Huis te koop - Putte

52 zoekertjes (1 - 20)
470 000 €

2580 Putte

Instapklare, gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, garage en tuin. Gunstig gelegen in een verkaveling te Putte met scholen, winkels en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving. Deze woning werd in 1979 gebouwd, maar heeft een recente totaalrenovatie genoten en is hierdoor perfect instapklaar. Via de inkomhal, voorzien van gastentoilet, betreden we de woning waarna we toegang hebben tot de leefruimte met aansluitend de open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd, en staat eveneens in rechtstreeks contact met de inpandige garage. De woonkamer geniet veel lichtinval. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers en een badkamer met bad. Een inpandige garage met wasplaats maakt het plaatje compleet! De tuin is volledig aangelegd en omheind. Extra's: Vloerverwarming in leefruimte en keuken - airco in slaapkamers - ventilatie type D - 18 zonnepanelen - regenwaterput 10.000l - conforme elektrische keuring - EPC B Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 136 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
480 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze instapklare woning met 2 slaapkamers op een prachtig perceel van 2182 m². Deze charmante woning uit de jaren '70 straalt met zijn unieke architectuur en geniet volop van natuurlijk licht. Verder heeft u hier een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval en kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken, ingericht met de voornaamste toestellen, met aangrenzend een aparte berging. Verder geeft de hal ons toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en douchebad. U beschikt ook nog over een praktische inpandige garage. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 2 slaapkamers en veel potentieel op een ruim perceel te Putte. Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 2 slaapkamers- Perceel = 2182 m²- Uitstekende locatie Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 198 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
995 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Putte bevindt zich deze ruime, energiezuinige (label A) villa met 6 slaapkamers op een mooi perceel van 1855 m². U bevindt zich hier op een rustige ligging, toch met een uitstekende bereikbaarheid en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige woning, met een E-peil van slechts 14, is voorzien van de voornaamste technieken zoals onder andere geothermische warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem, vloerverwarming- en koeling, alarm, ...We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele, grote raampartijen en kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Vanuit de leefruimte heeft u panamorisch zicht op de tuin en de omliggende groene omgeving. De prachtige keuken is volledig ingericht en voorzien van uiterst kwalitatieve toestellen, zoals onder andere Quooker kraan en voldoende ingemaakte kasten. Vooraan op het gelijkvloers beschikt u over 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer momenteel ingericht is als bureauruimte en ook voorzieningen heeft voor het inrichten van een tweede badkamer. Verder beschikt u nog over een inpandige garage en een ruime aparte berging. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 4 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. In de volledig aangelegde tuin met ruim terras en overdekte patio kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige woning met een bewoonbare oppervlakte van 319 m² en 6 slaapkamers op een mooi perceel in een groene omgeving. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Rustige ligging- 6 slaapkamers- Energiezuinig (E-peil = 14) Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 319 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
498 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze instapklare woning met tuin op een schitterend perceel van 4012 m². De woning geniet van een zeer rustige ligging, toch met een goede bereikbaarheid en vlakbij het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte met open haard kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats, voorzien van airco. Van hieruit heeft u een prachtig zicht op de verzorgde tuin en de achterliggende groene omgeving, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Gezien de ruime omvang van dit perceel is dit ook ideaal voor dierenliefhebbers. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste en kwalitatieve toestellen. De keuken verleent u ook toegang tot de was- en bergplaats die ook beschikt over een apart toilet en douchekamer. De gelijkvloers beschikt verder nog over een ruime slaapkamer, voorzien van airco. Op de eerste verdieping geeft de nachthal ons toegang tot twee slaapkamers, een apart toilet en de badkamer uitgerust met lavabo en ligbad. Vooraan de woning geniet u van een mooi aangelegde voortuin en voldoende parkeermogelijkheden.U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklare woning met 3 slaapkamers en ruime tuin op een schitterend perceel en in een groene omgeving te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### :- 3 slaapkamers- Perceel = 4012 m²- Uitstekende ligging Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
280 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Beerzel bevindt zich deze karaktervolle woning met 3 slaapkamers. U geniet hier van een uiterst rustige ligging in een groene omgeving, toch vlakbij scholen, openbaar vervoer en het centrum van Beerzel. We betreden deze woning via de inkomhal. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime leefruimte waar u kan genieten van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kan u inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van airco, en een aparte eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Vanuit de keuken betreedt u de badkamer, uitgerust met ligbad en lavabo. De keuken geeft eveneens toegang tot een lichtrijke veranda, waar zich aansluitend een ruime berging en apart toilet bevindt. Op de eerste verdieping geeft een nachthal u toegang tot 3 ruime slaapkamers. Tot slot beschikt de woning nog over een ruime opslagruimte, inpandige garage en kruipkelder. U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met 3 slaapkamers op een mooi perceel te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- 3 slaapkamers- Rustige omgeving- Uitstekende locatie Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 173 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
320 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze woning met 2 slaapkamers grenzend aan parkgebied Heerkenshoeve. U geniet hier van de groene omgeving alsook een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij diverse invalswegen. We betreden de woning via de inkomhal. De open leefruimte met charmante speksteenkachel kunt u inrichten tot een gezellige zithoek. Dankzij de grote raampartijen en hoog plafond geniet u hier van veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin. Aangrenzend bevindt zich de eetruimte en keuken, dewelke is voorzien van de voornaamste toestellen. Door de aanwezigheid van grote schuiframen staat u ook hier in nauw contact met de tuin. Vanuit de keuken betreedt u een eerste slaapkamer, die eveneens ingericht kan worden als bureauruimte of hobbykamer. Verder omvat het gelijkvloers een praktische wasplaats, een extra berging, een apart gastentoilet en een ruime inpandige garage. De open en lichtrijke nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot een zeer ruime slaapkamer en de badkamer, uitgerust met inloopdouche, lavabo en toilet. In de zuid georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Achtergelegen weilanden en parkgebied garanderen u de nodige rust en privacy. U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Aan deze renovatieverplichting is echter eenvoudig te voldoen mits plaatsing van een condenserende ketel. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een charmante woning met 2 slaapkamers in een groene omgeving te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - 2 slaapkamers- Uitstekende locatie - Zuid georiënteerde tuin in parkgebied Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 175 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
399 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze ruime, energiezuinige (EPC B) woning met 2 ruime slaapkamers, tuin en garage. U geniet hier van een uitstekende ligging, toch in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van erg veel lichtinval door de grote raampartijen. U kunt deze inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van een gashaard, en een aparte eetplaats met zicht op de aangelegde tuin. De aparte keuken werd mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder omvat het gelijkvloers nog een veranda en een ruime berging met voorziening voor de wasmachine. De nachthal met apart toilet op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer, de welke is uitgerust een lavabo, ligbad en douche. Tot slot beschikt de woning ook nog over een zeer ruime zolder waar potentieel nog 2 extra kamers ingericht kunnen worden. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Achteraan de woning beschikt u nog over een garage, een carport en een tuinhuis.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met potentieel 4 slaapkamers op een mooi perceel in een Putte. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- EPC slechts 163- Uitstekende ligging- Potentieel 4 slaapkamers Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 228 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
549 000 €

