Appartement te koop - Benidorm (Spanje)

276 zoekertjes (1 - 20)
632 000 €

3500 Benidorm

Sunset Sailors by TM is practically located on the frontline of Poniente Beach, just 50 meters away, in a privileged location on the Mediterranean coast. The development will consist of a total of 286 homes with apartments of 1, 2, 3, and 4 bedrooms with impressive sea views, and with spacious terraces that will allow you to have the unique feeling of sailing from your home. The communal areas of Sunset Sailors by TM are the perfect culmination for this special residential complex. Swimming pools, one of them heated, Jacuzzis, chill-out areas, a coworking space, a panoramic gym, a large sports area with a paddle tennis court, tennis court, and multi-sports court, or even a cinema room, are some of the amenities that you can enjoy if you decide to make Sunset Sailors by TM your new home. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 111 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
410 000 €

3500 Benidorm

At Eagle Tower by TM, you can enjoy the sea, golf, and Benidorm lifestyle all in one. Located in a privileged area next to "Las Rejas Golf," just 1 km from Poniente Beach, with excellent communication via both the N-332 and AP7 highways. Eagle Tower by TM will feature a unique tower with a variety of housing options to choose from, including 1, 2, 3, and 4-bedroom apartments, each with a parking space and spacious glass balconies offering greater brightness and views from your home. In addition, the development includes magnificent communal areas spanning 5,400 square meters, with adult and children's pools, 2 Jacuzzis, a playground, equipped gym, paddle tennis court, multi-sport court, green areas, and several bicycle parking zones. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
980 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORM Een nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd. Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences amp; Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee. Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm. Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's. Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl. Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat. Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen! Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad. De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd. In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden. De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
1 550 000 €

3500 Benidorm

LUXE APPARTEMENTEN AAN ZEE IN BENIDORM Unieke nieuwbouw luxe sleutelklare woningen aan het Poniente strand, Benidorm. Luxe woonwijk met uniek design en kwaliteiten, bestaat uit 39 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 20 verdiepingen. Alle appartementen hebben grote terrassen met prachtig uitzicht op zee, ondergrondse parkeerplaats en berging. Appartementen gelegen naast het historische Gran Hotel Delfín, in een van de meest bevoorrechte enclaves van de Middellandse Zee: eerste lijn aan het Poniente-strand van Benidorm. Met een spectaculair ontwerp, dat een effect van grote lichtheid creëert en prioriteit geeft aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het gebouw ligt niet aan de rand van de zee zoals de meeste gebouwen in Benidorm, maar is naar achteren geplaatst om een groot plantaardig platform te creëren dat, samen met het grote overloopzwembad, erin slaagt op te gaan in de horizon waardoor een grote oneindige ruimte met de Middellandse Zee ontstaat. Het ontwerp en de bouw zijn gericht op een volledig duurzame levensstijl die zich inzet voor maximale energie-efficiëntie. Al deze inspanningen hebben ertoe geleid dat deze residentie de "LEED Gold" certificering heeft gekregen van de United States Green Building Council. Het heeft een zeer hoog afwerkingsniveau met een zorgvuldige selectie van materialen, een overloopzwembad met een oppervlakte van 350m2, boven straatniveau, om te genieten van een ononderbroken uitzicht op de zee en tegelijkertijd meer privacy te bereiken. De eigenaren zullen ook een fitnessruimte, paddle tennisbaan, verwarmd zwembad met Social Club op verdiepingen 19 en 20, tuin gebieden met meer dan 3000 m2. Benidorm gelegen in het centrum van de regio La Marina Baixa, is de populaire Spaanse badplaats Benidorm, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen langs de Costa Blanca. Zijn uitstekende stranden, grote verscheidenheid aan accommodatie, restaurants en vele recreatieve activiteiten. Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad. De stranden met fijn zand, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de uitstekende infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd. In en rond Benidorm zijn talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden. De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
980 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORMEen nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd.Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences & Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee.Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm.Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's.Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl.Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat.Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen!Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd.In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden.De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
550 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORMEen nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd.Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences & Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee.Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm.Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's.Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl.Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat.Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen!Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd.In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden.De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
980 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORMEen nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd.Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee.Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm.Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's.Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl.Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat.Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen!Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd.In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden.De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
550 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORM Een nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd. Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences amp; Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee. Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm. Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's. Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl. Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat. Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen! Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad. De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd. In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden. De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
1 550 000 €

