Appartement te huur - Zottegem

7 zoekertjes (1 - 7)
700 €

9620 Zottegem

Eerste bezoekdag volzet! Wenst u op de wachtlijst te staan? Stuur een e-mail naar ### . Op wandelafstand van het station en het centrum van Zottegem situeert zich dit 2-slaapkamer appartement. Via de inkomhal komt u de lichtrijke leefruimte binnen met een geïnstalleerde keuken en een overdekt terrasje van 4m². Verder zijn er 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, berging voor wasmachine/droogkast en een gastentoilet. Tevens is er een extra berging in de kelderruimte. De gemeenschappelijke kosten bedragen 30euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/08/2024. Mis deze kans niet en plan nu een bezoek in! Troeven *centrum Zottegem *overdekt terras *2 ruime slaapkamers *kelderberging 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone :neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 82 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 86 23 89
725 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Dit appartement (instapklaar) op de 1ste verdieping (89m²) bevindt zich in een kleinschalige appartementsblok nabij het centrum van Zottegem. Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, woonkamer, keuken, bergruimte, 2 slaapkamers en een badkamer. Achteraan is een terras voorzien. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een private garagebox €65/maand. De huurprijs bedraagt €725/maand + €65 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/09/2024 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 89 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK69735)
950 €

9620 Zottegem

Dit prachtig appartement van 1ste bewoning ligt in het centrum van Zottegem. Het kwaliteitsvolle appartement, met lift, bestaat uit een hal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met terras (9m²) en een open keuken, een berging, 2 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Extra troeven zijn de zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en het zonnige terras van 15m² aan de achterzijde van het gebouw. Dit energiezuinig appartement is onmiddellijk beschikbaar en instapklaar (verlichting en gordijnen zijn voorzien). De gemeenschappelijke kosten bedragen 30,00 euro per maand. Troeven *eerste bewoning *centrale ligging *zonnig ruim terras *heel energiezuinig *kwaliteitsvolle afwerking 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 72 14 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
Appartement te huur Zottegem (RWC35133)
650 €

9620 Zottegem

ENERGIELABEL A. Lage-energieappartement op goede ligging in nabijheid van station, stadscentrum, winkelcentra, sportinfrastructuur... Ultra lage kosten en verbruik. Indeling : inkom, hal, living met open keuken, 2 slaapkamers badkamer, en terras. Ruim appartement en hedendaagse inrichting. Lift aanwezig. Parkeermogelijkheid. Te huur vanaf 01/07/24. Enkel voor ernstige kandidaten. Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 79 16 43
Appartement te huur Zottegem (RBK43422)
1 150 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Rustig en gunstig gelegen, instapklaar en zeer energiezuinig nieuwbouwappartement te Zottegem. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping (130m²) en omvat een ruime lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van alle modern comfort, apart toilet, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer, 3 slaapkamers en een terras aan de voorzijde. Tevens is het appartement voorzien van een dubbele private garage, zonnepanelen en regenwaterpomp. Beschikbaar vanaf 01/08/2024. De huurprijs: €1150/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RBK30385)
700 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Gunstig gelegen, instapklaar, energiezuinig nieuwbouwappartement voorzien van alle modern comfort. Dit appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en omvat een inkomhal, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, lichtrijke woonkamer met geïntegreerde keuken voorzien van kookplaat, dampkap, inbouw koelkast, vaatwasser en combi-oven, 1 slaapkamer, ingerichte badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Tevens is er een terras aanwezig en 1 ondergrondse autostaanplaats. Een extra troef is de rustige ligging. De huurprijs: €700/maand + €50 gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/08/2024 (of bespreekbaar) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
Appartement te huur Zottegem (RWC34584)
650 €

9620 Zottegem

ENERGIELABEL A. Lage-energieappartement op goede ligging in nabijheid van station, stadscentrum, winkelcentra, sportinfrastructuur... Ultra lage kosten en verbruik. Indeling : inkom, hal, living met open keuken, 2 slaapkamers badkamer, en terras. Ruim appartement en hedendaagse inrichting. Lift aanwezig. Parkeermogelijkheid. Te huur vanaf 01/07/24. Enkel voor ernstige kandidaten. Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 79 16 43

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Zottegem (9620) + Deelgemeenten.

