Huis te koop - Wetteren

78 zoekertjes (1 - 20)

9230 Wetteren

395 000 € - 420 000 €

LIGGING Dit kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen langs de Oude Heerbaan en de Gijzenzelestraat te Wetteren en bestaat uit 6 energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen zullen opgetrokken worden in een modern – landelijke stijl en dit gelegen op een locatie waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Daardoor heeft u een goede verbinding naar omliggende steden en gemeenten via de E40 en de Oosterzelesteenweg. Verder bevinden diverse winkels, scholen, recreatie en het openbaar vervoer zich vlakbij. TROEVEN - Gebruik van kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken - Mix van halfopen- en gesloten woningen op gunstige locatie - Energiezuinig PROJECT EN AFWERKING De woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking en een esthetisch tijdloze architectuur. Elke woning beschikt over volwaardige ruimtes die u volledig naar eigen keuze kan inrichten. Binnen het project is er gekozen voor een mix van halfopen en gesloten woningen die allen voorzien zijn van 3 of 4 slaapkamers, een badkamer, een terras en een mooie tuin. Dankzij de grote raampartijen achteraan de woning kan u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een unieke beleving! Als extra troef wordt elke woning voorzien van een handige tuinberging en een carport of garage, naargelang het type woning. Grijp nu deze mooie kans! Voor meer info, contacteer Kevin: ### (Bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd) Meer weten?

3 - 4 Slaapkamer(s) 156 - 182 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
160 000 €

9230 Wetteren

Op zoek naar een starterswoning of een rendabele investering? Zoek niet verder. Albert Wetteren biedt u de volgende woning in het centrum van Wetteren aan: Deze rijwoning is ideaal voor wie op zoek naar een ruime woning met 3 slaapkamers. Met een bewoonbare oppervlakte van 176 m² is meer dan voldoende ruimte voor een gezin. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een keuken, een badkamer met ligbad, een apart toilet, twee plaatsen waar u een bureau/dressing van kan maken en een terras. De EPC-waarde van 459 kWh / (m² jaar) en het energielabel E kunnen mits een aantal kleine aanpassingen al zeer snel verlaagd worden naar een energielabel D. Momenteel wordt de woning verhuurd. Deze woning kan dus zeker ook als een ideale investering aangekocht worden. Kortom, deze woning in Wetteren heeft veel potentieel om hier de perfecte starterswoning van te maken of om in te investeren en zeker een rendabele opbrengst te krijgen. Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 176 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
295 000 €

9230 Wetteren

BEZOEKMOMENT NA AFSPRAAK: ZATERDAG 20/04 Deze woning is zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van autosnelwegen. De indeling is als volgt: inkomhal, ruime en lichtrijke leefruimte met eetplaats en open keuken die voorzien is van een oven, microgolf, kookplaat en vaatwasser. Achtergelegen vinden we de badkamer die voorzien is van een douche, badkamermeubel, toilet en plaats voor een wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers (12m² en 14m²) en een dressing. Via een vaste trap kan u naar de tweede verdieping waar we de derde slaapkamer treffen (17m²). Een grote troef van deze woning is de aangename en goed georiënteerde tuin. Tot slot kan u gebruik maken van een doorgang die uitgeeft op de straat. Zo hoeft u niet met een fiets of afval door de woning. Deze woning is beschikbaar vanaf september 2025. Er zal door de huidige bewoners een maandelijkse bezettingsvergoeding betaald worden. EPC: 143 kWh/m²jaar – label B PVC ramen met HR-glas Cv op gas KEI conform S.i. in aanvraag Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 117 92 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
460 000 €

9230 Wetteren

EERSTE EN ENIGE BEZOEKMOMENT NA AFSPRAAK: ZATERDAG 20 APRIL: 9u00 – 13u00 Deze woning is zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van autosnelwegen. De indeling is als volgt: inkomhal, leefruimte en eetplaats gevolgd door de keuken en veranda. In de veranda is een wasplaats en eerste toilet. Vanuit de keuken kan u naar de droge kelder die kan dienen als berging. Op de eerste verdieping vinden we 2 zeer ruime slaapkamers (18m² en 24m²) met ingebouwde kasten, een bureau en een badkamer. Op de tweede verdieping vinden we nog 2 ruime slaapkamers (14m² en 15m²) en een zolderberging. Een grote troef van deze woning is de aanpalende garage/atelier die voorzien is van 3x400v. Deze ruimte is ideaal voor wie wonen en werken wenst te combineren. Verder is er nog een carport en een aangename, onderhoudsvriendelijke tuin. EPC: 247 kWh/m²jaar – label C PVC ramen met dubbele beglazing Cv op stookolie Asbestveilig Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 200 227 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
139 000 €

