Espace professionnel à vendre - Zutendaal

2 résultats (1 - 2)
595 000 €

3690 Zutendaal

Villa op een perceel van ca. 35 gelegen op het industrieterrein met mogelijkheid voor het bouwen van een opslag of KMO ruimte. Deze zeer degelijk gebouwde woning met een bewoonbare oppervlakte van 416 m² is rustig gelegen op het industrieterrein van Zutendaal. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, bureel, 4 slaapkamers, badkamer, ruime living, wasplaats en dubbele garage. Op de verdieping is er een ruime polyvalente ruimte, momenteel ingericht als ontspanningsruimte/feestzaal/wellness. Deze woning is eveneens voorzien van een ruime kelder. Opgelet: Deze eigendom heeft een bouwverplichting voor het bouwen van een opslag of KMO unit binnen een termijn van 3 jaar. De woning kan eveneens dienst doen als kantoorruimte waaraan dan een KMO unit gebouwd kan worden. Op zoek naar een eigendom waar wonen en werken samengaan? Neem dan contact op met ons kantoor via ### of ### En savoir plus ?

3439
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 29 12 12
Surface industrielle à vendre Zutendaal (RAH25845)
3 195 000 €

3690 Zutendaal

Bedrijfsgebouw met uitstekende infrastructuur centraal gelegen in Zutendaal. Het geheel bestaande uit 10.125 m² opslag-/productieruimte, 480 m² kantoren en 3 bovenliggende appartementen gelegen op een terrein van ca. 2 hectare. De opslag-/productieruimte heeft een vrije hoogte van afwisseldend 6 en 10 meter, beschikt over rolbruggen en geniet van een goede toegankelijkheid (rolpoorten en verharding rond het terrein). De kantoren beschikken over vergaderruimtes, sociale ruimtes en directiekantoren, het geheel gebouwd in een moderne architectuur. Drijfkracht en zonnepanelen aanwezig. Gelieve ons kantoor te contacteren voor bijkomende info via ### En savoir plus ?

20000
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 29 12 12

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critères.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Zutendaal (3690).

149 000 €

3600 Genk

Cet immeuble commercial unique, situé dans le cœur commercial de Genk, offre une excellente opportunité de réaliser vos rêves d'affaires. Stratégiquement situé dans le centre-ville, vous bénéficierez d'une visibilité et d'une portée inégalées. L'intérieur spacieux et les grandes vitrines offrent d'innombrables possibilités d'aménagement, d'ameublement et de présentations créatives. Prête à être utilisée et prête à propulser votre entreprise vers de nouveaux sommets, cette opportunité constitue un investissement solide dans l'avenir de votre entreprise. Que vous soyez un entrepreneur expérimenté ou que vous soyez nouveau dans le monde des affaires, cette propriété constitue un investissement solide pour votre avenir. Profitez de cette opportunité pour intégrer le paysage commercial dynamique de Genk et faites rayonner votre entreprise dans cet excellent emplacement. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 59 99 99
295 000 €

3740 Munsterbilzen

Caractéristiques de la propriété : Espace commercial : récemment rénové et prêt à être utilisé. Un espace idéal pour diverses activités commerciales. Appartement à l'étage : a besoin de rénovation. Boîtes de garage : Deux boîtes de garage spacieuses avec portes sectionnelles. Emplacement central : facilement accessible aux clients et aux fournisseurs. Pour plus de détails et pour prendre rendez-vous pour une visite, veuillez nous contacter par téléphone au ### ou par e-mail à ### . En savoir plus ?

