Appartement te koop - Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)

58 zoekertjes (1 - 20)
Appartement te koop Dubai (RBM12014)
265 500 €

0 Dubai

Project algemene feiten Azizi Vista nodigt u hartelijk uit om deel uit te maken van een van de meest begeerde woonwijken van Dubai: Dubai Studio City. Hier ontmoeten moderne appartementen een strak design en een gastvrije sfeer, en bieden ze een levensstijl die zowel gemak als vrije tijd omarmt. Gelegen te midden van weelderig groen en een overvloed aan lifestyle- en vrijetijdsvoorzieningen, is Dubai Studio City niet alleen een toevluchtsoord voor bewoners, maar ook een snelgroeiend zakencentrum voor film- en televisieproductie. Azizi Vista is uw garantie dat u het perfecte toevluchtsoord zult vinden, of u nu een jong gezin bent dat op zoek is naar comfort of een creatieve professional die op zoek is naar de ideale balans tussen werk en privé. Hier hoeft u geen concessies te doen aan uw prioriteiten. Azizi Vista in Dubai Studio City biedt de harmonie die u zoekt in uw dagelijks leven. Welkom in een leven waarin moderniteit, gemak en vrije tijd naadloos samenkomen. Afwerking en materialen Ja Keuken en apparaten Geen informatie Inrichting Geen informatie Locatiebeschrijving en voordelen Dubai Studio City is een uitgebreid mediaproductiecentrum, opgericht in 2005 om tegemoet te komen aan de behoeften van de snelgroeiende media- en entertainmentindustrie in het Midden-Oosten. Dubai Studio City biedt faciliteiten en diensten van wereldklasse ter ondersteuning van de gehele waardeketen van de media-industrie, inclusief film, televisie, muziek en gaming. Het biedt een compleet scala aan diensten, waaronder preproductie-, productie- en postproductiefaciliteiten, evenals geluidsfasen, montagesuites en verhuur van apparatuur. De stad herbergt ook een reeks mediagerelateerde bedrijven, waaronder productiehuizen, omroepen, reclamebureaus en talentenbureaus. Het is ontworpen om een omgeving te creëren die creativiteit, samenwerking en innovatie bevordert, waardoor bedrijven en individuen hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen en inhoud van hoge kwaliteit kunnen produceren. Dubai Studio City maakt deel uit van de Dubai Creative Clusters Authority (DCCA), die toezicht houdt op een aantal andere creatieve clusters in Dubai, waaronder Dubai Internet City, Dubai Media City en Dubai Knowledge Park. Samen vormen deze clusters de ruggengraat van de groeiende kenniseconomie van Dubai, en spelen ze een cruciale rol bij het promoten van Dubai als knooppunt voor de media en de creatieve industrie in het Midden-Oosten en daarbuiten. Betaalplan 10% betaling bij boeking 30% betaling Tijdens de bouw 60% betaling bij overdracht Meer weten?

73
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBM12012)
582 400 €

0 Dubai

Project algemene feiten Damac Properties presenteert Riverside, een exclusief project in Dubai met prachtige herenhuizen met 4 en 5 slaapkamers. Gelegen aan de rustige oevers van het Dubai Water Canal, belooft Riverside een woonervaring als geen ander, waarbij een prachtig uitzicht, eersteklas voorzieningen en ongeëvenaard gemak worden gecombineerd. Riverside beschikt over een verscheidenheid aan luxe stadswoningen, elk zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en elegantie te bieden. De herenhuizen met 4 en 5 slaapkamers bieden een modern design, luxe afwerking en een prachtig uitzicht op de gracht en de skyline van de stad. Riverside is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het moderne stadsleven en biedt een breed scala aan voorzieningen en diensten. Of u nu op zoek bent naar een actieve levensstijl in het ultramoderne fitnesscentrum, wilt ontspannen bij het overloopzwembad of naar sociale bijeenkomsten in de weelderige tuinen, Riverside heeft het allemaal met zijn uitgebreide aanbod. Afwerking en materialen Afwerking met hoogwaardige materialen, met houtelementen in warme tinten en eigentijds tegelwerk Keuken en apparaten Uitgeruste keuken Inrichting Nee Locatiebeschrijving en voordelen Riverside ligt langs de serene oevers van het Dubai Water Canal en biedt bewoners een schilderachtige omgeving met rustig uitzicht op het water en weelderig groen. Riverside ligt in Dubai, een van de meest dynamische en kosmopolitische steden ter wereld, op een toplocatie binnen handbereik van de belangrijkste bezienswaardigheden en voorzieningen van de stad. Het gebied rondom Riverside wordt gekenmerkt door moderne infrastructuur, levendige culturele centra en een bloeiende zakenwijk. Bewoners kunnen de nabijgelegen eet- en uitgaansgelegenheden verkennen, genieten van winkeltherapie in luxe winkelcentra of ontspannen in prachtig aangelegde parken en promenades. Riverside biedt een naadloze mix van stedelijke verfijning en natuurlijke schoonheid en biedt een ideaal toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een harmonieus evenwicht tussen het leven in de stad en een rustige omgeving. Met zijn strategische ligging en overvloed aan vrijetijdsvoorzieningen biedt Riverside bewoners een ongeëvenaarde lifestyle-ervaring in het hart van Dubai. Betaalplan 5% betaling bij boeking 70% betaling Tijdens de bouw 25% betaling bij overdracht Meer weten?

