Garage te huur - Merendree

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Merendree (9850).

Parking te huur Nevele (RBI64858)
65 €

9850 Nevele

Te huur, bovengrondse overdekte autostaanplaats in NeveleAdres: Vaart Rechts 2 - 9850 Nevele (P2)Beschikbaar vanaf 1 januari 2024Huurprijs: €65,00/maand Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Mariakerke (RBG88171)
50 €

9030 Mariakerke

Deze vijf autostaanplaatsen zijn gelegen in het centrum van Mariakerke, vlakbij de Bourgoyen en geniet van een vlotte verbinding naar het stadscentrum van Gent. Deze autostaanplaatsen situeren zich op een afgesloten parking.. L: 5m B: 2.30m Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
80 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Deze autostaanplaats situeert zich op de gelijkvloerse verdieping van de residentie WINGS op de Hélène Dutrieulaan. Tevens een vlotte verbinding naar autosnelwegen E17 en E40. Onmiddellijk beschikbaar! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Sleidinge (RBI92476)
80 €

9940 Sleidinge

Op een boogscheut van het dorpsplein van Sleidinge bevinden zich deze garageboxen.Gelegen op een privatief domein, enkel toegankelijk voor bewoners van de residentie en gebruikers van de garages.- Een standaard garagebox met een breedte van 2,75 meter: 80,00 euro + 21% BTW- Een extra brede garagebox van 3,50 meter: 100,00 euro + 21% BTWGarageboxen zijn uitgerust met een automatische poort en voorzien van elektriciteit (220v stopcontact). Verbruik hiervan wordt jaarlijks afgerekend a.d.h.v. een privatieve meter.Heeft u graag meer informatie of een bezoek gepland? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
100 €

9000 Gent

Deze autostaanplaats is beschikbaar onmiddeliljk beschikbaar en situeert zich in de Hofstraat 30.De parking is afgesloten dmv automatische poort.Voor meer info contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
115 €

9000 Gent

Uiterst ruime garagebox te huur in het hartje van de Sleepstraat. De garagebox bevindt zich achteraan een appartementsgebouw en is afgesloten via automatische poort. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info contacteer via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
180 €

9000 Gent

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar ### en vul de referentie K621G in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen. Vlot bereikbare autostaanplaats te huur in het centrum Gent. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
100 €

9000 Gent

Ondergrondse autostaanplaats gelegen aan de Coupure in Gent. Deze autostaanplaats is onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
95 €

9000 Gent

Ondergrondse parkeerplaats nummer P2 met in- en uitrit op de Sint-Lievenspoortstraat. Beschikbaar vanaf: 01/12/2023 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Aalter (RBH51670)
55 €

9880 Aalter

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar ### en vul de referentie S226 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen. Staanplaats gelegen op de Stationsstraat te huur vanaf 31/05/2023. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Aalter (RBF78916)
45 €

9880 Aalter

LIGGING: De autostaanplaats is gelegen in 2de lijn van de Brugstraat. Station, horeca en winkels zijn op wandelafstand te bereiken. Op enkele minuten verwijderd van de snelwegen en vlotte verbindingen die Aalter te bieden heeft. EXTRA INFO: De autostaanplaats is buiten en niet overdekt. Huurprijs: €45,00 per maand. Beschikbaar vanaf 01-01-2023. EXTRA INFO: Vraag dan gerust je bezoek aan via MIJNHUURPROFIEL of via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Gent (RBI92814)
100 €

9000 Gent

De ruime garagebox met elektriciteit bevindt zich in het parkeercomplex van de Residentie 'Sint-Lievens' op de verbindingsweg Sint-Lievenslaan. Dit vormt de ideale uitvalsbasis om zich naar alle uithoeken van stad Gent en de belangrijkste toegangswegen (E17, R4, E40) te verplaatsen. De parkeerplaats is makkelijk bereikbaar en toegankelijk voor alle type wagens. Heeft u het gehad met het voortdurend zoeken naar een parkeerplaats in centrum Gent? Zoek dan niet verder! De overdekte autostaanplaats kan vanaf 1/11/2023 voor u zijn voor een huurprijs van €100 per maand. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en contacteer Elke Janssens van Immo Francois via ### of via ### ! Troeven *Ideale uitvalsbasis *Volledig afgesloten *Elektriciteit *Ruim 1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Ja Meer weten?

18
contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Gent (RBI23693)
112 €

9000 Gent

Deze ondergrondse autostaanplaats (P20) ligt op verdiep -2 en is onmiddellijk vrij. De huurprijs kan als beroepskost worden afgetrokken zonder verhoging van de huurprijs! De verhuring is vooruitbetaalbaar per jaar: €1350 BTW in. Voor meer info: ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Gent (RBI90558)
103 €

9000 Gent

Gelegen nabij het centrum en Gent zuid vindt u deze ondergrondse autostaanplaats op de verdieping -1. De geautomatiseerde poort is makkelijk te openen met een afstandsbediening. De huurprijs die wordt vermeld is incl. btw. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Gent (RBI90191)
60 €

9000 Gent

In de ondergrondse parking van de residentie Bellevuekaai is deze autostaanplaats te huur. Voor slechts 60,00 EUR per maand hoeft u niet langer te zoeken naar een plekje om uw wagen te parkeren. Deze autostaanplaats is afgesloten door een mechanische garagepoort waarvoor u een afstandsbediening ontvangt. L: 5.45m B: 2.55m H: 2.10m Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Garagebox te huur Gent (RBI88405)
175 €

9000 Gent

Deze nieuwbouw afgesloten garage is onmiddellijk beschikbaar (of overeen te komen) en situeert zich in het complex te Keizerpoort langs de Brusselsesteenweg te Ledeberg.Het garagecomplex is afgesloten d.m.v. automatisch hekken.Garage:Inrijhoogte: 2.17mInrijbreedte: 2.25mDiepte: 6 mOppervlakte: 18m²Beschikbaarheid: onmiddellijk / overeen te komen.Mogelijkheid tot aansluiten laadpaal door de huurder.Voor meer info contacteer via contactformulier, ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Gent (RBI88205)
95 €

9000 Gent

ENKEL BEZOEK AANVRAGEN VIA DE WEBSITE IMMODAVINCI.BE !!! Staanplaats te huur in Gent in de Oude Houtlei. Deze staanplaats is gelegen in centrum Gent en op wandelafstand van alle winkels en diensten. De staanplaats is toegankelijk via een autolift. Huurprijs : € 95 per maand. ENKEL BEZOEK AANVRAGEN VIA DE WEBSITE IMMODAVINCI.BE !!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Parking te huur Gent (VBA47119)
125 €

9000 Gent

Bent u op zoek naar een handige en veilige plek om uw auto te parkeren in Gent? Zoek niet verder dan deze parkeerplek in een gloednieuw gebouw met een alarmsysteem. Het bevindt zich op loopafstand van het Gent Dampoort treinstation. De parkeerplek heeft een automatische poort met een afstandsbediening, zodat u er gemakkelijk en veilig toegang toe heeft. De huurprijs is 125 EUR per maand. Mis deze kans niet om een parkeerplek te huren op een toplocatie in Gent. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen of uw plek te boeken. Meer weten?

Gemotoriseerde garagepoort Elektronische garagesleutel
contacteer
details
E-mail
Bellen