Grond te koop - Beverlo

4 zoekertjes (1 - 4)
Bouwgrond te koop Beverlo (RBI76781)
349 000 €

3581 Beverlo

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Droom je ervan om dagelijks wakker te worden met een adembenemend uitzicht? Dan kom jij binnenkort thuis in een imposante woning die je van de eerste tot de laatste steen zelf hebt gelegd! Dat deze exclusieve bouwgrond riante afmetingen in de aanbieding heeft, is geen geheim. Je bouwt hier op een schitterend perceel van maar liefst 33a 58ca. De perceelbreedte loopt tot 30 meter en je wordt verwent met een diepte van maar liefst 103 meter. Kies je voor een riante villa met een adembenemende bewoonbare oppervlakte? Of verkavel je dit perceel en bouw je niet één, maar twee droomwoningen? Zo is het mogelijk om hier een halfopen en open bebouwing neer te zetten in de stijl je je zelf graag verkiest. Welke keuze je ook maakt, je zal hier ongetwijfeld genieten van onevenaarbare luxe en het ultieme wooncomfort. In je zuidelijk georiënteerde tuin staan rust en privacy centraal. Ga voor een kwalitatieve afsluiting zodat je geniet van een tuin die kinder- en huisdierproof is. Je woont hier op een rustige, maar uiterst centrale locatie. Zo woon je op slechts enkele minuten rijden van de bruisende Be-Mine site. De beentjes strekken kan op de Mijnterril en de kids kunnen zich uitleven bij de lokale jeugdbeweging. Kortom: dé plek om te wonen en écht thuis te komen. Bel ons vandaag voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om je van A tot Z te begeleiden in de eindeloze mogelijkheden van deze unieke verkaveling in Beverlo. Tel. ### Meer weten?

3358 108 m Diepte terrein 30 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Beverlo (RBI69112)
169 000 €

3581 Beverlo

Deze bouwgrond kent een rustige ligging in een aangename woonwijk te Beverlo. Dankzij deze ligging bevinden tal van voorzieningen zich op een boogscheut van het perceel. De grond zelf alsook de omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar! Omschrijving: - Open bebouwing - Oppervlakte: 1.208 m² - Bestemming: woongebied - Kadastrale gegevens: afdeling 6, sectie B, nummer 1179C, lot 1+3 Bekijk het verkavelingsplan met alle specifieke afmetingen onder downloads. Meer informatie en voorschriften via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! Meer weten?

1208 65 m Diepte terrein 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Beverlo (RBI69111)
164 000 €

3581 Beverlo

Deze bouwgrond is zeer rustig gelegen in een aangename woonwijk te Beverlo. Dankzij de ligging in de Heikrekelstraat bevinden tal van voorzieningen zich op een boogscheut van het perceel. De grond zelf alsook de omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar! Omschrijving: - Open bebouwing - Oppervlakte: 1.035 m² - Bestemming: woongebied - Kadastrale gegevens: afdeling 6, sectie B, nummer 1179C, lot 2+4+5 Bekijk het verkavelingsplan met alle specifieke afmetingen onder downloads. Meer informatie en voorschriften via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! Meer weten?

1035 67 m Diepte terrein 14 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Beverlo (RBI36498)
18 500 €

3581 Beverlo

Landbouwgrond van 11a 75ca in een rustige en groene omgeving. Ligging: In de bruisende gemeente Beverlo kan u heerlijk genieten van de mooie natuur alsook zijn er tal van bezienswaardigheden, zoals het Mijn-museum. Dit rustig gelegen perceel kent een zeer vlotte verbinding naar de E313. De gemeente Beverlo is gelegen in de provincie Limburg en grenst aan de gemeentes Ham, Tessenderlo en Leopoldsburg. Wie van natuur houdt kan zeker een wandeling maken op de Mijnterrill of de Vallei van de zwarte beek. Of voor de winkel liefhebbers zijn er tal van leuke winkels in de B-mine te Beringen. Omschrijving: Perceel landbouwgrond van 11are75 gelegen in Beverlo. Het perceel is omringd door bos en landbouwgrond. Het perceel is zeer rustig gelegen en ligt er netjes bij. Bij interesse of vragen, neem gerust contact op! P-score: A , G-score: onbekend Meer weten?

1175 38 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Beverlo (3581).

