Bedrijfsvastgoed te koop - Pittem

4 zoekertjes (1 - 4)
1 995 000 €

8740 Pittem

UNIEK GELEGEN volledig GERENOVEERDE CHARMANTE HOEVE te bereiken via de mooie OPRIJLAAN en bestaande uit een PRACHTIG perfect onderhouden LANDHUIS (momenteel een B&B van 3 kamers, + privé, kwalitatieve luxe-materialen & LUXE-KEUKEN), in de diverse schuren: 2 uiterst charmante VAKANTIEWONINGEN (8 en 4 pers.), nog een extra GLAMPINGTENT (3 slk: 6 pers.), FEESTZAAL en een machtig BARKE, handige GROTE RUIMTE met extra potentieel: eventuele seminarieruimtes/feestzaal/oldtimerstockage, STALLEN, mooie parking in kasseien, TUIN, WEIDE. PRACHTIG open ZICHT en genietend van alle rust! TOPPER!!! Meer weten?

18262 350 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Handelspand te koop Pittem (RBM78096)
505 730 €

8740 Pittem

Dit UITZONDERLIJK RUIM HANDELSPAND, voormalig bankkantoor biedt U tal van mogelijkheden en is gelegen in de hoofdstraat te Pittem met name in Tieltstraat 7. U beschikt over een HANDELSRUIMTE van maar liefst 505 m² en dit op een TOPLOCATIE pal in het centrum!! PLUSPUNTEN: * TOPLOCATIE * RUIM HANDELSPAND * GRATIS PARKEERGELEGENHEID INTERIEUR HANDELSRUIMTE: De handelsruimte is opgetrokken in 2002-2003 als bankkantoor. Dit handelspand omvat een totale oppervlakte van 505 m² die U nog naar believen kan inrichten. De huidige indeling is als volgt: U kom het complex binnen via de ruime lobby met loket en sas. In totaal beschikt U over 3 aparte kantoorruimtes/vergaderruimtes alsook 2 open kantoorruimtes met telkens 3/4 volledig geïnstalleerde burelen. Het hoofdbureau heeft tevens een toegangsdeur via het achterliggende Broeders Maristenplein. Verder beschikt U nog over een ingerichte keuken met lockers alsook 2 sanitaire blokken. Tot slot zijn er nog diverse stockageruimtes, een backoffice ruimte, een technische ruimte alsook een kluiskamer en tellerlokaal. EXTERIEUR: In de Tieltstraat en het Broeders Maristenplein is er voldoende GRATIS parkeergelegenheid voor tal van klanten! Meer weten?

505
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
Industrie te koop Pittem (RBJ51038)
Prijs op aanvraag

8740 Pittem

In de industriezone "Vannestenstraat" vinden we dit uniek bedrijfsgebouw. De ligging op slechts enkele minuten rijden van de E403 is een eerste troef en biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een instapklaar bedrijfspand met strategische ligging. Bedrijfsgebouw beschikt over een bebouwde oppervlakte van 2.508m² voorzien van ruime werkplaats/loodsruimte, ingebouwde kantoren en een aangebouwde woning, dit op een grondperceel van 6.815m². Het pand geniet een flexibele indeling voor diverse bedrijfsdoeleinden. Voor het gebouw is ruime parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als klanten.Kenmerken:- Betonconstructie - Polybeton vloer - Automatische sectionale poorten - Dak met lichtstraten- Elektriciteitscabine 400kVA- Ingebouwde kantoren in 2 niveau's met centrale verwarming - Aangebouwde woning - Volledig omheind- Toplocatie op enkele minuten van E403- Laadkaai aanwezig Profiteer van de groeimogelijkheden die deze locatie te bieden heeft en zet de volgende stap in de ontwikkeling van uw onderneming. Voor meer informatie of een bezoekmoment in te plannen, neem dan contact op met Matthias op het nummer ### of stuur een e-mail ### deze kans en maak van dit bedrijfsgebouw de nieuwe thuisbasis voor uw succesvolle onderneming! Meer weten?

