Appartement à vendre - Sint-Baafs-Vijve

5 résultats (1 - 5)

8710 Sint-Baafs-Vijve

264 460 € - 332 902 €

Residentie De Rembrandt is een prachtig nieuwbouwproject met oog voor detail en comfort. Dit project bestaat uit 10 ruime appartementen voorzien van ruime terrassen, garages, bergingen en fietsenstalling. Bij de afwerking van de appartementen werd gekozen voor de meest kwalitatieve en tijdloze materialen waardoor stijl en klasse naadloos in elkaar vloeien. Deze centraal gelegen residentie biedt een vlotte verbinding naar o.a. het centrum van Wielsbeke, Oostrozebeke en Waregem. De residentie is gelegen vlakbij de oude Leie arm aan het vernieuwde OC Den Aert. Een ideale uitvalbasis voor wandel- en fietsplezier. Elk appartement heeft twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Ruime bergingen, open keuken met eiland (ontbijthoek), de inkomhal en de leefruimte is telkens verbonden door een stalen deur in glas waardoor er altijd lichtinval in de hal is. Vanuit de garage zijn de private bergingen, inkomhal en lift bereikbaar. Eens binnen geparkeerd hoeft u niet meer naar buiten. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Voor elk appartement is plaats voorzien op het dak voor maximum 5 zonnepanelen. Bij plaatsing van de zonnepanelen wordt E-peil 20 gehaald! (volledige vrijstelling van onroerende voorheffing voor 5 jaar) Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. De parking achteraan (komende vanuit de Vlasstraat) wordt volledig nieuw aangelegd met openbare parkeerplaatsen en groen. Elk appartement krijgt 6 maanden gratis telenet aansluiting. Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6% regeling! Prijzen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Verplichte aankoop van een garage en een berging per aankoop appartement. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 - 131 9 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
Appartement à vendre Sint-Baafs-Vijve (RBJ36643)
Prix sur demande

8710 Sint-Baafs-Vijve

Ben je op zoek naar een luxueus appartement gelegen aan een prachtig groen gebied? Dan is onze nieuwe Residentie Moonshine te Sint-Baafs-Vijve zeker iets voor jou! Blikvanger is natuurlijk de nabijgelegen Leie en het bijhorende natuurgebied op de Oude Leiearm.Elke natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen! En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 61 13 38
Appartement à vendre Sint-Baafs-Vijve (RBJ36642)
Prix sur demande

8710 Sint-Baafs-Vijve

Ben je op zoek naar een luxueus appartement in het kloppende hart van Sint-Baafs-Vijve met zicht op een trendy groen aangelegd plein? Dan is onze nieuwe Residentie Moonshine zeker iets voor jou! Blikvanger is natuurlijk de nabijgelegen Leie en het bijhorende natuurgebied op de Oude Leiearm. Elke natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen!Interesse? Neem gerust contact op via ### En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 61 13 38
Appartement à vendre Sint-Baafs-Vijve (RBJ09555)
630 000 €

