Woonbureau (9160 Daknam)

"Vastgoed in vertrouwen sinds 1948."
Prosper Thuysbaertlaan 12 - 9160 Daknam

IPI number 205.709

woonbureau.be

389 000 €

9160 Lokeren

Deze ruime woning is gelegen in het mooie Lokeren en is ideaal voor wie op zoek is naar een open bebouwing met veel ruimte en comfort. Het huis beschikt over een grote tuin waarin het heerlijk vertoeven is, en een garage waar je gemakkelijk meerdere auto's kunt parkeren. Met maar liefst 4 slaapkamers is deze woning perfect voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De woning is gebouwd in 1948 en heeft dus een karakteristieke uitstraling, maar is tegelijkertijd ook voorzien van alle moderne gemakken. Het perceeloppervlakte van 632.00 zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om te genieten van de buitenlucht en de groene omgeving. De EPC-waarde van 1047.00 en het energielabel F geven aan dat er nog enige verbetering mogelijk is op het gebied van energiezuinigheid, maar met de juiste aanpassingen is dit zeker haalbaar. Kortom, deze woning in Lokeren biedt veel potentieel en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid. Want to know more?

4 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19

Dit prachtig luxe duplex-appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers met hun ensuite badkamer, groot terras van 27 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 112 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit duplex-appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Want to know more?

2 Bedroom(s) 112 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19

Dit prachtig luxe duplex-appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers waarvan één met een ensuite douchekamer, groot terras van 25 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit duplex-appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19

Dit prachtig luxe appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers waarvan één met een ensuite douchekamer, groot terras van 10 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 123 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Want to know more?

2 Bedroom(s) 123 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
279 000 €

9160 Lokeren

Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (1ste verdieping - App. 1.02) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verkoopprijs! Met een bewoonbare oppervlakte van 70 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 32 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten. Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning. Alsook zou dit een ideale opbrengsteigendom zijn, met een verhuurwaarde van €770 per maand. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezichtiging! Want to know more?

2 Bedroom(s) 70 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
319 000 €

9160 Lokeren

Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (2de verdieping - App. 2.01) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verkoopprijs! Met een bewoonbare oppervlakte van 77 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 31 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten. Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning. Alsook zou dit een ideale opbrengsteigendom zijn, met een verhuurwaarde van €795 per maand. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezichtiging! Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
187 000 €

9160 Lokeren

Gelegen op de tweede verdieping zou dit appartement een ideale startersappartement zijn. Met zijn moderne badkamer met inloopdouche, een lichtrijke open keuken met moderne apparatuur zijn alle voorzieningen aanwezig voor een comfortabel verblijf. Bij koude dagen kan u zich nestelen in de zithoek voor de haard. De twee slaapkamers zijn voldoende ruim op te genieten van uw nachtrust. De ligging is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kortom, dit appartement in Lokeren is een ideale optie voor wie op zoek is naar een comfortabel en energiezuinig appartement! Aarzel niet en neem snel contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
1 850 €

9160 Lokeren

Dit multifunctionele handelspand in Lokeren is ideaal gelegen nabij het centrum. Het biedt diverse mogelijkheden en is voorzien van alle nodige faciliteiten. Bij binnenkomst tref je een infobalie aan, gevolgd door een ruime en open handelsruimte. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten ondernemingen. Verder beschikt het pand over een volledig ingerichte keuken en is er een apart toilet aanwezig voor zowel personeel als klanten. Het handelspand biedt ook een praktijkruimte of bureau, waardoor het perfect geschikt is voor professionals zoals dokters, tandartsen of advocaten. Er is tevens een berging aanwezig om spullen georganiseerd op te bergen. Voor jouw gemak zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar vlak voor het pand, wat handig is voor zowel medewerkers als klanten. De huurprijs van dit handelspand bedraagt €1850 per maand hierin is het waterverbruik inbegrepen. Het is onmiddellijk beschikbaar, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met jouw bedrijfsactiviteiten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We staan klaar om je verder te helpen en te ondersteunen bij het vinden van het ideale handelspand dat voldoet aan jouw specifieke behoeften. Want to know more?

156
contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
1 250 €

9160 Lokeren

Het pand is modern ingericht en beschikt over grote etalage ruimtes die zorgen voor veel natuurlijk licht en een uitstekende zichtbaarheid van uw producten. Het handelspand is voorzien van een handelsruimte waar uw klanten van harte welkom zijn, een bureel waar u rustig kunt werken, en een stockage ruimte waar u uw voorraad kunt opslaan. Ook beschikt het pand over een grote kelder die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De CV op gas zorgt voor een aangename warmte in het pand, en door het EPC-label C (421 kWh/(m² jaar)) is het handelspand redelijk energiezuinig. Dit instapklare handelspand is onmiddellijk vrij en is daarom perfect voor wie snel een eigen zaak wilt opstarten. Mis deze unieke kans niet en neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19
Return building for sale Lokeren (RBG89457)
Price on request

9160 Lokeren

Deze nieuwbouwresidentie biedt 16 appartementen te koop aan, met één of twee slaapkamers. Het complex is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw, modern en comfortabel appartement in een nieuwbouw Residentie Sering. De appartementen zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Elke unit heeft een eigen balkon/terras waar u kunt genieten van het buitenleven. De appartementen zijn ook voorzien van grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Elke eenheid is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en om het comfort en de privacy van de bewoners te waarborgen. Het appartementencomplex is ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Er wordt gebruik gemaakt van energie-efficiënte technologieën en materialen om de impact op het milieu te verminderen en de energiekosten te verlagen. Het complex is gelegen in een rustige omgeving met goede verbindingen naar de stad. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants en scholen. Als u op zoek bent naar een moderne en comfortabele opbrengsteigendom, dan is dit project zeker het overwegen waard! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 9 348 37 19