Espace professionnel à louer - Beringen

7 résultats (1 - 7)
Surface commerciale à louer Beringen (RBG44215)
1 885 €

3580 Beringen

Ruim commercieel gelijkvloers of kantoor te huur, gelegen te Beringen. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 465 m² (winkel + magazijn). De gevelbreedte bedraagt ca. 12 m. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1885 euro per maand + onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Parking voor de deur. Dubbele beglazing // Onmiddellijk beschikbaar // Plannen beschikbaar via ### Het pand kan eventueel opgedeeld worden. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed regio Beringen? Contacteer ### of ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Bureaux à louer Paal (RBJ36220)
1 200 €

3583 Paal

Op het gelijkvloers van dit gebouw bevindt zich een commerciële ruimte van 178m². De ligging is uitstekend: midden in het centrum van Paal, vlakbij de autosnelweg. Het pand beschikt over een grote commerciële ruimte, enkele burelen, een zeer goed uitgeruste keuken, badkamer met sanitair. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele garage -die ook als opslagruimte gebruikt kan worden- en een afgesloten fietsenstalling. Door de uitstraling van het gebouw is de ruimte uitermate geschikt voor dienstverlening, kantoren of vrije beroepen. Voor de deur is er veel parkeergelegenheid. Onmiddellijk beschikbaar. Kenmerken: -178m² - bouwjaar 2001 - verwarming op aardgas Troeven: - minder dan 1 km van E314 - veel parkeergelegenheid - aankoopoptie bespreekbaar Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr voor meer info: ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Bureaux à louer Paal (RBI67758)
3 950 €

3583 Paal

Kantorencomplex uitstekend gelegen langs de E313, met een totale oppervlakte van 800m², verdeeld over 2 verdiepingen van telkens ca. 400m². Deze locatie biedt een zeer goede ontsluiting met zowel de E313 als de E314. Dit gebouw bestaat uit een combinatie van kantoren en technische ruimtes (labo's). KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: 800m² (2x400m²) - combinatie van kantoren en technische labo's - verwarming op aardgas TROEVEN: - vlakbij de E313, goede ontsluiting met het 'Klaverblad' - veel parking - gunstige prijs Ig – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Surface commerciale à louer Beringen (RBH66176)
Prix sur demande

3580 Beringen

Dit ruime handelspand op een commerciële toplocatie in het centrum van Beringen beschikt over een brede voorgevel met de nodige zichtbaarheid. Naast het gelijkvloers met winkelruimte, kantoren en sanitair beschikt het pand ook over opslagruimte (+/- 300m²) in de kelder. De kelder is toegankelijk via meerdere trappen en een goederenlift. Leveringen kunnen makkelijk gebeuren via de achterzijde van het gebouw. Aankoopoptie mogelijk. TROEVEN: -topligging (markt en stadhuis op 100m) -veel parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving -deels voorzien van airco -brede vitrine (rolluiken) -opslagruimte EPC-score X. Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr Voor meer info: ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Beringen (3580) + Localités.

6 000 €

3560 Lummen

Vraag uw bezoek aan per mail via ### TE HUUR: modern industriegebouw (+/- 750m²) op een ruim perceel! Ontdek dit veelzijdige industriegebouw van 750m², gunstig gelegen in Lummen. Dit pand biedt de ideale combinatie van ruime magazijnfaciliteiten en comfortabele kantoorruimtes, ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. De magazijnruimte is uitstekend geschikt voor opslag en logistieke activiteiten en is voorzien van een elektrische poort voor gemakkelijke toegang. De kantoorruimtes zijn rustig en professioneel, ideaal voor administratieve werkzaamheden. Het gebouw beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een badkamer met inloopdouche en een volledig ingerichte keuken, waar uw medewerkers maaltijden kunnen bereiden en nuttigen. Er is ook ruime parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel personeel als bezoekers. Dit pand is ontworpen met het oog op efficiëntie en gemak. De open ruimte met elektrische poort is perfect voor het ontvangen en verzenden van goederen, terwijl de volledig uitgeruste keuken en moderne badkamer zorgen voor extra comfort voor uw team. De stijlvolle en functionele kantoorruimtes maken het eenvoudig om uw dagelijkse werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Daarnaast is dit industriegebouw gunstig gelegen in Lummen, met directe nabijheid van belangrijke autosnelwegen. Dit zorgt voor snelle en gemakkelijke verbindingen naar de rest van het land, wat het pand toegankelijk maakt voor vrachtverkeer en ideaal voor uw logistieke behoeften. Beschikbaarheid: +/- na het bouwverlof En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 43 58 19
Surface industrielle à louer Heusden-Zolder (RBK04078)
1 500 €

