Juno Vastgoed bvba (9620 Elene)

"Meer dan alleen een dak boven je hoofd!"
Heldenlaan 79 - 9620 Elene

IPI number 503.345 en 509.426

junovastgoed.be

van links naar rechts: Glenn Haelterman, Ruben Auman, Eva Van Bavegem en Sven Vekeman Een kleine voorstelling van ons team: Zaakvoerders Sven Vekeman en Eva Van Bavegem zijn afkomstig uit en wonen in de Egmontstad. In 2006 richtte Sven reeds JUNO vastgoed op en enkele jaren later besloot Eva om mee in het bedrijf te stappen. Voor de gezelligheid kwam er ook nog een klein schoothondje bij dat echter na 6 maanden al een grote kwijlende loebas bleek te zijn. Geen schrik, de loebas blijft er zelf van overtuigd dat hij een klein schoothondje is. Belangrijker echter: een uitbreiding van ons team met Glenn Haelterman en Ruben Auman, beiden heel enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Kortom, een super team! Show all Show less
van links naar rechts: Glenn Haelterman, Ruben Auman, Eva Van Bavegem en Sven Vekeman Een kleine voorstelling van ons team: Zaakvoerders Sven Vekeman en Eva Van Bavegem zijn afkomstig uit en wonen in de Egmontstad. In 2006 richtte Sven reeds JUNO vastgoed op en enkele jaren later besloot Eva om mee in het bedrijf te stappen. Voor de gezelligheid kwam er ook nog een klein schoothondje bij dat echter na 6 maanden al een grote kwijlende loebas bleek te zijn. Geen schrik, de loebas blijft er zelf van overtuigd dat hij een klein schoothondje is. Belangrijker echter: een uitbreiding van ons team met Glenn Haelterman en Ruben Auman, beiden heel enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Kortom, een super team!
219 500 €

9420 Erpe-Mere

Neem snel een kijkje op www.JUNOvastgoed.be daar vindt u bij downloads de grondplannen en alle attesten. Dit praktisch en comfortabel appartement bevindt zich op een gunstige en rustige locatie in Burst en is gelegen op de benedenverdieping. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een keuken en badkamer. Als extra troef beschikt dit appartement over een gezellig en privatief tuintje. Extra stockage is mogelijk in de kelderberging, die bereikbaar is met de lift. Uw wagen kan u veilig achterlaten in de ondergrondse parking. Perfect voor een koppel, klein gezin, of als investering! EPC label- B ! Bel ons op ### voor een bezoek of meer informatie Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78

9620 Zottegem

412 000 € - 422 000 €

Rustig gelegen in de deelgemeente Erwetegem, bestaande uit 3 BEN woningen met 12 zonnepanelen, vloerverwarming op een warmtepomp, goed geisoleerd, ... Woningen zijn momenteel water-en winddicht, elektriciteitswerken, pleister- en chapewerken en verwarming met lucht-water warmtepomp reeds uitgevoerd. AFWERKING KEUKEN & LAMINAAT SLAAPKAMERS NAAR KEUZE EN VOLGENS VOORZIENE BUDGET INBEGREPEN in de verkoopprijs. Vermelde prijzen exclusief BTW. Mogelijkheid tot aankoop 6% BTW onder voorwaarden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78

9620 Zottegem

303 000 € - 319 500 €

Op de rand van de Meerlaan, aan het begin van de Zottegemse winkelstraat Hoogstraat. Lokale handelaars, het station van Zottegem, grootwarenhuizen,... zijn allemaal op wandelafstand. Bekijk de virtuele voorstelling van dit project : ### Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers en een ZONNIG TERRAS. Deze BEN-appartementen zullen verwarmd worden via een GEOTHERMISCHE warmtepomp met VLOERverwarming. Op het gelijkvloers zijn inpandige parkings voorzien en voldoende private fietsenstalling. De afwerking van de appartementen gebeurt volledig op maat van de klant en volgens budgetten voorzien in het lastenboek. Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 - 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
700 €