2580 Putte

Deze instapklare woning op 4a 16ca grond, gelegen aan de Mechelbaan is het ideale huis voor een groot gezin. Een centrale ligging met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand en een uitstekende verbinding naar de E19 Antwerpen-Brussel. In 2022 werd deze statige villa gerenoveerd, met respect voor de authentieke trap en mooie gevel. Zowel isolatie (vloer, muur en dak), technieken als afwerking werden grondig vernieuwd. Van de kelder tot de 2de verdieping werden de ruimtes optimaal aangewend, met als resultaat een moderne gezinswoning met 5 kamers. De keuken en living krijgen veel lichtinval via het schuifraam, dat uitzicht geeft op de tuin en het nieuwe terras. De garage met geautomatiseerde sectionale poort is voorzien van een nieuwe vloer en nieuw pleisterwerk. De keuken is compleet uitgerust, met een oven, microgolf, vaatwasser, kookplaat, koelkast en freezer. De badkamer scoort met een overvloed aan ruimte en praktisch comfort, met een dubbel meubel, nis voor wasmachine, hangtoilet en een XXL-inloopdouche. In de leefruimte vermelden we nog graag de aanwezigheid van elektrisch bediende rolluiken. Kortom, een vernieuwde vrijstaande woning met 5 slaapkamers te Putte. Wees er snel bij! Extra's: - EPC: 160 kWh/m². - Asbestveilig. - Conforme elektrische installatie. - Geg. opp. zijn indicatief. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 167 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
650 000 €

