Garage te koop - Bredene

11 zoekertjes (1 - 11)

8450 Bredene

35 000 € - 195 000 €

RESIDENTIE BLUE C: Nieuwe hedendaagse appartementen in een kleinschalige residentie, goed gelegen nabij het centrum van Bredene en op korte afstand van het strand, supermarkten, restaurants, scholen en handelszaken. Residentie Blue C bestaat uit 6 appartementen en 6 garages/autostaanplaatsen. Fietsen- en privatieve berging op het gelijkvloers inbegrepen per appartement. Garage en/of staanplaats (gelijkvloers) mogelijk om extra aan te kopen. Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen staan hier centraal. Meer informatie gewenst? Aarzel niet om ons te contacteren! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 55 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 08 08

8450 Bredene

35 000 € - 319 000 €

Ontdek het project op ### ! Op zoek naar een nieuwbouwappartement op een rustige ligging in een kleinschalig gebouw? Dan kan residentie Blue C u misschien wel bekoren! Het project is gesitueerd in de rustige Aalststraat en geniet met zijn zuid gerichte woonkamers en terrassen van een prachtig open groenzicht op een dierenparkje. In de omtrek kan u zo goed als alles terugvinden. Zo zijn er verschillende kleine detailhandelaars in de buurt, meerdere supermarkten en tal van gezellige restaurantjes om gezellig langs te flaneren. Bent u eerder van het sportieve type? Dan kunnen we u alvast aanraden om te gaan wandelen in de prachtige duinen van Bredene of om het recreatiedomein Grasduinen te gaan verkennen! En waarom u niet eens aan een surfsessie wagen? Of gewoon gaan aperitieven met ondergaande zon en zicht op zee aan de Twins surfclub! Het project zelf bestaat uit 2 appartementen per niveau met een keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen. Er is een ruim aanbod aan garageboxen of autostaanplaatsen. De gemeenschappelijke fietsenberging is afgesloten en voldoende ruim. Daarnaast zullen de appartementen ook uiterst lichtrijk zijn door de zonnige oriëntatie van de woonkamers. Het lastenboek maakt enorm veel mogelijk en biedt veel keuze tot afwerking! Bespreek uw project en uw ideeën gerust met de bouwheer om er samen iets uniek te creëren. Verwarming op basis van aardgas en zonnepanelen aanwezig. E-peil van 36 wordt gegarandeerd! Mooie en volwaardige leefterrassen waar het aangenaam genieten is in het zonnetje! Bent u op zoek naar een eerste woonplaats, een tweede verblijf of een investeringsappartement? Blue C is the place to B! Vraag online uw brochure aan! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 55 - 138 9 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 49 11

8450 Bredene

26 000 € - 534 000 €

Residentie Alfredo is de jongste parel van de Bredense vastgoedmarkt. Gelegen op een superlocatie met fantastisch zicht over de 90 hectare grote Spuikom, in een rustige buurt met weinig verkeer. De appartementen zijn gebouwd in een architecturale stijl van de toekomst. Met grote zonneterrassen en ruime interieurs waarbij eigen accenten in overleg perfect mogelijk zijn. De warmtepomp zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming. Er zijn privé garageboxen en parkeerplaatsen in de residentie. De Polderstraat ligt niet alleen aan het water maar is gelegen nabij het sportcentrum en de nieuwe parkzone van Bredene. De bushalte is juist om de hoek. Residentie Alfredo ligt op 12 minuten fietsen van het centrum van Oostende. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 61 - 114 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10

8450 Bredene

4 000 € - 310 000 €

'De Watertoren' is een stijlvol nieuwbouwproject, dat opgebouwd wordt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen, die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen Op het gelijkvloers bevinden zich in totaal 4 appartementen (waarvan één met garage). Op de eerste verdieping zijn er 5 privatieven en op de tweede verdieping worden 3 ruime appartementen gebouwd. Er zijn zowel appartementen met één als twee slaapkamers te koop. Men beschikt over de mogelijkheid om een garage, een autostaanplaats of een berging in de kelderverdieping bij aan te kopen. Residentie 'De Watertoren' is werkelijk ideaal gelegen : Niet alleen zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants en bushaltes te vinden in de nabije omgeving van het gebouw, ook het strand, de Spuikom en recreatiepark 'Grasduinen' bevinden zich op een boogscheut van de residentie. De afwerking gebeurt volgens het ECO lastenboek. Dit betekent onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen. Meer weten?

1 - 2 Slaapkamer(s) 1 - 118 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10
  Bredene (RBF84736)

8450 Bredene

34 500 € - 349 000 €

Gelegen op een gunstige ligging, op wandelafstand van het strand en het centrum van Bredene, zal dit project terug te vinden zijn. De bakker, beenhouwer of supermarkt zijn slechts enkele passen verwijderd van uw nieuwe thuis of 2e verblijf/investering.Residentie Duett bestaat uit 2 elegante gebouwen, met elkaar verbonden door een oase van groen. Als extra troef werd elk appartement voorzien van een zongericht terras.Op de kelderverdieping zullen 9 staanplaatsen, een afgesloten fietsenberging en private bergingen terug te vinden zijn.Het gebouw herbergt in totaal 9 ruime en lichtrijke appartementen. In Duett I bestaat elke verdieping uit 2 appartementen, bij Duet II slechts 1.Aan rust en privacy dus zeker geen gebrek. Elk appartement zal met de grootste zorg worden opgebouwd en afgewerkt, waarbij alle hedendaagse luxe voorzien is: vloerverwarming, uiterst gunstige isolatie (zowel thermisch als akoestisch) en een kwalitatieve afwerking. Met andere woorden: deze residentie biedt u comfort op elk niveau.Dit project is gezien zijn ligging en zijn aard uitermate geschikt voor eigen bewoning, alsook de perfecte opportuniteit als opbrengsteigendom of tweede verblijf.(Lancerings)prijzen vanaf € 253.000. Dankzij de verlengde maatregel kan je, indien je voldoet aan de voorwaarden, nog tot eind 2024 aangekocht worden aan 6% BTW in dit project!Voor meer inlichtingen: ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 10 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 31 41 01
Garagebox te koop Bredene (RWC34887)
48 000 €

