Businesses for sale - Riemst

4 results (1 - 4)

Handelswoning gelegen te Riemst, Tongersesteenweg 136.Gunstige commerciële locatie langs de N79, verbindingsweg tussen Riemst en Tongeren. Op slechts 2 km van de autosnelweg. Maastricht bevindt zich op slechts 4km.Deze handelswoning op een perceel van 5A72CA biedt een bewoonbare oppervlakte van 213m².Het handelsgelijkvloers van 101m² betreft een voormalige taverne, de bovenverdiepingen bieden 112m² aan private woonruimte.Aan de achterzijde is er een ruime vrijstaande garage van 48m². Het pand telt 2 staanplaatsen vooraan, de zijdelingse inrit biedt enkele extra staanplaatsen achter het pand.Het gelijkvloers is functioneel ingedeeld met een verbruikszaal en aansluitende veranda (samen 50 personen), een keuken en een afwaskeuken, een toilet en een berging met koelcel.De inkomhal met apart toilet geeft toegang tot het privégedeelte alsook tot de handelsruimte.Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot 2 ruime lichtrijke slaapkamers, een berging/bureel en een badkamer ingericht met toilet/dubbele wastafel en een bad/douche.De zolderverdieping telt 2 extra kamers en 2 zolderkamers.Het pand is deels onderkelderd met een kelderberging en een CV-ruimte.De garage is voorzien van een automatische poort. Aan de achterzijde tref je een compacte tuin.Enkele van de voornaamste pluspunten van dit handelshuis zijn:- Goede commerciële ligging langs drukke handelsbaan.- Diverse invulmogelijkheden: handelsgelijkvloers te benutten als horecaruimte, bureel- of praktijkruimte,...of als ruime gezinswoning.- Parkeermogelijkheid aanwezig.- Ruim garagegebouw aan de achterzijde.- Elektriciteit conform.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

572
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
299 000 €

3770 Vroenhoven

A stone's throw from Maastricht, surrounded by various economic activities, we find this hospitality building with housing. According to the EPC, the building has a spacious floor area of Want to know more?

415
contact
details
Email
Call
+32 89 59 99 99
Commerce building for sale Riemst (RBK95468)

Handelszaak met riante woonst te Vroenhoven, Burgemeester Marresbaan 1.Gelegen op een commercieel zeer gunstige locatie. Het volledige gebouw biedt een oppervlakte van 767m² met 407m² aan woongelegenheid, 20m² winkelruimte en 340m² werkplaats.Deze operationele warme bakkerij is gelegen op de hoek van 2 drukke gewestwegen (N78 en N79) en geniet zo van een grote visibiliteit.WONING. Het stijlvolle woonhuis werd door de jaren heen perfect onderhouden en recent nog grondig opgefrist aan de buitenzijde. De woonoppervlakte van 407m² is verdeeld over 3 verdiepingen: gelijkvloers, eerste verdiep en kelder. De woning beschikt onder meer over 6 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer, een volledig uitgeruste leefkeuken en een inpandige garage. Leuke troeven zijn de moderne tuinkamer en het vrijstaande tuinhuis die van 2020 dateren. De woning biedt rechtstreeks toegang naar de winkelruimte en de achtergelegen werkplaats.WINKEL. De volledig ingerichte winkelruimte bevindt zich rechts van de woning en is makkelijk toegankelijk. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende vooraan het gebouw.WERKPLAATS. De bakkerij heeft in totaal een vloeroppervlakte van 340m² die in verschillende ruimtes onderverdeeld is. Zo zijn er meerdere koel-, opslag-, en werkruimtes waarvan de vloeren en de muren netjes afgewerkt zijn.PERCEEL. Het gebouw is gelegen op een perceel van 32A44CA dat volledig omheind is. De voor- en zijtuin zijn mooi aangelegd. Het mooie terras aan de rechterzijde van de woning is zuidelijk georiënteerd en geniet zo quasi de hele dan van zon.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

3244
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Commerce building for sale Riemst (RBK93320)
349 000 €

