Maison à vendre - Arcevia (Italie)

11 résultats (1 - 11)
Maison à vendre Arcevia (RBJ60782)
200 000 €

60011 Arcevia

p>Een huis met een schitterende ligging en slecht op 2 minuten afstand van Castiglioni en op 10 minuten afstand van de stad Serra dei Conti . Het huis heeft 3000 m2 tuin da frazionare met een grote schuur van ongeveer 80 mq en een buiten oven . Het oude gedeelte van het huis is van natuursteen gebouwd (onder het pleisterwerk ) , het dak is van laterizio en cement , het huis is in een zeer goede staat en de eerste verdieping is meteen bewoonbaar, maar het heeft wel een totale restyling nodig, de begane grond heeft hoge plafonds en moet gerestaureerd worden om het bewoonbaar te maken . Het huis is makkelijk bereikbaar vanaf de openbare weg .De verdeling is als volgt : op de begane grond bevinden zich de oude stallen en magazijnen totaal 5 ruimtes . Het huis heeft twee buiten trappen die lijden naar de eerste verdieping , die momenteel tevens intern bereikbaar is doormiddel van een wentel trap .De verdeling op de eerste verdieping is als volgt : hoofdingang, gang , woonruimte met een keuken, zitkamer ,4 slaapkamers en twee kleine kamers , een badkamer en een een zolder ruimte/p>p>br>/p>p>water en electriciteit zijn aangesloten Een huis met een schitterende ligging en slecht op 2 minuten afstand van Castiglioni en op 10 minuten afstand van de stad Serra dei Conti . Het huis heeft 3000 m2 tuin da frazionare met een grote schuur van ongeveer 80 mq en een buiten oven . Het oude gedeelte van het huis is van natuursteen gebouwd (onder het pleisterwerk ) , het dak is van laterizio en cement , het huis is in een zeer goede staat en de eerste verdieping is meteen bewoonbaar, maar het heeft wel een totale restyling nodig, de begane grond heeft hoge plafonds en moet gerestaureerd worden om het bewoonbaar te maken . Het huis is makkelijk bereikbaar vanaf de openbare weg .De verdeling is als volgt : op de begane grond bevinden zich de oude stallen en magazijnen totaal 5 ruimtes . Het huis heeft twee buiten trappen die lijden naar de eerste verdieping , die momenteel tevens intern bereikbaar is doormiddel van een wentel trap .De verdeling op de eerste verdieping is als volgt : hoofdingang, gang , woonruimte met een keuken, zitkamer ,4 slaapkamers en twee kleine kamers , een badkamer en een een zolder ruimtewater en electriciteit zijn aangesloten /p>p>br>/p> En savoir plus ?

4 Chambre(s) 200 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBJ60762)
125 000 €

60011 Arcevia

p>Boerderij gelegen op een zeer panoramische locatie op het zuidwesten, met 4.000 m2 tuin . Het huis is gelegen nabij Pitichio, een van de mooiste dorpen in de gemeente Arcevia. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg, de zee en Senigallia zijn met de auto in een half uur te bereiken. Momenteel en kadastraal is het huis als volgt ingedeeld: kelder, houtschuur en magazijn op de begane grond. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping waar zich 7 grote kamers en een badkamer bevinden. De aan te sluiten nutsvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving./p>p>​/p> En savoir plus ?

4 Chambre(s) 200 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBJ20465)
100 000 €

60011 Arcevia

p>Te koop in Le Marche een volledig te restaureren typisch 19e-eeuwse boerderij (totaal oppervlak 245 m²) met bijgebouw (60 m²) op een terrein van 2 ha. Dit onroerend goed ligt in de glooiende heuvels vlakbij het middeleeuwse dorpje Avacelli, en heeft een uitzonderlijk panoramisch uitzicht: op een heldere dag kan men de zee zien (Adriatische kust). Er hoort 2 hectare land bij. Centraal gelegen tussen de Apennijnen en de kust (35 km) kan men van hieruit vele historische stadjes, de bergen en het strand bezoeken, en heerlijke wandelingen of fietstochten maken. Het omliggende terrein biedt veel privacy en een prachtige plek om een zwembad te realiseren. /p> En savoir plus ?

245
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBI13191)
1 590 000 €

60011 Arcevia

p>Deze prachtige gerenoveerde en tot in detail gerestaureerde boerenwoning bevindt zich op een rustige maar schitterende locatie in de Marken. De Marken noemt men ook wel de parel van Italië. Het huis is gebouwd in traditionele Marchegiaanse stijl en is zeer privé gelegen te midden van het mooie heuvellandschap van de provincie Ancona met vergezichten tot aan de Apennijnen. Op 20 minuten rijden van de Adriatische kust met mooie stranden en goede restaurants./p>p>De villa met een oppervlak van circa 320 m², is onder architectuur ingericht en verbouwd met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen waarbij comfort en luxe centraal staan. De inrichting kenmerkt zich door een moderne knipoog naar en met respect voor de Marchegiaanse bouwstijl. Er zijn 2 woonkamers, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Verwarming is centraal geregeld op gas, er is airconditioning op alle woonlagen, het huis is aangesloten op het elektriciteitsnet en de waterleiding./p>p>De door een landschapsarchitect aangelegde tuin (circa 5000 m²) bestaat uit meerdere terrassen en een waterput. De tuin heeft een gevarieerde traditionele Italiaanse beplanting. Fruitbomen, sierheesters, bloemen, een terras van vetplanten en een eigen olijfgaard van jonge en circa 100 jaar oude olijfbomen./p>p>Het gehele huis is voorzien van op maat gemaakte meubelen, schilderijen en designverlichting. De woning is instapklaar, gemeubileerd en gestoffeerd. Het panoramisch zwembad met buitendouche ligt op enkele meters van het woonhuis en heeft een zeer ruim omliggend terras. Aan de zijkant van het huis is een inpandige garage (96 m²), gesitueerd in de heuvel. /p> En savoir plus ?

5 Chambre(s) 320 5 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBI21433)
595 000 €

60011 Arcevia

p>Van de kastelen van Arcevia is Loretello de oudste: het werd voor het eerst genoemd in 1072 en werd samen met de kerk van S. Andrea gebouwd door de monniken van Fonte Avellana. Het belangrijkste gebouw, naast de spectaculaire bakstenen toegangsbrug, is de grote vijftiende-eeuwse ronde toren . Tegenwoordig is er binnen de muren een bloeiend horecabedrijf ontstaan ​​dat gastvrijheid en het zoeken naar rust, typisch voor het achterland van Marche, weet te verzoenen. Aan de rand van het stadje ligt dit onroerendgoed bestaande uit twee huizen en een zwembad met een tuinhuis . Uniek in zijn soort vanwege de ligging. met een spectaculair uitzicht op het omliggende landschap en omgeven door ongeveer 4000 mq grond . Het eerste huis is als volgt samengesteld: eetkamer, keuken, badkamer, woonkamer en een bergruimte op de begane grond, 2 slaapkamers, badkamer en groot terras op de eerste verdieping. Er is ook een externe verbindingstrap die twee onafhankelijke toegangen tussen de niveaus mogelijk maakt. Het tweede huis, iets hoger gelegen, bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers, 2 bergruimtes en een badkamer op de eerste verdieping. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig/p> En savoir plus ?

4 Chambre(s) 260 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBI03374)
980 000 €

60011 Arcevia

p>Oude gerestaureerde watermolen met bijbehorend groot landgoed met veel privacy op unieke locatie, gesitueerd aan een beek in een vallei aan de rand van het nationale natuurpark ‘Gola della Rossa’. Het betreft een historisch erfgoed met door de eeuwen heen een belangrijke sociale- en economische functie voor de omgeving. Het grote pand met bijgebouw beschikt, naast het eigenaars-appartement, over drie ruime en comfortabele appartementen met elk een eigen keuken en terras, die geschikt zijn voor vakantieverhuur. De restauratie is in 2013 gestart, heeft een aantal jaren geduurd en is zeer grondig uitgevoerd met behoud van de authentieke details. Het geheel voldoet aan alle eisen en vergunningen en is volledig gedocumenteerd. Het gebouw omvat in totaal tien tweepersoons slaapkamers, zes badkamers, vier keukens en vier woonkamers. De gedeeltelijk gerestaureerde oude cantina’s van de watermolen geven het huis een zeer bijzondere sfeer. Er liggen plannen voor het voltooiien van deze cantina’s met de oorspronkelijke waterloop. Het 13 ha grote terrein heeft een unieke ligging met een beek met lagunes en watervalletjes en kent een ongerepte en oorspronkelijke flora en fauna. Het vlakke gedeelte van het terrein rond het huis biedt verschillende mogelijkheden voor recreatieve doeleinden. Op enige afstand van het huis ligt het kwalitatief hoogwaardig geïnstalleerde natuurzwembad van 6x12 meter. In het bijgebouw kan eventueel een vijfde appartement worden gerealiseerd. Daarnaast is er verderop op het landgoed nog een ruïne die evt. ook kan worden gerestaureerd en als extra verblijf kan dienen. Alle installaties zijn up to date volgens de laatste technische eisen. Het geheel is verwarmd met centrale verwarming en als extra met open haarden en houtkachels. De zonnepanelen met accuvoorziening leveren een belangrijke bijdrage aan de elektriciteitsbehoefte en de warmwatervoorziening. Er zijn uiteraard ook aansluitingen op elektriciteit en water. Een belangrijk deel van de inrichting kan in overleg worden overgenomen. Het dichtstbijzijnde, bijzondere en authentieke dorpje ligt op 5 minuten rijden. Het mooie oude stadje Arcevia is in 15 minuten bereikbaar en de comfortabele luchthaven van Ancona in 50 minuten./p> En savoir plus ?

