Appartement à vendre - Schuiferskapelle

2 résultats (1 - 2)
Appartement à vendre Schuiferskapelle (RBJ83796)
250 000 €

8700 Schuiferskapelle

Kom deze residentie vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Nieuwbouwzaterdag op 4 mei tussen 13u00 en 14u30! Prachtige nieuwbouwapp. met 2 slpks in Schuiferskapelle! Aankoop 6 % BTW mogelijk! Ligging: Gelegen in het centrum van Schuiferskapelle. Nabij de markt, school, winkel, openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar omliggende steden! Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van residentie Salix. Deze residentie bestaat uit 4 appartementen en 1 woning. Indeling: Inkomhal met apart toilet. Open, ingerichte keuken met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, spoelbak, oven, microgolfoven en vaatwas. Via de keuken hebben we toegang tot een handige berging (4,24m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is een ruime woonkamer met eethoek en zithoek van 31m². Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras van 12m². Er zijn 2 slaapkamers van resp. 8,7m² en 12,5m². De badkamer beschikt over een inloopdouche en enkelvoudige lavabomeubel. Er is nog een privatieve zolderruimte beschikbaar die bereikbaar is via een vlizotrap. Buitenomgeving: Bij dit appartement hoort er een mooi terras van 12m². Er is ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging. Er is een staanplaats die bij te kopen is voor € 10.000. Bijkomende informatie: er zijn 5 zonnepanelen aanwezig met een jaaropbrengst van 1.850 WP. Het appartement is volledig afgewerkt en nieuw. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92
Appartement à vendre Schuiferskapelle (RBJ83795)
215 000 €

8700 Schuiferskapelle

Kom deze residentie vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Nieuwbouwzaterdag op 4 mei tussen 13u00 en 14u30! Prachtige nieuwbouwapp. met 2 slpks in Schuiferskapelle! Aankoop 6 % BTW mogelijk! Ligging: Gelegen in het centrum van Schuiferskapelle. Nabij de markt, school, winkel, openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar omliggende steden! Dit appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van residentie Salix. Deze residentie bestaat uit 4 appartementen en 1 woning. Indeling: Eerste verdiep: Inkomhal met apart toilet. Open, ingerichte keuken met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, spoelbak, combi-oven en vaatwas. Via de keuken hebben we toegang tot een handige berging onder de trap. Er is een ruime woonkamer met aparte eethoek (13m²) en zithoek (14m²). Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras. Tweede verdiep: Er zijn 2 slaapkamers van resp. 8,1m² en 12,3m². De badkamer beschikt over een inloopdouche, enkelvoudige lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is nog een privatieve zolderruimte beschikbaar die bereikbaar is via een vlizotrap. Buitenomgeving: Er is ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging. Er is een staanplaats die bij te kopen is voor € 10.000. Bijkomende informatie: er zijn 4 zonnepanelen aanwezig met een jaaropbrengst van 1.480 WP. Het appartement is volledig afgewerkt en nieuw. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 3 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critères.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Schuiferskapelle (8700).

398 000 €

8700 Tielt

ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEVE PENTHOUSE MET 2 GROTE SLAAPKAMERS OP TOPLIGGING IN HARTJE TIELT In hartje Tielt, vinden we deze kwalitatieve penthouse, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging. Met een bewoonbare oppervlakte van 105.95 m² kan men genieten van een ruime lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers met dressing en een groot zuidgericht terras van 12,10m². De vloerverwarming, zonnepanelen, het ventilatiesysteem en maximale isolatie dragen bij tot een zeer energiezuinige eigendom. De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen dan weer voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling. INDELING: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire. Vanuit de inkom komen we via een glazen deur terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt voldoende plaats voor een ruime zithoek en eetplaats en biedt toegang met een schuifraam tot het grote zuid gerichte terras van 12,10m². Verder zijn er twee slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten en waarvan 1 met een aparte dressing, de badkamer met lavabo met meubel en inloopdouche alsook de wasplaats. Bovendien is er nog een ruime privatieve zolderruimte met veluxramen. Het appartement is volledig geschilderd en geniet een hoogwaardige afwerking met moderne technieken. Het lastenboek is beschikbaar en kan men raadplegen op aanvraag. Tot slot zijn de parkeermogelijkheden bovengronds, zo kan men kiezen tussen 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, Verborgen achter een mooi aangelegde binnenomgeving. TROEVEN: - Topligging, vlakbij markt en winkels - Zonnepanelen aanwezig - Vloerverwarming regelbaar per ruimte - Zuidgericht terras - 2 ruime slaapkamers - Bovengrondse parkeermogelijkheden En savoir plus ?

