Appartement te koop - Denderbelle

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Denderbelle (9280).

199 000 €

9200 Dendermonde

Dit appartement maakt deel uit van een voormalig herenhuis opgedeeld in 4 appartementen. Het gebouw is gelegen in een rustige straat in de nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien werden alle appartementen in 2013 compleet gerenoveerd. Dit appartement op de tweede verdieping beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend de berging. Daarnaast is er nog de ruime slaapkamer, badkamer en apart toilet. Momenteel is het appartement verhuurd. Achteraan het gebouw is er ook de mogelijkheid om 1 of meerdere garages bij aan te kopen.Het appartement beschikt ook over een zeer gunstig EPC en is daardoor ook de ideale zorgeloze investering. Bel vandaag nog voor een bezoek naar 052/41.41.94.Referentie: 4826 Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 41 41 94
230 000 €

9280 Lebbeke

Appartement met 2 slaapkamers 3 garages Centrale ligging in Lebbeke Positieve EPC label Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 93 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 51 76 86
299 000 €

9280 Lebbeke

Ben je op zoek naar een prachtig instapklaar gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin in Lebbeke? Gevonden! De lichtrijke woonkamer, de rustige buurt met veel parkeermogelijkheden en de kwalitatieve afwerking zijn slechts enkele van de vele troeven die dit mooie woning te bieden heeft. Bovendien is het appartementsgebouw uitgerust met zonnepanelen, zodat je kan genieten van de duurzame energie. Indeling: - GLV: de inkomhal (8m²) met voldoende ruimte voor een vestiaire, geeft toegang tot de woonkamer met open keuken (samen 40m²) met inductiekookplaat, dampkap, koelkast, oven en vaatwasser. De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" en ruim gevoel. Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers (14-8m²) met voldoende ruimte. Vervolgens hebben we de de badkamer (8m²), met inloopdouche en prachtige lavabo. Bijkomend hebben we nog een berging (5m²), ideaal voor een extra frigo op diepvriezer, en met aansluiting voor het wasmachine en de droogkast, een aparte toilet en de gezellige tuin. Vloerverwarming, aanwezigheid van zonnepanelen, mechanisch ventilatiesysteem, hoogrendementsglas, alles is aanwezig om dit appartement Bijna-Energie-Neutraal te maken. Het appartement heeft een maximum E-peil van 16, waardoor je niet alleen super energiezuinig zal leven, maar je ook geniet van een 100% vrijstelling van onroerende voorheffing en dit gedurende 5 jaar. Deze verkoop valt onder de BTW-regeling en zal aan 21% BTW belast worden. De staanplaats is verplicht mee aan te kopen aan 9000 euro excl. BTW. Dit appartement is ook ideaal als investering, contacteer ons gerust en dan bekijken we samen het rendement. Kan je niet langer wachten? Neem dan snel contact op voor een bezoek. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 84 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
284 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe duplex appartement! Dit duplex appartement is gelegen op de tweede verdieping en biedt één slaapkamer, een berging, een lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats met zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen. De leefruimte staat via de schuiframen in verbinding met het terras. De badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 199 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement *Openlucht autostandplaats * Zonnige terras 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 247 48 48
249 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe appartement! Het appartement is gelegen op het eerste verdiep en biedt een inkomhal, berging, één slaapkamer een lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats met zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen. De leefruimte staat via de schuiframen in verbinding met het terras. De badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 199 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement * Openlucht autostandplaats * Zonnige terras 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 79 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 88 92 73
304 000 €

9280 Lebbeke

Laat u verrassen door dit gloednieuwe appartement! Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Deze biedt een inkomhal, lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats en zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen met een aparte berging. De leefruimte staat via de de schuiframen in verbinding met de tuin en aangelegd terrras. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet. Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen. Verder geniet het appartement van één autostandplaats, deze is apart aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro/verplichte aankoop). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden. De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek. De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 245 000,00 constructiewaarde (21% btw). Wenst u deze woning eens te bezichtigen? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak! Troeven * Goed geïsoleerd appartement * Instapklaar appartement met autostandplaats * Zonnige tuin 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 96 18 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 88 92 73
240 000 €

