Appartement te koop - Poppel

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Poppel (2382).

379 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouw gelijkvloers appartement met drie slaapkamers, zonnige tuin en garage Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het gelijkvloersappartement. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 15m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer geeft alsook toegang tot de fantastische tuin, dewelke ook toegang biedt tot de garagebox. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 488 79 77 57
Appartement te koop Ravels (RBK42536)
312 000 €

2380 Ravels

Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 95 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 488 79 77 57
Appartement te koop Ravels (RBK42535)
312 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30 Nieuwbouwappartement met drie slaapkamers, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: Achteraan het gebouw bevinden zich vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Ideaal gelegen nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap tot de tweede verdieping. De inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) met kookeiland is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Aparte berging aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand en werd betegeld met uiterst kwalitatieve tegels en daarnaast ook voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel. De drie slaapkamers van 13m², 10m² en 8m² situeren zich aan de voorzijde van het appartement. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: vrijstelling roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Graag uw aanwezigheid telefonisch of per mail bevestigen voor het bezoekersmoment om 08 juni 2024 tussen 11u30 en 13u30. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 95 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 488 79 77 57
Appartement te koop Ravels (RBK42534)
249 000 €

2380 Ravels

Openhuisdag 08 juni om 11u30 tot 13u30: Kijkmoment voor alle geïnteresseerden! Nieuwboux duplex appartement met één slaapkamer, ruim terras en garage of staanplaats Welkom in Residentie 108. Gelegen nabij het centrum van Ravels bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwcomplex met vier appartementen: G0: Gelijkvloersappartement (124m²) met drie slaapkamers, tuin en garage V1: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats IN OPTIE: V2: Nieuwbouwappartement (95m²) met drie slaapkamers en ruim terras en garage of staanplaats V3: Duplexappartement (65m²) met één slaapkamer en terras Achteraan het gebouw bevinden zich de vier garageboxen en drie autostaanplaatsen. Nabij winkels (AD Delhaize, Aldi), scholen, openbaar vervoer (bushalte) en invalswegen. Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement via de lift of trap. We betreden het appartement en betreden de leefruimte met open keuken. De enorm ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en westelijke oriëntatie van de achtergevel. De open keuken (Vasco keukens) is voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser en spoeltafel. Ruime aparte slaapkamer van 15m². Aparte wasplaats aanwezig met hierin de voorzieningen aanwezig voor het verluchtingssysteem type C en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De woonkamer geeft alsook toegang tot het zonnige terras, en geniet van een rustige uitkijk. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Bijzonderheden: - Vloerverwarming - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatiesysteem type C - E-pijl onder 10: geen roerende voorheffing de komende 5 jaar - Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - ### - ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 488 79 77 57
159 000 €

2300 Turnhout

Ruim appartement met 2 slaapkamers, terras en garage in centrum Turnhout Locatie: Het appartement is pal in het centrum van Turnhout gelegen, nabij het station, bushaltes, eetgelegenheden, de winkelstraat en de Grote Markt. Ruim appartement met 2 slaapkamers, terras en garage in centrum Turnhout nabij station. Het appartement is aan opfrissing toe en bestaat uit een inkomhal met toilet, een leefruimte, een keuken met berging/wasplaats, een terras, een badkamer en twee slaapkamers. Ondergronds een garagebox aan te kopen voor €15.000. Extra: - Locatie - Terras met uitzicht - Garagebox €15.000 * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
398 000 €

2320 Hoogstraten

Appartement A 0,1 bevindt zich in de blok tegen de Vrijheid op het gelijkvloers helemaal links. Vooraan is een aparte inkomdeur, inkomhal en twee slaapkamers. Middenin loopt de hal verder door en is er een badkamer en apart toilet. Achteraan richting het oosten hebben we vervolgens de woonkamer met open keuken/ leefruimte én een derde slaap-, speel-, hobby-, tuin- of kantoorkamer. Tof appartement! De materiaalkeuze + kwalitatieve vaste onderaannemers garanderen oprecht een hoge afwerkingsgraad. U kiest zelf de afwerking: keuken, badkamer, vloer, licht,... conform de vooropgestelde budgetten. De inplanting is doordacht voor maximale privacy wat echt fijn is. Absoluut energiezuinig; geothermie, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, alles met de nieuwste technieken. BTW kan aan 6% onder voorwaarden. De oplevering staat gepland in de zomer van 2025. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 114 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 666 99 73
230 000 €

2300 Turnhout

Recent en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, nabij centrum Turnhout. EPC: Label A! -Conforme elektriciteit! Omschrijving: Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van dit recente gebouw, en bereikbaar via lift of trap. We betreden het appartement via de centrale inkomhal, welke toegang geeft tot alle ruimtes in het appartement. De woonkamer, met open en geïnstalleerde keuken, geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval en geeft je een mooi panoramisch uitzicht. Via de woonkamer is er ook toegang tot het terras, waarop het heerlijk vertoeven is! Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast, apart gastentoilet en badkamer met ligbad en wastafel. Op verdieping -1 bevindt zich een autostaanplaats en een verrassend ruime berging, beiden verplicht bij aan te kopen voor € 15.000. Algemeen: * Autostaanplaats én berging verplicht bij aan te kopen voor € 15.000 * EPC: 91,98 kWh/m²/jaar - Label A! * Conforme elektriciteit * Ventilatie type D * Instapklaar Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 73 23
259 000 €

2310 Rijkevorsel

E-peil B! Een appartement van ca 90 m² met veel lichtinval, 2 slpks. en een overdekte parkeerplaats in de verkooppprijs inbegrepen - 1e verdieping Ligging: Dit appartement geniet van een uitstekende locatie in de nabijheid van het centrum van Rijkevorsel. Alle essentiële voorzieningen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Daarnaast bevindt het winkelcentrum Breebos zich in de nabije omgeving en is het eenvoudig te bereiken per auto of fiets. Indeling: Via de trap bereik je het appartement op de eerste verdieping. De inkomhal geeft toegang tot twee slaapkamers waarvan 1 zeer ruime, de badkamer is uitgerust met een ligbad/douche en een dubbele wastafel, de leefruimte met een terras / balkon met open keuken, een apart toilet en een bergplaats/wasplaats. De keuken is in 2022 vernieuwd en is uitgerust met hoogwaardige toestellen zoals een Amerikaanse koelkast, combi oven, stoomoven, inductie kookplaat dampkap en een vaatwasser. Bijzonderheden: Overdekte staanplaats is inbegrepen, cv. in 2018 vernieuwd, terras is zuid geörienteerd en vooraan zijn er diverse vrije staanplaatsen, geen parkeerproblemen. Geen lift, lage gem.kosten ca. € 60 pm. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 689 27 99
299 900 €

2310 Rijkevorsel

Lichtrijk 2 slaapkamer appartement, in het centrum Nieuw instapklaar appartement in het centrum van Rijkevorsel is een oase van licht (zuidelijke oriëntatie) en ruimte, met een bewoonbare oppervlakte van 122 m². De woning omvat een inkomhal, apart toilet, berging, badkamer met dubbele lavabo, bad en douche, een gezellige zithoek, eethoek, en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een dressing met potentieel voor een derde slaapkamer, en een heerlijk terras voor ontspanning. Plus, er is zelfs een zolder van 50 m² voor extra opslagruimte of om nog (slaap)kamer(s) te maken. Dit appartement is in uitstekende staat en beschikt over airconditioning. Een privé berging in de kelder biedt extra opslagruimte, en er is een auto staanplaats. Met een energielabel B en een gunstige ligging in Rijkevorsel, is dit een ideale plek om te wonen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek om de prachtige lichtinval en ruimte van dit appartement zelf te ervaren. Bijzonderheden : elektra comform, Energielabel B, geen asbest aanwezig !, cv. individueel op gas, aluminium ramen met dubb. beglazing. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 122 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 689 27 99
1 195 000 €

2340 Beerse

Opbrengsteigendom van 5 appartementen en handelspand, op een perceel van ca. 1413m², op wandelafstand van het centrum van Beerse.Het eigendom heeft een mogelijke opbrengstrendement van 3.3%. De huurcontracten zijn in de loop der jaren NIET geindexeerd. App 61: Beschikt over een aparte inkomhal, een ruime woonkamer met keuken met zicht en toegang tot de grote tuin met terras, een berging, 3 ruime slaapks en 2 badkamers. Verder beschikt dit appartement over 22 zonnepanelen. EPC 192 kWh/m²/j - ca. 210m² - is verhuurd App b1: Is volledig gerenoveerd in 2020 en beschikt over een inkomhal, apart toilet, de woonkamer met keuken en toegang tot zijn private tuin, een badkamer, een berging en 4 ruime slaapks. Vloerverwarming - EPC 168 kWh/m²/j - ca. 159m² App b2: Beschikt over een apart toilet, lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras, een aparte keuken, 2 ruime slaapks en een badkamer. EPC 148 kWh/m²/j - ca. 103m² - is verhuurd App b3: Beschikt over een inkomhal met vestiaire, woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een ruim terras. EPC 197 kWh/m²/j - ca. 74m² - is verhuurd Dakapp b4: Met woonkamer met keuken, een berging, 1 slaapk en een groot dakterras. EPC 295 kWh/m²/j - ca. 56m² - is verhuurd Handelspand: Is op dit moment een wassalon en beschikt over eigen sanitair, hier zijn 32 zonnepanelen aanwezig. (EPC in aanvraag) Bijzonderheden: - technisch in orde, aparte meters - elektriciteit CONFORM! (behalve wassalon) Alle bew. opp. zijn indicatief. Meer weten?

12 Slaapkamer(s) 530 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 689 27 99
290 000 €

2320 Hoogstraten

Residentie " De Veiling", een appartementencomplex bestaande uit 20 assistentiewoningen met lichtrijke gemeenschappelijke ruimtes, een tuin en lounge alsook ondergrondse staanplaatsen en een fietsenberging. Het project situeert zich nabij Hoogstraten centrum en het sportcomplex Oase. Zeer ruime dienstverlening aanwezig ! Deze assistentiewoning met een bew. opp. van 73 m² bestaat uit een inkomhal met nis, een woonkamer met een open keuken uitgerust met een vaatwasser - koelkast - elektrisch fornuis - dampkap en combi-oven. De woonkamer kijkt uit op het terras en de gemeenschappelijke tuin die volledig privé mag gebruikt worden. De toegang is dmv een grote schuifraam. De ramen zijn voorzien van screens. Het appartement beschikt eveneens over een badkamer met schuifdeur voorzien van een wastafel, een inloopdouche en een toilet met steunbeugels alsook een zeer ruime slaapkamer. Naast de woonkamer is nog een wasplaats/technische/berging. Bijzonderheden: brede deuren waardoor rolstoelvriendelijk, cv. op gas dmv vloerverwarming, videophoon via tablet, ventilatiesysteem C en aluminium ramen met dubbele beglazing. Gezien er meer als voldoende ondergrondse staanplaatsen zijn, mag er vrij gebruik gemaakt worden van de ondergrondse plaatsen alsook is er een ruime parking in de nabijheid van de inkomdeur van het complex. Het appartement is momenteel verhuurd. Dossierbeheerder Van Roey Sonja. Te bereiken op het nummer ### Huuropbrengst : € 24 per dag zonder tussenkomst van het beheerbedrijf. Alle andere kosten te betalen door de bewoners zelf. Bew.opp. indicatief. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 70
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 689 27 99
249 000 €

2300 Turnhout

Lichtrijk appartement met 3 slaapkamers, terras en garage Locatie: Het volledig gerenoveerd appartement geniet van een rustige ligging in de buurt van de jachthaven van de Nieuwe Kaai, met een scala aan eetgelegenheden, winkels en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Beschrijving: De inkomhal leidt naar de ruime leefruimte. Grote raampartijen zijn voorzien van vliegenramen en elektrische rolluiken voor extra comfort. De leefruimte is ingedeeld in zithoek en eethoek. Vanuit hier heeft u toegang tot de eerste slaapkamer. Verder biedt de inkomhal toegang tot de tweede slaapkamer. Ook hier zijn de ramen voorzien van vliegenramen en elektrische rolluiken. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de badkamer, compleet met dubbele wastafel, douche en aansluiting voor wasmachine. Naast de badkamer bevindt zich een gastentoilet. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. Hier vindt u alle benodigde apparatuur. Ook aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer, eveneens met parketvloeren en royale kastruimte Buiten: Het terras is voorzien van een zonnescherm. Parkeren is mogelijk in en voor de garage. Extra: - Garage verplicht aan te kopen: 25.000 euro - Zonnepanelen * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 98 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
188 000 €

2300 Turnhout

Ruim appartement met twee slaapkamers nabij Grote Markt Locatie: Het appartement is pal in het centrum van Turnhout gelegen op wandelafstand van de Grote Markt. Ruim appartement met twee slaapkamers nabij Grote Markt en station. Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit een inkomhal met toilet, een leefruimte, een keuken, een berging, alsook een wasplaats, een badkamer, twee slaapkamers en een terras. Bijhorend is een garagebox aan te kopen voor €20.000. Extra: - Toplocatie - Ruim appartement - Garagebox €20.000 - Gem. Kosten: €70/maand * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
199 000 €

2300 Turnhout

Lichtrijk appartement met 3 slaapkamers en terras Ligging: Het appartement is centraal gelegen te Turnhout met op wandelafstand verschillende faciliteiten zoals supermarkten, winkels, station,... Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, drie slaapkamers waarvan twee toegang hebben tot het terras, toilet en badkamer. Omschrijving: We bereiken het appartement via de lift of de trap waarbij we toekomen in de inkomhal met vestiaire-ruimte. Van hieruit betreden we de zeer lichte leefruimte met tv-hoek en plaats voor de eetruimte. Achter de leefruimte bevindt zich de keuken, dewelke is ingericht met een elektrische vuur en voldoende kastruimte. Vervolgens treffen we in de nachthal drie slaapkamers elk variërend in oppervlakte, waarvan twee beschikken over een terras. Evenals de berging dat dienst doet als wasplaats, een apart toilet en de badkamer. De badkamer op tegels is voorzien van een douche-in-bad, wastafel en voldoende kastruimte. Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een verzorgd appartement met terras in het centrum van Turnhout! Extra: - Lift in het gebouw - Elektriciteit conform! - Gunstig EPC! Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 123 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
289 000 €

2360 Oud-Turnhout

Dit moderne en centraal gelegen appartement in een nieuwe residentie biedt een ideale woonomgeving voor wie comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De ruime woonkamer is licht en luchtig, en komt uit op een aangenaam balkon waar u kunt genieten van frisse lucht en buitenleven. De open geïnstalleerde keuken is volledig uitgerust en vormt het hart van het appartement. Naast de keuken biedt een handige bergplaats extra opbergruimte en aansluitingen voor was- en droogmachine, opgeruimd staat netjes! Het appartement beschikt over drie slaapkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen, stellen of als extra ruimte voor een kantoor of hobbykamer. De praktische badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, dubbele wastafel en een handdoekenwarmer, wat zorgt voor extra comfort en luxe. Aan de nachthal grenst ook een apart toilet. Energiezuinigheid is een belangrijk kenmerk van deze woning, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De ondergrondse autostaanplaats (is verplicht bij aan te kopen aan €23.000,-) zorgt voor veilig en gemakkelijk parkeren. Pluspunten: • Ruime en lichte woonkamer met aangenaam balkon • Moderne, open geïnstalleerde keuken • Handige bergplaats voor extra opbergruimte • Drie comfortabele slaapkamers • Mooie badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekenwarmer • Energiezuinig ontwerp voor lagere energiekosten • Ondergrondse autostaanplaats (bij te kopen) • Direct beschikbaar voor intrek Dit appartement biedt een perfecte mix van moderne gemakken, energiezuinigheid en een centrale ligging. Mis deze kans niet om uw nieuwe woonst te ontdekken en plan vandaag nog een bezichtiging in! Verkoop onder btw-stelsel! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 101 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 48 12 21
232 900 €