10 Chambre(s) 900 10 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBH95500)
690 000 €

60011 Arcevia

p>Gerenoveerd landhuis met een toren, omgeven door de karakteristieke heuvels van de Marche en door de dorpen van het Arcevische achterland, het huis is gerestaureerd door conservatieve elementen te combineren met andere, meer eigentijdse. Het pand bestaat uit 2,5 hectare grond met eeuwenoude olijfbomen en is als volgt verdeeld: Dubbele woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, kelder, badkamer en wasplaats in het souterrain, vijf slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer op de begane grond. Deze verdieping is direct vanuit de tuin of via interne communicatie te bereiken. Een moderne trap sluit aan op de toren van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht. De woning beschikt over een bijgebouw van ongeveer 80 vierkante meter./p>p>alle nutsvoorzieningen zijn aangesloten /p> En savoir plus ?

3 Chambre(s) 300 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBH81131)
650 000 €

60011 Arcevia

p>Gerestaureerd natuurstenen landhuis met bijgebouw gelegen op een prachtige locatie, bereikbaar via een verharde weg, met een tuin van 3.500 m². Het pand is gelegen op een dominante positie die een prachtig uitzicht over alle naburige dorpen garandeert. Er is een zwembad met een mooi zonneterras. Het bijgebouw bestaat deels uit een zelfstandig gastenverblijf verdeeld met keuken, slaapkamer, badkamer en veranda en de andere helft uit een groot magazijn (27 m²) met badkamer (mogelijkheid tot realiseren van een tweede appartement). In het midden van de tuin staat het herenhuis van twee verdiepingen, verbonden door een interne trap, beide toegankelijk van buitenaf. Entree, grote woonkamer, bijkeuken, stookruimte, wasruimte, keuken, badkamer en pergola. beneden ; twee slaapkamers, een badkamer en een derde slaapkamer met eigen badkamer. Het huis is volledig elektrisch en maakt geen gebruik van gas voor verwarming of koken. Het huis profiteert van een vloerverwarmingssysteem dat beide verdiepingen bedekt en maakt gebruik van een warmtepomp die wordt aangedreven door een fotovoltaïsche array van 11.515 Kwp. Er zijn ook 4 zonnepanelen die gedurende de zomermaanden warm water leveren en de warmtepomp in de lente en de herfst ondersteunen. Het bijgebouw wordt verwarmd en voorzien van airconditioning met behulp van "splits" die elektrisch worden aangedreven door de fotovoltaïsche array.br>/p> En savoir plus ?

4 Chambre(s) 240 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBH75684)
98 000 €

60011 Arcevia

p>In het kleine en karakteristieke dorpje Montefortino, 35 km van Senigallia, een stenen huis volledig gerenoveerd en geheel vrijstaand . Het huis is als volgt ingedeeld: In het souterrain een kitchenette, grote woonkamer met open haard, badkamer , bergruimte. Twee slaapkamers, bergruimte en een badkamer op de begane grond , welke leidt naar een klein verhard looppad en naar een gemeenschappelijke tuin. /p>p>alle nuts voorzieningen zijn aanwezig /p> En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RBH75455)
200 000 €

60011 Arcevia

Deze prachtige boerderij gebouwd van natuur en bakstenen heeft een adembenemende dominante ligging , De bijbehorende grond is 4000 m2 met een schuur van 20 m2 en een kleine graan opslag , er is de mogelijkheid meer grond erbij te kopen. Momenteel is het huis als volgt verdeeld: 5 grote stallen op de begane grond en èèn grote opslag ruimte en 7 kamers op de eerste verdieping En savoir plus ?

250
contacter
détails
E-mail
Maison à vendre Arcevia (RAO14710)
460 000 €

60011 Arcevia

p>Casale Fallanica is gelegen op een panoramische positie omgeven door ongeveer 2.200 vierkante meter exclusieve tuin en zal worden gerenoveerd met een turn key projekt ./p>p>Op de begane grond van 207 m2: grote woonkamer, keuken, studeerkamer, badkamer, wasruimte en berging / garage. Op de eerste verdieping van 141 m2: vijf slaapkamers, twee badkamers/p>p>Het is mogelijk om een ​​zwembad te realiseren /p> En savoir plus ?

348
contacter
détails
E-mail