107 000 €

3970 Leopoldsburg

Mooi stukje bouwgrond van 12m breed, zeer geschikt voor een halfopen bebouwing. Gelegen dichtbij de verbindingsweg Leopoldsburg - Lommel maar ook vlakbij het idyllische Kanaal van Beverlo en verschillende supermarkten. Rij er gerust eens langs. Meer weten?

404 34 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
137 000 €

3970 Leopoldsburg

Lekker stukje bouwgrond van 15m breed, zeer geschikt voor een open bebouwing. Dit perceel ligt in een nette recente verkaveling. Gelegen dichtbij de verbindingsweg Leopoldsburg - Lommel maar ook vlakbij het idyllische Kanaal van Beverlo en verschillende supermarkten. Rij er gerust eens langs. Meer weten?

657 44 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
155 000 €

3580 Beringen

Zeer gunstig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing met een oppervlakte van circa 696 m² in een in een groene omgeving, met landelijk karakter en maar op 5 minuten van het centrum en het natuurgebied de vallei van de Zwarte Beek. Troeven: - Zuidoostelijk georiënteerd - Gelegen in een nieuwe verkaveling - Doodlopende straat Voor het ontvangen van de bouwvoorschriften kan u contact opnemen met ons kantoor ### of via mail ### Meer weten?

696 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
179 000 €

3580 Beringen

Zeer gunstig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing met een oppervlakte van circa 942 m² in een in een groene omgeving, met landelijk karakter en maar op 5 minuten van het centrum en het natuurgebied de vallei van de Zwarte Beek. Troeven: - Zuidoostelijk georiënteerd - Gelegen in een nieuwe verkaveling - Doodlopende straat Voor het ontvangen van de bouwvoorschriften kan u contact opnemen met ons kantoor ### of via mail ### Meer weten?

942
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Heppen (RBI69546)
125 000 €

3971 Heppen

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Wegdromen in je ultieme droomwoning die je vanaf de eerste tot de laatste steen helemaal naar eigen hand kan zetten? Dat doe jij binnenkort op de Dennenstraat in Leopoldsburg. Het prachtige stuk bouwgrond verwent je met een totale oppervlakte van maar liefst 7a 22ca én een zuidwestelijke oriëntering. De uitgelezen plek dus om te bouwen aan een échte thuis. Je wordt verwent met een riante perceelbreedte van 12 meter en een uitgestrekte perceeldiepte van maar liefst 60 meter. En dit gelegen aan de bosrand. Je zal dus kunnen vertoeven in een uiterst groene omgeving met niets dan rust en privacy rondom. Bovendien plaats je hier 2 volwaardige bouwlagen waardoor je ongetwijfeld geniet van een zeer aangename hoeveelheid ruimte. Zoals we al lieten vallen, is het bouwperceel voorzien van de gegeerde zuidwestelijke oriëntering. Met andere woorden, hier geniet je tot in de late zomeravonduurtjes van zalige zonnestralen op je snoet. Gelegen perfect in het midden tussen het centrum van Leopoldsburg en Ham, kom je hier werkelijk nooit iets te kort. Op woensdagnamiddag genieten van eindeloos zwemplezier in het lokale zwembad of ontdek jij samen met de rest van het gezin één van de vele omliggende wandelroutes? Zowel de basisschool als de warme, lokale bakker liggen op slechts 3 minuten rijden van jouw toekomstige voordeur. Kortom, het perfecte perceel voor het perfecte huis! Weet jij al perfect welke stenen je zal gebruiken voor de voorgevel of ben je al aan het Googelen welke tuinset je zal kopen? Contacteer ons vandaag via ### voor een bezoek én advies op maat. Meer weten?

722 60 m Diepte terrein 12 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Oostham (RBI52744)
160 000 €

3945 Oostham

Twee mooie centraal gelegen bouwgronden voor open bebouwing, op de Olmensesteenweg te Ham. De percelen zijn gelegen in een groene omgeving, met een zeer gunstige ligging en goede verbinding met de omliggende gemeenten en steden. Zo bevinden de percelen zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313. De bouwgronden bevinden zich in woongebied en hebben een oppervlakte van 09a 17ca (linkse stuk) en 09a 38ca (rechtse stuk). De stedenbouwkundige voorschriften voor open bebouwing in de gemeente Ham zijn als volgt: De voorgevelbouwlijn ligt op 6m achter de rooilijn. De afstand van de zijgevel tot de zijdelingse perceelsgrens moet minstens 3m bedragen. De maximale kroonlijsthoogte telt 7 meter met maximum van 2 verdiepen onder de kroonlijst en een nokhoogte van 11,2 meter. De dakvorm is vrij te kiezen. De achtergevel ligt op maximum 15 meter van de voorgevelbouwlijn voor het gelijkvloers en 12 meter voor de verdieping. Meer informatie omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Spreekt dit perceel jullie aan of willen jullie hier meer informatie over? Contacteer ons dan via ### . Wij helpen jullie graag verder! Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score x). Meer weten?