2580 Putte

Perfect onderhouden woning met ruim magazijn in Putte Ligging: De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat met alle faciliteiten in de buurt (winkels, scholen, bushaltes, apotheek, bakker, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Even genieten van de natuur en een mooie wandeling kan perfect in het nabijgelegen "Beerzelberg" . Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, bureau, badkamer, slaapkamer, wasplaats, berging, leefruimte, keuken, terras met tuin en magazijn Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, 3 zolderkamers en apart toilet Omschrijving: In de inkomhal hebben we aan de linkerzijde een bureauruimte, badkamer en ruime slaapkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele lavabo. Aan de rechterkant betreden we de ruime woonkamer, vervolgens de keuken met berging en tot slot de wasruimte, deze is voorzien van een extra douche. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft zicht op de ruime tuin met terras. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een apart toilet en 3 zolderkamers. Een grote troef is het magazijn achteraan de woning met maar liefst een netto oppervlakte van 243m². Deze prima onderhouden en toegankelijk via een geautomatiseerde poort. Extra's: - EPC type C - Veel privacy - Kindvriendelijke buurt - Magazijn van 243m² Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 192 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
985 000 €

2580 Putte

Ruime woning met magazijn (188m²) en bouwgrond (1103m²) voor OB in Putte. Ligging: De woning en bouwgrond zijn gelegen op een locatie met veel visibiliteit, het zicht achterin geeft dan weer uit op weides en agrarisch gebied. Verder kent het een goede bereikbaarheid en verbinding naar Lier - Heist o/d Berg - Aarschot - Mechelen. Indeling: Woning: Inkomhal, bureau, gezellige woonkamer, open keuken met eetplaats alsook aansluitend een koele berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer, de zolderverdieping omvat een 4e, ruime slaapkamer. Magazijn: Ruim magazijn met automatische poort gesplitst in 3 verdiepingen die geïntegreerd kunnen worden in de woning. Oppervlakten: gelijkvloers: 188m², 1e: 188m², zolder/loft: 116m². Bouwgrond: De bouwgrond naast de woning wordt momenteel als extra tuin gebruikt. Dit is een perceel geschikt voor een open bebouwing met een opp. van 1103 m². Beschrijving: Prachtige eigendom met verschillende mogelijkheden, een ruime woning met 4 grote slaapkamers en charmante authentieke woonruimte. De woning werd gerenoveerd en is op heden instapklaar. Het naastgelegen magazijn kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, dit werd al onderverdeeld in 3 verdiepingen. Bijzonderheden: - EPC: 235 kWh/m2 jaar (label C) - Zicht op weiland - Grote slaapkamers en woonruimtes - Ruim magazijn Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 270 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
220 000 €

2580 Putte

Ligging: Deze goed onderhouden woning is gelegen nabij het centrum van Beerzel en tal van winkels, eenvoudig te bereiken via verschillende invalswegen. Achterin kan je terecht voor veel rust dankzij Beerzelberg. Indeling: Inkomhal, eetkamer, keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en niet afgewerkte zolder. Beschrijving: Op zoek naar een leuk renovatieproject en starterswoning? Dan is dit uw kans! De woning werd tot op heden steeds prima onderhouden en kent een goede basis, wel is er nood aan een renovatie. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Extra: - 2 ruime slaapkamers - Zolderruimte die toegankelijk gemaakt kan worden - Ideale starterswoning Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30
488 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte (Peulis) bevindt zich deze woning met 2 slaapkamers en mooi aangelegde tuin op een perceel van 1568 m². U geniet hier van een uitstekende ligging, toch bevindt u zich vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de ruime keuken voorzien van de voornaamste toestellen, met een zicht op de mooie tuin. Verder vinden we 2 ruime slaapkamers, een berging en de badkamer voorzien van bad/douche, dubbele lavabo en toilet. De woning is volledig onderkelderd en biedt enorm veel mogelijkheden naar opslag of als hobbyruimte. Tevens doet deze dienst als ruime garage. De zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap, heeft enorm veel potentieel. Je kan hier 2 extra ruimeslaapkamers en een badkamer maken. In de zuidwest-georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Volgens de EPC-simulatie kan je een EPC-label C bereiken door het vervangen van de elektrische verwarming door een condenserende gasketel.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met veel potentieel op een groene locatie te Putte (Peulis). Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - Perceel = 1568 m²- Volledig onderkelderd- zolder met groot potentieel Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 173 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
715 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze ruime, instapklare woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers met een ruim bijgebouw/magazijn. U bevindt zich hier in een rustige en groene omgeving, toch in de nabijheid van winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer. We betreden de prachtige woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. U geniet hier van veel lichtinval door de grote raampartijen en van hieruit kan u tevens het gezellig terras met zonneluik betreden. Aangrenzend bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste en tevens kwalitatieve toestellen. Hier heeft u ook de ruimte om een ruime zithoek te voorzien. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een ruime wasplaats met douche en lavabo, een aparte berging en een inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 (mogelijks 4) slaapkamers (waarvan 2 voorzien van airco) en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, toilet en douchebad. Hier bevindt zich ook nog een praktische zolderberging.De woning beschikt tenslotte nog over zeer ruim bijgebouw/magazijn met garagepoort en achterliggende tuin. Ideaal voor de uitoefening van een zelfstandige activiteit en kan natuurlijk ook dienst doen als werkplaats, extra garage, stockageruimte en/of hobbyruimte. Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers en magazijn/bijgebouw te Putte. Contacteer ons op ### voor meer informatie of neem een kijkje op ### Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- 278 m² bewoonbaar- Praktisch bijgebouw/magazijn Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 278 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
655 000 €

2580 Beerzel

Op een uitstekende locatie te Beerzel bevindt zich deze nieuwbouw BEN woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming-koeling, zonnepanelen en ventilatiesysteem,...We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. In de prachtige leefruimte geniet u van een mooi zicht op de tuin en veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een aparte berging/wasruimte. Verder omvat het gelijkvloers nog een bureauruimte aan de voorzijde. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van een inloopdressing. Verder beschikt u hier nog over een apart toilet, een ruime badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo en een tweede badkamer voorzien van lavabo en douche. In de ruime tuin met aangelegd terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder voldoet deze BEN woning aan alle huidige normen qua energiezuinigheid. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder 21% BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en energiezuinige nieuwbouwwoning te Beerzel. Contacteer ons voor meer informatie op ### of via ### .Bijzonderheden :- BEN woning- 3 slaapkamers- Uitstekende ligging Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 195 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
530 000 €

2580 Putte

Deze ruime villa op een perceel van 12a 91ca is gelegen in het rustige en groene Beerzel, in een aangename woonwijk. De woning, gebouwd in 1980, heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 280 m², werd steeds goed onderhouden en is instapklaar. De villa beschikt over een prachtige tuin met een gezellig terras waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur. Daarnaast is er een ruime ondergrondse dubbele garage, 5 parkeerplaatsen op eigen terrein en een atelier/werkplaats van 66 m². Ideaal dus voor wie graag klust of een eigen zaak aan huis heeft. Met 5 (mogelijk 6) slaapkamers, waarvan 3 op het gelijkvloers en 2 badkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin. Daarenboven is de woning volledig onderkelderd en zijn er nog 2 bergzolders. De EPC-waarde van deze woning is energielabel D. Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer. Bushalte op 100 meter. Het centrum van het gezellige Beerzel bevindt zich op 1,3 Km en Putte met alle faciliteiten op 1,8 Km. Kortom, deze statige villa in Beerzel is een ideale woning voor wie op zoek is naar ruimte, rust en comfort, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor meer gedetailleerde informatie, een indelingsplan en aanvraag bezoek: surf naar ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 280 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 61 76 60
589 000 €

2580 Putte

Meer info via ### of via ### Op een rustige locatie stellen we u deze exclusieve nieuwbouwwoning voor. De energiezuinige villa is gebouwd naar de BEN normen (E-peil 6) en door gebruik van de laatste nieuwe technieken in combinatie met zeer waardevolle, duurzame materialen zorgt dit voor een prachtige afwerking. Licht en ruimte is wat overheerst in de woonst. BIJZONDERHEDEN: - Warmtepomp - Vloerverwarming - Zonnepanelen - Geïsoleerd tuinhuis - Robot grasmaaier Indeling: We betreden de woning via een ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire en gastentoilet. De inkomhal geeft toegang tot de royale leefruimte met prachtige open keuken met eiland, eetruimte en zithoek. De grote glaspartijen zorgen voor een directe connectie met de tuin en het terras. Aansluitend is er nog een berging/wasplaats met ingemaakte kasten en toegangsdeur tot de tuin. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, apart toilet en badkamer met douche en bad. Tot slot is de woonst voorzien van een volledig afgewerkt tuinhuis (alle nodige voorzieningen) en robot grasmaaier. De woning wordt verkocht onder BTW-stelsel, eventueel ook mogelijk onder bepaalde voorwaarden onder registratierechten! Maak snel uw afspraak via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 191 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 84 96 84
189 000 €

2580 Putte

Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin. U geniet hier van een aangename ligging en een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.We betreden de woning via de inkomhal. De gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte, keuken, stookruimte, badkamer en veranda. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en biedt vele mogelijkheden. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Via een vaste trap bereikt u de nachthal op de eerste verdieping. Deze geeft ons toegang tot 2 ruime slaapkamers en een master bedroom. Verder is de woning volledig onderkelderd en beschikt ze over een inpandige garage. In de zuid georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin in Putte. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - 3 slaapkamers- Uitstekende locatie- Zuid georiënteerde tuin Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 210 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 12 41
873 000 €

