Appartement à vendre - Poppel

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Poppel (2382).

312 000 €

2380 Ravels

Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
249 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30: Kijkmoment voor alle geïnteresseerden! Nieuwboux duplex appartement met één slaapkamer, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap. We betreden het appartement en betreden de leefruimte met open keuken. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Ruime aparte slaapkamer van 15m². Aparte wasplaats aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 65 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
Appartement à vendre Ravels (RBK42537)
379 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouw gelijkvloers appartement met drie slaapkamers, zonnige tuin en garage Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het gelijkvloersappartement. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 15m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer geeft alsook toegang tot de fantastische tuin, dewelke ook toegang biedt tot de garagebox. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 124 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
Appartement à vendre Ravels (RBK42535)
312 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: Achteraan het gebouw bevinden zich vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Ideaal gelegen nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap tot de tweede verdieping. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand en werd betegeld met uiterst kwalitatieve tegels en daarnaast ook voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: vrijstelling roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Graag uw aanwezigheid telefonisch of per mail bevestigen voor het bezoekersmoment om 08 juni 2024 tussen 11u30 en 13u30. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 95 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 488 79 77 57
449 000 €

2300 Turnhout

Ruim en stijlvol duplex appartement met 2 slaapkamers en terras aan de stadsrand van Turnhout Locatie: Deze knappe residentie bevindt zich op de ring van Turnhout in de nabijheid van verschillende snelwegen, winkels, het St. Elisabethziekenhuis en het groene stadspark. Ruim en stijlvol duplex appartement met 2 slaapkamers en terras aan de stadsrand van Turnhout. Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en bestaat op de eerste etage uit een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met open keuken, een berging/wasplaats en een terras. Op de tweede etage een nachthal, een badkamer en twee slaapkamers. Ondergronds een ruime garage. Extra: - Gas Cv - Garage (aan te kopen voor €25.000) - Terras * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 172 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
Faire offre à partir de 485 908 €

2300 Turnhout

Luxueus appartement van 135m² met groot zuid-west terras, gelegen aan een nieuw aangelegd park in een nieuwe groene omgeving. Ruimte en veel lichtinval typeren de hedendaagse architectuur die mooi ingepland staan langsheen de prachtige waterpartij.*INDELING: Inkomhal voorzien van ruimte om vestiairekast te plaatsen, afzonderlijke wc met handenwasser, slaapkamer 1 (ca. 16m²) met aansluitend een badkamer (ca.8m²) met mogelijkheid tot ruime douche en of ligbad, dubbele wastafel en toilet, slaapkamer 2 (ca. 9.5m²), douchekamer, slaapkamer 3 (ca. 10m²), technische berging met aansluiting voor wasmachine. De ruime leefruimte (ca.52 m²) beschikt over een open keuken en biedt meer dan voldoende ruimte tot het creëren van een gezellige zithoek en eethoek met grote eettafel. De enorme (schuif)raampartij zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot het zonnig zuid-west hoekterras (ca.29m²) met prachtig uitzicht op het park en zijn waterpartij. Parking en berging zijn gelegen in de ondergrondse kelder (niet in de prijs inbegrepen). *ENERGIE EN AFWERKING: Dit appartement beschikt over vloerverwarming en is bijna energieneutraal. Het appartement zal worden afgewerkt met parketvloeren en tegelvloer in de badkamer, witte greeploze keuken voorzien van composiete werkblad en toestellen.* LIGGING: Hier kies je voor bereikbaar wonen aan de groene rand van Turnhout, met een idyllische ligging aan belevingspark en waterpartij. Alle voorzieningen en talloze recreatiemogelijkheden vind je op wandelafstand. Met de fiets sta je binnen de acht minuten in het shoppinghart van de stad. Voel je vrij, voel je verbonden, voel je thuis tussen stad en hei. * MEER INFO: Contacteer ons op het nummer ### of maak een afspraak via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 135 29 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 95 60
Faire offre à partir de 264 173 €

2300 Turnhout

Prachtig gelegen 2 slaapkamerappartement appartement (74m2) met uitzicht op park gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig gebouw, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden. *INDELING: inkomhal voorzien van ruimte om vestiairekast te plaatsen, afzonderlijke wc met handenwasser, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), de badkamer biedt de mogelijk tot het plaatsen van een ruime douche of ligbad en een dubbele wastafel, Technische berging met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte (ca.35m²) beschikt over een open keuken en biedt voldoende ruimte tot het creëren van een gezellige zit en eethoek. De grote (schuif)raampartij geniet zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot het zonnig zuid-oost hoekterras (ca.14m²). Parking en berging zijn gelegen in de ondergrondse kelder (niet in de prijs inbegrepen).*ENERGIE EN AFWERKING: Dit appartement beschikt over vloerverwarming en is bijna energieneutraal. Het appartement is voorzien van tegelvloeren, badkamer met inloopdouche, greeploze keuken met eiken fronten voorzien van composiete werkblad en toestellen. *LIGGING: Hier kies je voor bereikbaar wonen aan de groene rand van Turnhout, met een idyllische ligging aan belevingspark en waterpartij. Alle voorzieningen en talloze recreatiemogelijkheden vind je op wandelafstand. Met de fiets sta je binnen de acht minuten in het shoppinghart van de stad. Voel je vrij, voel je verbonden, voel je thuis tussen stad en hei. * MEER INFO: Contacteer ons op het nummer ### of maak een afspraak via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 74 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 95 60
265 000 €

2460 Tielen

Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, terras en autostaanplaats te Tielen. Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie uit 2017 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud. Ligging: Centraal gelegen te Tielen met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar. Beschrijving: U betreedt dit appartement via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte. De leefruimte is bestaande uit de woon-en eetkamer met een volledig uitgeruste, open keuken. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers, een aparte berging/wasplaats en een badkamer die is uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche. Terug in de leefruimte verkrijgt u toegang tot het terras via het grote schuifraam. Tot slot om dit geheel compleet te maken hoort er bij dit appartement nog een privatieve kelderberging en autostaanplaats, die verplicht bij aan te kopen zijn voor een meerprijs van €23.000,- Wie op zoek is naar een centraal gelegen, gelijkvloers appartement of een slimme investering, is hier aan het juiste adres! Extra: - Ventilatie type C - EPC 134 kWh/m²/jaar - Elektriciteit conform tot 2041 - Centrale verwarming op aardgas - Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo En savoir plus ?

2 Chambre(s) 78 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 51 58
259 000 €

2310 Rijkevorsel

E-peil B! Een appartement van ca 90 m² met veel lichtinval, 2 slpks. en een overdekte parkeerplaats in de verkooppprijs inbegrepen - 1e verdieping Ligging: Dit appartement geniet van een uitstekende locatie in de nabijheid van het centrum van Rijkevorsel. Alle essentiële voorzieningen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Daarnaast bevindt het winkelcentrum Breebos zich in de nabije omgeving en is het eenvoudig te bereiken per auto of fiets. Indeling: Via de trap bereik je het appartement op de eerste verdieping. De inkomhal geeft toegang tot twee slaapkamers waarvan 1 zeer ruime, de badkamer is uitgerust met een ligbad/douche en een dubbele wastafel, de leefruimte met een terras / balkon met open keuken, een apart toilet en een bergplaats/wasplaats. De keuken is in 2022 vernieuwd en is uitgerust met hoogwaardige toestellen zoals een Amerikaanse koelkast, combi oven, stoomoven, inductie kookplaat dampkap en een vaatwasser. Bijzonderheden: Overdekte staanplaats is inbegrepen, cv. in 2018 vernieuwd, terras is zuid geörienteerd en vooraan zijn er diverse vrije staanplaatsen, geen parkeerproblemen. Geen lift, lage gem.kosten ca. € 60 pm. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 689 27 99
495 000 €

2320 Hoogstraten

Dakappartement gelegen in Residentie " Lindenhof ", opp. 119 m² aan de "Vrijheid" incl. ondergrondse.staanplaats en een terras van 25 m² - zuid/west georiënteerd ! Het penthouse dient nog aangepast te worden zoals op het plan in deze advertentie. De renderfoto's zijn impressies. Alles is nog bespreekbaar. Indeling: U betreedt het appartement via de centrale inkom geeft toegang naar alle kamers waaronder een woonkamer, eetruimte en is daarnaast uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Grenzend aan de keuken bevindt zich de berging of wasplaats. Het appartement is tevens uitgerust met een ruime slaapkamer met een ensuite een douchekamer met een dubb. wastafel en toilet. In de ondergrondse garage bevindt zich de staanplaats. Bijzonderheden: Plafonds tot 3 m hoog, cv. op gas, ventilatiesysteem D, aluminium ramen met dubb. beglazing, EPC 109 kWh/m²/jaar, E-peil 62 , lift aanwezig tot in de kelder, oprit is voorzien van verwarming, algemene fietsenberging in de ondergrondse garage. Verkoop onder het registratierecht ! Bew. opp.is indicatief En savoir plus ?

2 Chambre(s) 119 25 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 689 27 99
299 900 €

2310 Rijkevorsel

Lichtrijk 2 slaapkamer appartement, in het centrum Nieuw instapklaar appartement in het centrum van Rijkevorsel is een oase van licht (zuidelijke oriëntatie) en ruimte, met een bewoonbare oppervlakte van 122 m². De woning omvat een inkomhal, apart toilet, berging, badkamer met dubbele lavabo, bad en douche, een gezellige zithoek, eethoek, en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een dressing met potentieel voor een derde slaapkamer, en een heerlijk terras voor ontspanning. Plus, er is zelfs een zolder van 50 m² voor extra opslagruimte of om nog (slaap)kamer(s) te maken. Dit appartement is in uitstekende staat en beschikt over airconditioning. Een privé berging in de kelder biedt extra opslagruimte, en er is een auto staanplaats. Met een energielabel B en een gunstige ligging in Rijkevorsel, is dit een ideale plek om te wonen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek om de prachtige lichtinval en ruimte van dit appartement zelf te ervaren. Bijzonderheden : elektra comform, Energielabel B, geen asbest aanwezig !, cv. individueel op gas, aluminium ramen met dubb. beglazing. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 122 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 689 27 99
1 195 000 €

2340 Beerse

Opbrengsteigendom van 5 appartementen en handelspand, op een perceel van ca. 1413m², op wandelafstand van het centrum van Beerse.Het eigendom heeft een mogelijke opbrengstrendement van 3.3%. De huurcontracten zijn in de loop der jaren NIET geindexeerd. App 61: Beschikt over een aparte inkomhal, een ruime woonkamer met keuken met zicht en toegang tot de grote tuin met terras, een berging, 3 ruime slaapks en 2 badkamers. Verder beschikt dit appartement over 22 zonnepanelen. EPC 192 kWh/m²/j - ca. 210m² - is verhuurd App b1: Is volledig gerenoveerd in 2020 en beschikt over een inkomhal, apart toilet, de woonkamer met keuken en toegang tot zijn private tuin, een badkamer, een berging en 4 ruime slaapks. Vloerverwarming - EPC 168 kWh/m²/j - ca. 159m² App b2: Beschikt over een apart toilet, lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras, een aparte keuken, 2 ruime slaapks en een badkamer. EPC 148 kWh/m²/j - ca. 103m² - is verhuurd App b3: Beschikt over een inkomhal met vestiaire, woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een ruim terras. EPC 197 kWh/m²/j - ca. 74m² - is verhuurd Dakapp b4: Met woonkamer met keuken, een berging, 1 slaapk en een groot dakterras. EPC 295 kWh/m²/j - ca. 56m² - is verhuurd Handelspand: Is op dit moment een wassalon en beschikt over eigen sanitair, hier zijn 32 zonnepanelen aanwezig. (EPC in aanvraag) Bijzonderheden: - technisch in orde, aparte meters - elektriciteit CONFORM! (behalve wassalon) Alle bew. opp. zijn indicatief. En savoir plus ?

