Appartement à vendre - Aarschot

22 résultats (1 - 20)

3200 Aarschot

445 900 €

Ter Aareberg is een nieuw woonproject in het levendige centrum van Ourodenberg, een gezellig gehucht van de stad Aarschot. Project Ter Aareberg biedt 14 appartementen en is uitermate rustig en residentieel gelegen in de doodlopende Ourodenbergstraat. Winkels, scholen, openbaar vervoer, sporten cultuurgelegenheden liggen vlakbij. Dit project biedt een aangename balans tussen rust en dynamiek. Hier is het elke dag thuiskomen en genieten van de authentieke buurtsfeer en een rijkgevuld verenigingsleven. Wonen, werken en ontspannen vloeien hier naadloos samen. Mag het nog wat meer zijn? De bruisende stad Aarschot, de parel van het Hageland, ligt slechts op een boogscheut. Zo sta je in amper 10 minuten fietsen op de Grote Markt van Aarschot.COGIVA (ontwikkelaar) selecteert met grote nauwkeurigheid een perfecte locatie voor jouw nieuwe thuis en zet steeds in op hedendaagse, tijdloze architectuur met een hoogwaardige, kwaliteitsvolle afwerking. Ook bij dit project is dat niet anders. Er wordt onder meer veel belang gehecht aan de BEN-normen, waardoor de appartementen steevast energiezuinig en duurzaam zijn. Meer nog: COGIVA zorgt voor een volledige uitschakeling van fossiele brandstoffen en bouwt jouw appartement CO2-neutraal!Contacteer ons voor meer informatie, plannen, lastenboek, prijzen, ... op het nummer 016 365 365.De vooropgestelde prijzen zijn exclusief kosten (registratierechten, btw, ...) en exclusief verplichte aankoop parking en berging. En savoir plus ?

2 - 3 Chambre(s) 82 - 146 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 36 53 65
274 500 €

3200 Aarschot

Dit ruime appartement is deel van een aangenaam kleinschalig gebouw, bestaande uit slechts 4 woonunits. De toegang tot het duplex appartement gebeurt via een inkomhal, die slechts met 1 ander appartement dient gedeeld te worden. De duplex wordt betreden via een ruime inkomhal met toilet en beschikt over een rijkelijke leefruimte met een aangename zithoek en een aan het terras gekoppelde eethoek in onmiddellijke verbinding met de open keuken, die dan weer directe toegang tot een ruime berging geeft. Op de verdieping zijn er 2 royale slaapkamers: de master bedroom en 1 grote slaapkamer. Verder is er nog een 3e kamer, die een multifunctionele invulling kan krijgen: kinderkamer, bureel, strijkkamer, atelierkamer ed. Tot slot is er op deze 2e verdieping een leuke badkamer met ruime inloopdouche (180x90), een toilet, een onderbouwkast met moderne opzetwaskom en een infrarood verwarming. In 2013 werd de elektriciteit evenals het toilet in de inkomhal en de gehele badkamer vernieuwd. De bevloering is overal in keramische tegels uitgevoerd. Het buitenschrijnwerk is uitgevoerd in PVC wit met dubbelglas. De prijs omvat 1 privatieve staanplaats binnen een omheinde buitenparking, afsluitbaar met een metalen poort met afstandsbediening. Buitengewoon uitzonderlijk beschikt dit appartement over maar liefst 17 zonnepanelen voor 5950 Wp ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 125 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 27 40 69
Rez-De-Chaussée à vendre Aarschot (RWC29197)

Bezoek ons kijkappartement NA AFSPRAAK op het nr. ### Adres: Denijs Dillestraat 84 ### Aarschot Residentie Adelaer V, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen 42% VERKOCHT Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vijfde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Door haar ligging heeft Residentie Adelaer V dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten. Residentie Adelaer V omvat 24 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, autoboxen, private kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenbergingen. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 82 m² tot 136 m². Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst! Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze worden allen standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Een extra troef: dankzij een E-peil 30 profiteer je ook nog eens 5 jaar lang van 50% korting op jouw onroerende voorheffing. Kortom, met Residentie Adelaer V kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot! Prijs appartement vanaf 243.615,00 EUR En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 2 333 71 71
  Aarschot (RBJ42119)

