Appartement te koop - Fuente Álamo de Murcia (Spanje)

19 zoekertjes (1 - 19)
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12637)
123 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Verbazingwekkende appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond op Hacienda Del Alamo, op slechts 5 minuten lopen van het clubhuis, het onlangs geopende hotel en winkels en bars. Deze ruime accommodaties zijn voorzien van alle witgoed, volledig ingerichte keukens en badkamers en een buitenzwembad. Veel zon op het terras met verschillende facings beschikbaar. Gemeenschappelijk zwembad op complex. 30 minuten rijden van de stranden van Mar Menor of Puerto de Mazarron. En slechts 10 minuten van de nieuwe internationale luchthaven van Murcia MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 79 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12636)
77 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Super mooie luxe appartementen in Spaanse stijl Gebouwd in Pueblo Espanol Details: 2 slaapkamers, 1 badkamers, volledig ingerichte keuken, ingerichte A / C (warm & koud) Hacienda Del Alamo Resort ligt in Fuente Alamo en is een van de grootste golfresorts in Spanje met een eigen golfacademie. Het resort heeft een eigen Spaans dorp met kleine straatjes en winkels, cafés, restaurants, terras, sportfaciliteiten, bowlen en natuurlijk het clubhuis en het zwembad. MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! wacht niet te lang, het gaat heel snel. of kijk op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12635)
99 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Mooie appartementen met 3 slaapkamers op de immer populaire Hacienda Del Alamo. Deze prachtige appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien van inbouwkeukens, ingerichte badkamers en airconditioning in alle kamers. Ruim terras en zwembad. Verschillende facings beschikbaar! MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! NEEM VANDAAG CONTACT MET ONS OP Over ons, BlueMed Invest is opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa de Calida en Murcia op basis van het leveren van een ongeëvenaarde service aan onze internationale klantenbasis. Met BlueMed Invest als hoofdagent voor de belangrijkste Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde onroerendgoedportefeuille met lagere prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels Duits Nederlands Frans Zweeds Deens en natuurlijk Spaans, kunnen wij onze diensten aanbieden in de door u gewenste taal. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje. Bovendien werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat aan al onze wettelijke en financiële vereisten voor onze klanten professioneel wordt voldaan. In de afgelopen 18 maanden is Spanje een hoek omgedraaid en volgens de Daily Telegraph Krant van het VK is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia de weg uit de financiële crisis. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat de markt het snelst groeit sinds 2007. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 90 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12634)
105 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Mooie appartementen in Spaanse stijl op Hacienda Del Alamo, Spaanse Pueblo. Deze appartementen hebben 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Op loopafstand van alle winkels en bars en ook het onlangs geopende hotel! De appartementen zijn voorzien van airconditioning in alle kamers en de keuken en badkamers zijn volledig uitgerust. Deze apartmetns bieden veel waar voor uw geld. MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! Over ons, BlueMed Invest is opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa de Calida en Murcia op basis van het leveren van een ongeëvenaarde service aan onze internationale klantenbasis. Met BlueMed Invest als hoofdagent voor de belangrijkste Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde onroerendgoedportefeuille met lagere prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels Duits Nederlands Frans Zweeds Deens en natuurlijk Spaans, kunnen wij onze diensten aanbieden in de door u gewenste taal. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje. Bovendien werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat aan al onze wettelijke en financiële vereisten voor onze klanten professioneel wordt voldaan. In de afgelopen 18 maanden is Spanje een hoek omgedraaid en volgens de Britse Daily Telegraph Krant is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia de weg uit de financiële crisis. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat de markt het snelst groeit sinds 2007. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12633)
