Appartement à vendre - Kuurne

15 résultats (1 - 15)
390 000 €

8520 Kuurne

Dit appartement gelegen in het centrum van Kuurne heeft alle gemakken die men zoekt. Gelijkvloers, energiezuinig, tuin met terras, ruim, luxueuze afwerking,.. Kortom alles is aanwezig! Het betreft een kleinschalig appartementsgebouw waarvan u enkel de gemeenschappelijke inkom dient te delen met 1 buur. Uw eigen inkomhal is groot genoeg voor het plaatsen van een vestiaire en biedt onmiddellijk een blik op de open leefruimte achteraan het appartement. De keuken is hyper geïnstalleerd en bevat zeer veel kastruimten. Een open geheel met prachtige parket zorgt voor een unieke stijl. Achteraan is er een groot schuifraam met terras en tuin. Grote tuinberging. Verder zijn er 2 grote kamers, een van deze heeft een eigen berging. Centraal op de gang is er een apart hangtoilet. Ook is er nog een zeer ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. PLUSPUNTEN: + centrumligging + Gelijkvloers + gebruik van moderne technieken +uitweg achteraan met staanplaats En savoir plus ?

2 Chambre(s) 133 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 25 26 19
119 900 €

8520 Kuurne

Centraal gelegen appartement in kleinschalig gebouw, vlakbij het centrum van het levendige Kuurne en op wandelafstand van natuurdomein "De Groene Long en de Leie", bevinden zich deze 1-en/of 2 slaapkamerappartementen (alles is momenteel verhuurd). Eveneens is er een mogelijkheid om het volledige gebouw aan te kopen met op het gelijkvloers een handelspand (huurinkomsten volledige gebouw 2400 €/maand).mogelijks rendement >5 %Handelspand, twee 1-slaapkamerappartementen en twee 2-slaapkamerappartementen.- mooi rendement op jaarbasis.- EPC Label C, geen renovatieverplichting, 236kWh/m²jaar unieke code 0002554270- De elektriciteit is volledig conform voor 25 jaar.- Elk appartement beschikt over een huurconformiteitsattest en kunnen apart of samen worden aangekocht.- Asbestveilig En savoir plus ?

6 Chambre(s) 92 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 468 42 24 33
295 000 €

8520 Kuurne

Geniet van het uitzicht op het park en de uitgestrekte velden vanop het terras bij dit appartement. Dit appartement vorm de ideale thuis / investering voor mensen die graag willen wonen in een rustige omgeving. Het appartement werd gebouwd in 2017 en is dus voorzien van recente materialen, toestellen, ... waardoor u nog jaren kan verder genieten zonder in te boeten aan comfort. Via de lift naar de 1e verdieping komen we terecht in het appartement. De sas biedt toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer met zicht op het park. Van hieruit hebt u toegang tot het zuid-west georiënteerd terras. De keuken is open en voorziet in alle nodige toestellen. Erg praktisch is de naastliggende grote berging. Het appartement voorziet in twee slaapkamers (eveneens toegang tot het terras) en de badkamer uitgerust met lavabomeubel en inloopdouche. Dit appartement omvat tevens een garagebox in de kelderverdieping van het gebouw. Bovendien zijn er heel wat parkeermogelijkheden vooraan. Benieuwd naar dit appartement? Plan snel jouw bezoek in! EPC: 73.49 kWh / m²/jaar - UC: 34023-G-2013/0198/EP15712/L011/D01/SD007 E-peil = E56 REF: YP/24112/K En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 98 05 55
  Kuurne (RBI94227)

8520 Kuurne

260 000 € - 325 000 €

Gezellige nieuwbouwresidentie in centrum Kuurne.Er zijn nog slechts 2 appartementen te koop! 1 op de 2e verdieping en het penthouse op de 3e verdieping.Elk appartement heeft 1 of 2 terrassen en werd reeds volledig afgewerkt (niet geschilderd).Op het gelijkvloers beschikt elk appartement over een eigen afgesloten berging (inbegrepen in de prijs).Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsenberging aanwezig in het gebouw die door elke bewoner mag gebruikt worden.Mogelijkheid tot aankoop van een of meerdere carports aan de achterkant van de residentie!Voor meer info of een bezoek, contacteer Vincent op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 72 - 96 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 21 11 94
Appartement à vendre Kuurne (RBK45101)

Dit prachtige appartement 0.1 is gelegen op het gelijkvloers en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en een tuin. Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 10 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK45100)

Dit prachtige appartement 0.2 is gelegen op het gelijkvloers en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en een tuin. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 10 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK45097)

Dit prachtige hoekappartement 2.2 is gelegen op de tweede verdieping en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht aan beide kanten waarvan één op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en 2 terrassen. Eén voor- en één achteraan. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 10 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK45096)

Dit prachtige appartement 3.1 is gelegen op de derde verdieping en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht aan beide kanten waarvan één op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en 2 terrassen. Eén voor- en één achteraan. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 10 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK45095)

Dit prachtige appartement 3.2 is gelegen op de derde verdieping en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht aan beide kanten waarvan één op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en 2 terrassen. Eén voor- en één achteraan. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 10 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK37741)
495 000 €

8520 Kuurne

Appartementsgebouw gelegen nabij het centrum, in de dichte nabijheid van winkels en vlot naar invalswegen. Stevig gebouwd voorziet elk verdiep in 2 appartementen van telkens 80m². Een praktische indeling en een nette staat zorgen voor een vlotte zorgeloze verhuur. Inkom, leefruimte met heel veel licht, afzonderlijke keuken, toilet en berging. Met 2 slaapkamers en badkamer. Achteraan is telkens een aangenaam terras voorzien. Op het gelijkvloers is een winkelruimte die nu ingezet wordt als opslag en kleine werkruimte. De doorrit leidt naar achter waar overdekte staanplaatsen beschikbaar zijn. Alles vlot verhuurd, huurrendement en plannen op aanvraag. EPC appartementen van 77 tot 224 kwh/(m² jaar) - alle elektrische installaties gekeurd. En savoir plus ?

8 Chambre(s) 403 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 24 38 12
Appartement à vendre Kuurne (RBK29258)
Faire offre à partir de 325 000 €

8520 Kuurne

Toffe penthouse te koop op de 3e verdieping van de kleinschalige residentie Ter Leie.Het penthouse beschikt over een mooie lichtrijke leefruimte met open keuken en een groot terras van 22 m²! De keuken is volledig geïnstalleerd, zo ook de badkamer. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een berging. Er is vanuit de lift rechtstreekse toegang tot het penthouse.Zonnepanelen en vloerverwarming aanwezig!Inclusief een eigen afgesloten berging op het gelijkvloers, fietsenberging en vuilnisberging!Mogelijkheid tot aankoop van een of meerdere carports aan de achterkant van de residentie.Voor meer info of een bezoek, contacteer Vincent op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 22 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 21 11 94
Appartement à vendre Kuurne (RBK00045)
215 000 €

8520 Kuurne

Opbrengsteigendom met twee appartementen : gelijkvloers appartement met : inkom, living, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en kelder. epc 346 kWh/m² uc 2932203. KI. 344 euro Op1ste en 2de verdiep duplex appartement met : inkom, living, eetplaats, ingerichte keuken, ruim terras, 2 slaapkamers, badkamer met douche. epc 380 kWh/m² uc 2138935-RES-1. KI 438 euro. De appartementen komen vrij. Verhuurwaarde 1.100 euro/maand. Voor info of bezoek, tel ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 21 58 00
Appartement à vendre Kuurne (RAP78831)
147 000 €

8520 Kuurne

Appartement met 2 slpk en garage op het eerste verdiep met zuidgericht terras. Indeling: inkom, gezellige ruime living met veel lichtinval, open keuken, berging, badkamer met ligbad, 2 slaapkamers. Makkelijke verbindingswegen. EPC=278. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 22 22 22
Appartement à vendre Kuurne (RBI42853)
283 500 €

8520 Kuurne

Dit instapklaar appartement is gelegen op de tweede verdieping van nieuwe residentie nabij het centrum van Kuurne. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire, Lichtrijke woonkamer met open volledig geïnstalleerde keuken. Het nachtgedeelte bestaat uit 2 ruime slaapkamers, toilet, ruime berging en badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo met meubel. Verder beschikt het appartement tevens over een zonnig terras, lift en is er de mogelijk tot aankoop van een overdekte autostaanplaats (18.500 euro). Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Sebastien op het nummer ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 25 53 33
Appartement à vendre Kuurne (RBI09519)
120 000 €

8520 Kuurne

Instapklaar appartement gelegen op een centrale ligging met perfecte uitvalsbasis naar winkels, R8 en Kuurne/Kortrijk Centrum. Indeling: inkom, lichtrijke woonkamer, 2 slaapkamers, keuken met aansluitende berging en badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Ondergrondse berging. Garage verplicht aan te kopen (15.000 euro) Ideaal als investeringsvastgoed! Elektriciteit conform! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 65 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 35 40 74

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Kuurne (8520).

140 000 €

8500 Courtrai

Welkom bij het Ibis Styles Hotel, een ideale uitvalsbasis niet enkel voor zakenmensen maar ook voor al wie in alle rust het prachtige Kortrijk wilt komen ontdekken. Stap binnen in een wereld van stijl in onze smaakvol ingerichte hotelkamers. Het hotel werd van A tot Z gerenoveerd in 2017. Op slechts 5 minuten wandelen van de Expo-hallen en op 2,5 km van centrum-Kortrijk. Directe verbinding met de E17/E40. Gratis private parking met voldoende parkeergelegenheid. Kamer 201 betreft een 'standaard' kamer en is gelegen op de tweede verdieping. Lift aanwezig. Indeling als volgt: Deze kamer is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Ontspan voor de flatscreen TV na een lange dag van reizen of vergaderingen. Als je nog wat werk te doen hebt, biedt het bureau je een perfecte plek om je gedachten te ordenen. De aparte badkamer is compleet met inloopdouche, lavabomeubel en toilet. Deze hotelkamer biedt dus alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf! Wordt nu eigenaar en geniet van een rendabele investering. Onze ref. DEV4117 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 15 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 44 03 69
675 000 €

8500 Courtrai

Avec une surface habitable de 192 m², nous trouvons ce loft lumineux et élégant. Situé dans la Sint-Jorisstraat à Courtrai, à quelques pas de la gare et du centre de Courtrai, ainsi que d'une excellente connexion aux principales routes d'accès. Le loft a été entièrement rénové en 2022 pour en faire un joyau unique ! Disposition : - un espace de vie lumineux divisé en un coin salon et un coin repas - cuisine entièrement équipée avec évier double, plaque de cuisson + hotte, réfrigérateur, four, micro-ondes, lave-vaisselle et de nombreux placards intégrés - 1ère chambre avec dressing et salle de bain attenante La salle de bain dispose d'une baignoire, d'une douche à l'italienne et d'un meuble vasque - 2ème chambre avec meuble vasque Attenant, il y a un débarras avec le raccordement pour la machine à laver et le sèche-linge. - 3ème chambre Avantages supplémentaires : - entièrement rénové en 2022 - électricité conforme - un topper plein d'énergie ! (145 kWh/m²/an - label B) - débarras privé de +/- 20 m² - abri à vélos commun - Terrasse commune de 92 m² Effectuez une première visite numérique via la visite virtuelle ! Amusez-vous à regarder ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 195 92 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 22 55 66
155 000 €

