Grond te koop - Heffen

1 zoekertjes (1 - 1)
Bouwgrond te koop Heffen (RBH48960)
350 000 €

2801 Heffen

Bouwgrond van 29 are 55 ca voor 2 gestapelde woningen in open bebouwing met prachtig achteruitzichtGelegen langsheen de Steenweg op Blaasveld, geschikt voor 2 gestapelde woningen in open bebouwing, met prachtig achteruitzicht.Oppervlakte 29 are 55 caBreedte: 26m80Diepte: gemiddeld 110mOriëntatie: zuidVoorschriften zoals bepaald in het stedenbouwkundig attest afgeleverd door de stad Mechelen op 13 maart 2023: ### info: woongebied en achteraan agrarisch gebied, geen vergunning uitgereikt (wel stedenbouwkundig attest), voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet gelegen in verkaveling.Watertoets: niet overstromingsgevoelig - perceelscore D (pluviaal) Meer weten?

2955 26 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Heffen (2801).

Prijs op aanvraag

2830 Willebroek

Ontdek deze bouwgrond voor half open nieuw te bouwen BEN-woning in het mooie Tisselt. Zeer centraal ligging, nabij Brussel, Antwerpen en Mechelen. Deze woningen worden volledig op maat gebouwd. De architectuur/indeling en afwerking zijn nog volledig te kiezen naar eigen smaak. Gelegen in een verkaveling met doodlopende straat. Zeer kindvriendelijke buurt op wandelafstand van centrum Tisselt. Enkele troeven: ✅begeleiding van A tot Z ✅duurzaam en future proof ✅energiezuinig ✅volledig op maat Benieuwd hoe uw droomwoning er kan uitzien? Maak vandaag nog een afspraak! De voorbeeld woningen zijn louter ter illustratie. Meer weten?

300 30 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
250 000 €

2830 Willebroek

Een perceel bouwgrond voor open bebouwing met een perceelsoppervlakte van 704 m² gelegen langs de Westzavelland, achter Tisseltsesteenweg 31 te Willebroek. Het bouwprofiel van de woning is twee bouwlagen onder een plat dak. Staanplaatsen/parkeren zijn niet toegestaan in de voortuin. Enkel een oprit naar een garage in de woning of een carport naast de woning zijn toegestaan. Dit omwille van de verharde oppervlaktes te beperken. Ter inspiratie is er een plan van wat het kan worden toegevoegd. Maakt deel uit van af te splitsen grond van hoekwoning op Tisseltsesteenweg 31 te Willebroek. Unieke locatie, dichtbij de vaart en centrum, alsook zeer kortbij A12 en N16. Meer weten?

167 m² Bebouwbare opp. 704 22 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
390 000 €

2830 Willebroek

Residentiële bouwgrond gelegen Tisseltesesteenweg 79 - 81 te Willebroek met een totale oppervlakte van 4.447 m². Mogelijkheden tot bebouwing aan te vragen bij gemeente Willebroek. Unieke locatie, dichtbij de vaart en centrum, alsook zeer kortbij A12 en N16. Bij interesse kan u ons steeds contacteren op ### of ### Meer weten?

4447 160 m Diepte terrein 28 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
385 000 €

2800 Mechelen

Gelegen aan de rand van het bruisende Mechelen, geniet deze bouwgrond tal van kenmerken voor een hoogcomfortabele bewoning en tevens vlakbij alle centrumfaciliteiten, winkels en scholen met uitstekende ontsluiting naar invalswegen De locatie biedt de perfecte balans tussen comfortabel wonen in de buurt van de bruisende stad Mechelen en de rust van Walem. De stedenbouwkundige voorschriften laten een ruime hedendaags moderne villa toe. De renders geven een impressie van het bebouwbaar volume. Meer info over de voorschriften of van de verkaveling zijn eenvoudig in te kijken, na afspraak, op kantoor. Met een straatbreedte van +/-45 m is dit een uitzonderlijk perceel. • Type bebouwing: Vrijstaande woning • Oppervlakte: 15a01ca • Oriëntatie tuin: West Gvg - Wg - Gmo- Vkr - Gvv Perceelscore: A Maak snel een afspraak! Meer weten?