917
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Oostham (RBG84563)
160 000 €

3945 Oostham

Twee mooie centraal gelegen bouwgronden voor open bebouwing, op de Olmensesteenweg te Ham. De percelen zijn gelegen in een groene omgeving, met een zeer gunstige ligging en goede verbinding met de omliggende gemeenten en steden. Zo bevinden de percelen zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313. De bouwgronden bevinden zich in woongebied en hebben een oppervlakte van 09a 17ca (linkse stuk) en 09a 38ca (rechtse stuk). De stedenbouwkundige voorschriften voor open bebouwing in de gemeente Ham zijn als volgt: De voorgevelbouwlijn ligt op 6m achter de rooilijn. De afstand van de zijgevel tot de zijdelingse perceelsgrens moet minstens 3m bedragen. De maximale kroonlijsthoogte telt 7 meter met maximum van 2 verdiepen onder de kroonlijst en een nokhoogte van 11,2 meter. De dakvorm is vrij te kiezen. De achtergevel ligt op maximum 15 meter van de voorgevelbouwlijn voor het gelijkvloers en 12 meter voor de verdieping. Meer informatie omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Spreekt dit perceel jullie aan of willen jullie hier meer informatie over? Contacteer ons dan via ### . Wij helpen jullie graag verder! Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score x). Meer weten?

938
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Ham (RBI70380)
159 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 9a 36ca, te Vlinderstraat in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 14,19 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11,49 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). Meer weten?

936 34 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Ham (RBG84566)
149 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 26ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 3). Zo dient de voorgevelbreedte 9 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 11 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A). Meer weten?

826 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Ham (RBG45115)
139 000 €

3945 Ham

Centraal gelegen perceel voor open bebouwing op 8a 38ca, te Staatsbaan in Ham. De bouwgrond bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het centrum met haar scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer. Op 1 minuut wandelen ligt de Kepkensberg, ideaal voor natuurliefhebbers. Er is een goede verbinding met de omliggende gemeenten en de E313. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximum van 2 bouwlagen. De maximale bouwzone is weergegeven op het verkavelingsplan (lot 2). Zo dient de voorgevelbreedte maximaal 15 meter te bedragen en de diepte van het gebouw 9 meter. De 3 m brede zijtuinstrook is een bouwvrije strook, een carport is hier wel toegelaten mits dat het een 3-zijdig open concept heeft. Zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak worden hier ook toegelaten. Vrijstaande bijgebouwen kunnen op het perceel geplaatst worden met een maximale oppervlakte van 40 m². Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B). Meer weten?

838 25 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 000 €

3945 Ham

Bouwgrond voor open bebouwing in Ham . Het nieuw te creëren bebouwbaar lot heeft een opp. van 5a29ca. Hiervan is 256m² de maximale zone voor woningbouw (verdeeld over 2 bouwlagen) en 179 m² voorzien als achtertuinzone. Heb je interesse? Bel ons dan op het nummer ### Meer weten?

256 m² Bebouwbare opp. 529 36 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
139 000 €

