor ca. 130 m². Specificaties: - inkomsas - grote raampartijen - 5 (flexibele bureau's) - kitchenette - toilet Mogelijkheid om extra bergruimte bij te huren. Het handelspand kan ook deels gehuurd worden of voor een kortere periode. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te huur in Diksmuide? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

130
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23
Industrie te huur Diksmuide (RBJ92609)
875 €

8600 Diksmuide

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). Unit 5 heeft een oppervlakte van 268m².Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultralaag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur.Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, hier kan men vrijblijvend gebruik van maken.De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting; aardgas aansluiting; proximus kabel in unit aanwezig; elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 volt); een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; polybetonvloer (incl. isolatie); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. VOORJAAR 2024. Meer weten?

268
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Industrie te huur Diksmuide (RBJ92608)
1 250 €

8600 Diksmuide

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). Unit 8 heeft een oppervlakte van 388m².Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultralaag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur.Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, hier kan men vrijblijvend gebruik van maken.De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting; aardgas aansluiting; proximus kabel in unit aanwezig; elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 volt); een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; polybetonvloer (incl. isolatie); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. VOORJAAR 2024. Meer weten?

388
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Industrie te huur Diksmuide (RBJ92607)
875 €

8600 Diksmuide

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). Unit 4 heeft een oppervlakte van 268m².Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultralaag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur. Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, hier kan men vrijblijvend gebruik van maken. De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting; aardgas aansluiting; proximus kabel in unit aanwezig; elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 volt); een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; polybetonvloer (incl. isolatie); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. VOORJAAR 2024. Meer weten?

268
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Industrie te huur Diksmuide (RBJ92606)
1 375 €

8600 Diksmuide

Op het bedrijventerrein van Diksmuide (hoek Diamantstraat/Heernisse/Nijverheidsstraat) herrijst binnenkort Bedrijvenpark DIAMANT, bestaande uit 1 centraal gebouw met 1 bouwlaag.De bedrijvenunits bevinden zich in een gebied voor KMO bedrijvigheid (milieubelastende industrie - zone klasse 1). Unit 7 heeft een oppervlakte van 388m².Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultralaag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur.Rond het bedrijventerrein bevinden zich op de site heel wat parkeerplaatsen die beschikken over een laadpaal, hier kan men vrijblijvend gebruik van maken.De nutsvoorzieningen: Stadswater aansluiting; aardgas aansluiting; proximus kabel in unit aanwezig; elektriciteit (3-fasige aansluiting van 63 ampère 400 volt); een regenput van 10.000L (met voorziening klaar voor aansluiting). Kenmerken: De uiterste centrale ligging dicht tegen het centrum van de boterstad en vlotte verbinding langs de N369; polybetonvloer (incl. isolatie); vuilwateraansluiting en WC afvoer. Wie kiest om te ondernemen in bedrijvenpark Diamant kiest voor kwaliteit en uitstraling. Door de concentratie aan kwalitatieve ondernemers die zich vestigen op het bedrijvenpark zullen heel wat zakelijke wisselwerkingen ontstaan die u als ondernemer ten goede zullen komen. Ga voor groei en kies voor DIAMANT.Oplevering ca. VOORJAAR 2024. Meer weten?

388
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Handelspand te huur Diksmuide (RBJ72973)
840 €

8600 Diksmuide

In het hartje van Diksmuide, op wandelafstand van de Grote Markt, vestigt dit ruime handelspand. Er is openbaar vervoer op wandelafstand en diverse buurtwinkels in de nabije omgeving. Dit instapklaar handelspand op toplocatie beschikt over een inkom, een sanitaire ruimte (2 toiletten, lavabo en ingemaakte kasten), een vergaderzaal, 2 kantoorruimtes, een keuken, een technische ruimte en een terras. Centrale verwarming, internet, distributie en stadswater zijn de aanwezige nutsvoorzieningen. Verder beschikt dit pand over een alarminstallatie, een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en hoogrendementsbeglazing. Ideaal geschikt als kantoorruimte, praktijk voor vrije beroepen... Vrij vanaf: overeen te komen. Informeer naar de mogelijkheden en leg vrijblijvend uw afspraak vast! Troeven * Ruime bureaus * Centraal gelegen én uiterst vlot bereikbaar * Voorzien van alle faciliteiten * Alarminstallatie & airconditioning 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: neen 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 7) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Handelspand te huur Diksmuide (RBJ72923)
940 €