9280 Lebbeke

Dit leuke duplex appartement (bouwjaar 2008) gelegen op het eerste verdiep werd net grondig gerenoveerd in 2024! U kan er genieten van een gezellige leefruimte met een splinternieuwe volledig ingerichte keuken (inductie kookplaat met digitale dampkap - vaatwas - mooie spoelbak - frigo & diepvries) en een apart toilet. Een groot terras van 17m² (hier heb je meer plaats dan de standaard 2 stoelen met tafel!) dat bovendien veilig omheind is met een inox railing zal zeker voor toffe barbecue momenten zorgen. Boven zijn er 2 slaapkamers en een mooie nieuwe badkamer (toilet, douche combi ligbad en dubbele lavabo meubel) waar eveneens aansluiting is voor uw wasmachine en droogkast. Er is nog een geïsoleerde afgewerkte zolderruimte waar u extra gerief kan stockeren. Dit appartement is superieur gelegen op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer en toch in een rustige buurt. Eveneens heeft het een gunstige EPC score en een conform elektriciteitsattest. Mogelijkheid tot aankoop van garage voor 25.000€. Bel snel voor deze topper in ons aanbod! EPC: 260 kwh/m² label C. UC: 0002801966-RES-1. Gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied P score: C G score: C . Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 17 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 84 02 83
275 000 €

9200 Dendermonde

Energiezuinig EPC-A appartement mét garage. Dit instapklare recent en energiezuinige appartement, gelegen bij het dorpsplein van Baasrode is direct instap-klaar en uitermate geschikt voor starters, koppels of senioren. Het appartement is eveneens interessant als opbrengsteigendom. Lift aanwezig! De vraagprijs is inclusief de bovengrondse garage. Het appartement voldoet volledig aan de hedendaagse woon-standaarden. Het beschikt over een open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken-hoek, technische berging/wasplaats daarbij aansluitende voorhanden. Verder beschikt dit appartement over een hedendaagse badkamer (inloopdouche en lavabo-meubel) en 2 volwaardige slaapkamers, alsook het afzonderlijk gasten-toilet. De echte troef van het appartement is dat er in de vraagprijs zijn begrepen: de afzonderlijke garage. Van de zonnige hoogdagen genieten doet U op het prachtige balkon-terras. Een TOP aanbod op de markt met een bewoonbare oppervlakte van 77 m² met centrale ligging. Uiterst energiezuinige EPC-A score van 84 kwh/m²/j en elektriciteitskeuring volledig CONFORM. Direct beschikbaar! De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Attesten beschikbaar op ### Een GRATIS SCHATTING of meer info, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 77 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 46 00 00
Voorstel vanaf 480 000 €