3770 Riemst

Dit pand is gelegen in Vroenhoven, vlakbij de Nederlandse grens. Vanwege de ligging aan de gewestweg N79, is het centrum van Maastricht slechts 10 minuten verwijderd. Ook omliggende steden zoals Tongeren en Bilzen zijn vlot bereikbaar. Tevens heb je een vlotte verbinding naar de autosnelwegen. Ook scholen, buurtwinkels en het openbaar vervoer bevinden zich vlakbij. De woonoppervlakte van het gebouw bedraagt 265 m² en de indeling van het pand is als volgt: Het voormalig restaurant op het gelijkvloers was tientallen jaren lang een succesvol bedrijf. Het restaurant is uitgerust met een professionele keuken, ruime bar, sanitaire voorzieningen en een voorraadruimte inclusief twee koelcellen. Aan de achterzijde bevindt zich een kantoorruimte die uitgeeft op de achtertuin met terras. Zowel aan de voor- als de achterzijde is er een terras voorzien. Tevens zijn er drie privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand. Op de kelderverdieping bevindt zich een ruime wijnkelder met een extra voorraadkelder. Via de hal naar het privégedeelte bereik je een riante woonkamer die is ingericht als eet- en zitgedeelte. Verder is op deze verdieping ook een badkamer die is uitgerust met dubbele lavabo, bad, douche en wc. Daarnaast is deze verdieping voorzien van een compleet uitgeruste keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een terras. De nachthal leidt je vervolgens naar 3 royale slaapkamers. De woning is in degelijke staat en kan dienen voor meerdere soorten uitbating. Tevens is het pand om te vormen tot gezinswoning of eventueel meerdere wooneenheden mits de vergunningen hieromtrent aan te vragen. Troeven: - Terras aan zowel voor- als achterzijde - Ruime woning met 3 slaapkamers - 3 privé parkeerplaatsen - Toegang achterom - Gelegen op slechts 10 mintuutjes van centrum Maastricht Benieuwd naar deze woning? Bel dan ### of mail naar ### voor meer informatie! Want to know more?

356 3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 39 09 90

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Riemst (3770) + Suburbs.

335 000 €

3740 Rosmeer

Dit vergund magazijn/loods biedt allerlei mogelijkheden voor U als landbouwer, handelaar of verzamelaar als stockage/opslag loods.De totale oppervlakte bedraagt 360m2. De inrit om het magazijn te bereiken kan via de bouwgrond, rustig gelegen en de loods is in zeer goede staat.Drijfkracht aanwezig - enkel aansluiten bij gebruik. Alle nodige attesten en kadastrale gegevens zijn beschikbaar.Indien U een bezichtiging wenst, gelieve contact op te nemen ### of ### Want to know more?

300
contact
details
Email
Call
+32 475 22 27 22
950 000 €

3740 Bilzen

Gelegen langs de drukke Taunusweg beschikt dit pand over een uitstekende bereikbaarheid en visibiliteit. De goede zichtbaarheid en eenvoudige toegang tot belangrijke verbindingswegen zijn een aanzienlijk voordeel voor uw bedrijfsactiviteiten.Het nijverheidsgebouw bevindt zich op een perceel van maar liefst 32 are en 67 centiare en biedt een kantoorruimte van circa 480 m². Het magazijn beslaat een oppervlakte van circa 500 m² en beschikt over een mezzanine van circa 125 m², die als kantoorruimte is ingericht.Dit pand is geschikt voor een breed scala aan bedrijfsdoeleinden, van commerciële ondernemingen tot logistieke bedrijven en productieactiviteiten. De veelzijdigheid van het pand maakt het een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en groeimogelijkheden.Kenmerken op een rij :Totale perceelgrootte: 32 are en 67 centiareKantoorruimte: Circa 605m²Magazijnruimte: Circa 500m²Uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid langs de TaunuswegGeschikt voor diverse bedrijfsdoeleindenInclusief spuitcabine en hefbruggenGeen tewerkstelling verplichting Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 3 287 62 61
349 000 €