3550 Heusden-Zolder

Opslagplaats in recent industriegebouw van 280 m² , uitstekend gelegen op het industrieterrein van Zolder-Mijn! Deze prima onderhouden loods bevindt zich op het zeer goed bereikbare industriegebied van Zolder; vlakbij de Koolmijnlaan op slechts enkele minuten van de E314. De loods heeft een zelfdragende constructie zodat alle indelingen mogelijk zijn en is in een zeer nette staat. Zowel wanden als dak zijn goed geïsoleerd. De loods is onmiddellijk beschikbaar. Deze opslagplaats biedt ook de mogelijkheid om een aparte bureauruimte te voorzien, zodat er ook van hieruit kan gewerkt worden. De inrit werd netjes gebetonneerd tot en met de volledige achterzijde, waar men kan parkeren of laden/lossen/stapelen. De automatische rolpoort is circa 4.80 hoog en 2.70 breed. De ingang via deze poort bevindt zich aan de achterkant van de loods. De loods is uitermate geschikt als opslagplaats en met een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid op de A1 ligging van het industrieterrein. Deze onmiddellijk beschikbare loods kan voor een lange termijn gehuurd worden! Ingang loods bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, aan de straatkant bevindt zich een andere vennootschap in dit gebouw. EPC niet van toepassing En savoir plus ?

1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
Surface industrielle à louer Heusden-Zolder (RBK04077)
2 250 €

3550 Heusden-Zolder

Wij verhuren deze ruime loods, gelegen in Heusden , dichtbij het centrum. De loods heeft 2 automatische sectionale poorten. Er is een opslagruimte, kitchenette, en toilet met douche aanwezig. Er is een aparte kantoorruimte aanwezig. Buiten is er ruimte voor parking. Deze loods kan als opslagplaats of als werkplaats gehuurd worden. - centrale ligging tussen Houthalen, Zolder en Beringen - dichtbij de oprit van de autosnelweg - veel lichtinval - 2 automatische sectionale poorten - 450m2 EPC niet van toepassing En savoir plus ?

10 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
Bureaux à louer Heusden-Zolder (RBK03768)
Prix sur demande

3550 Heusden-Zolder

C'est l'occasion pour vous d'établir votre entreprise dans un emplacement privilégié près du Klaverblad ! Nous proposons des espaces de bureaux allant de 150 m² à 400 m² avec une visibilité et une accessibilité fantastiques. Voici quelques-uns des points forts de cette offre unique : Caractéristiques des espaces de bureaux : Spacieux et flexible : les espaces de bureaux disponibles vont de 150 m² à 400 m², offrant suffisamment d'espace pour les entreprises de différentes tailles. Excellente visibilité : grâce à leur emplacement à proximité du Cloverblad, ces espaces de bureaux bénéficient d'une visibilité fantastique, ce qui garantit une visibilité maximale à votre entreprise. Facilité d'accès : l'emplacement offre une excellente accessibilité via les autoroutes à proximité et les routes de liaison, permettant à vos employés et clients d'accéder facilement aux bureaux. Options de stationnement facultatives : Pour votre commodité, il est possible de louer des places de parking, allant de 4 à 100 places de stationnement. Cela garantit que vos employés et clients disposent toujours d'un parking sûr et facile. Conditions de location et visite : Pour plus d'informations sur le prix de location, la disponibilité et les conditions spécifiques, nous vous invitons à contacter directement le courtier au ### ou par mail ### . Une visite de ce complexe spacieux est également possible, afin que vous puissiez découvrir par vous-même les possibilités de cet endroit incroyable. À bientôt ! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 30 50 50
Surface commerciale à louer Heusden-Zolder (RBJ86758)
1 150 €