9550 Herzele

Deze commerciële ruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een knap nieuwbouwproject, residentie Avenue, in het hartje van Herzele. Het heeft een oppervlakte van 60m² en een mooie straatbreedte van ongeveer 10m. Momenteel is de ruimte ingedeeld om dienst te doen als kantoor maar een andere indeling of volledig open ruimte is ook mogelijk. De huidige indeling kan dus verwijderd of aangepast worden. Daardoor kan ze zowel gebruikt worden voor kantoor of vrij beroep, maar evenzeer voor winkelruimte, kapsalon, nagelstudio enz. Het grondplan (vrije ruimte)) kan u raadplegen bij deze publicatie. Mogelijkheid tot huren van een garage €85/maand. Interesse in dit mooie pand met unieke commerciële ligging? Bel of mail ons voor meer info of een bezoek in te plannen. Want to know more?

60 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
450 000 €

9550 Herzele

Centraal, doch rustig gelegen ! Ideaal voor zelfstandige of hobbyist ! De absolute meerwaarde van dit onroerend goed is de VERGUNDE loods met een oppervlakte van +/- 180m²! Woning: inkomhal, lichtrijke leefruimte van 32m², ruime leefkeuken met alle toestellen, wasruimte, toilet en technische ruimte. Verdieping: 2 ruime slaapkamers, kinderkamer, badkamer met bad, douche, meubel en nachttoilet. Stapelzolder en droge proviandkelder. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. Raadpleeg JUNOvastgoed.be voor meer info : virtuele rondleiding, attesten, plan,... Want to know more?

3 Bedroom(s) 147 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
275 000 €

9050 Gentbrugge

Deze woning in het hart van Gentbrugge is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en ruime woning met een gezellig terras! Met een bewoonbare oppervlakte van 156m², biedt deze woning veel mogelijkheden voor eigen bewoning. Op het gelijkvloers bevinden zich een afzonderlijke eetkamer, een woonkamer, een keuken en de badkamer. De woonst beschikt eveneens over een leuke buitenruimte. 3 GROTE SLAAPKAMERS . Verder treffen we hier ook nog een zolderruimte aan die desgewenst kan omgevormd worden tot vierde slaapkamer. Met een energielabel D is deze woning NIET onderhevig aan verplichte renovaties ! De ligging van de woning nabij het bruisende Gent zorgt ervoor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Dit maakt het de ideale locatie voor iedereen die graag nabij een levendige stad wil wonen! Want to know more?

3 Bedroom(s) 156 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
95 000 €

9620 Zottegem

Commercieel gelegen perceel grond voor het oprichten van een gesloten bebouwing met drie bouwlagen onder een hellend dak. Met zijn centrale ligging in de historisch kern van Zottegem, is dit een unieke kans voor zij die willen wonen (en eventueel ondernemen) op een centrale locatie. Zowel woonfunctie, handel en burelen zijn toegestaan of de combinatie. Perceelbreedte +/- 4meter. Toegestane maximale bouwdiepte 13meter over alle verdiepen. Kroonlijsthoogte 9,2meter. Maximaal 1 woongelegenheid toegestaan. Lot 3 op het verkavelingsplan dient aangewend te worden als buitenruimte bij lot 1. De grond zal bouwrijp gemaakt worden voor akte. Mogelijkheid tot aankoop aanpalend onroerend goed (Hoogstraat 37). Meer info over deze grond en de voorschriften? U kan ons contacteren op ### Want to know more?

63 15 m Depth of the terrain 4 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
220 000 €

9620 Zottegem

Commercieel pand in centrum Zottegem. Handelshuis dewelke momenteel ingericht is als kapsalon met bovenliggende woonst De woonst bevindt zich op de eerste verdieping : leefruimte en keuken, en op de tweede verdieping : een slaapkamer en badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en kan dus verder ingericht worden tot slaapkamers. Het perceel staat aangeduid op bijgevoegde schets als lot 2. Met zijn centrale ligging in de historisch kern van Zottegem, is dit handelspand een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie voor hun zaak. Bezoek mogelijk na afspraak op het nummer ### Want to know more?

