Appartement te huur - Waregem

41 zoekertjes (1 - 20)
2 170 €

8790 Waregem

Gelegen vlakbij het centrum van Waregem met zicht op de Brug Vijvers vinden we op de 10e verdieping dit luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement met drie slaapkamers in residentie Ascot.Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten, lichtarmaturen, gordijnen, muggenwering, vloerverwarming en bediening van verlichting/verwarming/zonnewering via domotica. Geniet vanop het verwarmde winterterras van het magnifiek zicht op skyline van Waregem. Het appartement op de 10e verdieping heeft volgende indeling:Inkomhal met ingebouwde vestiairekast en apart toilet met handwasser. Leefruimte met open, volledig uitgeruste keuken (Smeg toestellen), handige berging vlakbij de keuken. Toegang tot het verwarmde winterterras via keuken en leefruimte. Drie slaapkamers waarvan de masterbedroom met dressing en aansluitende douchekamer (dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet) en twee slaapkamers met inbouwkasten. Badkamer met lavabomeubel. Ruime individuele ondergrondse kelderberging inbegrepen in de huurprijs.Ondergrondse autostaanplaats voorzien van laadpaal verplicht bij te huren, 80 EUR/mnd. Gemeenschappelijke kosten (provisie syndic) bedragen 150 EUR/mnd.Vrij en beschikbaar in overleg.Enkele troeven Magnifiek zicht vanop het verwarmde winterterras; Future-proof en energiezuinig; Verwarming met warmtepomp; Volledig instapklaar met luxueuze afwerking! Inclusief ruime kelderberging. Voor meer info of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
980 €

8790 Waregem

Gelegen vlakbij het centrum van Waregem met zicht op de Brug Vijvers en de Elindus Arena vinden we op de 10e verdieping dit luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement met één slaapkamer in residentie Ascot.Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten, lichtarmaturen, gordijnen, muggenwering, vloerverwarming en bediening van verlichting/verwarming via domotica. Geniet vanop uw terras van het magnifiek zicht op skyline van Waregem. Het appartement op de 10e verdieping heeft volgende indeling:Binnenkomst via de inkomhal met apart toilet (handwasser) en bergruimte, leefruimte met open en volledig uitgeruste keuken (Smeg toestellen). Via de nachthal naar de slaapkamer met aansluitende dressing en douchekamer (met lavabomeubel). De leefruimte en slaapkamer bieden toegang naar het ruime terras. Ruime individuele ondergrondse kelderberging inbegrepen in de huurprijs. Ondergrondse autostaanplaats voorzien van laadpaal verplicht bij te huren, 80 EUR/mnd. Gemeenschappelijke kosten (provisie syndic) bedragen 100 EUR/mnd.Vrij en beschikbaar in overleg.Enkele troeven Magnifiek zicht; Future-proof en energiezuinig; Verwarming met warmtepomp; Volledig instapklaar met luxueuze afwerking! Inclusief ruime kelderberging Voor meer info of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
980 €

8790 Waregem

Gelegen vlakbij het centrum van Waregem met zicht op de Brug Vijvers en de Elindus Arena vinden we op de 11e verdieping dit luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement met één slaapkamer in residentie Ascot.Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten, lichtarmaturen, gordijnen, muggenwering, vloerverwarming en bediening van verlichting/verwarming via domotica. Geniet vanop uw terras van het magnifiek zicht op skyline van Waregem. Door het lage E-peil (onder 30), vloerverwarming op geothermie en laadpaal bij de autostaanplaats woont u in een future-proof BEN appartement met een zeer laag energieverbruik. Het appartement op de 11e verdieping heeft volgende indeling:Binnenkomst via de inkomhal met apart toilet (handwasser), leefruimte met open, volledig uitgeruste keuken (Smeg toestellen) en zithoek. Handige berging vlakbij de keuken. Slaapkamer met inbouwkasten en aansluitende douchekamer (met lavabomeubel). De leefruimte en slaapkamer bieden toegang naar het ruime terras. Ondergrondse kelderberging inbegrepen in de huurprijs.Autostaanplaats met laadpaal 80 EUR/mnd.Gemeenschappelijke kosten (provisie syndic) bedragen 100 EUR/mnd.Vrij en beschikbaar in overleg.Enkele troeven Magnifiek zicht; Future-proof en energiezuinig; Volledig instapklaar met luxueuze afwerking; Ondergrondse berging en autostaanplaats met laadpaal. Voor meer info of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 23 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
1 990 €