3500 Benidorm

LUXE APPARTEMENTEN AAN ZEE IN BENIDORM Unieke nieuwbouw luxe sleutelklare woningen aan het Poniente strand, Benidorm. Luxe woonwijk met uniek design en kwaliteiten, bestaat uit 39 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 20 verdiepingen. Alle appartementen hebben grote terrassen met prachtig uitzicht op zee, ondergrondse parkeerplaats en berging. Appartementen gelegen naast het historische Gran Hotel Delfín, in een van de meest bevoorrechte enclaves van de Middellandse Zee: eerste lijn aan het Poniente-strand van Benidorm. Met een spectaculair ontwerp, dat een effect van grote lichtheid creëert en prioriteit geeft aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het gebouw ligt niet aan de rand van de zee zoals de meeste gebouwen in Benidorm, maar is naar achteren geplaatst om een groot plantaardig platform te creëren dat, samen met het grote overloopzwembad, erin slaagt op te gaan in de horizon waardoor een grote oneindige ruimte met de Middellandse Zee ontstaat. Het ontwerp en de bouw zijn gericht op een volledig duurzame levensstijl die zich inzet voor maximale energie-efficiëntie. Al deze inspanningen hebben ertoe geleid dat deze residentie de "LEED Gold" certificering heeft gekregen van de United States Green Building Council. Het heeft een zeer hoog afwerkingsniveau met een zorgvuldige selectie van materialen, een overloopzwembad met een oppervlakte van 350m2, boven straatniveau, om te genieten van een ononderbroken uitzicht op de zee en tegelijkertijd meer privacy te bereiken. De eigenaren zullen ook een fitnessruimte, paddle tennisbaan, verwarmd zwembad met Social Club op verdiepingen 19 en 20, tuin gebieden met meer dan 3000 m2. Benidorm gelegen in het centrum van de regio La Marina Baixa, is de populaire Spaanse badplaats Benidorm, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen langs de Costa Blanca. Zijn uitstekende stranden, grote verscheidenheid aan accommodatie, restaurants en vele recreatieve activiteiten. Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad. De stranden met fijn zand, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de uitstekende infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd. In en rond Benidorm zijn talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden. De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
550 000 €

3500 Benidorm

NIEUWBOUW LUXE FRONTLINE WOONCOMPLEX IN BENIDORMEen nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd.Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee.Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm.Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's.Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl.Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2). De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat.Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen!Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd.In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden.De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
1 550 000 €

3500 Benidorm

LUXE APPARTEMENTEN AAN ZEE IN BENIDORM Unieke nieuwbouw luxe sleutelklare woningen aan het Poniente strand, Benidorm. Luxe woonwijk met uniek design en kwaliteiten, bestaat uit 39 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 20 verdiepingen. Alle appartementen hebben grote terrassen met prachtig uitzicht op zee, ondergrondse parkeerplaats en berging. Appartementen gelegen naast het historische Gran Hotel Delfín, in een van de meest bevoorrechte enclaves van de Middellandse Zee: eerste lijn aan het Poniente-strand van Benidorm. Met een spectaculair ontwerp, dat een effect van grote lichtheid creëert en prioriteit geeft aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het gebouw ligt niet aan de rand van de zee zoals de meeste gebouwen in Benidorm, maar is naar achteren geplaatst om een groot plantaardig platform te creëren dat, samen met het grote overloopzwembad, erin slaagt op te gaan in de horizon waardoor een grote oneindige ruimte met de Middellandse Zee ontstaat. Het ontwerp en de bouw zijn gericht op een volledig duurzame levensstijl die zich inzet voor maximale energie-efficiëntie. Al deze inspanningen hebben ertoe geleid dat deze residentie de "LEED Gold" certificering heeft gekregen van de United States Green Building Council. Het heeft een zeer hoog afwerkingsniveau met een zorgvuldige selectie van materialen, een overloopzwembad met een oppervlakte van 350m2, boven straatniveau, om te genieten van een ononderbroken uitzicht op de zee en tegelijkertijd meer privacy te bereiken. De eigenaren zullen ook een fitnessruimte, paddle tennisbaan, verwarmd zwembad met Social Club op verdiepingen 19 en 20, tuin gebieden met meer dan 3000 m2. Benidorm gelegen in het centrum van de regio La Marina Baixa, is de populaire Spaanse badplaats Benidorm, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen langs de Costa Blanca. Zijn uitstekende stranden, grote verscheidenheid aan accommodatie, restaurants en vele recreatieve activiteiten. Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad. De stranden met fijn zand, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de uitstekende infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd. In en rond Benidorm zijn talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden. De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 109 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
519 900 €

