Bedrijfsvastgoed te koop - Lissewege

2 zoekertjes (1 - 2)
Handelsfonds te koop Lissewege (RWC33103)
Prijs op aanvraag

8380 Lissewege

Dit Eethuis- Tearoom met ruim TERRAS en woongelegenheid heeft een centrale en commerciele ligging op een plein vlakbij de kerk van Lissewege, een charmant polderdorp, ook gekend als het witte dorp, gelegen tussen Brugge en Zeebrugge. De instapklare zaak heeft tal van troeven zoals een bewezen omzet + Vast clienteel + Uitstekende ligging + Parkeergelegenheid op de markt ! Iedere maandag is marktdag (vlakbij de zaak) + regelmatig activiteiten in de buurt ! Omvat een gelagzaal met een capaciteit van ca. 40 personen, open bar, zeer grote ingerichte keuken, tussenruimte, toiletten (dames- heren- andersvalide), gemeenschappelijke oprit en een terras met een capaciteit van 40 personen. De woongelegenheid omvat een living, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en berging. #slimondernemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
Handelspand te koop Lissewege (RBI56295)
265 000 €

8380 Lissewege

Ontdek dit riant pand met talloze mogelijkheden, gelegen in het idyllische polderdorp Lissewege ook wel "het witte dorp" genoemd. Deze ligging wordt alsook gekenmerkt door zijn goede bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van enkele invalswegen en snelwegen. Het multifunctioneel handelspand beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 308m² en is gelegen op een perceel van 221m². INDELING: Het gelijkvloers beschikt over een open gelagzaal met bijhorende bar en afzonderlijke keuken. Verder biedt het gelijkvloers nog toegang tot de kelder van het pand. De eerste verdieping herbergt diverse kamers en zolder (van 9m² tot 70m²). Ook de zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en herbergt diverse ruimtes. EXTRA: Elektriciteit, stadswater, aardgas en rioleringsaansluiting aanwezig | Potentieel als projectgrond voor meergezinswoning | Goede bereikbaarheid dankzij de nabijheid van invalswegen en snelwegen | Aangename ligging in het pittoreske Lissewege | Veelzijdige eigendom. Contacteer ons voor meer informatie. ### of ### - Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

221
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 98 03 03

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Lissewege (8380).

1 965 000 €

8380 Bruges

ZEEBRUGGE: Mooi hotelgebouw, verhuurd aan een exploitant (#3X+4_BEBE_FOC) • 15 kamers + restaurant • Geplande bouw van een fitness & wellness in de kelder (ten laste van de exploitant, vergunning verkregen) • Commercieel huurcontract (onlangs verlengd) • Uitbreiding mogelijk (niet aangevraagd) • Huidige huur (netto): +/- 109.000€ per jaar • Prijs: 1.965.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 550 36 87
140 000 €

8380 Zeebrugge

Op zoek naar een interessante en zorgeloze investering voor een beperkt budget? Dan zijn de parkeerplaatsen bij het Ibis hotel in Zeebrugge iets voor jou! Bij een investering in een parking bij het Ibis Zeebrugge hotel, hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van het hotel en de parking wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van de parking en het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Hotel ibis Zeebrugge is uitstekend gelegen in een rustige omgeving vlakbij het centrum van de stad. Het bevindt zich op wandelafstand van het strand. Secured by Bricks biedt u ook de mogelijkheid om de parkeerplaatsen in 1 pakket aan te kopen. Geniet zorgeloos van uw investering aan de kust! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 33 97 57
875 000 €

8370 Blankenberge

Dit handelspand ligt op een zeer commerciële ligging op de zeedijk, aan het Rubensplein. een absolute TOPLOCATIE! Het pand heeft een gezellig terras vooraan en op de zeedijk (te huren) met prachtig zeezicht. Er is plaats voor een open bar en er zijn verschillende ingemaakte kasten, die veel opbergruimte bieden. De keuken is voorzien van een kookfornuis op gas en een ingebouwde frigo/koelcel, bergingen,... Toiletruimte. Het pand is ook volledig onderkelderd met verschillende ruime opslagruimtes en toiletten! ZEER VEEL MOGELIJKHEDEN! Voor info of bezoek ### FOTO TERRAS DIJK IS ALS VOORBEELD - Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 62 50 80
259 000 €

8370 Blankenberge

Dit handelspand aan de Grote Markt in Blankenberge is een prachtig gebouw uit 1918, gelegen in het centrum van de stad. Met zijn karakteristieke architectuur en historische uitstraling is het een waardevol onderdeel van het stadsgezicht. De kantoorruimte biedt veel potentieel voor modernisering en verduurzaming, met behoud van zijn oorspronkelijke charme. Dankzij de centrale ligging is het kantoorpand goed bereikbaar en biedt het een uitstekende uitvalsbasis voor bedrijven die actief zijn in de regio. Het handelspand in Blankenberge is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een historisch pand met veel potentieel. Met de juiste visie en investeringen kan dit gebouw worden omgetoverd tot een modern en energiezuinig kantoor, dat nog vele jaren dienst zal doen als een waardevolle toevoeging aan het stadscentrum. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. EPC: E-peil, Ref.DE23106 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 25 05 90
550 000 €

8370 Blankenberge

Instapklaar horecapand met TERRAS op een commerciele TOPLIGGING op de Zeedijk in Blankenberge en dit ter hoogte van de trap naar de Kerkstraat en het Monument voor Lippens en De Bruyne. Een unieke opportuniteit op een unieke toeristische toplocatie. Thans uitgebaat als restaurant. De verkoopprijs is inclusief de inboedel en inrichting Troef : Het terras op de zeedijk is niet seizoensgebonden en mag permanent blijven staan. Met mogelijkheid om een garage te huren. Omvat een gelagzaal met bar en veranda-terras met een capaciteit van 64 zitplaatsen, een overdekt buitenterras met een capaciteit van 36 zitplaatsen, warme- en koude keuken met afwasruimte. Verder is er ook nog een kelderverdieping met bergruimte en toiletten. Label F. Sted. in aanvraag. Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieplicht van niet-residentieel vastgoed, opgelegd door de Vlaamse overheid. Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - commercieel vastgoed te koop in Blankenberge - verkoop bedrijfsvastgoed - horecapanden te koop - commercial real estate for sale in Blankenberge Belgium - Surface commerciale a vendre a Blankenberge Belgique Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
Handelspand te koop Bruges (VBB27431)
1 965 000 €

8380 Bruges

ZEEBRUGGE: Mooi hotelgebouw, verhuurd aan een exploitant (#3X+4_BEBE_FOC) • 15 kamers + restaurant • Geplande bouw van een fitness & wellness in de kelder (ten laste van de exploitant, vergunning verkregen) • Commercieel huurcontract (onlangs verlengd) • Uitbreiding mogelijk (niet aangevraagd) • Huidige huur (netto): +/- 109.000€ per jaar • Prijs: 1.965.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 550 36 87
Handelspand te koop Zeebrugge (RBK08258)
470 000 €

8380 Zeebrugge

In bedrijvenzone 'Kazerne', gelegen te Lissewege treffen we dit ruime perceel van 727 m² met een bebouwde oppervlakte (loods) van 331 m². De loods bevat een vrije indeling waar we momenteel kantoorruimtes, een vergaderzaal, sanitaire blok, open werkplaats/ opslagplaats en gesloten werkplaatsen terugvinden. De werkplaats wordt verder gekenmerkt door de grote voor aanliggende parkeergelegenheid, aangesterkt met de overige, 400 m² aan privatieve tuingrond/ extra parkeerplaats / stockageplaats. Het magazijn kent een grote, sectionale toegangspoort, dubbele voordeur en grote achterdeur die de toegang en uitgang voorzien. Verder werd de loods uitgerust met een regenput (met pomp) van 10.000 liter. Door zijn open structuur is gebruik veelzijdig en biedt de grote polyvalente ruimte mogelijkheden voor diverse sectoren. Een opportuniteit voor elke onderneming die op zoek is naar voldoende ruimte, een showroom, een kantoorruimte, een winkel,... Bezoeken of meer informatie? Contacteer ons gerust of plan uw bezoek in! Troeven *Gunstige locatie *Open structuur -> diverse mogelijkheden *Binnen- en buitenopslag mogelijk *Onmiddellijk beschikbaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: Attest in aanvraag 5) Renovatieverplichting: Neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: Neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Neen Meer weten?

727 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 47
259 000 €

8380 Zeebrugge

In het hart van Dudzele treffen we dit unieke handelspand aan. Dudzele is een gemeente gelegen op een steenworp van zowel Knokke als Brugge en kent met beide steden een zeer vlotte verbinding. Het pand werd recent ingericht met een kapperszaak. Deze omvat de ontvangstruimte, de privatieve keuken en een toiletruimte. Anderzijds omvat het eigendom ook een nagelstudio met een aparte ingang langs de voorzijde. Tot slot omvat het eigendom ook nog een zeer ruime zolderruimte die op tal van verschillende mogelijkheden kan worden aangewend. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Zo kunnen er telkens 2 wagens geparkeerd worden voor de handelszaak. Anderzijds beschikt het eigendom ook nog over een privatieve garagebox. Ideaal voor het stockeren van materiaal en/of fietsen. Bent u op zoek naar een pand met een brede waaier aan mogelijkheden op een interessante locatie? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek. Troeven *Grote ruimtes *Voldoende parkeermogelijkheden *Commerciële ligging *Brede waaier aan mogelijkheden 1) Stedenbouwkundige bestemming- Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: nee 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: een Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