8530 Harelbeke

Centraal gelegen dakappartement op wandelafstand van de Leie, het Marktplein, winkels en het station te Harelbeke. Mobiscore 8,7/10! Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van de kleinschalige residentie Musica. Vanuit het appartement heeft u een fantastisch zicht op de stad/kerk/Marktplein. Indeling: u komt binnen in een aparte inkomhal met ruimte voor vestiaire. Verder heeft u een lichtrijke woonkamer met aansluitend de ingerichte keuken. Er zijn 2 slaapkamers en een praktische berging. De badkamer is voorzien van een douche en lavabomeubel. Het toilet is apart. Bovendien kan u genieten van 2 terrassen zowel één vooraan als één achteraan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de garage mee aan te kopen voor 22.000 EUR . PLUSPUNTEN: + Centrale ligging + Panoramisch zicht + Geen grote kosten gepland aan het gebouw + Lift aanwezig + Geen asbest En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 75 57 47
215 000 €

8530 Harelbeke

Ruim en instapklaar appartement (96m²), rustig gelegen, in een zeer verzorgde kleinschalige residentie. Bij het appartement behoort ook een grote, externe garagebox met automatische sectionale poort en een individuele kelderberging. Indeling: U komt binnen in de verzorgde inkomhal met ingebouwde vestiaire kast. Verder kan u genieten van een ruime (bijna 40m²!) en vooral lichtrijke woonkamer voorzien van een parketvloer en een sfeervolle houtcassette. Aansluitend heeft u de vernieuwde keuken met een werkblad in composiet. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer uitgerust met een douche en lavabo. Een nieuwe elektrische boiler werd geïnstalleerd. Verder is er nog een apart toilet en een praktische berging voorzien van legplanken. PLUSPUNTEN: + Rustige, centrale ligging op de grens van Kortrijk - Harelbeke + Dak werd recent volledig vernieuwd + Uiterst energiezuinig, label B! + Het appartement werd volledig opgeschilderd + Overal rolluiken + Prijs inclusief garage en kelderberging! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 75 57 47
895 000 €

8530 Harelbeke

Op een TOPLOCATIE gelegen EXCLUSIEVE LOFT van 400m2 bewoonbare oppervlakte (kan perfect opgedeeld worden in 2 loften) (ideaal voor co-housing of extra kantoor/praktijk: 4 SLK, 2 keukens en aparte inkom, 2 terrassen) - AAN en MET ZICHT op de LEIE. UNIEKE KANS! Handige GROTE GARAGE, TERRAS met zicht op water, 2 privé-parkeerplaatsen met laadpaal extra, ZONNEPANELEN. PERFECT INSTAPKLAAR/ VRIJ BIJ AKTE. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 414 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 486 60 66 00

Plus d'infos sur les biens à vendre ou à louer - Kuurne (8520)

Appartement à vendre à Kuurne
La commune de Kuurne propose également un marché attractif pour ceux qui préfèrent acquérir un appartement. Avec 17 appartements actuellement en vente, les futurs propriétaires peuvent choisir parmi des biens ayant en moyenne 5,6 pièces, ce qui est légèrement en dessous de la moyenne nationale. Cette configuration offre des espaces de vie fonctionnels et confortables, idéaux pour les célibataires, couples ou petites familles. Le prix moyen des appartements s'élève à 292218€, rendant l'accès à la propriété assez abordable comparativement aux grandes métropoles.

Les types d'appartements disponibles varient, avec une présence notable de bâtiments modernes et d'autres plus traditionnels, reflétant le tissu architectural diversifié de la commune. Les acheteurs peuvent trouver des opportunités allant d'appartements compacts et économiques à 120000€ à des options plus haut de gamme et spacieuses allant jusqu'à 495000€. Cette variété garantit que chaque acheteur trouve son bonheur selon ses besoins spécifiques et son budget.

Outre le coût d'acquisition, vivre à Kuurne en appartement signifie bénéficier d'une qualité de vie élevée avec tous les services nécessaires à portée de main. Les résidents peuvent profiter de multiples options de shopping avec des supermarchés comme Aldi, LIDL, Carrefour, Colruyt et Delhaize. La mobilité est également simplifiée grâce aux nombreuses lignes de bus desservant la commune et aux gares proches, offrant des connexions faciles vers d'autres régions. Enfin, la présence d'établissements scolaires complets du préscolaire au secondaire ajoute un avantage significatif pour les familles résidant à Kuurne.

Tout voir Réduire