Appartement te koop - Kortessem

8 zoekertjes (1 - 8)
Penthouse te koop Kortessem (RBJ19520)
447 345 €

3720 Kortessem

Dit prachtige appartement in Kortessem is een ware droomwoning voor wie op zoek is naar luxe en comfort. Het penthouse, gelegen in een nieuwbouwcomplex waarvan de werken aanvangen in de lente van 2024, biedt alle moderne gemakken en is perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Met een bewoonbare oppervlakte van 118,7 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende privacy is voor iedere bewoner. Een van de absolute troeven van dit penthouse is het fantastisch uitzicht op het hemelpark. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en de rust, en is er voldoende ruimte om te ontspannen of te barbecueën. Bovendien is er ook een berging en een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. De ligging van het appartement in Kortessem is ideaal. Het is rustig gelegen, maar toch dichtbij het centrum met alle voorzieningen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur in de omgeving. Kortom, dit penthouse in Kortessem is een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, met alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Twijfel niet langer en maak van dit droomappartement jouw nieuwe thuis. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 119 32 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Kortessem (RBJ19519)
324 138 €

3720 Kortessem

Dit moderne appartement in Kortessem biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement is gelegen in het centrum van Kortessem en heeft een bewoonbare oppervlakte van 89,90 vierkante meter. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. We starten met bouwen in de lente van 2024, wat betekent dat het voorzien is van alle moderne gemakken en energiezuinige voorzieningen. De oriëntatie van het terras is op het zuiden, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Het biedt een fantastisch zicht op het hemelspark, werkelijk een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de achterliggende natuur. Daarnaast beschikt het appartement over een berging en een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een rustige omgeving. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een hoogwaardige afwerking is dit appartement een echte aanrader. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 28 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Kortessem (RBJ19518)
302 916 €

3720 Kortessem

Dit moderne appartement in Kortessem biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement is gelegen in het centrum van Kortessem en heeft een bewoonbare oppervlakte van 84,20 vierkante meter. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. We starten met bouwen in de lente van 2024, wat betekent dat het voorzien is van alle moderne gemakken en energiezuinige voorzieningen. De oriëntatie van het terras is op het zuiden, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Het biedt een fantastisch zicht op het hemelspark, werkelijk een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de achterliggende natuur. Daarnaast beschikt het appartement over een berging en een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een rustige omgeving. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een hoogwaardige afwerking is dit appartement een echte aanrader. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 84 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Penthouse te koop Kortessem (RBJ19517)
463 455 €

3720 Kortessem

Dit prachtige appartement in Kortessem is een ware droomwoning voor wie op zoek is naar luxe en comfort. Het penthouse, gelegen in een nieuwbouwcomplex waarvan de werken aanvangen in de lente van 2024, biedt alle moderne gemakken en is perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Met een bewoonbare oppervlakte van 128.90 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende privacy is voor iedere bewoner. Een van de absolute troeven van dit penthouse is het fantastisch uitzicht op het hemelpark. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en de rust, en is er voldoende ruimte om te ontspannen of te barbecueën. Bovendien is er ook een berging en een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. De ligging van het appartement in Kortessem is ideaal. Het is rustig gelegen, maar toch dichtbij het centrum met alle voorzieningen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur in de omgeving. Kortom, dit penthouse in Kortessem is een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, met alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Twijfel niet langer en maak van dit droomappartement jouw nieuwe thuis. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 129 22 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Kortessem (RBJ19516)
315 768 €

3720 Kortessem

Dit moderne appartement in Kortessem biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement is gelegen in het centrum van Kortessem en heeft een bewoonbare oppervlakte van 86.8 vierkante meter. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. We starten met bouwen in de lente van 2024, wat betekent dat het voorzien is van alle moderne gemakken en energiezuinige voorzieningen. De oriëntatie van het terras is op het zuiden, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Het biedt een fantastisch zicht op het hemelspark, werkelijk een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de achterliggende natuur. Daarnaast beschikt het appartement over een berging en een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een rustige omgeving. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een hoogwaardige afwerking is dit appartement een echte aanrader. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 28 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Appartement te koop Kortessem (RBJ19515)
311 556 €

3720 Kortessem

Dit moderne appartement in Kortessem biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Het appartement is gelegen in het centrum van Kortessem en heeft een bewoonbare oppervlakte van 87.40 vierkante meter. Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. We starten met bouwen in de lente van 2024, wat betekent dat het voorzien is van alle moderne gemakken en energiezuinige voorzieningen. De oriëntatie van het terras is op het zuiden, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Het biedt een fantastisch zicht op het hemelspark, werkelijk een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de achterliggende natuur. Daarnaast beschikt het appartement over een berging en een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een rustige omgeving. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een hoogwaardige afwerking is dit appartement een echte aanrader. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Gelijkvloers te koop Kortessem (RBJ19514)
337 469 €