96 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Prachtige appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers op Hacienda Del alamo. Inbouwkasten in alle kamers en centrale A / C door het hele gebouw. Mooi terras met uitzicht over de gemeenschappelijke ruimtes en het zwembad. Gelegen op populaire golfbanen van Hacienda del Álamo. **** MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! , MIS NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP VANDAAG **** **** GRATIS INSPECTIE REIZEN NAAR MURCIA, WIJ HEBBEN DE GROOTSTE SELECTIE VAN ZWAAR KORTING EIGENDOM OP ALLE GOLFRESORTS, KUSTLOCATIES, LAND FINCAS ***************** Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 104 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12623)
86 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Mooi appartement met 2 slaapkamers op de immer populaire Hacienda Del Alamo. Deze prachtige appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien van inbouwkeukens, ingerichte badkamers en airconditioning in alle kamers. Ruim terras en zwembad. Meubelvoucher van € 1500 wanneer u koopt met blue med invest! Verschillende facings beschikbaar! Over ons, BlueMed Invest is opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die verder gaan dan de verwachting van onze klanten. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa de Calida en Murcia op basis van het leveren van een ongeëvenaarde service aan onze internationale klantenbasis. Met BlueMed Invest als hoofdagent voor de belangrijkste Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde onroerendgoedportefeuille met lagere prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels Duits Nederlands Frans Zweeds Deens en natuurlijk Spaans, kunnen wij onze diensten aanbieden in de door u gewenste taal. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje. Bovendien werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat aan al onze wettelijke en financiële vereisten voor onze klanten professioneel wordt voldaan. In de afgelopen 18 maanden is Spanje een hoek omgedraaid en volgens de Daily Telegraph Krant van het VK is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia de weg uit de financiële crisis. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat de markt het snelst groeit sinds 2007. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12622)
103 950 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Op het resort Hacienda del Alamo golf werken. Clubhuis geopend!! Ook op loopafstand van bars, restaurants en winkels in het nabijgelegen Pueblo Español-complex. Toegewezen parkeerplaats voor bewoners, gemeenschappelijke tuinen en zwembad. Appartement op de eerste verdieping met uitstekende buitenruimte. Onafhankelijke volledig uitgeruste keuken met afgesloten bijkeuken er vlak naast Woonkamer met een ruim balkon met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en het zwembad. 2 slaapkamers, een master met ensuite badkamer, plus een volledige familiebadkamer. Voldoende inbouwkasten. het complex ligt op slechts een paar minuten rijden naar de dichtstbijzijnde stad met wekelijkse markt, scholen, 24-uurs dokterspraktijk en alle winkels en bedrijven. Tegelijkertijd ligt de dichtstbijzijnde internationale luchthaven op slechts 20 minuten rijden, plus een belangrijk wegennet in de buurt dat u verder weg brengt. Stranden op slechts 30 minuten rijden, ook. Bel ons vandaag nog voor meer info en bezoeken. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12613)
95 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Super mooie XXL appartement in Los OlivosVolledig ingerichte keuken marmeren vloertegels 65M2 DAKTERRAS living en eetkamer Twee slaapkamers met ingebouwde kasten Twee badkamers met vloerverwarming TerrasHacienda Del Alama Golf Resort: ligt in Fuente Alamo en is één van de grootste Golf Resorts in Spanje met eigen Golf Academy. Het resort heeft zijn eigen Spaanse dorp met kleine straatjes en winkels, cafe, restaurants, terrasje, sportfacilties, bowling en natuurlijk het clubhuis en het zwembad.wacht niet te lang het gaat heel snel. Vraag naar onze gratis inspectietrips !!! of neem een kijkje op ### & ### goedkoopste deals van de Costa Calida. Costa Calida is officieel de warmste Costa van Spanje met de meeste zonuren. Daarnaast is het uitgeroepen tot het gezondste leefklimaat van Europa. (MICRO KLIMAAT) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBI12602)