8710 Sint-Baafs-Vijve

Exclusief appartement met unieke architectuur op een toplocatie.Dit appartement is gelegen op een toplocatie tussen Wielsbeke en Waregem aan het Sint-Baafsplein, nabij een wandelpad naar de Leie en met zicht op de fauna (zwanen, ijsvogels, reigers,…) in alle seizoenen van het bijhorende natuurgebied op de Oude Leiearm, waardoor elke natuurliefhebber zijn hart kan ophalen.De architectuur is van de hand van architecten Govaert & Vanhoutte, die internationale bekendheid verworven hebben, omwille van hun standingvolle afwerking, grote glaspartijen, goede isolatie, grote terrassen en uitzonderlijk design.Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping (lift aanwezig) van residentie Golden Eye. Via de inkom met ingebouwd meubilair, komen we in de open leefruimte, met zicht op de wijde omgeving. Het inpandige terras beschut u tegen regen en wind, waardoor u optimaal kunt genieten van de de buitenruimte. De leefruimte met parketvloer en vloerverwarming bestaat uit de eetplaats, het salon en een open luxueuze keuken. Deze is uitgerust met een ingebouwde oven, combi-oven, koelkast, diepvriezer, bordenwarmer, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser en wijnfrigo en is afgewerkt met een duurzaam werkblad in composietmateriaal. Opvallend is zijn de hoge deuren, die een cachet geven aan het appartement. Grenzend aan de hal zijn er de berging (CV-brander op gas, luchtcirculatiemotor en aansluiting wasmachine), het bezoekerstoilet met handwasser en de badkamer (met ruime inloopdouche, handdoekenradiator, spiegelkast en badkamermeubel met wastafel). Achterin zijn er 2 slaapkamers (waarvan één met ingebouwd meubilair), beide met aparte thermostaten, draai-kipramen, vaste horren en aansluitingen voor TV en internet. Bij dit appartement hoort eveneens een bergplaats en een afgesloten garage (met sectionale poort, te openen met afstandsbediening of klavierslot). En savoir plus ?

2 Chambre(s) 103
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 477 59 93 75
Appartement à vendre Sint-Baafs-Vijve (RAY84800)
Prix sur demande

8710 Sint-Baafs-Vijve

Top-architectuur (Govaert & Vanhoutte), standingvolle afwerking, grote raampartijen, beste isolatie, grote terrassen, mooie ligging. Alle appartementen zijn een garage of standplaats toegewezen.Directe nabijheid Oude Leie-arm, st Baafsplein, bistro, wandelpad naar Leie ...Hier vindt u de rust. (mogelijkheid aankoop met 6% btw) En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 41 76

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Sint-Baafs-Vijve (8710).

273 544 €

8710 Wielsbeke

Inkomhal, badkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet, berging en leefruimte met open keuken. Terras van 10,24 m² en tuintje van 62,87 m² Bij dit appartement zijn carport 08, staanplaats 15 en 2 plaatsen in de afgesloten fietsstalling voorzien. Prijs inclusief kosten, carport, staanplaats en ruimte in de fietsstalling. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
350 967 €

8710 Wielsbeke

Inkomhal, badkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet, berging en leefruimte met open keuken. Terras vooraan van 26,52 m² en terras achteraan van 21,74 m². Bij dit appartement zijn staanplaatsen 12 en 13 alsook 2 plaatsen in de afgesloten fietsstalling voorzien. Prijs inclusief kosten, staanplaatsen en ruimte in de fietsstalling. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
364 524 €

8710 Wielsbeke

Inkomhal, badkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet, berging en leefruimte met open keuken. Terras vooraan van 22,12 m² en terras achteraan van 21,67 m². Bij dit appartement zijn carport 02, staanplaats 16 en 2 plaatsen in de afgesloten fietsstalling voorzien. Prijs inclusief kosten, carport, staanplaats en ruimte in de fietsstalling. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
259 000 €

8710 Wielsbeke

UNIEKE LOFT genietend van PRIVACY, gelegen in een oude graanmolen! RECENT APPARTEMENT (bouwjaar 2020) (onder registratierechten). INDELING: inkom, apart toilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde LUXE-KEUKEN, wasplaats, GROOT ZUIDGERICHT TERRAS met PRIVACY, slaapkamer en mooie badkamer (inloopdouche). PRACHTIGE MATERIALEN, RECENT GEBOUW, reeds geverfd, onmiddellijk beschikbaar, UNIEK CONCEPT! Bijkopen garagebox met grote berging €19.000. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 68 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 486 60 66 00