3720 Kortessem

Dit prachtige appartement in Kortessem is een benedenwoning met zuidelijke tuin en terras van 30 m² met zicht op het Hemelspark. Het appartement is gelegen in een nieuwbouwcomplex, de werken starten in de lente van 2024. Met een bewoonbare oppervlakte van 110.00m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabel leven. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, wat ideaal is voor een klein gezin of een stel. De woning heeft een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is en daardoor bijdraagt aan lagere energiekosten. De tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Daarnaast is er ook nog een parkeerplaats en een berging inbegrepen bij het appartement, wat zorgt voor extra gemak. De ligging van het complex is gunstig, met diverse voorzieningen en het centrum van Kortessem op korte afstand. Kortom, dit appartement in Kortessem is een ideale plek om te wonen met alle comfort en gemakken die je maar kunt wensen. Met een tuin op het zuiden, energiezuinigheid en voldoende ruimte is dit een droomwoning voor velen. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 30 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237
Gelijkvloers te koop Kortessem (RBJ19513)
377 012 €

3720 Kortessem

Dit prachtige appartement in Kortessem is een benedenwoning met zuidelijke tuin en terras van 30 m² met zicht op het Hemelspark. Het appartement is gelegen in een nieuwbouwcomplex, de werken starten in de lente van 2024. Met een bewoonbare oppervlakte van 127 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabel leven. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, wat ideaal is voor een klein gezin of een stel. De woning heeft een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is en daardoor bijdraagt aan lagere energiekosten. De tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven. Daarnaast is er ook nog een parkeerplaats en een berging inbegrepen bij het appartement, wat zorgt voor extra gemak. De ligging van het complex is gunstig, met diverse voorzieningen en het centrum van Kortessem op korte afstand. Kortom, dit appartement in Kortessem is een ideale plek om te wonen met alle comfort en gemakken die je maar kunt wensen. Met een tuin op het zuiden, energiezuinigheid en voldoende ruimte is dit een droomwoning voor velen. Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 127 30 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 25 237

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kortessem (3720) + Deelgemeenten.

175 000 €

3830 Wellen

Dit appartement bevindt zich aan het centrum van Wellen, op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer, ...De indeling is als volgt:Via de trap bereiken we op de eerste verdieping de inkomhal met toilet en berging? Van hieruit komen we in de ruime woonkamer, eetkamer, keuken, een tweede berging, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingericht met een lavabo met meubel en spiegel, een bad en tweede toilet. Ook bevindt zich hier de aansluiting en afvoer voor het plaatsen van een wasmachine. Het pand beschikt verder nog over een ruim terras en een garage (gelegen achter het gebouw).Meer informatie is beschikbaar op kantoor.* Totale bewoonbare oppervlakte volgens het EPC-Attest. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 28 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 88 82 91
Appartement te koop Wellen (RBM19799)

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in de Vloeiherkstraat, nabij het centrum van Wellen.De indeling is als volgt:Hal met gastentoilet, een ruime woonkamer met open keuken en aansluiting naar het terras, wasplaats, twee slaapkamers en een badkamer in te richten met een douche, bad en dubbele lavabo met meubel. Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en het gras wordt ingezaaid.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, uitstekende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 20: 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. ( Plaatsen van bijkomende zonnepanelen is eventueel mogelijk)Achter het appartementsgebouw worden 6 carports met buitenberging gebouwd. Deze zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen beschikbaar op kantoor. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 97 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Appartement te koop Wellen (RBM19798)

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in de Vloeiherkstraat, nabij het centrum van Wellen.De indeling is als volgt:Hal met gastentoilet, een ruime woonkamer met open keuken en aansluiting naar het terras, wasplaats, een badkamer in te richten met een douche, bad en dubbele lavabo met meubel, berging en één slaapkamers met dressing.Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en het gras wordt ingezaaid.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, uitstekende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 20: 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. ( Plaatsen van bijkomende zonnepanelen is eventueel mogelijk)Achter het appartementsgebouw worden 6 carports met buitenberging gebouwd. Deze zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen beschikbaar op kantoor. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 93 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Appartement te koop Wellen (RBM19797)

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in de Vloeiherkstraat, nabij het centrum van Wellen.De indeling is als volgt:Hal met gastentoilet, een ruime woonkamer met open keuken en aansluiting naar het terras, wasplaats, een badkamer in te richten met een douche, bad en dubbele lavabo met meubel en twee slaapkamers (waarvan één met dressing).Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en het gras wordt ingezaaid.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, uitstekende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 20: 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. ( Plaatsen van bijkomende zonnepanelen is eventueel mogelijk)Achter het appartementsgebouw worden 6 carports met buitenberging gebouwd. Deze zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen beschikbaar op kantoor. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Appartement te koop Wellen (RBM19796)

