Appartement te koop - Moraira (Spanje)

7 zoekertjes (1 - 7)
Appartement te koop Moraira (RBI66806)
213 000 €

03724 Moraira

Appartement in nieuw gebouw met lift, in het centrum van Moraira, lopen naar het strand en diensten. Het appartement bestaat uit: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers met inbouwkasten en 1 badkamer met douche. Aluminium ramen met dubbele beglazing. Pre-installatie van geleide airconditioning . Video-intercom. Beveiligde toegangsdeur. Optioneel: parkeerplaats kan worden gekocht. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 68 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBI49260)
330 000 €

03724 Moraira

Bent u op zoek naar een appartement in de omgeving van El Portet in Moraira met een prachtig uitzicht op zee in een rustige omgeving met gemeenschappelijk zwembad? Dit kan degene zijn die u zoekt. Het appartement is toegankelijk vanaf de parkeerplaats, (straatniveau), 30 treden naar beneden. En het is verdeeld in: veranda, (hetzelfde niveau als het gemeenschappelijke zwembad), open keuken - woon-eetkamer met open haard met houtkachel en uitgang naar groot terras (20 m2) met een kleine berging / wasruimte, 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 toiletten met douches (een van hen en-suite). Enkele aluminium ramen met dubbele beglazing. Airconditioning (warm-koud) in de slaapkamer. Gerenoveerd. Doodlopende straat. Rustige locatie. Op 1 km van het strand van El Portet en 2 km van het dorp Moraira. Het gemeenschappelijke zwembad is slechts voor 10 appartementen en de constructie hiervan is niet van het verticale bloktype, het is op een gespreide manier ontworpen, gebruikmakend van de oneffenheden van het terrein. Dit appartement gelegen in de urbanisatie La Colina is verdeeld over één verdieping. Op het terras met uitzicht op de zee kunt u genieten van de zon, terwijl u op de veranda, het gemeenschappelijke zwembad, altijd zult genieten van de schaduw en dicht bij het dennenbos, perfect voor de zomer. Ideaal om een goede vakantie door te brengen of als een toeristische huurinvestering. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBH95579)
341 000 €

03724 Moraira

Duplex penthouse appartement in nieuw gebouw met lift, in het centrum van Moraira, lopend naar het strand en diensten. Het appartement bestaat uit: - Inkomhal, 2 slaapkamers met inbouwkasten, 1 doucheruimte. Interne trap. - Boven: woonkamer met groot terras, 1 toilet en keuken. Aluminium ramen met dubbele beglazing. Pre-installatie van geleide airconditioning. Video-intercom. Beveiligde toegangsdeur. Opcinal: u kunt parkeerplaats kopen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 76 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBH95578)
274 000 €

03724 Moraira

Gloednieuw appartement in een nieuw gebouw met lift, op loopafstand van het strand en diensten. Het appartement bestaat uit: woonkamer, open keuken, 1 toilet met douche, 3 slaapkamers (een enkele, twee tweepersoonskamers) met inbouwkasten, een van hen met en-suite badkamer met douche. Aluminium ramen met dubbele beglazing. Pre-installatie van geleide airconditioning. Video-intercom. Beveiligde toegangsdeur. Optioneel: parkeerplaats kan worden gekocht. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 87 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBH39299)
279 000 €

03724 Moraira

Moraira, gloednieuw appartement in een nieuw gebouw met lift, op loopafstand van het strand en diensten. Het appartement bestaat uit: inkomhal, woon-eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers (2 tweepersoonskamers, een enkele) met inbouwkasten, een van hen met en-suite badkamer met douche + nog een doucheruimte. Aluminium ramen met dubbele beglazing. Pre-installatie van geleide airconditioning. Video-intercom. Beveiligde toegangsdeur. Optioneel: u kunt een parkeerplaats kopen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 91 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBH38808)
213 000 €

03724 Moraira

In het centrum van Moraira zijn deze nieuwbouw appartementen te koop. ALLE DETAILS Te koop in Moraira , stadscentrum. Dit nieuw gebouwde appartementencomplex is gelegen in het centrum van Moraira, op slechts een paar minuten van Playa Ampolla met blauwe vlag en alle lokale voorzieningen. Het appartementengebouw bestaat uit 16 appartementen verdeeld over drie woonlagen met keuze uit twee of drie slaapkamers en er zijn tevens 15 ondergrondse garageplaatsen. Sommige garageplaatsen kunnen onafhankelijk worden aangekocht. De prijzen voor de appartementen variëren van € 213.000 voor een appartement met twee slaapkamers tot € 357.000 voor het penthouse. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en hebben dubbele beglazing met veiligheidsrolluiken, pre-installatie van airconditioning en zijn voorzien van complete badkamers en keukens (exclusief witgoed). De appartementen zijn eind oktober 2023 klaar en instapklaar. Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 68 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Moraira (RBG50269)
285 000 €

03724 Moraira

Wenst u meer informatie over dit stuk bouwgrond van +/- 800m²? Neem contact met ons op! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 19 01 00