81
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
12 000 €

9550 Herzele

Privatieve openlucht parkeerplaats te koop in centrum Herzele! Ideaal voor eigen gebruik of als investering! 3,5meter breed op 5meter lang. Gesplitste verkoop grondaandeel en constructiewaarde. Beschikbaar bij akte. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
30 000 €

9550 Herzele

Nieuwbouw garage te koop in centrum Herzele! Ideaal voor eigen gebruik of als investering! Zeer ruime garage 3,9m op 5,3m! Voorzien van elektrische sectionaal poort, uitgietbak met dienstkraantje en elektriciteit. Gesplitste verkoop grondaandeel en constructiewaarde. Beschikbaar bij akte. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
285 000 €

9570 Lierde

Royale inkomhal met toegang tot de eetkamer en woonkamer. Centrale verwarming & houtkachels. Droge zolder met VASTE trap en droge kelder ! 4 SLAAPKAMERS op de verdieping aanwezig. EPC-label D, dus GEEN RENOVATIEPLICHT ! De EXTRA bijgebouwen GRENZEND AAN DE STRAAT en 2 garages bieden potentieel voor ZELFSTANDIG beroep. Mooie perceeloppervlakte van 613m². Op JUNOvastgoed.be kan u reeds alle nodige documenten raadplegen en een virtuele rondleiding volgen! Want to know more?

4 Bedroom(s) 189 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
295 000 €

9620 Zottegem

Wonen in DE winkelstraat van Zottegem? Het kan! Handelspand met woonst. Na renovatie zijn de mogelijkheden oneindig! Momenteel verhuurd en ingericht als kapsalon. ! Handelspand bestaande uit TWEE commerciële ruimtes! Het huidige kapsalon met vitrine in de Hoogstraat en een tweede commerciële ruimte met toegang via de Firmin Bogaertstraat. Tussen en boven de handelsruimtes bevinden zich de leefruimtes. Desgewenst, mits nodige vergunningen, vormt u het gehele pand om tot woonst, of woonst met handel en creëert u achteraan een garage of... Met zijn centrale ligging in de historisch kern van Zottegem, is dit pand een unieke kans voor zij die willen wonen (en eventueel ondernemen) op een centrale locatie. Bezoek mogelijk na afspraak op het nummer ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 210 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
295 000 €

9620 Zottegem

Handelspand in DE winkelstraat van Zottegem! Momenteel verhuurd en ingericht als kapsalon. Maar na renovatie zijn de mogelijkheden oneindig! Handelspand bestaande uit TWEE commerciële ruimtes! Het huidige kapsalon met vitrine in de Hoogstraat en een tweede commerciële ruimte met toegang via de Firmin Bogaertstraat. Tussen en boven de handelsruimtes bevinden zich de leefruimtes. Met zijn centrale ligging in de historisch kern van Zottegem, is dit handelspand een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie voor hun zaak. Bezoek mogelijk na afspraak op het nummer ### Want to know more?

138
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78

Casco handelsruimte te koop op de Groenlaan! De mogelijkheden zijn oneindig : van kantoor tot winkel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De handelsruimte beschikt over een vrije hoogte van 3m en kan nog flexibel ingericht worden. Aansluitend (zie plan) is een garage van 20m² inbegrepen. Desgewenst kan er eenvoudig toegang gemaakt worden vanuit de handel naar de garage en kan deze een uitbreiding zijn op de handelsruimte of dienstdoen als stockage. Geothermische boring reeds aanwezig en inbegrepen! Mogelijkheid tot zonnepanelen en/of afwerking op aanvraag! Want to know more?

71 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
180 000 €

9550 Herzele

Deze nieuwbouw handelsruimte wordt casco verkocht. - vrije hoogte van 3m - flexibel in te richten - geothermische boring voorzien - aanpalende garage beschikbaar (optioneel) met mogelijkheid tot directe toegang handelsruimte - mogelijkheid zonnepanelen voorzien - afwerking mogelijk op aanvraag Want to know more?