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in de Vloeiherkstraat, nabij het centrum van Wellen.De indeling is als volgt:Hal, een ruime woonkamer met open keuken en aansluiting naar zowel het balkon aan de straatzijde als het dakterras, nachthal met toilet, wasplaats, 3 slaapkamers en een badkamer in te richten met een douche, bad en dubbele lavabo met meubel.Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en het gras wordt ingezaaid.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, uitstekende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 20: 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. ( Plaatsen van bijkomende zonnepanelen is eventueel mogelijk)Achter het appartementsgebouw worden 6 carports met buitenberging gebouwd. Deze zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen beschikbaar op kantoor. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 116 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Appartement te koop Wellen (RBM19795)

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in de Vloeiherkstraat, nabij het centrum van Wellen.De indeling is als volgt:Inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken en aansluiting naar beide dakterrassen, nachthal met toilet, wasplaats, twee slaapkamers en een badkamer in te richten met douche, bad, dubbele lavabo met meubel. Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en het gras wordt ingezaaid.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, uitstekende isolatie en zonnepanelen om te komen aan een E-peil van 20: 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing. ( Plaatsen van bijkomende zonnepanelen is eventueel mogelijk)Achter het appartementsgebouw worden 6 carports met buitenberging gebouwd. Deze zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen beschikbaar op kantoor. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101 26 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 76 05 04
Appartement te koop Wellen (RBJ15942)
210 000 €

3830 Wellen

PLUSPUNTEN:+ woonoppervlakte van ca. 70 m2 (bouwjaar 2017)+ gelijkvloers assistentie-app. met overdekt terras + modern en energiezuinig+ residentie met tuin, petanque, activiteiten, zorgaanbod+ centrum Wellen, landelijk ALGEMEEN:In de dorpskern van Wellen, op wandelafstand van de Lidl, de bushalte, een warme bakker en diverse horeca, vinden we residentie 'Villina' terug. Met in totaal 24 appartementen die rondom de binnentuin zijn gelegen, is het hier gezellig vertoeven; een gemeenschappelijke ruimte, een petanquebaan, en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd.De ondergrondse parkeerplaatsen zijn gemeenschappelijk en bestemd voor de bewoners. Bezoekers kunnen bovengronds parkeren op de voorziene bezoekersparking.De residentie is een erkende assistentiewoning (Woonzorgdecreet dd. 13/03/2013) die wordt uitgebaat door wzc Ocura, en biedt bijvoorbeeld ook een boodschappendienst aan, hulp in het huishouden, klusjesdienst,...). Wekelijks is er een woonassistent aanwezig en een basis zorg en noodoproepsysteem is aanwezig in elk appartement. De vergoeding hiervoor is op basis van een dagprijs. Zie ook ### voor meer info over de zorgservice. Ook voor de investeerder is dit een interessante vastgoedbelegging.INDELING:Het appartement 0.06 is ca. 70 m2 groot en is gelegen op de gelijkvloers verdieping, met een overdekt terras aan de tuinzijde. We betreden het appartement in de leefruimte met keuken, van waaruit het terras betreden kan worden. Daarnaast is er een grote slaapkamer en badkamer met inloopdouche en toilet, en een berging /technische ruimte (aansluiting wasmachine, telefoon, internet,...). Bij de inrichting werd uiteraard rekening gehouden dat rolstoelgebruikers zich makkelijk kunnen bewegen in het appartement, aangepaste deuropeningen met schuifdeuren, lavabo op comfortabele hoogte, extra steun / stoel in de douche en aan het toilet. FINANCIERING:Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.SUCCESVOL VERKOPEN?Dankzij succesvolle transacties zijn wij steeds op zoek naar nieuw aanbod. Overweegt u te verkopen of te verhuren? Informeer vrijblijvend naar onze werkwijze.HOUD ME OP DE HOOGTE:Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u gratis in op onze website zodat u vrijblijvend op de hoogte wordt gebracht van nieuw aanbod: ### u graag een afspraak voordit (investerings-)appartement? Contacteer ons dan op ### of via ### . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 70 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 87 03 67
248 050 €

3590 Diepenbeek

De Spoorstraat te Diepenbeek is de thuisbasis van “Residentie Coupé”. Hier zullen twee handelszaken, 35 appartementen en politie LRH gehuisvest worden. Deze knappe residentie is centraal gelegen en bevindt zich vlakbij het centrum met al haar faciliteiten. Het Vernieuwde stationsplein en de oprit van de autosnelweg bevinden zich vlakbij. Appartement 2.6 bevindt zich op de tweede verdieping en biedt 89,3m² bewoonbare oppervlakte. Men beschikt over een inkomhal, leefruimte met open keuken, berging, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, een zuidwest georiënteerd terras gelegen aan de achterkant en een kleiner terrasje aan de voorkant van het gebouw. Als bewoner kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Bijkomend kan u op deze verdieping een vaste parkeerplek aankopen en een private kelderberging. Nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom Residentie Coupé ontdekken. ### – ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 12 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 30 39
210 978 €

