Garage te koop - Antwerpen

9 zoekertjes (1 - 9)
Parking te koop Antwerpen (RBJ09636)
39 500 €

2060 Antwerpen

Ontdek het gemak van parkeren in stijl met deze uitstekende parkeerplaats. Gelegen op een strategische locatie, biedt deze parkeerplaats niet alleen gemak, maar ook een slimme investeringsmogelijkheid. Kenmerken: • Ligging: Centraal gelegen, op loopafstand van de AP Hogeschool, ZNA Cadix, winkels, restaurants en openbaar vervoer. • Veiligheid: Beveiligde toegang tot de parkeerplaats voor gemoedsrust. • Investering: Ideaal als investering met een constante vraag naar parkeergelegenheid in het gebied. • Toekomstige waarde: Profiteer van de waardestijging in onroerend goed in het centrum van de stad. Ideaal voor: • Stadsbewoners die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot hun woning. • Investeerders die op zoek zijn naar een stabiele en waardevaste investering. • Werknemers in de omgeving die behoefte hebben aan betrouwbare parkeergelegenheid. Aarzel niet en investeer vandaag nog in de toekomst van stedelijk wonen met deze fantastische parkeerplaats. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op ### 30! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30
Parking te koop Antwerpen (RBH44488)
24 900 €

2060 Antwerpen

Deze autostaanplaats te koop bevindt zich in een residentieel gebouw met een automatische poort met afstandsbediening. Ideaal voor eigen gebruik of als investering! Deze autostaanplaats wordt te koop aangeboden voor een vraagprijs van 24.900 euro. Er is de mogelijkheid om de naastliggende autostaanplaats mee aan te kopen aan een zelfde vraagprijs. Bent u geïnteresseerd in een autostaanplaats of garage te koop in Antwerpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Had u graag uw eigen eigendom te koop aangeboden contacteer ons dan voor een vrijblijvende schatting, telefonisch op het nummer ### of per mail naar ### . Ook voor alle andere vragen omtrent vastgoed kan u steeds bij ons terecht! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 206 76 76
Parking te koop Antwerpen (RBE82377)
27 000 €

2060 Antwerpen

Deze parkings zijn gelegen op een boogscheut van het centraal station. In dit gebouw zijn er nog verschillende ondergrondse staanplaatsen te koop op -1 en -2. Dit gebouw is momenteel toegankelijk met sleutel en afstandsbediening. Er zijn ondertussen overeenkomsten om dit in de toekomst te veranderen in nummerplaat herkenning. Algemene onkosten €7 per maand. Er kunnen er ook gehuurd worden aan € 125,00 per maand Ideaal als belegging. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Parking te koop Antwerpen (RBE79130)
32 000 €

2060 Antwerpen

Deze parkings zijn gelegen op een boogscheut van het centraal station. In dit gebouw zijn er nog verschillende staanplaatsen te koop op -1 en -2. Dit gebouw is momenteel toegankelijk met sleutel en afstandsbediening. Er zijn ondertussen overeenkomsten om dit in de toekomst te veranderen in nummerplaat herkenning. Algemene onkosten €7 per maand.Er kunnen er ook gehuurd worden aan € 125,00 per maand Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Garagebox te koop Antwerpen (RBJ96582)
97 500 €

2060 Antwerpen

Bent u op zoek naar een solide investeringsmogelijkheid die zowel praktisch als rendabel is? Maak kennis met drie garageboxen te Somméstraat 31, 2060 Antwerpen – een aantrekkelijke kans voor investeerders zoals u. Deze garageboxen bieden niet alleen parkeerplaatsen en opslagruimte, maar vertegenwoordigen tevens een slimme investering in vastgoed. Met een eenvoudige en aparte bereikbaarheid en uitgerust met een manuele poort, bieden deze garageboxen een uitstekende gelegenheid om uw portfolio te diversifiëren en een stabiele bron van inkomsten te genereren. Pluspunten: Gelegen in een afgesloten complex Voldoende manoeuvreerruimte Ideale investering Uitstekende ligging Bent u de toekomstige eigenaar van deze garagebox? Neem dan snel contact op met ERA ONE voor een bezoek ter plaatse via ### 30! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30
Garagebox te koop Antwerpen (RBJ96581)
32 500 €