8450 Bredene

Ruime garagebox gelegen te Bredene aan zee voorzien van elektriciteit. Voor een bezoek tel. ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 51 80 62
Garagebox te koop Bredene (RBI93759)
40 000 €

8450 Bredene

De garageboxen zijn voorzien van elektriciteit! Afmetingen: diepte: 5,67m - breedte: 3,45m - hoogte: 2,64m (hoogte poort: 2,05m) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10
Parking te koop Bredene (RBK10800)
35 000 €

8450 Bredene

Deze ruime garagebox is gelegen nabij Bredene sas, waardoor u vlot Bredene, Oostende, en randgemeenten bereikt. Afmetingen Garage: Breedte: 2m45 Diepte: 5m60 Hoogte: 2m04 Aarzel niet en plan uw bezoek in via ### 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

14
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
Parking te koop Bredene (RBH96581)
35 000 €

8450 Bredene

Staanplaats P1 te koop in de Residentie Delphine! Op goed gelegen locatie te Bredene-Duinen! Staanplaats gelegen in een afgesloten complex: Afmetingen: - breedte 2.25m - lengte: 5 m - vrije breedte: 2,17 m Vraag uw bezoek ter plaatse aan. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 49 11
Garagebox te koop Bredene (RBH52384)
49 000 €

8450 Bredene

Vlot te bereiken garagebox gelegen in de residentie Laser (inrit naast Vissersstraat 20 te Bredene). Stopcontact en lichtpunt aanwezig in de box. Afmetingen: 2,75 x 5,05 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 70 70 10

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bredene (8450).

39 000 €

8420 De Haan

Deze garageboxen zijn gelegen nabij het centrum van De Haan.Direct nabij de markt, winkels en op wandelafstand van het strand.Mogelijk om meerdere garages aan te kopen als kleine loods/ opslagruimte.Voorzien met elektrische poort en afstandsbediening + stroomvoorziening voor laadpuntUTP voor communicerende laadsystemen en stopcontact. Afmetingen boxen: Breedte 2,5m - Diepte 5,6m Hoogte in garage 2,2m -- Poorthoogte 1,9mDeze kunnen ook dienen als opslagruimte of kleine loods ( meerdere garages naast elkaar beschikbaar ) Vraagprijs per box 39.000 euroAankoop onder het registratierecht. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 50 00
30 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen garagebox te Raversijde, niveau -1, verhoog de waarde van uw appartement en investeer in uw eigen comfort. De garagebox is vrij bij akte. Meer weten?

14
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
28 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen garagebox te Raversijde, niveau -1, verhoog de waarde van uw appartement en investeer in uw eigen comfort. De garagebox is actueel verhuurd. Meer weten?

14
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
77 000 €

8400 Oostende

Deze garagebox te koop is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich op de 2de verdieping in Parking Caravelle, gelegen langs de Hofstraat te Oostende. De box meet 2m40 x 5m50 (hoogte: 1m80) Naast de autolift is er ook een personenlift aanwezig. Actueel verhuurd ! Bent u op zoek naar een garage in centrum Oostende? Bel ons voor een bezichtiging ter plaatse. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 60 50
20 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen staanplaats met afmetingen 5.19 x 2.26 op wandelafstand van het centrum van Oostende, 3° verdieping. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
39 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen garagebox met afmetingen 2.50 x 4.92 in het centrum van Oostende, 8° verdieping (met autolift), verhoog de waarde van uw appartement en investeer in uw eigen comfort. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek. Meer weten?

12
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
50 000 €

8400 Oostende

Centraal gelegen garagebox met afmetingen 2.96 x 5.93 in het centrum van Oostende, 8° verdieping (met autolift), verhoog de waarde van uw appartement en investeer in uw eigen comfort. De garagebox is actueel verhuurd. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek. Meer weten?

18
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
79 000 €

8400 Oostende

Ontdek nu de perfecte parkeeroplossing in residentie Fiore II, gelegen in het bruisende Oostende! Deze exclusieve garage biedt u niet alleen de gemoedsrust van een veilige en gemakkelijke parkeerplaats, maar ook tal van voordelen die uw leven een stuk eenvoudiger maken. De garage is gelegen op de eerste verdieping. Uw voertuig verdient de beste bescherming. De garage is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en elektrische sectionaalpoort, zodat u met een gerust hart kunt parkeren. Meer weten?

26
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
69 000 €

8400 Oostende

Ontdek nu de perfecte parkeeroplossing in Parking Koninginnelaan, gelegen vlakbij het centrum van Oostende en de zeedijk! Deze garagebox biedt u niet alleen de gemoedsrust van een veilige en gemakkelijke parkeerplaats, maar ook tal van voordelen die uw leven een stuk eenvoudiger maken. De garagebox is gelegen in de kelderverdieping - 1 en is actueel verhuurd aan € 135,- / maand. Interesse in dit uitzonderlijk aanbod? Contacteer ons vandaag. Verkoop onder erfpacht! Meer weten?

19
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50