2 Chambre(s) 106 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 470 04 88 64
349 240 €

8700 Tielt

ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEVE PENTHOUSE MET 2 GROTE SLAAPKAMERS OP TOPLIGGING IN HARTJE TIELT In hartje Tielt, vinden we deze kwalitatieve penthouse, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging. Met een bewoonbare oppervlakte van 98,03 m² kan men genieten van een ruime lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers en een groot zuidgericht terras van 13,50m². De vloerverwarming, zonnepanelen, het ventilatiesysteem en maximale isolatie dragen bij tot een zeer energiezuinige eigendom. De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen dan weer voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Deze penthouse is momenteel in afwerkingsfase, hierdoor zijn er nog geen foto's beschikbaar. INDELING: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire, berging en afzonderlijk toilet. Vanuit de inkom komen we via een glazen deur terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt voldoende plaats voor een ruime zithoek en eetplaats en biedt toegang met een schuifraam tot het grote zuid gerichte terras van 13,50m². Verder zijn er twee ruime slaapkamers waarvan 1 met ruime dressing, de badkamer met dubbele lavabo met meubel en inloopdouche alsook de wasplaats. Het appartement is volledig geschilderd en geniet een hoogwaardige afwerking met moderne technieken. Het lastenboek is beschikbaar en kan men raadplegen op aanvraag. Tot slot zijn de parkeermogelijkheden bovengronds, zo kan men kiezen tussen 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, Verborgen achter een mooi aangelegde binnenomgeving. TROEVEN: - Topligging, vlakbij markt en winkels - Zonnepanelen aanwezig - Vloerverwarming regelbaar per ruimte - Zuidgericht terras - 2 ruime slaapkamers - Bovengrondse parkeermogelijkheden En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 470 04 88 64
228 219 €

8700 Tielt

INVESTERINGSEIGENDOM | ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEF NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER OP TOPLIGGING IN HARTJE TIELT In hartje Tielt, vinden we dit kwalitatief nieuwbouwappartement, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging. Met een bewoonbare oppervlakte van 75,08 m² kan men genieten van een ruime lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken, 1 slaapkamer en een mooi zuidgericht terras. De vloerverwarming, zonnepanelen, het ventilatiesysteem en maximale isolatie dragen bij tot een zeer energiezuinige eigendom. De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen dan weer voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling. INDELING: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Vanuit de inkom komen we via een glazen deur terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt voldoende plaats voor een ruime zithoek en eetplaats en biedt toegang met een schuifraam tot het zuid gerichte terras. Vanuit de leefruimte heeft men rechtstreekse toegang naar de berging Verder is er één slaapkamer en de badkamer met lavabo met meubel. Het appartement is volledig geschilderd en geniet een hoogwaardige afwerking met moderne technieken. Het lastenboek is beschikbaar en kan men raadplegen op aanvraag. Tot slot zijn de parkeermogelijkheden bovengronds, zo kan men kiezen tussen 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, Verborgen achter een mooi aangelegde binnenomgeving. TROEVEN: - Topligging, vlakbij markt en winkels - Zonnepanelen aanwezig - Vloerverwarming regelbaar per ruimte - Zuidgericht terras - Bovengrondse parkeermogelijkheden En savoir plus ?