Dit "bijna energieneutraal" appartement met 80m² bewoonbare oppervlakte wordt opgetrokken op de gekende hoek van voormalig café 't Park en geniet een centrale en aangename ligging. De residentie bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte en 3 appartementen met carports en fietsenstalling. Het appartement heeft een inkomhal, gastentoilet, badkamer, berging, twee slaapkamers en een aangename en lichtrijke leefruimte met open keuken. Pal op de hoek van het gebouw bevindt zich het terras van iets meer dan 5 m², bereikbaar via het schuifraam vanuit de living. Er wordt duurzaam en energiezuinig gebouwd, en er wordt gestreefd naar een E-peil van max 20 kWh/m²/jr. Wat impliceert dat er gedurende 5 jaar 50% vermindering is op de onroerende voorheffing. Er is bij het appartement een carport en berging voorzien, mee aan te kopen voor 29.500€ exclusief kosten. Voorzieningen voor elektrisch laden. Prijzen worden opgesplitst als volgt: - Grondwaarde (apt, carport en berging) 90.120 € onder registratiestelstel - Constructiewaarde (apt, carport en berging) 210.280 € onder btw stelstel Oplevering voorzien eind 2024 MOGELIJKHEID OM AAN TE KOPEN AAN 6% BTW ! ! Pluspunten: - superisolerende beglazing - vloerverwarming - warmtepomp lucht/water - zonnepanelen - topligging vlakbij sport -en ontspanningsmogelijkheden en winkels - kwalitatieve materialen - energiezuinig En savoir plus ?

2 Chambre(s) 80 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
270 000 €

8710 Wielsbeke

Cet appartement de standing situé dans le centre de Wielsbeke comprend : hall d'entrée avec toiletteS, séjour lumineux avec cuisine ouverte et terrasse. Deux chambres (dont une est actuellement utilisée comme bureau - dressing) et salle de bain équipée.Situé au 2ème étage avec ascenseur.Garage avec porte de garage automatique possible (+ 25.000 €).+ Energy favorable (label B) ;+ 97m² de surface habitable ;+ Électricité conforme jusqu'en 2043 ;PEB 150 kWh/m² UC3123037 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 22 20 51
296 924 €

8710 Wielsbeke

Inkomhal, badkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet, berging en leefruimte met open keuken. Terras van 10,58 m² Bij dit appartement zijn staanplaats 14 en 2 plaatsen in de afgesloten fietsstalling voorzien. Prijs inclusief kosten, staanplaats en ruimte in de fietsstalling. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
350 965 €

8710 Wielsbeke

Inkomhal, badkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet, berging en leefruimte met open keuken. Terras vooraan van 26,52 m² en terras achteraan van 21,74 m². Bij dit appartement zijn staanplaatsen 12 en 13 alsook 2 plaatsen in de afgesloten fietsstalling voorzien. Prijs inclusief kosten, staanplaatsen en ruimte in de fietsstalling. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
309 500 €

8710 Wielsbeke

Een landelijke setting, moderne uitstraling en hoogwaardige materialen, dat is het minste wat je van residentie Michel & Maurice mag verwachten. Dit nieuwbouwproject in het hartje van Wielsbeke zal heel wat puntjes op je verlanglijstje afvinken. Of je nu op zoek bent naar een startersflat, een gezinswoning of een goede investering, je vindt het hier. De residentie biedt zowel één-, twee- als drieslaapkamerappartementen waarin praktisch wooncomfort centraal staat. Alle flats beschikken over een mooi zonneterras met zicht op de gezellige binnentuin, het kloppend hart van de residentie. De ideale plek om je buren te ontmoeten en zwoele zomeravonden door te brengen. De open indeling geeft elk appartement een erg ruimtelijk gevoel. Ben je een eerder een stadsmens? Ga dan voor een appartement aan de Rijksweg en volg wat er leeft in Wielsbeke, zelfs vanuit je luie stoel. Heb je het meer voor rust en ruimte? Dan zal het weidse uitzicht van de appartementen in de Molenstraat je zeker charmeren. In residentie Michel & Maurice is er voor elk wat wils! Ontdek het zelf en vraag hier verdere info aan. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 110 14 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 40 22
275 000 €

8710 Wielsbeke

Ce spacieux appartement de deux chambres situé dans le centre de Wielsbeke est fortement recommandé. Cet appartement confortable au rez-de-chaussée a été fini avec des matériaux de haute qualité. Le salon avec cuisine ouverte s'ouvre sur la première terrasse. Les deux chambres ont accès au jardin avec un abri d'auto fermé. De plus, cet appartement dispose d'une salle de bain spacieuse avec douche et lavabo. MISE EN PAGE Entrée - toilettes séparées - séjour avec cuisine ouverte - terrasse - chambre 1 - chambre 2 - jardin - salle de bain (douche, lavabo) - carport fermé ACTIFS - Abri d'auto fermé - Jardin paysager - Appartement au rez-de-chaussée - Label EPC favorable En savoir plus ?

