Grond te koop - Bazel

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bazel (9150).

950 000 €

2627 Schelle

SCHELLE (Centrum - Provinciale Steenweg): Gemengd gebouw + uitbreidingsproject van 4 appartementen (vergunningsaanvraag in behandeling) (#1X+3_DEEC_ANT) • Totaal project (6 eenheden): werkplaats + 5 appartementen • Huidige situatie: atelier (bewoond door eigenaar) + 1 appartement (verhuurd) op de eerste verdieping • Uitbreiding van 4 appartementen (vergunningsaanvraag in behandeling) • Perceel: +/- 1.100m² • Breedte voorgevel: 12m • Prijs: 950.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

1100
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Kruibeke (RBI93129)
345 000 €

9150 Kruibeke

KRUIBEKE - Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond om uw toekomstige woning te bouwen? Deze grond is geschikt voor een ééngezinswoning en is gelegen op een zeer rustige locatie nabij centrum Kruibeke. Enkele troeven op een rij: - Geschikt voor open bebouwing - Rustig gelegen - Groene omgeving - Op een boogscheut van supermarkten, scholen, ... - Vlotte verbinding naar Antwerpen en Sint-Niklaas Dit perceel heeft een straatbreedte van 19,2 meter en heeft een totale oppervlakte van ca 1.200 m². De bouwgrond is geschikt voor een riante open bebouwing met een gevelbreedte van 9 meter. Geniet u graag van een wandeling in een groene omgeving met uw gezin? Dan is deze bouwgrond zeker iets voor u en uw gezin! Bij interesse contacteer Axel Lenaerts makelaars voor informatie en bouwvoorschriften. VP 345.000 Euro Meer weten?

1200 54 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Kruibeke (RBI93128)
285 000 €

9150 Kruibeke

KRUIBEKE - Bent u op zoek naar een ruime bouwgrond om uw toekomstige woning te bouwen? Deze grond is geschikt voor een ééngezinswoning en is gelegen op een zeer rustige locatie nabij centrum Kruibeke. Enkele troeven op een rij: - Geschikt voor open bebouwing - Rustig gelegen - Groene omgeving - Op een boogscheut van supermarkten, scholen, ... - Vlotte verbinding naar Antwerpen en Sint-Niklaas Dit perceel heeft een straatbreedte van 15 meter en heeft een totale oppervlakte van ca 915 m². De bouwgrond is geschikt voor een riante open bebouwing met een gevelbreedte van 9 meter. Geniet u graag van een wandeling in een groene omgeving met uw gezin? Dan is deze bouwgrond zeker iets voor u en uw gezin! Bij interesse contacteer Axel Lenaerts makelaars voor informatie en bouwvoorschriften. VP 285.000 Euro Meer weten?

915 62 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hemiksem (RBI70606)
285 000 €

2620 Hemiksem

In de verkaveling Varenvelden-Zuid wordt het laatste perceel voor een half-openbebouwing te koop aangeboden. Dit zuidwest georiënteerd perceel heeft een oppervlakte van ca. 600m² en grenst een groene corridor van 4.500m². Bijkomende troef is dat dit stuk grond het laatste is in een doodlopende straat en toch op wandelafstand van het dorpsplein (1km). In de verkavelingsvoorschriften bedraagt de maximale bouwdiepte 13m diep en het gabarit van de aangrenzende woning (rechts) moet gevolgd worden. De garage in de zijtuinstrook heeft een diepte van 8m (garage+berging). De toegang tot deze garage moet voorzien worden in grasdallen zodat het groene doorlatend karakter behouden blijft. De kleur van de gevelsteen is vrij te kiezen. Bent u op zoek naar een rustig gelegen perceel voor een HOB midden in een groene omgeving dan kan dit wel eens uw grond worden voor uw droomhuis. +Sted. in aanvr. Meer weten?

599
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hemiksem (RBI56156)
168 000 €

2620 Hemiksem

Wil je de woning van je dromen bouwen? Op deze bouwgrond kan je een leuke gezinswoning (gesloten bebouwing) met 4 slaapkamers, een inpandige garage en tuin bouwen. Het perceel is 255m² groot. De grond is centraal gelegen nabij openbaar vervoer, park Den Akker en het centrum van Hemiksem. Wil jij onmiddellijk de handen uit de mouwen steken? Er is reeds een goedgekeurde bouwvergunning afgeleverd! Plannen van de architect zijn verkrijgbaar op aanvraag. Meer weten?

