Appartement te koop - Calp (Spanje)

18 zoekertjes (1 - 18)
Appartement te koop Calp (RBI95163)
525 000 €

03710 Calp

Uniek project met prachtige zeezichtenEen terras met een onklopbaar zicht. Unieke architectuur. Entertainment alom binnen de commune. Dit project in Calpe is de living dream.De appartementen genieten door de hoogte van het gebouw van enorm veel lichtinval over het gehele appartement. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom heeft een badkamer ensuite. Uw kleren kunnen netjes gestockeerd worden in de ingebouwde maatkasten in elke slaapkamer.Op het terras, 25,42 m groot, kan u volledig tot rust komen met een adembenemend zicht op zee en op de iconische rots van Calpe. Langs de zijkant van het appartement is er nog een 2de terras van 8,75 m. Binnen dit prachtig project, met goudkleurige afwerking, heeft u alles bij de hand: een zwembad, een kinderzwembad, een fitness, een calithenics zone, een padelterrein en een fietsenstalling met optionele oplaadpalen.U krijgt er per appartement een autostaanplaats en kelderberging bij, op verdieping -1.772-uniek-project-met-prachtige-zeezichten Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 117 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI95105)
480 700 €

03710 Calp

Appartementen op toplocatie in CalpeDit nieuwbouwproject bestaande uit twee blokken van ieders 18 verdiepingen is gelegen op een absolute toplocatie in het hartje van Calpe, nabij het strand en de prachtige boulevard en jachthaven. Dit is cht een unieke kans om een nieuwbouw appartement, wat bijna niet te vinden is in Calpe, zo dicht bij alle faciliteiten en met zeezicht te bezitten.Op de elfde verdieping bevinden zich een deel van de gemeenschappelijke faciliteiten, bestaande uit: een Infinity binnenzwembad, de sauna, fitness en chill out zone. In de gemeenschappelijke tuin bevindt zich bovendien een gemeenschappelijk openlucht zwembad, een paddel piste en petanque banen. Er zijn appartementen beschikbaar met twee of drie slaapkamers en telkens twee of drie badkamers. Allen beschikken ze over een ruime woonkamer met open keuken die naadloos aansluit om het riante terras vanwaar men geniet van prachtig panoramisch zeezicht. De appartementen worden opgeleverd inclusief de volledige airco installatie, de meeste keukentoestellen en een ondergrondse parkeerplaats met berging.Dit enorm populaire project is nog maar net gelanceerd en er is al reeds 50% voor de start van de werken verkocht!696-appartementen-op-toplocatie-in-calpe Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 77 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI95103)
467 000 €

03710 Calp

Appartementen op toplocatie in CalpeDit nieuwbouwproject bestaande uit twee blokken van ieders 18 verdiepingen is gelegen op een absolute toplocatie in het hartje van Calpe, nabij het strand en de prachtige boulevard en jachthaven. Dit is cht een unieke kans om een nieuwbouw appartement, wat bijna niet te vinden is in Calpe, zo dicht bij alle faciliteiten en met zeezicht te bezitten.Op de elfde verdieping bevinden zich een deel van de gemeenschappelijke faciliteiten, bestaande uit: een Infinity binnenzwembad, de sauna, fitness en chill out zone. In de gemeenschappelijke tuin bevindt zich bovendien een gemeenschappelijk openlucht zwembad, een paddel piste en petanque banen. Er zijn appartementen beschikbaar met twee of drie slaapkamers en telkens twee of drie badkamers. Allen beschikken ze over een ruime woonkamer met open keuken die naadloos aansluit om het riante terras vanwaar men geniet van prachtig panoramisch zeezicht. De appartementen worden opgeleverd inclusief de volledige airco installatie, de meeste keukentoestellen en een ondergrondse parkeerplaats met berging.Dit enorm populaire project is nog maar net gelanceerd en er is al reeds 50% voor de start van de werken verkocht!697-appartementen-op-toplocatie-in-calpe Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 90 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI94983)
330 000 €

03710 Calp

Appartementen aan het strand in CalpeMet veel trots presenteren wij dit moderne nieuwbouw gebouw gelegen in Calpe bestaande uit slechts 11 luxe appartementen en penthouses. Het is gelegen op een echte toplocatie in Calpe, vlak aan het strand.De appartementen hebben n, twee of drie slaapkamers en n of twee badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en directe toegang tot het terras. Vanuit de appartementen heeft men een prachtig uitzicht op het strand van Calpe en een onwaarschijnlijk zicht op zee en de bekende Pen de Ifach!Allemaal worden ze opgeleverd met een volledig uitgeruste keuken, inclusief de keukentoestellen en met een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen.Het complex beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad.Vanwege de lage hoeveelheid aan beschikbare bouwgronden, staat Calpe gekend voor het beperkt aantal nieuwbouw projecten. Bent u op zoek naar een modern appartement in Calpe? Dan is dit een chte buitenkans!457-appartementen-aan-het-strand-in-calpe Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 65 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI94979)
690 000 €