2 Chambre(s) 86 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 56 05
329 000 €

8720 Wakken

SUPER COMMERCIEEL GELEGEN HANDELSPAND (267 m2) met ETALAGE, en met WOONST! Pal in het CENTRUM! Indeling: gelijksvloers: grote instapklare handelsruimte met veel potentieel, apart toilet, TUIN. Op het 1ste verdiep bevindt zich het appartement (120 m2) met inkomhal, berging, grote gezellige leefruimte met open keuken en zithoek, 2 slaapkamers, bergruimte, badkamer (ligbad, wc, lavabo en douche) en een AANGENAAM TERRAS. TROEVEN: COMMERCIELE LOCATIE - met veel POTENTIEEL, cv op gas, 2 APARTE HUISNUMMERS, ! Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 500
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 486 60 66 00
300 000 €

8790 Waregem

Residentie Leeuwerghem. Gegeerde ligging. Bestaande uit een inkomhall, living, (doorloop, terras vooraan en terras achteraan), aparte keuken met ingebouwde toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, berging. Mogelijkheid aankoop ondergrondse heel ruime garagebox. En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 60 41 76
198 000 €

8790 Waregem

COMMERCIEEL GELEGEN INSTAPKLAAR HANDELSPAND! VOLLEDIG GERENOVEERD - 90m2 - commercieel gelegen met goeie VISIBILITEIT! Mooie winkelruimte, kantoor! Parkeergelegenheid, nieuwe elektriciteit, nieuwe leidingen, alles extra geïsoleerd, verwarming op aardgas, nieuwe keuken en sanitair. Onmiddellijk beschikbaar! GEEN SYNDIC. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 90
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 486 60 66 00
329 000 €

8790 Waregem

Dit ruime duplex-appartement in Waregem (Residentie Binnentuin) waarborgt een praktische indeling met drie slaapkamers en drie badkamers. Gelegen nabij het centrum van Waregem en een verscheidenheid aan voorzieningen, combineert het comfortabel wonen met luxe. Met zijn gunstige ligging is dit appartement ideaal voor wie op zoek is naar een eigentijdse levensstijl met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Indeling: Inkomhal met apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken (voorzien van o.a een vaatwasmachine, keramisch kookvuur, ingebouwde frigo, oven, ...) en 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer/douchevoorziening. Op de bovenverdieping bevindt zich de 3e slaapkamer, een aparte badkamer voorzien van een douche, enkele wastafel en een bergingsruimte (voorziening wasmachine). Het appartement beschikt eveneens over een privaat terras. Technisch: Verwarming op elektriciteit | EPC-C | Dubbel glas in PVC. Troeven: Lichtrijke en open ruimtes | Praktische ligging nabij centrum Waregem | 3 slaapkamers en 3 badkamers. Benieuwd? Pieter (BIV 515.887) organiseert voor dit appartement de bezoeken, mits het maken van een afspraak via ### ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 109 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 67 67 57

DÉCOUVREZ NOTRE APPARTEMENT TÉMOIN LE 2 MARS.Avec Vlas, Waregem gagne une zone résidentielle attrayante. Les 38 appartements nouvellement construits sont une aubaine pour ceux qui recherchent un logement abordable. Les familles, les couples et les célibataires peuvent y trouver un véritable foyer.Le nom "Vlas" perpétue le souvenir de l'ancienne usine de tissage et du passé textile du site.Le projet résidentiel Vlas est éligible à la réduction de la TVA à 6% !Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous parler. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 101 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 89 60 18