3500 Benidorm

De zee en de natuur als decor voor je nieuwe leven. Appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers in het Poniente-strand. De zee, de golf en het leven van Benidorm, het kan allemaal worden genoten. Bevoorrechte locatie, naast "Las Rejas Golf", op slechts 1 km van het strand van Poniente en met uitstekende communicatie met zowel de N-332 als de AP7. Een enkele toren met een gevarieerde typologie van woningen, waar u kunt kiezen tussen 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, met parkeerplaats en grote terrassen met glazen balustrades waardoor u vanuit uw huis kunt genieten van meer licht en uitzicht. Daarnaast omvat de urbanisatie prachtige gemeenschappelijke ruimtes van 5.400 vierkante meter met: zwembad voor volwassenen, kinderbad, 2 jacuzzi's, kindergedeelte, uitgeruste fitnessruimte, paddle-tennisbaan, multisportveld, groene zones Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 131 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
471 000 €

3500 Benidorm

Appartementen met één, twee, drie of vier slaapkamers en één, twee of drie badkamers en met grote terrassen welke bovendien allemaal op het zuiden gericht zijn. Alle woningen hebben frontaal zeezicht, aangezien het complex hoger gelegen is in vergelijking tot de voorliggende gebouwen.Afhankelijk van het gekozen type kan men genieten van twee verschillende luxe kwaliteits-uitvoeringen. De meest elementaire hiervan zijn de volgende:ul> li>Grote openslaande deuren in de eetkamer en slaapkamers naar de terrassen, voorzien van een verduisteringssysteem d.m.v. ondoorzichtig oprolbaar doek./li> li>Gemotoriseerde rolgordijnen in de woonkamer en slaapkamer en gemotoriseerde jaloezieën in de rest van de slaapkamers./li> li>Gepantserde toegangsdeur, met veiligheidsslot, anti-hefboomscharnieren en elektronisch kijkgat./li> li>Badkamermeubel met dubbele wastafel in hoofdbadkamer, anti-condens spiegel met LED-verlichting. Badkamermeubel in tweede badkamer, spiegel en LED-spotjes aan het plafond./li> li>Doucheschermen in de badkamers./li> li>Elektrische vloerverwarming in de badkamers./li> li>Aero-thermische airconditioning met thermostaat in de eetkamer./li> li>Airconditioningkanalen door het hele huis./li> li>Keukenwerkbladen in Silestone, Compac of vergelijkbaar./li> li>WIFI-router in elk huis, met één maand gratis verbinding./li> li>Ondergrondse parkeergarages met oplaadpunt voor elektrische voertuigen middels gebruikscontrole per kaart. De laders zijn aangesloten op meters voor gemeenschappelijk gebruik in de garage met verbruikscontrole per ruimte./li> li>Buitenparkeerplaatsen voorzien van pre-installatie voor oplaadpunt elektrische auto's./li>/ul>Het meest luxe en complete type heeft superieure kwaliteiten zoals een jacuzzi met hydromassage op de terrassen, een Italiaans ontworpen keuken en in sommige gevallen een eigen solarium.De urbanisatie beschikt over alle benodigde voorzieningen ten gunste van de bewoners: panoramische fitnessruimte met Finse sauna en Turks stoombad, kinderclubkamer, bioscoopzaal, co-workingruimte, zwembad voor volwassenen, verwarmd zwembad voor volwassenen, kinderbad, verwarmde jacuzzi's, padel-tennis baan, tennisbaan en sportterrein voor ander gebruik.Slechts 50 meter van Avda Armada Española, de boulevard en het strand. Poniente Beach heeft fijn goudkleurig zand en is ook het grootste en rustigste strand van Benidorm, aangezien het 3 km lang en 90 meter breed is, gelegen voor de woonwijk.In het hart van Benidorm, verbonden met de rest van de stad langs de kust door een mooie en levendige boulevard van bijna 4 km. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
390 000 €