2300 Turnhout

INFOMOMENT 18/06/2024 14u-16u / Kantoor Heylen Vastgoed; Kempenlaan 32 Turnhout Tamboer verwijst naar de geschiedenis van de stad, die meermaals het toneel was van veldslagen. Deze residentie bestaat uit 75 kwaliteitsvolle en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een label A, welke zeer duurzaam en degelijk worden afgewerkt met vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie D systeem, regenwaterrecuperatie,... Door de voorziene budgetten voor vloeren, sanitair en de keuken kan u kiezen uit een mooi aanbod om zo uw eigen thuis te creëren tesamen met een interieuradviseur. Contacteer ons voor een afspraak op kantoor om het ideale appartement binnen u budget uit te zoeken via ### of ### - wet Breyne 100% voltooiingswaarborg. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 17 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
399 900 €

2300 Turnhout

INFOMOMENT 18/06/2024 14u-16u / Kantoor Heylen Vastgoed; Kempenlaan 32 Turnhout Tamboer verwijst naar de geschiedenis van de stad, die meermaals het toneel was van veldslagen. Deze residentie bestaat uit 75 kwaliteitsvolle en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een label A, welke zeer duurzaam en degelijk worden afgewerkt met vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie D systeem, regenwaterrecuperatie,... Door de voorziene budgetten voor vloeren, sanitair en de keuken kan u kiezen uit een mooi aanbod om zo uw eigen thuis te creëren tesamen met een interieuradviseur. Contacteer ons voor een afspraak op kantoor om het ideale appartement binnen u budget uit te zoeken via ### of ### - wet Breyne 100% voltooiingswaarborg. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 114 61 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
309 900 €

2300 Turnhout

INFOMOMENT 18/06/2024 14u-16u / Kantoor Heylen Vastgoed; Kempenlaan 32 Turnhout Tamboer verwijst naar de geschiedenis van de stad, die meermaals het toneel was van veldslagen. Deze residentie bestaat uit 75 kwaliteitsvolle en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een label A, welke zeer duurzaam en degelijk worden afgewerkt met vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie D systeem, regenwaterrecuperatie,... Door de voorziene budgetten voor vloeren, sanitair en de keuken kan u kiezen uit een mooi aanbod om zo uw eigen thuis te creëren tesamen met een interieuradviseur. Contacteer ons voor een afspraak op kantoor om het ideale appartement binnen u budget uit te zoeken via ### of ### - wet Breyne 100% voltooiingswaarborg. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
296 900 €

2300 Turnhout

INFOMOMENT 18/06/2024 14u-16u / Kantoor Heylen Vastgoed; Kempenlaan 32 Turnhout Tamboer verwijst naar de geschiedenis van de stad, die meermaals het toneel was van veldslagen. Deze residentie bestaat uit 75 kwaliteitsvolle en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een label A, welke zeer duurzaam en degelijk worden afgewerkt met vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie D systeem, regenwaterrecuperatie,... Door de voorziene budgetten voor vloeren, sanitair en de keuken kan u kiezen uit een mooi aanbod om zo uw eigen thuis te creëren tesamen met een interieuradviseur. Contacteer ons voor een afspraak op kantoor om het ideale appartement binnen u budget uit te zoeken via ### of ### - wet Breyne 100% voltooiingswaarborg. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
291 900 €

2300 Turnhout

INFOMOMENT 18/06/2024 14u-16u / Kantoor Heylen Vastgoed; Kempenlaan 32 Turnhout Tamboer verwijst naar de geschiedenis van de stad, die meermaals het toneel was van veldslagen. Deze residentie bestaat uit 75 kwaliteitsvolle en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een label A, welke zeer duurzaam en degelijk worden afgewerkt met vloerverwarming, warmtepompen, ventilatie D systeem, regenwaterrecuperatie,... Door de voorziene budgetten voor vloeren, sanitair en de keuken kan u kiezen uit een mooi aanbod om zo uw eigen thuis te creëren tesamen met een interieuradviseur. Contacteer ons voor een afspraak op kantoor om het ideale appartement binnen u budget uit te zoeken via ### of ### - wet Breyne 100% voltooiingswaarborg. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82