213
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 59 99 99
375 000 €

3600 Genk

Gelijkvloers handelspand en achterliggend appartement met 2 slaapkamers. Ligging: Het handelspand met woonst bevindt zich in het levendige centrum van Genk. Dankzij de uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid is dit een ideale locatie voor ondernemers. Indeling 1.Handelspand (50m²): Ruime commerciële ruimte op de begane grond, geschikt voor diverse commerciële doeleinden. 2.Kelder (40m²): Ideaal voor opslag of extra werkruimte. 3.Achterliggend Appartement (70m²): Comfortabel appartement met twee slaapkamers, badkamer met douche, woonkamer en keuken. Omschrijving: Dit pand biedt een veelzijdige ruimte voor ondernemers of investeerders. Zowel het handelspand als het appartement beschikken beide over een aparte busnummer en ingang. De commerciële ruimte is centraal gelegen en uitnodigend met grote etalageramen. De kelder biedt extra opslag, terwijl het appartement achterin een comfortabele woonruimte biedt voor eigen gebruik of verhuur. Troeven Toplocatie: Gelegen in het hart van Genk, met veel voetgangersverkeer en nabijheid van voorzieningen Multifunctioneel: Geschikt voor commerciële doeleinden met opslagruimte en woonmogelijkheden Zichtbaarheid: Grote etalageramen Investering: 2 aparte busnummers,uitstekende kans voor ondernemers of als opbrengsteigendom En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 82 14 90
95 000 €

3600 Genk

Commerciële Ruimte midden in Genk Centrum Kenmerken: Ontdek deze veelzijdige commerciële ruimte op Centrumlaan 11/9, met een totale oppervlakte van 96m² verdeeld over het gelijkvloers en de verdieping. De ruimte is voorzien van een toilet en kitchenette met spoelbak voor extra comfort. Bijzonderheden: Gunstig EPC: B-label Diverse mogelijkheden Airco Topligging Deze commerciële ruimte op een centrale locatie biedt een scala aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten. Neem contact met ons op voor meer details of voor een bezichtiging. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 82 14 90
175 000 €

3600 Genk

Toplocatie voor Ondernemers - Stationsstraat 49a, Genk Ligging: ontdek dit uitstekend gelegen handelspand midden in het centrum van Genk. Indeling: momenteel is het pand ingedeeld als horecazaak met op het gelijkvloers een oppervlakte van 51m2 en een kelderruimte van 50m2. Omschrijving: dit veelzijdige pand is ideaal voor diverse doeleinden, zoals atelier, kantoorruimte, kapsalon, kledingwinkel, frituur, snackbar en meer. Perfect voor een éénmanszaak aangezien het zich bevindt in een winkelwandelstraat te midden van een levendige omgeving en andere horecazaken en handelsfaciliteiten. Kenmerken: het pand is volledig vrij van verplichtingen zoals brouwers en leveranciers. Vanaf 1 april 2024 is het beschikbaar zonder huurder. Parkeervoorziening: met de markt en het marktplein op slechts 100 meter afstand en parkeergelegenheid eveneens op 100 meter, biedt deze locatie alle voordelen voor een succesvolle onderneming. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. En savoir plus ?

51
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 82 14 90
255 000 €

3600 Genk

Uniek vastgoed aanbod met uitstekende ligging in het centrum van Genk! Dit eigendom biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een commerciële ruimte met een aangrenzende woning en studio, op toplocatie in het hartje van Genk met alle faciliteiten en invalswegen binnen handbereik. Het handelspand is momenteel ingericht als horecagelegenheid, Pizzeria, wat mogelijkheden biedt voor voortzetting van een vergelijkbaar bedrijf of voor herbestemming naar een andere commerciële activiteit. Het pand beschikt tevens over een ruime woonst, waardoor het ideaal is voor eigenaars die graag dicht bij hun zaak willen wonen. Het appartement biedt 2 slaapkamers met comfortabele leefruimtes en is voorzien van alle benodigdheden. Ook in te delen als appartement en studio. Het geheel is volledig ingericht en klaar voor gebruik, waardoor u direct kunt starten met uw commerciële activiteiten en kunt genieten van het comfort van de woonst. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 82 14 90

Handelspand met woonst op erg commerciële locatie te Lanaken centrumDit handelshuis met bovengelegen woonst ligt pal in het commerciële centrum van Lanaken waardoor het zich, mede door zijn goede zichtbaarheid, ideaal leent voor het opstarten of uitbreiden van uw onderneming. Het handelsgelijkvloers heeft een grote etalage, voldoende werk- en/of bergruimte, maar vooral een zeer handige toegang langs de zijkant. Deze toegang zorgt er voor dat zelfs een lichte vrachtwagen hier makkelijk kan laden en lossen en dit onmiddellijk aan de ruime stockageplaats achteraan. Niet onbelangrijk is ook de achtergelegen tuin die zowel voor privé als professionele doeleinden kan dienen.De bovengelegen woning beschikt op de eerste verdieping over een ruime living met grote ramen, een vernieuwde keuken voorzien van alle comfort, een apart toilet en een terras van maar liefst 25m². De praktische bergruimte met aansluiting voor de wasmachine vervolledigt op deze verdieping het plaatje.Op de tweede verdieping, afgescheiden van het woongedeelte, bevinden zich drie slaapkamers en een op te frissen badkamer. Praktisch is zeker ook de berging én de technische ruimte waar zich de recente en zuinig condenserende gaswandketel op aardgas (2020) bevindt alsook de omvormer voor de 30(!) zonnepanelen. Deze hebben een vermogen van 10.400 Wp en zorgen er samen met de zuinige verwarmingsketel voor dat dit handelspand met woonst niet onderworpen is aan een energetische renovatie.Ligging Erg commerciële ligging midden in het centrum van Lanaken Nabij tal van winkels, handelszaken en scholen Voldoende parking op het nabij gelegen Molenweideplein alsook rondom de kerk Troeven Ruim en goed zichtbaar handelsgelijkvloers Praktische zijtoegang, ruim genoeg voor zelfs een lichte vrachtwagen Bovengelegen woonst met drie slaapkamers Onlangs gerenoveerde keuken, voorzien van alle comfort Recente en zuinige verwarmingsketel (2020) 30 zonnepanelen Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Yoerie op het telefoonnummer ### of mail naar ### . En savoir plus ?

234
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
169 000 €

3600 Genk

Au rez-de-chaussée, le bâtiment commercial a une superficie de..., comprenant des toilettes séparées et une kitchenette. Un escalier en colimaçon permet d'accéder au sous-sol, où se trouvent 3 places de parking, accessibles par un portail sectionnel. La propriété est actuellement louée pour une durée d'un an, mais le bail expire bientôt. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 59 99 99

Vous êtes à la recherche d'un lieu de travail de qualité et durable, un espace de stockage et/ou de production avec ou sans bureau, dans un parc d'activités exceptionnel. Woudpark se trouve dans la zone industrielle Genk-Noord, stratégiquement située au centre du Limbourg, à proximité du canal Albert et à seulement 2,5 km de la sortie 30 Genk-Noord de la E314. Entre Hasselt et Maaseik, l'endroit idéal pour faire des affaires et développer votre entreprise. Ce B2B showroom/bureau casco de 212m², y compris une mezzanine de 68m² et une unité PME adjacente de 144m² sont située le long de la Woudstraat, ce qui donnera à votre entreprise une belle visibilité. La hauteur libre sous les poutres sera d'au moins 6,5 m. 6 emplacements de parking se rajoutent à l'achat. En savoir plus ?

6 Place(s) de parking 356 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 355 09 09

Vous êtes à la recherche d'un lieu de travail de qualité et durable, un espace de stockage et/ou de production avec ou sans bureau, dans un parc d'activités exceptionnel. Woudpark se trouve dans la zone industrielle Genk-Noord, stratégiquement située au centre du Limbourg, à proximité du canal Albert et à seulement 2,5 km de la sortie 30 Genk-Noord de la E314. Entre Hasselt et Maaseik, l'endroit idéal pour faire des affaires et développer votre entreprise. Ce B2B showroom/bureau casco de 212m², y compris une mezzanine de 68m² est située le long de la Woudstraat, ce qui donnera à votre entreprise une belle visibilité. La hauteur libre sous les poutres sera d'au moins 6,5 m. 5 emplacements de parking se rajoutent à l'achat. En savoir plus ?

5 Place(s) de parking 212 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 355 09 09

Ce B2B showroom/bureau de 212m² y compris une mezzanine de 68m² est entièrement fini et comprent une kitchenette, des sanitaires, un espace bureau, éclairage, peinture, revêtement de sol et est situé le long de la Woudstraat, ce qui donnera à votre entreprise une belle visibilité. La hauteur libre sous les poutres sera d'au moins 6,5 m. 4 emplacements de parking se rajoutent à l'achat. Woudpark se trouve dans la zone industrielle Genk-Noord, stratégiquement située au centre du Limbourg, à proximité du canal Albert et à seulement 2,5 km de la sortie 30 Genk-Noord de la E314. Entre Hasselt et Maaseik, l'endroit idéal pour faire des affaires et développer votre entreprise. En savoir plus ?

4 Place(s) de parking 212 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 355 09 09

DERNIERES UNITES! Vous êtes à la recherche d'un lieu de travail de qualité et durable, un espace de stockage et/ou de production avec ou sans bureau, dans un parc d'activités exceptionnel. Woudpark se trouve dans la zone industrielle Genk-Noord, stratégiquement située au centre du Limbourg, à proximité du canal Albert et à seulement 2,5 km de la sortie 30 Genk-Noord de la E314. Entre Hasselt et Maaseik, l'endroit idéal pour faire des affaires et développer votre entreprise. L’unité PME de 357m², y compris une mezzanine de 69m². La hauteur libre sous les poutres sera d'au moins 6,5 m. 5 emplacements de parking se rajoutent à l'achat. Vous personnalisez-vous-même l’aménagement de l’unité sur mesure de vos activités. En savoir plus ?

5 Place(s) de parking 357 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 355 09 09
1 395 000 €

3630 Maasmechelen

Te Koop - Maasmechelen: Industrieel gebouw Dit industrieel gebouw werd opgericht in 2000 en is in een uitstekende staat. Het heeft tot heden gediend als opleidingscentrum. Het is gelegen op een perceel van 33a15ca. Indeling: Verdeeld over een gelijkvloers en één verdiep vinden we een hal alsook diverse functionele ruimtes (burelen - vergaderruimtes - conciërgewoning - technische ruimte - etc.) als volgt: -Gelijkvloers (1.245,9 m²): *hal: 1.002m² *polyvalente ruimte 1: 50,7 m² *polyvalente ruimte 2: 48,4 m² *bureau/ontvangstruimte: 28,4 m² *inkom + toiletten: 42,9 m² *Polyvalente ruimte met keuken: 73,5 m² -Verdiep: (210,9 m²) *polyvalente ruimte 1: 49,5 m² *polyvalente ruimte 2: 51 m² *hal/overloop: 15 m² *woongedeelte: 95,4 m² Kenmerken van het pand: -Locatie: Gelegen in het dynamische industriegebied van Maasmechelen langs de E314 biedt dit pand uitstekende bereikbaarheid voor uw bedrijf. -Volledige nieuwe lichtstraat geplaatst in de hal in juli 2022 -Recentelijk geplaatste PV-installatie -Voldoende parkeergelegenheid aan het gebouw -Sectionaalpoort Voor meer info en/of een bezichtiging: ### - ### En savoir plus ?

3315
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Surface commerciale à vendre Lanaken (RAO79997)
475 000 €

3620 Lanaken

Groot handelspand te koop, gelegen in een retailpark te Lanaken naast ZEB Kleding. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 850 m². Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Het pand is verhuurd met een handelshuurovereenkomst van negen jaar aan de landelijk gekende winkelketen DE DAMPSHOP. De verkoopprijs bedraagt 475.000 euro + kosten. Ons volledig aanbod vindt u op ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Surface commerciale à vendre Lanaken (RBL96981)
649 000 €

3620 Lanaken

RUIM HANDELSPAND MET 4 VERHUURDE LOODSEN OP EEN PERCEEL VAN 23A96CA. TROEVEN - Ideale commerciële ligging! Gelegen dichtbij autosnelwegen en de Nederlandse grens. - Alle belangrijke voorzieningen in de buurt: dichtbij het centrum van Lanaken en Maasmechelen. - Veel parkeergelegenheid. - Diverse ruime handelsgedeelten met veel mogelijkheden. - 4 verhuurde loodsen zorgen voor een uitstekend netto huurrendement. - Airconditioning, inbraakbeveiliging, branddetectie en camerabewaking (binnen en buiten). - Ook huurkoop is mogelijk! DIVERSE HANDELSRUIMTEN GELIJKVLOERS 00 - Inkomhal (0,29m x 3,84m = 1,11m²). - Winkelruimte 1 (19,48m x 9,57m = 186,42m²). - Veranda (19,77m x 1,76m = 34,80m²). TUSSENVERDIEP - Winkelruimte 3 (19,48m x 15,41m = 300,19m²). - Berging (16,92m x 1,70m = 28,76m²). - Bureau (4,59m x 1,38m = 19,09m²): aparte toiletruimte (2,06m²) . ONDERVERDIEPING - Winkelruimte 2 (18,33m x 17,48m = 320,41m²). - Berging (2,91m x 5,23m = 15,22m²). EXTERIEUR - Aan de achterzijde van gebouw bevinden zich nog 4 verhuurde loodsen. - Veel parkeerruimte voor het pand. EXTRA INFO: Energieprestatiecertificaat - Handelszaak : certificaat ### ZONNEPANELEN: - 34 zonnepanelen voor het handelsgedeelte - 16 zonnepanelen aan het appartement. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Surface commerciale à vendre Lanaken (RBL96980)
995 000 €