3740 Bilzen

Het pand is gelegen op toplocatie in het centrum van Mopertingen. GOED RENDEMENT VOOR INVESTEERDERS NA RENOVATIE! Indeling: Commercieel gelijkvloers: handelsruimte/café/horeca, opslagruimtes, kelder, toiletten,... Duplex appartement: inkomhal, leefruimte, gastentoilet, keuken, 3 slaapkamers en badkamer Omschrijving: Handelspand: U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers, deze is momenteel ingericht als café/horecazaak. Het heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 223m² en is opgedeeld in verschillende ruimtes. Achter de toog zijn een aantal bergruimtes voorzien alsook toegang tot de kelder. Verder zijn er aparte toiletten aanwezig en achteraan vinden we nog een afgesloten ruimte terug, die kan dienen voor verschillende doeleinden. Duplex appartement: Het duplex appartement is bereikbaar via een aparte ingang aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen via de ruime inkomhal, waar we de nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit kunnen terugvinden. Het eerste verdiep bestaat uit de leefruimte, gastentoilet en de keuken. Deze is uitgerust met elektrische kookplaat, ingebouwde kasten, frigo, spoelbak en laminaatvloer. Als we een verdieping hoger gaan, hebben we nog 2 slaapkamers, een badkamer en een mogelijk 3de slaapkamer/wasplaats. De badkamer is voorzien van een douche en enkele lavabo. In de mogelijke 3de slaapkamer/wasplaats zijn er aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig. Want to know more?

416 4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
1 150 000 €

3740 Bilzen

EN OPTION : REGION DE HASSELT : Grande salle de fête avec une très grande zone de jardin (#2X0_GREL_LIM) • Surface totale : 23.000m² • Salles de 24 à 250 personnes, pour un total possible de 700 personnes • Restaurant de 24 couverts • Prix : 1.150.000€ (+ exploitation : 150.000€) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

23000
contact
details
Email
Call
+32 2 550 36 87
Industrial building for sale Bassenge (VBB30276)
1 675 000 €

4690 Bassenge

Complexe immobilier d'environ 2240m² utilisables, idéalement situé (à proximité directe des accès autoroutiers) disposant d’un show room sur 2 niveaux +/- 900m², d’un appartement (+/-237m² d’après PEB), d’un entrepôt de +/- 970m², d’une partie bureau +/- 65 m², d’un vaste parking à l’avant du bâtiment et d’un accès latéral vers l’entrepôt. L'entrepôt (hauteur sous poutrelles de +/- 4,45 m, hauteur sous faîte de +/- 5,03 m) est accessible par un volet motorisé (hauteur +/- 4,5 mètres, largeur = +/- 4 mètres). Cet entrepôt dispose également d'une cuisine, de sanitaire et d’une remise. Libre d’occupation. L’appartement se compose d’un vaste séjour +/- 55m², d’un cuisine hyper-équipée, de grandes 3 chambres et une salle de bain. Vaste parking. Chauffage central au mazout, double vitrage aluminium, cabine haute tension, citerne récupération des eaux de pluies 10000l... PEB de l'appartement: E , E spéc: 383 kWh/m².an, E totale: 90 666 kWh/an, n°20231026003640. R.C.: 15.519€. Superficie totale parcelle: 3.013 m². Informations données à titre indicatif et non contractuelles. Visibilité idéale ! Très bon rendement locatif possible! Possibilité achat des parts de la société. ### Want to know more?

3013
contact
details
Email
Call
+32 4 287 32 82
248 000 €

4690 Bassenge

ERA Blavier is pleased to present this house in the heart of the village of Roclenge on the banks of the Geer. It comprises a shop on the first floor, a garage, a courtyard and an outside shed. There is a preliminary agreement to convert the dwelling back into a single-family home, subject to acceptance of the project. On the second floor are an office and a storeroom, both of which could be converted into bedrooms, as well as an independent toilet, and a kitchen opening onto the light-filled living/dining room. The second floor comprises a night hall, a bathroom (shower and bath), 3 bedrooms and a mezzanine that can also be converted into a bedroom. Total living space is 230 m². The oil-fired boiler dates from 2020, and the house is fully double-glazed with manual shutters. The business is ideal for continuing an activity or setting up a liberal profession! Contact us today to visit this unique opportunity! PEB F : N° 20230606039637 ; E spec : 480 ; E Total : 92 453 Measurements are provided for information only and are not contractually binding. The owner, seller of the property, will have the legal, free and autonomous right to sell or not. If he decides to sell, he is not obliged to accept the highest bid, but chooses the one that suits him best according to his own criteria. Want to know more?