8600 Diksmuide

Dit handelspand bevindt zich in het centrum van Diksmuide, vlak naast de winkelstraat en op een boogscheut van de Grote Markt. Deze locatie heeft tal van mogelijkheden voor het uitbaten van verscheidene activiteiten. Het handelspand heeft een oppervlakte van circa 102 m². Het pand is ingedeeld in een ontvangstruimte/inkomruimte met een klein keukentje en een handelsruimte. Hiernaast bevindt zich ook een toilet en achteraan nog een stadskoer (gedeeld met de buren). Momenteel is deze uitgebaat als escape room, die ook overgenomen kan worden (overname handelsfond of overname aandelen – prijs onderling te bepalen nog te bespreken). Meer informatie hieromtrent vindt u via: ### Altijd al willen ondernemen in hét commerciële centrum van de bruisende stad Diksmuide? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek en we bekijken samen met u de mogelijkheden! Vrij vanaf: 14/06/2024 (vroeger overeen te komen). Troeven * Uiterst commerciële ligging * Centrum Diksmuide * Vele mogelijkheden * Mogelijkheid tot bijhuren van ondergrondse parkeerplaatsen 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Historische stadskern van Diksmuide Heropgebouwde winkel in eclectische stijl Eclectisch samenstel van winkelpand en handelshuis 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Ja / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Ja Meer weten?

102 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Handelspand te huur Diksmuide (RBI80182)
1 650 €

8600 Diksmuide

Altijd al gedroomd over een horecazaak, dan is dit je kans. Deze zaak is gelegen aan het station van Diksmuide en biedt tal van mogelijkheden. Dit pand bestaat uit enerzijds de horecazaak zelf en anderzijds de woning op het eerste en tweede verdiep. Horecazaak beschikt over: Verbruikerszaal met ingerichte bar, dames- en herentoiletten, extra zaal achteraan met bar (geschikt voor feestjes?) en een berging Woongedeelte beschikt over: Verdieping 1: ruime leefruimte, keuken en slaapkamer 1 Verdieping 2: slaapkamer 2 met aansluitend een badkamer en slaapkamer 3. Extra troef: zaak is bereikbaar langs de achterkant, dus zéér interessant voor uw leveranciers! Meer info? Aarzel niet om contact op te nemen! Direct beschikbaar. Huurprijs 1650 €/mnd Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52
Kantoor te huur Diksmuide (RBI77403)
880 €

8600 Diksmuide

Deze kantoorruimte is reeds voorzien van heel wat vaste kasten en goed voor ca. 130 m². Specificaties: - inkomsas - grote raampartijen - 5 (flexibele bureau's) - kitchenette - toilet Mogelijkheid om extra bergruimte bij te huren. De kantoorruimte kan ook deels gehuurd worden of voor een kortere periode. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te huur in Diksmuide? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

130
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23
Handelspand te huur Diksmuide (RBH07093)
650 €

8600 Diksmuide

Dit zeer goed gelegen handelspand ( 72m²) biedt u diverse mogelijkheden en bestaat uit: GELIJKVLOERS: inkomhal - ruimte 1 - ruimte 2 - gang - toilet - ruimte 3. KELDER: Stockageruimte. ALGEMEEN: - Verwarming/airco via warmtepomp. - Commerciële ligging langs drukke invalsweg en nabij de Grote Markt! - Vrij vanaf 15/05/2023! Meer info op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 86 80
Handelspand te huur Diksmuide (RBF46236)
2 000 €

8600 Diksmuide

Bestaande uit: - Toegankelijk via sectionaalpoort 4.00m x 4.00m - Betonnen vloer. - Licht en elektriciteit voorzien. - Onmiddellijk vrij. Meer info op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 86 80
Industrie te huur Houthulst (RBL41157)
3 200 €

8650 Houthulst

Deze loods van ca. 1575m² is vlot bereikbaar en toegankelijk. Specificaties van de loods: - sectionale poort van 5,5mB x 4,9mH - vrije hoogte min. 8,25m tot max. 11,75m - polybetonvloer - lichtstraten - regenwater - nutsvoorzieningen: gas, water en elektriciteit (380V). - internet Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te huur in Houthulst? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23
Kantoor te huur Houthulst (RBK10666)
475 €

8650 Houthulst

Ideaal gelegen handelsruimte met heel wat mogelijkheden. De indeling is als volgt: inkomhal met wachtruimte/loket - 2 aparte praktijkkamers - apart toilet. Beschikbaar: onmiddellijk Meer informatie of een bezoek gewenst? ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61
Handelspand te huur Houthulst (RBJ84155)
850 €

8650 Houthulst

Vlot bereikbare loods met sectionaalpoort en laadkaai op industrieterrein van Houthulst. De loods is voorzien van een polybetonvloer, een lichtstraat, verwarming, drijfkracht en toilet. Mogelijkheid tot huren aanpalend deel van ongeveer 250m². Contacteer ons voor vrijblijvend bezoek: ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61