8790 Waregem

Gelegen vlakbij het centrum van Waregem met zicht op de Brug Vijvers vinden we op de 11e verdieping dit luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement met drie slaapkamers in residentie Ascot.Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van inbouwkasten, lichtarmaturen, gordijnen, muggenwering, vloerverwarming en bediening van verlichting/verwarming/zonnewering via domotica. Geniet vanop ruime terras van het magnifiek zicht op skyline van Waregem.Het appartement op de 11e verdieping heeft volgende indeling:Inkomhal met ingebouwde vestiairekast en apart toilet met handwasser. Leefruimte met open, volledig uitgeruste keuken (Smeg toestellen), handige berging vlakbij de keuken. Ruim terras toegankelijk via keuken en leefruimte. Drie slaapkamers waarvan de masterbedroom met dressing en aansluitende douchekamer (dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet) en twee slaapkamers met inbouwkasten. Badkamer met lavabomeubel. Ondergrondse kelderberging inbegrepen in de huurprijs.Autostaanplaats met laadpaal 80 EUR/mnd.Gemeenschappelijke kosten (provisie syndic) bedragen 150 EUR/mnd.Vrij en beschikbaar in overleg.Enkele troeven Magnifiek zicht vanop het ruime terras, Future-proof en energiezuinig (E-peil 30), Verwarming met warmtepomp Volledig instapklaar met luxueuze afwerking; Ondergrondse berging en autostaanplaats/laadpaal. Voor meer info of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
650 €

8791 Beveren-Leie

Ontdek dit nieuwbouwappartement met één slaapkamer op de tweede verdieping van Residentie 't Hof van Commerce te Beveren-Leie, bestaande uit 11 appartementen. Deze is gelegen op wandelafstand van diverse handelaars, scholen en sportcentra. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 64.80 m² en is al volgt ingedeeld: inkomhal met vestiaireruimte, lichtrijke woonkamer met een gezellige eetplaats in combinatie met de open geïnstalleerde keuken (vaatwasmachine, dubbele spoelzone, inductiekookplaat, oven, inbouwkoelkast, etc.) met annex wasplaats/berging en toegang tot het balkon. Verder bevindt zich de nachthal met een apart toilet, één slaapkamer en een volledig ingerichte badkamer (inloopdouche, enkele wastafel en diverse opbergkasten). De inrit op de Deken de Bostraat geeft toegang tot de bewonerstoegang, garages en carports. De bijhorende garage dient gehuurd te worden aan 50 EUR/maand. Troeven: Gemeenschappelijke kosten 55 EUR/maand. | Instapklaar | Tweede verdieping| Gunstige ligging. Louis (BIV 517.545) organiseert voor dit appartement een Bordes-bezoekdag op zaterdag 6 juli 2024 tussen 10u en 12u, mits het maken van een afspraak via ### ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
750 €

8791 Beveren-Leie

Ontdek dit nieuwbouwappartement met twee slaapkamers op de tweede verdieping van Residentie 't Hof van Commerce te Beveren-Leie, bestaande uit 11 appartementen. Deze is gelegen op wandelafstand van diverse handelaars, scholen en sportcentra. Indeling: inkomhal met vestiaireruimte, lichtrijke woonkamer met een gezellige eetplaats in combinatie met de open geïnstalleerde keuken (vaatwasmachine, dubbele spoelzone, inductiekookplaat, oven, inbouwkoelkast, etc.) met annex wasplaats/berging en toegang tot het balkon. Verder bevindt zich de nachthal met een apart toilet, twee slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer (inloopdouche, enkele wastafel en diverse opbergkasten). De inrit op de Deken de Bostraat geeft toegang tot de bewonerstoegang, garages en carports. De bijhorende garage dient gehuurd te worden aan 50 EUR/maand. Troeven: Gemeenschappelijke kosten 55 EUR/maand. | Instapklaar | Tweede verdieping| Gunstige ligging. Louis (BIV 517.545) organiseert voor dit appartement een Bordes-bezoekdag op zaterdag 6 juli 2024 tussen 10u en 12u, mits het maken van een afspraak via ### ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
850 €

8790 Waregem

Dit gelijkvloers BEN-appartement (2021) is gelegen in hartje Sint-Eloois-Vijve en geniet van de nieuwste technieken in energiezuinig wonen. Door zijn uitstekende ligging ben je onmiddellijk nabij verschillende handelszaken, openbaar vervoer, scholen en invalswegen. Indeling: privé voordeur (geen gemeenschappelijke inkom) met aansluitend de inkomhal en apart toilet, lichtrijke leef -en eetruimte met leuk uitzicht op het terras, volledig ingerichte keuken (vaatwas, oven, frigo, kookplaat en dampkap) en ruime berging. Het appartement heeft toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en aansluiting wasmachine. Leuk terras achteraan. Autostaanplaats. TROEVEN: individuele zonnepanelen, vloerverwarming via warmtepomp, passieve koeling, regenwater, uitstekende ligging, GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN. Wenst u meer info over dit klassevol appartement, contacteer REALIMMO op ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 27 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 61 41 61
775 €