03710 Calp

Triplex penthouse aan het strand van CalpeMet veel trots presenteren wij dit moderne nieuwbouw gebouw gelegen in Calpe bestaande uit slechts 11 luxe appartementen en penthouses. Het is gelegen op een echte toplocatie in Calpe, vlak aan het strand.De penthouse heeft drie slaapkamers en drie badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en directe toegang tot het terras. De penthouse is verdeeld over drie verdiepingen en geniet van verschillende grote terrassen met op het solarium een buitenkeuken en bbq gedeelte! Vanaf iedere verdieping geniet deze penthouse van een prachtig uitzicht op het strand van Calpe en een onwaarschijnlijk zicht op zee en de bekende Pen de Ifach!Allemaal worden ze opgeleverd met een volledig uitgeruste keuken, inclusief de keukentoestellen en met een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen.Het complex beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad.Vanwege de lage hoeveelheid aan beschikbare bouwgronden, staat Calpe gekend voor het beperkt aantal nieuwbouw projecten. Bent u op zoek naar een luxe penthouse met zeezicht in Calpe? Dan is dit een chte buitenkans!418-triplex-penthouse-aan-het-strand-van-calpe Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 90 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI94978)
255 000 €

03710 Calp

Appartementen aan het strand in CalpeMet veel trots presenteren wij dit moderne nieuwbouw gebouw gelegen in Calpe bestaande uit slechts 11 luxe appartementen en penthouses. Het is gelegen op een echte toplocatie in Calpe, vlak aan het strand.De appartementen hebben n, twee of drie slaapkamers en n of twee badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en directe toegang tot het terras. Vanuit de appartementen heeft men een prachtig uitzicht op het strand van Calpe en een onwaarschijnlijk zicht op zee en de bekende Pen de Ifach!Allemaal worden ze opgeleverd met een volledig uitgeruste keuken, inclusief de keukentoestellen en met een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen.Het complex beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad.Vanwege de lage hoeveelheid aan beschikbare bouwgronden, staat Calpe gekend voor het beperkt aantal nieuwbouw projecten. Bent u op zoek naar een modern appartement in Calpe? Dan is dit een chte buitenkans!417-appartementen-aan-het-strand-in-calpe Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI60614)
1 650 000 €

03710 Calp

Luxueuse appartementen te koop in Calpe met 1, 2 en 3 slaapkamers, met grote terrassen. Ondergrondse garages met bergruimtes. Grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, zwembad, paddle, kindergedeelte, fitnessruimte en overloopzwembad met uitzicht op zee.Twee torens van 18 hoog met woningen ontworpen om in het buitenland te wonen. Kavels in de lucht met uitzicht op de zee en de zoutmeren van Calpe. Heel speciaal project. Op het dakterras heb je een gemeenschappelijk zwembad met chili out zone Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 320 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI60613)
680 000 €

03710 Calp

Luxueuse appartementen te koop in Calpe met 1, 2 en 3 slaapkamers, met grote terrassen. Ondergrondse garages met bergruimtes. Grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, zwembad, paddle, kindergedeelte, fitnessruimte en overloopzwembad met uitzicht op zee.Twee torens van 18 hoog met woningen ontworpen om in het buitenland te wonen. Kavels in de lucht met uitzicht op de zee en de zoutmeren van Calpe. Heel speciaal project. Op het dakterras heb je een gemeenschappelijk zwembad met chili out zone Uiterst geschikt voor verhuur, investering of residentienbsp; Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 123 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI60612)
437 000 €

03710 Calp

Luxueuse appartementen te koop in Calpe met 1, 2 en 3 slaapkamers, met grote terrassen. Ondergrondse garages met bergruimtes. Grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, zwembad, paddle, kindergedeelte, fitnessruimte en overloopzwembad met uitzicht op zee.Twee torens van 18 hoog met woningen ontworpen om in het buitenland te wonen. precies Kavels in de lucht met uitzicht op de zee en de zoutmeren van Calpe. Heel speciaal project. Op het dakterras heb je een gemeenschappelijk zwembad met chili out zone Uiterst geschikt voor verhuur, investering of residentienbsp; Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH63389)
405 000 €

03710 Calp

Appartementen te koop in Calpe met adembenemend uitzichtnbsp; De appartementen bestaan uit 2 slaapkamers open leefruimte en keuken uitgerust met oven, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Het complex omvat 2 grote zwembaden waarvan één met strandopgang, zonneweide met kunstgras, speelplaats voor kinderen, paddel, tennisbaan, fietsenstalling en parkeerplaats Kunt u zich voorstellen te kunnen genieten van de mediterrane bries, fijn zand en kristalzand en kristalhelder water zodra u de deur opent?nbsp; Dan isnbsp; Calpe is de beste plaats om daarmee te beginnen. Niet alleen omdat zijn stranden gecertificeerd zijn met de "Q" voor Kwaliteit en de Blauwe Vlag, maar ook vanwege het bevoorrechte microklimaat, de fauna en flora. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 83 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH63388)
383 000 €

03710 Calp

Appartementen te koop in Calpe met adembenemend uitzichtnbsp; De appartementen bestaan uit 2 slaapkamers open leefruimte en keuken uitgerust met oven, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Het complex omvat 2 grote zwembaden waarvan één met strandopgang, zonneweide met kunstgras, speelplaats voor kinderen, paddel, tennisbaan, fietsenstalling en parkeerplaats Kunt u zich voorstellen te kunnen genieten van de mediterrane bries, fijn zand en kristalzand en kristalhelder water zodra u de deur opent?nbsp; Dan isnbsp; Calpe is de beste plaats om daarmee te beginnen. Niet alleen omdat zijn stranden gecertificeerd zijn met de "Q" voor Kwaliteit en de Blauwe Vlag, maar ook vanwege het bevoorrechte microklimaat, de fauna en flora. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBI49406)
1 650 000 €

03170 Calp

De verkoop is gestart, kiest u voor een geweldig uitzicht in Calpe?De verkoop is gestart, voor een geweldig uitzicht in CalpeIsea Views is een nieuwe residentie gelegen op slechts 200 meter van de zee, met twee torens van 18 hoog waarin appartementen ontworpen om in het buitenland te wonen, met uitzicht op de zee en de zoutpannen van Calpe.Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen die de optimalisatie van ruimte en functie op zijn best combineert. Grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, zwembad, paddle, kindergedeelte, fitnessruimte en overloopzwembad met uitzicht op zee.De historische stad Calpe heeft talloze plaatsen voor u om te ontdekken en te genieten, van winkelcentra tot archeologische bezienswaardigheden, of ontspannen wandelingen langs het strand om te genieten van een koel drankje uit een van de vele terrasbars langs de weg.Calpe heeft een prachtige mix van oude Valenciaanse cultuur en moderne toeristische faciliteiten. Het is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen of te genieten van de vele plaatselijke stranden. Calpe alleen al heeft drie van de mooiste zandstranden aan de kust.Nu omgetoverd tot een toeristische trekpleister, ligt de stad op een ideale locatie, gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A7 en de N332 die van Valencia naar Alicante loopt; het is ongeveer een uur rijden vanaf de luchthaven van Alicante.Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 162 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH64644)
689 000 €

03710 Calp

Penthouse te koop in Calpe met zeer mooi uitzicht Het penthouse bestaat uitnbsp; 3 slaapkamers een woonkamer en keuken met uitzicht op de zee.nbsp; Uitstekend gelegen in een zeer bevoorrechte buurt van Calpenbsp;perfect omnbsp; te genieten van het strand van Calpe. Het natuurpark Penon de Lfach ligt op 1,6 km afstand Prognose gemeenschapskosten : op jaarbasis 1300€ (schoonmaken van gebouwen, zwembaden en badmeester) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH63399)
385 000 €

03710 Calp

Appartement te koop met uitzicht op de Middellandse zee Het appartement heeft 2 slaapkamers, een woon en leefruimte, aparte keuken en terras om van het mooie uitzicht te kunnen genieten. Eveneens beschikt het appartement ook over een airconditioning. Het gebouw heeft een lift, gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen als kinderen en een tuin. Het gebouw ligt tussen 2 stranden met prachtig uitzicht op de Middelandse zee en de rots van Ifach een natuurlijke pracht en kliffen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH63398)
247 000 €

03710 Calp

MOOIE APPARTEMENT OP DE BEGANE GRONDnbsp;nbsp;IN CALPEnbsp; Gezellige en moderne appartementen met 1 of 2 slaapkamers die gemeubeld zijn, een ingerichte badkamer met een Amerikaanse keuken een ruime en lichte woonkamer die toegang biedt op het terras. De gemeenschappelijjke ruimtes bieden verschillende zwembaden voor zowel volwassene als kinderen. Parkeerplaatsen beschikbaar tegen een extra vergoeding. De appartementen zijn gelegen aan het strand van La Fossa langs de kust strekt zich een lange boulevard uit met tal van restaurants. Calpe ligt aan de noordkust van de provincie Alicante en is omringd door de steden Altea, Benidorm, Moraira prachtige romantishe plek. Calpe heeft ook twee zeilclubs Real club Náutico de Calpe en Club Náutico de Puerto Blanco. Het vissersdorp is nu omgetoverd door een toeristische trekpleister. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 64 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBH63397)
253 000 €

03710 Calp

MOOIE APPARTEMENT OP DE BEGANE GRONDnbsp;nbsp;IN CALPEnbsp; Gezellige en moderne appartementen met 1 of 2 slaapkamers die gemeubeld zijn, een ingerichte badkamer met een Amerikaanse keuken een ruime en lichte woonkamer die toegang biedt op het terras. De gemeenschappelijjke ruimtes bieden verschillende zwembaden voor zowel volwassene als kinderen. Parkeerplaatsen beschikbaar tegen een extra vergoeding. De appartementen zijn gelegen aan het strand van La Fossa langs de kust strekt zich een lange boulevard uit met tal van restaurants. Calpe ligt aan de noordkust van de provincie Alicante en is omringd door de steden Altea, Benidorm, Moraira prachtige romantishe plek. Calpe heeft ook twee zeilclubs Real club Náutico de Calpe en Club Náutico de Puerto Blanco. Het vissersdorp is nu omgetoverd door een toeristische trekpleister. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 64 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBE63242)
680 000 €

03170 Calp

De verkoop is gestart, kiest u voor een geweldig uitzicht in Calpe?De verkoop is gestart, voor een geweldig uitzicht in CalpeIsea Views is een nieuwe residentie gelegen op slechts 200 meter van de zee, met twee torens van 18 hoog waarin appartementen ontworpen om in het buitenland te wonen, met uitzicht op de zee en de zoutpannen van Calpe.Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen die de optimalisatie van ruimte en functie op zijn best combineert. Grote gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, zwembad, paddle, kindergedeelte, fitnessruimte en overloopzwembad met uitzicht op zee.De historische stad Calpe heeft talloze plaatsen voor u om te ontdekken en te genieten, van winkelcentra tot archeologische bezienswaardigheden, of ontspannen wandelingen langs het strand om te genieten van een koel drankje uit een van de vele terrasbars langs de weg.Calpe heeft een prachtige mix van oude Valenciaanse cultuur en moderne toeristische faciliteiten. Het is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen of te genieten van de vele plaatselijke stranden. Calpe alleen al heeft drie van de mooiste zandstranden aan de kust.Nu omgetoverd tot een toeristische trekpleister, ligt de stad op een ideale locatie, gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A7 en de N332 die van Valencia naar Alicante loopt; het is ongeveer een uur rijden vanaf de luchthaven van Alicante.Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 123 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Calp (RBJ05842)
319 000 €

03710 Calp

Dit is een exclusieve woonwijk met spectaculaire appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Ontworpen en bedacht om te genieten van een bevoorrechte omgeving vlakbij het strand en de bergen. De verdeling van de keuken en woonkamer is een open concept met veel lichtinval. Het is voorzien van meubilair onder en boven inclusief keramische kookplaat, spoelbak, kraan en afzuigkap met led-verlichting. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, schuifdeuren en modern design. De badkamers worden geleverd met wit badkamermeubilair en porseleinen materialen, douchebak, douchescherm en spiegel. De airconditioning van het huis is voorzien van pre-installatie voor geleide airconditioning. Het huis beschikt over een productie van warm water voor huishoudelijk gebruik via een aerothermisch systeem. De Residential heeft een uitstekende gemeenschappelijke ruimte met een groot gemeenschappelijk zwembad voor kinderen en volwassenen. Een groot groen gebied en wandelpaden in de tuin rondom en een mini-golfbaan, heeft een ontspanningsruimte voor lezers en een speeltuin voor kinderen. Alle woningen hebben een parkeerplaats, een balkon, een berging en een solarium. Als curiositeit heeft deze woonwijk een eigen cyberlocker waarmee u online aankopen kunt verzamelen zonder uw huis te verlaten. Het heeft een fitnessruimte met oneindig uitzicht op zee en een saunaruimte en een gastronomische hoek voor vergaderingen met ingerichte keuken. Calpe is een stad aan de Costa Blanca. Het ligt naast de beroemde "Ifach-rots", waar u de vogels van de Salinas kunt bekijken en de ecologische paden van Calpe naar Moraira kunt bewandelen. Het biedt een grote selectie aan diensten, waaronder banken, apotheken, supermarkten, winkels, bars en restaurants, kilometerslange stranden met fijn goudkleurig zand, een jachthaven en een promenade. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 112 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 474 96 62 22