3590 Diepenbeek

De Spoorstraat te Diepenbeek is de thuisbasis van “Residentie Coupé”. Hier zullen twee handelszaken, 35 appartementen en politie LRH gehuisvest worden. Deze knappe residentie is centraal gelegen en bevindt zich vlakbij het centrum met al haar faciliteiten. Het Vernieuwde stationsplein en de oprit van de autosnelweg bevinden zich vlakbij. Appartement 2.5 bevindt zich op de tweede verdieping en biedt 64,5m² bewoonbare oppervlakte. Men beschikt over een inkomhal met vestiaire, leefruimte met open keuken, berging, apart toilet, badkamer, 1 slaapkamer en een zuidwest georiënteerd terras gelegen aan de achterkant van het gebouw. Als bewoner kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Bijkomend kan u op deze verdieping een vaste parkeerplek aankopen en een private kelderberging. Nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom Residentie Coupé ontdekken. ### – ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 65 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 30 39
179 000 €

3590 Diepenbeek

Aangenaam 2-slaapkamerappartement gelegen in hartje Diepenbeek. Indeling: Inkomhal, woonkamer met toegang naar het terras aan de voorzijde en zicht op het Marktplein, keuken met praktische aangrenzende berging, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet. Er is een terras aan de voorzijde en aan de achterzijde. Ook is er nog een kelderberging inbegrepen in de prijs. Momenteel is het appartement verhuurd dus het is tevens een interessante investering. Heb je interesse in een bezoek? Contacteer ons telefonisch via ### of mail naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 29 12 12
525 000 €

3590 Diepenbeek

Het voornaamste voor ons? Is dat het ultiem woongeluk in Diepenbeek nu ook voor u binnen handbereik is. Ontdek de stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek. Maar liefst 50% van de appartementen vond reeds een nieuwe eigenaar. Wenst u ook eigenaar te worden van uw nieuwe droomwoonst? Contacteer ons dan snel en kom langs op ons nieuwe kantoor. Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij. Vraag uw brochure aan op ### of contacteer ons op ### Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 159
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 80
346 000 €

3590 Diepenbeek

Het voornaamste voor ons? Is dat het ultiem woongeluk in Diepenbeek nu ook voor u binnen handbereik is. Ontdek de stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek. Maar liefst 50% van de appartementen vond reeds een nieuwe eigenaar. Wenst u ook eigenaar te worden van uw nieuwe droomwoonst? Contacteer ons dan snel en kom langs op ons nieuwe kantoor. Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij. Vraag uw brochure aan op ### of contacteer ons op ### Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 113
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 80

### Huis te koop in Kortessem

Welkom in Kortessem, een charmante gemeente in de provincie Limburg, België. Kortessem beslaat een oppervlakte van 34 km² en biedt een rustige en gemoedelijke leefomgeving. Met een inwonersaantal van 8.442 mensen, waarvan 50,1% mannen en 49,9% vrouwen, is het een relatief kleine maar levendige gemeenschap. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is rond de 43 jaar, wat betekent dat er een mix is van jonge gezinnen, werkende volwassenen en gepensioneerden. Een groot deel van de inwoners, namelijk 78%, is eigenaar van hun huis, wat de stabiliteit en het wooncomfort in de gemeenschap benadrukt.

Huizen in Kortessem zijn gemiddeld groter dan het nationale gemiddelde, met 6,5 kamers per woning. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor gezinnen om te groeien en voor individuen om van extra ruimte te genieten. De woningen zijn overwegend vrijstaand (47,3%) of halfvrijstaand (29,4%), met ook enkele gesloten bebouwingen (7,9%) en appartementencomplexen (12,3%). Het gemiddelde bouwjaar van de huizen in deze gemeente is 1965, wat betekent dat veel woningen een solide bouw en karakter hebben. Momenteel zijn er 18 huizen te koop in Kortessem, met prijzen variërend van €230.000 tot €690.000. Deze prijsklasse biedt mogelijkheden voor verschillende budgetten en woonwensen.

Qua infrastructuur is Kortessem uitstekend bereikbaar. De snelweg A13/E313 ligt op slechts 6 minuten rijden vanaf het centrum, en ook de A2/E314 is binnen 19 minuten bereikbaar. Dit maakt het gemakkelijk om naar nabijgelegen steden zoals Hasselt, Tongeren en Antwerpen te reizen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten beschikbaar, waaronder SPAR, OKay, Aldi en Delhaize. Daarnaast zijn er voldoende scholen en kinderdagverblijven in de buurt, wat deze locatie ideaal maakt voor gezinnen met kinderen.

Toon alles Toon minder