3500 Benidorm

Een enkele toren met een divers aanbod aan appartementen, waar men kan kiezen tussen één, twee, die en vier slaapkamers. De appartementen hebben een garageplaats en grote terrassen met zicht om van de natuurlijke omgeving te genieten, waar golf en zee samenvloeien.De woningen zijn beschikbaar in twee verschillende luxe kwaliteitsuitvoeringen. De meest elementaire kenmerken zijn de volgende:ul> li>Grote openslaande deuren in zowel de eetkamer als de slaapkamers met toegang tot de terrassen, voorzien van een verduisteringssysteem middels rolgordijnen./li> li>Badkamermeubels met spiegels in beide badkamers./li> li>Doucheschermen in alle douches./li> li>Regendouche (afm. 30x30 cm) met natuurlijk regeneffect in de hoofdbadkamer./li> li>Elektrische vloerverwarming in de badkamers./li> li>Airconditioningkanalen door de gehele woning./li> li>Productie van sanitair warm water door aerothermische energie./li> li>Keuken met compleet meubilair en LED-stripverlichting onder keukenkasten./li> li>Keukenwerkbladen in Silestone of vergelijkbaar./li> li>Keukens voorzien van o.a.: afneembare afzuigkap, inductiekookplaat en oven./li> li>Garderobes in slaapkamers/li> li>WIFI-router in alle woningen, met 1 maand gratis verbinding./li> li>Gemeenschappelijk WIFI-netwerk in de gemeenschappelijke ruimtes./li>/ul>De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een zwembad voor volwassenen en kinderen, jacuzzi's, een panoramische fitnessruimte, een speelruimte en een groot sportterrein met een padel-tennisbaan en een multifunctioneel minisportveld. Tevens is er een uitkijkpunt van waaruit men kan genieten van de mediterrane omgeving.Op ongeveer 10 minuten lopen (1.000 meter) treffen we Avda Armada Española, de boulevard en het strand. Poniente Beach heeft fijn goudkleurig zand en het is ook het grootste en rustigste strand van Benidorm, aangezien het 3 km lang en 90 meter breed is en het bevindt zich in het gebied voor de woonwijk.Tevens slechts een paar minuten rijden van het winkelcentrum La Marina, waar naast supermarkten als Carrefour, Mercadona en Lidl verschillende etablissementen zijn met allerlei voorzieningen, restaurants en winkels. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
551 000 €

3500 Benidorm

Appartementen met één, twee, drie of vier slaapkamers en één, twee of drie badkamers en met grote terrassen welke bovendien allemaal op het zuiden gericht zijn. Alle woningen hebben frontaal zeezicht, aangezien het complex hoger gelegen is in vergelijking tot de voorliggende gebouwen.Afhankelijk van het gekozen type kan men genieten van twee verschillende luxe kwaliteits-uitvoeringen. De meest elementaire hiervan zijn de volgende:ul> li>Grote openslaande deuren in de eetkamer en slaapkamers naar de terrassen, voorzien van een verduisteringssysteem d.m.v. ondoorzichtig oprolbaar doek./li> li>Gemotoriseerde rolgordijnen in de woonkamer en slaapkamer en gemotoriseerde jaloezieën in de rest van de slaapkamers./li> li>Gepantserde toegangsdeur, met veiligheidsslot, anti-hefboomscharnieren en elektronisch kijkgat./li> li>Badkamermeubel met dubbele wastafel in hoofdbadkamer, anti-condens spiegel met LED-verlichting. Badkamermeubel in tweede badkamer, spiegel en LED-spotjes aan het plafond./li> li>Doucheschermen in de badkamers./li> li>Elektrische vloerverwarming in de badkamers./li> li>Aero-thermische airconditioning met thermostaat in de eetkamer./li> li>Airconditioningkanalen door het hele huis./li> li>Keukenwerkbladen in Silestone, Compac of vergelijkbaar./li> li>WIFI-router in elk huis, met één maand gratis verbinding./li> li>Ondergrondse parkeergarages met oplaadpunt voor elektrische voertuigen middels gebruikscontrole per kaart. De laders zijn aangesloten op meters voor gemeenschappelijk gebruik in de garage met verbruikscontrole per ruimte./li> li>Buitenparkeerplaatsen voorzien van pre-installatie voor oplaadpunt elektrische auto's./li>/ul>Het meest luxe en complete type heeft superieure kwaliteiten zoals een jacuzzi met hydromassage op de terrassen, een Italiaans ontworpen keuken en in sommige gevallen een eigen solarium.De urbanisatie beschikt over alle benodigde voorzieningen ten gunste van de bewoners: panoramische fitnessruimte met Finse sauna en Turks stoombad, kinderclubkamer, bioscoopzaal, co-workingruimte, zwembad voor volwassenen, verwarmd zwembad voor volwassenen, kinderbad, verwarmde jacuzzi's, padel-tennis baan, tennisbaan en sportterrein voor ander gebruik.Slechts 50 meter van Avda Armada Española, de boulevard en het strand. Poniente Beach heeft fijn goudkleurig zand en is ook het grootste en rustigste strand van Benidorm, aangezien het 3 km lang en 90 meter breed is, gelegen voor de woonwijk.In het hart van Benidorm, verbonden met de rest van de stad langs de kust door een mooie en levendige boulevard van bijna 4 km. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Benidorm (RBK83560)
407 000 €

