Garage te koop - Bredene

11 zoekertjes (1 - 11)
35 000 €

8450 Bredene

Deze ruime garagebox is gelegen nabij Bredene sas, waardoor u vlot Bredene, Oostende, en randgemeenten bereikt. Afmetingen Garage: Breedte: 2m45 Diepte: 5m60 Hoogte: 2m04 Aarzel niet en plan uw bezoek in via ### 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

14
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46

8450 Bredene

35 000 € - 319 000 €

Ontdek het project op ### ! Op zoek naar een nieuwbouwappartement op een rustige ligging in een kleinschalig gebouw? Dan kan residentie Blue C u misschien wel bekoren! Het project is gesitueerd in de rustige Aalststraat en geniet met zijn zuid gerichte woonkamers en terrassen van een prachtig open groenzicht op een dierenparkje. In de omtrek kan u zo goed als alles terugvinden. Zo zijn er verschillende kleine detailhandelaars in de buurt, meerdere supermarkten en tal van gezellige restaurantjes om gezellig langs te flaneren. Bent u eerder van het sportieve type? Dan kunnen we u alvast aanraden om te gaan wandelen in de prachtige duinen van Bredene of om het recreatiedomein Grasduinen te gaan verkennen! En waarom u niet eens aan een surfsessie wagen? Of gewoon gaan aperitieven met ondergaande zon en zicht op zee aan de Twins surfclub! Het project zelf bestaat uit 2 appartementen per niveau met een keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen. Er is een ruim aanbod aan garageboxen of autostaanplaatsen. De gemeenschappelijke fietsenberging is afgesloten en voldoende ruim. Daarnaast zullen de appartementen ook uiterst lichtrijk zijn door de zonnige oriëntatie van de woonkamers. Het lastenboek maakt enorm veel mogelijk en biedt veel keuze tot afwerking! Bespreek uw project en uw ideeën gerust met de bouwheer om er samen iets uniek te creëren. Verwarming op basis van aardgas en zonnepanelen aanwezig. E-peil van 36 wordt gegarandeerd! Mooie en volwaardige leefterrassen waar het aangenaam genieten is in het zonnetje! Bent u op zoek naar een eerste woonplaats, een tweede verblijf of een investeringsappartement? Blue C is the place to B! Vraag online uw brochure aan! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 55 - 138 9 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 49 11
  Bredene (RBJ42237)

8450 Bredene

35 000 € - 249 000 €

RESIDENTIE BLUE C: Nieuwe hedendaagse appartementen in een kleinschalige residentie, goed gelegen nabij het centrum van Bredene en op korte afstand van het strand, supermarkten, restaurants, scholen en handelszaken. Residentie Blue C bestaat uit 6 appartementen en 6 garages/autostaanplaatsen. Fietsen- en privatieve berging op het gelijkvloers inbegrepen per appartement. Garage en/of staanplaats (gelijkvloers) mogelijk om extra aan te kopen. Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen staan hier centraal. Meer informatie gewenst? Aarzel niet om ons te contacteren! Meer weten?

1 - 2 Slaapkamer(s) 55 - 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 08 08

8450 Bredene

26 000 € - 524 000 €

Residentie Alfredo is de jongste parel van de Bredense vastgoedmarkt. Gelegen op een superlocatie met fantastisch zicht over de 90 hectare grote Spuikom, in een rustige buurt met weinig verkeer. De appartementen zijn gebouwd in een architecturale stijl van de toekomst. Met grote zonneterrassen en ruime interieurs waarbij eigen accenten in overleg perfect mogelijk zijn. De warmtepomp zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming. Er zijn privé garageboxen en parkeerplaatsen in de residentie. De Polderstraat ligt niet alleen aan het water maar is gelegen nabij het sportcentrum en de nieuwe parkzone van Bredene. De bushalte is juist om de hoek. Residentie Alfredo ligt op 12 minuten fietsen van het centrum van Oostende. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 61 - 114 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10

8450 Bredene

4 000 € - 310 000 €

'De Watertoren' is een stijlvol nieuwbouwproject, dat opgebouwd wordt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen, die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen Op het gelijkvloers bevinden zich in totaal 4 appartementen (waarvan één met garage). Op de eerste verdieping zijn er 5 privatieven en op de tweede verdieping worden 3 ruime appartementen gebouwd. Er zijn zowel appartementen met één als twee slaapkamers te koop. Men beschikt over de mogelijkheid om een garage, een autostaanplaats of een berging in de kelderverdieping bij aan te kopen. Residentie 'De Watertoren' is werkelijk ideaal gelegen : Niet alleen zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants en bushaltes te vinden in de nabije omgeving van het gebouw, ook het strand, de Spuikom en recreatiepark 'Grasduinen' bevinden zich op een boogscheut van de residentie. De afwerking gebeurt volgens het ECO lastenboek. Dit betekent onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen. Meer weten?

1 - 2 Slaapkamer(s) 1 - 118 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10
Garagebox te koop Bredene (RWC34144)
Overeen te komen 100 000 €

8450 Bredene

Dubbele garage met 2 elektrische poorten met afstandsbediening, kan omgevormd worden in 2 garages, nieuwe Led TL lampen, dak en poorten geïsoleerd, slagbomen, hogedrukreiniger, momenteel in gebruik als opslagruimte, vrij vanaf juni 2024. Geen agences, prijs bespreekbaar. Meer weten?

35 Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 485 64 35 33
Prijs op aanvraag

8450 Bredene

Altijd al gedroomd van een veilige en handige opslagruimte voor jouw voertuig, watersportuitrusting of kostbare bezittingen? Grijp nu je kans! Wij bieden een ruime garagebox aan, op een steenworp afstand van de adembenemende Spuikom van Bredene. Kenmerken: Ideale Locatie: Gelegen in de nabijheid van de Spuikom van Bredene, biedt deze garagebox de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een centrale en gemakkelijk bereikbare opslagruimte. Ruim en Functioneel: Met voldoende ruimte voor een auto, motor, fietsen, of andere opslagbehoeften, is deze garagebox veelzijdig inzetbaar en past het perfect bij jouw levensstijl. Investering in Gemak: Bespaar tijd en moeite door jouw voertuig of spullen dichtbij huis op te slaan. Geen gedoe meer met parkeren of het slepen van spullen van en naar huis. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 42 58 98
Garagebox te koop Bredene (RBI93759)
44 500 €

8450 Bredene

De garageboxen zijn voorzien van elektriciteit! Afmetingen: diepte: 5,67m - breedte: 3,45m - hoogte: 2,64m Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10
Parking te koop Bredene (RBH96581)
35 000 €

8450 Bredene

Staanplaats P1 te koop in de Residentie Delphine! Op goed gelegen locatie te Bredene-Duinen! Staanplaats gelegen in een afgesloten complex: Afmetingen: - breedte 2.25m - lengte: 5 m - vrije breedte: 2,17 m Vraag uw bezoek ter plaatse aan. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 49 11
Garagebox te koop Bredene (RBH52384)
49 000 €

8450 Bredene

Vlot te bereiken garagebox gelegen in de residentie Laser (inrit naast Vissersstraat 20 te Bredene). Stopcontact en lichtpunt aanwezig in de box. Afmetingen: 2,75 x 5,05 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bredene (8450).

685 000 €

8400 Oostende

Deze opbrengsteigendom wordt in z’n geheel verkocht en bestaat uit een te renoveren woning en een garagecomplex (21 garage boxen). De bruto huuropbrengsten van het garagecomplex bedroegen in 2023, 23.720 euro. Dankzij de goeie ligging, centraal in Oostende is deze eigendom altijd zeer goed verhuurd geweest. De oppervlakte van het perceel bedraagt +- 892 m2. Naar mogelijkheden toe. 1) Ideaal om aan te houden als investeringsvastgoed. 2) Aparte verkoop gerenoveerde woning en garageboxen/stuk. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 22/04. P-score: C , G-score: B. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 491 06 97 30
35 000 €

8400 Oostende

Deze garagebox is gelegen in de Wittenonnenstraat, pal in het centrum van Oostende. De box is afgesloten en dus uitermate geschikt zowel als parking alsook om veilig uw fiets te stallen. De garage heeft volgende afmetingen: Hoofdpoort complex: Hoogte: 1m80 Breedte: 2m43 Garagebox zelf: Breedte: 2m50 Diepte: 4m84 nvt Meer weten?

