Appartement te koop - Kuurne

12 zoekertjes (1 - 12)
Voorstel vanaf 325 000 €

8520 Kuurne

Toffe penthouse te koop op de 3e verdieping van de kleinschalige residentie Ter Leie.Het penthouse beschikt over een mooie lichtrijke leefruimte met open keuken en een groot terras van 22 m²! De keuken is volledig geïnstalleerd, zo ook de badkamer. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een berging. Er is vanuit de lift rechtstreekse toegang tot het penthouse. Inclusief grote bergzolder.Zonnepanelen en vloerverwarming aanwezig!Inclusief een eigen afgesloten berging op het gelijkvloers, fietsenberging en vuilnisberging!Mogelijkheid tot aankoop van een of meerdere carports aan de achterkant van de residentie.Voor meer info of een bezoek, contacteer Vincent op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 21 11 94
295 000 €

8520 Kuurne

Geniet van het uitzicht op het park en de uitgestrekte velden vanop het terras bij dit appartement. Dit appartement vorm de ideale thuis / investering voor mensen die graag willen wonen in een rustige omgeving. Het appartement werd gebouwd in 2017 en is dus voorzien van recente materialen, toestellen, ... waardoor u nog jaren kan verder genieten zonder in te boeten aan comfort. Via de lift naar de 1e verdieping komen we terecht in het appartement. De sas biedt toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer met zicht op het park. Van hieruit hebt u toegang tot het zuid-west georiënteerd terras. De keuken is open en voorziet in alle nodige toestellen. Erg praktisch is de naastliggende grote berging. Het appartement voorziet in twee slaapkamers (eveneens toegang tot het terras) en de badkamer uitgerust met lavabomeubel en inloopdouche. Dit appartement omvat tevens een garagebox in de kelderverdieping van het gebouw. Bovendien zijn er heel wat parkeermogelijkheden vooraan. Benieuwd naar dit appartement? Plan snel jouw bezoek in! EPC: 73.49 kWh / m²/jaar - UC: 34023-G-2013/0198/EP15712/L011/D01/SD007 E-peil = E56 REF: YP/24112/K Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 98 05 55

8520 Kuurne

240 000 € - 325 000 €

Gezellige nieuwbouwresidentie in centrum Kuurne.Er is nog 1 appartement te koop! Ontdek de penthouse op de 3e verdieping.De penthouse betrekt de volledige 3e verdieping met private lifttoegang. Er zijn 2 slaapkamers en een groot terras van 22m ². De penthouse werd reeds volledig geschilderd.Er is vloerverwarming en er zijn zonnepanelen. Inclusief grote bergzolder!Op het gelijkvloers beschikt elk appartement over een eigen afgesloten berging (inbegrepen in de prijs).Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsenberging aanwezig in het gebouw die door elke bewoner mag gebruikt worden.Mogelijkheid tot aankoop van een of meerdere carports aan de achterkant van de residentie!Voor meer info of een bezoek, contacteer Vincent op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 - 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 21 11 94
Appartement te koop Kuurne (RBL53766)
379 000 €

8520 Kuurne

Dit appartement gelegen in het centrum van Kuurne heeft alle gemakken die men zoekt. Gelijkvloers, energiezuinig, tuin met terras, ruim, luxueuze afwerking,.. Kortom alles is aanwezig! Het betreft een kleinschalig appartementsgebouw waarvan u enkel de gemeenschappelijke inkom dient te delen met 1 buur. Uw eigen inkomhal is groot genoeg voor het plaatsen van een vestiaire en biedt onmiddellijk een blik op de open leefruimte achteraan het appartement. De keuken is hyper geïnstalleerd en bevat zeer veel kastruimten. Een open geheel met prachtige parket zorgt voor een unieke stijl. Achteraan is er een groot schuifraam met terras en tuin. Grote tuinberging. Verder zijn er 2 grote kamers, een van deze heeft een eigen berging. Centraal op de gang is er een apart hangtoilet. Ook is er nog een zeer ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. PLUSPUNTEN: + centrumligging + Gelijkvloers + gebruik van moderne technieken +uitweg achteraan met staanplaats Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 133 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 25 26 19
Appartement te koop Kuurne (RBL49679)
119 900 €