6815 2508 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
Handelspand te koop Pittem (RBI63323)
218 000 €

8740 Pittem

Deze RECENTE HANDELSRUIMTE (100 m²) is centraal en uiterst gunstig gelegen in het centrum van Pittem met name in de Tieltstraat 52. Dit pand is ideaal om je droom op te starten (winkel, kantoor,... gezien de open ruimte met 2 toegangen zijn er tal van mogelijkheden! PLUSPUNTEN: * TOPLOCATIE in de TIELTSTRAAT * RECENT GEBOUW 2015 * ENERGIEZUINIG E-PEIL >50 * MOGELIJKHEID TOT AANKOOP 2 PRIVATE PARKEERPLAATSEN ( € 15.000,00) INDELING: De totale oppervlakte bedraagt 100 m² en bestaat uit een winkelruimte/kantoorruimte alsook een apart toilet. De ruimte kan eventueel opgesplitst worden in een extra kantoorruimte of opslagruimte. Tevens is de eigendom energievriendelijk en beschik over centrale verwarming met een hoogrendementsketel op aardgas. Voor het winkelpand is er voldoende parkeergelegenheid (gratis | mogelijkheid tot aanvragen kort parkeren mogelijk voor Uw handelspand. Tevens is er de mogelijkheid om 2 private parkeerplaatsen aan te kopen (inrit via de Kerkstraat). Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Pittem (8740) + Deelgemeenten.

276 000 €

8700 Tielt

Nieuwe KMO-unit met een oppervlakte van 180 m². De nieuwe KMO-ontwikkeling 'THEA' bestaat uit 22 casco KMO-units met oppervlaktes tussen 180 m² en 300 m².De casco KMO-units, die samenvoegbaar zijn tot grotere oppervlaktes, worden opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen.De magazijnruimtes zijn toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,50 m H) met een aparte toegangsdeur met bovenliggend raam en zijn voorzien van een lichtstraat met rookluik. De vrije hoogte bedraagt +/- 6 meter, wat het inbouwen van een mezzanine mogelijk maakt. Sommige units zijn uitgerust met een hoek - of zijraam voor extra lichtinval.De gebouwen, die geschikt zijn voor zowel opslag als productie, hebben brandklasse C, zijn voorzien van een gedeelde regenwaterput en nutsvoorzieningen komen binnen in de unit. Op dezelfde site worden 8 loten gereserveerd voor gebouwen op maat tussen 1.938 m² en 2.400 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 2 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

180 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
343 500 €

8700 Tielt

Nieuwe KMO-unit met een oppervlakte van 221 m². De nieuwe KMO-ontwikkeling 'THEA' bestaat uit 22 casco KMO-units met oppervlaktes tussen 180 m² en 300 m².De casco KMO-units, die samenvoegbaar zijn tot grotere oppervlaktes, worden opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen.De magazijnruimtes zijn toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,50 m H) met een aparte toegangsdeur met bovenliggend raam en zijn voorzien van een lichtstraat met rookluik. De vrije hoogte bedraagt +/- 6 meter, wat het inbouwen van een mezzanine mogelijk maakt. Sommige units zijn uitgerust met een hoek - of zijraam voor extra lichtinval.De gebouwen, die geschikt zijn voor zowel opslag als productie, hebben brandklasse C, zijn voorzien van een gedeelde regenwaterput en nutsvoorzieningen komen binnen in de unit. Op dezelfde site worden 8 loten gereserveerd voor gebouwen op maat tussen 1.938 m² en 2.400 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 2 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