222 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 34 10 31
Handelsfonds te koop Zeebrugge (RBJ62460)
550 000 €

8380 Zeebrugge

Goed draaiende horecazaak met bijhorende woonst op een toplocatie nabij de jachthaven van Zeebrugge.INDELING:Gelijkvloers:Gelagzaal met aansluitende bar - trapzaal - volledig ingerichte professionele keuken - bijkeuken bestaande uit afwasgedeelte, inloopfrigo en voorraad - afzonderlijke dames- en herentoiletten - Ruime berging - zonneterras.Eerste verdieping:Hal met trap naar bovenverdieping - ruime living met zithoek en eetplaats - volledig ingerichte keuken - badkamer (o.a. met lavabo, toilet, inloopdouche en ligbad) - Ruime slaapkamer ingericht als dressing - wasplaats en apart toilet.Tweede verdieping:3 ruime slaapkamers - op de nachthal een bureelVolledig onderkelderd* PRIJS INCLUSIEF HANDELSFONDS* VOLLEDIG UP TO DATE* COMMERCIËLE TOPLIGGING Meer weten?

209
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 51 41 73
Boerderij - Hoeve te koop Zeebrugge (RBJ61251)
1 099 000 €

8380 Zeebrugge

In de gemeente Dudzele, een onderdeel van de provinciehoofdstad Brugge, treffen we deze landelijk gelegen hoeve op ca. 3,5ha. De hoeve is uitermate rustig gelegen en kent prachtige landelijke vergezichten. Een grote troef van dit eigendom is dat het beschikt over een omgevingsvergunning voor het bouwen van een zonevreemde woning. Het eigendom omvat volgens de goedgekeurde en vergunde plannen volgende zaken: * Een woning met een bewoonbaar oppervlak van 243m². Deze woning omvat 4 slaapkamers en 3 badkamers. * Een bijgebouw (met privatieve functie) met een bewoonbaar oppervlak van 100m² Dit bijgebouw werd ingericht met een fitnesruimte, extra ontvangstruimte en een lounge * Een garage/carport met berging met een bewoonbaar oppervlak van 75m² Tevens is er op het eigendom ook een bijgebouw/s chuur aanwezig waarvoor reeds een ontwerp werd opgemaakt om deze een nieuwe bestemming te geven. Tot op heden werd voor dit gebouw nog geen definitieve vergunning afgeleverd. Deze plannen kunnen dus nog worden aangepast. Bent u op zoek naar een project gelegen op een steenworp van Brugge en de kust dat u nog volledig kunt afwerken naar uw eigen smaak? Aarzel niet langer en contacteer ons vrijblijvend voor het verkrijgen van meer informatie. Troeven *3,5 hectare grondoppervlak *Vergunning voor het bouwen van een zone-vreemde woning *Bijgebouw met een grote variëteit aan mogelijkheden *Landelijke ligging 1) Stedenbouwkundige bestemming: AG: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van bouwkundig erfgoed 4) Keuringsattest elektriciteit: N.v.t. 5) Renovatieverplichting: Neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: Neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Neen Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 35475 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 34 10 31
Handelsfonds te koop Zeebrugge (RWC32842)
Prijs op aanvraag

8380 Zeebrugge

Dit Italiaans restaurant met ruim TERRAS en afhaalmogelijkheid heeft een commerciele ligging vlakbij de jachthaven van Zeebrugge. Een instapklare zaak met bewezen omzet en een vast clienteel. Over te nemen wegens vertrek naar het buitenland. Omvat een gelagzaal met bar met plaats voor een 50-tal personen, 2 keukens, 2 wasplaatsen, 2 vetputten, 2 stockageruimtes, toiletten en een zeer ruim terras met plaats voor 65 personen ( uit te breiden tot 150 personen ) #slimondernemen Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - restaurant over te nemen - overname restaurant - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
190 000 €

8301 Heist

Kantoorruimte te koop op een strategische locatie in Vlamingstraat 6 te Heist. Oppervlakte: - Handelsgelijkvloers (50 m²) - Ruime kelder (33 m²) , toegankelijk via vaste trap, toilet - Huidige bestemming: commerciële ruimte, ideaal voor kleinhandel - Centraal gelegen in de Vlamingstraat met veel passage, nabijheid van de zee en Heldentoren Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te koop in Heist u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