1644 39 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Blaasveld (RBH90345)
259 000 €

2830 Blaasveld

Het ruime perceel is gelegen in een doodlopende straat in het rustige Blaasveld. Achter de hoek bevindt zich een kleuterschool. Verder bevindt de grond zich op wandelafstand van het Blaasveldbroek, een prachtig natuurdomein waar het aangenaam wandelen en fietsen is. Tot slot bevinden zich verschillende winkels op korte afstand. Zo vindt u een Okay en een Delhaize aan de Mechelsesteenweg. De oppervlakte van het perceel bedraagt 883m² en is bestemd voor een open bebouwing. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste bouwvoorschriften: - voorgevel minimum 8m - bouwdiepte bedraagt 10m - hellend dak (max. 45°) of plat dak mogelijk - kroonlijsthoogte min. 3,5m en max. 6,5m - optie tot inpandige garage of carport De grond biedt nog veel keuze in de te bouwen constructie. Afwijkingen kunnen steeds besproken worden in functie van de voorschriften. Aankoop mogelijk zonder bouwverplichting met specifieke aannemer! Meer interesse in deze grond te koop te Blaasveld (Willebroek)? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dewaele vastgoed met advies, kantoor Mechelen. Meer weten?

883
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Blaasveld (RBH90341)
209 000 €

2830 Blaasveld

Het ruime perceel is gelegen in een doodlopende straat in het rustige Blaasveld. Achter de hoek bevindt zich een kleuterschool. Verder bevindt de grond zich op wandelafstand van het Blaasveldbroek, een prachtig natuurdomein waar het aangenaam wandelen en fietsen is. Tot slot bevinden zich verschillende winkels op korte afstand. Zo vindt u een Okay en een Delhaize aan de Mechelsesteenweg. De oppervlakte van het perceel bedraagt 524m² en is bestemd voor een open bebouwing. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste bouwvoorschriften: - voorgevel minimum 8m - bouwdiepte bedraagt 10m - hellend dak (max. 45°) of plat dak mogelijk - kroonlijsthoogte min. 3,5m en max. 6,5m - optie tot inpandige garage of carport De grond biedt nog veel keuze in de te bouwen constructie. Afwijkingen kunnen steeds besproken worden in functie van de voorschriften. Aankoop mogelijk zonder bouwverplichting met specifieke aannemer! Meer interesse in deze grond te koop te Blaasveld (Willebroek)? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dewaele vastgoed met advies, kantoor Mechelen. Meer weten?

524
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Blaasveld (RBI40779)
175 000 €

2830 Blaasveld

Een perceel (bouw)grond LOT 2 gelegen aan de straatkant rechts bij vooraanzicht met een oppervlakte volgens meting 485 m² bestemd voor half-open bebouwing. Stedenbouwkundige voorschriften kunnen op ons kantoor worden verkregen. Voor meer informatie aarzel niet ons kantoor te contacteren ### of ### Meer weten?

485
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Blaasveld (RBI40774)
155 000 €

2830 Blaasveld

Een perceel (bouw)grond LOT 1 gelegen aan de straatkant links bij vooraanzicht met een oppervlakte volgens meting 431 m² bestemd voor half-open bebouwing. Stedenbouwkundige voorschriften kunnen op ons kantoor worden verkregen. Voor meer informatie aarzel niet ons kantoor te contacteren ### of ### Meer weten?

431
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Blaasveld (RBI31596)
229 000 €

2830 Blaasveld

Ontdek deze zeer rustig gelegen bouwgrond in Blaasveld met zicht op het groen! Voor meer informatie kan u Wim Verhaegen contacteren op ### of ### De bouwvoorschriften en nodige documenten zijn te downloaden via onze website. De Elleboogstraat is een zeer rustige straat, een zijstraat van de Mechelsesteenweg en is op wandel- of fietsafstand va alle voorzieningen gelegen zoals supermarkten, openbaar vervoer, school,... Ook het natuurdomein Blaasveldbroek en natuurlijk zowel de E19 als A12 zijn vlot bereikbaar. Deze bouwgrond biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een woning met maar liefst 282 m bewoonbare oppervlakte. (2 verdiepingen en eventueel zolder onder schuin dak). ✅ Ruime HOB bebouwing mogelijk ✅ Zeer rustige straat ✅ vlakbij invalswegen en voorzieningen Meer weten?