12 Chambre(s) 530 6 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 689 27 99
290 000 €

2320 Hoogstraten

Residentie " De Veiling", een appartementencomplex bestaande uit 20 assistentiewoningen met lichtrijke gemeenschappelijke ruimtes, een tuin en lounge alsook ondergrondse staanplaatsen en een fietsenberging. Het project situeert zich nabij Hoogstraten centrum en het sportcomplex Oase. Zeer ruime dienstverlening aanwezig ! Deze assistentiewoning met een bew. opp. van 73 m² bestaat uit een inkomhal met nis, een woonkamer met een open keuken uitgerust met een vaatwasser - koelkast - elektrisch fornuis - dampkap en combi-oven. De woonkamer kijkt uit op het terras en de gemeenschappelijke tuin die volledig privé mag gebruikt worden. De toegang is dmv een grote schuifraam. De ramen zijn voorzien van screens. Het appartement beschikt eveneens over een badkamer met schuifdeur voorzien van een wastafel, een inloopdouche en een toilet met steunbeugels alsook een zeer ruime slaapkamer. Naast de woonkamer is nog een wasplaats/technische/berging. Bijzonderheden: brede deuren waardoor rolstoelvriendelijk, cv. op gas dmv vloerverwarming, videophoon via tablet, ventilatiesysteem C en aluminium ramen met dubbele beglazing. Gezien er meer als voldoende ondergrondse staanplaatsen zijn, mag er vrij gebruik gemaakt worden van de ondergrondse plaatsen alsook is er een ruime parking in de nabijheid van de inkomdeur van het complex. Het appartement is momenteel verhuurd. Dossierbeheerder Van Roey Sonja. Te bereiken op het nummer ### Huuropbrengst : € 24 per dag zonder tussenkomst van het beheerbedrijf. Alle andere kosten te betalen door de bewoners zelf. Bew.opp. indicatief. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 70
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 689 27 99
549 000 €

2360 Oud-Turnhout

Dit recente fraai afgewerkte appartement straalt luxe en comfort uit. Gelegen midden in het hart van het gezellige dorpscentrum van Oud-Turnhout, biedt dit ruime en lichtrijke appartement een ideale combinatie van dorpse charme en moderne gemakken. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt in de afwerking zorgen voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De inkomhal is ruim en voorziet een bergplaats en een gastentoilet. Vanuit de inkomhal betreedt u de royale leefruimte via een mooie smeedijzeren glazen dubbele deur. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, perfect voor een gezin, stel of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een kantoor of logeerkamer. De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, kookeiland, veel kastenruimte en biedt een plezierige kookervaring. Het grote, zuid georiënteerde zonneterras (ca 35m²!) is uniek in zijn soort en biedt volop zon gedurende de dag, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen, te zonnebaden of buiten te dineren. Ondanks de centrale ligging geniet u van volledige privacy. Bovendien zorgt het driedubbel geluidsisolerende glas aan de voorzijde dat u van volledige rust in uw appartement kunt genieten. De fraaie badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel, wat zorgt voor een spa-achtige ervaring in uw eigen huis. Daarnaast is er de mogelijkheid om een enkele of dubbele garagebox met automatische poort bij te kopen, (enkele aan €35.000, dubbele aan €50.000) wat parkeren eenvoudig en veilig maakt. Pluspunten: Luxueuze afwerking met hoogwaardige materialen: voleiken parketvloer met brede planken, hoge plinten, design verlichting, elektrische inbouwhaard, voorbereiding geluidsinstallatie, vloerverwarming Grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen zowel voor als achter Drie slaapkamers voor optimaal comfort Groot, uniek zonneterras Volledig kwalitatief ingerichte leefkeuken met alle mogelijke toestellen en kookeiland (maatwerk van Segers Interieur) Zéér energiezuinig met gunstige EPC-score van 36 dus Label A! Fraaie badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel Optioneel bij te kopen enkele of dubbele garagebox Gelegen in het hart van het gezellige dorpscentrum met alle voorzieningen op wandelafstand Volledige privacy Dit appartement biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar luxe, comfort en een penthousegevoel in een levendige omgeving. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 140 35 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 48 12 21
299 000 €