101 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Gloednieuw appartement met 3 slaapkamers met verzonken baden, doucheruimte, grote open woon / eetkamer en grote terrassen. Prachtig ingericht ruim appartement van 121 vierkante meter. Volledig uitgeruste keuken met alle witgoed, vloerverwarming in badkamers, douche in "Wet Room" -stijl, hoekbad met bubbelbad, vloerverwarming in badkamers, crèmekleurige marmeren vloeren, eigen ondergrondse parkeergarage en berging, volledig geïnstalleerde verwarming en airconditioning. Prive-ondergrondse parkeergarage met afgelegen garagedeuren en liften naar appartementen plus privé afgesloten berging Aanzienlijk scherp geprijsde luxe nieuwe appartementen van goede grootte Tal van gemeenschappelijke zwembaden om uit te kiezen !! MET GRATIS 1500 € MEUBELBEURS !! Over ons - De toonaangevende makelaar in Murcia. Blue Med Invest werd opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa Calida en Murcia, gebaseerd op het leveren van een ongeëvenaarde service aan ons internationale klantenbestand. Met Blue Med Invest als hoofdagent voor de grote Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde onroerendgoedportefeuille met lagere prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Zweeds, Deens en natuurlijk Spaans, zijn wij in staat om onze diensten aan te bieden in uw voorkeurstaal. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, banklijsten en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Bovendien werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat aan al onze wettelijke en financiële eisen van onze klanten professioneel wordt voldaan. Onlangs is Spanje een hoek omgedraaid en volgens de internationale pers is Spanje de snelst groeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia de weg uit de financiële crisis. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat de markt het snelst groeit sinds 2007. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden. Ik kijk er naar uit om je te mogen rekenen bij onze tevreden klanten !! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH37175)
130 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

mooi appartement op de eerste verdieping op het Olivos-complex van Hacienda del Alamo. Toegewezen parkeerplaats in de kelder, plus berging - met lift, plus opritten aan de deur. Uitzicht op het platteland, op het oosten. Keuze uit gemeenschappelijke zwembaden om uit te kiezen, golfbaan en sportfaciliteiten ter plaatse, voorzieningen zoals winkelbars en restaurants ter plaatse. Hotel gaat binnenkort weer open!! Plus, gelegen bij de ingang van het complex, is het slechts een paar minuten rijden naar de stad Fuente Alamo met keuze aan winkels en bedrijven, plus slechts 20 minuten naar Corvera International Airport !! Het appartement heeft een ruime woon-eetkamer met aan de ene kant een moderne keuken met afgesloten bijkeuken en aan de andere kant toegang tot een groot overdekt terras, met een prachtig vrij uitzicht over het omliggende platteland. Vanuit de woonkamer leidt een schuifdeur naar de slaapvertrekken. hier heb je een familiebadkamer met dubbele wastafel en douche. Er is een onafhankelijke tweepersoonsslaapkamer. De master suite heeft een kleedkamer, plus een uitgebreide badkamer met italiaanse douche, apart toilet/bidet en ook een dubbele wastafel met uitzicht op de slaapkamer. Materialen en afwerkingen van topkwaliteit. Ook meubilair van uitstekende kwaliteit. Bel ons vandaag nog voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36418)
99 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Heerlijk appartement op de eerste verdieping op het Oasis-complex. Balkons kijken uit op de gemeenschappelijke tuinen en richting een van de gemeenschappelijke zwembaden. De woning heeft een toegewezen parkeerplaats net buiten de deur. Er is een hal met de volledig uitgeruste moderne onafhankelijke keuken aan de linkerkant. Er is een aparte bijkeuken met deur, naast de keuken. Er is een luik tussen de keuken en de eetkamer/woonkamer voor gemakkelijker vermaak!! De woon-eetkamer is van een uitstekende grootte en heeft een ruim terras aan het uiteinde van waaruit u het privéplonsbad kunt gebruiken. Langs de gang heeft de hoofdslaapkamer toegang tot nog een ruim balkon met nog betere toegang tot het kinderzwembad! De hoofdslaapkamer is groot, met ingebouwde kasten en een ruime ensuite badkamer. Er is nog een volledige familiebadkamer. De tweede slaapkamer is ook ruim en heeft ramen die uitkijken op de buitenkant van het pand. Gecentraliseerde geleide airconditioning en verwarming zijn beide beschikbaar. Kenmerkend voor dit complex zijn de kwaliteiten van de gebruikte materialen bij de bouw en het ontwerp van de appartementen. in de buurt via een voetgangerspoort heeft u een winkel en bars en restaurants in het naburige Pueblo espaÑol-complex. On-site is er een werkende golfbaan met een clubhuis en ook een verscheidenheid aan sportfaciliteiten. Het resort heeft 24 gated beveiliging. Het complex ligt op slechts 5 minuten van het dichtstbijzijnde typisch Spaanse stadje met alle benodigde faciliteiten. het strand ligt op slechts 30 minuten rijden en de dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts 20 minuten !! Bel ons vandaag nog om een bezoek te regelen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36406)
129 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

130m2 eigendom: 2 slaapkamers, 2 badkamers, 10m2 terras en privé dakterras van 80m2 !! Uitzicht op het resort en het omliggende platteland. 24-uurs beveiliging en actieve golfbaan en faciliteiten inclusief topklasse hotel met spa en sportfaciliteiten en entertainment !! Slechts 5 minuten rijden van de dichtstbijzijnde stad met banken, winkels, dokter, scholen en allamemnities, plus slechts 20 minuten van de nieuwe internationale luchthaven of de historische haven van Cartagena, de regionale hoofdstad Murcia of de beache sof Mazarron of Mar menor zijn slechts 30 minuten weg! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 130 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36405)
139 900 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Appartement op de begane grond op het golfresort Hacienda del Alamo. Golfen werkt! Winkels en bars zijn open!! mensen wonen er het hele jaar door. Slechts 5 minuten van de plaatselijke stad met dokter, scholen en alle nodige voorzieningen !! Het appartement heeft een parkeerkelder en tevens een berging. Gemeenschappelijke zwembaden en tuinen voor de deur!! Er zijn 3 slaapkamers, een ruime woon-eetkamer, plus 2 badkamers, waarvan één ensuite. Er is een modern uitgeruste keuken en ook een terras zowel voor als achter. Bouw en afwerking van topkwaliteit in dit complex. Rustig en veilig, met 24-uurs beveiligingspoort dichtbij. goede kans!! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36404)
105 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Super mooie luxe appartementen in Spaanse stijl Gebouwd in Pueblo Espanol Details: 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken, ingerichte A / C (warm & koud) Hacienda Del Alamo Resort is gelegen in Fuente Alamo en is een van de grootste golfresorts in Spanje met een eigen golfacademie. Het resort heeft een eigen Spaans dorp met kleine straatjes en winkeltjes, cafés, restaurants, terras, sportfaciliteiten, jeu de boules en natuurlijk het clubhuis en zwembad. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 105 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36403)
97 500 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Heerlijk appartement op de eerste verdieping op het Oasis-complex. Balkons kijken uit op de gemeenschappelijke tuinen. De woning heeft een toegewezen parkeerplaats net buiten de deur. Er is een hal met de volledig uitgeruste moderne onafhankelijke keuken aan de rechterkant. Er is een aparte bijkeuken met deur, naast de keuken. De woon-eetkamer is van een uitstekende grootte en heeft een ruim terras aan het uiteinde van waaruit u het privéplonsbad kunt gebruiken. Langs de gang heeft de hoofdslaapkamer toegang tot nog een ruim balkon met nog betere toegang tot het kinderzwembad! De hoofdslaapkamer is groot, met ingebouwde kasten en een ruime ensuite badkamer. Er is nog een volledige familiebadkamer. Ook de tweede slaapkamer is ruim. Gecentraliseerde geleide airconditioning en verwarming zijn beide beschikbaar. Kenmerkend voor dit complex zijn de kwaliteiten van de gebruikte materialen bij de bouw en het ontwerp van de appartementen. in de buurt via een voetgangerspoort heeft u een winkel en bars en restaurants in het naburige Pueblo español-complex. On-site is er een werkende golfbaan met een clubhuis en ook een verscheidenheid aan sportfaciliteiten. Het resort heeft 24 uur per dag beveiligde beveiliging. Het complex ligt op slechts 5 minuten van het dichtstbijzijnde typisch Spaanse stadje met alle benodigde faciliteiten. het strand ligt op slechts 30 minuten rijden en de dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts 20 minuten !! Bel ons vandaag nog om een bezoek te regelen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36402)
102 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

De ruime appartementen van Los Olivos hebben twee slaapkamers en twee badkamers, marmeren vloeren, opbergkasten, volledig uitgeruste keuken met witgoed, warme en koude airconditioning, de woonkamer heeft grote ramen en kan helemaal worden opengeschoven, beveiligde ondergrondse parking met 12m2 extra berging en 4 gemeenschappelijke zwembaden. Dit zijn ruime appartementen afgewerkt met een hoge standaard en worden aangeboden tegen uitstekende prijzen - neem contact met ons op om zo snel mogelijk een bezichtiging te regelen! 2 slaapkamers, 2 badkamers, 120m2 woonoppervlak, 15m2 balkon, eerste verdieping Over ons - De toonaangevende makelaar in Murcia. Blue Med Invest werd opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa Calida en Murcia, gebaseerd op het leveren van een ongeëvenaarde service aan ons internationale klantenbestand. Omdat Blue Med Invest een hoofdagent is voor de grote Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde vastgoedportefeuille met verlaagde prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat Engels, Duits, Nederlands, Frans, Zweeds, Deens en natuurlijk Spaans spreekt, kunnen we onze diensten aanbieden in uw taal van voorkeur. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Daarnaast werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële firma's om ervoor te zorgen dat al onze juridische en financiële vereisten op professionele wijze worden afgehandeld. Onlangs is Spanje een hoek omgeslagen en volgens de internationale pers is Spanje de snelst groeiende economie van Europa, met de Costa Calida en in het bijzonder de regio Murcia als koploper uit de financiële crisis. We zijn nu blij te kunnen melden dat de markt sinds 2007 het hardst groeit. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om in onroerend goed te investeren, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen bij het vinden van hun ideale pand. Ik kijk ernaar uit om u tot onze tevreden klanten te rekenen !! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36401)
77 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Mooi appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping op de immer populaire Hacienda Del Alamo. Deze prachtige appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien van ingerichte keukens, ingerichte badkamers en airconditioning in alle kamers. Ruim terras en zwembad. Verschillende oriëntaties beschikbaar! Over ons, BlueMed Invest werd opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa de Calida en Murcia, gebaseerd op het leveren van een ongeëvenaarde service aan ons internationale klantenbestand. Omdat BlueMed Invest een hoofdagent is voor de grote Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde vastgoedportefeuille met verlaagde prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels Duits Nederlands Frans Zweeds Deens en natuurlijk Spaans, zijn wij in staat om onze diensten aan te bieden in uw taal van voorkeur. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Daarnaast werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële firma's om ervoor te zorgen dat al onze juridische en financiële vereisten van onze klanten professioneel worden afgehandeld. In de afgelopen anderhalf jaar is Spanje een hoek omgeslagen en volgens de Britse Daily Telegraph Newspaper is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en in het bijzonder de Murcia-regio als koploper uit de financiële crisis. We zijn nu blij te kunnen melden dat de markt sinds 2007 het snelst groeit. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om in onroerend goed te investeren, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen bij het vinden van hun ideale pand. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36400)
77 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Super mooie luxe appartementen in Spaanse stijl Gebouwd in Pueblo Espanol Details: 2 slaapkamers, 1 badkamers, volledig ingerichte keuken, ingerichte A / C (warm & koud) Hacienda Del Alamo Resort is gelegen in Fuente Alamo en is een van de grootste golfresorts in Spanje met een eigen golfacademie. Het resort heeft een eigen Spaans dorp met kleine straatjes en winkeltjes, cafés, restaurants, terras, sportfaciliteiten, jeu de boules en natuurlijk het clubhuis en zwembad. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Fuente Álamo de Murcia (RBH36399)
96 000 €

30320 Fuente Álamo de Murcia

Prachtig 3 slaapkamer appartement op de begane grond op de immer populaire Hacienda Del Alamo. Deze prachtige appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien van ingerichte keukens, ingerichte badkamers en A / C in alle kamers. Ruim terras en zwembad. Verschillende oriëntaties beschikbaar! Over ons, BlueMed Invest werd opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa de Calida en Murcia, gebaseerd op het leveren van een ongeëvenaarde service aan ons internationale klantenbestand. Omdat BlueMed Invest een hoofdagent is voor de grote Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde vastgoedportefeuille met verlaagde prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs. Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels Duits Nederlands Frans Zweeds Deens en natuurlijk Spaans, zijn wij in staat om onze diensten aan te bieden in uw taal van voorkeur. Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Daarnaast werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële firma's om ervoor te zorgen dat al onze juridische en financiële vereisten van onze klanten professioneel worden afgehandeld. In de afgelopen anderhalf jaar is Spanje een hoek omgeslagen en volgens de Britse Daily Telegraph Newspaper is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en in het bijzonder de Murcia-regio als koploper uit de financiële crisis. We zijn nu blij te kunnen melden dat de markt sinds 2007 het snelst groeit. De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om in onroerend goed te investeren, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen bij het vinden van hun ideale pand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail