Huis te koop - Oudenaarde

127 zoekertjes (1 - 20)
299 000 €

9700 Oudenaarde

Deze eigendom wordt aangeboden via Power-sale op woensdag 25/06/24 van 16u30 tot 17u30. De vermelde prijs is een instelprijs. Wil je een afspraak vastleggen of wens je meer info, neem dan contact op met Annelore - ### Dit handelshuis bevindt zich op een gunstige locatie in Nederename, een deelgemeente van Oudenaarde. Deze te renoveren eigendom bestaat uit de voormalige bakkerij met winkel, werkplaats/atelier en woongedeelte. Het perceel van 4224 m² is achteraan met de wagen bereikbaar. INDELING VAN DE EIGENDOM Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, bureel, keuken, bakkerij (winkel) , bakkerij werkplaats en atelier, toilet , kelder Eerste verdieping: slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer Tweede verdieping: slaapkamer 5 Exterieur: - zeer ruime tuin (natuurgebied) - oprit achteraan met dubbele carport Bent u opzoek naar een eigendom met veel potentieel op een ruim perceel nabij het centrum van Oudenaarde? Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse! Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 234 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 20 80 20

9700 Oudenaarde

334 500 € - 405 750 €

Kwalitatief ENERGIEZUINIG MODERN nieuwbouwproject (3 SLK, ZUID-WESTgerichte AANGELEGD TERRAS & TUIN met toegang achteraan, + PARKING), TOPGELEGEN nabij het centrum van Oudenaarde, doch in een groene omgeving (natuurgebied 't Spei). ENERGIEZUINING (5 jaar geen onroerende voorheffing): zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming. KWALITEITSVOLLE MATERIALEN. Bouwwerken gestart. Info en plannen: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 - 176 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
229 000 €

9700 Oudenaarde

Deze woning werd grotendeels gerenoveerd. Het EPC dateert van voor de werken. De elektriciteit werd volledig vernieuwd, alsook alle sanitair. Alles ligt klaar om verwarmingselementen aan te sluiten. Overal werd dubbel glas voorzien en nieuwe deuren. Eveneens werd de woning klaar gemaakt voor een gescheiden riolering. Wat dient er nog te gebeuren? Vloeren moeten nog geplaatst worden (aanwezig), badkamer dient verder te worden afgewerkt (aanwezig), keuken dient geplaatst te worden. Op de eerste verdieping moet er nog gyproc geplaatst worden. De zolder moet nog worden ingericht als derde slaapkamer. Indeling: inkom met de leefruimte, keukenruimte en badkamer op het gelijkvloers. OP de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping kan een derde slaapkamer worden gemaakt. Buiten is er een koer met 2 tuinbergingen. Deze kan aanzienlijk groter worden als er een tuinberging wordt verwijderd. De woning is via de achterzijde toegankelijk te voet of met de fiets. Interesse? Contacteer Sven van SVG Vastgoed: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 40 83 59
445 000 €

9700 Oudenaarde

Op de gelijkvloerse van deze nieuwbouwwoning heb je een inkomhal met aansluitend de living met open keuken. De keuken is pareltje met alles er op en er aan. Verder heb je een berging en garage. De tuin is volledig omheind met achteraan een toegangspoortje. Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en douche. Op de 2e verdieping heb je 2 slaapkamers en een 2e badkamer met douche Centraal gelegen tussen Oudenaarde en Kluisbergen, in het hartje van de Vlaamse Ardennnen Voor meer info en/of een afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 232 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 69 68 67
490 000 €

9700 Oudenaarde

Voormalig te renoveren notariswoning centrum Oudenaarde op 921 m2 Indeling : Imposante inkomhal, bureelruimte, gewezen wachtzaal, ruime living en zithoek, extra leefruimte met aansluitend de keukenruimte en toilet. Op het verdiep zijn er 5 slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder waar nog extra uitbreiding mogelijk is. Er is tevens een grote kelder aanwezig. De tuin bestaat uit een garage, terras en gazon. Technische weetjes : EPC 511 Kwh/m2 F-label CV stookolie Dak in goede staat. Schrijnwerk hout Wat maakt deze woning zo speciaal : Deze voormalige notariswoning met heel wat volumes biedt een uniek kans voor renovatie en herbestemming. Het vastgoed straalt een tijdloze charme uit die de grandeur van vroeger combineert met de mogelijkheden van vandaag. Binnenin bevinden zich hoge plafonds, sierlijke lijsten en parketvloeren. Deze karakterisieke elementen vormen de basis voor een prachtige renovatie. Gelegen pal in het centrum nabij de markt, winkels, scholen en het station. Maak je afspraak via ### of ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 400 185 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 69 68 67
319 000 €

9700 Oudenaarde

Op een boogscheut van het centrum van Oudenaarde en gelegen aan een verbindingsweg treffen we deze totaal gerenoveerde woning. Bij het betreden van de woning komen we terecht in de grote woonkamer met aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend aan de keuken is er een extra berging voorzien alsook een ruim terras. Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet en een tweede, technische, berging. Op de eerste verdieping beschikt de woning over een ruime badkamer voorzien van ligbad, toilet en inloopdouche. Ook is er een ruime berging, dressing en grote slaapkamer met prachtig zicht over de velden. Op de tweede verdieping zijn dan nog eens 2 volwaardige slaapkamers voorzien. Tot slot is er de omheinde tuin die te bereiken is via het terras of zijingang naast de woning. Graag meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om contact op te nemen. Ruben: ### Troeven *Gerenoveerd *3 Slaapkamers *Grote dressing *Zijingang *Meteen beschikbaar Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Ja Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 182 290 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 47 48 48
168 000 €

9700 Oudenaarde

Te renoveren woning nabij het centrum Oudenaarde Indeling : inkomhal, living met eetplaats, keukenruimte, badkamer, toilet en wasplaats. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar eventueel nog 2 slaapkamers kunnen gemaakt worden. Het geïsoleerd dak werd ong 15 jaar geleden gerenoveerd. Verder is er een knusse tuin met aanhorigheden. Schrijnwerk PVC dubbel glas EPC 398 kWh/m2 D-label geen renovatieplicht Gelegen nabij scholen, winkels, heraangelegde haven en centrum Oudenaarde. Parkeergelegenheid voor de woning. Maak je afspraak via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 69 68 67
179 000 €

9700 Oudenaarde

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een living met keuken en badkamer. Achterliggend heb je ook een bergruimte. Op de verdieping heb je 2 slaapkamers. Verder is er een vaste trap naar de zolder waar nog 1 of 2 kamers kunnen gemaakt worden. De woning geniet een aangenaam stadstuintje. De woning is rustig gelegen maar toch op wandelafstand van het centrum van Oudenaarde. Alle winkels en scholen dichtbij en snelle aansluiting naar de N60. Vooraan de woning is er gratis parking. Voor meer info en/of een bezoek bel Eefje van Immo D'hondt ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 69 68 67
289 000 €

9700 Oudenaarde

Indeling: Gelijksvloers: Hal - woonkamer - eetkamer - keuken - badkamer - wasplaats Eerste verdieping: slaapkamer 1 - slaapkamer 2 -slaapkamer 3 Troeven: + Ruime zolder met vaste trap + Grote garage/werkplaats met grote poorten + Zonnepanelen + Dak, keuken en badkamer recent vernieuwd Extra: Akte uiterlijk te verlijden op 29/09/2024 Woning vrij vanaf 1/05/2025 Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. Op zaterdag 29/06 tussen 10u en 11u kan je de eigendom bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via ### Contacteer ons voor meer info via ### of ### Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 173 103 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 20 80 20
1 395 000 €

9700 Oudenaarde

UNIEK aan de SCHELDE gelegen PRACHTIG LANDHUIS op 6387m2. Charmante TOEGANGSWEG en aangelegde parking, omringd door GROEN en genietend van alle RUST, gelegen aan de Schelde met toegang tot het Jaagpad, ENERGETISCHE TOTAALRENOVATIE (EPC 65!), zijn slechts enkele troeven van deze unieke eigendom. Momenteel goeddraaiende B&B, tevens ideaal voor grote gezinnen of mensen op zoek naar rust en ruimte. INDELING: de B&B bestaat uit 3 LUXE-KAMERS (waarvan 1 studio) met elk een eigen mooi ingerichte badkamer, LUXE-KEUKEN met EILAND en extra ontbijthoek, prachtige TUINKAMER uitgevend op een terras en met zicht op groen. PRIVE: gezellige leefruimte met inbouwcassette, bureau/muziekkamer, badkamer, berging, en op het verdiep 2 slaapkamers en zolder. Handige GARAGE/TUINBERGING, extra berging, kelder. MOOI AANGELEGDE TUIN, weide, ZONNEPANELENPARK. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 375 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
1 395 000 €

9700 Oudenaarde

UNIEK aan de SCHELDE gelegen PRACHTIG LANDHUIS op 6387m2. Charmante TOEGANGSWEG en aangelegde parking, omringd door GROEN en genietend van alle RUST, gelegen aan de Schelde met toegang tot het Jaagpad, ENERGETISCHE TOTAALRENOVATIE (EPC 65!), zijn slechts enkele troeven van deze unieke eigendom. Momenteel goeddraaiende B&B, tevens ideaal voor grote gezinnen of mensen op zoek naar rust en ruimte. INDELING: de B&B bestaat uit 3 LUXE-KAMERS (waarvan 1 studio) met elk een eigen mooi ingerichte badkamer, LUXE-KEUKEN met EILAND en extra ontbijthoek, prachtige TUINKAMER uitgevend op een terras en met zicht op groen. PRIVE: gezellige leefruimte met inbouwcassette, bureau/muziekkamer, badkamer, berging, en op het verdiep 2 slaapkamers en zolder. Handige GARAGE/TUINBERGING, extra berging, kelder. MOOI AANGELEGDE TUIN, weide, ZONNEPANELENPARK. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 375 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
1 695 000 €

9700 Oudenaarde

UNIEK GELEGEN (WAANZINNIG UITZICHT), PRACHTIG AFGEWERKTE LUXE-VILLA met charmante SERRE en wijngaard. Gerenoveerd in 2012 door Stephane Boens. PRACHTIG ZICHT, mooie oprit, aangelegd TERRAS met UNIEK ZICHT, wijngaard, en LUXE-SERRE. INDELING VILLA; charmante inkomhal met prachtige trap, vestiaire en toilet, gezellige zithoek met open haard, toffe bureauruimte met bibliotheek/eetplaats, prachtige LEEFKEUKEN genietend van het waanzinnig uitzicht (2de open haard), extra polyvalente ruimte, handige kelder, 3 ruime slaapkamers, 2 luxueuze badkamers en zolder. Opp. Ca. 5.500m². PRACHTIGE MATERIALEN. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 250 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Prijs op aanvraag

9700 Oudenaarde

Inkomhal, living met open haard, keuken, dagelijks salon, 4 slaapkamers, badkamer, kelders, zolder, inpandige garage, dubbele garage in de tuin met afzonderlijke toegangspoort, zongerichte terrassen en tuin met tuinberging en waterpartij. Er is de mogelijkheid om een perceel landbouwgrond (weide) van ca 8.000m² bij te kopen. Zeer sterk gebouwde, weliswaar op te frissen villa op 3.278m² (kant Ooike). Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek. Meer weten?

334
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 41 76
275 000 €

9700 Oudenaarde

Op de gelijkvloerse verdieping van deze woning heb je een inkomhal, een living, keuken en veranda. Op de verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Verder is er ook een zolder en een kelder in de woning. De halfopen bebouwing geniet een grote tuin met 2 garages/ bergingen. Zeer rustig gelegen, dichtbij scholen, centrum en station. Ideale ligging voor gezinnen. Voor meer info en/of een afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 158 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 69 68 67
215 000 €

9700 Oudenaarde

Ontdek dit unieke handelspand tegenover het station in Oudenaarde! Dit ruime pand, voorheen een café, beschikt over een grote gelagzaal, gescheiden sanitair voor dames en heren en een gezellige woonst met keuken en badkamer. Het eerste verdiep biedt een ruime leefruimte, twee slaapkamers en een douchecabine. Extra troeven zijn de inrichtbare zolder met vaste trap en een kelder voor extra bergruimte. Bovendien is er een tuin/terras voor extra zitplaatsen of ontspanning. De toplocatie tegenover het station en op wandelafstand van de Grote Markt zorgt voor uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Er bestaat ook een optie om uit te breiden met een grote garage en toegang tot de achtergelegen Broekstraat. Grijp deze kans op een ideale locatie in Oudenaarde! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 213 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 21 48 08
1 300 000 €

9700 Oudenaarde

De hoeve, gelegen in Horebeke, combineert rust, ruimte en luxe, en omvat twee aparte woongedeeltes met authentieke elementen.Het eerste gedeelte is voorzien van zonnepanelen en biedt op het gelijkvloers 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ontspanningsruimte, een ingerichte keuken met bijkeuken, een leefruimte met houtkachel en een eetplaats met toegang tot terras en tuin. Op het tweede verdiep, bereikbaar via de woning of een aparte buitentrap, bevinden zich nog 2 kamers, een badkamer, een leefruimte en een zolder. De woning heeft ook (wijn)kelders.Het tweede woongedeelte is recent gerenoveerd met een open keuken, eetplaats en zithoek, waarbij de authentieke booggewelven te zien zijn. Het gelijkvloers heeft een ontspanningsruimte met toegang tot de binnenkoer. Op het tweede verdiep zijn er 2 slaapkamers en 2 badkamers, met het oude gebinte zichtbaar geïntegreerd.De hoeve omvat diverse schuren, waarvan één is omgebouwd tot polyvalente ruimte voor feesten,... Er is ook voldoende parkeergelegenheid. De volledige eigendom is vrij van pacht en is ideaal voor meerdere gezinnen, een B&B, vakantiewoning, vrij beroep,... Alleen een schriftelijk bod, aanvaard door de verkopers, resulteert in een verbintenis of verkoop. De prijs omvat een minimumprijs. Geen renovatieplicht. De hoeve is gelegen in woongebied met landelijk karakter en de landbouwgrond in agrarisch gebied. Plan snel een bezoek. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 561 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 50 00 07
1 235 000 €

9700 Mullem

Deze recent gebouwde landhuis villa is gelegen op een steenworp van het pittoreske Mullem en ligt aan de poort van de Vlaamse Ardennen.Het perceel van 1524 m2 werd aangelegd met talrijke fruitbomen en sierplanten, een ruime oprit met imposante poort en een uitnodigend houten bijgebouw dat dienst doet als carport en poolhouse.Aan de zuidkant van het perceel vinden we het zwembad met een terras om u tegen te zeggen. Deels badend in volle zon palend aan keuken en orangerie, deels overdekt voor de killere lente -en herfstavonden met een prachtige open haard.Dit alles gedomineerd door een kloeke landhuis-villa met oog voor detail en afgewerkt door en voor epicuristen.Er zijn 3 slaapkamers waarvan de master-slaapkamer haar eigen dressing en badkamer heeft. De 2 andere kamers hebben een eigen douche kamer.Op het gelijkvloers is er een heel ruim salon met aansluitend de eetkamer en ruime leefkeuken, keukenberging en wasplaats.Via een prachtige orangerie komt men in de carport met op de verdieping een zolderruimte die kan dienst doen als atelier, etc ...Uitzonderlijke villa op een uitzonderlijk locatie. Op 5 min van Oudenaarde centrum en op 20 min van Gent centrum. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 290 235 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 21 11 94
359 000 €

9700 Oudenaarde

Dit herenhuis is gelegen in de Aalststraat, op 15 min. wandelen van de markt in Oudenaarde. Deze statige woning werd recent opgefrist. INDELING VAN DE EIGENDOM Gelijkvloers: - inkomhal - praktijkruimte of polyvalente ruimte in twee delen (kan eveneens ingericht worden tot leefruimte met slaapkamer) - badkamer met ligbad + wasplaats - apart toilet - toegang naar de tuin via het balkon - berging/ bureauruimte / slaapkamer Eerste verdieping: - open leefruimte met eetplaats - keuken - apart toilet met kleine douchekamer Tweede verdieping: - zeer ruime dressing / slaapkamer - aparte bureau / slaapkamer - badkamer met douche en toilet Derde verdieping: - slaapkamer - ensuite badkamer met ligbad en toilet Kelder: De volledige woning is onderkelderd en toegankelijk via een trap in de hal. Exterieur: Verrassende tuin met ruim terras Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 244 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 20 80 20
338 674 €

9700 Oudenaarde

TE KOOP in Oudenaarde Boskant 12 Mooie perceel grond voor het bouwen van een half - open bebouwing Lot 1 : Opp. +/- 705 m² prijs : € 115.000 FORMULE WATER- EN WINDDICHT: - Ruwbouwwerken - Timmerwerken - PVC ramen met beglazing kw 1.0 - Dak- & zinkwerken _________________ = € 223.674 excl. btw OPTIE AFWERKING: - Elektriciteit en ventilatie - Chape -en vloerisolatie - Pleisterwerken - Sanitaire werken ( HW toestellen = € 4.000 excl. btw ) - Warmtepomp lucht/water ( Viessmann ) - Bevloering ( HW vloer : 35€/m² HW plinten : 12.50€/lm HW wandtegels : 25€/m² ) - Keukeninstallatie ( HW = € 8.000 excl. btw) - Binnen schrijnwerk - Voegwerken - Blowerdoortest - Zonnepanelen 8st. ( 395 Wp ) _________________ = € 100.491 excl.btw WIJ BOUWEN OOK A LA CARTE Opties zijn mogelijk tot net voor " Normale Bewoonbaarheid" (volgens aannemingsovereenkomst) Informeer naar onze interessante HUISRUIL-FORMULE zie ook : WWW.SPEYBROECK.BE Bel ### of GRATIS ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 54 42
629 763 €

9700 Oudenaarde

TE KOOP in OUDENAARDE- Boskant, 12 Heel mooi en rustig gelegen perceel bouwgrond voor het bouwen van een open bebouwing in OUDENAARDE- Boskant, 12 Opp. : +/- 1659 m² prijs : € 235.000 FORMULE WATER- EN WINDDICHT: - Ruwbouwwerken - Timmerwerken - PVC ramen met beglazing kw 1.0 - Dak- & zinkwerken _________________ = € 394.763 excl. btw OPTIE AFWERKING: - Elektriciteit en ventilatie - Chape -en vloerisolatie - Pleisterwerken - Sanitaire werken ( HW toestellen = € 4.000 excl. btw ) - Warmtepomp lucht/water ( Viessmann ) - Bevloering ( HW vloer : 35€/m² HW plinten : 12.50€/lm HW wandtegels : 25€/m² ) - Keukeninstallatie ( HW = € 8.000 excl. btw) - Binnen schrijnwerk - Voegwerken - Blowerdoortest - Zonnepanelen 8st. ( 405 Wp ) _________________ = € 161.242 excl.btw WIJ BOUWEN OOK A LA CARTE Opties zijn mogelijk tot net voor " Normale Bewoonbaarheid" (volgens aannemingsovereenkomst) Informeer naar onze interessante HUISRUIL-FORMULE zie ook : WWW.SPEYBROECK.BE Bel ### of GRATIS ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 54 42

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Oudenaarde (9700) + Deelgemeenten

**Huis te koop in Oudenaarde**

Oudenaarde, een charmante gemeente met een rijke geschiedenis en een bruisend gemeenschapsleven, is een gewilde plek voor mensen die op zoek zijn naar een huis. Met een overwegend eigenaarspercentage van 71%, weerspiegelt Oudenaarde de Belgische voorkeur voor woningbezit. Gezien het feit dat er op dit moment 102 huizen te koop staan, variërend van €89.000 tot €1.695.000, biedt de stad vastgoedopties voor zowel de budgetbewuste koper als degenen die zoeken naar luxe en exclusiviteit.

De huizen in Oudenaarde hebben gemiddeld 6 kamers, wat gelijk staat aan het nationale gemiddelde, en zijn voornamelijk gebouwd rond 1953. Dit geeft veel huizen in de gemeente karakter en geschiedenis, aspecten die vaak gewaardeerd worden door kopers. Inwoners en bezoekers van Oudenaarde kunnen ook genieten van uitstekende vervoersverbindingen, zoals de nabijheid van snelwegen A14/E17 en A10/E40, wat pendelen naar grotere steden zoals Gent of Brussel eenvoudig maakt.

De lokale faciliteiten ondersteunen een comfortabele levensstijl met meerdere winkelopties zoals Delhaize en Carrefour, alsook kinderopvang en onderwijsinstellingen binnen de gemeente. Dit alles maakt Oudenaarde niet alleen een plaats om te wonen, maar ook om te groeien en te bloeien in een ondersteunende gemeenschap. Het kopen van een huis in Oudenaarde staat gelijk aan het investeren in een levenskwaliteit die evenwicht biedt tussen stedelijke voorzieningen en de charme van het platteland.

Toon alles Toon minder