8790 Waregem

In het centrum van Waregem bevindt zich dit appartement met twee slaapkamers en aparte garagebox. Het appartement is op wandelafstand van de markt van Waregem en is vlakbij het station. Het appartement beschikt over een ruime leefruimte, een open keuken (ingericht met alle nodige toestellen, een ruim terras, twee slaapkamers, een grote bergruimte, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche. Syndic: 50,00 euro/maand beschikbaar 01/09/2024 Voorzieningen: - Lift aanwezig in het gebouw - Energiezuinig appartement - Garagebox inbegrepen in de huurprijs - Elektriciteit met dag- en nachttarief - Stadswater - CV op aardgas Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 40 22
745 €

8790 Waregem

Lichtrijk gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers én mooie tuin te Waregem Meer informatie of een bezoek? Contacteer ### of ### Dit gelijkvloers 2-slaapkamerappartement (2007) met terras en tuin is rustig gelegen te Waregem, in een doodlopende straat vlakbij het station, winkels, scholen en het stadscentrum. Indeling: Inkomhal met toilet, lichtrijke leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, badkamer (met bad, douche en lavabo) en wasplaats. Daarnaast beschikt het appartement over een ruimte privétuin met garage (met elektrische poort) en autostaanplaats. Troeven: - Energiezuinig (EPC label B) - Verwarming op aardgas - Zeer rustige ligging met tuin - Garage + autostaanplaats Huurprijs: €745 + € 50 gemeenschappelijke kosten per maand Huurwaarborg: 3 maanden Beschikbaar vanaf 1/10/2024 Nieuwsgierig? Plan vandaag nog een bezoek! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 227 08 90
800 €

8790 Waregem

Deze duplex te huur is voorzien van 2 slaapkamers en een ruime leefruimte. Daarnaast zijn er nog 2 terrasjes voorzien. Het appartement is gelegen in het centrum van Waregem en is makkelijk bereikbaar. Daarnaast werd het duplex appartement recent herschilderd. Indeling: Eerste etage: apart toilet, ruime leefruimte, open keuken (inductiekookplaat, combi-oven, vaatwas) berging, terras 1, terras 2 Tweede etage: slaapkamer 1, slaapkamer 2, apart toilet, badkamer (badkuip, inloopdouche) Inclusief ondergrondse garagebox en kelderberging Troeven: + duplex + ruime leefruimte + 2 terrassen + recent herschilderd + inclusief garagebox en kelderberging + gordijnen en armaturen + centrum Waregem De snelste manier om een bezoek te brengen aan deze woning? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website ### ) en je wordt gecontacteerd door onze makelaar. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Bij andere vragen kun je ons telefonisch contacteren via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 128 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 56 05
935 €

8790 Waregem

Instapklaar luxueus afgewerkt nieuwbouw BEN- appartement op de zevende verdieping in "Residentie Windsor", bestaande uit : inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, zeer lichtrijke living met aanpalend ruim terras met prachtig zicht, volledig uitgeruste open keuken met alle toestellen ( Inductie kookplaat, koelkast, combi oven, vaatwas, spoeltafel, ruime berging/wasplaats aan de keuken, badkamer met grote inloopdouche en lavabomeubel, 2 slaapkamers met aanpalend terras en grote kelderberging en 2 ondergrondse autostaanplaatsen op verdiep -1 ;- Luxueus en duurzaam afgewerkt modern appartement in hartje Waregem ;- Op wandelafstand van centrum en station Waregem ;- Instapklaar - Volledig geschilderd met kwaliteitsvolle verf ;- Appartement werd ook voorzien van zeer kwalitatieve gordijnen in de living en slaapkamers ; - Verwarming op aardgas met vloerverwarming en enkele radiatoren ;- Alle ruimtes zijn voorzien van moderne kwaliteitsvolle verlichtingsarmaturen ;- Zon georiënteerd terras met prachtig verzicht en zijdelings zicht op de stadionvijver en oefenterreinen Essevee ;- Op terras verlichting, kraantje met regenwater en stopcontact voorzien ;- 2 Ondergrondse autostaanplaatsen ;- Bijna energie neutraal appartement - dus ZEER LAGE ENERGIE KOSTEN !- Gelegen nabij alle belangrijke invalswegen ;- Syndic kosten: 60€ / maand ;- Vrij vanaf 01/08/2024 ;Voor meer info of een bezoek graag contact opnemen met ons kantoor te Waregem op nummer ### of op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 35 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 72 83 38
825 €