255
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hemiksem (RBI19920)
220 000 €

2620 Hemiksem

Algemeen Aan de Statiestraat vinden we dit perceel dat verkaveld kan worden in 2 bouwgronden voor éénsgezinswoningen. De tuinen zijn zonnig geörienteerd en een grote troef is de servitudeweg die toegang geeft tot de achterzijde van uw tuin. Zeer praktisch voor fietsen of tuinwerken. Het ene perceel heeft een oppervlakte van 144 m² en het andere 118 m². Er kunnen woningen gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 208 m². Bouwmogelijkheden: De woning aan de linkerzijde heeft een gevelbreedte van 8 meter en dient te beschikken over een inpandige garage. Op de gelijkvloers is er een bouwdiepte van 11 meter. De eerste verdieping is 9 meter diep en vervolgens is er nog een verdieping onder het dak ook op 9 meter diepte. De woning aan de rechterzijde heeft een gevelbreedte aan de straatkant van 10,3 meter maar wordt smaller naar achter toe. De gelijkvloers kan 11 meter diep gebouwd worden waarbij de achtergevel dan nog ongeveer 5,3 meter breed is. Ook hier kan er een volwaardige eerste verdieping op 9 meter worden gebouwd en een dakverdieping op 9 meter. Ook hier dient er een inpandige garage voorzien te worden. De tuintjes kennen een west-oriëntatie. Er is ook een servitudeweg die toegang geeft tot beide tuinen. Interesse? Wenst u een leuke woning te bouwen nabij centrum Hemiksem? Maak dan zeker een afspraak bij Immo Vivo via ### Meer weten?

262
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hemiksem (RBI19919)
99 000 €

2620 Hemiksem

Algemeen Aan de Statiestraat vinden we dit perceel voor een gesloten ééngezinswoning van 118 m². De tuin is zonnig geörienteerd en een grote troef is de servitudeweg die toegang geeft tot de achterzijde van uw tuin. Zeer praktisch voor fietsen of tuinwerken. Er kan een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 207 m². De kosten van de verkaveling zijn ten laste van de koper. Bouwmogelijkheden: De woning heeft een gevelbreedte aan de straatkant van 10,3 meter maar wordt smaller naar achter toe. De gelijkvloers kan 11 meter diep gebouwd worden waarbij de achtergevel dan nog ongeveer 5,3 meter breed is. Er kan hier een volwaardige eerste verdieping op 9 meter worden gebouwd en een dakverdieping op 9 meter. Men dient een inpandige garage te voorzien. De tuintjes kennen een west-oriëntatie. Er is ook een servitudeweg die toegang geeft tot uw tuin. Interesse? Wenst u een leuke woning te bouwen nabij centrum Hemiksem? Maak dan zeker een afspraak bij Immo Vivo via ### Meer weten?

118
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Schelle (VAZ52487)
2 300 000 €

2627 Schelle

OPTIE: ANTWERPEN - SCHELLE: Terrein van +/- 1.400m² voor mogelijke projectontwikkeling van appartementen (#1X+2_MAMA_ANT) • Top locatie aan de "Provinciale Steenweg" in Schelle • Omvat momenteel: - Een commerciëel gelijkvloers van 250m² - Een appartement van +/- 170 tot 190m². • Prijs: 2.300.000€ Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

1400
contacteer
details
E-mail
Bellen
600 000 €

2880 Bornem

Projectgrond op perceel van ca. 2000m² op toplocatie Op absolute toplocatie gelegen, grenzend aan een natuurgebied, treffen we deze projectgrond op een perceel van ca. 2.000m². Oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw als linnenblekerij, biedt dit eigendom een tal van mogelijkheden. Contacteer ons voor meer info. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Meer weten?

2056 52 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBI88154)
129 000 €

2845 Niel

Bouwgrond te koop in Niel! De grond is gelegen in éénrichtingsstraat in een zeer rustige wijk. Een goede verbinding met het openbaar vervoer en naar de belangrijkste invalswegen naar Antwerpen, Brussel en Mechelen. Veel winkels, scholen en sportgelegenheden in de buurt. Veel mogelijkheden met de grond, bouwvoorschriften beschikbaar op aanvraag. Achter de grond loopt een wegje waardoor je te voet of met de fiets altijd aan de tuin kan. De tuin in zuidgericht. Voor meer informatie, kan U steeds contact opnemen via ### of via ### Meer weten?

173
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Niel (RBI86133)
180 000 €

2845 Niel

Bouwgrond met vergund bouwplan, met een perceelgrootte van 439 m². Vanaf aankoop kan jullie bouwdroom starten. Bouw voorschriften: - Voorgevelbreedte woning: 6,22 m - Kroonlijsthoogte woning: 6,95 m - Nokhoogte woning: 10,52 m - Gelijkvloerse verdieping: 17 m - Eerste verdieping: 13 m - Zadeldak over de eerste 9 m - De bestaande garage wordt omgevormd naar tuinberging, het overige deel van het perceel wordt aangelegd als tuinzone. Deze bouwgrond is gelegen nabij het centrum van Niel, in de omgeving van openbaar vervoer en winkels en met een vlotte verbinding naar de A12 Antwerpen - Brussel. Kortom een ideale ligging voor uw droomwoonst te bouwen. Opgeg. opp. zijn indicatief Meer weten?

439 67 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBI67682)
445 000 €

2845 Niel

Twee naast liggende bouwgronden te koop: - Eerste bouwgrond heeft een breedte van 7 meter - Tweede bouwgrond heeft een breedte van 10 meter. Geen bouw verplichting. De bouwgronden bevinden zich op wandelafstand van het dorp van Niel en toch zeer rustig. Meer weten?

