Appartement te koop - Izegem

74 zoekertjes (1 - 20)
153 000 €

8870 Izegem

Deze gelijkvloerse woonst (bus 1) heeft de volgende indeling: Grote open voorplaats (die nu dienst doet als slaapkamer), leefruimte, zitruimte, open keuken, badkamer en een gelijkvloerse berging. In de badkamer is er een vaste trap naar het eerste verdiep waar nog een grote 2de kamer is. + centrale verwarming op gas + Het epc met label C is van 2020 en was van voor de vernieuwde daken en de nieuwe aluminium hoogrendementsramen + Het herenhuis heeft 2 busnummers die enkel de inkomhal (waar de tellers staan) gemeenschappelijk delen + grote ruimtes en veel berging door de kelder, veranda en een overdekte buitenberging Wenst u meer info over deze verhuurde woonst? Contacteer vrijblijvend ### (0479402404) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 121
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 25 26 19
159 000 €

8870 Izegem

Zeer ruim instapklaar appartement in centrum Izegem. Het appartement werd steeds piekfijn onderhouden door de eigenaar en heeft maar liefst 3 slaapkamers. De elektriciteit is conform en het EPC is zeer gunstig! Daarnaast wordt de verwarmingsketel binnenkort vernieuwd! Je komt binnen in de inkomhal met gastentoilet waar je toegang hebt tot de leefruimte en nachthal. In de leefruimte geniet je van een open zicht en heb je aansluiting tot de aparte keuken mét berging. Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer én achteraan heb je een terras van 15 m². Tenslotte zijn er nog 2 extra bergruimtes. Er is ook de mogelijkheid om een garage aan te kopen. GROOTSTE TROEVEN: - Instapklaar - Elektriciteit conform - Gunstig EPC - Ruim terras - Mogelijkheid tot aankoop garage - … Meer weten?

104
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
179 000 €

8870 Izegem

Welkom in dit instapklare appartement gelegen in het hart van Izegem. Dit appartement biedt een uitnodigende ambiance en is ideaal voor wie op zoek is naar een direct bewoonbare ruimte met een vleugje karakter. Betreed dit lichte en ruime appartement en laat je verrassen door de warme sfeer die het uitstraalt. De pas geschilderde open ruimtes met een goed doordachte indeling die perfect is voor zowel ontspanning als entertainment. De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of rustige momenten alleen. De grote ramen laten overvloedig daglicht binnen en bieden tegelijkertijd een prachtig uitzicht op de omgeving. De geïnstalleerde keuken, is een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon geniet van het bereiden van een snelle maaltijd, hier vind je alle ruimte en functionaliteit die je nodig hebt. Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers die zijn ontworpen voor rust en ontspanning. De zeer recent gerenoveerde badkamer straalt een tijdloze elegantie uit en biedt een oase van rust na een lange dag. Verder werd het appartement zeer recent voorzien van een ventilatiesysteem D. Gelegen in Izegem, profiteert dit appartement van een gunstige ligging met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden. Bovendien is de nabijheid van het openbaar vervoer een pluspunt voor wie pendelt naar het werk of de omliggende gebieden wil verkennen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de charme van dit prachtig appartement! Investeringsgewijs is dit een buitenkans waar een rendement van 3,5 % perfect haalbaar is! Troeven *Instapklaar *Lichtrijk *Centrale ligging 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: neen 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 474 77 85 60
289 000 €