2060 Antwerpen

Bent u op zoek naar een parkeerplaats, opslagruimte of een ideale investering? Dan stellen wij graag deze garagebox (nr 3) aan u voor. De garage geniet van een eenvoudige en aparte bereikbaarheid en is voorzien van een manuele poort. Pluspunten: Gelegen in een afgesloten complex Voldoende manoeuvreerruimte Ideale investering Uitstekende ligging Bent u de toekomstige eigenaar van deze garagebox? Neem dan snel contact op met ERA ONE voor een bezoek ter plaatse via ### 30! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30
Garagebox te koop Antwerpen (RBJ96580)
32 500 €

2060 Antwerpen

Bent u op zoek naar een parkeerplaats, opslagruimte of een ideale investering? Dan stellen wij graag deze garagebox (nr 2) aan u voor. De garage geniet van een eenvoudige en aparte bereikbaarheid en is voorzien van een manuele poort. Pluspunten: Gelegen in een afgesloten complex Voldoende manoeuvreerruimte Ideale investering Uitstekende ligging Bent u de toekomstige eigenaar van deze garagebox? Neem dan snel contact op met ERA ONE voor een bezoek ter plaatse via ### 30! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30
Garagebox te koop Antwerpen (RBJ96578)
32 500 €

2060 Antwerpen

Bent u op zoek naar een parkeerplaats, opslagruimte of een ideale investering? Dan stellen wij graag deze garagebox (nr 1) aan u voor. De garage geniet van een eenvoudige en aparte bereikbaarheid en is voorzien van een manuele poort. Pluspunten: Gelegen in een afgesloten complex Voldoende manoeuvreerruimte Ideale investering Uitstekende ligging Bent u de toekomstige eigenaar van deze garagebox? Neem dan snel contact op met ERA ONE voor een bezoek ter plaatse via ### 30! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 360 85 30

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Antwerpen (2060).

25 000 €

2000 Antwerpen

Ondergrondse autostaanplaats te koop in centrum Antwerpen Ligging: Pal in het centrum van Antwerpen op in de Korte Winklestraat staat deze ondergrondse autostaanplaats te koop. Deze autostaanplaats bevindt zich in de studentenbuurt en vlakbij de Meir, winkels, kantoren en andere. Beschrijving: In de Korte Winkelstraat in hartje Antwerpen staat deze ondergrondse parkeerplaats te koop. De garage is voorzien van automatische poort. Bijzonderheden: Centrale ligging - Automatische poort Bent u op zoek naar een autostaanplaats, parking of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 260 46 66
25 000 €

2000 Antwerpen

Ondergrondse autostaanplaats te koop in centrum Antwerpen Ligging: Pal in het centrum van Antwerpen op in de Korte Winklestraat staat deze ondergrondse autostaanplaats te koop. Deze autostaanplaats bevindt zich in de studentenbuurt en vlakbij de Meir, winkels, kantoren en andere. Beschrijving: In de Korte Winkelstraat in hartje Antwerpen staat deze ondergrondse parkeerplaats te koop. De garage is voorzien van automatische poort. Bijzonderheden: - Centrale ligging - Automatische poort Bent u op zoek naar een autostaanplaats, parking of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 260 46 66
95 000 €

2170 Merksem

Garage met magazijn en bureel! Deze garage met magazijn is gelegen op de Beukenhofstraat te Merksem. De ligging is rustig en gemakkelijk bereikbaar. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. De garage is momenteel ingericht als appartement thans niet vergund! Toegankelijk via de poort of via de inkomhal van het gebouw. Bijzonderheden: - Niet vergund als appartement! - Oppervlakte magazijn + garage 100m² - Kan enkel gebruikt worden als garage met magazijn, bureel en/of werkplaats indien de werkplaats niet storend is. P-score (perceelscore) A G-score (gebouwscore) A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 376 46 40
25 000 €

2170 Merksem

Ondergrondse garagebox met handmatige poort gelegen op de Ringlaan in Merksem. Ideaal voor wie woont of werkt in de nabije omgeving, en die zich geen zorgen wenst te maken over het vinden van een parkeerplek. U kan de box uiteraard ook als opslagplaats gebruiken. De inrit is via de Ringlaan en de toegang wordt verleend door middel van een code of sleutel. De afmetingen van de garagebox zijn 2,7m X 5,5m. Voor heel ons aanbod of een gratis schatting ga naar ### of bel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
12 500 €