180
contact
details
Email
Call
+32 4 235 21 21
Commerce building for sale Bassenge (VBA90182)
750 000 €

4690 Bassenge

Idéalement situé dans le centre de BASSENGE, proche des entreprises, de toutes commodités et activités touristiques. Ce rez-de-chaussée commercial comprend une surface snack et restauration de +/ 151 m², une cuisine professionnelle + deux chambres froide et congélation dont la description figure ci-dessous et faisant partie intégrante du fonds de commerce (18, 5, 5 m²), bureau (10 m²), toilettes individuelles hommes/femmes/PMR (8m²), réserve (8m²) et terrasse (13m²). Alarme, vidéo surveillance, alarme incendie, chauffage central gaz propane, adoucisseur d’eaux, châssis double vitrage pvc avec volets électrique, électricité 380w, terrain en copropriété. R.C. : 2020 €, charges communes : 156 euros/mois (PAI, Syndic, prestations complémentaires, assurance incendie, frais divers) Le fonds de commerce de la SRL AU FISTOU comprend actuellement 44 couverts, deux comptoirs frigo, une chambre froide (5m²) et une chambre de congélation (4 m²), friteuse murale avec hotte aspirante intégrée de marque ORANDA d’une longueur de 5 mètres, une saladette, deux armoires réfrigérantes avec marbre et saladettes, divers plans de travails, deux caisses enregistreuses reliées aux tablettes, bain-Marie, toasteur, scelleuse à barquette, deux fourneaux quatre becs à gaz, plancha, friteuse avec hotte, lave-vaisselle, meuble chauffe plats, sous-videuse, divers micro-ondes, bar à vin, frigo à boissons, frigo à glaçons, lave-vaisselles, divers matériels et ustensiles de cuisine, deux véhicules de leasing, achat de la SRL AU FISTOU, renseignements sur rendez-vous au bureau ou sur place lors de la visite des lieux. Loyer actuel 2718€/mois de société à société, charges individuelles. Activité toujours exploitée et en excellente santé, remise pour raison de réorientation professionnelle. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 4 278 53 17
Business surface for sale Bilzen (RBM79236)
545 000 €

3740 Bilzen

Multifunctioneel en recent bedrijfsgebouw gelegen in de Bremakker 20 op het bedrijventerrein Spelver II te Bilzen, vlakbij de oprit van de autosnelweg E313 en het bruisende centrum van Bilzen. De zeer gunstige ligging van dit gebouw zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het ruime pand (435 m²) is vooraan gemakkelijk toegankelijk via een grote sectionaalpoort en een aparte toegangsdeur. Het gebouw biedt vele mogelijkheden voor diverse activiteiten, is mooi ingericht en volledig instapklaar! - indeling gelijkvloers: hal met keukentje, onthaal met balie, bureau en ingebouwde kasten, 2 toiletten, grote polyvalente zaal die dienst kan doen als showroom, een ruime garage en goederenlift - tussenverdieping voor extra stockage - indeling verdieping: parketzaal ideaal als kantoor/vergaderzaal/ontvangstruimte, magazijn met grote lichtstraat, bureautje Afwerking voorzien van alle comfort: - elektrische sectionaalpoort met 1 vaste en 2 afstandsbedieningen - zeer ruime goederenlift (145 x 256 cm) - brandbeveiliging en brandalarm - branddeuren, brandblussers en brandhaspel - inbraakalarm met codeklavier en app - telefoon- en internetaansluitingen - mooie, aangepaste verlichting in elke ruimte en voldoende stopcontacten - centrale verwarming met radiatoren, AVS Luchtverhitter en digitale thermostaten - de verwarming is ook vanop afstand per ruimte regelbaar met een app - 2 toiletten (waarvan 1 toilet rolstoeltoegankelijk) met wastafels - uitgietbakken, waterkranen en tuinslang in magazijn en garage - lichtstraat met elektrische koepel in magazijn - alle kasten en deuren zijn voorzien van sloten met gelabelde sleutels - polybetonvloer, parket en tegels - voortuintje en achtertuin met kunstgras en beplanting - voldoende parkeerplaatsen Voor meer info of een bezichtiging kan u mailen naar ### of bellen op ### Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 50 35 85
Commerce building for sale Bilzen (RBM43215)

Handelspand met woonst gelegen in het centrum van Bilzen, Sint-Lambertuslaan 46-48.Toplocatie langs de N2 verbindingsweg van het centrum van Bilzen naar Diepenbeek.Dit handelspand momenteel ingericht als horecapand (Feestzalen Edelweiss) met aansluitende woning is gelegen op een ruim perceel van 11A71CA.Het geheel biedt diverse mogelijkheden na enkele grondige renovatiewerken.Handelspand 536m² is ingedeeld als volgt:- kelder 40m²- gelijkvloers: cafetaria met toog voor ongeveer 64 personen met sanitaire voorziening voor dames en heren, feestzaal voor 200 personen met toog en sanitaire voorziening voor dames en heren, kleine feestzaal voor 40 personen, professionele keuken met bergruimte. De feestzaal is tevens toegankelijk via een aparte inkomhal.- verdieping: biljartzaal, een private leefruimte, een badkamer en een slaapkamer.Woning telt 140m² woonoppervlakte, met volgende indeling:- kelder- gelijkvloers: inkomhal, living met open ingerichte keuken, veranda, toilet, berging met CV-installatie en wasvoorzieningen.- verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer.- zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap.Alle nutsvoorzieningen zijn separaat, er zijn tevens 2 aparte CV-installaties op stookolie.Aardgas is aanwezig.Enkele van de voornaamste pluspunten van deze aanbieding zijn:- Gunstige ligging in het levendige en boeiende centrum van Bilzen.- Interessant als projectgrond.- Veel passage.- Ruim handelspand met mogelijkheden met naastgelegen woning.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

1171
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Farming site for sale Bilzen (RBL54954)

Op te frissen vierkantshoeve in dorpskern van Grote-Spouwen, Papestraat 10, Bilzen.Deze charmante vierkantshoeve, gelegen in het rustige en landelijke Grote-Spouwen bij Bilzen, biedt een unieke combinatie van rust en toegankelijkheid. Gelegen vlakbij de N745 verbindingsweg tussen Bilzen en Riemst, bevindt u zich op slechts een korte wandelafstand van school, openbaar vervoer en winkels. De autosnelweg E313 ligt op een vlotte 3 km afstand en Maastricht is slechts 6 km verwijderd.De gesloten vierkantshoeve, gelegen op een perceel van 41a16ca, omvat een sfeervolle binnenkoer met inrijpoort, een ruime hoevewoning met vijf slaapkamers, diverse stallingen (438m²) en een achtergelegen weide van ongeveer 26a.De hoevewoning biedt een royale 216m² aan woonruimte, met plafondhoogtes variërend van 3,2m tot 3,6m in de riante woonvertrekken op het gelijkvloers.Indeling: De woning beschikt over een inkomhal, een ruime ingerichte keuken met aangrenzende grote eetkamer, en twee royale leefruimten met uitzicht op de binnenkoer. Daarnaast vindt u een berging en een badkamer met douche, wastafel en toilet.Op de bovenverdieping leidt de ruime overloop naar vijf slaapkamers en een bergzolder.Via een vloerluik in de keuken bereikt u een gewelfde kelder die dienst doet als CV-ruimte.Voorzieningen: De woning is uitgerust met pvc-ramen met dubbele beglazing en een op stookolie werkende verwarmingsinstallatie.Rondom de binnenkoer bevinden zich diverse berg- en dierenstallingen, allemaal voorzien van zoldering en deels van betonnen welfsels. De vooraangelegen stalling beschikt over een kelderruimte.De achtergelegen weide is bereikbaar via de doorrijpoort aan de achterzijde van de binnenkoer.Voornaamste pluspunten van deze hoeve zijn:- Ruimte: Een ruime hoevewoning met vijf slaapkamers, en een zolderkamer die kan worden ingericht als extra kamer.- Charme: Een sfeervolle hoeve met een grote binnenkoer.- Ligging: Rustige en landelijke locatie.- Stallingen: Uitgebreid volume aan stallingen, geschikt voor dierenliefhebbers, eventueel paarden, met een ruime achtergelegen graasweide (ongeveer 26a).- Potentie: Ideaal voor de inrichting van een B&B, woning met praktijkruimte of thuiskantoor.Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### . Want to know more?

4116
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Commerce building for sale Bilzen (VBB27309)
1 150 000 €

3740 Bilzen

EN OPTION : REGION DE HASSELT : Grande salle de fête avec une très grande zone de jardin (#2X0_GREL_LIM) • Surface totale : 23.000m² • Salles de 24 à 250 personnes, pour un total possible de 700 personnes • Restaurant de 24 couverts • Prix : 1.150.000€ (+ exploitation : 150.000€) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

23000
contact
details
Email
Call
+32 2 550 36 87
Industrial building for sale Bilzen (RBK43487)
289 000 €

3740 Bilzen

Instapklare KMO-unit van 185m² met gemeenschappelijke facilitator van 144m². Dit is het geheel aan gemeenschappelijke ruimtes bestaande uit een volledig ingericht en instapklaar open-space kantoor (flexibele werkplaatsen), een aparte vergaderzaal, keuken, eetruimte, toiletten en douchecel. De kantoren worden gekoeld en verwarmd via plafondunits op elektriciteit. Deze extra faciliteiten zijn ideaal om klanten te ontvangen in een professionele en uitnodigende omgeving zonder hiervoor ruimte op te offeren in de eigen KMO-unit. Tevens is er een inkomhal met postbussen voor kleine collies. De facilitator is mede-eigendom en wordt uitgebaat door vereniging van mede-eigenaars.Het nieuwe bedrijvenpark "Den Ooievaar" (bestaande uit 10 KMO-units) kenmerkt zich door duurzame materialen, een hoogstaande afwerking en is helemaal ontsloten via de ringweg naar de E 313. Gelegen in Bilzen tussen Genk, Hasselt, Tongeren/Luik en Maastricht. Deze nieuwbouwhal van 185m² beschikt over een vrije hoogte van 6,5 m, LED-verlichting, lichtstraat met rookluik, coax-kabel, brandcentrale en water aan- en afvoer. De hal is toegankelijk via de automatische sectionale poort en via de aparte loopdeur. Er is 1 privatieve staanplaats gelegen naast de KMO-unit. De KMO-units hebben een bestemming als atelier met opslag en/of B2B showroom. Het terrein is bestemd voor productie- en of bouwgerelateerde bedrijven. INFO ### Want to know more?

185
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34
Office space for sale Bilzen (RBK43407)
219 000 €

3740 Bilzen

Deze praktische handelsruimte is gunstig gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Bilzen en geniet van een grote visibiliteit. Door de nabijheid van de E313 is er een snelle verbinding met steden als Hasselt en Luik en verder is ook Maastricht vlot bereikbaar. Het pand biedt een brede waaier aan bestemmingsmogelijkheden. Zo werd het in het verleden reeds gebruikt als kantoorruimte en is het momenteel ingedeeld als dermatologiepraktijk. Naast een ruime onthaalruimte, wachtzaal en separaat toilet beschikt dit pand momenteel over drie kabinetten en een praktijkruimte. Verder is een een keuken en een tweede toilet aanwezig. Tot slot is er de mogelijkheid om twee privatieve autostaanplaatsen aan te kopen. Deze bevinden zich achter het gebouw. Ook in de onmiddellijke omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden die dit handelspand te bieden heeft? Vraag uw bezichtiging aan via ### of op het nummer ### Want to know more?

2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 12 23 23 11
Industrial building for sale Bilzen (RBK42664)