3200 Aarschot

249 000 €

Nieuwbouwproject ’t Saspark wordt een kleinschalige residentie bestaande uit 12 appartementen. Ligging: In de Sasstraat te Aarschot, een doodlopend straatje in het centrum van de stad met alle voorzieningen in de onmiddellijke omgeving. De Sasstraat is goed bereikbaar, zowel met de auto, de fiets, als met het openbaar vervoer. Het station en busstops liggen op wandelafstand en de nieuwe wandel en- fietsweg leid je via de Demer het stadscentrum in. Vlot in en uit de stad met de auto kan dan weer via de ringweg (op 1 minuut rijden) en de E314 (op 5 minuten rijden). Ondanks deze goede bereikbaarheid hoeft ook het groen in de omgeving niet te wijken. De omgeving telt verschillende groene zones, waaronder het stadspark dat op nog geen 10 minuten wandelen ligt. Omschrijving: 12 appartementen met ruime en lichtrijke terrassen. Er wordt een gezonde mix tussen 1 en 2 slaapkamerappartementen aangeboden. In deze fase kunnen kopers het appartement nog volledig inrichten naar eigen smaak en keuze. ’t Saspark 7 wordt volledig onderkelderd. De toekomstige kelder biedt ruimte aan ondergrondse autostaanplaatsen en bergruimtes. Extra's: - Bijna Energie Neutrale appartementen (E20) - Zonnepanelen - Warmtepomp - Vloerverwarming - Aluminium schrijnwerk - De koper heeft in deze fase nog veel inspraak in de afwerking van het appartement Juridische vermeldingen: Bouwvergunning, Woongebied, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht. Overstromingsgevoeligheid: Tussen perceelscore A-D. Tussen gebouwscore A-D. Voor meer info, een afspraak of een gratis schatting van uw huidige eigendom, contacteer Nick via ### of via ### En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 75 - 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 493 89 59 00
  Gelrode (RBJ36957)

3200 Gelrode

337 900 € - 354 700 €

AANKOOP AAN 6% BTW MOGELIJK! 6 (BEN) nieuwbouwappartementen van 72 tot 118m² met prachtige terrassen, veel lichtinval en luxueuze afwerking. Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen aanwezig. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 - 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 33 93 33
  Aarschot (RBJ21348)

3200 Aarschot

338 000 €

De hoogwaardige, unieke en stijlvolle afwerking met oog voor de toekomstige normen en energiezuinigheid vormen de basis van dit opmerkelijk geheel. Dit alles maakt deel uit van het exceptioneel lastenboek. En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 67 - 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 36 35 34
Appartement à vendre Aarschot (RBJ55947)
352 000 €

3200 Aarschot

In residentie The Mazarin te Aarschot bieden wij jou graag dit prachtige nieuwbouw appartement te koop aan. Het recente gebouw wordt getypeerd door zijn unieke architectuur, lichte kleuren en veel natuurlijk lichtinval. Het betreft een Bijna Energie Neutrale (BEN) appartement. Er wordt gewerkt met o.a. warmtepomp, vloerverwarming en een modern ventilatiesysteem.Het ruime appartement is volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en bevindt zich op de tweede verdieping. Het is voorzien van een grote leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging, toilet, 2 slaapkamers, badkamer en een aangenaam zonneterras. In de kelderverdieping is er nog een parkeerplaats en berging voorzien.De locatie van het appartement is optimaal gelegen aan de rand van de stad met alle faciliteiten binnen wandelafstand en op een steenworp van de E314.Interessant om te weten is dat dit appartement zal worden verkocht onder verkooprechten zgn. registratierechten.Interesse in meer? Maak je afspraak en kom eens langs voor een bezoek ter plaatse. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 36 53 65
Duplex à vendre Aarschot (RBJ40070)
339 000 €