8790 Waregem

Dit ruim appartement te huur is recent gebouwd (2018) en heeft dus alle comfort. De woning heeft een leefruimte met een open keuken (+extra bergruimte). Daarnaast ook 3 slaapkamers, een ruime badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en bad. Tevens is er een carport + extra berging voorzien. Wasmachine & toilet zijn aangesloten op regenwater. Vaste kosten: ten laste van de verhuurder. Indeling: Inkomhal - leefruimte - open keuken - bergruimte bij keuken - hal - gastentoilet - 3 slaapkamers - badkamer - extra bergruimte - terras met klein tuintje. Troeven: - 3 slaapkamers - centrale, rustige ligging - afgesloten domein - ruim terras met klein tuintje - geen gemeenschappelijke kosten De snelste manier om een bezoek te brengen aan deze woning? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website ### ) en je wordt gecontacteerd door onze makelaar. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Bij andere vragen kun je ons telefonisch contacteren via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 115 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 56 05
715 €

8790 Waregem

Dit ruim APPARTEMENT op de 2de verdieping is gelegen in een rustige straat en op een boogscheut van het station te Waregem.Indeling:- Inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet- Ruime lichtrijke living met aanpalend terras- Uitgeruste keuken- Berging- Badkamer met douche, lavabomeubel en aansluiting wasmachine- 2 ruime slaapkamers - Grote ondergrondse garage ;- Centraal gelegen appartement op wandelafstand van station en centrum ;- Rustig gelegen doch groene omgeving ;- Instapklaar ;- Syndic: 60€/maand ;- Verbruik water en verwarming via syndicus ;- Vrij vanaf 01/10/2024 ;==> Voor een bezoekje, gelieve ons kantoor in Waregem te contacteren aub - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 72 83 38
650 €

8790 Waregem

Instapklaar gelijkvloers appartement gelegen te Waregem. Vlakbij scholen, winkels, station Waregem, de markt,... Indeling: leefruimte met open keuken (voorzien van alle toestellen), berging, gastentoilet, slaapkamer, badkamer (dubbele wastafel en inloopdouche), terras en inclusief een autostaanplaats achteraan de residentie. Beschikbaarheid: onmiddellijk Syndickosten: €50/maand Voor meer info of een bezoek: ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 68 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 388 53 53
625 €

8790 Waregem

Instapklaar dakappartement met inkom, wc, living met open keuken (volledig ingericht met o.a. vaatwas), berging, badkamer (dubbele lavabo, inloopdouche), 1 slaapkamer, 2e slaapkamer/bureau, zolder, carport inbegrepen voor 2 wagens! Beschikbaarheid: 1/07/2024 Syndickosten: €50/maand Voor meer info of een bezoek: ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 388 53 53
415 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Onmiddellijk beschikbare studio op gelijkvloers met dubbele beglazing en CV op aardgas, bestaande uit : leef- en slaapruimte samen met open keuken (elektrisch kookfornuis, dampkap, dubbele spoelbakken, keukenkasten), afzonderlijke badkamer met douche, wastafel en toilet, berging (via gemeenschappelijke inkomhall) met voorziening voor wasmachine. EPC label C (211kWh/m²).Huurprijs 415 euro/maand +15 euro/maand provisie voor gemeenschappelijke kosten.Mogelijkheid tot huren van een garage achteraan aan 60 euro/maand.Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, gelieve Christophe te contacteren (0497/66.19.41, ### ) Meer weten?

32 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 66 19 41
640 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Duplex-appartement op 2de en 3de verdieping van kleine residentie, bestaande uit : leefruimte met volledig ingerichte open keuken, badkamer met wastafel, ligbad en toilet, slaapkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich een ruime slaapkamer en achteraan het gebouw een ruime garage (22m²). Dubbele beglazing en CV op aardgas (met nieuwe hoogrendementsketel).EPC C-label (262 kWh/m²).Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, gelieve Christophe te contacteren (0497/66.19.41, ### ) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 73 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 66 19 41
845 €