9200 Dendermonde

In het hart van Dendermonde gelegen naast de historische Benedictijnerabdij treft u dit appartement (met ondergrondse staanplaats) aan gelegen in het nieuwe ‘Hof van Saeys’. Hof van Saeys legt de nadruk op comfortabele, duurzame en moderne woningen die naast een prachtig uitzicht een unieke connectie met de stad bieden. Zo liggen het historisch en administratief centrum, scholen, handelspanden voor dagelijks gebruik, grootwarenhuizen, horecazaken en zelfs het NMBS Station op wandelafstand. Daarenboven treft u op een steenworp ook het wandelgebied van de schelde aan. Een betere ligging kan men zich niet inbeelden. Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, is nog nooit bewoond geweest en biedt 2 slaapkamers, een ingerichte open keuken met leefruimte, een badkamer en een douchekamer aan. Verder heeft u ook het exclusief en privatief genot van het terras met toegang vanuit de leefruimte. Het gehele appartement is bevloerd met dezelfde keramische tegel. Het gebouw is voorzien van een lift. De autostaanplaats is gelegen op de -2. Daarnaast biedt het appartement een uitzicht op de tuin van de abdij wat in het stadscentrum een niet te evenaren meerwaarde biedt. G score: A P score: B Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 41 04 15
325 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een modern instapklaar duplex appartement met twee slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt! Het appartement is volledig instapklaar en heeft een hoge afwerkingsgraad. Dankzij de grote raampartijen valt er veel licht binnen, en heb je een ruim en gezellig gevoel. Het appartement heeft automatische rolluiken en beschikt over vloerverwarming. Bovendien kan je genieten van een fenomenaal uitzicht over de Schelde. Indeling: - 2eV: via de inkomhal (3m²), met aansluitend een apart toilet (2m²) en vestiaire kast, komen we in de grote lichtrijke woonkamer (32m²). De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard, automatische zonnewering en automatische rolluiken. De keuken (11m²) is volledig uitgerust en voorzien van alle toestellen. Verder komen we in de eerste slaapkamer (15m²), voorzien van ingebouwde kasten, een extra wastafel, een regendouche met sunshower, een dubbele inbouw bureau, geluidsdempende beglazing en een opklapbed. Het appartement heeft 2 terrassen (13-6m²), met terrasverwarming, zodat u gedurende de volledige dag van de zon kunt genieten. - 3eV: via de vaste trap (4m²), komen we in de tweede slaapkamer, met ingebouwde kasten en een op maat gemaakt bed. Ook hier hebben we veluxen met automatische rolluik. De moderne badkamer (10m²), beschikt over een ligbad, een extra toilet, een regendouche en badkamermeubel met dubbele spoelbak. Ten slotte hebben we nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bijhorend is er nog een ondergrondse garage. Deze is verplicht mee aan te kopen aan 22.000 euro. Ook is er nog een bijhorende kelder. Bent u op zoek naar een instapklaar appartement? Aarzel niet ons te contacteren! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 108 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
240 000 €

9200 Dendermonde

Ruim appartement met 2 slaapkamers gelegen op een gunstige ligging te Dendermonde Ligging: Dit afgewerkt appartement bevindt zich op een uitstekende ligging te Dendermonde Omschrijving: Welkom in dit charmant appartement, waar elke ruimte voorzien is van comfort. Betreed de inkomhal en laat je verwelkomen door de ruime leefruimte. Grote ramen laten het daglicht binnenstromen. Aansluitend heb je de moderne keuken, die uitnodigt tot culinaire creativiteit. Met zijn apparatuur biedt deze keuken een perfecte setting voor heerlijke maaltijden. Links van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer. Voorbij de inkomhal aan de rechterkant bevindt zich de tweede slaapkamer, met zijn eigen luchtige sfeer en comfortabele voorzieningen. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer, uitgerust met moderne voorzieningen om in alle comfort te voorzien. De aanwezigheid van airconditioning in zowel de slaapkamers als de leefruimte zorgt ervoor dat het pand het hele jaar door een aangename temperatuur behoudt. Verder is er de verplichting tot de aankoop van de garage en autostaanplaats vooraan. Een bewoonbare oppervlakte van 100 m² cfr. EPC. Troeven: - Ruim appartement - Uitstekende EPC Overstromingsgevoeligheid: P-Score: klasse D / G-score: Klasse C Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 73 08 02
349 000 €