8870 Izegem

Dit ruim appartement in Izegem is gelegen op de derde verdieping en heeft een leuk terras met open zicht. Het gebouw is voorzien van een lift. De indeling van het appartement is als volgt: - Inkomhal - Lichtrijke leefruimte met parketvloer en cassette - Keuken - 3 Slaapkamers - Badkamer met bad en wastafel - Apart gastentoilet - Berging in het appartement - Parkeerplaats in het complex De voornaamste pluspunten van dit appartement zijn: + Gunstig EPC + Zeer ruime lichtrijke leefruimte + Rolluiken + Zonnig terras + Centrale ligging Plan snel uw bezoek in via ### of bel naar ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
225 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit 1-slaapkamerappartement op de eerste verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 69 m² en een zonneterras van 11m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn heden afgewerkt en het buitenschrijnwerk is geplaatst. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 69 11 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
255 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit 2-slaapkamerappartement op de eerste verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 79m² en een zonneterras van 9m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn De ruwbouwwerken zijn op heden afgewerkt en het buitenschrijnwerk is geplaatst. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
304 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit 2-slaapkamerappartement op de eerste verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 88m² en een zonneterras van 21m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn op heden afgewerkt en het buitenschrijnwerk is geplaatst. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 21 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
309 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit 2-slaapkamerappartement op de tweede verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 88m² en een zonneterras van 21m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn op heden afgewerkt en het buitenschrijnwerk is geplaatst. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88 21 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
490 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit riant 2-slaapkamerappartement op de vijfde verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 135m² en twee terrassen van 10m² en 19m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn op heden afgewerkt en het buitenschrijnwerk is geplaatst. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 135 29 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
515 000 €

8870 Izegem

Wonen aan een publiek toegankelijk en groen kasteelpark, vlakbij Kasteel Blauwhuis dat volledig gerenoveerd en gerestaureerd werd, dat klinkt ongetwijfeld als een sprookje. Dit riant 3-slaapkamerappartement op de zesde verdieping in Kasteeltoren 1 in de derde en laatste fase van Blauwpoorte, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 150m² en een zonneterras van 18m². Langs de Patrick Sercudreef kom je over de brug op de projectsite terecht en het te realiseren plein tussen de tweede en derde fase. De nieuw aan te leggen brug over de omwalling geeft bovendien rechtstreeks toegang tot het kasteelpark. Er wordt opnieuw gekozen voor een stijlvolle en tijdloze architectuur in een high-end segment van Govaert & Vanhoutte. Met de toepassing van het geothermisch warmtepompsysteem voor individuele centrale verwarming (vloerverwarming) en sanitair warm water en extra aandacht voor passieve koeling en akoestiek maakt men van duurzaamheid en wooncomfort een prioriteit. Het BEO-veld waar de boringen zich bevinden wordt bovendien eigendom van de gebouwen. De ruwbouwwerken zijn reeds volop aan de gang en men verwacht in februari 2024 reeds wind- en waterdicht te zijn. Neem ook gerust een kijkje op de projectwebsite ### | ### ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 147 18 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
85 000 €

8870 Izegem

Gezellig en centraal gelegen appartement (ong. 65 m² volgens EPC) op de 2de verdieping in exclusief gebouw met Moorse bouwstijl bestaande uit inkom, ruime living, ruime ingerichte keuken, 1 ruime slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, berging. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage achteraan het gebouw (+ € 18.000). Verwarming : CV op aardgas. REF.: 9040. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
89 000 €

8870 Izegem

Gezellig en centraal gelegen appartement (ong. 60 m² volgens EPC) in exclusief gebouw met Moorse bouwstijl op de 2de verdieping bestaande uit inkom, ruime living, ingerichte keuken, 1 ruime slaapkamer, badkamer met douche, toilet en lavabo, private berging bij appartement. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage achteraan het gebouw (+ € 18.000). Verwarming : CV op aardgas. REF.: 9039. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
155 000 €

8870 Izegem

Ruim en instapklaar appartement (ong. 104 m² volgens EPC) in exclusief gebouw met Moorse bouwstijl nabij het stadscentrum en het treinstation bestaande uit ruime inkom, ruime lichtrijke living, ingerichte keuken, ruime berging, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, lavabo en douche. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage achteraan het gebouw (+ € 18.000). Verwarming : CV op aardgas. REF.: 9038. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
229 500 €

8870 Izegem

Centraal gelegen duplex-appartement, bestaande uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte met gezellig terras, uitgeruste keuken met aanpalende was/bergplaats, 3 slaapkamers, ingerichte badkamer (bad met douchemogelijkheid en lavabomeubel) en een afzonderlijk toilet.Extra troeven:- Energiezuinig (Label-C)- Conforme keuring elektriciteit- Directe toegang vanuit garage naar het appartement- Bruikbare vloeroppervlakte van 110 m²- Zeer lichtrijk- InstapklaarWenst U verdere inlichtingen of bezoek? Dit appartement is te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses!Contacteer rechtstreeks de eigenaar via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 84 84 24
279 000 €

8870 Izegem

Dit lichtrijk, energiezuinig en verrassend ruim dakappartement is gelegen op de derde verdieping van residentie 'De Neerveust' en werd gebouwd in 2008. De locatie wordt gekenmerkt door zijn rustige ligging nabij kasteelpark Blauwhuis alsook de uitstekende bereikbaarheid in het hart van de stad op ca. 400m van het station en de Grote Markt. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt ca. 133m² (excl. terrassen). Indeling: inkomhal, leefruimte met eet- en salongedeelte, geïnstalleerde keuken, berging, apart toilet, badkamer en twee slaapkamers. Er zijn bovendien 2 terrassen aanwezig waarvan één oostgericht en één zuidgericht met respectievelijke oppervlaktes van ca. 17,14m² en 31,45m². Er is centrale verwarming aanwezig op aardgas. De energie-efficiëntie zorgt voor een gunstig B-label in het EPC. Er is tenslotte mogelijkheid tot aankoop van een berging (4.000 EUR) en een autostandplaats (23.000 EUR) in de ondergrondse garageverdieping. Lift aanwezig. ### ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 133 97 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
149 000 €

8870 Izegem

Instapklaar appartement (ong. 97 m² volgens EPC) op de 1ste verdieping in exclusief gebouw met Moorse bouwstijl bestaande uit inkom, ruime karaktervolle afgewerkte living, ruim terras, ingerichte keuken, ruime berging, badkamer met lavabomeubel, douche en toilet + wasplaats, 1 zeer ruime slaapkamer. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage achteraan het gebouw (+ € 18.000). CV op aardgas. REF.: 9037. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 97 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
179 000 €

8870 Izegem

Prachtig appartement (ong. 127 m² volgens EPC) in exclusief gebouw met Moorse bouwstijl bestaande uit inkom, toilet, ruime leefruimte (ong. 56 m²) nabij De Grote Markt en het treinstation voorzien van houtcassette en zicht op de stadstuin, ingerichte keuken, kelder + wijnkelder, 2 slaapkamers, badkamer met douche, terras, stadstuin met uitweg achteraan. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage achteraan het gebouw (+ € 18.000). Verwarming : CV op aardgas. REF.: 9035. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
Prijs op aanvraag

8870 Izegem

Welkom in dit prachtige ruime appartement in het hart van Izegem, waar comfort en functionaliteit samenkomen voor een perfecte woonsfeer. Gebouwd in 2009, heeft dit appartement een moderne uitstraling , gelegen in een in het stadscentrum met alle benodigde voorzieningen op wandelafstand. Met een bewoonbare oppervlakte van 114.m² biedt dit appartement een zee aan ruimte, ideaal voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een comfortabele leefomgeving. Wat nog beter is, is de indrukwekkende EPC-waarde van 102kWh, met energielabel B. Het appartement biedt u onder andere twee ruime slaapkamers met elk hun eigen sanitair, een grote open leefruimte, een aparte wasberging, een apart toilet en een gezellig terras met open zicht. Op de kelderverdieping is er nog een extra bergruimte voorzien. Er zijn verschillende mogelijkheden om een parkeerplaats in het gebouw te huren (€55) of aan te kopen. Kortom, dit appartement in Izegem is met zijn ruime indeling, energiezuinige kenmerken en gunstige ligging een zorgeloze investering of aankoop. Als je op zoek bent naar een nieuwe thuis die alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabel en praktisch leven, dan is dit appartement zeker de juiste keuze. Plan snel uw bezoek in via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 114 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
431 063 €

8870 Izegem

Wonen met zicht op het water? Wie wil dat nu niet… Dit is uw ultieme kans om in stijl aan het water te wonen vlakbij het hartje van Izegem. Langs de Zuidkaai komt binnenkort een uniek nieuwbouwproject dat vorm zal geven aan 52 appartementen met ondergrondse staanplaatsen. Het project biedt de perfecte combinatie van moderne luxe en rustieke charme. Onze appartementen zijn ontworpen met uw comfort en levensstijl in gedachten. Ruime en lichte interieurs bieden een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Dit terwijl de ruime balkons een persoonlijke oase creëren om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het water en de omgeving. Er zullen appartementen voorzien worden met 1 slaapkamer (tot 91 m² bewoonbare oppervlakte), met 2 slaapkamers (tot 152 m² bewoonbare oppervlakte) of met 3 slaapkamers (tot 155 m² bewoonbare oppervlakte) Maak nu uw afspraak. We presenteren u graag het project, de plannen en ontwerpen, de 3d-beelden en het lastenboek. LANCERING 10/06! Maak nu uw afspraak via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 143
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 31 12 45
290 000 €

8870 Izegem

Ontdek deze lichtrijke, ruime nieuwbouw duplex op de tweede verdieping van een zeer rustig gebouw (bestaande uit twee wooneenheden). De bewoonbare oppervlakte bedraag maar liefst 125 m² (volgens EPC-attest) en het appartement geniet ook van een inpandige garage. Deze duplex geniet van een uitstekende bereikbaarheid dankzij de onmiddellijke nabijheid van het centrum, de Rijksweg (N36) alsook het op- en afrittencomplex E403 (Roeselare-Rumbeke). Volgende indeling: Inkomhal, gezellige en lichtrijke leefruimte met halfopen geïnstalleerde keuken (koelkast, kookplaat, oven, microgolf en vaatwasmachine), met zicht op het terras. Verder beschikt de tweede verdieping over een apart toilet, badkamer (voorzien van inloopdouche, enkele wastafel en voorziening wasmachine) en één slaapkamer met ingebouwde maatkasten. Nachthal, twee slaapkamers waarvan één voorzien van een inloopdouche en enkele wastafel. Zuidwest georiënteerd terras. Centrale verwarming op aardgas | EK conform | Dubbele beglazing (HR) (PVC) | EPC Label B. Garage inbegrepen. Margot organiseert voor dit appartement de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57

Meer info over zoekertjes te koop of te huur - Izegem (8870) + Deelgemeenten

Appartement te koop in Izegem
Izegem biedt een gevarieerd aanbod aan appartementen die te koop staan, met prijzen die gemiddeld rond de €282.590 liggen. Deze prijsklasse maakt het zowel toegankelijk voor starters op de vastgoedmarkt als voor investeerders die op zoek zijn naar een waardevaste belegging. Appartementen in Izegem bevinden zich veelal in compacte en efficiënt ingerichte complexen die vaak dateren uit de periode rond 1958, wat betekent dat vele appartementen recent zijn gerenoveerd of gemoderniseerd om aan de hedendaagse woonbehoeften te voldoen.

De appartementen in Izegem zijn ideaal voor diegenen die het gemak van stadsleven willen combineren met de rust van een kleinere gemeenschap. Met faciliteiten zoals supermarkten, scholen en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, hoef je nooit ver te reizen voor de dagelijkse benodigdheden of ontspanning. Bovendien draagt de aanwezigheid van verschillende buslijnen en nabijgelegen treinstations bij aan de uitstekende bereikbaarheid van andere delen van België.

De lokale economie in Izegem is robuust met sectoren zoals haar- en schoonheidsverzorging, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en elektrische installaties die goed zijn vertegenwoordigd. Dit zorgt niet alleen voor werkgelegenheid maar ook voor een dynamische gemeenschap waar zakelijke en persoonlijke groei hand in hand gaan. Kortom, een appartement kopen in Izegem betekent investeren in een levendige en groeiende gemeenschap met een hoge levenskwaliteit.

Toon alles Toon minder