8790 Waregem

Dit prachtig ruim appartement is gelegen op de derde verdieping en omvat : heel ruime inkomhal, lichtrijke living en open keuken met aansluitend zonneterras, 2 ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer (bad, douche, dubbele lavabomeubel), een berging en een ondergrondse autostaanplaats.Vrij op 1 september.Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, gelieve Christophe te bellen (0497/66.19.41) of mailen ( ### ). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 66 19 41
840 €

8790 Waregem

Residentie Pur Sang ligt in hartje Waregem en biedt alle luxe en comfort die een assistentiewoning kan verlangen. Met zijn uitstekend gekozen strategische locatie is voor elk wat wils op wandelafstand. De energiezuinige appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 74m² tot maar liefst 138m² en bezitten 1 tot 3 slaapkamers. Ze werden bijzonder kwalitatief afgewerkt met aangename privéterrassen, volledig uitgeruste keukens, aangepaste badkamers (volledig rolstoelleefbaar), een parking en kelderberging. Binnen de residentie zelf zijn er tal van troeven aanwezig zoals o.a. het restaurant waar u kan genieten van een heerlijke vers bereide maaltijd, een fitnessruimte, een wellness, een kapper- en wassalon, een schoonheidsinstituut, e.d.m. Ideaal voor 65 plussers die zelfstandig willen wonen of als investering (12% BTW + vrijstelling onroerende voorheffing). Appartement 0.04 heeft een bewoonbare oppervlakte van 75,40m² en een aangenaam noordoost georiënteerd terras van 20,02m² dat uitgeeft op de Molenstraat. Indeling: inkomhal met gastentoilet en gerieflijke berging, leefruimte met open geïnstalleerde keuken, alsook de ruime slaapkamer met annex volledig geïnstalleerde badkamer met toilet, open douche en wastafel. Er is steeds een kelderberging inbegrepen in de prijs, alsook de mogelijkheid tot het huren van een staanplaats. Er zijn nog diverse type appartementen beschikbaar. Prijs exclusief zorgpakket! Contacteer ons voor meer informatie over de andere type appartementen en/of een bezoek ter plaatse. Prijs exclusief zorgpakket ! Bordes Waregem ### ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 98 03 03
Gelijkvloers te huur Waregem (RBM65271)
845 €

8790 Waregem

Dit ruime appartement te huur bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over 3 slaapkamers. Het appartement is snel en makkelijk bereikbaar. De Markt van Waregem is op wandelafstand te bereiken. Indeling: leefruimte, open keuken, berging, apart toilet, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, terras, kelderberging Garagebox verplicht bij te huren: €50/maand Troeven: + gelijkvloers appartement + 3 slaapkamers + ruim appartement + centrum Waregem + bijhorende kelderberging en garagebox De snelste manier om een bezoek te brengen aan deze woning? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website ### ) en je wordt gecontacteerd door onze makelaar. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Bij andere vragen kun je ons telefonisch contacteren via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 105 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 60 56 05

### Huis te huur in Waregem

Als je overweegt om een huis te huren in Waregem, dan ben je op de juiste plek voor een mix van stedelijke voorzieningen en rustige woonwijken. Waregem is een gemeente van 44,5 km² met 38.266 inwoners, waarvan de meesten huiseigenaren zijn (73%). De omgeving is ideaal voor gezinnen dankzij de vele scholen en kinderdagverblijven in de buurt. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is bijna 43 jaar, wat zorgt voor een stabiele en volwassen gemeenschap. Het inkomen per inwoner bedraagt gemiddeld € 19.763 netto per jaar.

De huurmarkt in Waregem heeft op dit moment 8 huizen beschikbaar voor huurders. De gemiddelde huurprijs voor een huis is € 1.044 per maand, met prijzen variërend tussen € 810 en € 1.200 per maand. Deze variatie zorgt ervoor dat er opties zijn die passen bij verschillende budgetten en behoeften. Huizen in Waregem zijn doorgaans vrij ruim met gemiddeld zes kamers per woning, wat zeker aantrekkelijk is voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben voor hun kinderen of thuiskantoor.

Voorzieningen zoals supermarkten (Carrefour, LIDL, Colruyt) liggen op korte afstand van de meeste woonwijken. Wat betreft vervoer is Waregem uitstekend verbonden: de snelwegen A14/E17 en A17/E403 zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor je snel in grote steden zoals Gent en Kortrijk kunt zijn. Daarnaast zijn er verschillende treinstations zoals "Waregem" die goede verbindingen bieden naar omliggende steden. Het uitgebreide busnetwerk met lijnen zoals lijn 75 en lijn 81 zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot openbaar vervoer voor dagelijkse behoeften of uitstapjes naar nabijgelegen plaatsen.

Toon alles Toon minder