Gids van immokantoren in Genk (3600)

Vestio

De promotor Vestio is gelegen in 3500 Hasselt. Op dit moment heeft Vestio 162 zoekertjes te koop, 22 zoekertjes te huur. Meer weten?

Theunis Vastgoed bvba

Vastgoedmakelaar Theunis Vastgoed bvba is gelegen in 3550 Heusden-Zolder. Op dit moment heeft Theunis Vastgoed bvba 15 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Dewaele-woonvastgoed Genk

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als o ... Meer weten?

Heylen Vastgoed Genk

Open kantoren in heel de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen: kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen. Onz ... Meer weten?

MARVY

Ons team van deskundige medewerkers zal u op persoonlijke wijze begeleiden en een efficiënte service garanderen. Vakbekwaamheid en know-how zijn de bouwstenen van onze professionele dienstverlening. Meer weten?

Next Invest

Vastgoedmakelaar Next Invest is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Next Invest 34 zoekertjes te koop, 8 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immolabadia

Vastgoedmakelaar Immolabadia is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Immolabadia 22 zoekertjes te koop, 1 zoekertjes te huur. Meer weten?

Immo Bosmans

Vastgoedmakelaar Immo Bosmans is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Immo Bosmans 11 zoekertjes te koop, 9 zoekertjes te huur. Meer weten?

Jurimex

Vastgoedmakelaar Jurimex is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Jurimex 17 zoekertjes te koop, 2 zoekertjes te huur. Meer weten?

VerkoopAnders

Vastgoedmakelaar VerkoopAnders is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft VerkoopAnders 5 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 3600 Genk

Blue Dot Invest

Vastgoedmakelaar Blue Dot Invest is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Blue Dot Invest 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 3600 Genk

Groep Remans

Vastgoedmakelaar Groep Remans is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft Groep Remans 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 3600 Genk

AABI bvba

Vastgoedmakelaar AABI bvba is gelegen in 3600 Genk. Op dit moment heeft AABI bvba 0 zoekertjes te koop, 0 zoekertjes te huur. Meer weten?
 3600 Genk