9230 Wetteren

Commercieel gelegen, te renoveren eengezinswoning in het centrum van Wetteren.Dichtbij gelegen zijn winkels, scholen, station en openbaar vervoer.De eigendom beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van 84m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 108m²Op de benedenverdieping kan er gemakkelijk een eet-zitkamer, keuken en toilet gecreëerd worden.Op de eerste verdieping is er een mogelijkheid om slaapkamers en badkamer in te richten en op de tweede verdieping is er een grote ruimte voor de inrichting van minimum 2 extra slaapkamers.Tot slot beschikt deze woning nog over een tuin.Bel vandaag nog voor deze te renoveren woning op 053/21.21.21EXTRA: De vermelde prijs is een richtprijs/startprijs. Deze methode geeft jou, als potentiële koper, de kans om op een transparante manier te bieden.Na ontvangst van deze biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het hoogste bod, de richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 108 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 21 21 21
415 000 €

9230 Wetteren

Instapklare woning, gelegen op groot perceel grond (3.010 m²). De indeling is de volgende: inkomhal met toilet, geïnstalleerde keuken met toestellen (deze werd in 2012 gerenoveerd), lichtrijke woonkamer met aangebouwde veranda met zicht over de tuin. Nachthal met drie slaapkamers, badkamer met ligbad/douche en lavabo. Een grote troef van de woning bevindt zich op het gelijkvloers/kelderverdieping, namelijk een ingerichte garage welke veel mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld een vrij beroep, bureauruimte, uitbreiding woning, ... Hierbij is ook een aparte berging en wasplaats. Buiten de woning is er een aangelegd tuin + deel weide, perfect als tuin of voor het houden van dieren (schapen, paarden, ...). De woning is voorzien van dubbele beglazing en zonnepanelen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 118 135 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 48 69 70
349 000 €

9230 Wetteren

Deze woning werd pas volledig gerenoveerd en is zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van autosnelwegen. De indeling is als volgt: inkom, ruime leefruimte (34m²) met aansluitend een praktische keuken (14m²) die voorzien is van een oven, microgolf, vaatwasser en gasfornuis. Daarnaast treffen we een ruime garage (28m²) met elektrische poort die plaats biedt voor een wagen en fietsen. Verder vinden we gelijkvloers nog een veranda en een droge kelder. Op de eerste verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers (15m², 16m², 16m² & 18m²) en een badkamer die voorzien is van een douche in ligbad, badkamermeubel en tweede toilet. De vierde slaapkamer heeft aansluitend een dressing van 11m². Ook is er nog een zeer ruime zolder (19m²) die momenteel dienst doet als berging. Een grote troef van deze woning is het achtergelegen magazijn van 80m². EPC: 213 kWh/m²jaar – label C Cv op gas KEI conform 19 zonnepanelen met thuisbatterij van 10 kW Airco aanwezig S.i. in aanvraag Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 207 229 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
420 000 €

9230 Wetteren

LIGGING Dit kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen langs de Oude Heerbaan en de Gijzenzelestraat te Wetteren en bestaat uit 6 energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen zullen opgetrokken worden in een modern – landelijke stijl en dit gelegen op een locatie waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Daardoor heeft u een goede verbinding naar omliggende steden en gemeenten via de E40 en de Oosterzelesteenweg. Verder bevinden diverse winkels, scholen, recreatie en het openbaar vervoer zich vlakbij. TROEVEN - Gebruik van kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken - Mix van halfopen- en gesloten woningen op gunstige locatie - Energiezuinig PROJECT EN AFWERKING De woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking en een esthetisch tijdloze architectuur. Elke woning beschikt over volwaardige ruimtes die u volledig naar eigen keuze kan inrichten. Binnen het project is er gekozen voor een mix van halfopen en gesloten woningen die allen voorzien zijn van 3 of 4 slaapkamers, een badkamer, een terras en een mooie tuin. Dankzij de grote raampartijen achteraan de woning kan u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een unieke beleving! Als extra troef wordt elke woning voorzien van een handige tuinberging en een carport of garage, naargelang het type woning. Grijp nu deze mooie kans! Voor meer info, contacteer Kevin: ### (Bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd) Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 156 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
395 000 €