2600 Berchem

TE KOOP: Ondergrondse autostaanplaats gelegen te Fruithoflaan Berchem! Dit ondergrondse garagecomplex telt 3 toegangen met badgesysteem. Twee toegangen bevinden zich op de Fruithoflaan, de derde situeert zich op de Roderveldlaan.De staanplaats is zéér ruim en makkelijk bereikbaar. Afmetingen: L: 6.357 m B: 3.266 m H: 2.288 m Mis deze unieke kans niet! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
66 000 €

2600 Berchem

Aan het aangename buurtplein "Apollo pleintje" is deze dubbele ruime garagebox gelegen waarbij de oprit uitsluitend genot en gebruik voorzien is en waar je dus nog een 3de auto kan plaatsen. Electriciteit is ook voorzien .Voor bezichtiging kan je me bij voorkeur in de weekdagen contacteren in de voormiddag tussen 10-12 u en je kan gerust een mailtje sturen zodat ik jou contacteer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 14 39 58
24 500 €

2600 Berchem

Ondergrondse autostaanplaatsen in het prestigieuze nieuwbouwproject "Zilverkwartier" Het project situeert zich op de grens van Berchem-Mortsel. Er zijn nog enkele staanplaatsen die overigens onmiddellijk beschikbaar zijn. Het betreft zéér ruime en praktische parkeerplekken in een veilig ondergronds garagecomplex. Mobiscore: 9,2/10 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77
Parking te koop Borgerhout (RBJ93712)
34 000 €

2140 Borgerhout

Vlakbij het Te Boelaerpark bieden wij u deze gunstig gelegen overdekte autostaanplaatsen nr 17 en 18 in dit kleinschalig garagecomplex. De inrit is via de Bikschotelaan en het garagecomplex beschikt over een manuele kantelpoort. De 2 naast elkaar gelegen plaatsen worden samen verkocht voor €34.000. Ze zijn momenteel niet verhuurd en daardoor onmiddellijk beschikbaar bij akte. De syndicus is MVP Immobiliën te Borgerhout. Maandelijkse gemeenschappelijke lasten bedragen €11,75 per plaats. Afmetingen nummer 17: Breedte 2,8 m Diepte 6 m Afmetingen nummer 18: Breedte van 2m tot 3,7 m Diepte van 4,2 m tot 5,6 m Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): A G-score (gebouwscore): A In hetzelfde complex verkopen we ook 2 naast elkaar gelegen open garageboxen. Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Parking te koop Borgerhout (RBJ91799)
20 000 €

2140 Borgerhout

Vlakbij het Te Boelaerpark bieden wij u deze gunstig gelegen halfopen garageboxen nr 20 en 21 in dit kleinschalig garagecomplex. De inrit is via de Bikschotelaan en het garagecomplex beschikt over een manuele kantelpoort. De 2 naast elkaar gelegen boxen worden samen verkocht voor €40.000. Ze zijn momenteel niet verhuurd en daardoor onmiddellijk beschikbaar bij akte. De syndicus is MVP Immobiliën te Borgerhout. Maandelijkse gemeenschappelijke lasten bedragen €11,75 per plaats. Afmetingen (zie plan): Breedte 2,8 m Diepte 8,20m De linkerbox heeft achteraan een afgesloten compartiment van 2,8 m breed x 2,10 m diep, ideaal voor fietsen of brommer. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): A G-score (gebouwscore): A In hetzelfde complex verkopen we ook 2 naast elkaar gelegen autostaanplaatsen. Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Parking te koop Borgerhout (RBJ91798)
17 000 €

2140 Borgerhout

Vlakbij het Te Boelaerpark bieden wij u deze gunstig gelegen overdekte autostaanplaatsen nr 17 en 18 in dit kleinschalig garagecomplex. De inrit is via de Bikschotelaan en het garagecomplex beschikt over een manuele kantelpoort. De 2 naast elkaar gelegen plaatsen worden samen verkocht voor €34.000. Ze zijn momenteel niet verhuurd en daardoor onmiddellijk beschikbaar bij akte. De syndicus is MVP Immobiliën te Borgerhout. Maandelijkse gemeenschappelijke lasten bedragen €11,75 per plaats. Afmetingen nummer 17: Breedte 2,8 m Diepte 6 m Afmetingen nummer 18: Breedte van 2m tot 3,7 m Diepte van 4,2 m tot 5,6 m Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): A G-score (gebouwscore): A In hetzelfde complex verkopen we ook 2 open garageboxen. Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Parking te koop Borgerhout (RBJ87139)
20 000 €

2140 Borgerhout

Ondergrondse autostaanplaats te koop te Lodewijk van Berckenlaan 169 in Borgerhout! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 49 77