221 221 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
380 000 €

8700 Tielt

Nieuwe KMO-unit met een oppervlakte van 270 m². De nieuwe KMO-ontwikkeling 'THEA' bestaat uit 22 casco KMO-units met oppervlaktes tussen 180 m² en 300 m².De casco KMO-units, die samenvoegbaar zijn tot grotere oppervlaktes, worden opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen.De magazijnruimtes zijn toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,50 m H) met een aparte toegangsdeur met bovenliggend raam en zijn voorzien van een lichtstraat met rookluik. De vrije hoogte bedraagt +/- 6 meter, wat het inbouwen van een mezzanine mogelijk maakt. Sommige units zijn uitgerust met een hoek - of zijraam voor extra lichtinval.De gebouwen, die geschikt zijn voor zowel opslag als productie, hebben brandklasse C, zijn voorzien van een gedeelde regenwaterput en nutsvoorzieningen komen binnen in de unit. Op dezelfde site worden 8 loten gereserveerd voor gebouwen op maat tussen 1.938 m² en 2.400 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 2 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

270 270 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
413 500 €

8700 Tielt

Nieuwe KMO-unit met een oppervlakte van 300 m². De nieuwe KMO-ontwikkeling 'THEA' bestaat uit 22 casco KMO-units met oppervlaktes tussen 180 m² en 300 m².De casco KMO-units, die samenvoegbaar zijn tot grotere oppervlaktes, worden opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met een betonplint en geïsoleerde sandwichpanelen.De magazijnruimtes zijn toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,50 m H) met een aparte toegangsdeur met bovenliggend raam en zijn voorzien van een lichtstraat met rookluik. De vrije hoogte bedraagt +/- 6 meter, wat het inbouwen van een mezzanine mogelijk maakt. Sommige units zijn uitgerust met een hoek - of zijraam voor extra lichtinval.De gebouwen, die geschikt zijn voor zowel opslag als productie, hebben brandklasse C, zijn voorzien van een gedeelde regenwaterput en nutsvoorzieningen komen binnen in de unit. Op dezelfde site worden 8 loten gereserveerd voor gebouwen op maat tussen 1.938 m² en 2.400 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 2 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

300 300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
2 175 000 €

8700 Tielt

Bedrijfsgebouw op maat van 1.440 m² in combinatie met 288 m² kantoorruimte te koop.Op de nieuwe industriële ontwikkeling 'THEA' worden 8 loten gereserveerd voor een bedrijfsgebouw op maat.De gebouwen kunnen bestaan uit magazijnruimte in combinatie met kantoorruimte, showroom en/of een bedrijfswoning met totale oppervlaktes vanaf +/- 695 m² tot +/- 3.000 m² op een eigen perceel.De gebouwen op maat worden in samenspraak met de ontwikkelaar en kandidaat-koper gerealiseerd, waarbij de kandidaat-koper al zijn wensen kan uitwerken.Qua look & feel dient er rekening te worden gehouden met de uitstraling van het bedrijvenpark waarbij de gebouwen worden opgebouwd in een combinatie van betonpanelen en geïsoleerde sandwichpanelen. De site is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt tal van mogelijkheden!Op dezelfde site worden 22 KMO-units gebouwd tussen 180m² en 300 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 4 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

2400 7 Parkeerplaats(en) 1728 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
1 950 000 €

8700 Tielt

Bedrijfsgebouw op maat van 1.318 m² in combinatie met 225 m² kantoorruimte te koop.Op de nieuwe industriële ontwikkeling 'THEA' worden 8 loten gereserveerd voor een bedrijfsgebouw op maat.De gebouwen kunnen bestaan uit magazijnruimte in combinatie met kantoorruimte, showroom en/of een bedrijfswoning met totale oppervlaktes vanaf +/- 695 m² tot +/- 3.000 m² op een eigen perceel.De gebouwen op maat worden in samenspraak met de ontwikkelaar en kandidaat-koper gerealiseerd, waarbij de kandidaat-koper al zijn wensen kan uitwerken.Qua look & feel dient er rekening te worden gehouden met de uitstraling van het bedrijvenpark waarbij de gebouwen worden opgebouwd in een combinatie van betonpanelen en geïsoleerde sandwichpanelen. De site is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt tal van mogelijkheden!Op dezelfde site worden 22 KMO-units gebouwd tussen 180m² en 300 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 4 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