9230 Wetteren

LIGGING Dit kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen langs de Oude Heerbaan en de Gijzenzelestraat te Wetteren en bestaat uit 6 energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen zullen opgetrokken worden in een modern – landelijke stijl en dit gelegen op een locatie waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Daardoor heeft u een goede verbinding naar omliggende steden en gemeenten via de E40 en de Oosterzelesteenweg. Verder bevinden diverse winkels, scholen, recreatie en het openbaar vervoer zich vlakbij. TROEVEN - Gebruik van kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken - Mix van halfopen- en gesloten woningen op gunstige locatie - Energiezuinig PROJECT EN AFWERKING De woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking en een esthetisch tijdloze architectuur. Elke woning beschikt over volwaardige ruimtes die u volledig naar eigen keuze kan inrichten. Binnen het project is er gekozen voor een mix van halfopen en gesloten woningen die allen voorzien zijn van 3 of 4 slaapkamers, een badkamer, een terras en een mooie tuin. Dankzij de grote raampartijen achteraan de woning kan u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een unieke beleving! Als extra troef wordt elke woning voorzien van een handige tuinberging en een carport of garage, naargelang het type woning. Grijp nu deze mooie kans! Voor meer info, contacteer Kevin: ### (Bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd) Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 156 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
410 000 €

9230 Wetteren

LIGGING Dit kleinschalig nieuwbouwproject is gelegen langs de Oude Heerbaan en de Gijzenzelestraat te Wetteren en bestaat uit 6 energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen zullen opgetrokken worden in een modern – landelijke stijl en dit gelegen op een locatie waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Daardoor heeft u een goede verbinding naar omliggende steden en gemeenten via de E40 en de Oosterzelesteenweg. Verder bevinden diverse winkels, scholen, recreatie en het openbaar vervoer zich vlakbij. TROEVEN - Gebruik van kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken - Mix van halfopen- en gesloten woningen op gunstige locatie - Energiezuinig PROJECT EN AFWERKING De woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking en een esthetisch tijdloze architectuur. Elke woning beschikt over volwaardige ruimtes die u volledig naar eigen keuze kan inrichten. Binnen het project is er gekozen voor een mix van halfopen en gesloten woningen die allen voorzien zijn van 3 of 4 slaapkamers, een badkamer, een terras en een mooie tuin. Dankzij de grote raampartijen achteraan de woning kan u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een unieke beleving! Als extra troef wordt elke woning voorzien van een handige tuinberging en een carport of garage, naargelang het type woning. Grijp nu deze mooie kans! Voor meer info, contacteer Kevin: ### (Bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 182 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
235 000 €

9230 Wetteren

Deze woning is zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van autosnelwegen. De indeling is als volgt: inkomhal, leefruimte en eetplaats met open keuken. Achtergelegen vinden we de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, badkamermeubel, toilet en plaats voor een wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers. Via een vaste trap kan u naar de zolder op de tweede verdieping. Deze ruimte biedt enorm veel potentieel en kan ingericht worden als extra slaapkamer. EPC: 311 kWh/m²jaar – label D PVC ramen met HR-glas Cv op gas Asbestveilig KEI conform Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 112 60 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
370 000 €

9230 Wetteren

Deze handelswoonst is gelegen in het hart van Wetteren. De ligging van dit pand is zeer aantrekkelijk, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Winkels, scholen, een ziekenhuis en diverse andere voorzieningen bevinden zich allemaal op wandelafstand. Alhoewel het pand zeker renovatiewerken nodig heeft biedt het een overvloed aan potentieel dat zeker de moeite waard is. Ook naar projectontwikkeling kan dit zeer interessant zijn. Het gebouw is opgedeeld in een veelzijdige handelsruimte die bestaat uit een grote entree, een ruime multifunctionele zaal, een bureauruimte, een wachtkamer, stilteruimte en 3 zalen die samengevoegd kunnen worden. Verder is er nog een keukentje met koelcel en een eerste grote inpandige garage met automatische poort. Op +1 bevinden zich een vergaderruimte en 4 ruime kamers. Bovenliggend bevinden zich nogmaals 5 kamers. Achterliggend beschikt dit pand over een garage met plek voor meerdere auto’s en onderaan een veelzijdige bergruimte. Deze garage komt achteraan uit op een parking midden in het centrum van Wetteren waardoor parking nooit een probleem mag zijn. EPC: Label D CV op gas Mobiscore: 8,6/10 Wil je zelf ervaren wat dit pand te bieden heeft? Contacteer Quinten van Immo Zone via telefoon op ### of per e-mail via ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 463 278 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
199 000 €

9230 Wetteren

EERSTE BEZOEKMOMENT NA AFSPRAAK: ZATERDAG 13 APRIL Deze woning is zeer gunstig gelegen in het centrum van Wetteren nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van autosnelwegen. De indeling is als volgt: inkomhal, leefruimte en eetplaats met open keuken die voorzien is van een oven, keramische kookplaat en vaatwasser. Verder vinden we nog de badkamer die voorzien is van een douche in ligbad en toilet. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, of 2 + dressing/ bureau. Tot slot beschikt deze woning ook nog over een ruime zolder die enorm veel potentieel biedt en kan ingericht worden als extra slaapkamer van 23m². Ook is er nog een kelder aanwezig. Een grote troef van deze woning is de aangename buitenruimte met uitweg naar de straat. Zo hoeft u niet met fietsen of afval door de woning. EPC: 213 kWh/m²jaar – label C Pvc ramen met hoogrendementsbeglazing Cv op gas Mobiscore: 8,3/10 S.i. in aanvraag Komt u graag zelf de mogelijkheden ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 128 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
245 000 €

9230 Wetteren

Achter de gevel van deze rijwoning schuilt een zeer gezellige woning waarbij er zeer veel mogelijkheden bij zijn. In Wetteren is alles direct terug te vinden van diverse voorzieningen en kan er genoten worden van deze bruisende gemeente. Bovendien profiteert deze woning van een gunstige bereikbaarheid dankzij verschillende invalswegen en de nabijheid van op- en afritten van de R4, E17 en E40. De woning heeft volgende indeling: een inkom, gevolgd door een aangename leefruimte met achterliggend een knusse ingerichte keuken, hier komt extra veel licht naar binnen door de extra lichtkoepel. Verder is er een badkamer met douche, lavabo en apart toilet. Bovenliggend zijn er 3 slaapkamers aanwezig en een apart toilet. Extern is er een lange tuin aanwezig waar kan genoten worden van de rustige achterliggende omgeving. Deels verwarming op gas, deels elektrische verwarming EPC: 646 kWh/m²jaar – Label F – renovatieverplichting Komt u zelf ook graag deze gezellige woning bezoeken? Aarzel dan niet om Immo Zone te contacteren op ### of per mail op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110 83 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
376 032 €

9230 Wetteren

LIGGING Dit nieuwbouwproject omvat 3 ruime woningen met elk een eigen terras en een tuin. Deze woningen zijn gelegen in Wetteren waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Verder zorgt de locatie ervoor dat u een goede verbinding heeft naar omliggende steden en gemeenten via ondermeer de E40 en de Oosterzelesteenweg. Daarnaast bevinden diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer zich nabij! PROJECT EN AFWERKING De drie woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met gebruik van de laatste technieken. Binnen het project is er gekozen voor een mix van gesloten en half-open woningen die allen bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. Woning nr. 2 en 3 zijn gesloten woningen en woning nr. 4 is een half-open woning. Alle woningen zijn voorzien van een privaat terras en een tuin. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijk afvallokaal voorzien binnen het project, waar ook de woningen gebruik kunnen van maken. Daarnaast zullen deze woningen ook uitgerust worden met vloerverwarming via een warmtepomp (koeling ook mogelijk) en met zonnepanelen. Tevens zijn er ook verschillende ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen voorzien binnen het project, die ook mee aangekocht kunnen worden. Aankoop onder 6%-BTW mogelijk, indien u voldoet aan de voorwaarden! Kom het zelf ontdekken en contacteer Kevin voor meer info en/of een bezoek: ### (bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 126 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
1 295 000 €