3200 Aarschot

Dit recent (dd. 2014), ruim en lichtvol appartement te Aarschot is gelegen te Aarschot en heeft een afzonderlijke privé ingang aan de voorzijde van het gebouw. Het appartement omvat op de eerste verdieping een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, een grote leefruimte (65m²) ingedeeld in een salonhoek, een eetplaats, een open keuken met aanpalende berging en een groot zuid-west gelegen terras.Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een volledig geïnstalleerde badkamer. Via een trapluik hebben we toegang tot de bergzolder onder het dak.Het appartement is gebouwd met hoogwaardige materialen, heeft een goede Epc-score, een conforme elektriciteit en achteraan is er nog een afzonderlijke garagebox.Bent u bijgevolg op zoek naar een instap klaar appartement of een goede investering dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via ### of ### info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 30 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 23 90 80
Appartement à vendre Gelrode (RBJ36954)

Prachtige penthouse (tweede verdieping) ingedeeld als volgt: inkom, apart toilet, leefruimte, volledig ingerichte open keuken voorzien, gezellig terras, 2 slaapkamers, ruime badkamer en berging. Het appartement wordt BijnaEnergieNeutraal (BEN) afgewerkt tot E-peil 20, voorzien van: vloerverwarming, ventilatie type D, zonnepanelen,... . Dankzij dit gunstig E-peil (20) bent u als koper gedurende 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing! Ondergronds beschikt het appartement over 1 ondergrondse autostaanplaats met aansluitend een privatieve berging (niet in de prijs inbegrepen = €21 000/autostaanplaats en €4 000/berging, exclusief 21% BTW. In deze ondergrondse garage is ook een gemeenschappelijke fietsenstaanplaats voorzien. Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse, bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 33 93 33
Appartement à vendre Gelrode (RBJ36953)

Prachtig gelijkvloers appartement ingedeeld als volgt: inkom, apart toilet, leefruimte, volledig ingerichte open keuken, gezellig terras + tuin, 2 slaapkamers, ruime badkamer en berging. Het appartement wordt BijnaEnergieNeutraal (BEN) afgewerkt tot E-peil 20, voorzien van: vloerverwarming, ventilatie type D, zonnepanelen,... . Dankzij dit gunstig E-peil (20) bent u als koper gedurende 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing! Ondergronds dient er per appartement één autostaanplaats met aansluitend privatieve berging bij aangekocht te worden (niet inbegrepen in de prijs): = €21 000/autostaanplaats en €4 000/berging, exclusief 21% BTW. In deze ondergrondse garage is een gemeenschappelijke fietsenstaanplaats voorzien. Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse, bel ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 33 93 33
Appartement à vendre Aarschot (RBJ33033)
329 000 €

3200 Aarschot

Dit bijna nieuw (BJ 2020) instapklaar appartement van 93m² met 2 slaapkamers mag u zeker niet missen! Het appartement bevindt zich op de 2e (en hoogste) verdieping van een modern stijlvol gebouw in een autoluwe straat, net buiten het centrum. Zeer energiezuinig EPC label A (!) en ventilatie systeem D. Cv met condensatie gaswandketel. Elektriciteit conform AREI. De mooie woonkamer met open keuken geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Het Zuid gericht ruim terras is voorzien van automatische zonwering. Volledig geïnstalleerde keuken met spoeleiland, vaatwasser, vitro keramische kookplaat, oven, ingebouwde koelkast met vriesvak en 1,5 spoelbak. Ruime berging. Er zijn 2 ruime slaapkamers (13,1 m² & 9,5 m²) met ingebouwde kasten en een stijlvolle badkamer met inloopdouche & wastafel. Hal met ingebouwde vestiairekast en apart toilet. In de leefruimte werd bijna overal automatische zonwerende raamdecoratie geplaatst. Bij het appartement hoort nog een autostaanplaats en ruime berging (verplicht aan te kopen @ 20.000 €) in de ondergrondse afgesloten garageruimte, ook bereikbaar met lift. Gemeenschappelijke fietsenstalling. Denkt u eraan een nieuwbouw appartement te kopen om zelf te wonen of als investering? Kom dan zeker dit quasi nieuw appartement bekijken en geniet van een lagere prijs zonder BTW te moeten betalen! Aarzel niet en plan snel een bezichtiging in! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. -Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!- En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 53 00 45
Penthouse à vendre Aarschot (RBI92916)

Dit fantastische appartement maakt deel uit van "Residentie Homberg", een nieuwbouwproject in afwerkingsfase bestaande uit 20 ruime BEN-appartementen en een commerciële ruimte. Het eigendom bevindt zich in een rustige omgeving op wandelafstand van natuurgebied Molenheide. Centrum Aarschot is vlakbij en makkelijk te bereiken per fiets, auto of openbaar vervoer. Het appartement heeft een oppervlakte van 130m², daarnaast is er een zeer ruim zuid gericht terras van 35m². Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer, bureau, berging en leefruimte met open keuken. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Oplevering bij akte is mogelijk, de koper kan (voorlopig) zelf nog de afwerking kiezen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: A, G-score: A - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een bezoek ter plaatse of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 130 35 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 493 89 59 00
Appartement à vendre Aarschot (RBI90359)

Residentie ’t Saspark 6, gelegen in een woonwijk te Aarschot. Dit project omvat 3 appartementen met 1-2 slaapkamers en grote terrassen. De kelder biedt autostaanplaatsen en bergruimtes. Het project is bijzonder goed bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het station en busstops liggen op wandelafstand en de nieuwe wandel en- fietsweg leid je via de Demer het stadscentrum in. Vlot in en uit de stad met de auto kan dan weer via de ringweg (op 1 minuut rijden) en de E314 (op 5 minuten rijden). Ondanks deze goede bereikbaarheid hoeft ook het groen in de omgeving niet te wijken. De omgeving telt verschillende groene zones, waaronder het stadspark dat op nog geen 10 minuten wandelen ligt. Juridische vermeldingen: Bouwvergunning, Woongebied, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht. Overstromingsgevoeligheid: Tussen perceelscore A-D. Tussen gebouwscore A-D. Voor meer info, een afspraak of een gratis schatting van uw huidige eigendom, contacteer Nick Vervoort op ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 27 m² Terrasse 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 493 89 59 00
Appartement à vendre Aarschot (RBI90358)

Residentie ’t Saspark 6, gelegen in een woonwijk te Aarschot. Dit project omvat 3 appartementen met 1-2 slaapkamers en grote terrassen. De kelder biedt autostaanplaatsen en bergruimtes. Het project is bijzonder goed bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het station en busstops liggen op wandelafstand en de nieuwe wandel en- fietsweg leid je via de Demer het stadscentrum in. Vlot in en uit de stad met de auto kan dan weer via de ringweg (op 1 minuut rijden) en de E314 (op 5 minuten rijden). Ondanks deze goede bereikbaarheid hoeft ook het groen in de omgeving niet te wijken. De omgeving telt verschillende groene zones, waaronder het stadspark dat op nog geen 10 minuten wandelen ligt. Juridische vermeldingen: Bouwvergunning, Woongebied, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht. Overstromingsgevoeligheid: Tussen perceelscore A-D. Tussen gebouwscore A-D. Voor meer info, een afspraak of een gratis schatting van uw huidige eigendom, contacteer Nick Vervoort op ### of via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 14 m² Terrasse 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 493 89 59 00
Appartement à vendre Aarschot (RBI90076)
295 000 €

3200 Aarschot

Appartement te koop Aarschot op 2e verdieping met twee slaapkamers, badkamer met bad, inkomhal, berging, koer, ruime living. Totale oppervlakte appartement is ca 125m2 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 125 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 60 98 00
Duplex à vendre Aarschot (RBI82906)
295 000 €

3200 Aarschot

Appartement duplex idéalement situé avec 2 chambres et une place de parking intérieure. Cet emplacement unique offre une très bonne accessibilité à proximité de toutes les commodités, de la gare routière/ferroviaire et de l'entrée de l'E314. C'est le mélange parfait entre nature et confort urbain. Jetez un œil virtuel à l’appartement ici, à l’intérieur comme à l’extérieur ! Composition: Hall d'entrée avec vestiaire, toilettes séparées, agréable séjour avec cuisine ouverte et débarras/buanderie attenant pratique. Depuis la terrasse confortable, vous pourrez profiter d'une belle vue sur la forêt et les magnifiques landes, où vous pourrez vous détendre en toute tranquillité. Au deuxième étage vous pourrez accéder du hall de nuit aux 2 chambres et à la salle de bain et salle d'eau. Espace de stationnement intérieur et salle de rangement privée. Atouts supplémentaires: Disposition pratique Place de parking Impasse A proximité des transports en commun (bus et train). A proximité des écoles et commerces, forêt et centre d'Aarschot. Appelez vite pour une visite sans engagement au ### ou visitez ### ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 64 03 21
Appartement à vendre Aarschot (RBI79770)
295 000 €

3200 Aarschot

Appartement duplex idéalement situé avec 2 chambres et une place de parking intérieure. Cet emplacement unique offre une très bonne accessibilité à proximité de toutes les commodités, de la gare routière/ferroviaire et de l'entrée de l'E314. C'est le mélange parfait entre nature et confort urbain. Jetez un œil virtuel à l’appartement ici, à l’intérieur comme à l’extérieur ! Composition: Hall d'entrée avec vestiaire, toilettes séparées, agréable séjour avec cuisine ouverte et débarras/buanderie attenant pratique. Depuis la terrasse confortable, vous pourrez profiter d'une belle vue sur la forêt et les magnifiques landes, où vous pourrez vous détendre en toute tranquillité. Au deuxième étage vous pourrez accéder du hall de nuit aux 2 chambres et à la salle de bain et salle d'eau. Espace de stationnement intérieur et salle de rangement privée. Atouts supplémentaires: Revenus locatifs immédiats, le locataire souhaite continuer à louer sur le long terme. Disposition pratique Place de parking Impasse A proximité des transports en commun (bus et train). A proximité des écoles et commerces, forêt et centre d'Aarschot. Appelez vite pour une visite sans engagement au ### ou visitez ### ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 16 64 03 21
Appartement à vendre Aarschot (RWC22263)

LAATSTE 4 TE KOOP! Bezoek ons kijkappartement NA AFSPRAAK op het nr. ### Adres: Denijs Dillestraat 84 ### Aarschot Residentie Adelaer IV, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen... Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vierde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Door haar ligging heeft Residentie Adelaer IV dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten. De vierde fase van Residentie Adelaer omvat 17 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, private kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 79 m² tot 143 m². Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst! Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Het dak is voorzien als extensief groendak. Kortom, met Residentie Adelaer IV kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 143
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 2 333 71 71
Appartement à vendre Aarschot (RWC29198)

Residentie Adelaer V, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen 42% VERKOCHT Bezoek ons kijkappartement NA AFSPRAAK op het nr. ### Adres: Denijs Dillestraat 84 ### Aarschot Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vijfde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Door haar ligging heeft Residentie Adelaer V dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten. Residentie Adelaer V omvat 24 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, autoboxen, private kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenbergingen. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 82 m² tot 136 m². Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst! Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze worden allen standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Een extra troef: dankzij een E-peil 30 profiteer je ook nog eens 5 jaar lang van 50% korting op jouw onroerende voorheffing. Kortom, met Residentie Adelaer V kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot! Prijs appartement vanaf 243.615,00 EUR En savoir plus ?

3 Chambre(s) 110
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 2 333 71 71
Appartement à vendre Aarschot (RWC22264)

LAATSTE 4 TE KOOP! Bezoek ons kijkappartement NA AFSPRAAK op het nr. ### Adres: Denijs Dillestraat 84 ### Aarschot Residentie Adelaer IV, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen... Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vierde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Door haar ligging heeft Residentie Adelaer IV dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten. De vierde fase van Residentie Adelaer omvat 17 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, private kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 79 m² tot 143 m². Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst! Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Het dak is voorzien als extensief groendak. Kortom, met Residentie Adelaer IV kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 2 333 71 71