Huis te huur - Klemskerke

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Klemskerke (8420).

Huis te huur De Haan (RBJ34380)
1 300 €

8420 De Haan

Schitterende half open nieuwbouwwoning in De Haan te huur gelegen langs de Heidelaan op minder dan 1 km van het strand. Deze woning beschikt over alle nodige hedendaagse comfort en is bovendien bijzonder energiezuinig! (zonnepanelen!)De woning ligt nabij winkels en op enkele minuten van invalswegen.Gelijkvloers bestaande uit inkom, gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en zicht op de tuin.Aansluitend aan de keuken is nog een bergruimte. De tuin is zeer ruim en heeft een groot terras. Naast de woning is er een oprit waar meerdere auto's op kunnen staan. Op het verdiep vinden we drie slaapkamers, apart toilet en de badkamer met bad en douche.De woning wordt nog geschilderd.Huurprijs € 1 300,00 per maand.De woning is beschikbaar vanaf maart. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 50 51 23
Huis te huur Bredene (RBI92116)
990 €

8450 Bredene

Gerenoveerde rijwoning nabij Bredene Sas te huur! Deze gerenoveerde woning is gelegen tussen het sas en de spuikom. Het betreft een zeer rustige straat met weinig passage en verkeer, en bevindt u zich in de nabijheid van de invalswegen naar de centra van Oostende en Bredene, alsook op een boogscheut van de A10 die u verbinding met de omliggende gemeenten biedt. De woning zelf is zeer ruim en recent volledig gerenoveerd. Hier geniet u dan ook van een perfect instapklare woning die voldoet aan alle hedendaagse normen, en dit zowel op vlak van afwerking, comfort als energiezuinigheid. De leefkamer geniet een royaal oppervlak en biedt plaats aan een zeer grote leefhoek, aparte eethoek en aanpalend de open keuken. Deze keuken werd modern uitgerust en geniet een strakke look. Er is een kookeiland dat tevens als toog kan gebruikt worden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de gezellige buitenruimte. U heeft hier een ruim, betegeld terras. In de badkamer is er zowel een ruime inloopdouche als ligbad aanwezig. In totaal zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig, met mogelijkheid tot vierde kamer op de zolderverdieping. Deze laatste kamer kan echter polyvalent ingedeeld worden en ook als bergruimte, hobbykamer of bureau gebruikt worden. Dankzij de indeling van de woning is ze geschikt voor gezinnen van alle groottes en leeftijden. Ook de gunstige en rustige ligging draagt hiertoe bij. Troeven *Zeer goed EPC *gerenoveerd *Elektriciteit conform *ruime kamers *moderne afwerking Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 145 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
1 150 €

8460 Oudenburg

KIJKDAG zaterdag 10/02 van 11u tot 13u en woensdag 14/02 tussen 14u en 16u op afspraak. Deze woning bevindt zich tussen de knooppunten van Gistel, Jabbeke en Oudenburg. De open bebouwing is voorzien van 5 slaapkamers, ruime woonkamer, aparte uitgeruste keuken, grote berging en 2 toiletten. Daarnaast beschikt de woning over 2 badkamers, washok en garage met mogelijk voor 2 wagens te plaatsen. De woning is voorzien van verwarming op elektriciteit en een zonnige tuin. EPC: 569 Kwh/m². Huurprijs: €1.150,00/maand. Beschikbaar vanaf 01/05/2024. Ref. OU24941 Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 247 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 25 05 90
1 100 €

8400 Oostende

Deze woning te huur in Oostende is gelegen in een rustige straat vlak bij tal van voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen ... Het werd recent gerenoveerd en is voorzien van zaken zoals zonnepanelen. Doordat het gemeubeld verhuurd wordt, is het dan ook instapklaar. Indeling: Gelijkvloers * inkomhal * keuken * woonkamer * tuin Eerste verdieping * slaapkamer 1 * slaapkamer 2 * badkamer * toilet Tweede verdieping * slaapkamer 3 Beschikbaar vanaf 15/03/2024 Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Oostende? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 60 50
Huis te huur Zuienkerke (RBJ58023)
995 €

8377 Zuienkerke

BEZOEKMOMENT VOLZET! In het landelijke Meetkerke (deelgemeente Zuienkerke) gelegen op 7km van centrum Brugge en op 10 km van het strand huisvest zich deze prachtige rijwoning met luxueuze afwerking. Eens U de woning betreedt, komen we in de mooie inkomhal met gastentoilet. Deze inkomhal geeft ons verder toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer met open keuken die volledig geïnstalleerd werd naar de hedendaagse noden, geeft toegang tot de mooie, verzorgde tuin. Verder treffen we ook een ruime, geriefelijke berging aan die voorzien is van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Via de nachthal komen we op 1ste verdieping. Deze verdieping beschikt over drie ruime, volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een apart gastentoilet. Een voltreffer is de ruime zolderruimte die aanwezig is in de woning. Deze woning geniet alsook van een ruime garagebox die inbegrepen is in de huurprijs. Beschikbaar vanaf 01 juni 2024. Troeven *Rustige ligging *Opvallend ruim *3 slaapkamers *Ruime garagebox *Gezellige, goed onderhouden tuin *Instapklaar 1) Stedenbouwkundige bestemming WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 126 155 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 47
Huis te huur Oostende (RBJ51323)
1 200 €

8400 Oostende

Deze bel-etage rijwoning met 2 garages en zuidgerichte tuin is gelegen op wandelafstand van zee en het Domein Prins Karel, verder bevattende een inkom, 3 toiletten, woonkamer, eetplaats, terras, vaste trap van het 1e verdiep naar de tuin, afzonderlijke keuken, koele berging, badkamer, 3 slaapkamers, tuinhuis - Zonnepanelen op het dak, max aantal bewoners : 2 volwassenen en 2 kinderen - Woning momenteel nog verhuurd - Vrij vanaf 01 02 2024 - Bezoek mogelijk vanaf 18 december.. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 238 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 80 85 02
Huis te huur Oostende (RBJ50087)
1 050 €

8400 Oostende

KIJKDAG zaterdag 03/02 van 11u tot 13u en woensdag 07/02 tussen 15u en 17u op afspraak. Energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte woning te Oostende, Stene. Deze woning omvat inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte, ingerichte open keuken, zongerichte tuin, berging en garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer voorzien van douche, dubbele lavabo en ligbad. Onmiddellijk beschikbaar - EPC: in aanvraag. Maandelijkse huurprijs: 1050,00 euro. (Ref. OU24920). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 25 05 90
Huis te huur Oostende (RBI73319)
990 €

8400 Oostende

Gerenoveerde rijwoning nabij Bredene Sas te huur! Deze gerenoveerde woning is gelegen tussen het sas en de spuikom. Het betreft een zeer rustige straat met weinig passage en verkeer, en bevindt u zich in de nabijheid van de invalswegen naar de centra van Oostende en Bredene, alsook op een boogscheut van de A10 die u verbinding met de omliggende gemeenten biedt. De woning zelf is zeer ruim en recent volledig gerenoveerd. Hier geniet u dan ook van een perfect instapklare woning die voldoet aan alle hedendaagse normen, en dit zowel op vlak van afwerking, comfort als energiezuinigheid. De leefkamer geniet een royaal oppervlak en biedt plaats aan een zeer grote leefhoek, aparte eethoek en aanpalend de open keuken. Deze keuken werd modern uitgerust en geniet een strakke look. Er is een kookeiland dat tevens als toog kan gebruikt worden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de gezellige buitenruimte. U heeft hier een ruim, betegeld terras. In de badkamer is er zowel een ruime inloopdouche als ligbad aanwezig. In totaal zijn er drie ruime slaapkamers aanwezig, met mogelijkheid tot vierde kamer op de zolderverdieping. Deze laatste kamer kan echter polyvalent ingedeeld worden en ook als bergruimte, hobbykamer of bureau gebruikt worden. Dankzij de indeling van de woning is ze geschikt voor gezinnen van alle groottes en leeftijden. Ook de gunstige en rustige ligging draagt hiertoe bij. Beschikbaar vanaf 15/12/2023. Troeven *Zeer goed EPC *gerenoveerd *Elektriciteit conform *ruime kamers *moderne afwerking 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 145 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
Huis te huur Oostende (RBI65903)
1 250 €

8400 Oostende

Prachtige duplex in uniek Belle époque pand op de zeedijk te Oostende. Dit prachtig stuk Oostendse geschiedenis werd opgericht door de architect Antoine Dugardin, nl. één van de meest markante architecten van de Oostendse Belle époque. Deze duplex is uiterst luxueus gerenoveerd en heeft een uniek zicht op de dijk, het strand en de zee. Indeling: Op het derde verdiep bevinden zich twee ruime slaapkamer. De eerste slaapkamer (21 m²) is voorzien van badkamer met ligbad en lavabo en een ruime dressing. Aansluitend op de tweede slaapkamer (26 m²) vinden we een luxueuze badkamer met douche, toilet, lavabo en ingewerkte wasmachine en droogkast. Het vierde verdiep bestaat uit een heel grote leefruimte met open keuken (50 m²) en aansluitend een zuidelijk gericht terras van 30 m². Extra kenmerken: - massieve houten deuren - dubbele beglazing - domoticasysteem - luxueuze afwerking - alarmsysteem - lift in gebouw Gemeenschappelijke kosten: 75,00 euro / maand Staanplaats inbegrepen in de prijs Onmiddellijk beschikbaar! Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Oostende? Ga naar de website ### klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 140 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 60 50
820 €

8470 Gistel

Deze woning bevindt zich in Hogen Bilk te Gistel, zijn ligging geeft u vlotte verbinding met belangrijke invalswegen, zo staat u op amper 10 minuten in het centrum van Oostende. Gistel zelf beschikt ook over tal van troeven, zo heeft u ruime keuze aan supermarkten, speciaalzaken, tea-rooms, scholen, openbaar vervoer, ... De woning zelf beschikt over een lichtrijke living met aansluitend de keuken waar voldoende plaats is voor een eettafel. Verder heeft u de badkamer en apart toilet en berging met aansluiting voor wasmachine. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, 2 volwaardige slaapkamers en 1 die dienst kan doen als kinderkamer. Op de zolderverdieping heeft u nog mogelijkheid om een extra kamer te voorzien. Verder beschikt de woning nog over een tuintje en ruime kelder. Troeven *Kelder *Tuin *Gunstig EPC *Centrale ligging *Rustige ligging *Vlotte bereikbaarheid *Onmiddellijk beschikbaar. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: kleine kans op overstromingen D: Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied:neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 201 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
1 200 €

8370 Uitkerke

Deze zeer rustig gelegen villa heeft een ruime zonnige living , ruime recente keuken, recente badkamer, 4 slaapkamers, garage en tuin. ### Voor meer info of een bezoek, contacteer ons ### of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 ('t Zand) Brugge. gelijkvloers : ruime inkom met toilet living in L-vorm (laminaatparket) recente ingerichte keuken (dampkap, keramische kookplaat, oven, microgolf, frigo, vaatwasmachine en granieten werktablet) met eethoek (tafel en 6 stoelen) recente badkamer (2 lavabo's met meubel, inloopdouche en toilet) slaapkamer 1 (vinyl) : 1 pers. slaapkamer 2 (tegels) : 2 pers. slaapkamer 3 (vinyl laminaat) : grote 2 pers. slaapkamer 4 (vinyl laminaat) : 2 pers; met ingemaakte kasten garage met automatische poort tuin met tuinhuis 1e verdieping : ruime afgesloten geïsoleerde zolder * dubbel glas, elektrische rolluiken en CV op mazout bruikbare vloeroppervlakte 197m² Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 197
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 00 04
850 €

8370 Blankenberge

Deze woning vestigt zich vlakbij de Grote Markt te Blankenberge. Enerzijds bevindt u zich op wandelafstand van de Zeedijk, anderzijds zijn er verschillende kwalitatieve handelszaken en scholen op wandelafstand. Alsook is deze woning vlot te bereiken met het openbaar vervoer en de wagen. U komt het pand binnen en u begeeft zich via de inkomhal onmiddellijk in de gezellige woonkamer met open keuken. Op het gelijkvloers vindt u ook een doucheruimte met toilet terug die in verbinding staat met een geriefelijke berging. Via de trap komt u via de nachthal op de 1ste verdieping. Hier kunt u een ruime slaapkamer terugvinden. Deze polyvalente ruimte is ook uiterst geschikt voor een 2de leefruimte. Bovendien bevindt zich op deze verdieping nog een toilet met een ruimte waar er zich een aansluiting bevindt voor het plaatsen van een wasmachine. Op de 2de verdieping bevindt zich nog 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een ligbad en wastafel. Aarzel niet langer en leg onmiddellijk uw bezoek vast voor deze uiterst moderne rijwoning! Het pand is onmiddellijk beschikbaar! Troeven *Uitstekende ligging *Grote ruimtes *Instapklaar *Gunstige EPC *Bad en douche 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform 5) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 170 170 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 69 47
1 400 €

8200 Sint-Andries

Klassevolle woning met tuin en garage in de Magdalenastraat 17 - 8200 Brugge. De ligging is bijzonder goed: rustig, in een buitenwijk van Sint-Andries en op een boogscheut van de stad en het station. Het betreft een gezellig leefhuis met een mooie lichtinval en een comfortabele afwerking. Overal zijn ingebouwde kasten en gordijnen op maat voorzien. De samenstelling is als volgt: Gelijkvloerse verdieping: > inkomhal met vestiaire > gastentoilet > gezellige woonkamer voorzien van parket en met een ruime lichtinval > open keuken met zicht op de tuin en veel maatkasten > praktische berging met maatkasten > toegang tot de kelder. Eerste verdieping: > drie lichtrijke, volwaardige slaapkamers met parket > een badkamer met dubbele lavabo en zowel douche als bad > een tweede apart toilet > maatkasten. Zolder: > open bergruimte. Buiten is er een aangename tuin met terras. De functionele garage met automatische poort bevindt zich achter de woning. Kortom: een elegante en bijzonder aangename woning op een rustige en toch praktische ligging. Beschikbaar per 1 april 2024. 1.400 Euro per maand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 195 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 84 84
Huis te huur Sint-Andries (RBJ56774)
1 100 €

8200 Sint-Andries

Mooie eengezinswoning op rustige ligging met 3 slaapkamers, zonnige tuin en garage. De woning is centraal gelegen op een steenworp van het station en het centrum van Brugge. Indeling: Glvl.: inkom met apart toilet - living (33,5 m²) met volledig uitgeruste open keuken (9 m²) voorzien van een dubbele spoelbak, kookplaat, microgolf, oven, frigo met vriesvak - terras en afgesloten tuin - garagebox (22 m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast - berging 1°V.: nachthal - 3 slaapkamers (16,5 m² - 15 m² -14 m²) - badkamer met dubbele lavabo en bad - toilet - zolder (21 m²) Algemeen: - Huurprijs: € 1.100,00/maand - Vrij vanaf 01/04/2024 Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 44 49 99
Huis te huur Sint-Andries (RBJ54552)
1 250 €

8200 Sint-Andries

Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers te huur te Sint-Andries. De woning bevindt zich op wandelafstand van winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen... Alsook is er een vlotte verbinding naar Brugge en verschillende autosnelwegen Indeling: Glvl.: inkomhal met apart toilet - woonkamer (29 m²) met open keuken (14 m²) voorzien van inductie kookplaat, oven, frigo en vaatwasser - berging (5 m²) met aansluiting voor de wasmachine - tuin en terras 1°V.: 2 slaapkamers (15 m² - 15 m²) - badkamer (7 m²) voorzien van ligbad, douche en dubbele lavabo - apart toilet 2°V.: 2 slaapkamers (16 m² - 11 m²) - berging (4 m²) Algemeen: - Huurprijs: € 1.250,00/maand - Vrij vanaf: 01/04/2024 Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 155 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 44 49 99
Huis te huur Sint-Andries (RBI71262)
35 €

8200 Sint-Andries

Autostaanplaats nummer 16: De autostaanplaats is gelegen op een afgesloten binnenkoer. * voorzien van Parkeerbeugel * het complex is afgesloten met een automatische poort ### Voor meer info of een bezoek, contacteer ons ### of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 ('t Zand) Brugge. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 00 04
795 €

8680 Koekelare

De woning bestaat uit een inkom met toilet, woonkamer, ingerichte keuken, badkamer (wordt vernieuwd), wasplaats, 4 slaapkamers, bureel, zolder, grote garage, berging, ruime tuin. Vrij op 01/04/2024. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 21 39 45
985 €

8000 Brugge

Deze charmante en lichtrijke 2-slaapkamerwoning is zeer rustig gelegen op een unieke locatie in het centrum van Brugge en omvat een zonnig TERRAS waar je in alle rust en met een vakantiegevoel kunt genieten van het zicht op de Brugse reien. Vlakbij diverse winkels, horecazaken, openbaar vervoer en op wandelafstand van parking Biekorf en parking Ezelstraat. De zeer goede ligging vlakbij diverse modaliteiten en voorzieningen resulteert in een uitstekende MOBISCORE van 9,3 op 10! Omvat een inkom, living met authentieke vloer en schouw, lichtrijke eetplaats, ingerichte keuken met zicht op de reien, wasplaats met toilet, ruime droge kelder, 2 slaapkamers, ruime kamer ( bureel of hobbykamer of dressing of . . . ), 2 badkamers met inloopdouche, lavabo, toilet, uniek terras in 2 niveau's vlak aan de reien ! Bewoonbare oppervlakte 127 m² #leukwonen Onmiddellijk vrij ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 164 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 34 34 20
995 €

8680 Koekelare

Deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning biedt een ideale combinatie van modern comfort en landelijke charme. Gelegen in het schilderachtige Bovekerke, belichaamt deze woning de rust van het platteland met toegang tot alle nodige voorzieningen. Indeling: Slaapkamers: Drie ruime slaapkamers zorgen voor een comfortabele nachtrust, terwijl een extra bureauruimte flexibiliteit biedt voor werk of studie. Woonkamer: De lichtrijke en ruime living vormt het centrale punt van de woning, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt. Keuken: De open keuken, voorzien van moderne apparatuur, biedt een uitnodigende ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden en gezellig te tafelen. Badkamer: Een eigentijdse badkamer met alle nodige voorzieningen. Buitenruimte: Een ruime alleenstaande garage biedt niet alleen veilige parkeergelegenheid, maar ook extra opslagmogelijkheden. De oprit zorgt voor gemakkelijke toegang en extra parkeerruimte voor gasten. Ligging: Gelegen in het landelijke Bovekerke, biedt deze woning de perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. De omgeving nodigt uit tot wandelingen in de natuur en biedt een idyllisch decor voor het gezinsleven. Algemeen: Nieuwbouwwoning met moderne afwerking en zonnepanelen. Ideale gezinswoning met voldoende ruimte en functionaliteit. Nabijheid van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Deze woning is klaar om comfortabel wonen te bieden aan een huurder die op zoek is naar een rustige en stijlvolle leefomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. EPC: woning in aanbouw Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52
995 €

8680 Koekelare

Deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning biedt een ideale combinatie van modern comfort en landelijke charme. Gelegen in het schilderachtige Bovekerke, belichaamt deze woning de rust van het platteland met toegang tot alle nodige voorzieningen. Indeling: Slaapkamers: Drie ruime slaapkamers zorgen voor een comfortabele nachtrust, terwijl een extra bureauruimte flexibiliteit biedt voor werk of studie. Woonkamer: De lichtrijke en ruime living vormt het centrale punt van de woning, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt. Keuken: De open keuken, voorzien van moderne apparatuur, biedt een uitnodigende ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden en gezellig te tafelen. Badkamer: Een eigentijdse badkamer met alle nodige voorzieningen. Buitenruimte: Een ruime alleenstaande garage biedt niet alleen veilige parkeergelegenheid, maar ook extra opslagmogelijkheden. De oprit zorgt voor gemakkelijke toegang en extra parkeerruimte voor gasten. Ligging: Gelegen in het landelijke Bovekerke, biedt deze woning de perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. De omgeving nodigt uit tot wandelingen in de natuur en biedt een idyllisch decor voor het gezinsleven. Algemeen: Nieuwbouwwoning met moderne afwerking en zonnepanelen. Ideale gezinswoning met voldoende ruimte en functionaliteit. Nabijheid van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Deze woning is klaar om comfortabel wonen te bieden aan een huurder die op zoek is naar een rustige en stijlvolle leefomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. EPC: woning in aanbouw Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52