2194 6 Parkeerplaats(en) 1543 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
1 250 000 €

8700 Tielt

Bedrijfsgebouw op maat van 695 m² in combinatie met 206 m² kantoorruimte te koop.Op de nieuwe industriële ontwikkeling 'THEA' worden 8 loten gereserveerd voor een bedrijfsgebouw op maat.De gebouwen kunnen bestaan uit magazijnruimte in combinatie met kantoorruimte, showroom en/of een bedrijfswoning met totale oppervlaktes vanaf +/- 695 m² tot +/- 3.000 m² op een eigen perceel.De gebouwen op maat worden in samenspraak met de ontwikkelaar en kandidaat-koper gerealiseerd, waarbij de kandidaat-koper al zijn wensen kan uitwerken.Qua look & feel dient er rekening te worden gehouden met de uitstraling van het bedrijvenpark waarbij de gebouwen worden opgebouwd in een combinatie van betonpanelen en geïsoleerde sandwichpanelen. De site is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt tal van mogelijkheden!Op dezelfde site worden 22 KMO-units gebouwd tussen 180m² en 300 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 4 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1938 4 Parkeerplaats(en) 901 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
1 375 000 €

8700 Tielt

Bedrijfsgebouw op maat van 827 m² in combinatie met 207 m² kantoorruimte te koop.Op de nieuwe industriële ontwikkeling 'THEA' worden 8 loten gereserveerd voor een bedrijfsgebouw op maat.De gebouwen kunnen bestaan uit magazijnruimte in combinatie met kantoorruimte, showroom en/of een bedrijfswoning met totale oppervlaktes vanaf +/- 695 m² tot +/- 3.000 m² op een eigen perceel.De gebouwen op maat worden in samenspraak met de ontwikkelaar en kandidaat-koper gerealiseerd, waarbij de kandidaat-koper al zijn wensen kan uitwerken.Qua look & feel dient er rekening te worden gehouden met de uitstraling van het bedrijvenpark waarbij de gebouwen worden opgebouwd in een combinatie van betonpanelen en geïsoleerde sandwichpanelen. De site is geschikt voor zowel opslag als productie en biedt tal van mogelijkheden!Op dezelfde site worden 22 KMO-units gebouwd tussen 180m² en 300 m².De ontwikkeling bevindt zich op 3 km van Tielt centrum en nabij de bedrijvige Kasteelstraat.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op de site. Per unit zijn er minstens 4 parkeerplaatsen voorzien.Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

2223 7 Parkeerplaats(en) 1034 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
3 750 000 €

8700 Tielt

We vinden dit modern bedrijfsgebouw terug in de Careelstraat te Tielt, gelegen in de industriezone voor milieubelastende activiteiten. Met een totale vloeroppervlakte van 2.000 m², ruime parkeerfaciliteiten, laadpalen en zonnepanelen, is dit pand perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame werkruimte.De kantoorruimte:Op het gelijkvloers hebben we een zeer ruime en lichtrijke inkomhal, ruime vergaderruimte en meerdere aparte kantoren, een kitchenette met eetzaal en sanitaire voorzieningen met douche en kleedruimte. De eerste verdieping is volledig onderverdeeld in aparte burelen en open ruimte. Eerste verdieping is voorzien van een terras. Optimaal comfort wordt is verzekerd door de aanwezigheid van zonnewering, airco en vloerverwarming. Totale oppervlakte van de kantoorruimte: 450m².Het magazijn:Het magazijnoppervlak heeft een oppervlakte van 1.550 m² en een hoogte van 7 meter. Het magazijn biedt voldoende ruimte voor opslag en logistieke activiteiten en is voorzien van een industriële rolbrug. Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd, wat bijdraagt aan duurzame energieopwekking.De ruime parkeergelegenheid bij het gebouw is voorzien van laadpalen, wat zorgt voor extra gemak voor uw werknemers en bezoekers.Troeven: Totale perceeloppervlakte: 4.392 m² Totale bebouwde oppervlakte: 2.000 m² Kantoorruimte: 450 m² Magazijnruimte: 1550 m² Parkeerplaatsen: Ruime parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische voertuigen Zonnepanelen: Geïnstalleerd op het dak voor duurzame energieopwekking Milieuklasse 2 Rolbrug Dit gebouw biedt niet alleen een professionele en representatieve werkruimte, maar ook de flexibiliteit om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte met opslagmogelijkheden of een volledig uitgeruste bedrijfsruimte, dit pand heeft alles wat u nodig heeft om uw doelen te realiseren.Grijp deze kans en zet de volgende stap in de groei van uw bedrijf met dit uitzonderlijke bedrijfsgebouw in Tielt!Contacteer Matthias voor meer informatie via ### of ### . Meer weten?