1 Chambre(s) 75 4 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 470 04 88 64
286 423 €

8700 Tielt

ENERGIEZUINIG EN KWALITATIEF NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS OP TOPLIGGING IN HARTJE TIELT In hartje Tielt, vinden we dit kwalitatief nieuwbouwappartement, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging. Met een bewoonbare oppervlakte van 98,70 m² kan men genieten van een ruime lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers en een mooi zongericht terras. De vloerverwarming, zonnepanelen, het ventilatiesysteem en maximale isolatie dragen bij tot een zeer energiezuinige eigendom. De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen dan weer voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling. INDELING: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Vanuit de inkom komen we via een glazen deur terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt voldoende plaats voor een ruime zithoek en eetplaats en biedt toegang met een schuifraam tot het zongerichte terras. Verder zijn er twee slaapkamers waarvan één met dressing, de badkamer met lavabo met meubel en inloopdouche alsook de wasplaats. Het appartement is volledig geschilderd en geniet een hoogwaardige afwerking met moderne technieken. Het lastenboek is beschikbaar en kan men raadplegen op aanvraag. Tot slot zijn de parkeermogelijkheden bovengronds, zo kan men kiezen tussen 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, Verborgen achter een mooi aangelegde binnenomgeving. TROEVEN: - Topligging, vlakbij markt en winkels - Zonnepanelen aanwezig - Vloerverwarming regelbaar per ruimte - zongericht terras - 2 slaapkamers - Bovengrondse parkeermogelijkheden En savoir plus ?

2 Chambre(s) 99 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 470 04 88 64
259 000 €

8700 Tielt

Recent gerenoveerde appartement (2023) met autostaanplaats en ondergrondse berging op centrale ligging! Ontdek de ruime indeling met drie slaapkamers, waarvan één met terras, een moderne badkamer, en een praktische wasruimte. De lichtrijke woonkamer met een open ingerichte keuken met aangrenzende berging. Pluspunten: - Gunstig E-peil voor lagere energiekosten. (warmtepomp) - Zowel terras voor- als achteraan - Achterliggende autostaanplaats en ondergrondse kelderberging - 3 slaapkamers (3,7m x 4,2m - 4,73m x 2m - 3.31m x 3.93m) Dit appartement combineert moderne afwerking met het gemak van een centrale ligging. Mis deze kans niet en maak van dit appartement uw nieuwe thuis! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact met ons op. ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 129 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
295 000 €

8700 Tielt

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt met ondergrondse staanplaats! Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer! Ligging: Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Indeling: we betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. Bij de keuken vinden we nog een aparte berging. De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer die beschikt over een en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator. Deze woonst beschikt bovendien over een van de grootste privéterrassen van maar liefst 14m². Extra: Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras! Deze serviceflat heeft zijn eigen ondergrondse staanplaats. PLUSPUNTEN: - Instapklaar en heel goed onderhouden; - eigen ondergrondse staanplaats - Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met ruim terras. - Grootste privéterras van het gebouw op 14 m²! En savoir plus ?

1 Chambre(s) 54 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92
267 500 €

8700 Tielt

Laatste 3 serviceflats in het centrum van Tielt !Liggend op wandelafstand van alle diensten en voorzieningen bestaan deze flats uit :inkom met vestiaire, volledig uitgeruste keuken (frigo, vaatwas, combi-oven, dampkap en vitrokeramische kookplaat), ruime en lichrijke living met open zicht, 2 volwaardige slaapkamers, ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.Het appartement is volledig geschilderd, er zijn brandwerende verduisterende gordijnen, rookmelders en verlichtingsarmaturen zijn eveneens aanwezig.Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van een noodoproepsysteem. Op de vierde en hoogste verdieping van het complex is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte die uitgeeft op een groot overdekt terras met panoramisch zicht.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats.Het appartement wordt verkocht onder het stelsel van de registratierechten!Contacteer ons gerust voor elke verdere inlichting. PRIJZEN VANAF 267.500 EUR.EPC 71 kWh/m² En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 22 20 51
Appartement à vendre Tielt (RBL14939)
Faire offre à partir de

8700 Tielt

A Tielt nous lançons un beau projet contemporain avec deux volumes résidentiels. Le Leersnijderspark se compose de la résidence Ter Linde et de la résidence Ter Olm et ensemble, elles comprennent 22 entités et 1 propriété commerciale spacieuse. La résidence Ter Linde est située au coin de la Kortrijkstraat et la résidence Ter Olm donne sur la Receiverstraat. Les appartements sont agencés de manière pratique avec une entrée, des toilettes séparées, un séjour et une cuisine ouverte, un débarras, 1 ou 2 chambres et une salle de bains. Tous les appartements peuvent également profiter d'une terrasse spacieuse donnant sur le magnifique jardin du parc ou sur la rue commerçante. Chaque appartement dispose d'un garage souterrain fermé et d'un spacieux local à vélos commun. L'espace commercial a une superficie de 438 m² et est situé le long de la Kortrijkstraat. Le Leersnijderspark bénéficie d'un emplacement central à Tielt, vous trouverez tout à distance de marche, commerces, restaurants, écoles, mais vous pourrez également vous détendre dans la verdure. Visitez notre site internet pour les plans des autres appartements. En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 216 60 70
Appartement à vendre Tielt (RBL12860)
227 174 €