8520 Kuurne

Centraal gelegen appartement in kleinschalig gebouw, vlakbij het centrum van het levendige Kuurne en op wandelafstand van natuurdomein "De Groene Long en de Leie", bevinden zich deze 1-en/of 2 slaapkamerappartementen (alles is momenteel verhuurd). Eveneens is er een mogelijkheid om het volledige gebouw aan te kopen met op het gelijkvloers een handelspand (huurinkomsten volledige gebouw 2400 €/maand).mogelijks rendement >5 %Handelspand, twee 1-slaapkamerappartementen en twee 2-slaapkamerappartementen.- mooi rendement op jaarbasis.- EPC Label C, geen renovatieverplichting, 236kWh/m²jaar unieke code 0002554270- De elektriciteit is volledig conform voor 25 jaar.- Elk appartement beschikt over een huurconformiteitsattest en kunnen apart of samen worden aangekocht.- Asbestveilig Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 92 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 468 42 24 33
Appartement te koop Kuurne (RBK45101)

Dit prachtige appartement 0.1 is gelegen op het gelijkvloers en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en een tuin. Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 10 12
Appartement te koop Kuurne (RBK45100)

Dit prachtige appartement 0.2 is gelegen op het gelijkvloers en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en een tuin. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 10 12
Appartement te koop Kuurne (RBK45096)

Dit prachtige appartement 3.1 is gelegen op de derde verdieping en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht aan beide kanten waarvan één op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en 2 terrassen. Eén voor- en één achteraan. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 10 12
Appartement te koop Kuurne (RBK45095)

Dit prachtige appartement 3.2 is gelegen op de derde verdieping en behoort tot de 'residentie Aster' in het unieke nieuwbouwproject ‘Wonen aan het park’. Het appartementsgebouw in moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht aan beide kanten waarvan één op het park. Het appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en 2 terrassen. Eén voor- en één achteraan. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche, een berging en een apart toilet. Er is ook een privé kelder en een aparte carport voorzien per appartement. Er is vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatie type D. De afwerking van dit appartement kan nog naar de wensen van de klant worden aangepast. Wees er dus snel bij! Contacteer ons voor meer informatie. Bouwadviseur: ### | ### | Bekijk alle informatie inclusief grondplan op: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 10 12
Appartement te koop Kuurne (RBK37741)
495 000 €

8520 Kuurne

Appartementsgebouw gelegen nabij het centrum, in de dichte nabijheid van winkels en vlot naar invalswegen. Stevig gebouwd voorziet elk verdiep in 2 appartementen van telkens 80m². Een praktische indeling en een nette staat zorgen voor een vlotte zorgeloze verhuur. Inkom, leefruimte met heel veel licht, afzonderlijke keuken, toilet en berging. Met 2 slaapkamers en badkamer. Achteraan is telkens een aangenaam terras voorzien. Op het gelijkvloers is een winkelruimte die nu ingezet wordt als opslag en kleine werkruimte. De doorrit leidt naar achter waar overdekte staanplaatsen beschikbaar zijn. Alles vlot verhuurd, huurrendement en plannen op aanvraag. EPC appartementen van 77 tot 224 kwh/(m² jaar) - alle elektrische installaties gekeurd. Meer weten?

8 Slaapkamer(s) 403 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 24 38 12
Appartement te koop Kuurne (RBK00045)
215 000 €

8520 Kuurne

Opbrengsteigendom met twee appartementen : gelijkvloers appartement met : inkom, living, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en kelder. epc 346 kWh/m² uc 2932203. KI. 344 euro Op1ste en 2de verdiep duplex appartement met : inkom, living, eetplaats, ingerichte keuken, ruim terras, 2 slaapkamers, badkamer met douche. epc 380 kWh/m² uc 2138935-RES-1. KI 438 euro. De appartementen komen vrij. Verhuurwaarde 1.100 euro/maand. Voor info of bezoek, tel ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 21 58 00
Appartement te koop Kuurne (RAP78831)
147 000 €

8520 Kuurne

Appartement met 2 slpk en garage op het eerste verdiep met zuidgericht terras. Indeling: inkom, gezellige ruime living met veel lichtinval, open keuken, berging, badkamer met ligbad, 2 slaapkamers. Makkelijke verbindingswegen. EPC=278. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 22 22 22

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kuurne (8520).

249 000 €

8530 Harelbeke

Stap binnen in dit betoverende appartement en ontdek een wereld van comfort en verfijning. Met een doordachte indeling en hoogwaardige afwerkingen biedt dit appartement een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Gelegen op het eerste verdiep aan de rechterkant. Inkomhal: Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar alle vertrekken van het appartement, de lichtrijke Leefruimte met veel natuurlijk licht. Volledig Ingerichte Open Keuken: De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, vaatwasser, frigo, dampkap, oven...... Er is ook een berging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine. op de 1ste verdieping zijn er 2 Slaapkamers aanwezig, Badkamer met inloopdouche, lavabo met meubel en spiegel, aansluitend is er een afzonderlijk toilet aanwezig. Via de slaapkamer komt u terecht op het zonnige terras. Ook is er een extra Kelderberging aanwezig op verdieping -1. EPC A. Bieden vanaf 249.000 euro met een richtprijs van 259.000 euro (onder voorbehoud aanvaarding verkoper) Interesse?: Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen op het nummer ### 19! Dit is jouw kans om te wonen in een prachtig appartement dat alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabele en luxe levensstijl. Wacht niet langer en laat ons je begeleiden naar jouw nieuwe thuis! Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 19 01 00
224 000 €

8530 Harelbeke

Stap binnen in dit betoverende appartement en ontdek een wereld van comfort en verfijning. Met een doordachte indeling en hoogwaardige afwerkingen biedt dit appartement een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Gelegen op de 2de verdieping aan de linkerkant. Inkomhal: Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar alle vertrekken van het appartement, de lichtrijke Leefruimte met veel natuurlijk licht. Volledig Ingerichte Open Keuken: De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, vaatwasser, frigo, dampkap, oven...... Er is ook een berging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine. op de 1ste verdieping zijn er 2 Slaapkamers aanwezig, Badkamer met inloopdouche, lavabo met meubel en spiegel, aansluitend is er een afzonderlijk toilet aanwezig. Via de slaapkamer komt u terecht op het zonnige terras. Ook is er een extra Kelderberging aanwezig op verdieping -1. EPC B. Bieden vanaf 224.000 euro met een richtprijs van 234.000 euro (onder voorbehoud aanvaarding verkoper) Interesse?: Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen op het nummer ### 19! Dit is jouw kans om te wonen in een prachtig appartement dat alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabele en luxe levensstijl. Wacht niet langer en laat ons je begeleiden naar jouw nieuwe thuis! Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 19 01 00
199 000 €

8500 Kortrijk

INDELING: - lichtrijke leefruimte - volledig uitgeruste open keuken met eiland - klein balkon aan voorzijde - gastentoilet - 3 ruime slaapkamers - badkamer met lavabomeubel en douche - praktische berging met aansluiting voor wasmachine & droogkast - terras aan achterzijde Bij het appartement hoort een ondergrondse garagebox die mee verkocht wordt tegen een vaste prijs van €11.000. Extra troeven: - energetische topper! (131 kWh/m²jaar) - lichtrijk, instapklaar geheel - interessante, rustige ligging met vergezichten - conforme elektriciteit Ideaal als investering of voor eigen bewoning. Een bezoek inplannen of meer info gewenst? Contacteer de verantwoordelijke makelaar: Sarah Hanson: (0493 25 46 80 - ### ) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 118 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 22 55 66
220 000 €

8530 Harelbeke

CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT met 3 SLK, GARAGE en TERRAS! Gelegen op de 1ste verdieping van residentie Carolus, en in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. INDELING: inkom met apart toilet, ruime leefruimte die toegang biedt tot het terras, keuken, nachthal, badkamer (lavabo en bad) en 3 ruime slaapkamers. Er is tevens een grote kelderberging en garage. TROEVEN: centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, CENTRAAL GELEGEN, 3 RUIME SLAAPKAMERS, GARAGE. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
288 000 €

8530 Harelbeke

In hartje Stasegem is deze energiezuinige parel terug te vinden. Het gelijkvloers appartement heet u welkom langs de inkomhal met gastentoilet. Via de glazen deur komt u de ruime woonkamer binnen. De grote raampartijen en lichtstraat in de leefruimte zorgen ervoor dat het er zalig en klaar leven is. Naast de woonkamer is de compacte maar praktische keuken gelegen. Deze is niet alleen praktisch ingericht, maar is ook uitgerust met alle hedendaagse toestellen, van Miele en Liebher. Vanuit de zithoek kijk je steeds uit op de prachtig onderhouden tuin. Deze hoort privatief bij het appartement. In het nachtgedeelte zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo in meubel. Vanuit de slaapkamers is er toegang op een knusse patio. Er hoort een technische berging bij de badkamer en een extra bergruimte naast de keuken. In de Zuid-gerichte tuin is er ook een handige tuinberging voorzien. Het plaatje is helemaal compleet dankzij de privatieve garage en het aandeel in de gemeenschappelijke garage. Bovendien is het appartement centraal gelegen, vlak bij Scholen, bushaltes, bakkers, slagers en winkels. Met een EPC-label B scoort het appartement ook op energievlak zeer sterk. Interesse in een tot in de puntjes afgewerkt appartement met tuin én garage? Plan alvast uw bezoek op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 75 76 79
169 000 €

8530 Harelbeke

Super centraal gelegen appartement op de 3de verdieping, op 500m van de grote markt ! Bestaande uit hal, gezellige living met halfopen keuken en Amerikaanse frigo, grote berging/wasplaats, 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten en 1 met terras, badkamer met inloopdouche, apart toilet, tof terras aan de voorkant !!! EPC label B !!! Airco (warm en koud) voorzien in de living, cv aardgas, dubbele beglazing.... Tevens mogelijkheid tot aankoop ondergrondse en zeer ruime garage aan 30.000 euro ! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 77 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 32 39 39
159 000 €

8530 Harelbeke

Te renoveren lichtrijk appartement op hoekligging (Peter Deconinckstraat - Noordstraat) vlakbij centrum en station. Gelegen op de 4de verdieping (met lift) . Ruime indeling (134 m2 woonoppervlak volgens EPC) en omvattend: Inkomhal , ruime woonkamer (met zuidgericht balkon , aparte keuken, 3 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 met oostelijk gericht balkon), wasplaats/berging, en badkamer. Overal CV op aardgas. Een ruime garage op het gelijkvloers + achtergelegen berging kunnen bijgekocht worden mits meerprijs van € 23.000. Momenteel correct verhuurd. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 72 48 01
349 000 €

8530 Harelbeke

Welkom in residentie Over-Leie. Dit project, die zich langs de rustige oevers van de Leie bevindt, bestaat uit twee residenties van elk 14 appartementen. Dit appartement ( 1.3.2) met een zee van ruimte heeft o.a. 3 kamers, een berging, een toilet en lichtrijke badkamer, een ruime keuken, een prachtige leefruimte met zicht op de terras ,... In totaal is het appartement is 116 m² groot en de terras is 53 m². Deze appartementen kunnen mogelijks aangekocht worden aan 6% BTW: € 349.00 excl kosten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met ### of bel naar het nummer 0479/40.24.04! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 116 53 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 25 26 19

**Appartement te koop in Kuurne**

Kuurne presenteert een uitstekende kans voor geïnteresseerden in de aankoop van appartementen, met prijzen beginnend rond de € 292.218. Deze appartementen maken 16,9% uit van de lokale vastgoedmarkt en bieden moderne woonoplossingen in een overwegend huiselijke omgeving. Of u nu een kleinere woning zoekt of een investeringsmogelijkheid, de appartementen in Kuurne kunnen aan diverse behoeften voldoen.

Met faciliteiten zoals scholen, winkels en diverse recreatiemogelijkheden binnen handbereik, samen met uitstekende transportverbindingen, positioneert Kuurne zich als een aantrekkelijke locatie voor zowel jonge professionals als ouderen. De aanwezigheid van meerdere buslijnen en nabijgelegen treinstations zoals Harelbeke en Kortrijk/Courtrai vergemakkelijkt mobiliteit voor mensen die liever niet afhankelijk zijn van een auto.

Appartementen in Kuurne zijn over het algemeen goed onderhouden en liggen vaak in gebieden met voldoende voorzieningen op loopafstand. Het gemiddelde aantal kamers ligt echter lager dan het nationale gemiddelde, wat duidt op compactere wooneenheden die minder onderhoud vereisen - perfect voor diegenen die een eenvoudiger of drukker levensstijl nastreven. Met het groeiende aantal bedrijven binnen de gemeente kunnen eigenaren van appartementen ook profiteren van lokale werkgelegenheidskansen.

Toon alles Toon minder