Appartement te huur - Zottegem

5 zoekertjes (1 - 5)
1 150 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Rustig en gunstig gelegen, instapklaar en zeer energiezuinig nieuwbouwappartement te Zottegem. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping (130m²) en omvat een ruime lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van alle modern comfort, apart toilet, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer, 3 slaapkamers en een terras aan de voorzijde. Tevens is het appartement voorzien van een dubbele private garage, zonnepanelen en regenwaterpomp. Beschikbaar vanaf 01/08/2024. De huurprijs: €1150/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK37528)
950 €

9620 Zottegem

Dit prachtig appartement van 1ste bewoning ligt in het centrum van Zottegem. Het kwaliteitsvolle appartement met lift bestaat uit een hal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met terras (9m²) en een open keuken, een berging, 2 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Extra troeven zijn de zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en het zonnige terras van 15m² aan de achterzijde van het gebouw. Dit energiezuinig appartement is onmiddellijk beschikbaar. De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand. Troeven *eerste bewoning *centrale ligging *zonnig ruim terras *heel energiezuinig *kwaliteitsvolle afwerking 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
Appartement te huur Zottegem (RBK30385)
700 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Gunstig gelegen, instapklaar, energiezuinig nieuwbouwappartement voorzien van alle modern comfort. Dit appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en omvat een inkomhal, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van kookplaat, dampkap, inbouw koelkast, vaatwasser en combi-oven, 1 slaapkamer, ingerichte badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Tevens is er een terras aanwezig en 1 ondergrondse autostaanplaats. Een extra troef is de rustige ligging. De huurprijs: €700/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/08/2024 (of bespreekbaar) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK07686)
750 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Zeer gunstig gelegen en instapklaar appartement (recent volledig geschilderd) te Zottegem. Het appartement (92m²) bevindt zich op de 2de verdieping en omvat een inkomhal, apart toilet, lichtrijke woonkamer met nieuwe video-parlofoon, ingerichte keuken uitgerust met kookplaat, dampkap, inbouw koelkast en oven, ingerichte badkamer voorzien van bad - douchecombinatie, 2 slaapkamers en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Aan de achterzijde bevindt zich een terras. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een private garagebox. De verwarming is elektrisch. De huurprijs: €750/maand + €65,00 gemeenschappelijke kosten per maand + €75/maand garagebox. Onmiddellijk beschikbaar. Het gebouw is voorzien van een lift. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK07684)
585 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. In het centrum van Zottegem vinden we dit verzorgd, instapklaar appartement op de derde verdieping.Het appartement omvat een inkomhal, woonkamer met geïntegreerde keuken, 1 slaapkamer, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, ingerichte badkamer en klein terrasje aan achterzijde. Tevens is er een private kelder aanwezig. De verwarming is op aardgas en in het gebouw is een lift aanwezig. Bruikbare vloeroppervlakte: 59 m².Huurprijs: €585/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/05/2024. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 69 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Zottegem (9620) + Deelgemeenten.

875 €

9630 Zwalm

Centraal gelegen energiezuinig appartement gelegen op de verbindsweg tussen Zottegem en Gent. Kwalitatief afgewerkt met alle comfort en bestaande uit inkomhal, vaste trap naar bovenverdiep waar zich leefruimte en slaapgedeelte situeren. Leefruimte beschikt over een ingerichte open keuken. Nachthal voorzien van bezoekerstoilet, drie ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en vaste trap naar tweede verdiep dienstig als stockageruimte. Klein balkon vooraan gelegen. Géén syndickost. Géén lift aanwezig. Beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Voor meer info of een bezoek bel Thomas op ### of mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 72 13 00
2 200 €