2360 Oud-Turnhout

Dit moderne en centraal gelegen appartement in een nieuwe residentie biedt een ideale woonomgeving voor wie comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De ruime woonkamer is licht en luchtig, en komt uit op een aangenaam balkon waar u kunt genieten van frisse lucht en buitenleven. De open geïnstalleerde keuken is volledig uitgerust en vormt het hart van het appartement. Naast de keuken biedt een handige bergplaats extra opbergruimte en aansluitingen voor was- en droogmachine, opgeruimd staat netjes! Het appartement beschikt over drie slaapkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen, stellen of als extra ruimte voor een kantoor of hobbykamer. De praktische badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, dubbele wastafel en een handdoekenwarmer, wat zorgt voor extra comfort en luxe. Aan de nachthal grenst ook een apart toilet. Energiezuinigheid is een belangrijk kenmerk van deze woning, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De ondergrondse autostaanplaats (is verplicht bij aan te kopen aan €23.000,-) zorgt voor veilig en gemakkelijk parkeren. Pluspunten: • Ruime en lichte woonkamer met aangenaam balkon • Moderne, open geïnstalleerde keuken • Handige bergplaats voor extra opbergruimte • Drie comfortabele slaapkamers • Mooie badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekenwarmer • Energiezuinig ontwerp voor lagere energiekosten • Ondergrondse autostaanplaats (bij te kopen) • Direct beschikbaar voor intrek Dit appartement biedt een perfecte mix van moderne gemakken, energiezuinigheid en een centrale ligging. Mis deze kans niet om uw nieuwe woonst te ontdekken en plan vandaag nog een bezichtiging in! Verkoop onder btw-stelsel! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 101 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 48 12 21
189 000 €

2300 Turnhout

Gelijkvloers appartement met tuin en garage. Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit een inkomhal met een apart toilet, een leefruimte met een open keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. Buiten een tuin met 2 terrassen waarvan 1 overdekt en een garage met elektrische poort. Deze is verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro. Locatie: Gelegen een rustige buurt maar toch op korte afstand van het centrum met alle faciliteiten (scholen, winkels en openbaar vervoer) in de nabije omgeving. Daarnaast zijn omliggende dorpen en steden vlot te bereiken door de ring en de verschillende invalswegen. Extra: - Garage (20.000 euro) - Cv - gas (recent vernieuwde ketel, 2022) - Elektrische rolluiken - Elektrische keuring is conform * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
299 000 €

2300 Turnhout

Instapklaar energiezuinig appartement in het centrum van Turnhout. Ligging: Gunstig gelegen en volledig vernieuw dakappartement vlakbij het centrum en invalswegen. Beschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal. Via de hal komen we terecht in de lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen. Er is overal vloerverwarming aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig alsook een badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad en inloopdouche. Verder is er een berging met de technieken en is er ruimte voorzien voor de wasmachine/ droogkast en eventueel afwasmachine. Beneden in de kelder is er een fietsenberging beschikbaar en een aparte berging van ca. 50² per appartement. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van parketvloer. De keuken, badkamer en berging hebben een waterbestendige kunststof vloer. Verder is er een klein dakterras aanwezig van 6m². Bijzonderheden: - EPC: 31 kWh/m² - Kelderberging van ca. 50m² - Zonnepanelen - Warmtepomp - Airconditioning - Ventilatiesysteem c+ En savoir plus ?

2 Chambre(s) 151 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 464 06 01
215 000 €

2300 Turnhout

Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in privépark nabij centrum Turnhout 2 slaapkamers | Conforme elektriciteit Dit appartement wordt momenteel gerenoveerd, waardoor inspraak in de afwerking nog mogelijk is! Omschrijving: We betreden dit mooie appartement langs de inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte. Deze omvat een ruime woonkamer met zicht op de gemeenschappelijke tuin en de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van inductievuur, oven, koelkast, vaatwasser en dubbele spoelbak. Het terras is te bereiken ahv het grote schuifraam in de leefruimte. De nachthal sluit aan op de inkomhal en geeft toegang tot een kleine bergplaats, apart toilet, de badkamer met douche en dubbele wastafel en 2 zeer ruime slaapkamers. Het appartement is bovendien voorzien van een berging op de gelijkvloerse verdieping. Algemeen: Het appartement wordt momenteel gerenoveerd en voorzien van: - Nieuwe aluminium ramen - Nieuwe keuken (inspraak mogelijk) - Muur tussen woonkamer en keuken weg - Nieuwe badkamer (inspraak mogelijk) - Nieuw toilet - Nieuwe elektriciteit - Isolatie buitenmuren - Schilderklaar opgeleverd - EPC van vóór de renovatiewerken! Maandelijkse kost: €431,94 - Hierin inbegrepen is het verbruik van water en gas (verwarming), lift, onderhoud park, brandverzekering, schoonmaak gangen, syndicus, ... En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 70 73 23
Faire offre à partir de 337 000 €

2300 Turnhout

Luxueus gelijkvloersappartement van 106m² met groot zuidgericht terras, gelegen aan een nieuw aangelegd park in een nieuwe groene omgeving. Ruimte en veel lichtinval typeren de hedendaagse architectuur die mooi ingepland staan langsheen de prachtige waterpartij. *INDELING: inkomhal voorzien van ruimte om vestiairekast te plaatsen, afzonderlijke wc met handenwasser, slaapkamer 1 (ca. 17m²), slaapkamer 2 (ca. 8.5m²), de badkamer (ca.7m²) biedt de mogelijk tot het plaatsen van een ruime douche of ligbad en een dubbele wastafel, technische berging met aansluiting voor wasmachine. De ruime leefruimte (ca.42 m²) beschikt over een open keuken en biedt de ruimte tot het creëren van een gezellige zithoek en eethoek met grote eettafel. De grote (schuif)raampartij zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot het zonnig zuid-west hoekterras (ca.16.25m²) met prachtig uitzicht op het park en zijn waterpartij. Parking en berging zijn gelegen in de ondergrondse kelder (niet in de prijs inbegrepen).*ENERGIE EN AFWERKING: Dit appartement beschikt over vloerverwarming en is bijna energieneutraal. Het appartement is voorzien van tegelvloeren, badkamer met inloopdouche, greeploze keuken met eiken fronten, composiete werkblad en toestellen. * LIGGING: Hier kies je voor bereikbaar wonen aan de groene rand van Turnhout, met een idyllische ligging aan belevingspark en waterpartij. Alle voorzieningen en talloze recreatiemogelijkheden vind je op wandelafstand. Met de fiets sta je binnen de acht minuten in het shoppinghart van de stad. Voel je vrij, voel je verbonden, voel je thuis tussen stad en hei. * MEER INFO: Contacteer ons op het nummer ### of maak een afspraak via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 106 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 95 60
Faire offre à partir de 556 900 €

2300 Turnhout

Luxueus appartement van 165m² met groot hoekterras, gelegen aan een nieuw aangelegd park in een nieuwe groene omgeving. Ruimte en veel lichtinval typeren de hedendaagse architectuur die mooi ingepland staan langsheen de prachtige waterpartij*INDELING: inkomhal voorzien van ruimte om vestiairekast te plaatsen, afzonderlijke wc met handenwasser, via de nachthal bereikt u de slaapkamers, slaapkamer 1 (ca. 19m²), slaapkamer 2 (ca. 11.5m²) met een aansluitend hoekterras (ca. 10m²), slaapkamer 3, masterbedroom (ca. 16m²) met dressinggedeelte en een aansluitende badkamer voorzien van ligbad of douche, toilet en dubbele wastafel, technische berging met aansluiting voor wasmachine. De keukenruime (ca. 18m²) biedt ruimte tot het plaatsen van een ruime leefkeuken met eiland en sluit aan op de leefruimte (ca.50 m²) dewelke meer dan ruimte genoeg biedt tot het creëren van een gezellige zithoek en eethoek met grote eettafel. De grote (schuif)raampartij zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot het tweede hoekterras (ca.21m²) met prachtig uitzicht op het park en zijn waterpartij. Parking en berging zijn gelegen in de ondergrondse kelder (niet in de prijs inbegrepen). *ENERGIE EN AFWERKING: Dit appartement beschikt over vloerverwarming en is bijna energieneutraal en kan tevens nog naar eigen smaak ingedeeld en afgewerkt worden conform lastenboek en budgetten. * LIGGING: Hier kies je voor bereikbaar wonen aan de groene rand van Turnhout, met een idyllische ligging aan belevingspark en waterpartij. Alle voorzieningen en talloze recreatiemogelijkheden vind je op wandelafstand. Met de fiets sta je binnen de acht minuten in het shoppinghart van de stad. Voel je vrij, voel je verbonden, voel je thuis tussen stad en hei. * MEER INFO: Contacteer ons op het nummer ### of maak een afspraak via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 165 36 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 260 95 60