9230 Wetteren

Deze uitstekend gelegen woning bevindt zich in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien profiteert deze woning van een gunstige bereikbaarheid dankzij verschillende invalswegen en de nabijheid van op- en afritten van de R4, E17 en E40. Een grote troef van deze woning zijn de aanpandige loodsen, goed voor samen 3063 m². De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte met open keuken die voorzien is van alle comfort. Aansluitend aan de keuken is er een berging voorzien. Op de eerste verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers van 16 m² en een bergruimte. Op de tweede verdieping vinden we een ruime zolder van 25 m² die momenteel dienst doet als opbergruimte. De aanpandige loodsen zijn direct toegankelijk vanuit de inkomhal en biedt veel mogelijkheden voor zelfstandigen. Bovendien is er een aparte bureau in deze loods geïntegreerd, waardoor een scheiding tussen werk en privé mogelijk is. Kortom, het is een echte opportuniteit voor wie zoekt naar ruimte en functionaliteit. Cv op mazout EPC: 1004 kWh/m²jaar – Label F (renovatie verplichting) Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning met grote loodsen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op ### of via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 320 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 231 75 92
345 000 €

9230 Wetteren

In het levendige Wetteren staat een uniek huis met werkplaats te koop, gelegen in de rustige Prinses Josephine Charlottelaan. Deze historische rijwoning uit 1954 biedt talloze opties. Met 4 slaapkamers en 221m² bewoonbare oppervlakte, is comfortabel wonen gegarandeerd. Voeg een vijfde slaapkamer toe via een vaste zoldertrap. Het perceel van 534m² herbergt een werkplaats, een zeldzame vondst binnen het te koop aanbod in Wetteren. Dit voormalige confectieatelier, vergund voor industrie en ambacht, waarborgt privacy en veiligheid. Ombouwen naar een kantoor, atelier, praktijk of kangoeroewoning behoren tot de mogelijkheden. Een zuidwestelijk georiënteerde stadstuin biedt kans op een zalige groene cocon bij de woning. Het nabijgelegen jaagpad leidt snel naar de natuur. Indeling: - Gelijkvloers: inkom - bureau - open leefruimte met woonkamer en eetplaats - keuken - toilet - berging - garage- buitenberging - Eerste verdieping: nachthal - badkamer - toilet - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - slaapkamer 3 - slaapkamer 4 - Tweede verdieping: zolderruimte - Werkplaats (250m²) Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 221 410 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 234 34 34
Huis te koop Wetteren (RBJ98653)
415 000 €

9230 Wetteren

BEZOEKMOMENT ZATERDAG 20/04! Inschrijven via ### Deze prachtige totaal gerenoveerde woning is gelegen in Wetteren. Bij het betreden van de woning kom je binnen in de ruime hal die toegang biedt tot de gezellige woonkamer en eetkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een uitzicht op het terras. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en biedt voldoende opbergruimte. Naast de inkomhal is er een ruime berging voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping is de derde en grootste slaapkamer terug te vinden. Op deze slaapkamer is er een aansluiting voorzien voor een tweede badkamer. Het ruime terras is de ideale plek om te genieten van de zon en het buitenleven. De woning heeft een goede ligging ten opzichte van het centrum van Wetteren. Daarnaast is de woning op slechts 10 minuten gelegen van de op- en afrit van de E40 in Wetteren. Kortom, deze woning in Wetteren is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige en energiezuinige woning met voldoende ruimte en een prachtig terras. Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 136 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Huis te koop Wetteren (RBJ97357)
376 000 €