71 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
180 000 €

9550 Herzele

Deze nieuwbouw handelsruimte wordt casco verkocht. - vrije hoogte van 3m - flexibel in te richten - geothermische boring voorzien - mogelijkheid zonnepanelen voorzien - afwerking mogelijk op aanvraag - optioneel garage aan te kopen - mogelijkheid tot creëren directe toegang tot garage! Want to know more?

71 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
145 000 €

9550 Herzele

In het charmante Steenhuize, gelegen in een rustige straat, treffen we dit optimaal georiënteerd perceel bouwgrond. Zuidgericht perceel voor het oprichten van een nieuwbouwwoning type halfopen. Deze bouwgrond in cijfers : - straatbreedte : +/- 10,8meter - perceeldiepte : +/- 47meter - Totale oppervlakte : 535m² Gabarit en bouwdiepte van de aanpalende woning te volgen. Start jouw toekomst hier? Bel ons vandaag nog voor meer informatie. Momenteel is deze grond verpacht. Want to know more?

535 47 m Depth of the terrain 11 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
Flat - Apartment for sale Zottegem (RBM77951)
269 000 €

9620 Zottegem

Breng een bezoek aan JUNOvastgoed.be waar u alle beschikbare attesten, foto's en een virtuele rondleiding kan raadplegen! Nabij het centrum van Zottegem en met het station en Park van Breivelde op wandelafstand is dit een topper onder de appartementen te Zottegem! Het betreft een ruim duplexappartement in een residentie met 9 entiteiten. Het appartement werd gebouwd in 2010 en beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers! Verder treffen we nog een open keuken voorzien van de nodige toestellen, een lichtrijke leefruimte, een nachthall met een ingemaakte kast, een technische berging en een gastentoilet. De eerste slaapkamer heeft directe toegang tot een balkon en een ensuite badkamer voorzien van meubel en bad/douche combinatie. De tweede slaapkamer, gelegen op het verdiep beschikt eveneens over een privé badkamer voorzien van meubel, douche en toilet. Uw wagen parkeert u vlot en veilig in de ondergrondse privatieve garagebox die inbegrepen is! Aarzel niet en plan uw bezoek vandaag nog in! Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
Residence for sale Brakel (RBM50742)
249 500 €

9660 Brakel

Deze compleet te renoveren woning beschikt over meerdere leefruimtes en een keuken. Verder op het gelijkvloers is er een handelspand van 76m² met een berging van 26m², een inpandig garage en een berging van 26m². Met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een gunstige ligging is de het ideaal pand voor een zelfstandige! Op het verdiep zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer. Extra stockage is mogelijk in de kelder en op de zolder. Deze eigendom beschikt nog over een achtertuin en over een vrijstaand houten garage. Ideaal voor gezinnen met meerdere auto's of voor mensen die regelmatig gasten ontvangen. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78
274 900 €

9550 Herzele

Raadpleeg alle documenten en de virtuele rondleiding van deze parel op www.JUNOvastgoed.be! Vlakbij het station van Herzele en nabij alle uitvalswegen is dit instapklare appartement met topafwerking op zoek naar een nieuwe bewoner! Gebouwd in 2009 en steeds met de nodige zorg onderhouden! Het appartement beschikt over een lichtrijke en ruime leefruimte, voorzien van parket, met aansluitend een open en compleet ingerichte keuken voorzien van alle nodige toestellen (koelkast, combi-oven, stoomoven, nieuwe vaatwas, kookplaat).Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras aan de voorzijde van het gebouw. Verder treffen we nog een zeer ruime badkamer voorzien van douche, ligbad en lavabomeubel en twee ruime slaapkamers van respectievelijk 12,9 en 12,6 m². Vanuit de slaapkamers is er nog directe toegang tot een balkon achteraan het gebouw. Met praktische berging en een afzonderlijk gastentoilet sluiten we onze rondleiding in dit appartement af. Bij dit appartement hoort nog een privatieve garage en privatieve openluchtparkeerplaats, dewelke inbegrepen zijn in de prijs! U parkeert dus vlot, veilig en makkelijk twee wagens! Voor de snelle beslissers! Contacteer ons vandaag nog voor uw bezoek! Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 328 57 78