8700 Tielt

Dit project is op een TOPLOCATIE te Tielt met name in de Kistestraat 5. Door deze unieke locatie op wandelafstand van bakker, slager, winkels, openbaar vervoer. U hebt nog diverse keuzes van bewoonbare oppervlakte vanaf 74 m² tot 104 m²!!! Deze omvatten een 2 of 3 slaapkamers en RUIME TERRASSEN afwisselend aan de voor- of achtergevel. GELIJKVLOERS APPARTEMENT A * 92 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 16 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 298.567,00 EXCL KOSTEN GELIJKVLOERS APPARTEMENT B * 82 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 13 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 273.267,00 EXCL KOSTEN GELIJKVLOERS APPARTEMENT C * 82 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 13 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 270.030,00 EXCL KOSTEN GELIJKVLOERS APPARTEMENT D * 97 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 15 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 322.173,00 EXCL KOSTEN EERSTE VERDIEPING APPARTEMENT G * 74 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 8 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 227.174,00 EXCL KOSTEN TWEEDE VERDIEPING APPARTEMENT I * 104 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE | 25 m² OPPERVLAKTE TERRAS * PRIJS € 335.415,00 EXCL KOSTEN PLUSPUNTEN: * E-PEIL 30 | ZONNEPANELEN * 50 % KORTING GEDURENDE 5 JAAR OP DE ONROERENDE VOORHEFFING * LICHTRIJKE LEEFRUIMTE EN KEUKEN | 2 OF 3 SLAAPKAMERS * AUTOSTAANPLAATS PER APP. AAN TE KOPEN 15.000,00 EUR EXCL. KOSTEN * RUIME, AFGESLOTEN FIETSBERGING * 21 % BTW En savoir plus ?

2 Chambre(s) 74 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 66 03 92
Appartement à vendre Tielt (RBL11168)
338 000 €

8700 Tielt

Situé au centre de Tielt à quelques pas du marché, nous trouvons cette propriété composée d'un local commercial et d'un appartement triplex avec 3 chambres. La propriété a bénéficié d'une rénovation en 2018-2019. Par l'entrée, nous entrons dans l'espace commercial, qui a une superficie de 48 m². On retrouve également l'espace privatif composé d'un séjour, WC séparé, cave et cour. L'appartement triplex est accessible par l'entrée séparée. Au premier étage nous trouvons un espace de vie spacieux et lumineux suivi de la cuisine ouverte et équipée. On retrouve également les toilettes invités, la salle de bain avec lavabo et baignoire et des rangements avec branchement pour lave-linge et sèche-linge. Au deuxième étage il y a deux chambres complètes et des toilettes séparées. La troisième chambre complète se trouve au troisième étage. Enfin, l'appartement dispose d'un toit terrasse exposé sud. L'appartement est actuellement loué 750 €/mois. Découvrez vite les atouts que cette propriété a à offrir et planifiez rapidement votre visite ! ### Atouts *Emplacement central *Prêt à emménager *Investissement intéressant 1) Destination urbanistique: ZH : Zone d'habitat 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : Inventaire du patrimoine architectural 4) Attestation de conformité électricité : oui (conforme) 5) Obligation de rénovation : non 6) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique Score de construction ou score G : B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Oui / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Oui En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 47 48 47
Appartement à vendre Tielt (RBL11156)
199 000 €