9550 Herzele

"ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak enige bezoekdag ENKEL telefonisch via Anneleen Waeremoes op 0472/ 22. 25. 22 , meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. Deze luxueuze penthouse vinden we terug in Herzele, te Hoogstraat 152B. Indeling: Via de centrale inkomhal van het gebouw, komen we boven terecht in de penthouse. Enerzijds hebben we de prachtige en lichtrijke woon-/eetkamer met de moderne, volledig ingerichte open keuken. Van hieruit hebben we ook toegang tot het overdekt terras. De nachthal leidt ons naar de 3 slaapkamers waarover de penthouse beschikt. Ook is er nog de sublieme badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens een handige berg-/wasruimte voorzien. Bij de penthouse hoort eveneens een autostaanplaats. De penthouse kan samen met het onderliggend magazijn verhuurd worden. Het betreft een magazijn van circa 300m2 met sectionale te vergrendelen poort. Toegankelijk via een privatieve weg. Het magazijn wordt verhuurd onder BTW. Deze penthouse en magazijn zijn ABSOLUTE TOPPERS. Centraal gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 8km van de autosnelweg. G-score: A / P-score: A. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 207 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 99 99 90
950 €

9550 Herzele

"ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak enige bezoekdag ENKEL telefonisch via Anneleen Waeremoes op 0472/ 22. 25. 22 , meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. Deze luxueuze penthouse vinden we terug in Herzele, te Hoogstraat 152. Indeling: Via de centrale inkomhal van het gebouw, komen we boven terecht in de penthouse. Enerzijds hebben we de prachtige en lichtrijke woon-/eetkamer met de moderne, volledig ingerichte open keuken. Van hieruit hebben we ook toegang tot het overdekt terras. De nachthal leidt ons naar de 3 slaapkamers waarover de penthouse beschikt. Ook is er nog de sublieme badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens een handige berg-/wasruimte voorzien. Bij de penthouse hoort eveneens een autostaanplaats. Deze penthouse is een ABSOLUTE TOPPER. Centraal gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 8km van de autosnelweg. G-score: A / P-score: A. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 207 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 99 99 90
840 €

9550 Herzele

Op de grens tussen Herzele en Sint-Lievens-Houtem vinden we deze recent gebouwde assistentiewoningen terug. De residentie JFK biedt gelegenheid voor verschillende wooneenheden en de flats bestaan uit 1 of 2 slaapkamers. De assistentiewoning zelf omvat een woonkamer met open keuken welke is uitgerust met een keramische kookplaat, frigo met vriesvak, oven of combi-oven, vaatwasser en heel wat opbergruimte. Er is een lichtrijke leefruimte en aanpalend één of twee slaapkamers met bijhorende badkamer. In de inkomhal bevindt zich ook een ruime berging. De flat heeft een fijne buitenruimte bestaande uit een terras en aangrenzende tuin. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke ruimte en er is heel wat parkeergelegenheid voorzien net voor het gebouw. In de assistentiewoning wordt gebruik gemaakt van centrale verwarming op aardgas. Er is een zeer gunstig EPC aanwezig. Onmiddellijk beschikbaar. Dagprijs vanaf 28,00 euro/dag. exclusief nutsvoorzieningen en huisvuilverwerking. Wenst u meer info of wil u graag een bezoek ter plaatse; contacteer ons via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
650 €

9570 Lierde

Lierde: Ruim 1 slaapkamer appartement, gelegen op de dakverdieping van een klein gebouw. Dit appartement werd als volgt ingedeeld: Inkomhal, apart toilet, woonkamer met open geïnstalleerde keuken, badkamer met lavabo en douche in bad, slaapkamer en bureau. Staanplaats inclusief! Het station van Lierde, alsook verschillende andere faciliteiten (restaurants, apotheek, slager, etc.) bevinden zich in de nabije ligging. EPC B. 10 euro gemeenschappelijke kosten. Onmiddellijk beschikbaar! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 532 22 57
940 €

9570 Lierde

Dit nieuwbouwappartement (penthouse) is gelegen op de 2e verdieping in een kleinschalig gebouw. Het biedt een zonnige eetplaats, ruime keuken, woonkamer, nachthall, badkamer en 2 slaapkamers. Verder is er ook een ruim terras (met Zuid-West oriëntatie), een staanplaats en een afgesloten garagebox beschikbaar. Meerdere zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem, hoogrendementsbeglazing, regenwater voor o.a. toiletten, lift,.. zijn slechts enkele van zijn troeven! Deze is goed gelegen, dit landelijk en toch centraal, nabij slagerij & bakker, op slechts 3km van Station/centrum Geraardsbergen of Lierde. Dankzij de recente schilderwerken, de geplaatste verlichtingsarmaturen en raamdecoratie (moet nog geplaatst worden) is deze topper helemaal instapklaar. Het E-peil is voorzien op E33 (max.) E35, maar attest is nog in afwerking. Beschikbaar vanaf 01/06/2024. Huurprijs: € 940 + € 50 lasten. Bel ### of neem contact via ### voor meer informatie en/of een bezichtiging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 17 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 23 53 83
Appartement te huur Herzele (RBK29209)
680 €

9550 Herzele

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Appartement op 1ste verdieping omvat inkomhal, woonkamer met open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, bergruimte, apart toilet, badkamer met ligbad en badkamermeubel. Uitstekende ligging op de markt van Herzele. Huurprijs €680/maand + € 20 vaste kosten. Beschikbaar vanaf 01/06/2024 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
750 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Welkom in Sint-Lievens-Houtem waar we op de bovenste verdieping dit ruime appartement terugvinden! Het appartement is ideaal gelegen op het marktplein in aanwezigheid van winkels, scholen, openbaar vervoer,...Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met open geïnstalleerde keuken, berging, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer.Tot slot is er ook een zonnig terras aanwezig.750 euro + 15 euro per maand Aarzel niet om ons te contacteren! Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 21 21 21
Appartement te huur Nederbrakel (RBJ86573)
625 €

9660 Nederbrakel

Dit gezellig en praktisch appartement in het centrum van Brakel omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken (koelkast, kookplaat; dampkap, oven, vaatwasser, spoeltafel), een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, apart toilet, 2 slaapkamers, een kelderberging, eigen overloop met bergkast en een tuin. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is goed geïsoleerd: EPC 167 kWh/m²jaar - LABEL B. Het gebouw heeft geen lift. Parkeren kan steeds aan of in de korte nabijheid van het appartement. Het appartement is vrij vanaf 01/05/2024 (of eventueel vroeger). Bijkomende kosten per maand: €125,00 voor kosten gemeenschappelijk delen, verwarming (inbegrepen!) en warm water (inbegrepen!). Voor meer informatie of voor een bezoek gelieve contact op te nemen via telefoon op het nummer ### of via e-mail ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 279 38 10
975 €

1790 Affligem

BEZOEK PLANNEN? VUL HET FORMULIER IN OP ONZE WEBSITE EN U WORDT GECONTACTEERD / PLANIFIER UNE VISITE? REMPLISSEZ LE FORMULAIRE SUR NOTRE SITE WEB ET VOUS SEREZ CONTACTÉ | VASTIMA.BE > HUREN > IK WENS EEN BEZOEKWenst u een leefappartement met een hoogwaardige afwerking, centraal gelegen en direct bewoonbaar? Dan mag u deze unieke kans niet aan u laten voorbijgaan.Het appartement bestaat uit een open leefruimte met geïnstalleerde keuken (alle toestellen aanwezig), binnen- en buitenberging, terras aan voor- en achterzijde, 3 slaapkamers, badkamer met badkamermeubel en inloopdouche, zolder, 2 aparte toiletten en 2 autostaanplaatsen.Voldoet aan alle hedendaagse eisen – vloerverwarming / 3 dubbel glas / CV op aardgas / EPC – 39 kWh (A-Label) en zonnepanelen (beperkte energiefactuur).Pluspunten: Veluxverduistering en lichtarmaturen aanwezig, kleinschalig gebouw, interessante locatie en aparte nutsvoorzieningen! Provisie gemeenschappelijke lasten 15,00 euro/maand.Dit nieuwbouwappartement is een droom voor elke bewoner!BEZOEK PLANNEN? VUL HET FORMULIER IN OP ONZE WEBSITE EN U WORDT GECONTACTEERD / PLANIFIER UNE VISITE? REMPLISSEZ LE FORMULAIRE SUR NOTRE SITE WEB ET VOUS SEREZ CONTACTÉ | VASTIMA.BE > HUREN > IK WENS EEN BEZOEK Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 140 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 69 30 78
1 650 €