213
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBM12013)
341 400 €

0 Dubai

Project algemene feiten Riviera 65 van Azizi is een voortreffelijke hoogwaardige residentiële ontwikkeling die het toneel vormt voor een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in het hart van een levendige wijk, wordt dit uitzonderlijke gebouw omgeven door een wereld van recreatiemogelijkheden, een sprankelende kristallen lagune en een levendige boulevard, waardoor het het ultieme adres is voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden. Binnen Riviera 65 ontdekt u een verzameling prachtig ontworpen studio’s, appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers die de elegantie van deze toch al indrukwekkende gemeenschap naar een hoger niveau tillen. Deze huizen zijn een warme en uitnodigende toevoeging aan de buurt en bieden een mix van comfort en verfijning die past bij uw levensstijl. De levendige boulevard, een integraal onderdeel van de Riviera-ervaring, is een bruisend centrum van gemak en genot. Op loopafstand vindt u een overvloed aan winkel- en culinaire mogelijkheden, waaronder charmante cafés, verleidelijke restaurants, trendy winkels, boetiekjes, goed gesorteerde supermarkten en handige buurtwinkels. Alles wat u nodig heeft, ligt voor de deur, wat het gemak en comfort van uw dagelijkse leven vergroot. Afwerking en materialen Italiaanse marmeren vloer Premium houtschrijnwerk Verlichting op maat Panoramische glazen liften Keuken en apparaten Uitgeruste keuken Inrichting Nee Betaalplan 10% betaling bij boeking 30% betaling Tijdens de bouw 60% betaling bij overdracht Locatiebeschrijving en voordelen Mohammed Bin Rashid City (MBR City) is een enorm stadsontwikkelingsproject dat hoogwaardige woningen omvat, zoals villa’s, herenhuizen en luxe appartementen, gericht op welvarende individuen en gezinnen. De architectuur en het ontwerp van deze eigendommen zijn vaak voorzien van moderne en eigentijdse stijlen, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame praktijken zijn verwerkt. De stad beschikt ook over een scala aan voorzieningen en attracties van wereldklasse. Deze omvatten uitgestrekte groene ruimten, parken en aangelegde tuinen, die bewoners en bezoekers mogelijkheden bieden voor vrije tijd en ontspanning. Het project omvat het Dubai Canal, een indrukwekkende waterweg die door het hart van MBR City stroomt, wat bijdraagt ​​aan de esthetische aantrekkingskracht en woonervaringen aan het water biedt. Bovendien is MBR City de thuisbasis van verschillende entertainment- en culturele bezienswaardigheden. Een opmerkelijk voorbeeld is het Dubai Hills Estate, een luxe golfbaangemeenschap met een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, luxe woningen en een scala aan winkels en eetgelegenheden. Andere geplande attracties in MBR City zijn themaparken, kunstgalerijen, musea en sportfaciliteiten. Meer weten?

33
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBL72979)
341 400 €

0 Dubai

Project algemene feiten Riviera 65 van Azizi is een voortreffelijke hoogwaardige residentiële ontwikkeling die het toneel vormt voor een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in het hart van een levendige wijk, wordt dit uitzonderlijke gebouw omgeven door een wereld van recreatiemogelijkheden, een sprankelende kristallen lagune en een levendige boulevard, waardoor het het ultieme adres is voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden. Binnen Riviera 65 ontdekt u een verzameling prachtig ontworpen studio’s, appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers die de elegantie van deze toch al indrukwekkende gemeenschap naar een hoger niveau tillen. Deze huizen zijn een warme en uitnodigende toevoeging aan de buurt en bieden een mix van comfort en verfijning die past bij uw levensstijl. De levendige boulevard, een integraal onderdeel van de Riviera-ervaring, is een bruisend centrum van gemak en genot. Op loopafstand vindt u een overvloed aan winkel- en culinaire mogelijkheden, waaronder charmante cafés, verleidelijke restaurants, trendy winkels, boetiekjes, goed gesorteerde supermarkten en handige buurtwinkels. Alles wat u nodig heeft, ligt voor de deur, wat het gemak en comfort van uw dagelijkse leven vergroot. Afwerking en materialen Italiaanse marmeren vloer Premium houtschrijnwerk Verlichting op maat Panoramische glazen liften Keuken en apparaten Uitgeruste keuken Inrichting Nee Betaalplan 10% betaling bij boeking 30% betaling Tijdens de bouw 60% betaling bij overdracht Locatiebeschrijving en voordelen Mohammed Bin Rashid City (MBR City) is een enorm stadsontwikkelingsproject dat hoogwaardige woningen omvat, zoals villa’s, herenhuizen en luxe appartementen, gericht op welvarende individuen en gezinnen. De architectuur en het ontwerp van deze eigendommen zijn vaak voorzien van moderne en eigentijdse stijlen, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame praktijken zijn verwerkt. De stad beschikt ook over een scala aan voorzieningen en attracties van wereldklasse. Deze omvatten uitgestrekte groene ruimten, parken en aangelegde tuinen, die bewoners en bezoekers mogelijkheden bieden voor vrije tijd en ontspanning. Het project omvat het Dubai Canal, een indrukwekkende waterweg die door het hart van MBR City stroomt, wat bijdraagt ​​aan de esthetische aantrekkingskracht en woonervaringen aan het water biedt. Bovendien is MBR City de thuisbasis van verschillende entertainment- en culturele bezienswaardigheden. Een opmerkelijk voorbeeld is het Dubai Hills Estate, een luxe golfbaangemeenschap met een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, luxe woningen en een scala aan winkels en eetgelegenheden. Andere geplande attracties in MBR City zijn themaparken, kunstgalerijen, musea en sportfaciliteiten. Meer weten?

33
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBK83382)
275 800 €

0 Dubai

Project algemene feiten Riviera 61 van Azizi is een voortreffelijke hoogwaardige residentiële ontwikkeling die het toneel vormt voor een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in het hart van een levendige wijk, wordt dit uitzonderlijke gebouw omgeven door een wereld van recreatiemogelijkheden, een sprankelende kristallen lagune en een levendige boulevard, waardoor het het ultieme adres is voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden. Binnen Riviera 61 ontdekt u een verzameling prachtig ontworpen studio's, appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers die de elegantie van deze toch al indrukwekkende gemeenschap naar een hoger niveau tillen. Deze huizen zijn een warme en uitnodigende toevoeging aan de buurt en bieden een mix van comfort en verfijning die past bij uw levensstijl. De levendige boulevard, een integraal onderdeel van de Riviera-ervaring, is een bruisend centrum van gemak en genot. Op loopafstand vindt u een overvloed aan winkel- en culinaire mogelijkheden, waaronder charmante cafés, verleidelijke restaurants, trendy winkels, boetiekjes, goed gesorteerde supermarkten en handige buurtwinkels. Alles wat u nodig heeft, ligt voor de deur, wat het gemak en comfort van uw dagelijkse leven vergroot. Afwerking en materialen Italiaanse marmeren vloer Premium houtschrijnwerk Verlichting op maat Panoramische glazen liften Keuken en apparaten Uitgeruste keuken Inrichting Nee Betaalplan 10% betaling bij boeking 30% betaling Tijdens de bouw 60% betaling bij overdracht Locatiebeschrijving en voordelen Mohammed Bin Rashid City (MBR City) is een enorm stadsontwikkelingsproject dat hoogwaardige woningen omvat, zoals villa's, herenhuizen en luxe appartementen, gericht op welvarende individuen en gezinnen. De architectuur en het ontwerp van deze eigendommen zijn vaak voorzien van moderne en eigentijdse stijlen, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame praktijken zijn verwerkt. De stad beschikt ook over een scala aan voorzieningen en attracties van wereldklasse. Deze omvatten uitgestrekte groene ruimten, parken en aangelegde tuinen, die bewoners en bezoekers mogelijkheden bieden voor vrije tijd en ontspanning. Het project omvat het Dubai Canal, een indrukwekkende waterweg die door het hart van MBR City stroomt, wat bijdraagt ​​aan de esthetische aantrekkingskracht en woonervaringen aan het water biedt. Bovendien is MBR City de thuisbasis van verschillende entertainment- en culturele bezienswaardigheden. Een opmerkelijk voorbeeld is het Dubai Hills Estate, een luxe golfbaangemeenschap met een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, luxe woningen en een scala aan winkels en eetgelegenheden. Andere geplande attracties in MBR City zijn themaparken, kunstgalerijen, musea en sportfaciliteiten. Meer weten?

31
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBK40951)
164 000 €

0 Dubai

Welkom bij IVY Gardens 2 van SAMANA Developers, een uniek en spannend project dat het beste van het stadsleven combineert met de rust en schoonheid van de natuur. Het is een exclusieve community die is ontworpen voor mensen die de fijnere dingen in het leven waarderen en op zoek zijn naar een toevluchtsoord om thuis te noemen. Bij IVY Gardens 2 by SAMANA Developers geloven we dat de natuurlijke wereld een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven en een integraal onderdeel van ons huis zou moeten zijn. En daarom heeft de ontwikkelaar veel groen en open ruimtes in het project opgenomen, waardoor je elke dag de kans krijgt om in contact te komen met de natuur. Van gemeenschappelijke tuinen tot wandelpaden, er is altijd wel een groene ruimte om te verkennen en van te genieten. - Studio 165 ### Slaapkamer 240 ### slaapkamer 367 ### jaar betalingsplan Afwerking en materialen Luxe afwerkingen en slimme thuissystemen Keuken en apparaten Hoogwaardige Duitse apparaten Inrichting Nee Locatiebeschrijving en voordelen Dubailand is een uitgestrekte en diverse gemeenschap in Dubai en biedt een veelheid aan entertainment-, vrijetijds- en woonmogelijkheden. Deze levendige gemeenschap staat bekend om zijn brede scala aan attracties en ervaringen, waardoor het een unieke bestemming is die geschikt is voor bewoners en bezoekers van alle leeftijden. In het hart van Dubailand vindt u het uitgebreide aanbod aan entertainment- en vrijetijdsbestemmingen van wereldklasse. De gemeenschap herbergt talloze themaparken, waaronder Dubai Parks and Resorts, met Legoland, Motiongate, Bollywood Parks en de meeslepende waterparkervaring van Legoland Water Park. Deze attracties bieden eindeloos plezier en entertainment voor gezinnen en creëren onvergetelijke ervaringen voor zowel kinderen als volwassenen. Dubailand beschikt ook over een verscheidenheid aan sportfaciliteiten en buitenruimtes, die tegemoetkomen aan de behoeften van sportliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een actieve levensstijl. De gemeenschap herbergt gerenommeerde golfbanen, tennisbanen, fietspaden en uitgestrekte parken, die mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en ontspannende bezigheden. Naast het entertainment- en recreatieaanbod beschikt Dubailand over een breed scala aan winkels en eetgelegenheden. Bewoners en bezoekers kunnen levendige winkelcentra, bruisende souks en gastronomische restaurants verkennen die een breed scala aan gerechten bieden. Van internationale merken tot lokale boetieks, de gemeenschap biedt een schat aan winkelervaringen, waardoor bewoners toegang hebben tot een verscheidenheid aan winkelkeuzes. Dubailand is niet alleen gericht op entertainment en vrije tijd, maar legt ook de nadruk op educatie en culturele verrijking. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 38 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBK18719)
136 750 €

0 Dubai

WONEN OP EEN HOGER NIVEAU, ELKE DAG 1- & 2-slaapkamerappartementen nu gelanceerd in DAMAC Hills 2!! Prijzen vanaf slechts AED 547.000 (Euro 136.750 ) Ervaar de kunst van het leven met ELO met uitzicht op de prachtige parken van DAMAC Hills 2. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, dat doet denken aan een moderne sculptuur, en zijn privébalkons die langs de zijkant trapsgewijs naar beneden lopen, is ELO een gedurfd architectonisch statement in een van de meest bloeiende gemeenschappen van Dubai. Profiteer nu van de lanceringsprijzen en reserveer snel een unit!! Over ELO: 14 verdiepingen 1- & 2-slaapkamerappartementen Uitstekende ROI 💵 Meest betaalbare in zijn soort op de markt Perfect voor een eerste huis 🏊‍♀ Zwembad Zwembadbar 🎞️ Buitenbioscoop BBQ-ruimte Over DAMAC Hills 2 Gebied van 55 miljoen vierkante meter 🏖️ Malibu Beach Golfsurfsimulator Luie rivier Multisportvoorzieningen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 48 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBK18721)
128 250 €

0 Dubai

💎𝐀𝐳𝐢𝐳𝐢 JEWL 𝐎𝐟𝐟𝐞𝐫𝐬 𝐍𝐞𝐰 𝐋𝐮𝐱𝐮𝐫𝐲 𝐀𝐩𝐚𝐫𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐒𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐭 𝐀𝐥 𝐅𝐮𝐫𝐣𝐚𝐧, 𝐃𝐮𝐛𝐚𝐢 Azizi Developments introduceert Azizi Jewl in Al Furjan, de nieuwe belichaming van luxe wonen in het hart van Al Furjan, een paar minuten van SZR en MBZ road ontwikkeld door Azizi Developments met luxe Stdios en 1 slaapkamer appartementen. Belangrijkste kenmerken: Exclusieve studio- en 1-slaapkamerappartementen ✅Paar minuten van SZR- en MBZ-weg Gelegen in Al Furjan Dubai ✅Top-notch voorzieningen en faciliteiten Dichtbij alle toplocaties in Dubai Eenvoudig en gemakkelijk 40/60 betalingsplan Kenmerken en voorzieningen: Zwembaden 🏋️‍♀️Gymnasiums 🅿️Parking Ruimte Kinderen BBQ-ruimtes Betalingsplan 40/60 10% + 4% DLD Aanbetaling 10% na 1 maand 5% elke 2 maanden 5% elke 4 Maanden 5% elke 6 Maanden 5% elke 8 Maanden Oplevering: Nov 2025 Haast u om uw eenheid nu te boeken, want het aantal eenheden is zeer beperkt Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 25 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBJ55232)
169 000 €

0 Dubai

SAMANA BARARI TWIN TOWERS – LUXE EN NATUUR IN PERFECTE HARMONIE Welkom bij SAMANA Barari Twin Towers, waar luxe en natuur samenkomen voor een verhoogde woonervaring. Onze ultramoderne appartementen zijn ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen en bieden een verfijnd toevluchtsoord dat verder gaat dan het gewone. ONTDEK EEN NIEUWE WERELD VAN LUXE Onze woningen worden omringd door een zee van groen, waardoor u een privé-toevluchtsoord heeft dat is versierd met weelderige vegetatie. Elk moment dat u bij ons verblijft, zult u genieten van de verhoogde levensstijl die u verdient. Ons moderne ontwerp en rustige omgeving zorgen voor een harmonieuze sfeer die u nergens anders zult vinden. EEN TOEGANGSPOORT TOT GEMAK Onze locatie tussen Al Khail Road (E44) en Sheikh Mohammed bin Zayed Road (E311) zorgt voor gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dit zijn de reisafstanden naar enkele van de belangrijkste attracties: 5 – 10 min: The Farm Amerikaanse school Dunecrest IMG Worlds of Adventure Global Village 10 – 15 min: GEMS Heritage Indian School Cityland Mall 15 – 20 min: Mall of Emirates Burj Khalifa Downtown Dubai Dubai Mall Dubai Hills Mall 20 – 25 min: Burj Al Arab Dubai Miracle Garden ONGEËVENAARD WONEN – UW ZENITH RETRAITE Onze exclusieve SAMANA Barari Twin Towers zijn ontworpen met het idee van verfijnde luxe en comfort in gedachten. Terwijl u ontspant bij ons zwembad, omringd door weelderig groen, ziet u zichzelf ondergedompeld in de rustige omhelzing van het ultraluxe leven. ONTDEK DE CHARME VAN DE NATUUR Onze weelderige vegetatie is niet alleen een achtergrond, maar een partner in het creëren van een levensstijl waar luxe samenkomt met sublieme schoonheid. Hier bij SAMANA Barari Twin Towers smelten de natuur en de moderne wereld samen om iets surrealistisch te creëren. HET PERFECTE TOEVLUCHTSOORD Onze appartementen zijn de perfecte plek voor uw gezin om te gedijen in de omhelzing van de natuur. Hier vieren we welzijn, saamhorigheid en geluk in een oase van rust. EEN TAPIJT VAN GROEN We hebben weelde verweven met de symfonie van de natuur, waardoor elk verblijf hier gehuld is in weelderige pracht. Dit is een diepgaande manier van leven, waarbij de grootsheid van de natuur en de moderne wereld samenkomen om een levend meesterwerk te smeden. TIJDLOZE LUXE WACHT OP U Bij SAMANA Barari Twin Towers vieren we de elegante symfonie van het leven, verpakt in de omhelzing van groen leven. Onze innovatieve technologie, rustige landschappen en toewijding aan weelderig leven maken elk moment speciaal. Doe met ons mee om een toekomst te creëren waar elke dag een feest is in SAMANA Barari Twin Towers – uw sleutel tot een verheven en buitengewoon leven. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 38 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBI08052)
455 000 €