9230 Wetteren

KAREN OC VASTGOED - ### - PROJECT VOLLEDIG UITVERKOCHT OP 1 WONING NA - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in het project genaamd Svendsen, gelegen op een ideale locatie in Wetteren, met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke invalswegen.Onder het gunstige 6% btw-regime biedt deze woning een unieke kans om te investeren in jouw droomhuis. Met een royale oppervlakte van 143m², een zuid oost gerichte tuin van 70 m² en een aangelegd terras van 13 m², geniet je hier van een perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte.Dit project biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook duurzame en energiezuinige voorzieningen. De woning is volledig BEN-neutraal en beschikt over een warmtepomp en zonnepanelen, evenals een voorziening voor regenwater. Bovendien is er 3 dubbele beglazing aanwezig en werden er een ventilatiesystemen met warmterecuperatie geïnstalleerd, waardoor je kunt genieten van een comfortabel en milieuvriendelijk leefklimaat, met optimale luchtkwaliteit en energiebesparing.Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is dat de vermelde prijs all-inclusive is. Dit betekent dat je een totaalprijs betaalt inclusief alle afwerkingen, waardoor de woning instapklaar is zodra je de sleutel ontvangt!Mis deze kans niet om een uniek stukje vastgoed te verwerven en jouw toekomst vorm te geven in deze prachtige nieuwbouwwoning.DE INDELING: waar we jou de kans bieden om de basisstructuur van deze prachtige woning te respecteren, terwijl je toch de vrijheid hebt om jouw eigen persoonlijke touch toe te voegen. Deze woning is een blanco canvas binnenin, klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Met een solide basisstructuur biedt deze woning een stabiele fundering voor jouw toekomstige plannen. Of je nu droomt van een extra badkamer voor meer comfort en functionaliteit, of een ruime dressing voor al jouw kleding en accessoires, de mogelijkheden liggen voor je open waardoor je volledige controle hebt over de uiteindelijke uitstraling en indeling van jouw nieuwe thuis. Of je nu kiest voor moderne luxe of een tijdloze elegantie, de keuze is helemaal aan jou!Als kers op de taart is er ook een ondergrondse parking aanwezig, waar je de mogelijkheid hebt om een ondergrondse staanplaats aan te kopen. Daarnaast zijn er tevens bergingen beschikbaar die te koop aangeboden worden, waardoor je extra opslagruimte hebt voor al jouw spullen.PLANNEN? Vraag ernaar bij uw makelaar!Vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: ### of ### . Jouw droomhuis wacht op jou!Vergunning Uitgereikt; Woonuitbreidingsgebied; Geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPB in opmaak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 02 00
Huis te koop Wetteren (RBH31299)
440 000 €

9230 Wetteren

Langsheen de Zuidlaan in Wetteren bevindt zich deze halfopen nieuwbouwwoning met een moderne architectuur. Dit project bestaat uit twee halfopen bebouwingen waarvan reeds één verkocht is. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, de ruime en lichtrijke eet- en leefruimte, open keuken (voorzien van alle toestellen), aansluitend de keuken is er een bergruimte aanwezig die toegang geeft tot de garage. Via een groot schuifraam bereikt men de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een nachthal, een berging en een badkamer die voorzien is van alle comfort. De woning wordt voorzien van zonnepanelen (aantal nog te bepalen door EPB). Voor meer informatie en het lastenboek, contacteer Ellen: ### of ### *Prijs vermeld in de advertentie betreft prijs excl. BTW en kosten. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 185 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 39 33

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Wetteren (9230) + Deelgemeenten

113 panden te koop en/of te huur in Wetteren (Dendermonde), gemeente van 37 km²: er wonen 25.815 mensen in dit gebied waar we het volgende vinden een groter percentage vrouwen (51%) dan mannen in deze gemeente. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is ongeveer 42 jaar, ze zijn eigenaars in meerderheid (67%) van hun huis en hebben een gemiddeld inkomen per hoofd van de bevolking van € 19.590 netto per jaar. Huishoudens hebben gemiddeld 1,1 auto's en ligt dus onder het nationale gemiddelde van (1,3).

Hier is een overzicht van de meest voorkomende nationaliteiten:
- 93% Belgie
- 1% Polen
- 0.8% Nederland
- 0.7% Bulgarije
- 0.4% Turkije
- 0.4% Portugal
- 0.3% Irak
- 3.4% Andere

Marc, Dirk, Johan, Luc en Peter zijn de namen die je het meest zult tegenkomen in Wetteren bij mannen en Maria, Marie, Rita, Marleen en Martine bij vrouwen.

Gemiddeld genomen hebben de huizen die u in Wetteren tegenkomt 5,6 ruimtes en ligt dus onder het nationale gemiddelde van (6). Als het gaat om de leeftijd van de gebouwen, liggen we gemiddeld rond de 1954 met deze verdeling: 76,9% huizen en 23,1% appartementencomplexen.