3620 Lanaken

RUIM HANDELSPAND MET DUPLEX-APPARTEMENT EN 4 VERHUURDE LOODSEN OP EEN PERCEEL VAN 23A96CA. TROEVEN - Ideale commerciële ligging! Gelegen dichtbij autosnelwegen en de Nederlandse grens. - Alle belangrijke voorzieningen in de buurt: dichtbij het centrum van Lanaken en Maasmechelen. - Combinatie wonen en werken mogelijk! - Veel parkeergelegenheid. - Diverse ruime handelsgedeelten met veel mogelijkheden. - 4 verhuurde loodsen zorgen voor een uitstekend nettohuurrendement. - Airconditioning, inbraakbeveiliging, branddetectie en camerabewaking (binnen en buiten). - Duplex-appartement werd volledig gerenoveerd in 2008 en is instapklaar! - Het appartement is bereikbaar via een aparte ingang! - Ook huurkoop is mogelijk! DIVERSE HANDELSRUIMTEN GELIJKVLOERS 00 (222,33m²) - Inkomhal - Winkelruimte 1 - Veranda TUSSENVERDIEP (350m²) - Winkelruimte 3 - Berging - Bureau & aparte toiletruimte. ONDERVERDIEPING (336m²) - Winkelruimte 2 - Berging DUPLEX-APPARTEMENT +01 - Nachthal ((1,92m x 2,04m) + (1,92m x 2,09m) =7,93 m²)): trap naar gelijkvloers, tegelvloer. - Woonkamer ((8,32m x 5,13m) + (6,95m x 5,17m) = 78,61m²): veel lichtinval dankzij grote raampartijen, parket. - Keuken (4,67m x 6,39m = 29,84m²): geïnstalleerde keukenwand met onderkasten,bovenkasten, oven, dampkap, kookvuur; keukeneiland met spoelbak, vaatwasser, onderkasten, onderlades; doorgang naar terras via schuifraam, parket. - Terras 1(4,55m x 10,30m = 46,87m²): voorzien van overkapping, terrasplanken. - Bureau (3,30m x 2,88m = 9,50m²): bereikbaar via de woonkamer, parket. - Toilet (0,85m x 1,28m = 1,09m²): hangtoilet, deels wandbetegeling, tegelvloer. DUPLEX-APPARTEMENT +02 - Nachthal (10,88m x 3,00m = 32,64m²): trap naar eerste verdieping, doorgang naar terras via schuifraam, laminaat. - Badkamer 1 (5,25m x 3,00m = 15,75m²): ingericht badmeubel met dubbele lavabo, onderlade, kolomkasten; hoekbad, douche, sauna, doorgang naar slaapkamer 1, wandbetegeling, kurkvloer. - Badkamer 2 (2,32m x 3,44m = 7,98m²): ingericht badmeubel met enkele lavabo, onderkasten, kolomkast, douche, zittoilet, wandbetegeling, laminaat. - Terras 2 (14,92m x 1,95m = 29,09m²): terrasplanken. - Slaapkamer 1 (4,63m x 3,44m = 15,93m²): doorgang naar badkamer 1, wandplanken, lades,... tapijt. - Slaapkamer 2 (3,44m x 3,44m = 11,83m²): wandplanken, lades, laminaat. - Slaapkamer 3 (3,63m x 3,44m = 12,49m²): laminaat. EXTERIEUR : 4 verhuurde loodsen, veel parkeerruimte. EXTRA INFO: Energieprestatiecertificaten - Residentiële eenheid: certificaat ### ( EPC-label B : 123 kWh/ m² jaar ) - Niet-residentiële eenheid: : certificaat ### ZONNEPANELEN. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88