850 €

9550 Herzele

- Bezoeken enkel op afspraak - Ontdek dit gelijkvloers BEN (bijna-energieneutraal) appartement met groenzicht en zonnig terras. Dit nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van het centrum van Herzele en alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer,...) is uitstekend georiënteerd en beschikt over een gemeenschappelijke parktuin. Het appartement heeft volgende indeling; inkomhal met apart toilet, wasplaats en technische ruimte. Via de hal komt u in de open lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste keuken & eiland. Aansluitend een ruim terras, deels overdekt. Verder nog 2 slaapkamers en een badkamer met inloop(regen)douche en lavabomeubel met spiegelkast. Het appartement beschikt over eigen zonnepanelen, een eigen ventilatiesysteem (type D) met warmterecuperatie en een eigen warmtepomp voor vloerverwarming en warm water, wat het energieverbruik tot een minimum zal beperken. Het appartement staat proper geverfd en alle raamdecoratie en lichtarmaturen zijn al voorzien. Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats met laadpaal aan € 50/m. Maandelijkse lasten bedragen € 50/m. Er is een lift aanwezig in het gebouw dat ook toegang geeft tot de gemeenschappelijke fietsenberging. Beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatse, contacteer ons via ### of via ### Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
650 €

9550 Herzele

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Gunstig gelegen, gelijkvloers appartement bestaande uit een inkomhal, apart toilet, woonkamer, ingerichte keuken, 1 slaapkamer, badkamer en bergruimte. Tevens is er een private garage inbegrepen in de huurprijs. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 67 m². Onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs: €650/maand. Parkeergelegenheid voorzien aan het appartementsgebouw. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 67 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
750 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Welkom in Sint-Lievens-Houtem waar we op de bovenste verdieping dit ruime appartement terugvinden! Het appartement is ideaal gelegen op het marktplein in aanwezigheid van winkels, scholen, openbaar vervoer,...Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met open geïnstalleerde keuken, berging, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer.Tot slot is er ook een zonnig terras aanwezig.750 euro + 15 euro per maand Aarzel niet om ons te contacteren! Bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 21 21 21
840 €

9550 Herzele

Op de grens tussen Herzele en Sint-Lievens-Houtem vinden we deze recent gebouwde assistentiewoningen terug. De residentie JFK biedt gelegenheid voor verschillende wooneenheden en de flats bestaan uit 1 of 2 slaapkamers. De assistentiewoning zelf omvat een woonkamer met open keuken welke is uitgerust met een keramische kookplaat, frigo met vriesvak, oven of combi-oven, vaatwasser en heel wat opbergruimte. Er is een lichtrijke leefruimte en aanpalend één of twee slaapkamers met bijhorende badkamer. In de inkomhal bevindt zich ook een ruime berging. De flat heeft een fijne buitenruimte bestaande uit een terras en aangrenzende tuin. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke ruimte en er is heel wat parkeergelegenheid voorzien net voor het gebouw. In de assistentiewoning wordt gebruik gemaakt van centrale verwarming op aardgas. Er is een zeer gunstig EPC aanwezig. Onmiddellijk beschikbaar. Dagprijs vanaf 28,00 euro/dag. exclusief nutsvoorzieningen en huisvuilverwerking. Wenst u meer info of wil u graag een bezoek ter plaatse; contacteer ons via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 89 99 66
Appartement te huur Zwalm (RBJ31922)
875 €

9630 Zwalm

Centraal gelegen energiezuinig appartement gelegen op de verbindsweg tussen Zottegem en Gent. Kwalitatief afgewerkt met alle comfort en bestaande uit inkomhal, vaste trap naar bovenverdiep waar zich leefruimte en slaapgedeelte situeren. Leefruimte beschikt over een ingerichte open keuken. Nachthal voorzien van bezoekerstoilet, drie ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en vaste trap naar tweede verdiep dienstig als stockageruimte. Klein balkon vooraan gelegen. Géén syndickost. Géén lift aanwezig. Beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Voor meer info of een bezoek bel Thomas op ### of mail naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 72 13 00
Penthouse te huur Lierde (RBK62128)
950 €