Er zijn gebouwen die als volgt verdeeld zijn:
- 30.1% gesloten bebouwing
- 22.2% open bebouwing, boerderijen, kastelen
- 21.9% gebouwen en appartementencomplexen
- 20.5% half open bebouwing
- 2.8% handelspanden
- 2.5% andere soorten gebouwen

Op dit moment hebben we 6 huizen te huur, 67 huizen te koop, 62 appartementen te koop en 6 appartementen te huur. De huidige gemiddelde prijzen voor Wetteren zijn deze:
- 395013€ voor een huis te koop
- 1675€ per maand voor een huurwoning
- 328198€ voor een appartement in de verkoop
- 927€ maandelijks voor een huurappartement

In Wetteren staat het duurste huis te koop voor 1295000€ en het goedkoopste voor 139000€. Wat verhuring betreft is de hoogste maandelijkse prijs voor een huis 4000€ terwijl de laagste huurprijs 850€ is. Wat betreft appartementen is het duurste appartement in Wetteren te koop voor 559000€ terwijl het goedkoopste appartement voor 199000€ te koop staat. De duurste huurprijs is 1250€ per maand en komt op 650€ per maand voor het goedkoopste appartement dat te huur is op https://immovlan.be/nl.

De bedrijven die in Wetteren zijn gevestigd zitten in de volgende velden:
- 112 bedrijven op het gebied van "haar- en schoonheidsverzorging"
- 74 ondernemingen die actief zijn in de branche "restaurants en mobiele eetgelegenheden"
- 70 ondernemingen die actief zijn in de branche "overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering"
- 60 bedrijven op het gebied van "elektrische installatie"
- 56 bedrijven werkzaam in de branche "landschapsverzorging"
- 54 firma's op het gebied van "computerconsultancy-activiteiten"

Als je in Wetteren woont, ben je niet ver van een oprit van de snelweg A10 / E40 (Brussel - Aalst - Gent - Brugge - Oostende): deze ligt op 6 minuten met de auto van het centrum van de stad. Een oprit voor de snelweg A14 / E17 (Antwerpen - Sint-Niklaas - Gent - Kortrijk - (Rijsel, Frankrijk)) is ook toegankelijk in 11 minuten.

In Wetteren heb je gemakkelijk toegang tot de volgende wegen:
- N9
- N42
- N400a
- N400
- N407

Er zijn verschillende supermarkten beschikbaar: 2 SPAR, 1 Aldi, 1 LIDL, 1 Carrefour en 1 Colruyt.

Wat de kinderen betreft, de gemeente bevat 10 kinderdagverblijven (voorbeeld: "Baby-Jungle Groep: De Olifantjes" or "De Speelboom"), 10 kleuterscholen ("Go! Basisschool Campus Kompas" of "Vrije Kleuterschool - De Spelewei"), 9 basisscholen (bijvoorbeeld, school "Vrije Basisschool" of "Go! Basisschool De 2 Meersen") en 15 middelbare scholen ("Mariagaard" of "Scheppersinstituut 1").

Wetteren wordt bediend door 13 bus lijnen inclusief deze:
- Bus De Lijn, lijn 130: Lier - Kontich - Wilrijk
- Bus De Lijn, lijn 27: Tongeren - Heers
- Bus De Lijn, lijn 28: Bilzen - Spouwen - Tongeren
- Bus De Lijn, lijn 46: Hasselt/Zonhoven - Boxbergheide - Genk
- Bus De Lijn, lijn 96: Eeklo - Assenede - Zelzate

De dichtstbijzijnde stations tov het centrum van de stad zijn "Wetteren", "Schellebelle", "Kwatrecht / Quatrecht", "Serskamp", "Wichelen".

Binnen de omtrek van Wetteren vindt u 6 oplaadstations voor jouw elektrische voertuig.

De dichtsbijzijnde luchthaven ten opzichte van de gemeente is "Brussels Airport". Het is 84 minuten met het openbaar vervoer of 38 minuten met de auto.

Momenteel lijkt de gemeente geen deelfietsen beschikbaar te hebben. Je vindt 3 stations "Cambio" in de gemeente.

Toon alles Toon minder