Magazijn met moderne stijlvolle woning gelegen in KMO-zone Eikaert te Bilzen, Natveld 11.Gelegen vlakbij de N730 Bilzen-Hoeselt met zeer goede omsluiting aan de afrit E313 Bilzen-Hoeselt.Deze bedrijfshal met hedendaagse woning is gelegen op een volledig omheind perceel van 20A10CA. Het magazijn telt 300m², de woning met 4 slaapkamers biedt een bewoonbare oppervlakte van 195m² en beschikt over een ruim aangelegd buitenzwembad.De afgelopen jaren onderging de woning diverse aanpassingen met onder meer een trendy nieuwe leefkeuken, de bovenverdieping werd ingericht tot extra leefruimte en er werden 50 zonnepanelen geïnstalleerd voor de nodige energiebevoorrading. Resultaat een moderne en luxueuze woning met een hoog comfortgehalte.Het magazijn is momenteel ingericht als schrijnwerkerij. De bruikbare hoogte bedraagt 5m. Aan de voorzijde is er een elektrische poort. Aan de achterzijde en de zijkant van het magazijn is er voldoende stockeerruimte en parkeerruimte aanwezig. Via het bureel is er rechtstreeks toegang tot de woning.Indeling gelijkvloers: De centrale inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot 2 slaapkamers met elk een volledig ingerichte badkamer. Verder is er een bureelruimte met toegang tot het magazijn en een bergruimte met trappenhal naar de verdieping.De zeer ruime en lichtrijke leefruimte en de open geïnstalleerde eilandkeuken bieden een mooi zicht op het aangelegde overdekt terras. De hedendaagse keuken is volledig uitgerust met alle moderne keukentoestellen zoals inductiekookvuur, dampkap, koffiemachine, afwasmachine, koelkast en combi-oven. Aansluitend tref je een handige wasplaats.Op de verdieping geeft de overloop toegang tot een nachttoilet, een ruime TV/ontspanningsruimte, een dressing, een slaapkamer en een ingerichte badkamer. De multifunctionele TV-ruimte biedt diverse invulmogelijkheden als ontspanningsruimte/kantoor/slaapkamer,...Het zwembad met bijhorende loungeruimte is uiteraard een belangrijke meerwaarde.Mogelijkheid tot overname aandelen: prijs op aanvraag.Digitale folder: ### pluspunten van dit bedrijfspand met ruime moderne woning zijn:- Gunstige ligging in KMO-zone vlakbij autosnelweg, op wandelafstand van het centrum, sport- en recreatiedomein De Katteberg.-Magazijn van 300m² met ruime moderne woning met zwembad en zuid georiënteerd terras.-Praktische indeling met hoog wooncomfort in de woning: ruime leefruimte, 4 slaapkamers, 3 badkamers.- Recente nieuwe leefkeuken.- Installatie van 50 zonnepanelen.- Perceel volledig omheind. Voldoende parkeer- en stockeermogelijkheid buiten aanwezig.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

2010
contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Industrial building for sale Bilzen (RBH59860)

Optimale zichtbaarheid dankzij uitstekende ligging Opbrengsteigendom met een huurovereenkomst met een solide huurder Bestaande en lopende huurovereenkomst met een (verlengbare) looptijd van 9 jaar Onmiddellijk rendement 2 parkeerplaatsen op de site inbegrepen Voorzien van inpandig terras Oplevering voorzien in het najaar van 2023 Dit aantrekkelijke commerciële pand, gelegen in het residentiële project Korenaar, biedt een uitstekende kans in het centrum van Bilzen. Het nieuwbouwproject is gunstig gelegen op de hoek van de Korenstraat en de Demerwal, de belangrijkste toegangsweg naar het bruisende centrum. Hierdoor geniet het pand van optimale zichtbaarheid.Deze opbrengsteigendom wordt aangeboden met een bestaande en lopende huurovereenkomst met een looptijd van 9 jaar (verlengbaar). De solide huurder is een gerenommeerde speler in HR-oplossingen. Als koper kunt u dus direct profiteren van een aantrekkelijk rendement. De oplevering van het pand is gepland voor het najaar van 2023.De commerciële ruimte op de begane grond beslaat een bruto oppervlakte van 163,77 m² en heeft een terras van 18,88 m². Het pand wordt volledig afgewerkt en ingericht opgeleverd. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen op het terrein inbegrepen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vestio via ### of een e-mail sturen naar ### ." Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Price on request

3740 Bilzen

Het bedrijvencentrum "Bilzen Noord" is gelegen op het bedrijventerrein de Kielebergen en biedt een centrale ligging tussen de E313 en E314. Deze hal is onderverdeeld in 4 aparte units van +/-250m². De unit aan de voorzijde is voorzien van alle technieken en ingericht met kantoren en sanitair. De 3 achterliggende units zijn voorzien van een sanitaire cel, basis-elektriciteit en verlichting. (2 units zijn momenteel verhuurd) TECHNISCHE KENMERKEN: - oppervlakte: 1059m² - 6 privatieve parkeerplaatsen - vrije hoogte 6m - gepolierde betonvloer - buitenwanden: geïsoleerde betonplinten met geïsoleerde sandwichpanelen - lichtstraten met RWA per hal - elektrisch bediende sectionaalpoort: 4mbr x 4,5mh - elektriciteit: 380V/40A - PV installatie met batterij - toegangscontrole met badges - video-bewaking TROEVEN: - centraal tussen E313 en E314 - mooie en moderne uitstraling van het park Ig - Vg - Gmo - Gvkr - Gvv Info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50