3583 Paal

Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 4a 65ca en is gelegen op de Helmsteeg langs nummer 42. Het perceel is uitstekend gelegen. Te voet ben je maar enkele minuten verwijderd van de Paalse plas! Scholen, sportverenigingen en het openbaar vervoer liggen ook heel vlakbij. Verder is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg E313 als de E314! Met een straatbreedte van 15m is het mogelijk om hier 9m breed te bouwen. Op het gelijkvloers mag men hier tot 15 meter diep bouwen en op de 1ste verdieping tot 10 meter. Op deze manier kan men hier een woning van maar liefst 225m² bouwen! Verder is hier een zadeldak van 45 graden toegestaan. Het is hier toegelaten om op het gelijkvloers een ruimte te voorzien voor vrij beroep, dienstverlening en kantoorfunctie,… wat met deze goede ligging zeker een meerwaarde is! Wat deze bouwgrond ook interessant maakt is dat je hier geen bouwverplichtingen hebt. Dat geeft jouw de vrijheid om te starten met bouwen wanneer je maar wilt. Pluspunten: - Ruim bouwen mogelijk - Centrale omgeving - Vrij beroep, dienstverlening en kantoorfunctie = toegelaten! - Geen bouwverplichting - Nieuwe verkaveling - Bijgebouw en carport mogelijk - Dichtbij E313 – E314 Bel ons gerust voor meer uitleg! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor. Steeds welkom! Meer weten?

465
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Leopoldsburg (RBI85352)
99 000 €

3970 Leopoldsburg

Interesse? Meer info op www.SWEVERS.be. - Bouwen met de zon op je snoet en wonen op een gunstige, vlot bereikbare locatie? Ideaal, want op de centraal gelegen Lommelsesteenweg ligt de basis voor jouw nieuwe thuis. Met een vlotte verbinding tussen het centrum van Lommel en het centrum van Leopoldsburg treffen we op lot 3B een magnifiek bouwperceel met een gegeerde perceeloppervlakte van 5a 57ca. De bouwgrond beschikt al over een bouwvergunning voor een knappe halfopen bebouwing met garage zodat je zorgeloos kan thuiskomen in Leopoldsburg. De perceelbreedte hier bedraagt 11,50 meter en de diepte van het perceel loopt tot 48,48 meter. Volgens de huidige normen mag de gevel van jouw droomwoning over een maximale breedte van 8,50 meter lopen en mag je 17,00 meter diep bouwen. De rest? Die mag je nog hélemaal zelf bepalen, van de eerste tot en met de laatste steen! Daarbovenop wordt jouw toekomstige woning aangevuld met de idyllische tuin van 270m2. Dankzij de gegeerde zuidoostelijke oriëntering geniet je niet alleen van het zonnetje, maar plaats je zonder problemen een aantal zonnepanelen. Op deze manier ben je verzekerd van een laag E-peil én een lage energiefactuur. Je woont hier centraal met alle dagelijkse faciliteiten op fiets- of wandelafstand. De E313 ligt op enkele kilometer van het perceel. Bel vandaag nog voor een persoonlijke afspraak. Tel. ### Meer weten?

557 48 m Diepte terrein 12 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Leopoldsburg (RBI82477)
249 000 €

3970 Leopoldsburg

Deze projectgrond kent een zeer gunstige ligging te Diestersteenweg 87, Leopoldsburg. Alle faciliteiten bevinden zich in de onmiddelijke omgeving van het perceel. Verder beschikt de grond over een uitstekende bereikbaarheid. Gegevens: - Perceelbreedte: 18 m - Perceeldiepte: 68,70 m - Oppervlakte: 1.228 m² - Bestemming: woongebied - Oriëntatie: zuidelijk Meer info en/of bouwvoorschriften via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! Meer weten?

1228 69 m Diepte terrein 18 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Leopoldsburg (RBI64275)
135 000 €

3970 Leopoldsburg

Prachtige bouwgrond voor open bebouwing van 800m², 16m breed. De grond is landelijk gelegen in een mooie omgeving. Deel van een nieuwe verkaveling van 9 bouwgronden. Geen bouwverplichting en soepele bouwvoorschriften. Zo mag je met plat - of zadeldak bouwen. Gelegen aan de vernieuwde Emiel Verhaerenstraat, tussen huisnummers 44 en 70, vroegere voetbalveld 'strooiendorp'. Meer weten?

800
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Leopoldsburg (RBI64274)
120 000 €

3970 Leopoldsburg

Prachtige bouwgrond voor half open bebouwing van 550m², 11m breed. De grond is landelijk gelegen in een mooie omgeving. Deel van een nieuwe verkaveling van 9 bouwgronden. Geen bouwverplichting en soepele bouwvoorschriften. Zo mag je met plat - of zadeldak bouwen. Gelegen aan de vernieuwde Emiel Verhaerenstraat, tussen huisnummers 44 en 70, vroegere voetbalveld 'strooiendorp'. Meer weten?

550
contacteer
details
E-mail
Bellen