9000 Gent

Luxueus duplex appartement in het centrum van de stad met meerdere buitenruimtes.Voor bezoekaanvragen: ### Gelegen op de tweede en derde verdieping met zicht op het water en de Oude Beestenmarkt, bevindt zich dit lichtrijk tweeslaapkamer-appartement omgeven door een panoramisch zicht.Deze penthouse biedt een uitzonderlijk ruimtelijk gevoel en kent een hoge afwerkingsgraad.Het appartement heeft centraal een open keuken en is volledig voorzien van ingebouwde kasten, ingewerkte bureau en logeerkamer naar de hand van Element Architecten & Descamps Interiors.Bovendien zorgt de vloerverwarming voor een energiezuinig geheel.Mogelijkheid tot het huren van een staanplaats.Ideaal voor wie op zoek is naar een uniek en lichtrijk duplex appartement met hoogwaardige afwerking en meerdere buitenruimtes.Huur € 1650/mndMaandelijkse kosten € 100/mndOnmiddellijk beschikbaarDomicilie verplicht Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 117 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 70 47
675 €

9400 Ninove

BEZOEKAANVRAGEN ENKEL VIA MAIL. KIJKDAG WOE. 29 MEI ENKEL OP AFSPRAAK. STUUR EEN MAIL NAAR ### MET VERMELDING VAN UW GSM NUMMER EN U WORDT GECONTACTEERD. Modern appartement te huur, gelegen op een centrale ligging te Ninove. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe nabijheid. Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal met toilet, een ruime leefruimte met open compleet ingerichte keuken, één slaapkamer, een ingerichte badkamer en een leuk terras aan de voorzijde van het gebouw. IN DE HUURPRIJS IS EEN ACHTERGELEGEN GARAGEBOX BEGREPEN. De maandelijkse huurprijs bedraagt 675 euro + 70 euro ( gemeenschappelijke kosten). Afzonderlijke meters elektriciteit, water en gas. Lift aanwezig. BESCHIKBAAR VANAF 01 JULI 2024. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 80 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
790 €

9800 Petegem

Deze energiezuinige duplex is zeer centraal gelegen te Deinze, op wandelafstand van het centrum, shoppingcentra,... in combinatie met een goede bereikbaarheid richting E17. Het appartement bestaat op de eerste verdieping uit een inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, terras, berging, slaapkamer met aansluitend douchekamer. De tweede verdieping bereikt u via de trap en bestaat uit een nachthal, de tweede slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad. Extra troeven: ramen zijn voorzien met superisolerende beglazing, ventilatiesysteem, energiezuinig, centrale verwarming en instapklaar. 1 autostaanplaats bij te huren aan 35/maand Provisie voor de gemeenschappelijke kosten: 75/maand. Indien u meer informatie of een plaatsbezoek wenst, contacteer ons via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 380 09 74
735 €

9000 Gent

Deze lichtrijke studio is gelegen op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. De studio bevindt zich op de 3de verdieping (zonder lift) van het gebouw. U komt binnen in de lichtrijke eet- en leefruimte (19m²) met inpandig terras van 4,2m². De keuken is volledig geinstalleerd en voorzien van een vitro-keramische kookplaat, ingebouwde ijskast met vriesvak, combi-oven, vaatwas en spoelbak. Bijkomend is er een berging met aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de leefruimte kan u de slaaphoek van (10m²) betreden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw aanwezig. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 30 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 00 78