9200 Dendermonde

Modern appartement met 2 slaapkamers Ligging: Dit hoogwaardig afgewerkt appartement bevindt zich op een gunstige ligging te Appels Omschrijving: Welkom bij dit prachtig appartement dat hedendaags comfort ademt. De inkomhal is voorzien van inbouwkasten en wanneer we verder doorlopen betreden we de aangename leefruimte met een open keuken. De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals ijskast, inductie kookplaat, oven, en combi-oven. De ruime berging beschikt over een aansluiting voor was- en droogmachine. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, rolluiken en een geluidsloze ventilator. Verder hebben we de moderne badkamer uitgerust met WC, inloopdouche, enkele lavabo en handdoekdroger. Als absolute troef is er een terras en tuin met verlichting waar het aangenaam vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. NIEUWE VOORWAARDEN: Tot slot is er een grote carport en garage voorzien, verplicht aan te kopen aan €39 000. De carport heeft een oplaadmogelijkheid voor de elektrische wagen. - Comfortabel appartement - Terras + tuin - Uitstekende EPC - Carport + garage Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 98 8 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 73 08 02
325 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een recent gebouwd appartement dat veel ruimte en licht biedt? Lees dan zeker verder! Sterke punten: - Ruim en lichtrijk 2 slaapkamerappartement - Zonnig terras met poortje naar achteruitgang - Ruime berging net buiten appartement - Private parkeerplaats - Gemeenschappelijke fietsenberging - Nieuwe technieken - Perfect onderhouden Indeling: GLV: Het appartement beschikt over een ruime centrale hal (11m²) die toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorkant van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers (13m² en 10m²) alsook de toegang tot de badkamer (7m²) die uitgerust is met ligbad, inloopdouche en enkele lavabo in meubel. Verder in de hal bevindt zich een apart toilet (2m²) alsook de technische berging/wasplaats (3m²). Achteraan het appartement bevindt zich de ruime woonkamer (33m²) met open keuken (12m²). Via het schuifraam wordt het terras (16m²) bereikt. Verder bevindt er zich net naast de voordeur nog een private berging (3m²) in de gemeenschappelijke delen. Tot slot bevindt er zich ondergronds nog een private staanplaats alsook kunnen fietsen veilig weggezet worden in de gemeenschappelijke fietsenberging. Benieuwd naar wat dit perfect onderhouden en ruimtelijk appartement te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen en dan leiden wij u met plezier rond! Ondergrondse staanplaats verplicht mee aan te kopen voor 15.000EUR Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
540 000 €

9200 Dendermonde

Langsheen de Mechelsesteenweg in Dendermonde bevindt zich deze unieke penthouse van maar liefst 335m². De locatie is optimaal, midden tussen Antwerpen, Brussel en Gent en vlot bereikbaar. Supermarkten, winkels en diensten en openbaar vervoer zijn in de korte nabijheid. Het appartement is voorzien van elementen zoals slimme verlichting, meerdere videofoons, automatische lichtkoepels, design-radiatoren ... Wanneer we het appartement betreden, komen we binnen in de centrale hal met ingebouwde vestiaire-kast. In de linkervleugel bevindt zich een ruime woonkamer met moderne gashaard, met aansluitend een terras (circa 50m²) met jacuzzi, een bureelruimte/grote berging. Verder is in deze vleugels een zeer uitgeruste keuken met koelkast, inductie-kookplaat, combi-oven, stoomoven, bordenwarmer, inbouwfriteuse, inbouwgrill, 2 dampkappen en aparte kleine diepvriezer. Tot slot is hier een apart toilet en een wasruimte (mits het sluiten afsluiten met een valse wand). In de rechtervleugel bevinden zich 5 slaapkamers, die allemaal uitgeven op een tweede terras (circa 50m²). Ook is er een douchekamer met aansluiting voor een wasmachine + droogkast en wastafel. Verder is een nog een knap uitgeteld tweede toilet en een badkamer met ultiem luxebad en wastafel. Tot slot is er een berging/technische ruimte met vernieuwde CV-ketel van het merk Bosch. Deze penthouse is dus met andere woorden een absolute topper. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Luc DB van B&V Invest op het nummer 0495/ 16. 83. 86. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 335 100 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
309 000 €