8700 Tielt

Situé au centre de Tielt nous trouvons cet appartement triplex d'une surface habitable de 161 m². L'appartement a bénéficié d'une rénovation en 2018-2019. Toutes les installations nécessaires telles que la restauration, l'éducation, le supermarché, la salle de sport, etc. sont toutes accessibles à pied depuis cette propriété. L'appartement triplex est accessible par l'entrée séparée. Au premier étage nous trouvons un espace de vie spacieux et lumineux suivi de la cuisine ouverte et équipée. On retrouve également les toilettes invités, la salle de bain avec lavabo et baignoire et des rangements avec branchement pour lave-linge et sèche-linge. Au deuxième étage il y a deux chambres complètes et des toilettes séparées. La troisième chambre complète se trouve au troisième étage. Enfin, l'appartement dispose d'un toit terrasse exposé sud. L'appartement est actuellement loué 750 €/mois. Découvrez vite les atouts que cette propriété a à offrir et planifiez rapidement votre visite ! ### Atouts *Prêt à emménager *Emplacement central *Appartement spacieux (161 m²) *Opportunité d'investissement 1) Destination urbanistique: ZH : Zone d'habitat 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : Inventaire du patrimoine architectural 4) Attestation de conformité électricité : oui (conforme) 5) Obligation de rénovation : non 6) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique Score de construction ou score G : B : faible probabilité d'inondation sous l'effet du changement climatique Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Oui / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Oui En savoir plus ?

3 Chambre(s) 161 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 47 48 47
Appartement à vendre Tielt (RBK95131)

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt wordt dit appartementsgebouw opgetrokken. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; 2 of 3 slaapkamers; Autostaanplaats per appartement aan te kopen; Ruime, afgesloten fietsberging; Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten. Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK95130)

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt wordt dit appartementsgebouw opgetrokken. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; 2 of 3 slaapkamers; Autostaanplaats per appartement aan te kopen; Ruime, afgesloten fietsberging; Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van verlichting. Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten. Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK95128)

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt wordt dit appartementsgebouw opgetrokken. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; 2 of 3 slaapkamers; Autostaanplaats per appartement aan te kopen; Ruime, afgesloten fietsberging; Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten. Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK95127)

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt wordt dit appartementsgebouw opgetrokken. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; 2 of 3 slaapkamers; Autostaanplaats per appartement aan te kopen; Ruime, afgesloten fietsberging; Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten. Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 97
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK95126)

In het centrum van Tielt, op slechts 3 minuten wandelen van de markt, vind je dit modern appartementsgebouw. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. E-peil 30 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing Lichtrijke leefruimte en keuken 2 of 3 slaapkamers Autostaanplaats per appartement aan te kopen Ruime, afgesloten fietsberging Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 74
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK95120)

In het centrum van Tielt op slechts 3 minuten wandelen van de markt wordt dit appartementsgebouw opgetrokken. Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De terrassen zijn ruim en afwisselend aan de voor - of achterzijde gepositioneerd. (foto's referentie voorgaande projecten). E-peil 30; 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing; Lichtrijke leefruimte en keuken; 2 of 3 slaapkamers; Autostaanplaats per appartement aan te kopen; Ruime, afgesloten fietsberging; Kostprijs autostaanplaats: 15.000 EUR excl. kosten. Interesse? Contacteer ons! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 104
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 69 58 72
Appartement à vendre Tielt (RBK82774)
199 000 €

8700 Tielt

Uitermate verzorgd appartement (95m²) met 2 slaapkamers en garage in centrum Tielt! Ligging: Prachtig gelegen met zicht op het Patersbos. Vlakbij Delhaize, Bpost, bank, slager,... Ideale centrumligging! Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar met trap en lift. Indeling: Vanuit de inkomhal met apart gastentoilet hebben we toegang tot de ruime woonkamer van 30m². Daarnaast bevindt zich de keuken. Deze is uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, microgolfoven, oven en dubbele spoelbak. Hier is er ook nog een gezellige ontbijthoek. Daarnaast hebben we de wasplaats/ berging van 6m² met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er zijn 2 slaapkamers van resp. 11m² en 13m². De badkamer beschikt over zowel een bad als een douche en een dubbel lavabomeubel met spiegelkast. Er is een mooi terras aanwezig met prachtig zicht op het Patersbos. Garage: Garage van 17m² met manuele kantelpoort, elektriciteit en verlichting (niet inbegrepen in de prijs). Pluspunten: - Ligging, ligging en ligging! - Ruim appartement - Garage - Ideaal als investeringseigendom (op heden verhuurd voor € 870 / maand) En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92