0 Dubai

SAFA TWO - DUBAI Stel je voor dat je oog in oog staat met een droom die uitkomt, een plek die verder gaat dan alles wat je ooit hebt gekend... U komt binnen waar vandaag en morgen elkaar ontmoeten. Stap in de luxe van het onbekende en wordt uitgenodigd voor het onmogelijke. Welkom thuis in de toekomst. Welkom bij Safa Twee. Exclusief gebrandmerkt door De Grisogono uit Zwitserland. Geïnspireerd door de zon, zal de oogverblindende pracht van Safa Two het meest prominente herkenningspunt op de Golden Mile van de stad worden. Het unieke ontwerp, dat de vorm van een ​​geslepen diamant nabootst, is van kilometers ver direct herkenbaar. Safa Two ligt aan de overkant van Safa One en samen vormen de twee gebouwen een elegante boog die de doorgang markeert tussen het centrum van Dubai en de nieuwere gebieden. Safa Two is met opzet ontworpen om de bewoners rondom een ​​prachtig uitzicht te bieden, waaronder die van het kanaal, Burj Al Arab, de World Islands en de Palm Jumeirah. Onverwacht en uitzonderlijk, de voorzieningen zijn met recht ongeëvenaard. Ontworpen om op te vallen, brengt het kunstmatige strandzwembad op podiumniveau u naar het zand van Navagio of La Concha, u elk excuus gevend om te zonnebaden in de schaduw van natuurlijke palmbomen terwijl u geniet van de prachtige skyline van Dubai. Hoog boven het podium op de 60e verdieping bevindt zich een van de unieke kenmerken van de Safa Two en misschien wel het meest herkenbare - met de toepasselijke naam 'Ruby Heart'. Behalve dat het een architectonisch wonder is, herbergt het hart ook verschillende weelderige voorzieningen, zoals een uniek overloopzwembad van saffier met uitzicht op de Sheikh Zayed-weg en eersteklas restaurants. Boven het robijnen hart bevinden zich de superluxe etages van Safa Two, die op hun beurt worden bekroond door de 85e verdieping, schitterend met een groot aantal avant-gardistische voorzieningen die zijn ontworpen om adembenemend te zijn. De zeer luxueuze afgewerkte en ingerichte appartementen zijn er in verschillende types, variërend van studio's tot appartementen met 3 slaapkamers. De prijzen zijn vanaf AED 788.000 (ca. Euro 205.000 / d.d. 1 juli 2022). Informeer naar de beschikbaarheid en diverse opties/prijzen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 35 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBE59785)
930 710 €

1 Dubai

ervaar een strand van wereldklasse bij la Mer Dubai. La Mer is een strandgemeenschap van wereldklasse. deze bestemming heeft een minimalistisch en eigentijds ontwerp met een mix van restaurants, winkels, vrije tijd, entertainment en gastvrijheid. een woongemeenschap en 2,5 km aan ontspannende stranden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 183 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (RBE59784)
826 066 €

1 Dubai

Veel manieren om één leven te leven. 4 verschillende manieren om tot de meest prestigieuze gemeenschap van Dubai te behoren WATER FRONT WONINGEN HEDENDAAGSE APPARTEMENTEN MET 1, 2 EN 3 SLAAPKAMERS bezit uw elegante appartement aan de rand van de iconische CRYSTAL LAGOON en biedt een spectaculaire levensstijl aan het water. deze premium appartementen bieden een prachtig uitzicht en liggen op een ongerept privéstrandwonder, omgeven door weelderig groen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 177 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
3 138 866 €

0 Dubai

Algemene feiten over het project Ellington Beach House is een nieuw lifestyle-icoon op de rustige oostelijke halve maan van Palm Jumeirah. Het legt de essentie en elegantie vast van een verfijnde privéclub en is gepositioneerd om het zonnepad boven je hoofd te volgen - kijkend naar de zon die opkomt boven de Golf en ondergaat boven de skyline van Dubai vanaf het panoramische uitzicht. De op superjachten geïnspireerde architectuur opent zich naar zee en nodigt u tegelijkertijd uit om binnen te komen om een wereld van verheven charme en een diepte van karakter te ontdekken die nergens anders te vinden is. Afwerking en materialen Dit omvat producten gemaakt van gerecyclede materialen, energiezuinige verlichting en apparaten, waterbesparend sanitair, FSC-gecertificeerd hout, VOS-arme verven en lichtreflecterende gevels. Onze gebouwen worden gekoeld en verwarmd met energiezuinige FCU's, met een systeem dat condens opvangt voor irrigatie. Onze fitnesscentra zijn uitgerust met milieubewuste faciliteiten. Op onze parkeerplaatsen zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen ondergebracht. Keuken en apparatuur De keuken is doordacht ontworpen door middel van slimme oplossingen en de beste kwaliteit materialen en componenten om al uw wensen en behoeften in één mooie en nuttige ruimte te omvatten. Design en functie komen samen om een geweldige culinaire ervaring te garanderen, uw leefruimte uit te breiden en u in staat te stellen gasten te ontvangen in een gastvrije omgeving. De keuken maakt uw dagelijks leven gemakkelijker, wat ook bijdraagt aan de prachtige charme van de keuken. Inrichting Nee Beschrijving van de locatie en voordelen Palm Jumeirah is een luxe gemeenschap gelegen op een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom, met een stam, bladeren en een halvemaanvormige golfbreker die het eiland omringt. De gemeenschap herbergt een verscheidenheid aan hoogwaardige woningen, waaronder appartementen, villa's en herenhuizen, evenals enkele van de meest luxueuze hotels en resorts in Dubai. De gemeenschap staat bekend om zijn adembenemende uitzicht op de Arabische Golf, zijn ongerepte stranden en zijn voorzieningen van wereldklasse. Naast woningen en hotels is Palm Jumeirah de thuisbasis van een scala aan winkels en eetgelegenheden, waaronder het iconische Atlantis, The Palm resort, met een scala aan restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Het eiland biedt ook een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder watersporten, strandclubs en golfbanen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 214 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
1 775 375 €

