Grond te koop - Varendonk

1 zoekertjes (1 - 1)
Bouwgrond te koop Varendonk (RBJ73187)
125 000 €

2431 Varendonk

Deze bouwgrond voor half open bebouwing, is een unieke en betaalbare kans om super rustig en toch in hartje Veerle te wonen. Met een oppervlakte van 5a 20ca heeft u meer dan voldoende ruimte om uw ideale woning te realiseren. De grond is bereikbaar aan twee zijden (door de hoekligging) en dus ideaal naar lichtinval en mogelijkheden toe. De grond is bouwklaar, waarbij de kosten voor de nutsvoorzieningen (vooraanleg) reeds voldaan werden. U kunt dus (mits de nodige bouwvergunning), onmiddellijk aan de slag. Veerle is een gezellige en bruisende gemeente, met een zeer goede infrastructuur: nabijheid Delhaize (op 5 min van de woning), lagere scholen, sportfaciliteiten en horecagelegenheden. Bovendien bent u binnen enkele minuten op de E313, waardoor u vlot alle omliggende steden kan bereiken (Geel/Diest/Tessenderlo/Ham/Westerlo,…). Wacht niet te lang en neem snel contact voor de verdere mogelijkheden! Meer weten?

520
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 45 58

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Varendonk (2431).

165 000 €

2260 Westerlo

Bouwgrond voor HOB op een perceel van 588m². Deze grond ligt midden in het centrum van Voortkapel. Alle nodige faciliteiten (school, winkel, bakker, openbaar vervoer, ...) zijn op wandel- en fietsafstand. Alsook invalswegen en de E313 zijn vlot te bereiken. Het perceel heeft een oppervlakte van 588m² en is zuidoost geörienteerd. Er is reeds een voorontwerp gemaakt door een architect voor het bouwen van een handelszaak met gezinswoning, gemengd gebruik kan ook worden goedgekeurd maar is geen vereiste. De stedenbouwkundige voorschriften kunt u op aanvraag verkrijgen. Extra's - Geen bouwverplichting - Geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing - Uitsluitend woning of gemengd gebruik toegelaten mits in acht name van de voorschriften - P-score: A (geen overstromingsgevoeligheid gemodelleerd) Meer weten?

588
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
65 000 €

2260 Westerlo

Goed gelegen landbouwgrond van 4081m² te Westerlo. Ligging: Gelegen net buiten het centrum van Oosterwijk. Wie op zoek is naar een gunstig gelegen weide om een paard te zetten of om even tot rust te komen in een groene omgeving, is hier aan het juiste adres. Extra's: - Vrij van pacht/huurder, onmiddellijk beschikbaar! - P-score D. Meer weten?

4081
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
Grond te koop Veerle (RBJ25977)
168 000 €

2431 Veerle

Mooie, centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing op een perceel van 11 are 38 centiare op de Averboodse Baan in Laakdal. Gelegen tussen de gezellige centra van Averbode en Veerle, met hun winkels, scholen en horeca. De lekdreef en het bos van Averbode bevinden zich op slechts enkele minuutjes fietsen. Ook de op- en afrit van de E313 is vlakbij. De stedenbouwkundige voorschriften voor open bebouwing in de gemeente Laakdal zijn als volgt: De voorgevelbreedte bedraagt maximaal 2/3e van de perceelsbreedte. De afstand van de zijgevel tot de zijdelingse grens van het perceel moet ten minste 3 meter bedragen. De maximale kroonlijsthoogte telt 7 meter, de nokhoogte 11 meter en de dakvorm is vrij te kiezen. De afstand van de achtergevel tot de achterste perceelsgrens moet tenminste 9 meter bedragen. Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Spreekt dit perceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score C / G-score B). Meer weten?