107
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Handelspand te koop Blankenberge (RBK94175)
219 000 €

8370 Blankenberge

Bent u op zoek naar een veelzijdige handelsruimte met een uitstekende ligging? Deze prachtige eigendom in het hart van Blankenberge biedt alles wat u nodig heeft voor zowel uw zakelijke als privébehoeften. Troeven commerciële ruimte voor uw beroepsactiviteit woonruimte met 3 slaapkamers centrale ligging, dicht bij de zeedijk in een winkelstraat. Wenst u meer informatie of bezoek in te plannen? Neem vandaag nog contact op met Guilliano via de knop 'contacteer de makelaar' Meer weten?

40
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 42 58 98
Handelspand te koop Blankenberge (RBK70462)
199 000 €

8370 Blankenberge

Bezoekmoment: zaterdag 8 juni van 10u tot 12u Dit unieke handelspand in het hartje van Blankenberge, is perfect gelegen op een kruispunt vlakbij zowel het bruisende centrum als de Zeedijk. Met zijn gunstige ligging geniet dit pand van een hoge zichtbaarheid en verkeer van zowel toeristen als lokale bewoners. De handelsruimte is ingedeeld als volgt: het verkoopsgedeelte bevindt zich vooraan, achteraan ligt een private ruimte, ideaal als bureau. Verder beschikt dit pand over een garage, wat een zeldzame en waardevolle toevoeging is in deze levendige buurt. Ten slotte is via de inkomhal ook de volledig uitgeruste keuken te bereiken, met kleine badkamer en toilet. Dankzij de grote raampartijen is er binnenin de handelsruimte een overvloed aan lichtinval, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw onderneming of een investeringsmogelijkheid in het levendige Blankenberge, dit handelspand biedt alles wat u nodig heeft voor succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 41 10 13
Handelspand te koop Blankenberge (RBK58883)
649 000 €

8370 Blankenberge

Toplocatie in het centrum van Blankenberge 7 B&B-eenheden +2 privé slaapkamers met badkamer Zuidelijk georiënteerd terras Unieke investeringsopportuniteit Meer weten?

205
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 22 33 14
Handelspand te koop Blankenberge (RBK47893)
466 240 €

8370 Blankenberge

Ontdek de perfecte industriële ruimte die aan al uw eisen voldoet te Blankenberge. Het KMO park "Tintersweghe II" is gelegen kortbij een invalsweg dewelke een vlotte verbinding geeft met autosnelwegen. Het project bestaat uit 14 units, verdeeld over 2 bedrijfsverzamelgebouwen. Samenvoegen van meerdere units is mogelijk. Met een robuuste stalen constructie biedt deze faciliteit een solide basis. De gevelwanden zijn vakkundig vervaardigd met een stevige betonplint, waardoor uw bedrijf beschermd blijft tegen de elementen. De wanden bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen. Binnenin wordt de vloerplaat geïsoleerd en afgewerkt in gepolierd en gewapend beton, ontworpen om zelfs de zwaarste belastingen aan te kunnen. Het platte dak is voorzien van hoogwaardige isolatie en een centrale lichtstraat van dubbelwandige polycarbonaat platen. Bovendien biedt de ruime vrije hoogte van 6 meter onder de spanten een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten, met zelfs de optie om een tussenverdieping te installeren. De geïsoleerde sectionale toegangspoort kan elektrisch geopend worden. Veiligheid staat voorop met een brandklasse C-certificering die voldoet aan de strengste normen, inclusief de installatie van een brandcentrale zonder extra kosten (inbegrepen in de aankoopprijs). Wat betreft nutsvoorzieningen, alles is al voorbereid voor een naadloze aansluiting op stadswater, elektriciteit (3 x 400V, 32A tot 63A) en internet. Elke unit beschikt over een afzonderlijke teller en een gescheiden rioleringsstelsel voor regenwater en afvalwater, compleet met een 5000-liter regenwaterput per unit. Als kers op de taart beschikt elke unit over zijn eigen privatieve parkeerplaatsen inbegrepen in de prijs. Prijzen excl. 21% BTW (volledig recupereerbaar, géén verkooprechten). Oplevering voorzien in Q1 2025. Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in een state-of-the-art faciliteit die klaar staat om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging aan de werf! Troeven: *Nieuwbouw *BTW recupereerbaar *Ideale ligging nabij invalsweg *Privatieve parkings 1) Stedenbouwkundige bestemming Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport:Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 29 27 23
Handelspand te koop Blankenberge (RBK47891)
507 840 €

8370 Blankenberge

Ontdek de perfecte industriële ruimte die aan al uw eisen voldoet te Blankenberge. Het KMO park "Tintersweghe II" is gelegen kortbij een invalsweg dewelke een vlotte verbinding geeft met autosnelwegen. Het project bestaat uit 14 units, verdeeld over 2 bedrijfsverzamelgebouwen. Samenvoegen van meerdere units is mogelijk. Met een robuuste stalen constructie biedt deze faciliteit een solide basis. De gevelwanden zijn vakkundig vervaardigd met een stevige betonplint, waardoor uw bedrijf beschermd blijft tegen de elementen. De wanden bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen. Binnenin wordt de vloerplaat geïsoleerd en afgewerkt in gepolierd en gewapend beton, ontworpen om zelfs de zwaarste belastingen aan te kunnen. Het platte dak is voorzien van hoogwaardige isolatie en een centrale lichtstraat van dubbelwandige polycarbonaat platen. Bovendien biedt de ruime vrije hoogte van 6 meter onder de spanten een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten, met zelfs de optie om een tussenverdieping te installeren. De geïsoleerde sectionale toegangspoort kan elektrisch geopend worden. Veiligheid staat voorop met een brandklasse C-certificering die voldoet aan de strengste normen, inclusief de installatie van een brandcentrale zonder extra kosten (inbegrepen in de aankoopprijs). Wat betreft nutsvoorzieningen, alles is al voorbereid voor een naadloze aansluiting op stadswater, elektriciteit (3 x 400V, 32A tot 63A) en internet. Elke unit beschikt over een afzonderlijke teller en een gescheiden rioleringsstelsel voor regenwater en afvalwater, compleet met een 5000-liter regenwaterput per unit. Als kers op de taart beschikt elke unit over zijn eigen privatieve parkeerplaatsen inbegrepen in de prijs. Prijzen excl. 21% BTW (volledig recupereerbaar, géén verkooprechten). Oplevering voorzien in Q1 2025. Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in een state-of-the-art faciliteit die klaar staat om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging aan de werf! Troeven: *Nieuwbouw *BTW recupereerbaar *Ideale ligging nabij invalsweg *Privatieve parkings 1) Stedenbouwkundige bestemming Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport:Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 29 27 23
Handelspand te koop Blankenberge (RBK47889)
345 800 €

8370 Blankenberge

Ontdek de perfecte industriële ruimte die aan al uw eisen voldoet te Blankenberge. Het KMO park "Tintersweghe II" is gelegen kortbij een invalsweg dewelke een vlotte verbinding geeft met autosnelwegen. Het project bestaat uit 14 units, verdeeld over 2 bedrijfsverzamelgebouwen. Samenvoegen van meerdere units is mogelijk. Met een robuuste stalen constructie biedt deze faciliteit een solide basis. De gevelwanden zijn vakkundig vervaardigd met een stevige betonplint, waardoor uw bedrijf beschermd blijft tegen de elementen. De wanden bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen. Binnenin wordt de vloerplaat geïsoleerd en afgewerkt in gepolierd en gewapend beton, ontworpen om zelfs de zwaarste belastingen aan te kunnen. Het platte dak is voorzien van hoogwaardige isolatie en een centrale lichtstraat van dubbelwandige polycarbonaat platen. Bovendien biedt de ruime vrije hoogte van 6 meter onder de spanten een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten, met zelfs de optie om een tussenverdieping te installeren. De geïsoleerde sectionale toegangspoort kan elektrisch geopend worden. Veiligheid staat voorop met een brandklasse C-certificering die voldoet aan de strengste normen, inclusief de installatie van een brandcentrale zonder extra kosten (inbegrepen in de aankoopprijs). Wat betreft nutsvoorzieningen, alles is al voorbereid voor een naadloze aansluiting op stadswater, elektriciteit (3 x 400V, 32A tot 63A) en internet. Elke unit beschikt over een afzonderlijke teller en een gescheiden rioleringsstelsel voor regenwater en afvalwater, compleet met een 5000-liter regenwaterput per unit. Als kers op de taart beschikt elke unit over zijn eigen privatieve parkeerplaatsen inbegrepen in de prijs. Prijzen excl. 21% BTW (volledig recupereerbaar, géén verkooprechten). Oplevering voorzien in Q1 2025. Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in een state-of-the-art faciliteit die klaar staat om aan al uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging aan de werf! Troeven: *Nieuwbouw *BTW recupereerbaar *Ideale ligging nabij invalsweg *Privatieve parkings 1) Stedenbouwkundige bestemming Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport:Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 29 27 23