0 Dubai

Betalingsplan 20% betaling bij boeking 40% betaling Tijdens de bouw 40% betaling bij oplevering 1 slaapkamer AED 3,883,523 — AED 4,280,012 2 slaapkamer AED 7,129,748 — AED 7,715,059 3 slaapkamer AED 8,668,886 — AED 9,547,014 4 slaapkamer AED 23,438,293 Algemene feiten van het project Dubai Harbour Residences is een verfijnde collectie van residenties aan het strand, zorgvuldig ontworpen met de geneugten van verhuren en superieure leefbaarheid in het achterhoofd. Gelegen op een toplocatie in het hart van de haven van Dubai, profiteren deze prachtige huizen van een rijke cultuur, geneugten aan zee en het uitzonderlijke lifestyle-aanbod van hun zorgvuldig samengestelde wijk, Dubai Harbour. Het leven in Dubai Harbour Residences weerspiegelt de vrijheid van de open zee en het betoverende ritme van de jachthaven. Bewoners genieten van wandelingen bij zonsopgang op zandstranden, grenzeloze avonturen op oceaanwateren en sociale bijeenkomsten verrijkt met een zacht briesje. Thuis tussen bekroonde jachthavens, een privéstrand en een nieuw aangelegde weg die directe toegang biedt tot Sheikh Zayed Road, zult u genieten van een schat aan opmerkelijke ervaringen die zich op het land en op zee ontvouwen. De internationaal geprezen architecten Nikken Sekkei presenteren deze exclusieve woningen, ontworpen om momenten van samenkomst, feest en contemplatie te ondersteunen. Intelligent georiënteerd om ongelooflijke uitzichten in alle richtingen te bieden, zijn deze huizen aan het strand het resultaat van een diep respect voor design, een verfijnd oog voor detail en een begrip van de wensen van degenen die affiniteit hebben met de zee. Er zijn eenheden, verspreid over appartementen met één, twee, drie en vier slaapkamers. Afwerking en materialen Elk huis heeft nautische kleurenpaletten, rijk aan diepblauw en helder wit, en onberispelijke texturen en afwerkingen. Deze prachtige elementen baden in natuurlijk licht en worden vergezeld door panoramische zee- en stadsgezichten. Hoogwaardige materialen: Grigio Rosa marmer, eikenhout Keuken en apparatuur Marmeren werkbladen, SMEG & Siemens apparaten Inrichting Nee Beschrijving van de locatie en voordelen De Dubai Harbour Residences bevinden zich op een toplocatie in de levendige kustwijk Dubai Harbour, op de kruising van het iconische Palm Jumeirah en Bluewaters Island. Een nieuw gebouwde brug zal snelle en directe toegang bieden tot Sheikh Zayed Road, een snelweg die gemakkelijke toegang biedt tot de districten en bestemmingen van Dubai. Met de nabijheid van wereldberoemde attracties zoals de Burj Al Arab en Ain Dubai, zijn deze residenties perfect gepositioneerd voor connectiviteit. Dubai Harbour is een buitengewone wijk aan zee die een breed scala aan eet-, winkel-, horeca- en woonervaringen naadloos samenvoegt. Omgeven door open zeeën, is het een bestemming voor mensen met waardering voor natuur, maritieme verkenning en oceaanactiviteiten. De wijk heeft een speciale Yacht Club, Pier Club en de grootste jachthaven van de regio met uitgebreide aanlegfaciliteiten. Beloopbare paden verbinden vrije tijd, cultuur en de kust in deze zorgvuldig samengestelde wijk. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 200 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
968 202 €