1138
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
175 000 €

2230 Herselt

Strategisch gunstig gelegen bouwgrond voor OB te Herselt - Bergom (Lot 4 + Lot 4A). Ligging: Zeer centraal gelegen met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten. Alle faciliteiten (winkels, scholen, bushaltes, ...) alsook het centrum van Westerlo liggen tevens in de onmiddellijke omgeving. Omschrijving: Deze bouwgrond van 11a68 te Bergom (Herselt) is geschikt voor een open bebouwing. Er wordt een bouwzone voorzien met een breedte van 9m in de voorgevelbouwlijn en een maximale diepte van 16m, rekening houdend met de voorschriften van het geldende RUP woonkernen. Nevenfuncties zoals vrije beroepen en diensten zijn toegelaten indien dit beperkt blijft tot het gelijkvloers en tot max. 1/4 van de totale netto vloeroppervlakte. LAATSTE LOT! Extra's: - Oppervlakte: 11a68 - Type bebouwing: Open - Breedte vooraan: 15m40 - Breedte achteraan: 16m55 - Diepte: 74m03 - Oriëntatie: zuid - Bouwvoorschriften (RUP) verkrijgbaar op kantoor - Gelegen ter hoogte van woning met huisnummer 129 - WgLk/Ag, Gvg, Vv, Gvkr, Gmo - Overstromingsgevoeligheid: P-score: A Meer weten?

1168 74 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
Grond te koop Vorst (RBJ25984)
122 550 €

2430 Vorst

Leuk perceel voor halfopen bebouwing op 07a 79ca met een zuidoostgeoriënteerde tuin op Verboekt in Klein-Vorst Laakdal. De ligging op fietsafstand van de centra van Tessenderlo en Klein-Vorst biedt heel wat voordelen; Carrefour, warme bakker, openbaar vervoer en lagere school bevinden zich op wandelafstand van het huis. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden. De voorgevel is gericht naar het Verboekt en stuk is +/- 30m op 50m op 57m. De stedenbouwkundige voorschriften voor het perceel zijn als volgt: Zowel een zadeldak alsook een plat dak zijn toegelaten op deze locatie, met een kroonlijsthoogte van maximum 7m en een maximale nokhoogte van 10,50m. Een minimale voorgevelbreedte van 7m is aanbevolen waarbij de voorgevel naar de straat Verboekt is georiënteerd. De bouwdiepte is minimum 12m en maximum 17m. Berging, parkeerruimte, tuinhuis en tuinbergingen zijn mogelijk en toegelaten op het perceel. De residentiële en groene ligging biedt heel wat voordelen; het is er rustig vertoeven, maar toch is er een vlotte verbinding naar de E313 en de centrumdorpen van Laakdal en Tessenderlo. Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via ### voor meer info. Wij helpen jullie graag verder! Meer details omtrent de stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A). Meer weten?

779
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 70 00 88
Grond te koop Westerlo (RWC31828)
153 000 €

2260 Westerlo

Het laatste en mooi gelegen recreatie grond in Westerlo Het betreft hier een uniek stuk recreatieland in het prachtige Westerlo, dat zich in een doodlopende straat bevindt, omgeven door weelderig groen. Aan één zijde wordt dit stuk land begrensd door de schilderachtige Laak-beek, die zich kronkelend een weg baant en uiteindelijk uitmondt in de indrukwekkende Grote Nette, slechts een steenworp verwijderd van dit perceel. Deze locatie staat bekend om zijn uitstekende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, waardoor het een oase van rust is te midden van de natuur, op een perceel van maar liefst 2.405 vierkante meter. Een van de opvallende kenmerken van dit land zijn de prachtige, imposante inlandse eikenbomen die het terrein sieren. Bovendien zijn er regenputten aanwezig, en een fraai gesmede poort die elektrisch kan worden bediend, waardoor het terrein veilig en gemakkelijk toegankelijk is. Daarnaast zijn alle benodigde nutsvoorzieningen reeds aangelegd naast het perceel, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Het is vermeldenswaardig dat er met de juiste vergunning de mogelijkheid bestaat om hier een caravan, een vakantiehuisje, een tiny house of vergelijkbare constructie van 80m2 (eventueel in steen of beton) te bouwen. Voor geïnteresseerden in dit unieke stukje paradijs, nodigen wij u van harte uit om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar via het telefoonnummer: ### Rondleiding met alle nodige informatie door de eigenaar die daar ook jaren verblijft is mogelijk op afspraak. Aarzel niet om uw droom van een rustige en prachtige recreatiewoning in Westerlo werkelijkheid te laten worden. Meer weten?