3550 Heusden-Zolder

Ruime handelsgelijkvloers te huur in het hartje van Zolder Ligging: Zeer gunstige locatie die geniet van veel passage en op wandelafstand van verschillende faciliteiten. Het pand gelegen op een kilometer van het Circuit Zolder. Indeling: Open ruimte, 2 toiletten, berging/keuken en verschillende parkeerplaatsen. Beschrijving: Dit handelspand biedt veel mogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een brede etalage die opvalt in het straatbeeld. Het pand beschikt over een aantal toestellen, een professionele friteuse en dampkappen. Er kunnen verschillende handelsactiviteiten worden uitgeoefend, o.a. frituur, kebabzaak, horeca in het algemeen,... Er bevinden zich twee toiletten in het pand en een ruime keuken/berging. Kortom: Wie op zoek is naar een centraal gelegen commercieel gelijkvloers voor zijn/haar handelszaak, is hier aan het juiste adres! Bijzonderheden: - Onmiddellijk beschikbaar - Gunstig EPC - Parkeergelegenheid aanwezig En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Surface commerciale à louer Heusden-Zolder (RBJ41337)
2 650 €

3550 Heusden-Zolder

Het betreft een horecazaak, commercieel gelegen in het centrum van Heusden. Het pand bevindt zich net aan het kerkplein waar er gelegenheid tot parkeren is. Dit pand kan dienen voor verschillende doeleinden omwille van de uiterst goede centrale ligging Indeling: ---------- Er is een handelsruimte met diverse, knusse zithoeken. Men heeft zicht op de gezellige open keuken. Achteraan bevindt zich de afwas-keuken en nog een berging. en een garage. De ramen zijn voorzien van gelaagd glas. Het pand is instapklaar. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 57 23 16
1 700 €

3945 Oostham

Dit pand is gelegen op het gelijkvloers van een appartementsgebouw in het commercieel centrum van Ham. De ruimte van 212 m² kan geheel naar wens worden ingedeeld. Het is geschikt zowel als kantoorruimte en voor commerciële activiteiten. Het pand is opgedeeld in een grote open ruimte met inbouwkasten. Achteraan zijn er 2 aparte ruimtes die dienst kunnen doen als vergaderruimte of opslagruimte. Er is tevens een praktische kitchenette met zitruimte en een toilet. Daarnaast beschikt dit pand over 8 parkeerplaatsen achteraan het gebouw en zijn er tal van parkeermogelijkheden direct aan de overkant van de straat. EPC B met certificaatnummer 20240321-0003184422-KNR-1. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR. En savoir plus ?

8 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 43 58 19

Office 26 is gelegen in Lummen, pal aan afrit 26 en vlakbij de verkeerswisselaar "Het Klaverblad" welke de kruising is tussen de E313 (Antwerpen - Luik) en E314 (Brussel - Aken). Hierdoor is er een uitstekende verbinding naar Antwerpen, Brussel, Luik, Maastricht, Eindhoven, Aken, Keulen, ...) . er zijn voldoende parkeermogelijkheden voorzien.Het gebouw met representatief karakter is gelegen op een volledig aangelegd en omheind terrein met de nodige groenvoorzieningen.Het beschikt over een prachtig atrium welke uitermate geschikt is voor recepties, evenementen, ... . Het gebouw heeft een hoge afwerkingsgraad. Het is volledig gemeubeld, vloeren zijn afgewerkt in parket en natuursteen. Er is sanitair en keuken voorzien.De diensten zijn inbegrepen. Denk aan meubels, netwerkinfrastructuur, internetinfrastructuur, onderhoud tuinen en binnenplanten, beveiliging, alarm, verzekering gebouw, huisvuil, klein materiaal sanitair, elektriciteit, gas water, koffieautomaat, toestellen water, ... .Er zijn 4 units beschikbaar, welke uiteraard kunnen gekoppeld worden.Wenst u deze te bezoeken? Neem contact op met Valère Vangeel op het nummer ### of mail ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 82 23
2 750 €

3550 Zolder

Prachtige horecazaak te huur! Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder, de zaak wordt uitgebaat in het brouwershuis van de voormalige brouwerij. Gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, gelagzaal, veranda, dames-en herentoiletten, warme keuken, koude keuken, terras, kelderberging en parkeerplaats. Omschrijving: Unieke horecazaak gelegen op sterke ligging. Voorzien van ruime parkeerplaats. Op dit moment is het pand ingericht als brasserie met als troef de historische elementen. Het pand is onmiddellijk operationeel voor een nieuwe gedreven huurder. Diverse uitbatingsmogelijkheden maar uiterst geschikt voor brasserie - restaurant. Je komt binnen in het horecagedeelte met bar en uitbreiding in de veranda (voorzien van 40 zitplaatsen), deze biedt toegang tot de dames-en herentoiletten. Voor het gebouw bevindt zich het terras met plaats voor 18 personen. Achter de gelagzaal treffen we de volledig uitgeruste keuken. Op dit moment is alle inboedel aanwezig en is er de mogelijkheid tot aanschaf. Tot slot is er een kelderruimte aanwezig. Bijzonderheden: - Ruime parkeerplaats - EPC label B En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Surface commerciale à louer Zolder (RBK33655)
3 800 €