0 Dubai

Betalingsplan 20% betaling bij boeking 40% betaling Tijdens de bouw 40% betaling bij oplevering 1 slaapkamer AED 3,883,523 — AED 4,280,012 2 slaapkamer AED 7,129,748 — AED 7,715,059 3 slaapkamer AED 8,668,886 — AED 9,547,014 4 slaapkamer AED 23,438,293 Algemene feiten van het project Dubai Harbour Residences is een verfijnde collectie van residenties aan het strand, zorgvuldig ontworpen met de geneugten van verhuren en superieure leefbaarheid in het achterhoofd. Gelegen op een toplocatie in het hart van de haven van Dubai, profiteren deze prachtige huizen van een rijke cultuur, geneugten aan zee en het uitzonderlijke lifestyle-aanbod van hun zorgvuldig samengestelde wijk, Dubai Harbour. Het leven in Dubai Harbour Residences weerspiegelt de vrijheid van de open zee en het betoverende ritme van de jachthaven. Bewoners genieten van wandelingen bij zonsopgang op zandstranden, grenzeloze avonturen op oceaanwateren en sociale bijeenkomsten verrijkt met een zacht briesje. Thuis tussen bekroonde jachthavens, een privéstrand en een nieuw aangelegde weg die directe toegang biedt tot Sheikh Zayed Road, zult u genieten van een schat aan opmerkelijke ervaringen die zich op het land en op zee ontvouwen. De internationaal geprezen architecten Nikken Sekkei presenteren deze exclusieve woningen, ontworpen om momenten van samenkomst, feest en contemplatie te ondersteunen. Intelligent georiënteerd om ongelooflijke uitzichten in alle richtingen te bieden, zijn deze huizen aan het strand het resultaat van een diep respect voor design, een verfijnd oog voor detail en een begrip van de wensen van degenen die affiniteit hebben met de zee. Er zijn eenheden, verspreid over appartementen met één, twee, drie en vier slaapkamers. Afwerking en materialen Elk huis heeft nautische kleurenpaletten, rijk aan diepblauw en helder wit, en onberispelijke texturen en afwerkingen. Deze prachtige elementen baden in natuurlijk licht en worden vergezeld door panoramische zee- en stadsgezichten. Hoogwaardige materialen: Grigio Rosa marmer, eikenhout Keuken en apparatuur Marmeren werkbladen, SMEG & Siemens apparaten Inrichting Nee Beschrijving van de locatie en voordelen De Dubai Harbour Residences bevinden zich op een toplocatie in de levendige kustwijk Dubai Harbour, op de kruising van het iconische Palm Jumeirah en Bluewaters Island. Een nieuw gebouwde brug zal snelle en directe toegang bieden tot Sheikh Zayed Road, een snelweg die gemakkelijke toegang biedt tot de districten en bestemmingen van Dubai. Met de nabijheid van wereldberoemde attracties zoals de Burj Al Arab en Ain Dubai, zijn deze residenties perfect gepositioneerd voor connectiviteit. Dubai Harbour is een buitengewone wijk aan zee die een breed scala aan eet-, winkel-, horeca- en woonervaringen naadloos samenvoegt. Omgeven door open zeeën, is het een bestemming voor mensen met waardering voor natuur, maritieme verkenning en oceaanactiviteiten. De wijk heeft een speciale Yacht Club, Pier Club en de grootste jachthaven van de regio met uitgebreide aanlegfaciliteiten. Beloopbare paden verbinden vrije tijd, cultuur en de kust in deze zorgvuldig samengestelde wijk. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
8 385 001 €

0 Dubai

Betalingsplan 20% betaling bij boeking 60% betaling Tijdens de bouw 20% betaling bij oplevering Penthouse 3 slaapkamers AED 33,632,800 - AED 52,355,800 Penthouse 4 slaapkamers AED 53,667,800- AED 57,110,800 Algemene feiten over het project Deze op water geïnspireerde toren heeft 71 verdiepingen - elk lijkt op een unieke oceaangolf. Dit is het nieuwste hoofdstuk in Nakheel's ambitieuze visie voor een buitengewoon leven aan het water in Dubai. De statement-structuur is gebundeld in een reeks verticale meren, waaronder een verscheidenheid aan gemeenschappelijke zwembaden en een selectie van exclusieve privézwembaden. Verken uitgestrekte terrassen met glinsterende zwembaden en groen groen, kijk uit op een adembenemend uitzicht over de zee en het stadsbeeld en ontspan in heerlijk ruime huizen met uitstekende voorzieningen. De exclusieve collectie luxe appartementen en uitzonderlijke voorzieningensuite biedt bewoners een ultrachique, kosmopolitische levensstijl omringd door kunst en schoonheid. Zeer ruime interieurs leiden naar uitgestrekte terrassen verfraaid met weelderig groen en unieke privézwembaden. Bewonder een adembenemend uitzicht op Burj Al Arab, Burj Khalifa, Palm Jumeirah en Ain Dubai terwijl je ontspant en de frisse zeelucht inademt. Elk exclusief appartement heeft een panoramisch uitzicht van 180 of 360 graden. Afwerking en materialen Deze exclusieve collectie privéwoningen biedt een scala aan ruime indelingen en exclusieve functies. Keuken en apparatuur Uitgeruste keuken Inrichting Nee Beschrijving van de locatie en voordelen Como Residences is een onuitwisbare toevoeging aan een van 's werelds grootste kunstmatige eilanden. Palm Jumeirah verlegt de grenzen om het uiterste te bieden op het gebied van strandallure. Ontdek het toppunt van verfijnd leven aan het strand. Deze slanke, majestueuze toren torent boven Palm Jumeirah uit en past harmonieus in het wereldberoemde landschap van extravagante luxe resorts, high-end winkels, uitgaansgelegenheden en eersteklas eetgelegenheden. Van high-end winkelen tot glamoureuze evenementen in luxe strandclubs, het beste van Palm Jumeirah is binnen handbereik. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 610 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
2 119 177 €

0 Dubai

WaterWorld Real Estate is verheugd dit appartement met 3 slaapkamers in Marina Gate 2 aan te bieden - Amazing Full Marina View I Sea View. Marina Gate is een ontwikkeling van 3 torens door Select Group, gelegen bij de ingang van Dubai Marina. Details van de woning: - Verkoopprijs: AED 8,500,000/- - Grootte: 2,145.57 vierkante voet - 01 Reeksen Belangrijkste punten over de ontwikkeling • Ontwikkeld door Select Group (Select Group is de grootste particuliere ontwikkelaar in Dubai Marina en heeft meer dan 10 projecten in Dubai Marina voltooid) • Ontwikkeling van drie torens, elk zijn eigen afzonderlijke ontwikkeling. • Beste locatie in de jachthaven. • Hoge plafonds met vloerplafondramen • Keuze uit studio's, één, twee, drie slaapkamers, samen met jachthavenvilla's en duplex penthouses • Op loopafstand van metro- en tramstations • Twee niveaus van winkelruimte. Faciliteiten en voorzieningen • Zwembad en speelruimte voor kinderen • Overloopzwembad met temperatuurregeling met uitzicht op de jachthaven. • Recreatiegebied op twee niveaus met fitnessruimte met uitzicht op de jachthaven met aparte kleedkamers met stoom- en saunakamers • Squashbaan, paddle-tennisbaan en basketbalveld • Acht hogesnelheidsliften + servicelift met gecontroleerde toegang voor bewoners • Laadperron voor bewoners • Toegewijde conciërgediensten • Winkelfaciliteit op twee niveaus. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u contact opnemen met: Hakima ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 199 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
2 124 650 €