2405
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 98 47 59
Grond te koop Laakdal (RBJ89327)
140 000 €

2430 Laakdal

Bouwgrond voor open bebouwing met zuidwestgerichte tuin op een perceel van 5a30ca. Deze bouwgrond heeft een straatbreedte van 14,73 meter met een bouwbreedte van 11 meter en een diepte van 32,56 meter met een bouwdiepte van 15 meter. Het perceel is geschikt voor open bebouwing en heeft een zuidwestgerichte tuin. Centraal gelegen net buiten de dorpskern van Klein Vorst (Laakdal). Dit alles met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Ook de fiets- en wandelpaden binnen handbereik zijn hier zeker een meerwaarde. Bent u geïnteresseerd of wenst u extra informatie aangaande de mogelijkheden? Bel ons op het nummer ### Meer weten?

153 m² Bebouwbare opp. 530 33 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 02 08
Bouwgrond te koop Laakdal (RBJ77467)
125 000 €

2430 Laakdal

Opzoek naar een landelijk gelegen bouwgrond met vrij zicht? Dan is dit perceel van 515m² echt iets voor jou! De bouwgrond ligt op wandelafstand van het centrum van Klein-Vorst en is zeer vlot te bereiken. Verder ligt de bouwgrond ook zeer gunstig voor al wie via de E313 of de invalswegen richting Geel en Tessenderlo naar het werk moet. TROEVEN: Vlotte verbinding via invalswegen en E313 Landelijk gelegen bouwgrond (515m²) voor halfopen bebouwing Vrij zicht vanuit de tuin op agrarisch gebied Neem zeker contact met ons op voor verdere stedenbouwkundige voorschriften! Meer weten?

515
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 45 58
Bouwgrond te koop Laakdal (RBI45652)
219 000 €

2430 Laakdal

Ligging: Landelijk alsook zeer centraal gelegen op korte afstand van de nodige faciliteiten (winkels, horeca, openbaar vervoer, ...). De op- en afrit van de autostrade E313 bevindt zich op +- 2,5 km van deze grond. Omschrijving: - Open bebouwing - Totale oppervlakte = 1784 m² - Straatbreedte = 24 meter - Bestemming = woongebied met landelijk karakter - Kadastrale gegevens = afdeling 4, sectie B, nummer 932c - Gelegen tussen de groene velden in een doodlopende straat Meer informatie en voorschriften via ### of ### (Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!) Meer weten?

1784
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 72 73 74
Bouwgrond te koop Laakdal (RBH53140)
139 000 €

2430 Laakdal

Bouwgrond voor open bebouwing met zuidwestgerichte tuin op een perceel van 4a58ca. Deze bouwgrond heeft een straatbreedte van 18,52 meter met een bouwbreedte van 9,5 meter en een diepte van 40 meter met een bouwdiepte van 13 meter. Het perceel is geschikt voor open bebouwing en heeft een zuidwestgerichte tuin. Centraal gelegen net buiten de dorpskern van Vorst (Laakdal) met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Ook de fiets- en wandelpaden binnen handbereik zijn hier zeker een meerwaarde. Bent u geïnteresseerd of wenst u extra informatie aangaande de mogelijkheden? Bel ons op het nummer ### Meer weten?

95 m² Bebouwbare opp. 458 40 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 02 08
Grond te koop Laakdal (RBH13946)
17 325 €

2430 Laakdal

Perceel bos - 38a 50ca gelegen in Vorst-Laakdal - agrarisch gebied in de buurt van Huiperstraat.LAAKDAL - 4de afd. sectie B - perceel 0515 - 'Huiperstraat 15' is het dichtsbijzijnde adres zoals opgegeven in Geopunt.Voor specifieke ligging en vragen omtrent deze grond gelieve contact op te nemen met Sublimmo : ### of ### Meer weten?

3850
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Grond te koop Laakdal (RBH13945)
23 355 €

2430 Laakdal

Perceel bos - 51a 90ca gelegen in Vorst-Laakdal - Landschappelijk waardevol agrarisch gebied in de buurt van de Huiperstraat.LAAKDAL - 4de afd. sectie B - perceel 0510 - 'Huiperstraat 11' is het dichtsbijzijnde adres zoals opgegeven in Geopunt.Voor specifieke ligging en vragen omtrent deze grond gelieve contact op te nemen met Sublimmo : ### of ### Meer weten?

5190
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Grond te koop Laakdal (RBH13944)
19 845 €

2430 Laakdal

Perceel bos - 44a 10ca gelegen in Vorst-Laakdal - Landschappelijk waardevol agrarisch gebied in de buurt van de Huiperstraat - Nieuwe Baan.LAAKDAL - 4de afd. sectie B - perceel 0640 - 'Nieuwe Baan 25' is het dichtsbijzijnde adres zoals opgegeven in Geopunt.Voor specifieke ligging en vragen omtrent deze grond gelieve contact op te nemen met Sublimmo : ### of ### Meer weten?

4410
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Grond te koop Laakdal (RBH04393)
16 750 €

2430 Laakdal

Perceel grond - bos - 33a 50ca gelegen in Laakdal - natuurgebied aan de Kleine Laak nabij de kruising Nieuwe Baan - Paviljoenstraat.'Paviljoenstraat 5' is het dichtsbijzijnde adres zoals opgegeven in Geopunt.Voor specifieke ligging en vragen omtrent deze grond gelieve contact op te nemen met Sublimmo : ### of ### Meer weten?

3350 118 m Diepte terrein 28 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Grond te koop Laakdal (RBH04392)
10 775 €

2430 Laakdal

Perceel grond - bos - 21a 55ca gelegen in Laakdal - natuurgebied aan de Pestendijk, in de buurt van Nieuwe Baan.LAAKDAL - 4de afd. sectie A - perceel 1016 - 'Nieuwe Baan 15' is het dichtsbijzijnde adres zoals opgegeven in Geopunt.Voor specifieke ligging en vragen omtrent deze grond gelieve contact op te nemen met Sublimmo : ### of ### Meer weten?

2155 69 m Diepte terrein 31 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 84 83 69
Verkavelingsgrond te koop Oevel (RBJ02997)
179 000 €

2260 Oevel

Bouwgrond-projectgrond Rustig gelegen bouwgrond op wandelafstand van het centrum van Tongerlo. Het betreft een zuid georienteerde (HOB) op een perceel van 788m², Mogelijkheid tot een realiseerbare meergezinswoning of 2 ruime appartementen. Ideaal als investeerder naar een goed verkoopbaar project. Meer weten?

788 55 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 68 60 40
75 000 €

2440 Geel

Goed gelegen landbouwgrond van 7201 m² te Geel. Rustig gelegen tussen de Heistraat en Roshoevendijk in Geel. - Vrij van pacht, onmiddellijk beschikbaar! Meer weten?

7201 105 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
210 000 €

2440 Geel

Bouwgrond voor vrijstaande woning op 1433m² Locatie: Dit perceel is gunstig gelegen op de verbindingsweg van Geel en Laakdal Op 5 minuten van de E313 en een goede verbinding met omliggende gemeenten Perceelbreedte 30m Perceeldiepte: 65m Bouwvoorschriften op te vragen bij ### Meer weten?

1433 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54
240 000 €

2440 Geel

Rustig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing op perceel van 1104 m². Deze bouwgrond is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Ten Aard (Geel) en vlak naast het kanaal. Tevens zijn alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving alsook invalswegen naar de omliggende gemeenten en oprit E313 zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: Oostgeoriënteerde bouwgrond . Deze grond is geschikt voor het bouwen van een OB-woning. Overstromingsgevoeligheid: P-score: A Contacteer ons voor de bouwvoorschriften op het nummer ### of via ### Meer weten?

1104
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 76 24 54