Huis te koop - Vorselaar

24 zoekertjes (1 - 20)
420 000 €

2290 Vorselaar

Gelijkvloerse woning met 3 slpk. op 10a4ca Ligging: Kom je tot rust in de natuur? Perfect! Want op wandelafstand bevindt zich een bosrijke omgeving. De woning is gelegen in een zeer gunstige en kindvriendelijke buurt op fietsafstand van scholen, centrum van Vorselaar, winkels,.... Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken. Beschrijving: Deze woning dateert uit 1983. U betreedt de woning via de inkomhal die meteen toegang geeft tot alle ruimtes. Te starten bij de ruime woonkamer met houtkachel. Hierna bekomt u de geïnstalleerde keuken, voorzien van een gasvuur, dampkap, ijskast en dubbele wastafel. Vanuit de keuken hebt u toegang tot het overdekt terras en de tuin. Verder zijn er drie slaapkamers aanwezig, waarvan 1 met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid en twee wastafels in meubel. De berging geeft de mogelijkheid tot aansluiting van de wasmachine, droogkast en verder toegang tot de zolder en kruipkelder. Tot slot beschikt de woning over een ruime garage voor 2 wagens. Ideale woning voor iemand die op zoek is naar een gelijkvloerse woning in een rustige omgeving. Extra's: - EPC: 263 kWh/m² jaar - CV op gas - Alarm - Zonnepanelen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 147 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
499 000 €

2290 Vorselaar

Instapklare HOB met garage gelegen in het centrum van Vorselaar Ligging: Gelegen in een rustige, afgesloten residentie in het centrum van Vorselaar met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Via een poort met oprijlaan bereik je het afgesloten domein waar zich 10 woningen bevinden. Dit creëert een gevoel van rust en veiligheid. De unieke woning werd gebouwd in 2011, voldoet aan de huidige normen, voorzien van eye catchers en alle ruimtes zijn optimaal benut. Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die voorzien is van vestiairekasten en gastentoilet. De woonkamer staat in interactie met de tuin. Deze is voorzien van airco en via de schuifraam heb je toegang tot het terras en tuin. Aansluitend bevindt zich de keuken die volledig geïnstalleerd is. Hier vind je een kookplaat op gas, dampkap, koelkast, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak en berging. Verder een aparte wasruimte. Via de trap bereikt u 3 slaapkamers met airco, toilet en badkamer voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels in meubel. De tweede verdieping is volledige ingericht met airco en badkamer met douche en toilet. Tot slot behoort er een garage bij de woning. Kortom, een woning met hoogwaardige materialen en mogelijkheden dankzij het ruime volume op een kindvriendelijke locatie. Extra's: - EPC: 120 kWh/m² jaar - Vloerverwarming - Ventilatie D Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 211 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
619 000 €

2290 Vorselaar

Energiezuinige OB op een perceel van 1.407m² met zicht op achterliggend bos De woning is rustig gelegen op fietsafstand van het centrum van Vorselaar met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken. Indeling: Inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, wasplaats, bureel/slpk, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer, zolder, kelder, multifunctioneel bijgebouw en tuin. Beschrijving: U betreedt deze villa via de inkomhal uitgerust met een gastentoilet en krijgt toegang tot de leefruimte. De leefruimte geniet van aangenaam veel lichtinval en is voorzien van een hout kachel. Vervolgens bereikt u de keuken, deze is voorzien van alle comfort. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een wasplaats met spoelbak en nodige aansluitingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een bureel, de badkamer en een apart toilet. Tot slot om dit geheel compleet te maken is er achteraan de woning nog een bijgebouw aanwezig met verdieping. Het bijgebouw is geïsoleerd en voorzien van elektriciteit en verlichting. Dit alles staat op een knap rechthoekig perceel van 1.407m² met paadje naar achterliggend perceel bos. - EPC: 98 kWh/m² - Algemene renovatie (2012), zonnepanelen & bijgebouw (2019) - Dak, muren en vloer geïsoleerd - Kelder + kruipkelder - Sept. put + riolering & RWput Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 280 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
519 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 2, een zuid gericht perceel van 419 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het hele realisatietraject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 149
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
519 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 3, een zuid gericht perceel van 419 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het hele realisatietraject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 149
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
522 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 4, een zuid gericht perceel van 419 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het hele realisatietraject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 149
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
544 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 6, een zongericht perceel van 495 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 4 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het realisatietraject. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 173
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
539 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 7, een zongericht perceel van 467 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 4 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het realisatietraject. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 169
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
  Vorselaar (RBH47469)

2290 Vorselaar

520 000 € - 530 000 €

Stijlvol landelijk en energiezuinig wonen op een ideale ligging in Vorselaar. Zoek jij een stijlvolle en energiezuinige woning op een ideale locatie? Dan stellen we graag ons nieuw woonproject in Vorselaar aan je voor. Hier woon je in een familievriendelijke buurt aan de rand van de dorpskern met zicht op de velden. Een snelle connectie richting Herentals (E313) of richting Lille - Antwerpen - Eindhoven (E34) en de nabijheid van alle faciliteiten zijn zeker pluspunten. De 4 woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd en daar mag jij zelf de afwerking van A tot Z mee bepalen. Zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, akoestische en thermische isolatie, ventilatie type D, het is er allemaal. De woningen worden bijna-energieneutraal met een E-peil van 10 of lager gebouwd. Dat houdt de energiefactuur onder controle én je betaalt bovendien 5 jaar lang geen onroerende voorheffing. Met een lichtrijke en aangenaam ruime leef/woonkamer, ingerichte keuken en wasplaats, volledige geïnstalleerde badkamer, 3 slaapkamers (master met dressing), vaste trap naar zolderverdieping en flink wat bergruimte, zuidgerichte tuin met afsluiting, gezellig terras, oprit en een inpandige garage, hebben deze woningen alles wat een gezin nodig heeft. Verkoop van het grondaandeel valt onder registratie en de constructie onder btw-stelsel. Verlaagd BTW tarief 6% (i.p.v. 21%) is mogelijk indien u aan de wettelijke voorwaarden* voldoet. * Voorwaarden verlaagd BTW tarief 6%: (behoudens vergissingen en wettelijke wijzigingen) - De koper moet een natuurlijke persoon zijn. - De koper moet er zijn domicilie vestigen. - Het moet gaan om de enige eigen woning van de koper. - De bewoonbare oppervlakte van het onroerend goed mag maximum 200 m² bedragen. - De koper moet deze voorwaarden vervullen tot 31/12 van het 5de jaar volgend op het jaar van eerste ingebruikname Bent u benieuwd en wenst u meer informatie? Maak een afspraak en bel ons op het nummer ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 286 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 02 08
Huis te koop Vorselaar (RBL13601)
378 000 €

2290 Vorselaar

Prachtig gelegen kangoeroewoning met bijgebouw. Deze zeer mooi gelegen woning met geacht vergund karakter als zonevreemde woning bied veel mogelijkheden. Basisrechten voor zonevreemde woning houdt in dat de woning kan verbouwd worden binnen het bestaande volume of herbouwd kan worden tot maximaal 1000 m³. Momenteel bestaat de woning uit 2 woongelegenheden. Eerste woongelegenheid bestaat uit inkom, toilet, bergruimte, grote slaapkamer met badkamer, eetplaats, keuken, zithoek en zeer grote leefruimte. Tweede woongelegenheid bestaat uit leefruimte, keuken, badkamer en wasplaats. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en berging. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 337 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 22 00 00
Huis te koop Vorselaar (RBK99967)
345 000 €

2290 Vorselaar

Zeer goed gelegen instapklare woning met zuidwest tuin. Deze aangename houtmassiefbouw woning bestaat uit inkomhal, lichtrijke ruime leefruimte met open keuken, toilet en badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel in meubel. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en 1 bergruimte met mogelijkheid tot vierde slaapkamer. Bijzonderheden: - Ruime garage in tuin - Nieuwe zeer hoogwaardig afgewerkte en geïsoleerde erker achteraan met zonwerende veiligheidsbeglazing reynaers alu 1.0 (2023) - Gebruikrecht op woning tot 2/2027 (vergoeding 1.000 €/maand) - Zeer rustige ligging nabij centrum en groen Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 164 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 22 00 00
224 000 €

2290 Vorselaar

Te moderniseren woning op een perceel van 500m² Locatie: De woning is gelegen in een zeer gunstige en kindvriendelijke buurt op fietsafstand van scholen, het centrum van Vorselaar, winkels, ... Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken. Kom je tot rust in de natuur? Perfect! Want op wandelafstand bevindt zich een bosrijke omgeving. Indeling: Leefruimte, keuken, veranda, badkamer, berging, 2 slaapkamers, garage, kelder en tuin. Beschrijving: U betreedt deze woning rechtstreeks in de leefruimte die door zijn grootte praktisch kan worden ingericht met een eet - en zithoek. De leefruimte geeft verder toegang tot de overige ruimtes. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, dampkap, oven, spoelbak en biedt ruimte voor het plaatsen van een ontbijthoek. Langs de keuken vindt u de veranda die van natuurlijk lichtinval geniet door de glaspartijen. De veranda geeft tevens doorgang naar de badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping een berging en de toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers. Langs de woning bevindt zich een zeer ruime garage met smeerput en toilet. Tot slot om dit geheel compleet te maken, staat de woning op een perceel van 500m². - EPC: 928 kWh/m² - Renovatieverplichting van toepassing Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 161 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
165 000 €

2290 Vorselaar

Te renoveren/af te breken woonst op 4a 54ca in hartje Vorselaar. Deze woning dateert uit 1918 en dient volledig gerenoveerd te worden naar de hedendaagse normen. Ligging: Pal in het centrum van Vorselaar gelegen met alle faciliteiten op wandelafstand. Tevens zijn de verbindingswegen naar de omliggende (Herentals, Lille, Grobbendonk, ...) gemeenten alsook de E34 en de E313 vlot bereikbaar. Bouwvoorschriften te verkrijgen op aanvraag! Extra: - EPC 1221 kWh/m² - Vergund geachte constructie, Wg, GvKr, Gvv, Gmo Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
Huis te koop Vorselaar (RBK25065)
375 000 €

2290 Vorselaar

Mooie hoevestijl gezinswoning met 5 slaapkamers. In het centrum van Vorselaar ligt deze mooie, grotendeels gerenoveerde woning in hoevestijl met traditionele en karakteristieke architectuur. Gelijkvloers biedt deze woning plaats aan een ruime living met eetkamer, open keuken en grote veranda met zicht op de tuin. Verder zijn er mogelijks 2 slaapkamers gelijkvloers, al worden die nu gebruikt als bureau en ontspanningsruimte. De badkamer is voorzien van bad/douche combinatie, wastafel en toilet, ook een wasruimte en droge kelder zijn aanwezig. De bovenverdieping is volledig gerenoveerd, waarbij moderne voorzieningen harmonieus samenkomen met de authentieke charme van de hoevestijl. Nuttig gebruik gemaakt van de dakhelling met veel ingemaakte kasten biedt deze verdieping nog eens plaats aan 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet , waardoor er voldoende ruimte is voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige thuis. Grote meerwaarde van deze woning is de afgesloten ruime tuin, die een oase van privacy biedt en perfect is voor ontspanning en entertainment. Geniet van zonnige middagen op het terras of organiseer gezellige barbecues met vrienden en familie terwijl de kinderen vrijuit kunnen spelen op het gazon. De woning is uitgerust met zonnepanelen, wordt afgeleverd met een conforme keuring elektriciteit en een EPC C, waardoor je ook niet onderworpen bent aan de renovatieverplichtingen. Voor degenen die behoefte hebben aan extra opslagruimte en parkeergelegenheid, biedt de aparte garage voldoende ruimte voor voertuigen, fietsen en tuinapparatuur. Deze woning wordt beschikbaar tegen het einde van het jaar. Mis deze mooie kans niet om te wonen in deze prachtige hoevestijl woning in het centrum van Vorselaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging via ### of via ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 220 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 30 02 08
Huis te koop Vorselaar (RBJ47831)
524 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 1, een zuid gericht perceel van 478 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Wat ook fiscaal wordt beloond.Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het hele realisatietraject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 151
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
Huis te koop Vorselaar (RBJ47827)
519 000 €

2290 Vorselaar

Een heerlijke, rustige plek voor jouw gezin? Dat vind je in Klissenhoek in Vorselaar. Op lot 5, een zuid gericht perceel van 419 m² bouwen we een stijlvolle open bebouwing.Met een open ingedeelde en lichtrijke leefruimte, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 slaapkamers, handige bergruimtes, gezellig terras, zongerichte tuin, oprit en carport. De woning wordt heel energiezuinig en is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ideale ligging in nieuwe familievriendelijke en groene woonbuurt, dicht bij het centrum en alle faciliteiten.We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest jouw keuken- en badkamerinrichting, de vloer- en wandtegels uit bij onze projectpartners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het realisatietraject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 149
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 47 10 10
298 000 €

2290 Vorselaar

Deze eigendom, welke bestaat uit een op te frissen woning(120m²) en een recent vergunde nieuwbouw(100m²) in de tuin op een perceel van 525m² is gelegen op wandelafstand van het centrum van Vorselaar. Op de benedenverdieping heb je een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met ligbad dubbele lavabo en toilet, bergplaats en een droge kelder. Boven heb je 2 slaapkamers, dressing, toilet en nog 2 zolderkamers/speelkamer of extra slaapkamer. Het bijgebouw/garage welke nu dienst doet als magazijn is voorzien van alle nutsvoorzienigheden en is tevens volledig onderkelderd. Kortom een huis en bijgebouw met meerdere mogelijkheden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 210 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 68 60 40
Huis te koop Vorselaar (RWC29829)
345 872 €

2290 Vorselaar

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 407.022 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel. nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding an uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via " DE KREDIETWINKEL" SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 332
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 70 22 95
Huis te koop Vorselaar (RBH47466)
520 000 €

2290 Vorselaar

Stijlvol landelijk en energiezuinig wonen op een ideale ligging in Vorselaar. U kan de woningen in detail terugvinden via deze link. Zoek jij een stijlvolle en energiezuinige woning op een ideale locatie? Dan stellen we graag ons nieuw woonproject in Vorselaar aan je voor. Hier woon je in een familievriendelijke buurt aan de rand van de dorpskern met een zicht op de velden. Een snelle connectie richting Herentals (E313) of richting Lille - Antwerpen - Eindhoven (E34) en de nabijheid van alle faciliteiten zijn zeker pluspunten. De 4 woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd en daar mag jij zelf de afwerking van A tot Z mee bepalen. Zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, akoestische en thermische isolatie, ventilatie type D, het is er allemaal. De woningen worden bijna-energieneutraal met een E-peil van 10 of lager gebouwd. Dat houdt de energiefactuur onder controle én je betaalt bovendien 5 jaar lang geen onroerende voorheffing. Met een lichtrijke en aangenaam ruime leef/woonkamer, ingerichte keuken en wasplaats, volledige geïnstalleerde badkamer, 3 slaapkamers (master met dressing), vaste trap naar zolderverdieping en flink wat bergruimte, zuid gerichte tuin met afsluiting, gezellig terras, oprit en een inpandige garage, hebben deze woningen alles wat een gezin nodig heeft. Verkoop van het grondaandeel valt onder registratie en de constructie onder btw-stelsel. Verlaagd BTW tarief 6% (i.p.v. 21%) is mogelijk indien u aan de wettelijke voorwaarden* voldoet. * Voorwaarden verlaagd BTW tarief 6%: (behoudens vergissingen en wettelijke wijzigingen) Bent u benieuwd en wenst u meer informatie? Maak een afspraak en bel ons op het nummer ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 02 08
Huis te koop Vorselaar (RBG61639)
Voorstel vanaf 495 000 €

2290 Vorselaar

In het centrum van Vorselaar realiseert Danneels een nieuwbouwproject met energiezuinige gezinswoningen in hedendaagse stijl. De woningen zijn rustig en familievriendelijk gelegen aan de rand van het Kerkebos. Op het lot 6 bouwen we een halfopen bebouwing met o.m. een open ingedeelde woonkamer, ingerichte eilandkeuken en badkamer, 3 mooie slaapkamers, perfect zongerichte tuin met gezellig terras, oprit en alu carport.Deze bijna-energieneutrale (BEN) woning met E-peil 15 is uitgerust met een geothermische warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.Danneels werkt deze woning sleutel-op-de-deur voor je af en jij kiest zelf jouw keuken- en badkamerinrichting en de vloer- en wandtegels bij onze partners. De totaalprijs en de oplevertermijn liggen vooraf vast en jouw klantenbegeleider staat voor je klaar. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 149
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 30 81 00

Huis te koop in Vorselaar

Vorselaar, een charmant dorp in de provincie Antwerpen, biedt een uitgebreide keuze aan woningen, voornamelijk bestaande uit huizen met een open bebouwing. Met 27 huizen momenteel te koop, variërend van €165,000 tot €699,000, zijn er opties voor uiteenlopende budgetten en voorkeuren. De gemiddelde prijs van een huis in Vorselaar bedraagt ongeveer €466,810, wat een reflectie is van de kwaliteit en de ruimte die deze woningen bieden. De huizen in Vorselaar zijn gebouwd rond 1970, wat doorgaans betekent dat ze solide zijn en vaak ruime percelen hebben.

De gemeente Vorselaar is sterk gericht op gezinsleven en gemeenschapszin. Met faciliteiten zoals drie kinderdagverblijven, drie kleuterscholen, twee lagere scholen en drie middelbare scholen, is het een ideale locatie voor gezinnen. Bovendien draagt de goede bereikbaarheid bij aan het wooncomfort. De nabijheid van de snelwegen A13/E313 en A21/E34 zorgt ervoor dat steden zoals Antwerpen en Hasselt vlot bereikbaar zijn, wat Vorselaar ook aantrekkelijk maakt voor pendelaars.

Vorselaar heeft een rijke gemeenschap waarbij 78% van de bewoners eigenaar is van hun woning. Dit draagt bij aan de stabiliteit en de verzorgde uitstraling van het dorp. De lokale economie wordt ondersteund door diverse kleine en middelgrote ondernemingen, waaronder meerdere kappers en beauty salons, adviesbureaus en restaurants. Met een gemiddeld netto jaarsalaris van €19,768 en de aanwezigheid van basale voorzieningen zoals een Carrefour supermarkt, combineert Vorselaar landelijke charme met stedelijk gemak.

Toon alles Toon minder