2580 Putte

Voor meer info contacteer ### of ### Bent u op zoek naar een idyllische plek waar u kunt genieten van de rust en ruimte van het platteland, terwijl uw paarden kunnen grazen op uw eigen weelderige weiden? Zoek niet verder! Deze prachtige hoeve biedt u precies wat u nodig heeft. De hoeve is gelegen in een rustige en groene omgeving, dit biedt het beste van 2 werelden – de serene landelijke sfeer en toch dichtbij essentiële voorzieningen en uitvalswegen. Op het uitgestrekte landgoed van 2,5ha geniet je met het hele gezin van volledige privacy. Indeling eigendom: Vooraan een ruime loods van ca. 300m2 (opsplitsbaar), naastliggend een polyvalente ruimte met basis keuken en badkamer die momenteel dienst doet als yoga ruimte met aansluitend een aparte praktijk/bureauruimte. Naastliggend een ruime studio. Tot slot de woning, deze beschikt over 3 slaapkamers, een gezellige woonkamer, keuken en ruime badkamer. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht over het omliggende landschap. Verder zijn er diverse bijgebouwen aanwezig, zoals carport (400m2), vakantiewoning en opslagruimtes. Ervaar zelf de unieke charme en mogelijkheden die deze hoeve te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op, mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige stuk! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 355 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 84 96 84
295 000 €

2580 Putte

Totaal te renoveren open bebouwing op een grond van 671m². De woning werd reeds volledig gestript en alle bijgebouwen zijn al afgebroken. Indeling GLV: inkom, woonkamer, keuken, badkamer, achterbouw voor berging of dergelijke. 1V: mogelijkheid tot 4 slaapkamers en/of badkamer. Algemeen: - Ruime woning - Centrale ligging nabij winkels, scholen, invalswegen, etc. - Renoveren aan 6% - Asbestveilig Voor meer info of een bezoek: ### of ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 194 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 22 22 44
465 000 €

2580 Putte

Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, zolder en garage. Deze woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Putte, winkels, scholen en openbaar vervoer. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning en dit op een groene locatie te Putte? Dan dient u deze woning zeker te ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal met vervolgens de leefruimte en keuken. De leefruimte geniet veel lichtinval en een leuk zicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging. Via de nachthal treffen we 3 slaapkamers, toilet en de badkamer, uitgerust met douche en wastafel in meubel. De woning is eveneens voorzien van een inpandige garage. In de garage bevindt zich een trapladder dewelke toegang verleent tot de zolder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 190 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 33 30

**Huis te koop in Putte**

Putte, een pittoreske en rustige gemeente in België, blijkt een ideale plek voor zij die op zoek zijn naar een woning. Met een percentage van 76% huiseigenaren, weerspiegelt Putte een sterke voorkeur voor huisbezit. Uit de beschikbare gegevens blijkt dat er momenteel 50 huizen te koop staan, met veelal traditionele eigenschappen zoals halfopen of open bebouwingen, wat typerend is voor de lokale vastgoedmarkt. Deze huizen variëren sterk in prijs, wat de diversiteit in het aanbod aantoont; van het meest betaalbare huis dat te koop staat voor €160,000 tot het duurste huis dat op de markt komt voor €1,249,000.

Putte is niet alleen bekend om zijn stabiele vastgoedmarkt, maar ook om zijn strategische ligging. De nabijheid van belangrijke snelwegen zoals de A1/E19 en A13/E313 maakt het gemakkelijk toegankelijk, wat vooral nuttig is voor pendelaars die werken in grotere steden zoals Brussel of Antwerpen. Daarnaast biedt de gemeente goede voorzieningen zoals verschillende supermarkten en scholen, hoewel het ontbreken van een middelbare school iets is om rekening mee te houden voor gezinnen met oudere kinderen.

De charme van Putte wordt verder benadrukt door de aanwezigheid van bedrijven in sectoren zoals landschapsverzorging en bouw, wat werkgelegenheidsmogelijkheden biedt binnen de gemeente zelf. Voor potentiële huizenkopers die een comfortabele levensstijl zoeken, met de mogelijkheid om zowel van landelijke rust als van urban connectiviteit te genieten, biedt Putte een aantrekkelijke balans. De gemiddelde grootte van een huis hier met ongeveer 5,6 ruimtes biedt genoeg ruimte voor gezinnen om te groeien en zich thuis te voelen.

Toon alles Toon minder