0 Dubai

WaterWorld Real Estate is verheugd dit appartement met 3 slaapkamers in Marina Gate 2 aan te bieden - Amazing Full Marina View I Sea View. Kenmerken van de woning: - Verkoopprijs: AED 8,500,000/- - Grootte: 2,145.57 vierkante voet - 01 Reeksen Marina Gate is een ontwikkeling van 3 torens door Select Group, gelegen bij de ingang van Dubai Marina. Met 3 hoogbouwtorens van elk 54 verdiepingen, 64 verdiepingen en 57 verdiepingen en met de derde toren met een Serviced Residence van Jumeirah Group, is Marina Gate van Select Group het meest prestigieuze project in Dubai Marina. Belangrijkste punten over de ontwikkeling • Ontwikkeld door Select Group (Select Group is de grootste particuliere ontwikkelaar in Dubai Marina en heeft meer dan 10 projecten in Dubai Marina voltooid) • Ontwikkeling van drie torens, elk zijn eigen afzonderlijke ontwikkeling. • Beste locatie in de jachthaven. • Hoge plafonds met vloerplafondramen • Keuze uit studio's, één, twee, drie slaapkamers, samen met jachthavenvilla's en duplex penthouses • Op loopafstand van metro- en tramstations • Twee niveaus van winkelruimte. Faciliteiten en voorzieningen • Zwembad en speelruimte voor kinderen • Overloopzwembad met temperatuurregeling met uitzicht op de jachthaven. • Recreatiegebied op twee niveaus met fitnessruimte met uitzicht op de jachthaven met aparte kleedkamers met stoom- en saunakamers • Squashbaan, paddle-tennisbaan en basketbalveld • Acht hogesnelheidsliften + servicelift met gecontroleerde toegang voor bewoners • Laadperron voor bewoners • Toegewijde conciërgediensten • Winkelfaciliteit op twee niveaus. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u contact opnemen met: Selim ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 199 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
25 287 675 €

0 Dubai

WaterWorld Real Estate is trots om dit luxe appartement met twee slaapkamers aan te bieden met een uitstekend volledig uitzicht op zee, blauw eiland en palmen voor alle kamers. Als een van de beste lay-outs van een slaapkamer met twee slaapkamers in Adres: JBR is het goed gelegen op een middelste verdieping, wat het aantrekkelijker maakt om van uw uitzicht te genieten Details van de woning: - Grootte: 1,166.59 vierkante voet - Volledig modern gemeubileerd - Volledig ingerichte keuken met keukenapparatuur van topkwaliteit - Uitstekende staat - 3 Badkamers - 1 eigen parkeerplaats - 24-uurs receptie beveiliging - Luxe 5-sterren service Voorzieningen: - Fitnessclub - Hotelvoorzieningen van wereldklasse - Business lounge, vergader- en evenementenfaciliteiten - Zwembad, fitnessruimte, sauna, conciërge en gastenservice Deze uitzonderlijke residentie biedt een harmonieuze mix van eigentijds design, comfort en ongeëvenaard gemak en biedt de perfecte oase voor het moderne leven. Het Address Residences Resort and Spa is een nieuwe ontwikkeling aan het strand die een hotel integreert dat wordt gebrandmerkt door premium luxe vijfsterrenhotels Address Hotels + Resorts, volledig uitgeruste appartementen en luxe residenties in een iconisch architectonisch wonder van 75 verdiepingen. Dit 310 meter hoge bouwwerk werd al snel een van de meest opvallende torens in JBR en de skyline van Dubai Marina. De bewoners genieten van een betoverend, ononderbroken uitzicht op de zee en het stadsbeeld van Dubai, naast andere voordelen, zoals directe toegang tot het strand, voorzieningen van wereldklasse en uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met: Mazhar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Dubai (VBB43245)
4 524 165 €

201340 Dubai

Dit prachtige appartement is gelegen in Residence World Trade Centre, DIFC in de Verenigde Arabische Emiraten. Het appartement beslaat 3.008 m² aan ruimte en beschikt over twee luxe kamers die passen bij prioriteiten en een heerlijk gevoel van ruimte en comfort geven. Het appartement heeft een luxueus en eigentijds design, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een high-end leven in het hart van Dubai. Naast het prachtige uitzicht dat kan worden genoten vanuit de grote ramen die uitkijken op de prachtige bezienswaardigheden van de stad, biedt het appartement alle moderne voorzieningen om een comfortabele en luxueuze woonervaring te garanderen. Onder de faciliteiten die beschikbaar zijn voor bewoners van de World Trade Centre Residence zijn prachtige zwembaden omgeven door tropische tuinen en comfortabele zitplaatsen, evenals fitnesscentra en uitstekende diensten. Dit appartement is de perfecte keuze voor liefhebbers van luxe en onderscheid in een van de meest prestigieuze buurten van Dubai. Meer weten?

279
contacteer
details
E-mail