9570 Lierde

WOENSDAG 5/6 1STE BEZOEKDAG OP AFSPRAAK. BEL ### Prachtige penthouse van 100m² met 2 ruime terrassen, garage, staanplaats en lift. Gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen met uitzicht op de Kartuizersite bevindt zich deze prachtige kleinschalige residentie bestaande uit 6 luxueus afgewerkte appartementen. Volledig zuid georiënteerd, zeer energiezuinig en hoogwaardige afwerking! Via de inkomhal komen we in de ruime leefruimte van 49 m² met veel lichtinval! Open ingerichte keuken met inductie kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine. Twee ruime bergingen van 4m² en 11m² met ingebouwde kast. Er zijn twee slaapkamers 16m² met ingebouwde kast en 9m². Badkamer met dubbel lavabomeubel, douche en toilet. Apart toilet. Vloerverwarming op aardgas. Aluminium zwarte verzonken raamprofielen Reynaert. Individuele zonnepanelen. Regenwater op terras, elke verdieping en in technische ruimte. Topper! Wenst u een bezoekje bel ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 33 m² Terras 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 328 90 08
950 €

9550 Herzele

Bezoekmoment volzet "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak enige bezoekdag ENKEL telefonisch via Anneleen Waeremoes op 0472/ 22. 25. 22 , meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. Deze luxueuze penthouse vinden we terug in Herzele, te Hoogstraat 152. Indeling: Via de centrale inkomhal van het gebouw, komen we boven terecht in de penthouse. Enerzijds hebben we de prachtige en lichtrijke woon-/eetkamer met de moderne, volledig ingerichte open keuken. Van hieruit hebben we ook toegang tot het overdekt terras. De nachthal leidt ons naar de 3 slaapkamers waarover de penthouse beschikt. Ook is er nog de sublieme badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens een handige berg-/wasruimte voorzien. Bij de penthouse hoort eveneens een autostaanplaats. Deze penthouse is een ABSOLUTE TOPPER. Centraal gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 8km van de autosnelweg. G-score: A / P-score: A. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 207 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 99 99 90
Appartement te huur Nederbrakel (RBJ86573)
625 €

9660 Nederbrakel

Dit gezellig en praktisch appartement in het centrum van Brakel omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken (koelkast, kookplaat; dampkap, oven, vaatwasser, spoeltafel), een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, apart toilet, 2 slaapkamers, een kelderberging, eigen overloop met bergkast en een tuin. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is goed geïsoleerd: EPC 167 kWh/m²jaar - LABEL B. Het gebouw heeft geen lift. Parkeren kan steeds aan of in de korte nabijheid van het appartement. Het appartement is vrij vanaf 01/05/2024 (of eventueel vroeger). Bijkomende kosten per maand: €125,00 voor kosten gemeenschappelijk delen, verwarming (inbegrepen!) en warm water (inbegrepen!). Voor meer informatie of voor een bezoek gelieve contact op te nemen via telefoon op het nummer ### of via e-mail ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 279 38 10
800 €

9750 Kruisem

Dit energiezuinige (E-peil <20), splinternieuw gelijkvloers-appartement is rustig gelegen in hartje Zingem. De aangename, moderne leefruimte met open keuken geeft eveneens toegang aan een ruim terras en bijpassende, eigen tuin. Binnen vinden we naast de grote slaapkamer een afzonderlijke badkamer, en een afzonderlijk gastentoilet terug. Achter de leefruimte bevindt zich eveneens een bijkomende berging. Bij dit appartement hoort bovendien een eigen privatieve ondergrondse parkeerplaats, evenals een persoonlijke kelder-berging. Collectieve verwarming met warmtepomp (incl. zonnepanelen). Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 86 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 380 24 74
700 €

9688 Schorisse

Gelegen in het pittoreske dorp van Bassevelde, bevindt zich dit 1-slaapkamer duplex appartement. Het is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele woonruimte in een rustige omgeving. Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een charmante inkomhal met gastentoilet. Het beschikt over een lichtrijke leefruimte met raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Deze ruimte sluit naadloos aan op de keuken, waardoor het een ideale plek is voor zowel ontspanning als het koken van heerlijke maaltijden. Direct naast de keuken bevindt zich de badkamer, die uitgerust is met alle nodige voorzieningen voor uw comfort. Via de badkamer kan u het zonnig terras betreden. Een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht en te ontspannen na een lange dag. Met de trap naar boven bereikt u de slaapkamer. Er zijn verder geen gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar: vanaf 1 augustus Troeven: *lichtrijk *geen gemeenschappelijke kosten *zonnig terras *centrum Bassevelde 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed:neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit:neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen:neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 62 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 68 00
700 €

7911 Oeudeghien

Ce superbe appartement au coeur du village d'Oeudeghien est composé comme suit : un hall d'entrée, une cuisine équipée (taques ; hotte ; four ; micro-onde ; lave-vaisselle) ouverte sur le séjour, une spacieuse chambre, une salle de bain (raccordement machine à laver et sèche linge) et une cave. Jardin commun. L'appartement est libre le 1 septembre 2024. Loyer : 700€/mois. Charges communes : 64€/mois (eau privative, entretien de la chaudière et entretien du jardin). Etat des lieux d'entrée : 130€. Si vous avez des questions ou si vous souhaitez programmer une visite, n'hésitez pas à nous contacter à ### ou au ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 68 33 30 53
415 €

9000 Gent

STUDENTENKAMER!!!Verzorgde kamer in hartje Gent voor studenten (13m²), deels gemeubeld. Voorzien van bed, bureau en kleerkast.Gemeenschappelijke keuken en sanitaire ruimte. Volledig vernieuwde gemeenschappelijke delen. Ramen vernieuwd met hoogrendementsbeglazing en verwarming met hoogrendementsketel op aardgas. Bijkomende extra kosten: 130€ vaste kosten (verbruik water, elektriciteit, internet, poetsen gemene delen, enz...) en 20€ provisie voor verwarming op kamer. Beschikbaar vanaf 1 september 2023Bezoekmoment: Woensdag 19/06/2024 van 17:15 uur tot 17:45 uur!Voor een bezoek bel Katrien op ### of mail ### . Meer weten?

13
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 59 50 10
800 €

9300 Aalst

Dit appartement is gelegen in een gloednieuwe woonbuurt vlakbij het centrum van Aalst (500 m van station Aalst). De autoluwe pleinen en kindvriendelijke leefstraten vormen de ideale ontmoetingsplaats voor u en uw buren. Fietsers en voetgangers komen op de eerste plaats en toch is het appartement steeds vlot bereikbaar (ondergrondse autostaanplaats en fietsenberging inbegrepen in prijs). Het appartement omvat een inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, berging, twee slaapkamers, een badkamer en een terras. Algemene kosten: €70 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 70 23 67

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Zottegem (9620) + Deelgemeenten

**Appartement te huur in Zottegem**

Het aanbod van 6 appartementen te huur in Zottegem varieert qua prijs tussen €585 en €950 per maand, waardoor het toegankelijk is voor diverse huurders, van jonge professionals tot kleine gezinnen. Deze appartementen bieden een praktische oplossing voor hen die een flexibele levensstijl nastreven zonder de verplichting van een hypotheek.

Gelegen in een gemeenschap waar 78% van de inwoners eigenaar is van hun woning, bieden deze huurappartementen een unieke kans om deel uit te maken van een stabiele en betrokken buurt. Met geregelde busverbindingen en nabije scholen en winkels is alles binnen handbereik wat dagelijkse bezigheden vergemakkelijkt.

Tot slot, Zottegem’s rijke culturele landschap en actieve lokale economie bieden volop kansen voor sociale en professionele engagement. Met activiteiten en faciliteiten die aansluiten bij uiteenlopende interesses en behoeften, vormt huren in Zottegem een aantrekkelijke optie voor velen die op zoek zijn naar kwaliteit van leven in een dynamische omgeving.

Toon alles Toon minder