960
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBI67681)
239 500 €

2845 Niel

IN OPTIE Deze bouwgrond met een breedte van 10meter bevindt zich in een rustige straat op wandelafstand van het dorp van Niel. De oriëntatie is zuid. Er is geen bouw verplichting. Mogelijkheid om de bouwgrond er naast ook aan te kopen: breedte van deze grond is 7 meter. Meer weten?

565
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBI67680)
205 000 €

2845 Niel

Deze bouwgrond met een breedte van 7 meter bevindt zich in een rustige straat op wandelafstand van het dorp van Niel. De oriëntatie is zuid. Er is geen bouw verplichting. Mogelijkheid om de bouwgrond er naast ook aan te kopen: breedte van deze grond is 10 meter. Meer weten?

395
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBI64231)
139 000 €

2845 Niel

Dit zuid-gericht perceel met centrale ligging nabij het centrum van Niel wordt te koop aangeboden. Ook openbaar vervoer, winkels, fiets- en wandelroutes en scholen bevinden zich in de direct omgeving. Dit perceel van 252m² is geschikt voor het bouwen van eengezinswoning van 2 bouwlagen met een schuin dak. De maximale bouwdiepte bedraagt 17m. De breedte van de voorgevel is 7 meter. Bent u op zoek naar een bouwgrond met centrale ligging dan is dit misschien u kans. + Sted. in aanvr. Meer weten?

252
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBH66078)
109 000 €

2845 Niel

Rustig gelegen bouwgrond voor gesloten bebouwing gelegen aan de Potaardestraat, kadastraal bekend sectie C deel van nummer 295 R P0000, met een oppervlakte van 233m². Het zonnige perceel heeft een straatbreedte van 6,5 meter met een diepte van ca 35m. Meer weten?

233
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Niel (RBH66077)
136 000 €

2845 Niel

Rustig gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing gelegen aan de Potaardestraat, kadastraal bekend sectie C deel van nummer 295 R P0000, met een oppervlakte van 315m². Het zonnige perceel heeft een straatbreedte van 9 meter met een diepte van ca 35m Het bouwen van een garage naast de woning is mogelijk. Meer weten?

315 35 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Haasdonk (RBI67083)
320 000 €

9120 Haasdonk

Landelijk gelegen bouwgrond, met een oppervlakte van 845m², geschikt voor een open bebouwing. De bouwgrond heeft een landelijke ligging, net buiten het centrum van Haasdonk. Deze bouwgrond geeft je een prachtig zicht op het groen in de omgeving. Contacteer ons voor meer informatie. Enkel mogelijkheid tot aankoop van LOT 1. Meer weten?

845 48 m Diepte terrein 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Haasdonk (RBI51936)
219 000 €

9120 Haasdonk

Deze bouwgrond wordt te koop aangeboden te Stuurstraat 9 LOT 12 te Beveren - Haasdonk. Het perceel wordt bouwrijp aangeboden, de bestaande woning wordt gesloopt, het puin verwijderd en de grond geëgaliseerd. Op het perceel rust GEEN bouwverplichting. De grond is geschikt voor een halfopen bebouwing met 7 m gevelbreedte. De verkavelingsvoorschriften die van toepassing zijn kan u downloaden op onze website. Afwijkingen op de verkavelingsvoorschriften zijn mogelijk mits er voldaan wordt aan de Algemene Stedenbouwkundige Verordening die tevens beschikbaar is op onze website. Een garage kan inpandig. Gekoppeld aan het huis kan ook mits akkoord van de buren. Het naastgelegen lot 11 wordt tevens te koop aanboden. Bij aankoop van beide loten is een open bebouwing mogelijk. Laat deze unieke kans in Haasdonk niet schieten en neem snel contact op met uw Dewaele makelaar. Meer weten?

552
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Haasdonk (RBI51116)
199 000 €

9120 Haasdonk

Deze bouwgrond wordt te koop aangeboden te Stuurstraat 9 LOT 11 te Beveren - Haasdonk. Het perceel wordt bouwrijp aangeboden, de bestaande woning wordt gesloopt, het puin verwijderd en de grond geëgaliseerd. Op het perceel rust GEEN bouwverplichting. De grond is geschikt voor een halfopen bebouwing met 7 m gevelbreedte. De verkavelingsvoorschriften die van toepassing zijn kan u downloaden op onze website. Afwijkingen op de verkavelingsvoorschriften zijn mogelijk mits er voldaan wordt aan de Algemene Stedenbouwkundige Verordening die tevens beschikbaar is op onze website. Een garage kan inpandig. Gekoppeld aan het huis kan ook mits akkoord van de buren. Het naastgelegen lot 12 wordt tevens te koop aanboden. Bij aankoop van beide loten is een open bebouwing mogelijk. Laat deze unieke kans in Haasdonk niet schieten en neem snel contact op met uw Dewaele makelaar. Meer weten?

507
contacteer
details
E-mail
Bellen