12
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
22 500 €

8400 Oostende

Investeer in een garagebox in het centrum van Oostende. Te koop aan zeer democratische prijs. Via autolift op de 7de verdieping. Afmetingen : Breedte poort 2.44, Diepte 3.96, Hoogte poort 1.77, Hoogte garage 2.18 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 25 26 18
60 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen garagebox met afmetingen 2.96 x 5.93 in het centrum van Oostende, 8° verdieping (met autolift), verhoog de waarde van uw appartement en investeer in uw eigen comfort. De garagebox is actueel verhuurd. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek. Meer weten?

18
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
Garagebox te koop Stene (RBJ57138)
10 506 €

8400 Stene

Parking vinden is niet altijd even simpel.Een eigen parkeerplaats is daarvoor de ideale oplossing.- Je hebt altijd plaats & hoeft nooit rond te rijden- Je parkeert veilig dichtbij jouw thuis- Parkeerboetes, zijn verleden tijd!WEES ER SNEL BIJ, EN BEMACHTIG EEN VAN DE LAATST BESCHIKBARE PARKEERPLAATSEN.Jouw veilige parkeerplaats bemachtigen?Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 32 89 91
63 000 €

8420 De Haan

Goed gelegen garagebox met automatische poort in residentie Barfleur, op slechts enkele minuten wandelen van het centrum. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk op het nummer ### of via ### . Hebt u zelf een eigendom dat u wenst te verkopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar met de nodige expertise en bieden wij u een gratis schatting aan. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 23 33 23
Parking te koop De Haan (RBJ87046)
25 000 €

8420 De Haan

Deze bovengrondse autostaanplaats is gelegen in de residentie "Green Garden". Dit is een uniek project op wandelafstand van het centrum van het pittoreske De Haan. Green Garden is een gesloten domein met binnenpleinen, vijvers en wandelpaden. Wenst u een bezichtiging? Neem dan zeker contact op met Victor via het nummer ### of via mail naar ### . Troeven *Gesloten domein *Op wandelafstand van het centrum 1) Stedenbouwkundige bestemming Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Overstromingsrapport: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

10
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 00 46
Parking te koop De Haan (RBJ61054)
43 000 €

8420 De Haan

In de Molendreef 32 op toplocatie vlakbij het centrum vinden we deze ruime garageboxen/opslagruimtes terug. Deze boxen zijn gelegen op wandelafstand van het strand, de duinbossen, het openbaar vervoer en het centrum van De Haan. Deze garageboxen zijn voorzien van stroomvoorziening om een LAADPAAL te kunnen installeren. Dit is uiterst zeldzaam en een grote opportuniteit met het steeds groeiende aandeel elektrische wagens in ons wagenpark. Alle garages zijn voorzien van UTP voor communicerende laadsystemen en stopcontact. De garageboxen worden aangeboden aan 43.000,00 EUR. Het volume van de boxen kan uitgebreid worden naargelang noden. Wenst u kans te maken op een van deze garageboxen met mogelijkheid om een laadpaal aan te sluiten? Neem dan zeker contact op met Victor via het nummer ### of via mail naar ### Troeven *Centrum De Haan *Makkelijk in te rijden *Mogelijkheid installeren laadpaal *Veel manoeuvreerruimte 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: neen 6) Keuringsattest elektriciteit: neen 7) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

14 Gemotoriseerde garagepoort
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 00 46
Garagebox te koop De Haan (RBJ59379)
43 000 €

8420 De Haan

Garagebox in het centrum van De Haan gelegen nabij de markt,centrum, winkels en op wandelafstand van het strand.Mogelijk om meerdere garages aan te kopen als kleine loods/ opslagruimte.Elektrische poort + stroomvoorziening voor laadpuntUTP voor communicerende laadsystemen en stopcontact. Afmetingen boxen: Breedte 2,5m - Diepte 5,6m Hoogte in garage 2,2m -- Poorthoogte 1,9mKan ook dienen als opslagruimte of kleine loods ( meerdere garages beschikbaar ) Vraagprijs 43.000 euro. Aankoop onder registratierecht. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 50 00