3500 Benidorm

At Eagle Tower by TM, you can enjoy the sea, golf, and Benidorm lifestyle all in one. Located in a privileged area next to "Las Rejas Golf," just 1 km from Poniente Beach, with excellent communication via both the N-332 and AP7 highways. Eagle Tower by TM will feature a unique tower with a variety of housing options to choose from, including 1, 2, 3, and 4-bedroom apartments, each with a parking space and spacious glass balconies offering greater brightness and views from your home. In addition, the development includes magnificent communal areas spanning 5,400 square meters, with adult and children's pools, 2 Jacuzzis, a playground, equipped gym, paddle tennis court, multi-sport court, green areas, and several bicycle parking zones. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Benidorm (RBK83109)
390 000 €

3500 Benidorm

At Eagle Tower by TM, you can enjoy the sea, golf, and Benidorm lifestyle all in one. Located in a privileged area next to "Las Rejas Golf," just 1 km from Poniente Beach, with excellent communication via both the N-332 and AP7 highways. Eagle Tower by TM will feature a unique tower with a variety of housing options to choose from, including 1, 2, 3, and 4-bedroom apartments, each with a parking space and spacious glass balconies offering greater brightness and views from your home. In addition, the development includes magnificent communal areas spanning 5,400 square meters, with adult and children's pools, 2 Jacuzzis, a playground, equipped gym, paddle tennis court, multi-sport court, green areas, and several bicycle parking zones. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Benidorm (RBK83108)
777 000 €

3500 Benidorm

Sunset Sailors by TM is practically located on the frontline of Poniente Beach, just 50 meters away, in a privileged location on the Mediterranean coast. The development will consist of a total of 286 homes with apartments of 1, 2, 3, and 4 bedrooms with impressive sea views, and with spacious terraces that will allow you to have the unique feeling of sailing from your home. The communal areas of Sunset Sailors by TM are the perfect culmination for this special residential complex. Swimming pools, one of them heated, Jacuzzis, chill-out areas, a coworking space, a panoramic gym, a large sports area with a paddle tennis court, tennis court, and multi-sports court, or even a cinema room, are some of the amenities that you can enjoy if you decide to make Sunset Sailors by TM your new home. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Benidorm (RBK19070)
605 900 €

3500 Benidorm

Welkom in uw huis aan zee, waar u elke dag wakker wordt met de koele bries en de golven die hun serenade fluisteren. Deze nieuwbouwproject biedt een unieke woonervaring, waarbij hedendaagse luxe wordt gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het gebouw biedt niet alleen een toplocatie, maar ook een scala aan exclusieve voorzieningen. Wil je je gezonde levensstijl volhouden? Geniet van het volledig uitgeruste fitnesscentrum, waar u uw trainingsroutine kunt voortzetten terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de oceaan. En als u wilt ontspannen, kunt u genieten in het bubbelbad, waar stress bij elke bubbel oplost. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de levensstijl waar u altijd al van hebt gedroomd op het nieuwe Poniente-strand van Benidorm! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 133 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Benidorm (RBK19071)
815 500 €

3500 Benidorm

Welkom in uw huis aan zee, waar u elke dag wakker wordt met de koele bries en de golven die hun serenade fluisteren. Deze nieuwbouwproject biedt een unieke woonervaring, waarbij hedendaagse luxe wordt gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het gebouw biedt niet alleen een toplocatie, maar ook een scala aan exclusieve voorzieningen. Wil je je gezonde levensstijl volhouden? Geniet van het volledig uitgeruste fitnesscentrum, waar u uw trainingsroutine kunt voortzetten terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de oceaan. En als u wilt ontspannen, kunt u genieten in het bubbelbad, waar stress bij elke bubbel oplost. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de levensstijl waar u altijd al van hebt gedroomd op het nieuwe Poniente-strand van Benidorm! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 147 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail