Grond te koop - Zottegem

23 zoekertjes (1 - 20)
189 000 €

9620 Zottegem

Breed perceel bouwgrond (23,5m) voor het optrekken van een open bebouwing. Gunstige bouwvoorschriften voor het optrekken van een ruime woonst met 2 bouwlagen. Bouwvoorschriften te bekomen via ons kantoor. Voor meer inlichtingen of een afspraak, contacteer Veronique ### Meer weten?

582 23 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 483 67 65 79
185 000 €

9620 Elene

TROEVEN - Gelegen nabij een oase van groen & recreatie; - Geschikt voor Open Bebouwing; - Geen bouwverplichting; LIGGING Deze ruime bouwgrond geschikt voor een open bebouwing is gelegen te Zottegem (Grotenberge) en dit in een landelijke groene omgeving. De plaatselijke school, het Kasteeldomein Breivelde, de Bevegemse Vijvers en het Speelbos Zottegem bevinden zich allemaal in de buurt, waardoor recreatiemogelijkheden gemakkelijk toegankelijk zijn. Deze bouwgrond biedt dus een ideale locatie voor wie op zoek is naar rust en natuur, maar toch dicht bij voorzieningen en recreatie wil zijn. BESCHRIJVING De bouwgrond is uitermate geschikt voor een open bebouwing, waarbij u achteraan kan genieten van een aangename tuin met landelijk uitzicht. Verder is er geen bouwverplichting aanwezig en kent de grond een oppervlakte van 743 vierkante meter. De breedte aan de straatzijde van het perceel is ongeveer 29,47 m en de diepte van het perceel is ongeveer 36,64 m. Kortom, heeft u altijd al gedroomd om uw eigen droomwoning te bouwen in deze regio, grijp dan nu deze unieke kans! Voor meer info en/of een bezoek contacteer Kevin: ### (Maten & opp. zijn geraamd, sommige foto's zijn referentiebeelden) Meer weten?

743 37 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
95 000 €

9620 Zottegem

Commercieel gelegen perceel grond voor het oprichten van een gesloten bebouwing met drie bouwlagen onder een hellend dak. Met zijn centrale ligging in de historisch kern van Zottegem, is dit een unieke kans voor zij die willen wonen (en eventueel ondernemen) op een centrale locatie. Zowel woonfunctie, handel en burelen zijn toegestaan of de combinatie. Perceelbreedte +/- 4meter. Toegestane maximale bouwdiepte 13meter over alle verdiepen. Kroonlijsthoogte 9,2meter. Maximaal 1 woongelegenheid toegestaan. Lot 3 op het verkavelingsplan dient aangewend te worden als buitenruimte bij lot 1. De grond zal bouwrijp gemaakt worden voor akte. Mogelijkheid tot aankoop aanpalend onroerend goed (Hoogstraat 37). Meer info over deze grond en de voorschriften? U kan ons contacteren op ### Meer weten?

63 15 m Diepte terrein 4 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 328 57 78
179 000 €

9620 Zottegem

Deze goed gelegen grond met open zicht bevindt zich in Velzeke, deelgemeente van Zottegem. Er is een ideale verbinding richting Zottegem en Oudenaarde, alsook richting de snelweg E40. Het perceel is ideaal geschikt voor het optrekken van een open bebouwing. Bent u opzoek naar een goed gelegen bouwgrond met leuk uitzicht? Contacteer ons vandaag nog voor meer info! Vg/Lwag/Gmo/Gvkr/Vv Meer weten?

1198
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 77 76 77
Grond te koop Zottegem (RBK99530)
360 000 €

9620 Zottegem

VELZEKE - Uniek mooi, landelijk gelegen perceel voor open bebouwing met weides. Tussen de velden, in de natuur, zuidoost oriëntatie. Bouwvoorschriften: landelijke stijl - 12m gevelbreedte - kroonlijsthoogte 4m met dak. De weide is tevens achteraan bereikbaar via een baantje. Ondanks de groene omgeving invalswegen en winkels vlakbij. Uitzonderlijke aanbieding! Voor meer info of bezoek: ### Meer weten?

4570
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 60 65 60
Bouwgrond te koop Zottegem (RBK95485)
365 000 €

9620 Zottegem

Bezoek mogelijk na afspraak met Oona via ### of ### Strategisch gelegen, langs de Europaweg te Zottegem en dus met alle voordelen van goede bereikbaarheid, treffen we dit perceel met een oppervlakte van maar liefst 2.516m².Op het perceel is momenteel een te renoveren HOB aanwezig met aanhorigheden. Gezien de straatbreedte van +/- 42m heeft dit perceel echter ook potentieel op vlak van bouwmogelijkheden.Door de huidige eigenaars werden reesds professionals onder de arm genomen om de bouwmogelijkheden van dit perceel te onderzoeken.Het heropbouwen of renoveren van de bestaande woning op het perceel behoort tot de mogelijkheden.Een andere mogelijkheid is het opsplitsen van het perceel in 2 percelen met respectievelijke oppervlakte van 1175 m² en 1295 m² met het oog op het oprichten van 2 HOB.Volgens de voorschriften is het mogelijk om 2x een 3-gevel woning te bouwen met op gelijkvloers een bouwdiepte van 18m en op de verdieping een bouwdiepte van 12m. De linker HOB zou verplicht in de zijstrook een garage moeten voorzien als schakelvolume naar de naastliggende bebouwing nr. 18. Daarenboven is het aangewezen om de opeenvolgende woningen trapsgewijs t.o.v. elkaar te laten verspringen. De bouwbreedte van de 2 HOB mag respectievelijk 8 en 9,10m zijn.Dit maakt dat hier 2 desgewenst 3-gevel woningen kunnen opgericht worden met een bewoonbare oppervlakte van 200m² en meer. EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP STRATEGISCHE LOCATIE!EPC 892kWh/(m2jaar), Label F Geen overstromingsgevoelig gebied, P-score A, G-score A Stedenbouwkundige inlichtingen: opgevraagd op 26/04/2024. Renovatieverplichting van toepassing. Meer weten?

2516
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 02 00
Bouwgrond te koop Zottegem (RBK42131)
150 000 €

9620 Zottegem

Dit mooi hoekperceel bouwgrond van het type open bebouwing geniet een zeer centrale ligging, aan de stadsrand van Zottegem en vlakbij de Langestraat en de N42. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich allerlei winkels (in Langestraat en Godveerdegemstraat), de sport- en ontspanningsfaciliteiten van de Bevegemse Vijvers, het ziekenhuis EZ Sint-Elisabeth, het station van Zottegem,... De grond heeft een totale oppervlakte van 482 m² (lot 3 volgens P.V. van opmeting), een straatbreedte van +/- 39m (hoek) en een perceeldiepte van +/- 20m. De bouw van een woning (voorzijde) staat ingetekend langsheen de Jasmijnstraat, met tuinzone rondom waaronder een groot stuk aan de zijde van de Tweekerkenstraat. De gunstige bouwvoorschriften geven de koper veel vrijheid naar bouwstijl, type daken, nokhoogte, bijgebouwen, terrassen, ... De belangrijkste bouwvoorschriften op een rij: - Bouwlijn minimaal 4m achter rooilijn - Zijdelingse bouwvrije strook van 4m aan linker zijkant - Zijdelingse bouwvrije strook van 10m aan rechter zijkant (Tweekerkenstraat) - Achtertuinstrook van minimaal 8m - Bouwbreedte beperkt tot maximaal 12m - Bouwdiepte beperkt tot maximaal +/- 7m - Bouw aparte garage/carport mogelijk - Bouw tuinberging mogelijk van maximaal 12m² (aansluitend aan garage/carport) BETAALBARE GROND VOOR OPEN BEBOUWING MET STRATEGISCHE LIGGING EN LEUKE TUINZONE! De foto's en luchtbeelden zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan, de exacte maten en oppervlaktes zijn op het verkavelingsplan te vinden. Woongebied, geen vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen. U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be. Meer weten?

482 20 m Diepte terrein 19 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 360 07 10
Bouwgrond te koop Zottegem (RBK42130)
125 000 €

9620 Zottegem

Dit mooi en betaalbaar perceel bouwgrond van het type open bebouwing geniet een zeer centrale ligging, aan de stadsrand van Zottegem en vlakbij de Langestraat en de N42. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich allerlei winkels (in Langestraat en Godveerdegemstraat), de sport- en ontspanningsfaciliteiten van de Bevegemse Vijvers, het ziekenhuis EZ Sint-Elisabeth, het station van Zottegem, ... De grond heeft een totale oppervlakte van 374 m² (lot 2 volgens P.V. van opmeting), een straatbreedte van 18m en een perceeldiepte van +/- 21m. De gunstige bouwvoorschriften geven de koper veel vrijheid naar bouwstijl, type daken, nokhoogte, bijgebouwen, terrassen, ... De belangrijkste bouwvoorschriften op een rij: - Bouwlijn minimaal 4m achter rooilijn - Zijdelingse bouwvrije stroken van 4m - Achtertuinstrook van minimaal 8m - Bouwbreedte beperkt tot maximaal 10m - Bouwdiepte gelijkvloers maximaal 16m en verdieping maximaal 12m - Bouw aparte garage/carport mogelijk - Bouw tuinberging mogelijk van maximaal 12m² (aansluitend aan garage/carport) BETAALBARE GROND OP TOPLIGGING. DE IDEALE MIX TUSSEN EEN ALLEENSTAANDE EN RUIME WONING MET EEN COMPACTE DOCH AANGENAME TUIN. De foto's en luchtbeelden zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan, de exacte maten en oppervlaktes zijn op het verkavelingsplan te vinden. Woongebied, geen vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen. U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be. Meer weten?

374 20 m Diepte terrein 18 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 360 07 10
Bouwgrond te koop Zottegem (RBK42129)
275 000 €

9620 Zottegem

Dit mooi perceel bouwrijpe grond van het type open bebouwing geniet een zeer centrale ligging, aan de stadsrand van Zottegem en vlakbij de Langestraat en de N42. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich allerlei winkels (in Langestraat en Godveerdegemstraat), de sport- en ontspanningsfaciliteiten van de Bevegemse Vijvers, het ziekenhuis EZ Sint-Elisabeth, het station van Zottegem, ... De grond heeft een totale oppervlakte van 1.021m² (lot 1 volgens P.V. van opmeting), een straatbreedte van 19,90m en een perceeldiepte van +/- 56m. De bouwvoorschriften zijn zeer open en geven de koper m.a.w. veel vrijheid naar bouwstijl, type daken, nokhoogte, bijgebouwen, terrassen, ... De belangrijkste bouwvoorschriften opgesomd: - Bouwlijn minimaal 4m achter rooilijn - Zijdelingse bouwvrije stroken van 4m - Bouwbreedte beperkt tot maximaal +/- 10,66m - Bouwdiepte gelijkvloers maximaal 18m en verdieping maximaal 12m UNIEK PERCEEL BESTEMD VOOR VILLABOUW OP TOPLIGGING!! De foto's en luchtbeelden zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan, de exacte maten en oppervlaktes zijn op het verkavelingsplan te vinden. Woongebied, geen vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen. U kan de beschikbare attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be. Meer weten?

1021 56 m Diepte terrein 20 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 360 07 10
Bouwgrond te koop Zottegem (RBK37083)
145 000 €

9620 Zottegem

Deze eigendom is strategisch gelegen langs de Steenweg op Aalst, vlakbij het kruispunt 't Voske (N42 en N46) te Oombergen (Zottegem). De eigendom geniet veel visibiliteit, is uiterst vlot bereikbaar en heeft verschillende openbare parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Het huis met garage is te slopen en biedt de mogelijkheid tot het bouwen van één open bebouwing. Het perceel heeft een straatbreedte van +/- 14m en een totale oppervlakte van 630m². Er is een oriëntatie op het noordoosten. Er werd reeds een vergunning afgeleverd voor het slopen van deze eigendom doch is het interessant om als nieuwe eigenaar hieraan te verzaken en een nieuwe vergunning aan te vragen voor sloop in combinatie met een bouwaanvraag voor een vervangende nieuwbouw (mogelijkheid tot bouwen à 6% BTW). Bij het optrekken van een vervangende nieuwbouw zal men rekening dienen te houden met de gewestelijke rooilijn + bouwlijn, de bouwvrije zijstroken zijn min. 3m. Hierdoor zal men een gevelbreedte van +/- 7,5m à 8m overhouden. In de achtertuin kan men uitgaan van het gebruikelijke max. 40m² aan afzonderlijk(e) bijgebouw(en). EIGENDOM MET VEEL POTENTIEEL OP STRATEGISCHE LOCATIE! EPC: 1.457 kWh/(m² jaar), energielabel F (renovatieplicht). Woongebied met landelijk karakter, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen, P-score: A, G-score: A. U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be. Meer weten?

630
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 360 07 10
Grond te koop Elene (RBK23650)
99 000 €

9620 Elene

ERWETEGEM - Grond voor open bebouwing op 4are. De grond is centraal gelegen in de voortuin van de voormalige klompenmakerij. Straatbreedte van 18m. Zuidgericht perceel! Voor snelle beslissers!! De directe omgeving van openbaar vervoer, retail- en horecazaken, stadscentrum Zottegem en alle invalswegen zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen! Plannen en info via kantoor: ### - ### Meer weten?

416
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 60 65 60
Grond te koop Zottegem (RBK00114)
165 000 €

9620 Zottegem

ZOTTEGEM- Bent u op zoek naar een goed gelegen perceel in woonzone te Zottegem? Dan is deze grond misschien wel iets voor u! De voordelen op een rijtje: ·Uitstekende ligging aan de Elenestraat, slechts een steenworp verwijderd van het stadscentrum van Zottegem. ·Gelegen in woonzone met de mogelijkheid om een halfopen bebouwing te realiseren, mits het verkrijgen van de nodige vergunningen. ·Op loopafstand van diverse winkels, waaronder Lidl, Louis Delhaize, Bonapp, Colruyt, Aldi, Culli's, en meer. ·Nabijheid van het stadscentrum, winkelstraten, en het Zottegemse treinstation, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. ·Dichtbij diverse scholen voor het gemak van gezinnen. ·Ruim perceel met een kadastrale oppervlakte van 732m². ·Geen bouwverplichtingen, dus absolute vrijheid om uw droomhuis of project te realiseren. Over het perceel: Het perceel is vrij van gebruik en begroeid met grasland. Achteraan bevindt zich een oud tuinhuisje met wat kleine bomen en struikgewas. Links van het perceel bevindt zich een wachtgevel waar tegenaan kan worden gebouwd mits verkrijgen van de nodige vergunning, rechts is de perceelsgrens open en dit zal minimum een bouwvrije strook vragen. De breedte van +-11 meter en diepte van +-60 meter laat toe een bebouwing met ruime privé tuin te realiseren evenals voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. Meer weten?

732 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 60 30 00
Bouwgrond te koop Velzeke-Ruddershove (RBJ76286)
224 000 €

9620 Velzeke-Ruddershove

Zeer rustig gelegen ruime bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van 2234 m². Deze bebouwing heeft een residentieel karakter en een oase van rust, gelegen in de gemeente Velzeke bij Zottegem. De stedenbouwkundige voorschriften voor een open bebouwing hebben een bouwdiepte van 14,90 m. De volledige voorschriften voor deze eengezinswoning kunnen geraadpleegd worden op onze site. Eveneens het verkavelingsaanvraag - plan toegestaan door de gemeente Velzeke met het eventueel voorbeeld van de te bouwen woning. Interesse? Neem contact op met het kantoor op ### of José Piro ### Meer weten?

2234
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 78 99 36
Bouwgrond te koop Zottegem (RBJ69940)
185 000 €

9620 Zottegem

LEEUWERGEM - Uniek gelegen bouwgrond voor HOB (mits afwijking verkavlingsvoorschriften ook optie voor OPEN bebouwing) op 21a. Volgens de verkavelingsvoorschriften bedraagt de max. bouwdiepte gelijkvloers 15 m en op verdieping 11 m. Op een zucht van het stadscentrum van Zottegem, vinden we deze prachtig gelegen bouwgrond. Ideaal voor mensen die willen genieten van een groen vergezicht maar toch niet willen inboeten op bereikbaarheid. Als extra beschikt deze bouwgrond over een perfecte zuid oriëntatie! Perceelsbreedte ca. 16m en perceelslengte 110m (eerste 50m woongebied). Graag meer info over deze topper? Geef mij gerust een seintje: ### Troeven *Perfecte oriëntatie *Ruim perceel - 21a *Strategische - rustige ligging 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: nvtp 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: / Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

2100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 498 08 47 14
Bouwgrond te koop Zottegem (RBJ46471)
129 000 €

9620 Zottegem

Deze goed gelegen grond met open zicht bevindt zich in Velzeke, deelgemeente van Zottegem. Er is een ideale verbinding richting Zottegem en Oudenaarde, alsook richting de snelweg E40. Het perceel is ideaal geschikt voor het optrekken van een halfopen bebouwing. Ook het naastgelegen perceel kan mee aangekocht worden (opp.: 567 m², prijs: 50.000 EUR). Hierdoor zou er ook een open bebouwing kunnen worden gerealiseerd. Bent u opzoek naar een goed gelegen bouwgrond met leuk uitzicht? Contacteer ons vandaag nog voor meer info! Vg/Lwag/Gmo/Gvkr/Vv Meer weten?

631
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 77 76 77
Bouwgrond te koop Strijpen (RBJ46028)
110 000 €

9620 Strijpen

Goedgelegen BOUWGROND voor HOB, geen bouwverplichting. Meer informatie; ### Meer weten?

316
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Bouwgrond te koop Strijpen (RBJ46027)
115 000 €

9620 Strijpen

Goedgelegen BOUWGROND voor HOB, geen bouwverplichting. Meer informatie; ### Meer weten?

333
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Bouwgrond te koop Strijpen (RBJ46026)
115 000 €

9620 Strijpen

Goedgelegen BOUWGROND voor HOB, geen bouwverplichting. Meer informatie; ### Meer weten?

340
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00