4392 2000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
Prijs op aanvraag

8850 Ardooie

Dit prachtig aanbod is perfect gelegen op de verbindingsweg tussen Ardooie, Izegem, Meulebeke & Roeselare!Deze bakkerij, met voldoende parkeergelegenheid, heeft een mooi afgewerkte winkel (44m2), bureau, toilet, eerste werkruimte (38m2) met airco voor koude bereidingen, een tweede werkruimte (55m2) om te bakken en garage/ opslagruimte. De bakkerij is ook uitgerust met 2 geautomatiseerde silo's.Het privé-gedeelte heeft volgende indeling op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal, gastentoilet, keuken (20,33m2), woonkamer (39m2) met open haard, garage (35,60m2). Op de eerste verdieping ontdekt u 4 ruime slaapkamers (16,20 / 16,75 / 19,45 & 20,10m2), toilet & badkamer met lavabomeubel en ligbad. Ook beschikt dit exclusief aanbod nog over 4 verschillende zolderruimtes, ruim terras met stenen visvijver, parkeerplaats, gezellige tuin en carport voor maar liefst 2 auto's!PLUSPUNTEN:- Perfect gelegen bakkerij op de verbindingsweg tussen Ardooie, Izegem, Meulebeke & Roeselare!- Zeer goed onderhouden bakkerij met 2 geautomatiseerde silo's!- Privé-gedeelte met 4 slaapkamers tussen 16 en 20m2!Zeer goede EPC-score van maar liefst 263 kWh/m2 (UC: 0002890792)Een bruikbare vloeroppervlakte volgens het EPC van maar liefst 451m2!Goedgekeurde elektriciteitskeuring! Meer weten?

624 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 92 85
225 000 €

8760 Meulebeke

Zeer goed gelegen voormalig café met woonst en garage op een perceel van 612m². Vlakbij de chirolokalen, bivakhuis "De Miere", sportcentrum Ter Borcht en het cyclocross terrein. Veel fiets-en wandelpassage en voldoende parkeerplaats. De voormalige "Krekel" werd volledig gestript en staat klaar om opnieuw ingericht en gerenoveerd te worden. Er is ruime woongelegenheid zowel beneden als boven. In 2004 werd een stuk bijgebouwd (inkomhal, garage en berging). Het pand heeft als handelshuis verschillende mogelijkheden, niet enkel dienstig voor horeca. De ruimte en parkeermogelijkheden zijn ideaal voor een zelfstandige. De rustige en toch gekende ligging is een groot pluspunt. Goeie bereikbaarheid vanuit Meulebeke, Tielt en Ingelmunster. Meer weten?

612
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 40 22
Prijs op aanvraag

8750 Zwevezele

Gerenoveerd magazijn van 172 m² te koop in het centrum van Zwevezele. Afmetingen: - Breedte: ca. 4,7 m - Diepte: ca. 32 m - Vrije hoogte: ca. 3,4 meter Afwerking: - Geïsoleerd zadeldak met ufo-belichting en geïsoleerde dakgoten - Betonvloer met aansluiting voor vloerverwarming - Water en elektriciteit aanwezig, voldoende stopcontacten en waterkranen. Gas zit klaar in aansluitingsbocht. - WC en spoelbak - Sectionaalpoort: ca. 3,33 m Gelegen in woonzone. Ideaal voor opslag, hobby of professioneel, mancave... Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een magazijn te koop in Zwevezele u kan interesseren. Meer weten?

172
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 33 33 00
Kantoor te koop Koolskamp (RBM79910)
289 000 €

8851 Koolskamp

Zeer mooi en centraal gelegen handelspand, toenmalige bank en verzekeringskantoor, op de markt van koolskamp.Heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 124m2 en bestaat uit een inkomsas met gehard glas, onthaal/ kantoor van 55m2, bureau van 9m2, bureau van 20m2, keuken, archief, toegang tot de kelder en 2 toiletten.EPC: energielabel B (UC: 0002359490)Zonnepanelen Meer weten?

124
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 92 85
Handelspand te koop Koolskamp (RBL02206)
76 000 €

8851 Koolskamp

Deze showroom van ca.105m² is centraal gelegen nabij de belangrijke verbindingswegen en het centrum van Koolskamp. Voor de showroom is er parkeermogelijkheid. De bijgelegen woning kan eveneens aangekocht worden, voor wie oa. op zoek is om wonen en werken te combineren. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een showroom te koop in Koolskamp? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 26 50 00
539 000 €

8851 Koolskamp

Deze hoeve bevindt zich in een doodlopende weg te Koolskamp. De hoeve is op vandaag een actief landbouwbedrijf toch zijn er verschillende mogelijkheden voor de toekomstige eigenaar. - Het is mogelijk om het landbouwbedrijf verder te zetten en de landbouwgronden extra aan te kopen. - Het is eveneens mogelijk om de hoeve een functiewijziging te laten ondergaan naar residentieel wonen of andere doeleinden. Wat de voorwaarden zijn voor een eventuele functiewijzing bespreek ik graag bij het bezoek. De loods is 15m x 25m = 375 vierkante meter en heeft een hoogte van 5. De poort is 4m hoog. Deze loods wordt momenteel verwarmd met een vivox en er staat een frigo in de loods die werkend is.De woning is als volgt ingedeeld:op de benedenverdieping vinden we de eetplaats, living, keuken, veranda, badkamer, berging en 2 slaapkamers. Op het eerste verdiep vinden we een grote ruimte waar er makkelijk 4 slaapkamers of meer kunnen gecreëerd worden. Meer weten?

10000
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 91 15 75
Handelsfonds te koop Tielt (RBM89286)
1 150 000 €

8700 Tielt

Een unieke opportuniteit op een toplocatie: Dit veelzijdige pand, gelegen op de Markt van Tielt, biedt een scala aan mogelijkheden met een totale grondoppervlakte van 1448 m². De centrale ligging in het bruisende stadscentrum, omgeven door diverse winkels en horeca, garandeert een optimale zichtbaarheid en tal van commerciële voordelen. De indeling van de verschillende gebouwen is op heden als volgt:Hoofdgebouw:Het hoofdgebouw is een neoclassicistisch herenhuis gebouwd naar ontwerp van architect Jules Vercoutere. Gelijkvloerse verdieping: inkom + onthaal, gang, toilet, vier kantoorruimtes en een lift naar elk verdiep. Eerste verdieping: twee kantoorruimtes, berging (mogelijkheid tot extra kantoorruimte), technische ruimte, toilet en een ruime keuken. Tweede verdieping: drie polyvalente ruimtes die verder kunnen ingedeeld worden als kantoorruimtes en een zolder. Bijgebouw: Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, vestiaire, berging, polyvalente ruimte (momenteel in gebruik als archiefruimte). Eerste verdieping: grote vergaderruimte en berging Tweede verdieping: zolderruimte Zowel het hoofdgebouw als het bijgebouw zijn volledig onderkelderd.Verder beschikt dit perceel nog over voldoende parkeermogelijkheden en een ruime tuin.Bent u op zoek naar een uniek pand met tal van mogelijkheden op een topligging in Tielt?Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Meer weten?

1448 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 97 09 90