864 58 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
1 500 000 €

2800 Mechelen

Mechelen (Nekkerspoel): Renovatieproject van een voormalig industrieel gebouw (#2X+3_VADI_ANT) • In gebruik door de eigenaar (vrij bij verkoop) • Gelegen in een woonwijk (verschillende ontwikkelingsprojecten mogelijk) • Perceel van 2.247m², achterliggend terrein met privé-toegangsweg • Site bestaande uit een oud industrieel gebouw, een villa en een parking van +/- 400m² • Industrieel gebouw: +/- 1.400m² waarvan +/- 200m² kantoren (3 verdiepingen, betonnen constructie, vloeroppervlakte: +/- 400m²) • Villa met 6 slaapkamers (kelder, begane grond + zolder en tuin), vloeroppervlak van 100m² • Prijs: 1.500.000€ (ook mogelijkheid verwerving aandelen, bedrijf is schuldenvrij) Extra foto's in het dossier zijn op verzoek te verkrijgen. Andere gelijkaardige dossiers en soorten activa (hotels, verpleeghuizen, vastgoedbeleggingen, logistiek, enz.) zijn beschikbaar op aanvraag. Meer weten?

2300
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Willebroek (RBI20002)
185 000 €

2830 Willebroek

BOUWGROND / PROJECTGROND Gelegen in het centrum van Willebroek. Goed bereikbaar door nabijheid van A12 en N16. Op wandelafstand van winkels, scholen en station gelegen. Plannen voor de bouw van 3 appartementen zijn voorhanden (opgemaakt door Architect Walter Schaerlaken uit Willebroek). De vergunning hiervoor is echter nog niet aangevraagd. Op het terrein is reeds een garagebox aanwezig. Meer weten?

282 40 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Willebroek (RBI00875)
175 000 €

2830 Willebroek

Deze gunstig gelegen bouwgrond bevindt zich in het centrum van Tisselt, vlakbij de Brielenbrug over het Zeekanaal Brussel-Schelde. Op wandelafstand bevinden zich enkele winkels, openbaar vervoer en scholen. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 2a58ca met een perceel breedte van ca. 11,50m. Bijkomende troef is de ZO-oriëntatie. Voor dit perceel is er geen BPA of RUP van toepassing, noch een verkaveling. Het perceel is volgens het gewestplan gelegen in zone woongebieden. Voor meer informatie kan u steeds terecht op ### Meer weten?

258
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Willebroek (RBG69975)
179 000 €

2830 Willebroek

Omschrijving In een zijstraat van de Mechelsesteenweg vinden we deze bouwgrond terug. Ideaal gelegen in een doodlopende straat, op de kruising van Venus en Mars. Dit lot is geschikt voor een open bebouwing en voor iedereen die houdt van rust en privacy. Perceeloppervlakte: 4a 59ca Straatbreedte: 16,10m Gevelbreedte straatkant: 9,53m Bouwdiepte 15m Er kunnen 2 bovengrondse bouwlagen gerealiseerd worden, eventueel vermeerderd met één onderdakse bouwlaag. De bouwdiepte is maximaal 15m. In de zijtuinstrook kan een carport geplaatst worden. Een inpandige garage, veranda, terras en zwembad behoren ook tot de mogelijkheden net zoals het plaatsen van zonnepanelen en warmtepomp. Ligging Deze bouwgrond vinden we terug in een doodlopende straat in een zijstraat van de Mechelsesteenweg. Centraal gelegen met een ideale verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via de A12 of N16. Winkels zijn op wandelafstand en in minder dan 10 minuten staat men in het centrum van Willebroek. Hou je van groen? Het Blaasveldbroek ligt op 5 minuten afstand en is een prachtige omgeving van maar liefst 160 hectare. Meer weten?

459
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Rumst (RBH96724)
179 000 €

2840 Rumst

Laatste bouwgrond van 558m² in deze straat. Rustig gelegen en vlak bij het centrum van Rumst. Deze straat is geen doorgangsweg voor auto's meer, enkel voor fietsers en bromfietsers De grond is 6,46m breed aan de straat en 81.1m diep. De voorschriften voor de woning die mag gebouwd worden zijn 17m diep op het gelijkvloers, 13m op de 1°verdieping en 9m diep onder zadeldak. De woning moet aansluiten bij de nummer 40.Er mag gebouwd worden over de ganse breedte. Voor meer inlichtingen, een bezoek of een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom tel ### of mail naar ### . Meer weten?

558 81 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Rumst (RBH15336)
149 000 €

2840 Rumst

Dit zuid-gericht perceel is gelegen in de directe nabijheid van de A12 (Antwerpen-Brussel) en de E19. Ook openbaar vervoer, supermarkten, fiets- en wandelroutes, Gidsen St-jan en het centrum van Niel (3 km) zijn bijkomende troeven. De 3D foto's geven een mogelijk beeld weer van het volume dat op de grond zou kunnen komen. U kan de grond terug vinden tussen huisnummer 409 & 417. Dit perceel van 304,69 m² is geschikt voor de bouw van een ééngezinswoning met inpandige garage en oprit (5,5 diep) De maximale bouwdiepte bedraagt 17m vloerplaat, 11m 1ste verdieping en zadeldak over een diepte van 9m met eventueel dakkapellen. De breedte van de grond is 6 meter. Kantoor, vrij beroep, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten mits enkele voorwaarden. Bent u op zoek naar een stuk grond zonder bouwverplichting dan is dit misschien u kans. + Sted. in aanvr. Meer weten?

305
contacteer
details
E-mail
Bellen
239 000 €

2850 Boom

DIRKPUTSTRAAT 110 2850 BOOM Bouwgrond op centrale ligging! Deze ruime bouwgrond kijkt uit op een bosrijke omgeving en grenst aan het recreatie domein 'De Schorre'. Supermarkten en scholen zijn op fiets- en wandelafstand. Via het openbaar vervoer geraak je makkelijk in Antwerpen, Kontich of Lier. Met een breedte van 10 meter en een diepte van meer dan >50 meter, is dit perceel klaar voor een volwaardige gezinswoning met garage. Op de grond staat momenteel een loods van +/- 80 m². Voor meer info of een bezoek kan je terecht op ### of ### Meer weten?

590 59 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Hombeek (RBI93175)
275 000 €

2811 Hombeek

Prachtige bouwgrond op een totaal terrein van 3025 m²! (5,24 are +25,01are) Altijd al gedroomd van bouwen op een centraal gelegen bouwgrond met een hele grote tuin aan? Wel! Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Deze bouwgrond van 524 m² en aanpalende gronden van 2501 m² kan je bouwen met een zalige tuin die uitgeeft op nog meer groen (landbouwgronden). De verkavelingsvoorschriften zijn ook zeer gunstig. Naast wonen zijn ook complementaire functies aan het wonen toegelaten; zorgwonen, kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht (mits aan alle vereisten voldaan is). U kan bouwen met een gevelbreedte van 10,4m en volgende bouwdiepte: gelijkvloers en eerste verdiep maximum 15 meter diep en dakverdieping maximum 9 meter diep.(platte daken zijn eveneens toegelaten) Garage of carport is toegestaan. Er is ook een bijgebouw toegestaan en ook een openlucht zwembad is mogelijk. De grond is opgedeeld in enerzijds bouwgrond (275.000 euro) en landbouwgronden (verplicht bij aan te kopen voor 60.000 euro) met een totale oppervlakte van 3025 m²!! (aansluiting nutsvoorienzingen zijn reeds in orde) Deze bouwgrond is gelegen vlakbij het centrum van het mooie Hombeek en dus vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,...). U heeft met deze grond ook een zeer vlotte verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven... Interesse? Bel of mail ons voor meer info en een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Meer weten?

3025
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Hombeek (RBI86966)
335 000 €

2811 Hombeek

Heb je altijd al willen bouwen op een centraal gelegen bouwgrond met een hele grote tuin aan? Dan is dit je unieke kans! Op deze bouwgrond van 3025 m² kan je bouwen met een zalige tuin die uitgeeft op nog meer groen (landbouwgronden). De verkavelingsvoorschriften zijn ook zeer gunstig. Naast wonen zijn ook complementaire functies aan het wonen toegelaten; zorgwonen, kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht (mits aan alle vereisten voldaan is). U kan bouwen met een gevelbreedte van 10,4m en volgende bouwdiepte: gelijkvloers en eerste verdiep maximum 15 meter diep en dakverdieping maximum 9 meter diep.(platte daken zijn eveneens toegelaten) Garage of carport is toegestaan. Er is ook een bijgebouw toegestaan en ook een openlucht zwembad is mogelijk. Deze bouwgrond is gelegen vlakbij het centrum van het mooie Hombeek en dus vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,...). U heeft met deze grond ook een zeer vlotte verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven... Meer weten?

3025
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Tisselt (RBH75309)
Prijs op aanvraag

2830 Tisselt

Mooie weide van 1 ha 26 are te koop te TisseltMomenteel verpacht Meer weten?

12600
contacteer
details
E-mail
Bellen