9200 Dendermonde

Modern appartement met 3 slaapkamers. Dit eigentijdse appartement bevindt zich op de tweede verdieping van de verzorgde Residentie “Amber”, residentieel gelegen, in de directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels en scholen. De leefruimte van dit appartement (ca 33m²) is bijzonder aangenaam, met overvloedig natuurlijk licht dat binnenstroomt dankzij de schuiframen die toegang bieden tot het terras. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken, inclusief een aangrenzende berging met voorzieningen voor een wasmachine en droger. Er zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan één met directe toegang tot een eigen terras. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche in het bad en een wastafelmeubel. Verder is er een apart gastentoilet. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox achter het gebouw. Dit appartement is momenteel verhuurd. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, kan u contact met ons opnemen via telefoon op ### of per e-mail via ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 498 91 12 34
149 900 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met 1 slaapkamer en een lichtrijke gezellige leefruimte te Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Zoek niet verder! Het appartement is dan ook nog eens instapklaar, heeft een uitstekende indeling en centrale ligging. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars! Indeling: - 2deV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van een kleinschalige appartementsgebouw. Via de inkomhal (2m²) heeft u toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer (23m²). Aanpalend is er de volledig uitgeruste keuken (3m²). Verder vindt u een berging en de slaapkamer (11m²). De badkamer (3m²) is voorzien van een toilet en een ligbad. Bovendien beschikt het appartement nog over een balkon (2m²). Het appartement kan dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken. Bij aankoop van dit appartement is het mogelijk gebruik te maken van een korting op de registratierechten van €2.800. Het pand beschikt ook over een aparte garagebox (15m²), die optioneel kan worden aangekocht voor een bedrag van 30.000 euro. Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 47 2 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 296 37 69
184 999 €

9200 Dendermonde

Dit prachtig verzorgde pand biedt een oase van comfort en moderniteit. We betreden de woning in de hal met toegang naar de open Italiaanse keuken en woonkamer. Verder is er een vernieuwde badkamer en 2 slaapkamers en een ruim terras. Zéér lage vaste kosten voor verwarming en onderhoud. Zeker een bezoek waard.Referentie: 5174 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 41 41 94
245 000 €

9200 Dendermonde

Residentie Linde, deze appartementen zijn gelegen in het hartje van het gezellige Appels, alsook dichtbij het centrum van Dendermonde! In deze energiezuinige residentie zijn slechts 6 appartementen voorzien in een gebouw dat geniet van een open karakter! Mede daardoor genieten zowat alle ruimten van zeer veel lichtinval! Zowel de zuid georiënteerde terrassen als de leefruimten hebben hier een prachtig open zicht op de velden! Bent u er snel bij dan heeft u ook inspraak op de afwerking! Bel of mail vrijblijvend voor uw afspraak zodat wij de kans krijgen om dit prachtig project aan u voor te stellen. ### of 052/41.41.9450% verkochtRuwbouw bijna klaar. referentie: 4750 Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 77 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 41 41 94
279 000 €

9200 Appels

100% Instapklaar én energiezuinig duplex appartement met 2 slpks te Schoonaarde. Dit prachtig duplex appartement situeert zich op wandelafstand van de winkels, de scholen, het openbaar vervoer. Via de inkomhal bereiken we de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, die voorzien werd van alle comfort. Alsook geeft deze toegang tot het zuidgerichte terras. Er werd ook een slaapkamer, een badkamer en apart toilet voorzien. Op verdieping treffen we de tweede slaapkamer en een zolderruimte die dienst kan doen als berging (slp3?). Wenst u meer info ### Voor een bezoek ter plaatse, contacteer ### EPC waarde: 127 kWh/m². Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 131 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 489 20 02 48
395 000 €

9280 Lebbeke

Veelzijdige investering 2 appartementen, 5 garageboxen en opslagruimte Centrale ligging in Lebbeke Volledig gescheiden en geen renovatieplicht! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 186 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 51 76 86