Mila: “Een elegante oplossing om ‘s nachts niet van de hitte te sterven…”

Mijn geliefde sterft zo’n beetje als hij bij mij is. Op zolder slapen is niets voor hem: hij zegt dat hij er stikt. Dat het daarboven een sauna is en dat hij niet begrijpt hoe ik vredig kan slapen. Een gewoonte, waarschijnlijk. Ik heb warm bloed, wat wil je!

Sidekix Media

Hoe dan ook, ik heb besloten hem te verrassen. Frisse en verkwikkende nachten voor hem. Ochtenden zonder geklaag voor mij! Ik ben een plafondventilator gaan halen. Met diens dubbele functie kan de kamer verlicht en afgekoeld worden. Magisch!

Alles is personaliseerbaar!

Met behulp van de afstandsbediening kan hij alles instellen zoals hij zelf wil. Meer of minder licht, meer of minder tocht. Zelfs het design ziet er goed uit! Je hebt er in inox, hout, effen of niet… Ja, het vraagt wel een kleine investering, maar ik denk dat het dat wel waard is.

En waarom geen gewone, kleine ventilator?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik niet gewoon een ventilator op voet gekocht heb, zo eentje die overal geplaatst kan worden. Om de eenvoudige reden dat het omvangrijk is en veel plaats inneemt in mijn niet zo grote slaapkamer. We lopen dus telkens het risico erover te struikelen. Nu hebben we geen problemen. Alles is klaar voor gebruik! En de frisse lucht komt van boven, rechtstreeks op die hete beer.

Ik geef toe dat het een beetje een vergiftigd geschenk is, want mijn geliefde moet het wel installeren. Maar voor niets komt de zon op, niet waar?! Hij zal eerst wat moeten zweten voor hij ervan kan genieten!

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