3550 Zolder

Handelspand voor alle doeleinde Ligging: centraal gelegen in Zolder. Indeling: Zelf te bepalen, grote zaal, dames-en herentoiletten waarvan 1 rolstoel toegankelijk, kleedkamers met douche voorziening, bureau ruimte, voormalige danszaal, terras en parkeerplaats. Omschrijving: Op een mooie locatie in het hartje van Zolder, te midden van een gevarieerd aanbod van winkels, ligt dit ruime huurpand waar jaren onder de naam “Eurofit” een fitneszaak werd uitgebaat. Door de ontwikkeling van de diverse concepten en het veranderende aanbod, is de pandeigenaar bereid om het pand te gaan aanpassen of opsplitsen. Gezien de ligging, het vloeroppervlak (850m²) en de uitstraling van het gebouw zijn hier verschillende exploitatiemogelijkheden mogelijk. Er kan worden gedacht aan verschillende formules zoals de beautybranche, franchiseformules, fitnessruimte, crossfit, trendy kantoorruimtes, een hippe kledingzaak of concept store. Kortom de eigenaars zijn op zoek naar een huurder die er een zaak wil in vestigen en willen in samenspraak met de huurder het pand schikken. Tot slot bevindt er zich achter het gebouw een ruime parking voor cliënteel en personeel. Een unieke kans om je droomproject uit te bouwen! Bijzonderheden: EPC label E En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Bureaux à louer Zolder (RBK33654)
550 €

3550 Zolder

Handelspand te huur in Zolder Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314. Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, toilet en berging. Omschrijving: Het pand is geschikt voor verschillende toepassingen en is instapklaar. De ruimte beschikt over een aparte ingang. De handelsruimte kan in gebruik genomen worden als praktijkruimte, kantoor of opslag. Achter het gebouw is er voldoende parkeerplaats aanwezig. Bijzonderheden: EPC D En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Bureaux à louer Zolder (RBK08339)
1 250 €

3550 Zolder

Vraag uw bezoek aan per mail via ### TE HUUR: Kantoorruimte met magazijn te Heusden-Zolder! Deze kantoorruimte (+/-30m²) met ruim magazijn (+/- 320m²) heeft een zeer gunstige ligging op een verbindingsweg te Heusden-Zolder. Het is zeer vlot bereikbaar en er liggen binnen enkele minuten rijden verschillende autosnelwegen. Het is ook toegankelijk en goed bereikbaar voor vrachtverkeer. Aan de voor- en zijkant van het gebouw is ook voldoende parking voorzien. Indeling: - Kantoorruimte: 30m² - Gelijkvloerse opslagruimte: 100m² met een hoogte van 3 à 4m - Opslagruimte op de kelderverdieping: 130m² - Aparte garage: 60m² toegankelijk voor vrachtwagens. De garage en de gelijkvloerse opslagruimte zijn beide voorzien van een grote elektrische poort. Troeven: - Zeer gunstige ligging. - Bereikbaar en toegankelijk voor vrachtverkeer. - Onmiddellijk beschikbaar! EPC: 135 kWh/m² met certificaatnr. O-peil: niet overstromingsgevoelig En savoir plus ?

320 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 43 58 19
Surface commerciale à louer Heppen (RBI88297)
1 000 €

3971 Heppen

Het betreft een handelspand van circa 400m², gelegen te Oudstrijdersstraat 11 in Heppen (Leopoldsburg). Het goed bevindt zich op het marktplein in Heppen en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Het pand bestaat uit diverse ruimtes die in het verleden dienst hebben gedaan als receptie, bureaus, keuken, en dergelijke meer. Verder beschikt het pand nog over 2 ruime hallen van circa 100m². Het pand is geschikt voor diverse doeleinde. Het pand is aan een opfrissing/renovatie toe. Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### En savoir plus ?

825
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 57 23 16